11. maj 2022

Mens venstreradikale hærger: Voldsdømt venstreradikal diskuterer politiets afskaffelse på radio 24syv

Fredag blev flere end 100 anholdt, da venstreradikale ‘Extinction Rebellion’ blokerede ni broer i København. Mandag aktionerede samme gruppe ved Kastrup Lufthavn, hvor de klippede hul i hegnet, og forsøgte at besætte landingsbanen. Samtidig aktionerede ‘Animal Rebellion’ ved Tivoli, hvad endte med 36 anholdelser.

Forestil dig reaktionerne, hvis højrefløjen opførte sig som hovedstadens venstreradikale. De har altid medvind i medierne, og et godt eksempel er tirsdagens udgave af ‘Revolutionen’, det skattefinansierede kommunistiske program på 24syv. Ugens emne var politiet og havde overskrifterne ‘ACAB! Men hvordan løser vi konflikter uden politiet?’ og ‘Er der politi efter revolutionen?’. Gæst var ingen ringere end Andreas Rasmussen, der blandt andet har siddet inde for politisk vold. Han kunne ikke rigtigt forklare om han var kommunist eller anarkist, men vi kan rolig koble ham på Antifascistisk Aktion, der blandt andet gør i politiske tæskehold. Den tidligere AFA-general Balder Bergmann Johansen er iøvrigt fast paneldeltager i Selskabet på den konkurrerende statskanal Radio4.

“Hvis vi skal gentænke samfundet og dens institutioner må vi finde nye måder at tænke straf. Fængsler har massive konsekvenser for den indsatte og pårørende og samtidig kommer det ikke kriminalitet til livs. Vi hører, hvordan det er at være i en isolationscelle i Vestre fængsel, og hvilke alternativer er der til at tænke straf?”

“Der er en voksende interesse i genoprettende retfærdighed, som er en tænkemåde og redskaber til at håndtere konflikter mere kollektivt. Revolutionen øver sig på, at håndtere konflikter godt, og vi taler om, hvad der skal til, hvis denne praksis skal udbredes til resten af samfundet. Og hvis vi ikke har politi efter revolutionen, skal vi så alle være politi eller tæskehold?

(Andreas Rasmussen, Researchkollektivet Redox/Antifascistisk Aktion, 2017)

Oploadet Kl. 02:01 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126486/trackback

40 Comments »

 1. Syg stodder i et sygt radioprogram.

  Kommentar by Nielsen — 11. maj 2022 @ 03:58

 2. Selvretfærdige idiotdrømmere, hvis resultater i virkeligheden har skabt alt fra Stalin, Pol Pot, Chauchesko, Kim Ill Sung etc.
  De har når de nærmer sig magten en arrogant formynderisk bedrevidende selvforståelse, hvor de med det de kalder Proletariatets diktatur skaber et velmende helvede i ligheden (Ligegyldighedens) navn, og fra tager det enkelte menneske dets ansvar i kampen for abstrakte ligheds idealer på bekostning af friheden. Derfor stør de samfund de skaber i stampe. Ligesom de Muhammedanske.

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2022 @ 04:36

 3. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2022 @ 04:40

 4. Før kunne fjolserne være blevet brugt til kanonføde eller grøftegravere- idag er de bare en belastning af ordentlige mennesker…
  Jeg har på fornemmelsen, at de selv godt ved at de er affald=

  Kommentar by Hul igennem? — 11. maj 2022 @ 06:35

 5. Hvad der er skræmmende er den lodrette stupiditet, der demonstreres fra såvel den interviewedes og interviewerens side. Tror de virkelig at samfundets institutioner kan opretholdes, hvis deres “visioner” virkeliggøres? “Genoprettende retfærdighed”?? Hvad i alverden er det – retfærdighed – hvordan vil de definere hvad “retfærdighed” er for en størrelse? Formentlig kollektivets “retfærdige reaktion” overfor folkefjender – med pøbelvælde, lovløshed, lynching, selvbestaltede retfærdigheds-værn med passende docering af selvtægt, terror og borgerkrig.
  Besynderligt, at man har stor omsorg for den kriminelle og deres pårørende, men ikke et ord om ofrene for de kriminelles handlinger. Måske fordi den kriminelles tankegang mere er den de identificerer sig med end med den kriminelles ofre??

  Kommentar by Limewoody — 11. maj 2022 @ 06:50

 6. Gad vide hvordan han ville genoprette i forhold til hans egne ofre?
  – Eller det er måske nooooget helt andet?

  Kommentar by A.B. — 11. maj 2022 @ 07:20

 7. Den yderste venstrefløj har traditionelt været dygtige til, at mobilisere sig kollektivt og er det vel stadigvæk på nogle punkter, jeg har dog min tvivl om hvorvidt dette “kollektiv” er særligt sammentømret når det kommer til vidtløftige fablerier om samfundsomstyrtende revolutioner hvor retsstaten tilsidesættes og anarkiet hersker i gaderne. På den facon er den samlede yderste venstrefløj vel ikke mere “kollektiv” end den samlede yderste højrefløj og retsstaten med demokratiets forkæmpere er samlet set i mine øjne langt stærkere og skulle det komme til direkte opgør med yderfløjene også disse langt overlegen mobiliseringsmæssigt set.

  Og dette burde Andreas Rasmussen jo være glad for, da han jo igennem den demokratiske retsstat blev frikendt og kun sad varetægtsfængslet som sigtet. Man må også spørge sig selv om hvorvidt Andreas Rasmussen virkeligt tror på, at alternativer til den demokratiske retsstats strafudmåling ville være mere nådig under og efter en revolution end nuværende…

  Det er kendetegnende for både den yderste højrefløj og venstrefløj, at de har et stramt forhold til retsstaten og politiet og de føler sig hver især negativt forfordelt af disse instanser og ser partiske spøgelser overalt. Og jo retsstaten er jo partisk i den forstand, at det er demokratiet og vælger majoriteten der i sidste ende vælger hvilken linje disse foranstaltninger imod lovløshed skal følge. Og ærlig talt burde en frifundet tidligere sigtet og varetægtsfængslet og siden økonomisk godtgjort være lidt mere taknemmelig for disse demokratiske retsstats principper.

  Nemlig principper hvor der på demokratiets og altså flertallets foranledning vejes og måles for og imod skyld. Man kunne også spørge Andreas Rasmussen hvorledes han har forestillet sig, at håndtere voldsforbrydere, mordere og andre dybt kriminelle personer der tilfældigvis også ville være Andreas politiske modstandere under og efter en revolution. Det kunne være dømte kriminelle som Lars Theilade, Uwe Max Jensen, Toke Lorentzen, Kent Ivan Nielsen, Dion Øland Hansen, Lars Grønbæk Larsen, Julius Børgesen, Jesper Krogh Sørensen, Andreas Holmenlund Snedker, Anders Rasmussen, Jørgen Grønhøj, Jesper Rosendahl Gregersen, Michael Ellegaard mfl.

  Ville Andreas Rasmussen i det tilfælde ty til metoder som eksv. “Træt” her på siden ofte hylder og opfordrer til med, at “skyde journalister” og i øvrigt politiske modstandere og folk han ikke kan lide? Altså det er jo fuldstændigt evident, at under og efter samfundsomstyrtende revolutioner vil volden og afstraffelse i øvrigt stige kraftigt og, at når anarkien råder flyder blodet historisk uden undtagelse imellem politiske og ideologiske modsætninger i langt højere grad end under demokratiet og retsstatens beskyttende vinger for flertallets bedste og ved deres ønske.

  Kommentar by Verner Jensen — 11. maj 2022 @ 07:43

 8. Ham og hans kunne jo begynde dagen med ikke skabe at konflikter, der kraever indsats fra politiets side, fordi deres “konflikter” som regel altid medfoerer, at almindelige borgere ikke kan roegte deres dont i fred

  Kommentar by dunk — 11. maj 2022 @ 07:51

 9. Hvis han virkelig så SÅ dum ud for fem år siden, hvad kan det så ikke være blevet til i mellemtiden!

  Kommentar by Bastardo — 11. maj 2022 @ 07:53

 10. At 2:
  “…fratager det enkelte dets ansvar…”.

  Ligesom Mette og Pernille.

  Kommentar by Bastardo — 11. maj 2022 @ 07:55

 11. At 8:
  – menneske –

  Kommentar by Bastardo — 11. maj 2022 @ 07:59

 12. Det har ofte undret mig , at venstrefløjen repræsenteret ved fx Andreas Rasmussen kan øve så stærk indflydelse på noget overhovedet.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 11. maj 2022 @ 08:08

 13. Jeg er ikke overrasket – overhovedet.
  Ej heller er jeg overrasket over at DR lægger tid til den subversive adfærd. Oven i købet er vi skatteslaver tvunget til at betale.
  Husk det næste gang der er valg til Folketinget.
  Og ja, det skulle lige være en højreorienteret gruppe der udøvede samme. I guder et ramaskrig.

  Kommentar by NED MED ALTING — 11. maj 2022 @ 08:15

 14. Hvis politiet ikke opretholder lov og orden er det vel op til hver enkelte individ at søge den retfærdighed de higer efter.

  Selv et stort læs lort som hende andrea overlever ikke at nikke en 9 mm en skalle.

  Så lad Os da endelig afskaffe politiet, hvis det er det de ønsker!

  Kommentar by Santor — 11. maj 2022 @ 08:42

 15. Faktaresistente kommunister glemmer gerne, at Peter Lundin ikke har slået ihjel siden han i 2001 blev idømt livsvarigt fængsel. Han slog netop ihjel, fordi han blev løsladt i 1999.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 11. maj 2022 @ 09:18

 16. Masser af Ukrainere vender hjem selv om der stadig er krig.
  Muslimer vender ikke hjem, trods fred i deres lande

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2022 @ 09:19

 17. Jeg har indskrevet den detalje, at tidligere AFA-general Balder Bergmann Johansen er fast paneldeltager i Selskabet på den konkurrerende statskanal Radio4.

  https://podcasts.apple.com/us/podcast/aktiemarkedet-på-rutsjetur/id1528531489?i=1000559558897

  Kommentar by Kim Møller — 11. maj 2022 @ 09:22

 18. Lovlydige sidder ikke i fængsel, så indsatte er selv ude om det.
  Det kræver ingen samfundsændring, kun at idioterne tænker selv.

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2022 @ 09:26

 19. Kommentar by Santor — 11. maj 2022 @ 08:42

  Dit “Os” er heldigvis meget lille, men det er klart, at politiet trods den forholdsvis beskedne størrelse af voldelige højre og venstreekstreme i forhold til den samlede befolkning, alligevel har sit at se til, med den voldsomme overrepræsentation de politiske yderfløje udgør i alvorlig kriminalitet.

  Derfor er det også fuldt forståeligt og rettidig omhu, at myndighederne foretager en grad af profilering af den yderste højrefløj som venstrefløj samt indvandre miljøer og rockergrupperinger. Kriminaliteten er simpelthen tårnhøj for disse segmenter og så må de få i disse segmenter der respekterer landets love og demokratiske retsstat finde sig i denne profilering udfra demokratiets og befolkningens sikkerhed bedste. Det kan ikke være anderledes!

  Kommentar by Verner Jensen — 11. maj 2022 @ 09:26

 20. En stor deform flæskemås. Nu er det jo en kendt sag, at hvor dumheden sætter grænser, træder volden ind. Jeg kan kun anbefale grisen at tage nogle dybe vejrtrækninger i en plasticpose, så vi andre bliver fri for at se på et sådant misfoster.
  Hvis man tager livtag med en gris, bliver både en selv og grisen sølet til, men grisen kan lide det. Andreas Rasmussen er Nørrebros verbale affaldsproducent.
  En lort er en lort. Man kan pakke den pænt ind og man kan forsøge at give den en anden duft, og man kan forsøge at skjule den, men lorten er der dog stadig.

  Kommentar by der Adler — 11. maj 2022 @ 09:42

 21. Mon ikke det deforme flæskebjerg ved, at indtagelse af for mange steroider giver klunker på størrelse med rosiner?

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2022 @ 10:46

 22. @ der Adler — 11. maj 2022 @ 09:42
  Ja ikke meget personligt afsagn og solidaritet med verdens sultende befolkning hos ham

  Kommentar by redneck — 11. maj 2022 @ 10:47

 23. @ Verner Jensen — 11. maj 2022 @ 09:26

  Vil du uddybe flertalsformen i “den voldsomme overrepræsentation de politiske yderfløje udgør i alvorlig kriminalitet.”

  Mig bekendt findes der ingen nævneværdig voldelig højrefløj, og det er jo egentlig også pointen i Kim’s post?

  Kommentar by redneck — 11. maj 2022 @ 10:49

 24. Kommentar by redneck — 11. maj 2022 @ 10:49

  Nu nævner jeg jo en snes stykker i mit første indlæg, altså en snes stykker der samlet set har kriminelle generalieblade der spænder over alt fra domme for grov vold, voldtægt, vold imod tjenestemand i funktion, politisk motiveret vold, ulovlig våbenbesiddelse, trusler på livet, brandstiftelse, hærværk, grov narkokriminalitet og såmænd meget andet.

  Kommentar by Verner Jensen — 11. maj 2022 @ 11:26

 25. Det er sygt at der er statsbetalte samfundsomstyrtende medier

  Det viser vi ikke lever i et demokrati!!! ikke alle kommer til orde

  De arbejdsomme højrekræfter KVÆLES

  Men vi slår igen. Jeg får fx INGEN af mine nyheder fra de fuckibg bias statsbetalte medier..Keep IT coming

  Kommentar by H.nielsen — 11. maj 2022 @ 11:41

 26. Nu blokerer de venstreradikale igen Københavns midtby, det er ligesom i 60’erne og 70’erne, men de venstreorienterede journalister vil fortsat ikke betegne dem som venstreradikale!
  De er blot klimaaktivister, det lyder naturligvis også pænere end venstreradikale, men det bløder op på hvad de er, og så glider aktionen lettere ned hos hr. og fru Danmark, og det er manipulation.

  Kommentar by Den Nervøse — 11. maj 2022 @ 12:42

 27. Han ligner sådan en type der ville være pædofil hvis der ikke var nogen love imod det..

  Kommentar by Realisten — 11. maj 2022 @ 12:57

 28. I gamle dage var det A-kraft, nej tak.
  Så fik vi Ø-mærket, der skulle redde klimaet.
  Det hjalp heller ikke, nu prøver de med co2 klima-aftryk mærket og klimasupermarked, ja uha, vi skal have dårlig samvittighed.

  Klimakrise eksisterer kun i hovedet på globalister og korrupte idioter der driver verdens befolkning til vanvid med dommedagsprofetier.

  Jehovas Vidner har prædiket jordens undergang i over 100 år, og nu gør venstrefløjen dem kunsten efter –

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2022 @ 14:09

 29. 100% enig med fars fede gris og den fede gris terroristvenner. Vi er nødt til at afskaffe politiet for det er dem der holder hånden over fars fede gris os de røde terrorister samt kriminelle udlændinge og BLM og alle de kriminelle politikere.

  Så lad os afskaffe politiet så vi endelig kan få renset vores land Danmark.

  Kommentar by piphans — 11. maj 2022 @ 15:05

 30. Notarius Umulius’ andenprofil “Verner Jensen” er igen på banen med de ikke i virkeligheden eksisterende voldelige højreorienterede, som i hans venstreekstreme verdensbillede simpelthen MÅ eksistere.

  Arbejdsulykken i Søllerødgade, hvor en af Notarius’ åndsfæller var så klodset at bomben han var ved at fremstille sprang og befriede verden for en voldelig kommunist, blev af venstrefløjen og dens støtter i den samlede løgnepresse tilskrevet højreorienterede.

  Kommentar by Træt — 11. maj 2022 @ 15:07

 31. Kommentar by Træt — 11. maj 2022 @ 15:07

  Er flere af dem jeg nævner ved navn ikke dømte dybt voldskriminelle? Altså modsat denne Andreas Rasmussen der altså ikke er dømt, men blot har været sigtet for over 10 år siden, de højreradikale dømte kriminelle voldsmænd jeg nævner er alle dømt indenfor de sidste få år, og flere af dem for grove voldsforbrydelser, flere af dem sidder i fængsel endnu og nogle er ude på prøvetid.

  PS. Jeg er medlem af de konservative og ligeledes en konservativ vælgerforening og dine ekstreme og opdigtede fantasier om min person må du holde for dig selv, men uanset din vildfarelse sikkert kan være svær for dig at håndtere, så melder jeg hver eneste kommentar til politiet, hvor du opfordrer til, at skyde journalister, politiske modstandere mm. og det sker som bekendt jævnligt, at du gør det her på bloggen.

  Kommentar by Verner Jensen — 11. maj 2022 @ 16:20

 32. En kvik svensker skærer igennem
  https://youtu.be/KDRomv9_ZUw

  Kommentar by k. m. — 11. maj 2022 @ 17:36

 33. Nu blokerer de venstreradikale igen Københavns Indre By.

  Kommentar by Den Nervøse — 11. maj 2022 @ 12:42

  TIFIFY, det andet ord begynde med m hører til i provinsen.

  Kommentar by tasty — 11. maj 2022 @ 17:38

 34. Det sjove er, at når de venstresnoede sætter sig totalt på magten, så opretter de straks et dikatur, og så er der ingen ende på den grusomme måde de straffer anderledes tænkende på, se bare i Cuba, Venezuela, Sovjet, Nord Korea, Kina osv. osv..

  Kommentar by Christian Sørensen — 11. maj 2022 @ 20:43

 35. Træt — 11. maj 2022 @ 15:07
  Simpelthen bedste kommentar:)

  Kommentar by piphans — 11. maj 2022 @ 21:32

 36. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God torsdag og store bededag imorgen. Ses måske på mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. maj 2022 @ 05:19

 37. Notarius Umulius lader sin andenprofil “Verner Jensen” være medlem af den fraktion af Radikale Venstre, der kalder sig “de konservative”.

  Det passer egentlig meget godt, for konservatives “værdipolitik” anno 2022 er sådan cirka DKP 1972

  Kommentar by Træt — 12. maj 2022 @ 06:45

 38. Hvem er Notorisk?

  Kommentar by tasty — 12. maj 2022 @ 12:18

 39. Mon den føler (for tænke tror jeg ikke) at den mener, at hvad den ikke har i hovedet må den have i benene!!!

  Antifa- en facistisk intolerant person der vil pådutte andre dens meninger og holdninger igennem trusler, vold og intimidering.

  Kommentar by Mads kering — 12. maj 2022 @ 12:47

 40. > Tasty 2022 05 12 12:18
  Der melder jeg mig under din fane (dit spørgsmål). Jeg er.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2022 @ 04:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper