27. april 2022

Twitter-ansatte hælder ideologisk til Demokraterne (98,7 procent): EU kræver mere moderation…

Ytringsfrihed er ikke matematik, og selv i et land som Danmark er der forskel på folk. Når undertegnede blogger et billede af et offer for islamisk terror, så ender jeg i retten. Omvendt med etablerede medier, der næsten på daglig basis kan bringe billeder af ofre for den russiske invasion af Ukraine. Når Hizb-ut-Tahrir har et arrangement på Rådhuspladsen bliver moddemoen irettesat af politiet for at buhe, noget der ville være helt utænkeligt, hvis Paludan holdt et politisk møde samme sted. Ikke to situationer er ens, og det er op til mennesker at fortolke hver enkelt situation i forhold til gældende regler.

Mange konservative føler ikke der er balance på sociale medier, og det er også min oplevelse. Man kan blive censureret for legitime politiske ytringer, fordi nogen forveksler konservativ ideologi med diskriminerende had. Den ideologiske atmosfære hos techgiganterne har noget med alder at gøre, men det handler også om ideologi.

EU arbejder lige nu med en såkaldt ‘Digital Services Act’, der angiveligt skulle gøre det ‘mere trygt’ at være på sociale medier. Fra aftalens punkt 1, citeret fra DR Online: Negativ indflydelse på demokratiske processer…

“Der bliver krav til, at platformene ændrer deres algoritmer, så de ikke prioriterer indhold hos brugerne, der har negativ indflydelse på de demokratiske processer eller på borgernes helbred.” (DR.dk, 23. april 2022)

(Twitter-ansatte støtter stort set kun Demokratiske kandidater, 2018; Grafik: Vox)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126291/trackback

17 Comments »

 1. Censur igen. Disse “mis”informationslove, der søges vedtaget i EU, UK, USA, er fulde af “positive” beskrivelser. Det var det samme i Østblokken, bl.a. DDR, der garanterede det ene og det andet positive, men når det kom til sagen, var censuren benhård. Heldigvis blev DDR til Det der var. Big Brother Watch, Erlend Evans;Reclaim the Net;Remix News;The Gateway Pundit (se også blogrullen på Hodjanernes Blog);Alex Berenson from Unreported Truths;Parler;på Odysee indtast:for britain=>The For Britain Movement kommer til syne;klik, og du vil kunne høre grundlæggeren Anne Marie Waters, tidl. Labour, tidl. “the one trick pony” United Kingdom Independence Party (UKIP), som med Nigel Farage fik UK ud af diktaturet EU (udtales:ØV), og så gik UKIP nedenom og hjem efter denne “one trick pony” præstration. AMW lytter jeg gerne til så ofte som muligt;technocracy news med og af Patrick Woods (USA). DANMARK UD AF EU (udtales:ØV) NU!

  Kommentar by barfbag — 28. april 2022 @ 00:32

 2. Under Skandinaviske blogs på blogrullen på hodjasblog (disse er et must):Ballet Magnifique;Frihedens Stemme;Kulturradikalisme smadrer Danmark;

  Kommentar by barfbag — 28. april 2022 @ 00:52

 3. Det er jo det samme her i Danmark, 75% til 80% af alle journalister ansat i MSM, støtter og stemmer på et venstresnoet parti, herunder de Radikale…

  Skævheden er så stor, at det skriger til himlen, men de venstresnoede kan ikke selv se det, de gør hvad de kan får at få de borgerlige online medier lukket, herunder Uriasposten og Den korte avis m.m, som de hader, da de skriver alt det som de forsøger at holde skjult for folket..

  Kommentar by Christian Sørensen — 28. april 2022 @ 01:00

 4. Sandhedsministerium !
  Den såkaldt frie verden begraver friheden
  de rød/radikale er de sande ekstremister
  https://www.zerohedge.com/political/dhs-creating-disinformation-governance-board-ahead-midterms

  Kommentar by k.m. — 28. april 2022 @ 06:05

 5. oann(dot)com
  Founder of Project Veritas, James O’Keefe says new undercover video footage of a Media Matters employee reveals him bragging about the company’s success in being able to get Project Veritas banned from Twitter. One America’s John Hines has more from Washington.

  Kommentar by k.m. — 28. april 2022 @ 06:14

 6. “Sikre demokratiet”, “forhindre skadelige ytringer”, “undgå ekstremisme”, “skabe tryghed på nettet” etc. er alt sammen blot omskrivninger for et ønske om at LUKKE NED for holdninger og meninger, som man ikke bryder sig om, formuleringerne skal legitimere censur af politiske dissidenter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. april 2022 @ 07:00

 7. Moderation – kært barn har mange navne. Lad os kalde det, hvad det er, nemlig censur.
  Ytringsfrihed er ligesom graviditet, fødsel og død – du kan ikke være halvt gravid, født eller død.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. april 2022 @ 07:28

 8. Christian Sørensen — 28. april 2022 @ 01:00
  De kan sagtens se det.
  Det er ikke venstreorienteret dumhed og naivitet der har fået os hen hvor vi står i dag.

  Kommentar by Hagmann — 28. april 2022 @ 09:09

 9. YouTube: skriv:jesus christ our lord and saviour;cira international;pfander films.

  Det giver islam-kritisk lyttestof i timevis.

  Kommentar by barfbag — 28. april 2022 @ 09:11

 10. Storvask i Twitter
  Musk fyrer hele bestyrelsen

  https://www.youtube.com/watch?v=XWjpnq2mzAA
  Elon Musk Just FIRED The Twitter Board!

  Kommentar by k.m. — 28. april 2022 @ 11:10

 11. Mon ikke de ansattes perspektiv ændre sig lidt i og med ejerskabet overgår til Elon Musk, folk er helt generelt bange for at pisse chefen alt for meget af, specielt hvis de selv er oppe i hierarkiet.

  Der kommer sikkert en lang periode med udskiftninger på twitter så Jeg ser frem til en spændende tid når Jeg genåbner min twitter-konto ;)

  Kommentar by Santor — 28. april 2022 @ 13:23

 12. @Peter Nielsen kl.07.00
  Ja det er utroligt, så positivt man kan få det til at lyde.Det er lige før jeg hopper den – af og til.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 28. april 2022 @ 15:01

 13. Censur og enegang er OK når det udføres af venstrefløjen.
  https://www.document.no/2022/04/28/warren-vil-stanse-elon-musk/

  Kræver login

  Kommentar by k. m. — 28. april 2022 @ 16:15

 14. Er Sharia-Jeppe og Kramme-Charlotte mon stadig ansat som “dialogbetjente” i Københavns politi?

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2022 @ 16:28

 15. Positivt hvis journalisterne både i USA og Danmark udelukkende tænker på deres levebrød og derfor støtter og driver propaganda for i USA Demokraterne og i Danmark de røde mediestøttepartier.

  Så drejer det sig jo bare at klargøre dette for vælgerne i Danmark, sådan at ingen længere falder for propagandaen og f.eks. kan gennemskue at det som kaldes Public Service er et indholdstomt begreb for at undgå det frie marked og ytringsmulighederne for andre end dem magthaverne betaler for at sprede budskaber.

  Kommentar by perhag — 28. april 2022 @ 16:54

 16. Tesla-ansatte er åbenbart også venstreorienterede—-men arbejder gladeligt for Musk

  Kommentar by redneck — 28. april 2022 @ 20:24

 17. Oracle er nogle af de grådigste svin i IT-branchen.

  Kommentar by Bilka — 30. april 2022 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper