4. maj 2022

Hedegaard: ‘Venstrefløjen definerer demokrati som en statsform, hvor den altid sidder… med magten’

Forleden anbefalede WHO, at man kloden rundt afskaffede ‘tidsgrænser for aborter’, og mon ikke venstrefløjens NGO’er snart fører kampagner imod det repræsentative demokrati i USA. Kloge ord fra Lars Hedegaard på Facebook – Stor opstandelse om abort i USA.

“I et forsøg på at opgejle det yderste venstre til demonstrationer og optøjer og dermed lægge pres på Højesteret har en person leaket et dokument forfattet af højesteretsdommer Samuel Alito, som udtrykker hans mening om abortsagen. Det er ikke en domsafsigelse, men et juridisk responsum henvendt til rettens øvrige otte dommere, som naturligvis kommer med deres egne betragtninger, inden der afsiges dom om mange måneder.

Sagen drejer sig om en af de mest kontroversielle kendelser, som Højesteret nogen sinde har afsagt, nemlig dommen i Roe v. Wade fra 1973. Her resolverede retten, at USA’s forfatning beskytter en gravid kvindes ret til abort, selv om forfatningen ikke omtaler abort. Lige siden har abortspørgsmålet været USA’s formentligt mest omstridte og har delt den amerikanske befolkning i uforenelige lejre. Dommer Alito vil have Roe omstødt, fordi han mener, at den er forfatningsstridig.

Hvis det bliver Højesterets endelige kendelse, betyder det ikke, at abort bliver forbudt, men at afgørelsen overlades til de 50 stater og dermed til vælgerne. Der er meget at tage stilling til. Skal abort være tilladt lige indtil fødselstidspunktet – altså det tidspunkt, da fosteret er levedygtigt? Det mener nogle. Skal abort tillades med visse restriktioner, f.eks. forbydes efter seks eller femten ugers graviditet? Eller skal abort helt forbydes undtagen i tilfælde af voldtægt eller fare for kvindens liv? Hvis dommer Alitos responsum bliver Højesterets endelige dom, bliver det op til vælgerne i hver enkelt stat at tage stilling. Det vil sige, at abortlovgivningen givetvis vil blive meget forskellig fra stat til stat. Heri er der intet underligt, for USA er en union af stater, som ifølge forfatningen har udstrakt suverænitet over egne forhold.

Som man kunne forvente, har demokraterne grebet lækagen fra Højesteret til at starte en hysterisk kampagne med beskyldninger om, at Højesteret og det republikanske parti vil forbyde abort. Men det er kun begyndelsen. Ifølge de rasende, der nu dominerer det demokratiske parti, rumsterer republikanerne med planer om at genindføre raceadskillelse, fratage kvinder alle rettigheder og forbyde ægteskaber mellem sorte og hvide. Republikanerne er simpelthen fascister, udtaler diverse meningsdannere og studieværter i mainstream-medierne. Hensigten er åbenbart at ophidse til uroligheder og vold samt afværge et eller sikkert demokratisk nederlag ved midtvejsvalget i november. Der agiteres for at nedbrænde Højesteret eller ‘pakke’ den med så mange demokratisk-sindede dommere, at venstrefløjens magt bliver umulig at antaste.

Venstrefløjen definerer demokrati som en statsform, hvor den altid sidder inde med magten, og hvis nogen formaster sig til at udfordre den, er de fascister og skal bekæmpes med alle midler.

Den republikanske – og sorte – aktivist, Candace Owens, har i øvrigt bemærket, at den ubegrænsede adgang til abort har medført, at USA’s sorte befolkning kun er halvdelen af, hvad den kunne have været.”

(Politico, 2. maj 2022: Supreme Court has voted to overturn abortion rights, draft opinion shows)

“It is time to heed the Constitution and return the issue of abortion to the people’s elected representatives.” (Samuel Alito)

Oploadet Kl. 23:46 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126383/trackback

15 Comments »

 1. Min teori er at ondskabens ikon, Soros, eller tilsvarende, har støttet abortmodstandskampagnen, for at skabe maksimal splid, og sikre sig de unges støtte.
  PIS i Polen kan meget vel tabe det næste valg på det tåbelige abortforbud, når tilstrækkeligt mange bliver ramt.
  Jeg er efternøler og født før aborten blev fri, og ville nok ikke være blevet født, hvis den havde været.
  Abort op til 12. uge bør som rygeforbud indendørs betragtes som selvfølgeligheder, der ikke står til diskussion.

  Kommentar by Træt — 5. maj 2022 @ 05:43

 2. Candace Owen kan måske få nogle af de republikanske modstandere af kvinders ret til at bestemme over deres egen krop til at besinde sig.
  Vil de virkelig have flertal af niggere og spics hurtigere?

  Kommentar by Træt — 5. maj 2022 @ 05:48

 3. Amerikanske medier af den mere fornuftige slags vender fokus mod, at der overhovedet er lækket noget fra den amerikanske Højesteret. Det er aldrig sket før. Hvordan og hvem har forårsaget lækken og ser det som et udtryk for den politisering som visse udemokratiske grupper står for. Altså endnu et udtryk for den ødelæggende destabilisering og radikalisering, der præger det politiske billede i USA.

  Kommentar by Limewoody — 5. maj 2022 @ 06:08

 4. Ja alt andet ville j være racistisk eller Højreekstremistisk :-) :-) :-). Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk.
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2022 @ 06:47

 5. Det er totalt tåbeligt man harcelere over det. Det eneste højesteret giver udtryk for at det er delstaternes selvbestemmelse, som må afgøre abortspørgsmålet. Så meget for Demokraternes (nær)demokrati forståelse.

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2022 @ 06:49

 6. Som sædvanligt er der ingen danske journalystløgnere, der er i tvivl om deres egen ekspertise i Amerikanske forhold, her specielt statsretlige forhold.

  Kommentar by Bastardo — 5. maj 2022 @ 07:02

 7. Gid abortmodstanderne må blive kvalt i de sorte teeanagemødres dysfunktionelle afkom, og samtidig se deres egne døtres karriere skudt i sænk af en uønsket graviditet.

  Kommentar by Træt — 5. maj 2022 @ 07:07

 8. For 9 år siden blev vores ufødte søn diagnosticeret med alvorlig hjertefejl i 20. graviditetsuge. Og som overlægen på Skejby udtrykte det, “enten vil han dø under fødslen eller se frem til et kort og smertefuldt liv med gentagne operationer”.

  Vi valgte at søge om abort, og fik den i 21. uge. Og tro mig, den lille baby lignede en perfekt mindre udgave af hans søskende, da han kom og min kone og jeg holdt hans lille døde krop i vores arme.

  Rationelt var det den rigtige beslutning, men følelsesmæssigt har jeg stadig følelsen af at have taget et liv og jeg får stadig tårer i øjnene her så mange år efter.

  Kommentar by redneck — 5. maj 2022 @ 07:20

 9. “Hvis dommer Alitos responsum bliver Højesterets endelige dom, bliver det op til vælgerne i hver enkelt stat at tage stilling.”

  Den store løgn er at Højesterets ambition skulle være at forbyde abort. Siden 1973 er der sket en stor teknologisk udvikling, så man i dag kan abortere levedygtige fostre. Det er derfor noget rod at gøre abort til et forfatningsspørgsmål. Vilkårene bør debatteres, forhandles og afgøres tættere på borgerne.

  Politiken
  “USA’s højesteret er blevet radikaliseret. Det er tid til kamp

  At fjerne retten til abort i USA er dybt forkasteligt.”

  Berlingske
  “Forbud mod abort i USA kan betyde dyster fremtid for underklassen

  Efter 50 år med fri abort i USA tyder et lækket dokument nu på, at fri abort snart er fortid. Det kan have store konsekvenser for den voksende underklasse i USA, mener udlandsredaktør Birgitte Borup, der i dag gæster »Pilestræde«.”

  Information
  ” Tilbagerulning af amerikanske kvinders ret til abort udstiller højesterets legitimitetskrise

  Et lækket dokument viser, at den amerikanske højesteret sandsynligvis vil sløjfe 49 år gammel afgørelse, der sikrer retten til abort, og det har skabt stor debat i USA. Sagen er ifølge eksperter et billede på, at højesteret er blevet en mere politisk aktør”

  Kommentar by BE — 5. maj 2022 @ 08:22

 10. På den anden side kunne man forlange at folk der vælger at have ubeskyttet sex begynder at tænkte sig lidt mere om. Måske skulle man sætte mere ind på seksualundervisning i stedet for at bevæge sig ud i så høje luftlag at selv normale mennesker ikke længere kan kende forskel på mænd og kvinder, altså prioritet.

  Vi lever efterhånden i et samfund hvor ligegyldighed og ansvarsløshed er udgangspunktet. Grow Up, People!

  Kommentar by Santor — 5. maj 2022 @ 09:50

 11. “… planer om at genindføre raceadskillelse, fratage kvinder alle rettigheder og forbyde ægteskaber mellem sorte og hvide.”

  Based :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2022 @ 11:15

 12. abort har 2 betydninger på engelsk.
  abort = bring to a premature end because of a problem or fault.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. maj 2022 @ 20:11

 13. Jeg så Jesper Steinmetz som hetzer for et par dage siden i Tv2 Nyhederne kl. 19. Deres formidling af det stjålne responsum fra en enkelt dommer i USA’s højesteret, var under lavmålet. De fortalte intet om fakta, som Lars Hedegaard så rigtigt gør opmærksom på. Indslaget i Tv2 Nyhederne bl.a med Jesper Steinmetz var totalt vildledende grænsende til løgn. Det er vi imidlertid vant til fra den kant.

  Som jeg har gjort nogle gange før, ventede jeg på, hvornår det sædvanlige ville ske. Hvad? Om Trump ville blive nævnt!

  Det skete så sikkert som amen i kirken!:-) Jeg mener også jeg hørte den nuværende præsident Biden beskylde ‘Trump regeringen’ for at ville molestere kvinderne ved at fratage dem retten til abort.
  Trump er den onde selv.
  Jeg har også vistnok i danske medier set Trump beskyldt for krigen i Ukraine, som han skulle have aftalt hemmeligt med Putin.

  Donald Trump er blevet som en magnet, der suger al venstrefløjens had til sig. Han kan beskyldes for alt og de venstreorienterede tror uden videre på det. Han er et ondskabens ikon, som alle venstreorienterede kan afreagere på. Han er den nye Adolf Hitler.

  Jeg tror de venstreorienterede herhjemme snart vil hænge ham op på dobbeltmordet på Peter Bangs Vej? Det bliver sjovt at se. Måske kommer nyheden som et indslag i DR2’s Deadline kl. 22.30?!:-)

  Kommentar by Amad — 6. maj 2022 @ 17:11

 14. “Den republikanske – og sorte – aktivist”
  Når du påpeger at hun er sort, så er du antihvid, fordi du accepterer venstrefløjens præmis om at hvide er racister/ondskabsfulde osv.

  Demokraterne er antihvide, og da republikanerne er hvide, så hader demokraterne republikanere. Det er meget simpelt.

  Stop med at påpege at der er sorte republikanere, fordi så accepterer du venstrefløjens præmis om at hvide er racister/onde. Det er hvide ikke.
  Det er okay at være hvid.

  Kommentar by Hvidsten — 8. maj 2022 @ 20:42

 15. Den senildemente olding Sleepy Joe har lige ansat en rabiat feminazi som leder at det nyoprettede Sandhedsministerium.
  En hurtig søgning på nettet viser, at hun minder om en amerikansk udgave af Stine Bosse og Anne Marie Helger…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2022 @ 17:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper