4. maj 2022

Ballerup: Afghaner slap for udvisning efter vanvidskørsel, ramte 59-årige Preben, blodprop, hjertestop

31-årig afghaner slap for udvisning, efter at have påkørt en 59-årig vicevært med høj fart. Offeret Preben Westberg Thomsen, mener gerningsmanden slap lidt for billigt, men understreger at det i sidste ende ingen forskel gør for ham. En historie fra EB.dk – Vanvidsbilist skånet: Smadrede Prebens helbred.

“En vanvidsbilist af afghansk oprindelse var en lettet mand, da han op til weekenden forlod Østre Landsret. Den 31-årige chauffør blev også i ankesagen idømt et år og ni måneders fængsel for at have torpederet og lemlæstet en vicevært med grov vanvidsbilisme sidste sommer i et boligkvarter vest for København.

Hans Mitsubishi Lancer bragede med op til 122 km/t ind i en bil, der holdt stille i et vejkryds på Baltorpvej. Her sad Preben Westberg Thomsen bag rattet i sin lille Citroën.

Den 59-årige mands køretøj blev ramt bagfra med stor kraft, og han pådrog sig blandt andet en blodprop i hjernen, hjertestop, brækkede ribben og fem brud på rygsøjlen, som efterfølgende har efterladt den nu langtids-sygemeldte vicevært i et smertehelvede.”

(Collage: Baltorpvej, Ballerup)

Oploadet Kl. 00:25 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126364/trackback

13 Comments »

 1. Det var sikkert en af de afghanske tolke, der hjalp danske soldater med at indføre demokrati og frihed i Afghanistan. Har man endnu ikke bestilt sommerferien, er Kabul nu at finde inde på Spies’ hjemmeside, takket være deres fremragende indsats i 20 år, der på ingen måde har styrket og gavnet Taliban mere, end det har svækket dem.

  Hvornår starter den næste krig? Lad os bombe Iran i 20 år, åbne vores grænser og kasser, give dem opholdstilladelser, familiesammenføringer og ydelser her, og se hvad der sker.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 4. maj 2022 @ 01:11

 2. Det må kaldes en vanvids-dom

  Det kultur-radikale segment i dommer rækkerne fornægter sig ikke

  Kommentar by H.nielsen — 4. maj 2022 @ 02:45

 3. Dommerne dømmer efter loven, så loven må laves om! De må vi ikke ifølge konventionerne, så må konventionerne enten opsiges eller laves om. Det vil politikerne ikke! Altså må politikerne skiftes ud! Det vil befolkningen ikke! Derfor får uhyrlighederne lov til at fortsætte!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. maj 2022 @ 04:25

 4. Mon der er forskere, der arbejder på at finde ud af, hvad berigelsen betyder for trafiksikkerheden og lighed for loven?

  https://ekstrabladet.dk/krimi/vanvidsbilist-i-retten-ung-betjent-hjerneskadet-for-livet/9238025
  Anklageskriftet i sagen er på otte tætskrevne A4-sider. Her er der opremset ikke færre end 30 særskilte lovovertrædelser, som er begået i perioden mellem august 2020 og oktober i fjor.”

  Kommentar by tavsen — 4. maj 2022 @ 06:57

 5. Voldsmanden blev naturligvis udvist for bestandig – Not?

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. maj 2022 @ 07:56

 6. ISLAM – Fredens religion er Allahs gave til menneskeheden. Allah er alvis og algod.

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2022 @ 09:04

 7. Vi slipper ikke godt fra Vores møde med med islam og resten den tilbagestående del af Verden. Så det gælder om at være på forkant med udviklingen og beskytte sig selv for Danmark gør det ikke.

  Death of a thousand cuts.

  Kommentar by Santor — 4. maj 2022 @ 10:49

 8. Vi burde hjælpe alle de fremmede ud af landet hurtigst muligt INDEN de ødelægger endnu flere danskeres liv.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. maj 2022 @ 10:50

 9. Den Nervøse — 4. maj 2022 @ 04:25: Dommerne dømmer ikke 1:1 “efter loven”, de tolker også loven og etablerer (og følger) en retspraksis, der ofte er i modstrid med Folketingets erklærede hensigt med lovgivningen (fx når det gælder voldsstraffe), så det nytter ikke nødvendigvis at ændre loven (medmindre man indfører obligatorisk udvisning for alle, der dømmes efter straffeloven).

  Vi skal have folkevalgte dommere som i USA, hvis vi for alvor skal have en chance for at slippe for de bløde domme, en dommerstand rekrutteret blandt offentligt ansatte vil altid have liberal og venstreorienteret slagside i Danmark. Jeg ved mange på højrefløjen frygter muslimske dommere i indvandrertunge områder, hvis der indføres valgte dommere, men med det nuværende system er vi garanteret, der ingen forbedringer sker, så den risiko må man nok løbe.

  Kommentar by Odo — 4. maj 2022 @ 13:56

 10. @ “Den Nervøse” du skriver: “Dommerne dømmer efter loven, så loven må laves om! Det må vi ikke ifølge konventionerne,”
  Jeg tror ikke på at dommerne dømmer efter loven. Det er sikkert korrekt at konventionerne skal overholdes, MEN, til hvilken grad.
  Der findes et vist råderum (bredé), i konventionerne som danske dommere langt fra udnytter med deres bløde domme.
  OG, som ODO skriver er en årsag, “At dommerstanden er rekrutteret blandt offentligt ansatte og derfor vil altid have liberal og venstreorienteret slagside i Danmark”.
  Dommerstanden og kolBøtterne er 100% korrupte, samt begge medlemmer af Regimet i DK, der lyver, styrer og kontrollere.
  Derfor, direkte demokrati NU!

  Stem NB1 SIAD! P.

  Kommentar by Piotr — 4. maj 2022 @ 15:41

 11. Der ER noget galt med dommerstanden .
  Hvordan går det med hjemsendelserne?
  Afghaneren her kunne da være et fint eksemplar at stille forrest i køen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 4. maj 2022 @ 20:25

 12. Dommerne ser stadig Ali og hans slæng som ofre og dømmer derefter. Desuden er de hunderædde for repressalier, som ikke er ubegrundet. Vold virker.

  Kommentar by Svinedrengen — 5. maj 2022 @ 17:37

 13. Ja, der er vel en grund til, at Mette Mink flygtede fra det islamiske shithole Ballerup, og flyttede til det kridhvide Hareskovby i det fashionable Nordsjælland…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2022 @ 17:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper