20. april 2022

Henrik Dahl: Berlingske lader kønsekstremister definere ‘den fremtid, vi alle skal og bør indstille os på’

Borgerlige aviser kan være kritiske i forhold til venstrefløjens økonomiske præmisser, men er omvendt bovlamme, når den yderste venstrefløj mobiliserer med plusord om ikke-økonomiske emner. Den gode Henrik Dahl spidder Berlingske i en kommentar i Berlingske – Hvorfor holder Berlingske mikrofonen for ekstremistiske LGBT-aktivister?

“… Givet denne fornuftige, redaktionelle linje kan det undre, at Berlingske hen over påskedagene har bragt en serie artikler om køn og kønsidentitet, der er lige så manipulerende og uredelig, som det ville have været, hvis man uden videre diskussion eller kritik godtog Oxfam Ibis’ præmisser, når man talte om global ulighed.

Det drejer sig om den serie, der blev søsat 15. april med den stort opsatte artikel Vores kønsopfattelse nærmer sig et paradigmeskift. Hovedkilderne til artiklen er to aktivister, der er mindst lige så radikaliserede og ekstreme som Oxfam Ibis. Nemlig Susanne Branner, der er sekretariatschef i LGBT Danmark, og Cecilie Nørgaard, som lever af at promovere det udokumenterede og antividenskabelige synspunkt, at biologien ikke er styrende for menneskets kønsidentitet.

Spalte op og spalte ned holdes mikrofonen for disse to ekstremister, uden der gøres noget som helst seriøst forsøg på at udfordre deres radikale præmisser. … Mens hele den engelsktalende verden, der er ti-femten år forud for Danmark i disse spørgsmål, gør sig klar til at træde på bremsen og diskutere de hårde spørgsmål, kønsekstremisterne konsekvent fornægter og afviser at diskutere, bliver det i Berlingske fremstillet som den fremtid, vi alle skal og bør indstille os på.”

(Collage: Susanne Branner, sekretariatschef i LGBT Danmark; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126193/trackback

12 Comments »

 1. Der er desværre ingen forskel på den “borgerlige” avis Berlingske og den kulturradikale sprøjte Politiken længere.

  Samme kvalme wokeagenda gennemsyrer begge…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 06:32

 2. Cthulhu svømmer måske langsomt, men HEN svømmer altid til venstre.

  Kommentar by systex — 21. april 2022 @ 06:57

 3. LGBT = ren og skær kønsforvirring.
  Fra nettet: En mand, som transede over til kvinde, fandt senere ud af, at han identificerede sig som spædbarn. Derfor ville han gå med ble og forlangte at få bleen skiftet efter afføring:-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. april 2022 @ 07:57

 4. Når lebberne har overtaget verden – så bliver der krig.

  Kommentar by Bastardo — 21. april 2022 @ 09:10

 5. Mon FN snart indfører en mærkedag, hvor man skal bekæmpe LGBT-fobi?

  Flere medier fortæller i øvrigt, at der er to indsatte kvinder i et fængsel i New York, der begge er blevet gravide efter mødet med en medindsat trans…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 09:24

 6. @4 by Bastardo kl 09.10
  Lebberne kommer ikke til at overtage magten i verden. Hvis de overtager magten i europa overtager islams skæggede balade europa.og so fremdeles.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 21. april 2022 @ 09:29

 7. Alle de ‘anstændige’ borgerlige er bovlamme og Åndsforladte

  Kommentar by KineserSnot — 21. april 2022 @ 11:46

 8. Vi er på vej ind i en længere periode med uro og usikkerhed. Ganske alvorlige forsvarspolitiske og sikkerhedspolitiske og økonomiske problemer trænger sig på.

  Jeg forudser en mindre og mindre tålmodighed med at skulle lægge øre til det her luksusproblematiske bullshit, hvor aktivister skal tage et opgør med en orden, som fungerer for 99% af befolkningen. De her artikler og interviews og portrætter vil få mere og mere karakter af, at give en person et reb og lade vedkommende hænge sig selv.

  Kommentar by BE — 21. april 2022 @ 12:06

 9. Vesten er ramt af Politisk korrekt svensk psykose. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 21. april 2022 @ 12:32

 10. Jeg selv passer på jeg ikke bliver gravid, hvis jeg går i byen. Jeg er blevet videnskabelig belært af Pernille Skipper fra Folketingets talerstol (Svar til NB Mette Theisen) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 21. april 2022 @ 15:50

 11. De fleste såkaldt “borgerlige” foretrækker at tale om økonomiske emner fordi det er UFARLIGT.

  Man risikerer at blive overfaldet af Anti-Fa, blive fyret fra arbejdet eller få en shitstorm på Facebook, hvis man fortæller sandheder om køn, race, forskellige etniske grupper og deres adfærd etc.

  Det gør man ikke ved at sige, at “den offentlige sektor burde være mindre” eller lign.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. april 2022 @ 22:15

 12. Peter Nielsen @22.15.
  Det er jeg enig med dig i . Men man har også overladt alt indenfor kultur og dannelse til venstrefløjen. Skoler, uddannelser, kunst , kultur og museer. Det eneste jeg kan komme i tanke om , der er forblevet på ” borgerlige” hænder , er – Diakoni . De gamle områder indenfor kirkens kors mm hjælpearbejde i traditionelle kirkelig/ kristne organisationer. Og det tror mest skyldes venstrefløjens had og foragt for kristendommen .

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. april 2022 @ 02:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper