23. april 2022

RamaDanmark

Endelig blev det weekend. Bilradioen stod på Radio4, og pludselig – midt i et nyhedsprogram spillede de Outlandish’ ‘Aischa’ – en hyldest til islamisk formummelse. Jeg kørte fra ved førstkommende rasteplads, nogenlunde ved solnedgang, og minsandten om ikke en Koran-tro fundamentalist bad ved siden af firmabilen, formentligt i retning af Saudi-Arabien. Alt var ikke bedre i gamle dage, men ret så meget var. ‘Ut af min kiosk!’, som det lød i en ældre Tuborg-reklame.

(Merring-rasteplads, E45 sydgående, 22. april 2022)

Oploadet Kl. 10:16 af Kim Møller — Direkte link81 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126237/trackback

81 Comments »

 1. Hver gang ramadan går i gang udløser det et ramaskrig hos de alle de muslimske ramlere, som ramler totalt sammen, hvis de moské ser en hvid mand gnaske sandkage klokken 13.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. april 2022 @ 10:30

 2. @ Kim
  “‘Ut af min kiosk!’, som det lød i en ældre Tuborg-reklame.”, var det ikke en Squash- reklame? Squash er selvfølgelig også tuborg, meeen…

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 23. april 2022 @ 10:34

 3. formentligt i retning af Saudi-Arabien.”

  Mon han havde et kompas med sig? For de skal bede i retning af Mekka. Cat Stevens konverterede og blev kulret i hovedet. Han fornægtede al den flotte musik han havde lavet.

  Han indspillede i et dansk studie og spurgte om retningen til Mekka. Danskerne pegede mod toilettet!!!!!!

  Kommentar by tavsen — 23. april 2022 @ 10:49

 4. Mon ikke hans smart phone har en mekka app? Allerede for mange år siden da jeg fløj til Asien havde emirates indbyggede mekka kompas i skærmene

  Kommentar by redneck — 23. april 2022 @ 11:10

 5. Hæslig oplevelse. Helt på linje med bæskubberne, der flokkes på disse rastepladser

  Kommentar by Knud Madsen — 23. april 2022 @ 11:32

 6. Kunne være rart at vide, hvilket firmanavn, der stod på siden af bilen. Jeg er selektiv, når jeg skal købe ind …

  Kommentar by Anonym — 23. april 2022 @ 11:42

 7. Dacia firmabil!
  De får kun 1 stjerne i crashtest

  Kommentar by k. m. — 23. april 2022 @ 11:49

 8. https://www.document.no/2022/04/23/opptoyene-viser-konsekvensene-av-innkvotering/

  Indvandrerbetjent vil ændre svensk lovgivning(kræver login, indtil videre

  Kommentar by k. m. — 23. april 2022 @ 11:56

 9. redneck — 23. april 2022 @ 11:10

  Tak. Det er oplevet flere gange i S-tog,
  at bønnekald brager ud i toget. Før den opfindelse sad de og trillede kugler på bedekransen

  Kommentar by tavsen — 23. april 2022 @ 12:09

 10. Mange er ellevild over at sociale medier kan idømmes bøder for indhold på platformene.

  Hvad er ulovlig indhold ? og hvem bestemmer ?

  Der er forskel på at reklamere for handel med truede dyrearter eller narko, men jeg tror en stærk EU tilhænger som Christel Schaldemose vil inddrage fri debat om covid og vaccine, eller kritik af regeringen som ulovlig indhold.

  De har vedtaget en gummiparagraf hvor retssikkerheden og ytringsfriheden sættes under pres.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2022 @ 12:29

 11. Har fulgt Danmark (mit land) paa afstand de sidste 30 aar.Det er nu bukket i neon og skaaret ud i pap, mine landsmaend har tilsyneladende ikke fattet et dyk af at vores land bliver trevlet op i strimler og tilsyneladende er det helt ok ,at vi ogsaa betaler for det selv.Under den Tyske besaettlese var der dog nogen modstand,der voksede fantastisk eftet den 5 Mai, er dem med aanden fra foer 5 Mai stadig i mindretal det synes saadan, er vi virkelig ikke bedre

  Kommentar by dunk — 23. april 2022 @ 12:42

 12. Hvert årti har sine udfordringer, men meget var trods alt bedre for 50 år siden, før computere og internet.

  Man kunne gå i banken, hæve kontanter og få et stempel i den lille lommebog.

  I dag kan man næsten ikke slå en prut uden at have en app på telefonen, der registrerer hvor og hvornår du slap en vind.

  I dag kan myndighederne lukke dit liv ned, ved at trykke på “kill-switch” så du ikke har adgang til banken, indkøb af fødevarer og medicin, din sociale medie konto, offentlig transport m. meget mere.

  Vi havde ikke Kinesiske overvågningskameraer på hver gadehjørne og i butikker,

  Kommentar by k.m. — 23. april 2022 @ 13:22

 13. K.m @ 13.22
  Vi er allerede meget kontrolleret og kan lukkes ned på et øjeblik de fleste af os. Jeg er blevet mere opmærksom på , at betale med kontanter rundt omkring , men vi ER på et hængende hår/ meget få “sekunder” fra , at være lukket ind i Ida Aukens spændende fremtid. Hvor man intet ejer men alligevel er “lykkelig” ( eller bare kontrolleret)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. april 2022 @ 13:48

 14. Where is Captain Haddock when you need him?
  https://loginportal.funnyjunk.com/pictures/Tin+tin_bf2e4a_6095879.gif

  Kommentar by Cebber Jensen — 23. april 2022 @ 13:51

 15. Trist men trods alt ikke så skræmmende som, at se Putlers horder af tjetjenske Kadyrov jihadister stå i ruinerne med døde ukrainere overalt og fejre Mariupols fald med endeløse allahu akbar råb. Altså det er jo ikke på nogen måde overraskende, medmindre man tilhører de svagest begavede segmenter af højre såvel som venstrefløj. For Putlers krige og engagementer deri har aldrig handlet om nedkæmpelse af islamister eller begrænsning af Islam udbredelse tværtimod har Putler deltaget i indvielser af den ene stormoske efter den anden på sine erobrede territorier.

  For Putler handler det alene om hans endeløse had til frihed og sygelige paranoia til enhver opposition såvel som opinion. Hvis bare undersåtterne er ærbødige og ikke kritiserer den megalomaniske despot og diktator, så kan de være aldrig så islamistiske ingen problemer der. De bliver sågar belønnet for deres jihad ved, at Putler himself har givet dem plads i første kolonne til paraden for “befrielsen” af Mariupol d. 9 Maj!

  Igen ikke overraskende for enhver med nogenlunde begravelse hvilket eksv Marine Le Pen, Orban mfl ikke er i besiddelse af. Et er at blive taget på sengen over hvor vidtgående Putlers vanvittige ambitioner viste sig, at være. Noget andet er, at man ikke melder klart ud og slår HELT BAK! At der findes statsledere og måske kommende med den manglende selverkendelse i efterkrigstidens Europa, er selvfølgelig en KÆMPE! sikkerhedspolitisk trussel mod hele Europa og mere til.

  Madmoizelle Le Pen vil sågar modsætte sig, at Sverige og Finland bliver medlem af NATO og har en fremtidig ambition om, at Frankrig skal meldes ud! Hvad vil hun så ? Lave en alliance med Putler, Orban og Kadyrovs friske fyre eller hvad? Lad mig lige minde om, at helvede fryser til is før, at eksv UK og Polen, og tag de Baltiske lande med, blev inviteret i sådan et “fællesskab” endsige disse nationer overhovedet ville overveje, at indgå i et sådant. Det er soleklart, at Le Pen er mere MAD end hun er moizelle!

  Derfor krydser alle normalt begavede selvfølgelig også fingrene for, at Marine taber valget i Frankrig, alt andet er selvfølgelig direkte suicidalt eller i bedste fald svagt begavet. Ikke at Macron på mange måder er bedre, men det her handler bare ikke om tørklæde forbud i det offentlige eller ej, om unge studerende med Gucci tasker skal have flere café penge eller ej, men om Europas sikkerhed, frihed og såmænd ytringsfrihed på den helt store klinge og der er Le Pen bare ikke troværdig eller kompetent.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. april 2022 @ 13:51

 16. Macron giver ikke franskmænd eller os andre frihed.

  Han ville pisse på den del af befolkningen som ikke lod sig vaccinere, og han brugte de sidste dage af valgkampen til at fiske stemmer i muslim-ghettoer

  Kommentar by k.m. — 23. april 2022 @ 14:01

 17. Jeg overværede for et par år siden, en muslim der pludselig smed sig på gulvet i Aalborg lufthavn og bad – ikke i retning af Mekka, men så vidt jeg kunne se i retning af Murmansk!
  Hvem ved måske profeten også har været der!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. april 2022 @ 14:10

 18. K.m.

  Undlader jeg at kritisere Macron?

  Jeg har åbenbart ramt et ømt punkt hos dig, for du forholder dig nada til mit skriv udover altså, at du bevidst fejlfortolker hvilken frihed jeg tilskriver Macron ledelse modsat Le Pens.

  Jeg synes du skulle tage det første fly til Mariupol, så kan du nå, at fejre “befrielsen” og “afnazificeringen” liggende med røven i vejret sammen med Kadyrov, Putler, Orban og Le Pen.

  PS Tag “Træt” med, han har samme tilbøjeligheder.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. april 2022 @ 14:24

 19. den europæiske venstrefløj ønsker ikke at befolkninger har frihed.
  Tre socialist regeringsledere blander sig i Frankrigs valg til fordel for Macron.

  De kan bare holde kæft og lade folk træffe deres valg

  Kommentar by k.m. — 23. april 2022 @ 14:43

 20. Men du har ingen problemer med, at socialister sikrede Orban flertallet i det Ungarske parlament oder was? Igen du forholder dig nada til mit skriv fordi jeg ramte lige ned i et meget ømt punkt! Jeg kritiserer jo netop både højre og venstrefløj for deres fodslæbende mangel på håndfasthed overfor Putler.

  PS. At folk selv kan træffe deres valg er netop hvad, der er på spil når vi taler Putler apologeter. Kan du have en god weekend, du er for ubegavet til, at jeg gider spilde mere tid på dig.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. april 2022 @ 15:00

 21. Venstrefløjen = censurdiktaturet koger af begejstring over de endelig har fået magt til at fjerne misinformation og propaganda.

  Den er nok afstemt med Obama.

  Propaganda er alt hvad der går imod NWO eliten og Big Pharma, der har sat sig for at kvæle al modstand.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2022 @ 15:24

 22. Så er den gal igen med fredens religion. Nu i Norge

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/norsk-politi-sproejter-med-taaregas-under-bebudet-koranafbraending/9225635

  Norsk politi sprøjter med tåregas under bebudet koranafbrænding
  Den islamfjendtlige organisation Sian bebuder koranafbrænding i Sandefjord. Moddemonstranter har samlet sig”

  Kommentar by tavsen — 23. april 2022 @ 15:38

 23. “Igen ikke overraskende for enhver med nogenlunde begravelse hvilket eksv Marine Le Pen, Orban mfl ikke er i besiddelse af.” Denne passus er ikke overraskende for læsere af forfatterens kommentarer.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. april 2022 @ 16:45

 24. Tavsen @ 15.38
  Ja , så kender vi de fredelige igen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. april 2022 @ 18:49

 25. Vi har tabt vort land, ikke mange år går der før muslimerne er krænket over det ene og det andet, vi bøjer os, og lader dem bestemme. De bliver flere og flere og vi bøjer atter nakken. Dumme det er vi.

  Kommentar by IES — 23. april 2022 @ 19:48

 26. Verner Jensen.
  Det er en selvfølge, at afsky Putin og hans handlinger. Udover de afskyelige ting han har sat i gang, ikke mindst, ved at bringe sin islamist brigade i spil.
  Men netop på islam spørgsmålet er både Le Pen og Orban helt klare i spyttet.
  Orban er desuden stærk tilhænger af NATO. Han stærk kritisk overfor EUs leflen for islam.
  Sidst men ikke mindst er han stærk tilhænger af nationalstaten, der bygger på den kristne kultur.

  Kommentar by Sussi — 23. april 2022 @ 20:59

 27. Å finne retningen mot Mekka heter QIBLA, og den er meget viktig for troende muslimer å holde styr på.
  Ikke bare for å be på korrekt vis men også for å gjøre sitt fornødne, det er nemlig forbudt («haram») å gjøre dette med ansiktet i denne retningen, husker jeg riktig er det også haram å snu seg 180 grader vekk, så qibla er altså for å be i riktig retning og for å drite på tvers…

  Tar jeg feil i dette så korrigér meg endelig…

  Kommentar by Oslo/Norge — 23. april 2022 @ 22:07

 28. Nu kalder Umulius sig for Verner Jensen.

  Kunne han ikke tage ned til Ukraine og rydde nogle minefelter?

  Kommentar by Træt — 24. april 2022 @ 00:42

 29. Ingen Paludan, og ingen nævner islam; krigen mellem os og dem er begyndt.

  Uroligheder i den norske by Sandefjord kulminerede sidst på eftermiddagen, da en islamfjendtlig organisation afbrændte Koranen.

  En moddemonstration var i gang på torvet i Sandefjord for at forhindre det, og politiet måtte gentagne gange sprøjte med tåregas. Flere demonstranter er anholdt.

  Derfor valgte politiet at opløse demonstrationen, som Sian, Stop Islamiseringen af Norge, havde gang i.

  – Af hensyn til sikkerheden og de involverede anså politiet det for nødvendigt at afslutte markeringen, som Sian havde. Det handler om hensynet til udelivet og handelslivet i Sandefjord, siger den lokale politileder Siw Thokle.

  To af politiets biler blev ramponeret og fik ruderne knust under tumulterne. Men ingen er kommet til skade ifølge avisen VG.

  Politiet måtte tidligere lørdag bruge tåregas mod moddemonstranter, som forsøgte at rive en afspærring ned.

  Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 02:28

 30. Man må håbe makronaden i Frøæderland smides på porten ved det frankrigske valg. Så der måske bliver sat gang i hjemsendelserne af gedeknepperne. Det er noget hele samlingen af europæiske lande har højst brug for. Ikke mindst Danmark, Norge og Sverige Ja hele norden har brug for at blive befriet for den islamiske besættelse.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2022 @ 05:39

 31. Verner Jensen — 23. april 2022 @ 15:00.
  USA’s vasalstater i EU bør håndfast afsløre Bidtlers forsøg på at tvinge sine vasaller i Nato til at betale krigsskat til Bidtlers Nato diktatur. USA’s våbenproduktion sælges i store mængder under amerikansk tvang til de europæiske lydlande, under foregivende af at støtte “pax americana” i Ukraine. Ukraine videresælger meget af dette isenkram for at få dollars. Europas skatteydere får regningen for Bidtlers imperialisme.
  Nu vil Nato, USA’s stormtropper, starte “false flag” operationer i Ukraine med opfølgende løgnehistorier i lakajpressen MSM – det kan udløse ww3.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2022 @ 09:25

 32. Skræmmende så stor antiamerikanisme, der florerer helt åbenlyst på Uriasposten.

  Hvis ikke det var for USA og De Forenede Staters modige og dygtige soldater, så talte vi tysk i dag.

  Men kollaboratørerne herinde ønsker vi skal tale russisk.

  Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 09:50

 33. Svar til sukkertop — 24. april 2022 @ 09:50

  Helt enig!

  Kommentar by Cebber Jensen — 24. april 2022 @ 09:59

 34. > Sukkertop og Cebber J
  Nej. Det er ikke uvilje mod Amerika. Det er foragt for det emperium USA har udviklet sig til at blive. I mine øjne har Amerika faldet tilbage til staturen som en engelsk koloni. Desværre desværre desværre. Amerikas håbløse situation blev stemplet i nitten hundrede tretten. Og igen i nitten hundrede en og halvfjerds, hvor Richard Nixon forklarede for verdens befolkning, at dollaren ikke længere kunne have nogen forbindelse til guld. Hvis nogen tror at valuta er noget værd, bør de lære at holde snuden langt væk fra dem. De vil nemlig altid blive værdiløse som det papir de er skrevne på og de affaldsmetaller de er blevne slået i.

  Kommentar by Nielsen — 24. april 2022 @ 10:18

 35. Det er mere korrekt at sige anti-Bidenisme

  Jeg er ikke imod alt hvad der er amerikansk, kun deres rabiate venstrefløj der smadrer alt og alle

  Kommentar by k.m. — 24. april 2022 @ 10:43

 36. sukkertop — 24. april 2022 @ 09:50.
  Skræmmende så stor russofobi, der florerer helt åbenlyst på Uriasposten. Man må konstatere, at USA med sit meningsmonopol via kontrollen over MSM, kan styre verdensopinionen til massivt hysteri rettet mod en indbildt arvefjende.
  USA må forstå, at Sovjet er død, at Nato derfor ingen berettigelse har mere og derfor skal nedlægges. Lukkes Nato vil amerikansk våbenindustri blive nødt til voldsomme nedskæringer. Derfor vil fred og sameksistens med Rusland være umulig, så længe USA opretholder sin imperialisme.
  Rusland har vist sin gode vilje, men får som tak en økonomisk knytnæve lige i synet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2022 @ 10:44

 37. @ 35, Gustav Jensen. Kort og koncist. Du fik sagt det der er at sige. Punktum. I oevrigt burde
  det ikke vaere saa svaert at faa oeje paa forskellene mellem USA aargang 1945 og USA aargang 2022. Eller Sovjetunionen aargang 1989 og Rusland aargang 2022 for den sags skyld…

  Kommentar by Krassisten — 24. april 2022 @ 10:59

 38. Igen i dag har den såkaldte “borgerlige” avis Berlingske store artikler med ren Trump-bashing og Le Pen-bashing på forsiden.
  Samtidig spammer Berlingske min email, hvor de trygler om at tegne abonnement på “Danmarks førende borgerlige medie.”

  Det bliver et Nej Tak herfra…

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2022 @ 11:00

 39. Sygt at læse på en højrenationalistisk blog, men vi lever i mærkelige, interessante sider, hvor sort er hvid og nat er dag. Utroligt Kim Møller tillader dette forræderi.

  Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 11:12

 40. Sygt at læse på en højrenationalistisk blog, at “nogen” ønsker at indføre censur af sande patrioter…

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2022 @ 11:21

 41. Hvor mange aliasser har Umulius brug for at skrive under?

  Kommentar by Træt — 24. april 2022 @ 11:57

 42. Kommentar by Verner Jensen — 23. april 2022 @ 13:51

  “Derfor krydser alle normalt begavede selvfølgelig også fingrene for, at Marine taber valget i Frankrig, alt andet er selvfølgelig direkte suicidalt eller i bedste fald svagt begavet.”

  Risikoen for krig mellem NATO og Rusland var nok tæt på 0% før krigen i Ukraine. Risikoen for muslimsk overtagelse af Frankrig hvis Le Pen ikke vinder præsidentvalget 2022 er nok tæt på 100%. Det har Le Pen og Orban dog alligevel begavelse nok til at indse.

  Det bliver i øvrigt næsten umuligt for Le Pen at vinde valget med 30% indvandrere og muslimer mange steder i Frankrig samt de fleste vælgere fra 11 modkandidater imod sig.

  Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 13:06

 43. sukkertop — 24. april 2022 @ 11:12.
  Det farligste forræderi, man kan begå, er forræderi mod virkeligheden og “common sense”.
  Det er imod enhver form for sund demokratisk fornuft, at de mest udbredte aviser og TV-kanaler er 1000% enige om et specifikt politisk emne samt kalder afvigende meninger forræderi; det stinker langt væk af Goebbels og det tredje rige. Nicht wahr?

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2022 @ 13:29

 44. Sussi — 23. april 2022 @ 20:59

  Du tager fejl med hensyn til Orban og NATO. Han ønsker som Le Pen, at blokere for medlemsskab til Sverige og Finland. Tænk sig finner og ungarere tilhører ovenikøbet samme folkeslag, har en fælles historie med sovjetisk invasion, men Orban vil altså ikke tillade sit broderfolk samme sikkerhed! Banditten kan så blive nødt til det, da Ungarn er totalt afhængig af EU midler der med garanti bliver sanktioneret skulle han blokere. Usikkerheden ligger i, at vinder Le Pen løber Orban muligvis risikoen for sanktioner og blokere alligevel.

  @”Træt” Jeg ved ikke om din galopperende paranoia skyldes, at du ved hvor langt ude og skide du er, med dine utallige trusler og opfordringer til, at skyde politiske modstandere og folk i øvrigt du ikke kan lide, men jeg er ikke denne “Umulius” hvilket egentlig burde være åbenlyst for dig hvis du læser mine kommentarer. Men ok egentligt forståeligt, at du med dine yderst kriminelle ytringer og tilskyndelser er noget paranoid, for det er da kun et spørgsmål om tid før der bliver taget affære med konsekvenser!

  Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 13:43

 45. Selvom islamiseringen allerede er stærkt fremskreden, så er der stadig INGEN politikere i Folketinget, som har fremlagt en plan for masse-udsendelser af de fremmede … men danskerne bliver ved med at stemme på dem …

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2022 @ 14:06

 46. Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 13:06

  “Risikoen for krig mellem NATO og Rusland var nok tæt på 0% før krigen i Ukraine.”

  Udsagnet er ligeså dumt, som da Søren Søndergaard(EL) i Folketinget til spørgsmålet om hvorvidt Rusland udgør en trussel mod Europa lige nu, svarede ‘generelt nej’ !

  I Søndergaards eksempel åbenlyst dumt fordi Ukraine er en del af Europa, men også fordi Putin allerede har proklameret, at Moldova er næste skridt og, at blander resten af Europa såvel som NATO sig så risikerer vi angreb fra og krig med Rusland.

  I dit eksempel åbenlyst dumt fordi, at Putin længe inden invasionen af Ukraine måske endda for årtier siden lagde strategien for, at udvide den såkaldte russiske føderations territorium og i tiden frem til nu, nøje har indrettet Ruslands atomvåben arsenal til netop, at blive sat i spil skulle NATO blande sig i Putins ambitioner. Putin har i øvrigt truet med brug af atomvåben før skulle NATO blande sig, det skete både under krigen i Tjetjenien og Georgien.

  Jeg vil dog give dig så meget ret, at risikoen for at NATO så rent faktisk blander sig, er steget betragteligt efter invasionen af Ukraine. Det burde så dog i sig selv mindske risikoen for en krig mellem Rusland og NATO, da en sådan krig naturligvis ville være altødelæggende og herunder jo også være enden på Putins ambitioner om ekspansion. Spørgsmålet er så, om alt er som det burde være oveni hovedet på Putler…

  Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 14:57

 47. At 28:

  Vi skal gøre os fri af gas, og gøre Danmark meget grønnere, siger Mette. Derfor er det et led i næste store forligspakke, at:

  Politiet skal ikke sprøjte med tåregas. De skal sprøjte med gylle.
  Grønt, bionedbrydeligt og sustainable. Win-win.

  Kommentar by Bastardo — 24. april 2022 @ 15:17

 48. Bastardo, måske kan politiet låne nogle af de mange sprøjter til øregas, som må stå overalt på Christiansborg.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. april 2022 @ 15:31

 49. “Verner Jensen” hævder ikke at være Umulius, på samme måde som Bent A hævdede ikke at at være sine åbenlyse aliasser.

  Kommentar by Træt — 24. april 2022 @ 15:34

 50. Verner Jensen = Notarius Umulius

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2022 @ 15:45

 51. Kræver login
  https://www.berlingske.dk/kronikker/svensk-kommentator-jeg-gyser-af-uro-naar-jeg-hoerer-en-repraesentant-for

  Kommentar by k. m. — 24. april 2022 @ 15:45

 52. In December 1860, the great American orator and former slave Frederick Douglass delivered one of his finest speeches, “A Plea for Free Speech in Boston.” In it, he boldly declared that “liberty is meaningless where the right to utter one’s thoughts and opinions has ceased to exist.”

  Kommentar by Jan hansen — 24. april 2022 @ 18:55

 53. Macron er genvalgt som Frankrings præsident, Marine Le Pen taber med 41,8 procent af stemmerne.

  Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 19:03

 54. Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 14:57

  Risikoen for krig mellem NATO og Rusland var nok tæt på 0% før krigen i Ukraine.

  “Udsagnet er ligeså dumt, som da Søren Søndergaard(EL) i Folketinget til spørgsmålet om hvorvidt Rusland udgør en trussel mod Europa lige nu, svarede ‘generelt nej’!”

  Klogt og præcist svar for en gang skyld fra Søren Søndergaard. For du blander lidt rigeligt sammen, Verner. For det første er NATO jo en forsvarsalliance og Moldova er ikke med i denne fine klub. Dernæst bør du måske også tillægge betydning, at Rusland ikke har landsmænd (af betydning) i Vesteuropa, samt at russere historisk ikke høre hjemme i “Europa”. Både efter Berlin år 1760 og Paris år 1814 forlod russerne landene, men ellers har det historisk oftest været “europæere”, som har angrebet Rusland.

  Du bør måske også tillægge betydning, at halv- og hel-fascistiske ukrainske militser siden år 2014 har myrdet 10-15.000 Østukrainere i Donbass, hvor op mod 90% af befolkningen ønsker et tilhørelsesforhold med Rusland. Hvis ikke “storebror” skal hjælpe sine “lillebrødre” og familiemedlemmer i Ukraine – hvem så?

  Du bør måske også tillægge betydning, at Rusland ikke gider se på NATO’s atommissiler i baghaven (ligesom USA ikke tillod på Cuba samt danske landmænd ikke gider vindmøller på markerne).

  At den russiske hær har indsat tjetjenske Kadyrov-jihadister i Mariupol er ikke sikkert Putin har haft nogen indflydelse på. Men det er farligt med en sådan stedfortræderkrig, som NATO jo selv benytter sig af i Ukraine med ny amerikansk våben-mekanik.

  Jeg er stadig ikke sikker på, at “Putler” er så irrationel som du prøver at gøre ham til.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia

  Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 19:13

 55. #46
  K.M., det er værd at huske på, at den danske Grundlov på ingen måde tildeler den danske befolkning ytringsfrihed.

  Grundloven tilsiger kun, at censur aldrig kan (gen-) indføres. Men det forhindrer ikke, at danskere efterfølgende kan blive straffet for ytringer, som Staten ved lov har forbudt. Og her er ingen begrænsninger. Alle udtalelser kan forbydes ved lov.

  I modsætning til den amerikanske Grundlov beskæftiger den danske Grundlov sig kun marginalt med borgernes rettigheder. Ingen “First Amendment”, ingen Second Amendment”. Den højt priste danske Grundlov beskæftiger sig i al væsentlighed med fordelingen af magten. Og her indtager borgerne en absolut birolle.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. april 2022 @ 19:16

 56. Macron får fem år mere i Élyséepalæet, og Trump får måske fire år mere i Det Hvide Hus.

  Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 19:19

 57. #49. Helt rigtigt Thomas M. Der er tale om en snart ti år lang borgerkrig, som Rusland har valgt at træde ind i for at beskytte et russisk mindretal i øst. Hvor befolkningen er blevet terroriseret og dræbt i tusindvis.

  Alt er ikke, som vi får at vide af DR-TV.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. april 2022 @ 19:23

 58. 19:23 Det passer jo ikke. Link til reportager, eller det løgn fra en russotroll.

  Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 19:27

 59. De såkaldte “journalister” og studieværter på DDR og TV2 Fake News er ved at koge over af begejstring, da første prognose viser, at deres kæledægge Macron ser ud til at “vinde” det franske valg.
  Således kan befolkningsudskiftningen og islamiseringen af Frankrig fortsætte uforstyrret de næste 5 år…

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2022 @ 19:42

 60. Henrik Wegmann — 24. april 2022 @ 19:23:

  Jep, men de fleste danskere (herunder en del herinde) har tilsyneladende købt den vestlige propaganda om den onde Putin der helt uprovokeret overfalder “demokratiske” Ukraine etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2022 @ 19:47

 61. Kommentar by sukkertop — 24. april 2022 @ 19:27

  Come on, sukkertop. Der ligger masser af info på nettet. Se f.eks. amerikanske Paul Lancaster som siden år 2014 har fuldt borgerkrigen i det østlige ukraine (og se hans nyeste uploads):
  https://www.youtube.com/watch?v=8OYVmkvki7Y

  Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 19:51

 62. Ukraine har været, er og vil vedblive at være et kleptokrati. Efter selvstændigheden overlever mange ukrainere ved at stjæle, måske ikke så meget af lyst som af nød.
  Et berømt tilfælde er sagen om den forsvundne elkraftledning på mange kilometers længde, med høje tårne og tykke ledninger med stålkabler. Hele ledningsføringen og tårnene forsvandt bid for bid, indtil alt var væk. Folks vandhaner og indbo i kolonihaver (datchaer) forsvandt sporløst ligesom planterne i haverne.
  Ukrainerne behøver penge og jobs – ikke mordmaskiner fra US & A inc..

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2022 @ 19:57

 63. Kommentar by Gustav Jensen — 24. april 2022 @ 19:57

  Tak for dine daglige indlæg på Uriasposten, Gustav. Jeg læser med og skal nok kommentere – altså hvis jeg er uenig ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 20:06

 64. Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 19:13

  Du er jo længere fra den end jeg egentlig regnede med, og dit svar så fuldt af faktuelle fejl, at jeg fornemmer en voldsom russisk doktrineret bias.

  “At den russiske hær har indsat tjetjenske Kadyrov-jihadister i Mariupol er ikke sikkert Putin har haft nogen indflydelse på.”

  Are you fucking kidding me! Så sent som i denne uge proklamerede Kadyrov, at de tjetjenske enheder nu havde udført Putins ordre i Mariupol og i torsdags lykønskede Putin så de tjetjenske enheder for deres indsats i den såkaldte “militære operation” og særligt i Mariupol i en samtalen med sin forsvarsminister Sergei Shoigu i en tv transmission!

  Tilbage i starten af marts i en anden Kreml produceret tv transmission sidder Putin overfor nogle rådgivere og direkte proklamere, at syriske såvel som tjetjenske enheder vil blive indsat i den “militære operation”.

  At du overhovedet kan tænke den tanke, at Putin intet har med det at gøre er simpelthen så ekstremt vanvittigt naivt !

  Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 20:10

 65. Sukkertop @ 19.19
  Jeg tror ikke Macron vinder.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. april 2022 @ 20:17

 66. Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 20:10

  Verner, du råber en smule, hvilket du ikke behøver. Link i stedet til sider som du henviser til, tak.

  Jeg har skam også læst, at de tjetjenske enheder skulle gå forrest i 9.maj-paraden, men at Putin lige frem personligt skulle have beordret såvel syriske som tjetjenske enheder indsat – mangler fortsat et link eller to … Hvor er de syriske tropper indsat?

  Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 20:22

 67. Det kan være et problem, at linke direkte her på siden, så du selv copy ind, men her er nogle få og der bogstaveligt talt flere hundrede med samme oplysninger incl fra Kreml tro kilder.

  http://www.wsj.com/articles/putin-turned-to-a-chechen-warlord-to-intimidate-ukraine-it-hasnt-worked-11647614020

  Putin udnævner Kadyrov til general løjtnant for sin rolle i den “militære operation” i Ukraine https://youtu.be/ynYftd8s70I

  http://www.timesofisrael.com/tens-of-thousands-of-syrians-enlisting-to-fight-alongside-russia-in-ukraine-war/

  http://www.republicworld.com/world-news/russia-ukraine-crisis/vladimir-putin-declares-success-in-liberation-of-mariupol-orders-to-honour-his-soldiers-articleshow.html

  Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 21:25

 68. Thomas M

  Det er et problem at linke her på siden, men har en kommentar med links til moderation. Bla et link der viser, at Kadyrov på Putins ordre bliver udnævnt til general løjtnant for sin rolle i den såkaldte “militære operation” i Ukraine.

  Ps. Ca. 40.000 syriske regerings tropper havde meldt sig frivilligt og Kreml indkaldte 22.000. De er primært indsat igennem Belarus og opererer i den vestlige og sydlige del af Ukraine

  Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 21:42

 69. Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 21:42

  Fint Verner. Jeg kigger lidt efter de syriske soldater.

  Husk at selvom Abramovich ejer Chelsea – så er det trods alt ikke ham som sætter startopstillingen. Mon ikke en russisk general har sagt til “Putler”, at “Hitin” begik tilsvarende fejl i 1941-1942? ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 24. april 2022 @ 22:13

 70. Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. april 2022 @ 20:17 skrev:

  “Jeg tror ikke Macron vinder.”

  Medierne skriver, at Macron HAR vundet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. april 2022 @ 22:46

 71. Kommentar by Verner Jensen — 24. april 2022 @ 21:42

  Hidtil har over 40.000 syrere ladet sig registrere til at kæmpe på den russiske side i Ukraine. Rusland har lovet de syriske rekrutter en månedsløn på 1100 dollar, hvilket er 30 gange mere, end de kan tjene i deres eget land:
  https://sermitsiaq.ag/node/236014

  Men at Putler lige frem skulle have beordret syrerne til fronten – det er nok at strække den lidt …

  Putler vil skide gerne vinde – og i krig bliver der lavet uhellige alliancer og betalt payback.

  Kommentar by Thomas M. — 25. april 2022 @ 00:26

 72. Mens Ukraine for tiden modtager massive mængder militær fra Vesten, har Ruslands allierede ikke støttet Putin i samme grad som Kreml havde håbet. Selv om det første kontingent på 150 soldater er sendt afsted til Ukraine, har den foreløbige syriske støtte altså også mest karakter af fugle på taget:
  https://solidaritet.dk/frustreret-putin-mangler-stoette-fra-sine-allierede/

  Kommentar by Thomas M. — 25. april 2022 @ 01:01

 73. Peter Nielsen @22.46
  Det er helt rigtigt. Det er noget vrøvl jeg skrev. Jeg står tidligt op . Og her var jeg delvist sovende. Marcron HAR vundet. Jeg havde hellere set det var le Pen. Go mandag

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. april 2022 @ 05:24

 74. Uenighed med “Ejerne af den sande sandhed”, altså Bidtlers kontrollanter, er strengt forbudt. Sandhedsministeriet i Pentagon og Bruxelles har monopoliseret og dikteret, at Russofobi nu erstatter kristendommen i Vesten som eneste lovlige religion. I USA bliver de vantro mobbet, cancelled, afskediget og jagtet frit. Ad helvede til med den demokratiske uenighed, hvis våbenindustrien derved bliver generet i sin smudsige gesjæft.
  Alle aviser og tv-kanaler i Danmark vover kun at gø på magthavernes og det brutale menneskefjendske Nato’s kommando.
  Farvel ytringsfrihed – vi ses igen når Zelensky er emigreret til USA.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. april 2022 @ 07:38

 75. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. april 2022 @ 09:45

 76. Igen intet nyt under solen i Mohammedanmark. I ca. 1992 så jeg på afstand en islamist/muslim komme gående ad østerbrogade med et lille tæppe under armen, og pludselig rullede han/terroristen tæppede ud midt på fortorvet, på en af Islamisk-københavns mest befærdede gader og begyndte at bede grise-knepperen allah, det Mohammedanmark du kender.

  Kommentar by piphans — 25. april 2022 @ 10:37

 77. Apropos
  https://ekstrabladet.dk/nationen/eksamen-paa-eid-usympatisk/9227715

  Kommentar by P — 25. april 2022 @ 14:15

 78. Havde sat mig til rette i sofaen i går, for at se fodboldkampen Liverpool-Everton.
  Lige før dommeren fløjter kampen i gang, så knæler samtlige spillere i sympati med den marxistiske terrororganisation BLM.

  Brækspanden kom på hårdt arbejde…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2022 @ 18:10

 79. Vi har en bøn, ingen eksamen under ramadan.
  https://ekstrabladet.dk/nationen/muhammed-det-er-et-problem/9229472

  Kommentar by P — 26. april 2022 @ 18:04

 80. Forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by sukkertop — 27. april 2022 @ 16:20

 81. Sukkertop = Notarius Umulius

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2022 @ 17:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper