13. maj 2022

BZ’ere dømt: Dahl & Ladefoged, Peter Dalsgaard P., Rebecca Stehn Søndergaard, Rune Tais Lauridsen

Den 1. maj sidste år besatte en gruppe maskerede autonome, der kaldte sig ‘Plan BZ’ et hus i Hellerup ejet af Nets-chef Bo Nilsson. Syv blev anholdt skrev flere medier, og det må være på sin plads med en lille opfølgning. Fem af de syv blev tiltalt efter straffelovens paragraf 264, stå. 1, nr. 1, og den 23. marts i år faldt der dom ved Retten i Lyngby. Følgende fik en dom på fem dagbøder af 200 kroner.

Susanne Dahl, 58 år
Chris Ninja Ladefoged Sommer, 34 år
Peter Dalsgaard Pedersen, 31 år
Rebecca Stehn Søndergaard, 21 år
Rune Tais Lauridsen, 19 år

Jeg har tidligere blogget om BZ-veteranen Susanne Dahl, der blandt andet er dømt for politisk hærværk, og i øvrigt har været anholdt adskillige gange. Hun var fast moddemonstrant til For Frihed-demonstrationerne, ofte i selskab med hendes ligeledes hysteriske veninde Christina ladefoged (aka Chris Ninja Ladefoged Sommer). Rune Tais Lauridsen tilhører efter sociale medier at dømme samme kreds. Rebecca Stehn Søndergaard er aktiv i Socialistisk Ungdomsfront, og har blandt andet været talsmand for en demonstration imod Israel.

(Chris Ninja Ladefoged Sommer konfronterer frihedsaktivister på Nørrebro, 2017)

Oploadet Kl. 01:37 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126537/trackback

25 Comments »

 1. vær især opmærksom fra en time og ti minutter.
  https://www.corbettreport.com/gatesbook/
  Og glem ikke Robert Kannedys bog: The Real Anthony Fauci

  Gider ikke kommentere disse hærværksmænds adfærd.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2022 @ 02:43

 2. Nogen har ingen eksistensberettigelse.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2022 @ 06:13

 3. Indtrængen i andres ejendom, hærværk, unødig forstyrrelse af offentlige tjenester, spild af det offentliges tid.
  Det burde være en tur i gabestokken på torvet, et lag pisk og en dygtig bøde samr erstatning til husejeren!
  Men det er vel Søren Pind-dommeren eller en af hans kloner der dømte? Og hvem lavede de sølle anklager? Endnu en klon?

  Kommentar by Hul igennem? — 13. maj 2022 @ 06:17

 4. @Nielsen. Kl.02.43. Link. Den var go’ Nielsen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. maj 2022 @ 07:28

 5. Hun ligner og opfører sig som noget fra distrikspsykiatrien

  Kommentar by Revser — 13. maj 2022 @ 07:57

 6. Susanne dahl , christina ladefoged mm.
  Martin…jeg husker ikke længere efternavnet, der blev tæsket ihjel og dolket adskellige gange på vej hjem fra et lydtekniker job i “ungdomshuset rust”(betalt af kommunen), bor og lever jo i hjertet af det , vi andre efterhånden ser som en mellemøstlig no-go-zone. Der kan man virkelig tale om , at de har kaldt på , og stemt sig til forholdene som de er. Området ved Blågårdsplads og den side af Nørrebrogade er et af de mest mellemøst-inficerede steder i Dk. Jeg har før gået turen frem og tilbage mellem Nørreport og Bispebjerg eller Husum midt om natten. Og haft en fest. Det er ikke ture der ville være sjove at tage idag. Pensionerede hjemmehjælpere har fortalt mig om , hvor bange de var for, at færdes i Gellerup som aften eller nattevagter. Og med go’ grund. Idag må der på tilsvarende vis også være folk der arbejder i de områder og kan få svært ved at slippe for det. Der vil også være ældre , enlige eller socialt isolerede danskere der bor i det almene som ikke kan forvente hjælp fra fx de almemtnyttigt ansatte karriere folk i administrationer osv. Socialdemokraterne og venstrefløjens karriererister forstår at bz’te systemet så de ikke selv lider overlast , men kan bo i de mere rolige områder af kbh eller nordsjælland, med gode trygge fremtids vilkår via ejerboligen. De er sjældent uden evner de venstrefløjsere . Susanne dahl-typerne vil selv det vilkår de lever på baggrund af. Nogle bliver som Martin..? Slået ihjel af det en dag , andre fanges ind på anden vis. Men ghettoen med Mellemøstens kulturberigelse breder sig stille til resten af det historiske kbh. Og vestegnen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. maj 2022 @ 08:03

 7. Ejeren har købt denne historisk bevaringsværdige villa på Sundvejene, og lader den stå tom og forfalde, indtil han søger nedrivningstilladelse og bygger et moderne monster til sine børn, for at spare lidt arveafgift.
  De rige har mange glæder og sorger.
  Så derfor, for en gangs skyld, sympati for BZ’ere.

  Kommentar by Bastardo — 13. maj 2022 @ 08:35

 8. > Tommy, Robin & søn
  Ja et udmærket brev. Jeg misunder ikke James Corbett, for hans pine med at læse det sludder igennem, som den ondskabsfulde fantast har nedfældet. Og med hensyn til de der straffe tildelt forbryderspirerne, er jeg lidt på linie med Hul igennem (06:17)

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2022 @ 08:57

 9. 5×200 i dagbøder.
  Retsystemet er sgu til grin i DK.
  Der står enda nævnt at kællingen har flere domme bag sig.

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem NEJ.

  Kommentar by Neuhammer — 13. maj 2022 @ 09:07

 10. Hvis sådanne typer ønsker et sexliv, er de jo nærmest tvunget til at støtte indvandringen af afrikanske og mellemøstlige mænd

  Kommentar by Anonym — 13. maj 2022 @ 09:52

 11. De skulle i Tugt-Rasp-forbedringshus hele banden.
  Tæsk af våde håndklæder rullet på en speciel måde.

  Kommentar by Charles Nielsen — 13. maj 2022 @ 09:56

 12. En bøde på 1.000 kroner efter en bestemmelse med en straframme på 6 måneders fængsel, er en de facto domstolsanerkendelse af politisk motiveret indbrud og hærværk. Hvis det virkelig er retspraksis, bør alle professionelle tyve fremover have et venstreorienteret banner med til brug i tilfælde af, at politiet skulle dukke op.

  Billeder her:
  https://presse-fotos.dk/post/flere-anholdte-da-politiet-slog-til-mod-besat-hus-i-hellerup/

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 13. maj 2022 @ 10:01

 13. Egentligt er det udemærket at have den slags typer isoleret på Nørrebro. Hvis vi lige ser bort fra at bydelen får urimeligt stor opmærksomhed, for det er jo her og på Vesterbro alle journalisterne bor. Det giver et fuldstændigt skævt billede af Danmark. Jeg er sikker på at der ikke bor mange journalister, der arbejder på landsdækkende medier, i Vordingborg, i Assens, i Nakskov, i Tønder, i Skjern, i Holstebro, i Thisted, i Hjørring ,i Jyllinge, i Thyborøn, ja fortsæt selv listen, nej de klumper sig sammen på Vesterbro og Nørrebro og hvis lønnen er stor nok på Frederiksberg. De sidder på de samme caféer, de banker hinanden på ryggen og har samme røde holdninger, de drikker de samme hippe drinks og definerer sig selv som en elite! Det er de så ikke, men de er en del af den sammenspiste bestemmende klasse. Vi ser da også flere og flere som vandre ud og ind af Politik, journalistik, spindokteri og job som politisk kommentator! En sammenspist selvudråbt “elite” som udmærker sig ved ikke at være elitær, men bare sammenspist og magtbegærlig, og det får de så lov til, for de bevilger hinanden store summer fra ærlige danskeres surt optjente skattekroner. Kort sagt fjern mediestøtten og gør presse fri, sådan rigtig fri!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2022 @ 10:09

 14. Hvorfor er så mange af disse venstreorienterede gimper så grimme og utiltalende?

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2022 @ 10:35

 15. Prøver igen

  Kort sagt fjern mediestøtten og gør presse fri, sådan rigtig fri!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2022 @ 10:09

  HØRT, men den hensygnende branche hverken tør eller kan stå på egne ben

  Kommentar by tavsen — 13. maj 2022 @ 12:12

 16. Tak til teknikken

  Kommentar by tavsen — 13. maj 2022 @ 12:12

 17. Ja, det er sgu da en rigtig Karen. Se årene på halsen og i panden når hun skriger sin selvretfærdige harme ud over hvad som helst der ikke lige behager hende.

  Hun burde være i bur i Zoo til skræk og advarsel for alle børn der har problemer med opdragelsen. Det ville være ægte pædagogik.

  Kommentar by Santor — 13. maj 2022 @ 12:54

 18. USA har “jihad squad”
  Danmark har vist en tilsvarende

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 13:10

 19. @bastardo kl 08.35.
  Jeg tænkte det samme.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. maj 2022 @ 13:31

 20. @tasty kl. 06.49.
  Ja , snart 60 år og stadig som hun var i 80’erne. Ikke noget rart liv at se ind i , være stolt af eller trygt gå ind i en begyndende alderdom fra.
  En eller anden her på siden , kom med ordet “evighedsbørn” . “Venstrefløjens evighedsbørn”. Jeg leder efter ord der kan sætte narrativet som man ser det fra højrefløjens ( eller bare almindeligt snus fornufts)vinkel. Ord kommer før bevidsthed. Tænk på hvor længe de islam- kritiske har været lammet, paralyseret og “slået verbalt” af banen , ved truslen om , at ordet racist kunne dukke op.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. maj 2022 @ 13:42

 21. *tavsen 12:12
  Netop!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2022 @ 14:54

 22. Angående damen eller rettere tingen på billedet, er det Chris Ninja Ladefoged Sommer den hedder, børster de aldrig tænder, de der totalt venstresnoede ?

  Jeg husker at superbøssen Gustav, fortalte i tv, om dengang han var ung, dum og BZer, og første gang skulle have sex, med 2 piger fra miljøet, og han sagde at han aldrig glemmer smagen og stanken af de 2 BZ piger, da underhørmerne kom af, og at det var grunden til at han besluttede at blive bæskubber..

  Kommentar by Christian Sørensen — 13. maj 2022 @ 19:54

 23. Ifølge MSM eksisterer venstreradikal vold ikke.
  Som den gamle senildemente olding Sleepy Joe siger; “Antifa er bare en idé.”

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2022 @ 11:25

 24. 5×200 kr. Det er jo latterligt, det svarer til to mindre trafikforseelser. Nærmest ingen straf for at for indbrud og chikane.

  Kommentar by Onkel M — 16. maj 2022 @ 07:11

 25. Kommentar by Onkel M — 16. maj 2022 @ 07:11

  Er det mindste bidrag til landevejsrøverne ikke 1000 kr?

  Kommentar by Træt — 16. maj 2022 @ 07:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper