26. april 2022

Ny enehersker i Twitterland: Yderste venstrefløj i chok, “… people would be able to have free speech”

Tesla-grundlægger Elon Musk har købt Twitter for 44 mia. dollars, og man må formode Trads & Bosse nu forlader mediet. Det er altid et sundhedstegn når de røde klynker, og Babylon Bees skønne sketch er ikke langt fra virkeligheden.

“Men hvad vil verdens rigeste mand overhovedet med Twitter? Ser man nærmere på, hvad Musk selv har udtalt, er det ikke helt så enkelt at svare på. … der går igen. Og det handler om ytringsfrihed. Musk, hvis politiske overbevisning groft sagt kan beskrives som libertariansk, kalder sig selv en ‘absolutist for ytringsfrihed’, hvilket han igen har understreget i kølvandet på buddet.

‘Twitter er de facto blevet en slags bytorv. Det er rigtig vigtigt, at folk har opfattelsen og oplevelsen af at kunne tale frit inden for lovens rammer,’ sagde Musk.

Det er dog fortsat uklart, hvordan den oplevelse skal sikres. Særligt fordi Musk ikke har svaret klart på, om han fortsat agter at bruge eksempelvis moderatorer på Twitter, efter en lang række brugere udtrykte bekymring for, at Musk-Twitter ville flyde over med racistisk og sexistisk indhold.” (Information.dk, William Sass, 22. april 2022)

Oploadet Kl. 01:46 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126267/trackback

30 Comments »

 1. Håber at Træls og Tosse forsvinder for altid.

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2022 @ 02:16

 2. Kinesersnot @ 02.16
  Hvad skulle tale for at de gør det ?.
  Tænker du på noget bestemt?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 26. april 2022 @ 03:59

 3. Med venstrefløjen ved roret på Twitter flyder det da allerede over med social-racistisk og sexistisk indhold. Næh, det handler nok mere om at venstrefløjen ser sit narrativ og sin magt som truet. Man skal jo ikke glemme, at venstrefløjen lever bedst medsin egen hegemoni og kontrol.

  Kommentar by Limewoody — 26. april 2022 @ 05:49

 4. Twitter har allerede anti-hvid racisme. Og anti-mandlig og anti-hetero sexisme. Og hyldest til og opfordringer til vold – fra personer med en godkendt agenda, hudfarve og/eller religion.

  Hvordan kan det blive værre?

  Kommentar by BE — 26. april 2022 @ 06:17

 5. Jack Dorsey´s efterfølger var endnu mere rabiat, og modstander af ytringsfrihed. Vi må se om bliver, eller går over til Facebook.

  Kommentar by k.m. — 26. april 2022 @ 06:35

 6. Love it! Specielt at Musk har pointeret, at det skal være slut med profiler der ikke kan verificeres personligt, bots osv. Kriminelle ytringer og trusler skal hurtigt kunne spores 👍

  Kommentar by Verner Jensen — 26. april 2022 @ 07:30

 7. “Ekspert” Troels Johannesen:
  – Det er bekymrende, at mediekoncentrationen bliver så markant. Det svarer til, at en meget rig dansker køber både Berlingske, Politiken, DR og TV2.
  For min skyld kan Asger Aamund købe hele lortet;-)

  https://ekstrabladet.dk/forbrug/Teknologi/ekspert-om-twitter-koeb-et-demokratisk-problem/9228571

  Kommentar by Hagmann — 26. april 2022 @ 07:51

 8. Ligesom alle dem, der forlod USA da Trump vandt i 2016…

  Kommentar by Anders — 26. april 2022 @ 07:54

 9. Ikke blot den yderste ekstremistiske fascistiske venstrefalanks afskyr ytringsfrihed, men også de bedrevidende feminazistiske radikale tosser, som har patent på sandheden og de alene vide.
  I øvrigt er hele den danske presse totalstyret af de amerikanske nyhedsbureauer, som igen er styret af det magtmonopol, som nu er ved at dekonstruere Washington og omegn. Ren copy-paste.
  Hvorfor har alle danske medier præcis samme mening som USA’s officielle politik i næsten alt. Hvis det er brunt, lugter fækalt og grimt er det nok en amerikansk opfundet ‘nyhed’ – ofte afkoblet fra den skinbarlige virkelighed. Hvor fa’en blev ytringsfriheden af?

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. april 2022 @ 08:15

 10. Glæd jer ikke for tidligt for vi lever EUSSR, så vi kan være helt sikre på at psykopaterne der sidder i EUSSR vil gøre alt for at fjerne al kritik og alle kritikere af det nye nazikommunistiske uhyre kaldet EUSSR.

  Jeg hørte noget om at EUSSR lige har lavet nogle nye regler som skal tvinge big tech firmaerne til, at censurere os endnu mere end de allerede gør.

  Ingen tvivl om at vores kriminelle regering og EUSSR vil gøre alt for at slette alle informationer som viser, at de har dræbt millioner af sunde og raske borgere med deres bio-våben sprøjter.

  Kommentar by piphans — 26. april 2022 @ 08:52

 11. “Hvorfor har alle danske medier præcis samme mening som USA’s officielle politik”

  Er karteldannelse ikke forbudt begge steder?

  Kommentar by tavsen — 26. april 2022 @ 08:56

 12. Uha, det har alle dage været venstrefløjens rædsel, tænk om folk opdagede hvad der sker omkring dem!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. april 2022 @ 09:35

 13. Jeg så hans kommentarer på TV…….Jeg vil lade mine hårdeste kritikere komme til orde på Twitter….var bl.a en kommentar. Bravo Elon Musk. Hurra for ham. (I forhold til fjæset, som hyrer cencorer).

  Kommentar by Michael Unna — 26. april 2022 @ 09:40

 14. Elon Musk vandt første runde men diverse regeringer skal nok sørge for at lægge så mange hindringer i vejen for ytringsfriheden at det bliver en lang og træls proces.

  Det eneste der er sket er at venstrefløjs-tosserne ikke længere har deres eget ekkokammer men de vil alligevel aldrig diskuterer deres nederdrægtige ideer med deres meningsmodstandere. De vil blot lave endnu flere lukkede fora som de vil bevogte med nidkære nazi-metoder.

  Det gode er at Vi andre normale mennesker nu kan tale sammen og udvikle Vores sammenhold og ideer henover landegrænser uden at skulle ty til internettets spidsfindigheder men tro ikke at det bliver en dans på roser.

  Trods alt, tillykke til Elon Musk og Os rabiate tilhængere af ytringsfriheden.

  Kommentar by Santor — 26. april 2022 @ 09:57

 15. Lad os håbe, at de folk, som blev banned fra Twitter nu får lov at vende tilbage …

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. april 2022 @ 11:22

 16. Peter Nielsen @ 11.22
  Ja , lad os håbe det. Jeg fik aldrig oprettet en konto på twitter. Det virkede formålsløst at sidde i koret af pk journalister og woke-identitister.Facebook virker også noget sølle efterhånden.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 26. april 2022 @ 11:40

 17. Som ventet er Umulius’ andenprofil “Verner Jensen” tilhænger af doxxing af os, der har noget at miste ved det.
  Venstreekstremister og andre systembevarende risikerer intet.

  Kommentar by Træt — 26. april 2022 @ 11:43

 18. @Træt

  1. Jeg er ikke denne “Umulius” hvornår fatter du det?

  2. Det er ikke min skyld, at du er langt ude og skide, det er din egen med dine utallige kriminelle ytringer og tilskyndelser om, at skyde politiske modstandere og folk i øvrigt du ikke bryder dig om.

  Kommentar by Verner Jensen — 26. april 2022 @ 12:54

 19. Medierne blev engang kaldt ’den fjerde statsmagt’ fordi de kontrollerer de tre statsmagter: den lovgivende, den dømmende og den udøvende. De tider er for længst forbi.

  I dag vælger medierne selv magthaverne! I USA f.eks valgte de Joe Biden fra Det Demokratiske Parti til amerikansk præsident i 2020 og de nægtede at omtale de klare beviser på det demokratiske partis systematiske valgsvindel.

  Den forrige præsident, republikaneren Donald Trump, svinede de systematisk til i mere end 5 år og til sidst blev han f.eks bortvist fra twitter. (De onde lo og de gode græd!:-)

  Hvordan kan de danske statsejede og/eller statsstøttede medier forbigå en så eklatant krænkelse af ytringsfriheden? Ja mange hylder endda indskrænkningen af ytringsfriheden. Hvordan er medierne kommet så langt ud? Mediernes magt og manipulationer med nyhederne er blevet et kæmpe stort demokratisk proplem! Er det enden på demokrati som styreform?

  Kommentar by Amad — 26. april 2022 @ 13:25

 20. Amad — 26. april 2022 @ 13:25.
  De danske medier fungerer blot som oplagstavle for det amerikansk kontrollerede MSM. Nogle gange kan man se næsten direkte oversættelser af de amerikanske presseagenturers propaganda til dansk.
  Var det ikke billigere for de danske medier at udkomme netop alene som direkte oversættelser i Danmark – forskellen er lille.
  Ved al propaganda ignoreres fakta og erstattes med følelsesudbrud, som skal ophidse de dumme plebejere i en bestemt retning – i stedet for at få folk til at reflektere logisk og konsistent.
  MSM’s fornemmeste formål er at forvandle almindelige menneskers hjerner til tanketomt modellervoks. Hvis Goebbels kunne overvære dagens propagandatilbud, ville han springe badut af glæde ned i helvede.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. april 2022 @ 13:46

 21. – Elon Musk køber Twitter.
  – CNN må lukke deres nye streamingkanal CNN+ efter kun 3 ugers levetid.
  – Kunderne flygter fra Netflix, og kursværdien styrtdykker.

  Det har indtil videre været en rædselsfuld uge for de woke snowflakes…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2022 @ 14:20

 22. Uha uha , Umulius.

  Kriminelle ytringer?

  Så som: “Hvorfor er det ikke Dünger og Pression, der skal se sig over skulderen, når de går på gaden?”

  De to herrers velfærd ligger dig stærkt på sinde, i modsætning til deres og perkernes ofre.

  Kommentar by Træt — 26. april 2022 @ 17:46

 23. Enig Gustav Jensen 13:46. Men de danske medier citerer næsten aldrig det amerikanske pro-Trump Fox TV, der er de største og har de fleste seere i USA!

  Og statsradiofonien DR&Tv2 i DK undlod også at citere det Murdoch-ejede New York Posts afslørende artikel om indholdet på sønnen Hunter Bidens to computere, der kom et par uger før præsidentvalget i 2020 og som heller ikke blev omtalt af CNN, CNBC osv osv. Afsløringer som kunne have fået mange vælgere, der tidligere havde stemt på Demokraterne, til at steme på Republikaneren Trump i stedet for Biden.

  De danske statsejede og statsstøttede medier er venstreorienterede, hader det Republikanske parti og følger og citerer Washington Post og CNN, som de er i sync med. De hader den største amerikanske tv station Fox Tv (og den australske globale medieejer Robert Murdoch).

  De danske statsejede medier sætter dagsordenen med deres næsten monopol på tv-nyheder og de er styret af venstrefløjen, som også er dem, der sikrer at DR får 4 mia kr årligt af skatteydernes penge begge. DR&Tv2 leverer så propaganda til gengæld for venstrefløjen, deres politikere og mærkesager. Pseudo tv diktatur i en slags DDR light udgave.

  Kommentar by Amad — 26. april 2022 @ 19:45

 24. …jamen så kan man skrive ‘Neger’ og ‘musvin’ på twitter.

  Kommentar by jp — 27. april 2022 @ 11:02

 25. Verner Jensen = Notarius Umulius

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2022 @ 11:33

 26. Lad os håbe, at de folk, som blev banned fra Twitter nu får lov at vende tilbage …

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. april 2022 @ 11:22

  Lad os håbe, at de folk, som blev banned fra Uriasposten nu får lov at vende tilbage …

  Kommentar by sukkertop — 27. april 2022 @ 13:29

 27. sukkertop — 27. april 2022 @ 13:29:

  Det sker først når Elon Musk opkøber Uriasposten, men det har han nok ikke råd til :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 14:40

 28. Lars Hedegaard rammer som sædvanlig plet med denne kommentar i dag:

  “EU truer Musk – ret ind eller vi kommer efter dig!
  Ikke bare venstrefløjen, men nu også EU, er blevet nervøs ved udsigten til, at ytringsfriheden indfinder sig på Twitter. I går bekendtgjorde EU-kommissær for det indre marked, Thierry Breton, at Elon Musk ”hurtigt må tilpasse sig” EU’s regler for online platforme eller risikere bøder. “Ethvert selskab, der opererer i Europa, må overholde vore regler. … Det ved Hr. Musk udmærket.” Musk må derfor skynde sig at rette ind efter EU’s nye lov om digitale tjenester, siger Breton.

  Interessant nok har EU vist ikke tidligere truet Twitter, men det var jo også, da platformen fjernede det meste af, hvad der kunne genere fortællingen om storebrors hjertegribende omsorg for alles ve og vel.

  Den nye lov, som ingen i Danmark har hørt om, træder i kraft næste år, betyder, at virksomheder, der ikke danser efter EU’s pibe, bliver frataget 6 pct. af deres indtjening, og hvis det ikke hjælper, kan de få forbud mod at operere i Europa”

  (Klip fra LARS HEDEGAARD DEN 27. APRIL 2022)

  Kommentar by Amad — 27. april 2022 @ 15:46

 29. Mere Babylon Bee:
  https://www.youtube.com/watch?v=aOenZRqMCWA

  Kommentar by Nielsen — 28. april 2022 @ 06:39

 30. Folk som Umulius har væg-til-væg løgnepressen at komme til orde i.
  Vi behøver dem ikke her også

  Kommentar by Træt — 28. april 2022 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper