27. april 2022

Den svenske intifada: Sårede betjente, og så lige en demo imod politivold – ‘Inga poliser på våra gator’

Muslimer har ’svært ved at forstå’ konceptet med ytringsfrihed, lød det mere eller mindre direkte fra DRs politisk korrekte retskorrespondent Trine Maria Ilsøe i tirsdagens Genstart. Man kunne også sige, at de forstår konceptet, men ikke anerkender det, men lige den slutning kræver nok lige et årti mere. Her lidt fra en relativ ærlig artikel i Weekendavisen – Påskeopstanden.

“I alt 26 politibetjente og 14 civile personer kom ifølge svensk politi til skade i det, som Berlingskes kommentatorer har døbt ‘den svenske intifada’. ‘Vi kunne let have stået i en situation, hvor firefem politimænd var døde,’ som Peter Wolodarski, der er chefredaktør på Sveriges største avis, Dagens Nyheter, siger til Weekendavisen.

… Paludan var anledningen, men ikke grunden til optøjerne, vurderer Lars Åberg, forfatter til bogen Framtidsstaden, som handler om Malmøs kriminalitetsproblemer.

‘Det er åbenbart,’ siger han til Weekendavisen, ‘at optøjerne ikke havde med religiøs krænkelse at gøre – Paludan var jo ikke, hvor det brændte – men at det er et usædvanligt brutalt angreb på politiet. Parallelsamfundene domineres i stigende grad af kriminelle netværk, som hurtigt har grebet chancen for at markere deres territorier.’

I tirsdags i Malmø demonstrerede små 100 mennesker mod politivold. Eskorteret af to politibiler vandrede de fra Möllevångstorget, mens de råbte ‘inga poliser på våra gator’.

(Malmø, Sverige, april 2022; Foto: ODN)

Citater

“Vi har mindst 100 skadede politibetjente, og det store spørgsmål, der bør stilles, er: Hvorfor har vi ikke mindst 100 skadede islamister, 100 skadede kriminelle, 100 skadede demonstranter? (Ebba Busch, partileder for Kristdemokraterna, Berlingske, 23. april 2022)

“Imens er den muslimske diaspora i Sverige – accelereret af velfærdsstat, bandevæsen og islamiske støttegrupper – rigtignok fuld af dynamik og entreprenørkunst og i fuld gang med at virkeliggøre en intifada, dvs. en opstand i stil med de rystelser, vi har set i Gaza de seneste 35 år, hvor palæstinenserne forsøger at bekæmpe de israelske besættere. I Sverige er det blot de svenske myndigheder, der opfattes som besætterne. De har krydset grænsen til svensk Gaza i deres mandskabsvogne, og det må stoppes. Sverige skal befris for politi. (Mikael Jalving, JP.dk, 24. april 2022)

(AFA & Co. demonstrerer i Malmø mod politivold, 19. april 2022)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126284/trackback

46 Comments »

 1. – Mand laver ikke-voldelig demonstration.

  – Voldelige muslimer forsøger med vold at stoppe ham.

  – Politiet forsøger at beskytte ham imod de voldelige muslimer.

  Venstrefløjen: “Ikke-voldelig demonstrant og politiet er problemet”

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 02:11

 2. Ja Hans Rustad har altid nogen gode kommentarer, Men det bedste fra ham, er at han kaldte den svenske borgerkrig at vi sidder på en vulkan. Det har han som den libaneser han andet steds refererer til helt ret i.
  Og Svea polisen bliver ved med at følge MSM agendaen: Intet at se, passér gaden. Lige meget hvor højt vi råber, vil dødskulten aldrig blive angivet som årsag til stridighederne.
  Det er for resten tænkværdigt at socialister gennem tiderne har stillet sig på arabernes (jeg fristes til at benævne dem ved deres rette navn: Barbarer) side. Hvilket har fået nogle jøder til at falde ind i skuespillet. Jeg tænker her på blandt andre Martin Krasnik og Barbara Spectre.

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2022 @ 05:06

 3. afvist i off-topic

  Mere end 20 fødevarefabrikker er brændt i USA, nu sker det også i England.

  Er det New World Order terror? for at skabe mangel på mad

  https://www.bbc.com/news/uk-england-essex-61227225
  A large fire at a sausage factory is being tackled by 70 firefighters from across Essex and Hertfordshire.

  Kommentar by k.m. — 27. april 2022 @ 05:58

 4. Hvor går grænsen mellem Muhammed og koranens jihadister og “banderne”? Er de ikke blot et stykke ud af samme alen? Og hvad med de Antifa-flag-svingende kommunistiske revolutionære – der optræder som et slags moralsk Hipo-korps for Muhammed og koranens tilhængere her i Ramadan-måneden?
  Sjovt nok henskrives Muhammed og koranens tilhængeres aktuelle jihad til “socialt betingede” forhold og ikke til ideologiske forhold. Besynderligt nok da de (f.eks kommunisterne), der har den holdning, selv har det med at politisere alle spørgsmål.

  Kommentar by Limewoody — 27. april 2022 @ 06:12

 5. BT 16,september 2020
  “»Han skal beskyttes, så hans hverdag fungerer, men det er mange penge at smide efter hans cirkus. Han behøver ikke konstant at opsøge ballade,« sagde Khader.”

  Khader er er useriøs.

  Han mener det er en sejr for ytringsfriheden at Musk har købt Twitter.
  På den anden vil han skærpe racismeparagraffen

  Kommentar by k.m. — 27. april 2022 @ 06:13

 6. Ingen yallah, ingen ufred.
  Alt for mange islamister har gået udræbte rundt udenfor Mekka længe nok- Islamister hører kun hjemme i Mekka- og alle de åh så integrerede muslimer er islamister indeni…

  Kommentar by Hul igennem? — 27. april 2022 @ 06:26

 7. Hej Kim
  Nu er den igen gal med din kommentar afventer moderation og den slags. Jeg gemte dit nummer, men gemmer det til en dag det er nødvendigt. Kommentaren er indeholdende två länker og er i O.T.

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2022 @ 06:43

 8. > k.m.
  Ja men det er også grundet modvilje mod industrialiseringen af landbruget. -Tror jeg.
  06:13
  Useriøs. Nej han er en gedigen bandit, som ikke skulle have været lukket ind over vores grænse. Som ALLE hans landsmænd og -kvinder.
  Som salig Skt. mogens sagde: Èn muhammedaner i samfundet, er som en dråbe gift i drikkevandet.

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2022 @ 06:58

 9. Hvis man gider, kan man følge John Durham´s jagt på democrats i kongressen, der tilsyneladende var blandet ind i undergravningen af Trump, hvor man brugte den russiske forbindelse som “sandhed”

  Kommentar by k.m. — 27. april 2022 @ 07:00

 10. Industrialisering og effektivisering af landbrug har været nødvendig for at skaffe tilstrækkelig mad. Hvis venstrefløjen ruller erhvervet tilbage med begrundelse i klimaet, så bliver der ingen overskud, som godhedsindustrien kan dele ud af.

  Kommentar by k.m. — 27. april 2022 @ 07:04

 11. Svensk udlændingepolitik har de 40-50 år været båret af en ufattelig naivitet! Den danske har bare være en lille smule mindre ufattelig.
  Sverige har passeret the point of no return, og demografien vi sammen med yderlige yderlige amokindvandring betyde at svenskerne vil komme i mindretal i deres eget land, inden midten af dette århundrede. Allerede lang tid inden da vil den svenske stats magtmonopol blive udfordret og forsvinde. Påskens uroligheder var bare præludiet! Det bliver værre – meget værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. april 2022 @ 07:24

 12. danske nyheder på engelsk
  tænk at man kunne finde en muslima med tørklæde som forsidebillede
  https://www.thelocal.dk/

  Kommentar by k.m. — 27. april 2022 @ 07:28

 13. Glistrup var klartseende – derfor blev han slagtet af the establishment – der jo (mestendels) består af narcissistiske middelmådigheder.
  Æret være hans minde.

  Kommentar by Bastardo — 27. april 2022 @ 07:28

 14. Muslimer som følger Muhammed, og som ikke bare er født ind i den religion men så sandelig også følger den og praktisere den. HADER DEN FRIHED VI HAR IGENNEM DEN MENNESKEKÆRLIGE KRISTNE ETIK OG MORAL.
  Det er for dem en for for forbrydelse imod gud, hvis love de mener er skabt for hans skyld igennem profetidealet. (citat: “Man kan ikke så godt forbyde det gud tillader, og tillade det gud forbyder”).
  Islam er i bud og grund en – usekulær diktatorreligion- som deler verden ind i Rettroende (Dem) og Vantro (Alt andet). Derfor:
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2022 @ 07:44

 15. 13) Enig.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2022 @ 07:45

 16. Velkommen til bandeherredømmet – har en bekendt der bor ved en af indfaldsvejene til Blågårdskvarteret, der står vagter i portene, så bander ved hvem der kommer ind.

  Fru Rosa … nå nej, men de fleste andre kvinder færdes sikkert trygt i disse områder. Intet under at kvinder i Rabarberstan skal færdes sammen med et mandligt familiemedlem …

  Kommentar by Anonym — 27. april 2022 @ 07:52

 17. Den globale islamiske strategi for erobring er klar, vi kunne kalde det “Kossovo modellen”:
  1) Masseindvandring af muslimer med høje fødselsrater.
  2) Adskillelse mellem muslimer og ‘vantro’.
  3) Skabelse og opretholdelse af muslimske enklaver.
  4) Gradvis udvidelse af enklaverne i takt med fødselsraten.
  5) Jihadisering af unge muslimske hanner til fanatisk niveau.
  6) Små voldelige angreb på omgivelserne, der gradvis udvises.
  7) Opbygning af en undergrundshær med kraftig bevæbning.
  8) Endeligt stormangreb, når enklaver og demografi er gunstigt store for islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. april 2022 @ 07:54

 18. Stoppa polisvåldet vi måste hava sharia inför Absurdistan. Till helvedet med svenskare.

  Det er hvad muhammedanere i Sverige for det meste synes.

  Det er ikke anderledes i Mette Forræderiksens og Morten Bødskovs Danmark.

  De importerer medlemmer af dødskulten som aldrig før. Anders Fup Rasmussen videreførte standarden som Slette Mette Mink holder sig til.

  Kommentar by Nielsen — 27. april 2022 @ 08:21

 19. Sverige er ikke alene om at gå ned.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZsUpRS8tqAA
  This is what Portland’s human tragedy looks like

  Ted Wheeler, democrat borgmester

  Kommentar by k.m. — 27. april 2022 @ 08:46

 20. TV2 Fake News oplyser, at politiet her til morgen har anholdt en “ung mand”, der anklages for at opfordre til terror på de sociale medier, og at tilslutte sig Islamisk Stat.

  Er det dig, Sikkandar Siddique?

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2022 @ 09:53

 21. Er der nogen der ved om Sverige (stadig) er selvforsynende med mad og fødevarer?.
  Jeg mener man ændrede kurs i Sverige mht føde og madvarer selvforsyning, i forb.m “noget EU”?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 27. april 2022 @ 10:00

 22. “AFA & Co. demonstrerer i Malmø mod politivold”

  Der er noget Monty Python over det.

  De har sikkert holdt et strategimøde. “Hvordan skal vi gå på gaden og gøre os bemærkelsesværdige og relevante at høre på?” Altenativerne har nok været at skælde ud på kapitalismen, patriarkatet, hvidheden eller klimaforandringer.

  Kommentar by BE — 27. april 2022 @ 10:14

 23. Rasmus Paludan har søgt om at gå foran det svenske socialdemokrati’s march 1. Maj. Han vil gå med en brændende koran på er grilspyd. Det taler lidt til min humoristiske sans og det skal nok blive “festligt”, men han får nok ikke tilladelse! Alt andet lige så vil bare truslen sikker skabe ballade!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. april 2022 @ 11:10

 24. Mon den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted har været en tur hinsidan, for at give gode råd til de svenske bolsjevikker om at føre gadekampe mod politiet?

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2022 @ 11:28

 25. Gustav Jensen — 27. april 2022 @ 07:54 skrev:

  “3) Skabelse og opretholdelse af muslimske enklaver.”

  Du kan sagtens have ret i at det er en del af deres strategi, men personligt FORETRÆKKER jeg faktisk denne adskillelse, dels for at samle “berigelsen” færrest mulige steder, dels fordi det øger bevidstheden om forskellen mellem “dem” (de fremmede) og “os” (danskerne). Jeg er således også stærkt imod såkaldt “integration” og “assimilation”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 14:29

 26. @18, Tommy, Robin & søn: Jeg følger jævnligt med i svenske medier, og det er ikke mit indtryk at Sverige er 100% selvforsynende med fødevarer. Jeg har dog ingen link eller andet at underbygge udsagnet.

  Kommentar by ino — 27. april 2022 @ 16:15

 27. “Stoppa polisvåldet” Hahaha…..humor det har de sgu terroristerne fra antifa og blm.

  Kommentar by piphans — 27. april 2022 @ 16:16

 28. @22 by ino kl.16.15.
  Nej , det er også min “tese”.
  Jeg synes at kunne huske , at man i Sverige for år tilbage , accepterede at indgå “plan- økonomisk” i et samarbejde med EU , der reelt betød at Sverige ikke længere ville være selvforsynet med madvarer. Jeg tænker på det nu , fordi det kunne gøre Sverige endnu mere presset i den situation der tegner sig fremover. Danmark har fx landbrugsproduktion nok til at brødføde sig selv , og sælge mad – gris , mejerivarer mm til andre lande. I forvejen mener jeg den svenske krone ligger ca. 30% lavere end DK. kr.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 27. april 2022 @ 17:24

 29. @ Gustav Jensen
  @Peter Nielsen. Jeg er heller ikke meget for de sammenblandede områder.
  Det ville være til størrer gavn for danskerne med adskilte boligområder.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 27. april 2022 @ 17:28

 30. Svenskerne kan æde deres plumrådne surstrømming, mens Kalifatets middelalderlige mørke sænker sig over landet…

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2022 @ 17:32

 31. Tommy , Robin & søn. — 27. april 2022 @ 17:28:

  Jep, især hvis man kunne putte et hegn rundt om de “berigede” områder :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 18:47

 32. De vil jo blande vilde negre og/eller muhamedanere ind alle steder og i alle dele af det danske samfund, hvis ikke frivilligt så med (trussel om) vold og magt og økonomisk straf, og jeg hader det.

  Kommentar by sukkertop — 27. april 2022 @ 19:16

 33. Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 14:29.
  Tommy , Robin & søn. — 27. april 2022 @ 17:28.
  Vi må regne med at muslimernes selvvalgte isolation er permanent.
  Man skal ikke glemme, at de europæere som emigrerede til Amerika og Afrika i stort tal bevidst holdt sig for sig selv i europæiske enklaver. Underligt nok var emigranter til Afrika og Amerika fra europæiske katolske lande meget mere for folkeblanding på tværs af alle kulturelle forskelle. Tidligere blandede europæere sig heller ikke så meget imellem katolske og protestantiske lande.
  Antageligvis vil de mest kloges muslimer forsøge at assimilere sig, medens de fattigste og mindst begavede ikke kan/vil forstå og acceptere civiliserede kulturer.
  Desværre er globalisterne overbevist om, at kristendom og islam er ét fedt.
  Derfor fortsætter den katastrofale udvikling hen imod den religiøse borgerkrig, simpelthen fordi islamiske landes gennemsnits IQ er betydeligt lavere end de europæiske landes IQ.
  Man kan ikke forbedre muslimers IQ uden først at smide islam på historiens losseplads.
  Islam er og forbliver dumhedens triumf over den sunde fornuft.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. april 2022 @ 19:39

 34. Sankt Glistrup er Danmark, og hans ord er guld.
  https://www.youtube.com/watch?v=Qa6seETbe_0

  Kommentar by piphans — 27. april 2022 @ 19:42

 35. Gustav Jensen — 27. april 2022 @ 19:39:

  Min pointe er, at jeg ikke ønsker “integration” eller “assimilation” af de fremmede. De hører simpelthen ikke til her og kommer aldrig til det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 19:48

 36. Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 19:48.
  Din pointe er forstået og respekteret. Jeg vil dog mene, at en procentvis lille udveksling mellem nogenlunde ligesindede kulturer kan være et gode. Det har næsten altid forekommet – selv med svenskere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. april 2022 @ 20:28

 37. * flere
  Det vi har opnået med den stort set uhæmmede indvandring er frivilligt apartheid, vi lever adskildt og nok kan de røde tvinge indvandrebørn og danske børn sammen på f.eks gymnasierne, men i frokoststuen sætter de sig hver for sig. Selvom politikerne kæmper for det, så kommer de heller ikke til at gå til sport sammen, nogle naturligvis, men hovedreglen er hver for sig. Når de så kommer hjem, tager de til hvert deres boligområde. Kort sagt, så kommer vi til at leve i et apartheidsamfund, med alt hvad der følger af mistro, fjendtlighed og ufred. Det er intet mindre en opskriften på et fejlagtigt samfund!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. april 2022 @ 21:43

 38. Gustav Jensen — 27. april 2022 @ 20:28 skrev:

  “Jeg vil dog mene, at en procentvis lille udveksling mellem nogenlunde ligesindede kulturer kan være et gode.”

  Enig. Når jeg taler om de “fremmede” tænker jeg primært på ikke-vestlig fremmede, herunder navnlig afrikanere og arabere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. april 2022 @ 21:55

 39. ret så vigtig.

  Dette er mit sted på Rumblen.
  der er mange andre link´s.
  Husk: Læs lige Hetære.
  https://rumble.com/v12j4dj-kvinden-uden-nationalflelse.html

  Må spredes, som man spreder møj.

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. april 2022 @ 23:03

 40. Kommentar by Den Nervøse — 27. april 2022 @ 21:43

  “Kort sagt, så kommer vi til at leve i et apartheidsamfund, med alt hvad der følger af mistro, fjendtlighed og ufred. Det er intet mindre en opskriften på et fejlagtigt samfund!”

  Så henviser du ikke til Sydafrika’s tidligere apartheid. De hvide levede ikke med mistro til hinanden. De hvide Afrikanere (som i store dele af Sydafrika var de første bosættere) gav de immigrerede Bantu-stammer deres helt egne homelands – og en levestandard med veje, skole og hospitaler, som var den højeste i Afrika. Op imod 70% af de sorte (i visse homelands) støttede apartheid. Det er ikke fjendtlighed. Under apartheid døde cirka 150 bantu-afrikanere om året i politiets varetægt. Siden apartheids afslutning er det årlige antal mord steget til 25.000-30.000. Det er ikke fred.

  Så hvis man tager en sort ud af lerhytten og giver ham en mobiltelefon (lavet med robot- og nanoteknologi) – så følger der sidenhen mistro, fjendtlighed og ufred – ligesom i Malmø eller Linköping.

  Der er alt sammen afprøvet før i menneskehedens historie.

  Kommentar by Thomas M. — 28. april 2022 @ 00:22

 41. Lige en video med en monster-looting:
  https://www.youtube.com/watch?v=JevGPfr7TvE

  PS: Under apartheid var lootings naturligvis ikke tolereret.

  Kommentar by Thomas M. — 28. april 2022 @ 00:31

 42. Hvorfor skal mine hvide børn blandes med muhamedanere i skolen?

  Hvide for sig i Danmark, og sorte for sig udenfor Danmark.

  Kommentar by sukkertop — 28. april 2022 @ 01:37

 43. Og når Den svenske intifada har kørt længe nok er urinvånere glemt. Nøjagtig som i Israel.

  Kommentar by tavsen — 28. april 2022 @ 16:45

 44. @Peter Nielsen kl 18.47
  …hegn omkring…jeg er åben for det skal til for , at opretholde og fastholde voldsmonoplet på danske myndigheds hænder.
  HøjreNyt på youtube, bruger vendingen “kraftig tilskyndelse” til hjemvendelse til egen kulturkreds. Jimmie Åkesson SD har været ude med et forslag om , at hele familien sendes ud/ hjem – når/ hvis en altså – en enkelt , begår kriminalitet. Der skal anvendes realistiske metoder ved ” håndteringen ” af denne gruppe mennesker , fordi de er kulturelt fremmed , og derfor vil reagere og interagere anderledes end vores egne , hvad ang straf og lign. osv.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 29. april 2022 @ 08:59

 45. Tommy , Robin & søn. — 29. april 2022 @ 08:59:

  “HøjreNyt” er en af de bedste danske politiske podcasts, virkelig forfriskende initiativ

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. maj 2022 @ 11:38

 46. Problemet er jo, at “demokrati-opfattelsen” og evnen til at kunne begå sig i et sådant er afhængig af “folkets” intelligens!
  Når de tilvandrede fra 3.verdenslande nu i flere generationer indehaver en IQ 30-40 points under den gennemsnitlige Europæers, så siger det jo ALT!
  Der er jo meget vægtige grunde til, at demokratiet aldrig er opfundet i disses lande!!!!
  Ligeledes er det totalt umuligt at indføre denne styreform, for de er ganske enkelt ikke i stand til at fatte reglerne i spillet!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 2. maj 2022 @ 09:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper