16. maj 2022

Apropos befolkningsudskiftning: Blot tretten kristne elever i tre folkeskoleklasser, heraf to AEH’ere…

‘Demografi er skæbne’, skriver jeg ofte her på siden, og det kan ikke understreges nok. I går var jeg til konfirmation i det multikulturelle Århus Vest, og det gav et illustrativt eksempel på befolkningsudskiftningen. Et aldrende menighedsråd agerede vagter, så bilerne kunne stå i fred mens ceremonien fandt sted. Tre skoleklasser var slået sammen, så der i alt var tretten konfirmander. Syv drenge, herunder to kristne med mellemøstlig baggrund (gæt), begge med det man man i min generation kalder for ‘crewcut’.

(Skjoldhøj kirke, Århus V, 15. maj 2022)

Oploadet Kl. 12:37 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126584/trackback

27 Comments »

 1. Vi er vidner til Danmarks undergang.

  Kommentar by Nielsen — 16. maj 2022 @ 13:04

 2. Det Islam ikke ordner, gør World Economic Forum og de sindssyge klimaaktivister.

  på document kan man læse, at Irland vil reducere bestanden af kreaturer med 500.000, og 700.000 svin.

  Fødevaremangel fører til hamstring, social uro, nedsat aktivitet i samfundet fordi befolkningen tvinges til at prioritere mad før alt andet. Mere ulighed og børnefattigdom fordi kun de rige svin har råd til at leve nogenlunde rimeligt.

  Jeg gentager gerne det indlysende ; først fik vi covidlockdown, nu kommer klima og fødevarelockdown – altsammen iscenesat af den gale elite der vil have en ny verdensorden.

  Kommentar by k.m. — 16. maj 2022 @ 13:17

 3. Åh på Jernaldervej. Holmstrupsgaard. Kender nogle Mellemøstlige kristne der. (Træt efter en hård weekend…søvnmangel). Det er mest i frikirkerne man kan opleve dem, men en del støtter også op om Folkekirken.
  Støt SIAD:www.siaddk.wordpress.com og
  http://www.frafalden.dk
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. maj 2022 @ 13:20

 4. Crewcut kaldes også “Blågårdshjelm”

  Kommentar by Revser — 16. maj 2022 @ 13:21

 5. “Tre skoleklasser var slået sammen, så der i alt var tretten konfirmander.”

  13 rigtige på den multietniske tipskupon. Fiaskoen lurer forude. Men den indrømmelse kommer aldrig. End ikke når det danske sprog er udryddet på gadeplan. For de toneangivende kører kun i bil.

  Kommentar by tavsen — 16. maj 2022 @ 13:47

 6. Multikultur er en sprogligt mangelfuld betegnelse.
  Multikultur betyder flere kulturer tilsammen. Men multikultur med kristen kultur og såkaldt islamisk ‘kultur’ er ikke dobbeltkultur.
  Islamisk levemåde er ikke en kultur – det er et arkæologisk stammefællesskab mellem tobenede, med oprindelse i et primitivt fællesskab fra steningstiden i mellemøstens fattige ørkenlandskaber.
  Man bringer jo heller ikke raceheste sammen med bavianer nogen steder.
  Mig bekendt er islam heller ikke en del af den fælles menneskelige kulturarv, men snarere en betændt afsluttende lukket sidegren på menneskets udvikling.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. maj 2022 @ 14:20

 7. Konfirmation bliver formentlig snart helt forbudt, da det er haram, og dermed krænker de stakkels følsomme muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2022 @ 14:26

 8. Eet eller andet sted kan jeg kun beundre de 13 konfirmander for at stå ved deres kristne tro og lade sig konfirmere.

  Kommentar by redneck — 16. maj 2022 @ 14:59

 9. “‘Demografi er skæbne’, skriver jeg ofte her på siden, og det kan ikke understreges nok.”

  Enig! Den Store Befolkningsudskiftning (“The Great Replacement”) er vort folks absolut største udfordring og i værste fald også den sidste.

  Det er helt vildt, at vi kan komme så langt ud, som vi er nu, uden at de nødvendige massive hjemsendelser er påbegyndt, der er ikke engang fremlagt en klar plan for dem!

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. maj 2022 @ 16:24

 10. Ja, demografi er skæbne, men danskerne kan ikke regne. Trods vort højt besungne skolesystem har de fleste ikke været i stand til at regne ud, at den danske befolkning er ved at blive skiftet ud. Det er politisk besluttet af de seneste mange folketing, som danskerne selv har valgt.
  Danskerne begår nu selvmord i slowmotion. Snip snap snude så er danskernes historie ude!:-)

  Kommentar by Amad — 16. maj 2022 @ 16:42

 11. Crewcut?
  Demografi og befolkningsudskiftning er i virkeligheden temmelig simpel matematik. Kan man rentes renteregning så kan man forudsige den demografiske udvikling temmelig nøjagtigt.
  For som Einstein sagde om rentes rente, man forbløffes over hvor hurtigt det går. Ikke at han beskæftigedes sig med demografi, men det viser bare at det går uhyggeligt stærkt.
  Hvis vi får færre end i gennemsnit 2 børn pr. Kvinde og de får mere end to børn pr. Kvinde, ja så vil deres procentdel af befolkningen stige.
  Danskere for ca. 1,7 barn pr. Kvinde (tallet er ikke helt korrekt, da mange indvandere i dag tælles som danske) og en generation sættes til 30 år.
  I løbet af 3 generationer, altså 90 år, bliver 100 danskere til 61,4
  Indvandere få i snit 1,82, det er ikke så skræmmende, men muslimske kvinder får i gennemsnit 3,1 barn pr. Kvinde. Og deres generationer er ikke 30 år men 20 år Så på de samme 90 år bliver 100 muslimer til 683.
  Man forbløffes over hvor stærkt det går! Og helt ærligt så batter det ikke så meget at kinesere og andre ikke muslimske indvandere får færre børn end os. For det er jo muslimerne der skaber problemerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. maj 2022 @ 17:39

 12. Tilbagesendelserne , remigrationen, hjemsendelserne….return-to-sender-sendelserne …tilbagevendelse til egen kulturkreds. Kært barn har mange navne.Men hvordan skal det foregå? Jeg har svært ved at tro , at ret mange vil gøre det frivilligt. Det vil indebære tvang og overmagt , der vil kalde på kulturberigernes forsøg på at undslippe, – dvs organisere sig og gøre modstand osv. Den voldsparathed og voldskapital de er istand til at mobilisere , kunne let føre til tab af kontrol fra danske myndigheders side. Eller ,et meget voldligt og kaotisk kapitel ville starte?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 16. maj 2022 @ 18:19

 13. 5-7 minutters kørsel videre ud af Viborg Vej ligger Sabro. Her går udviklingen samme vej. Hver gang der er nogle danskere, der rykker ud, så rykker MENAP-folket ind. På gåtur med hunden møder jeg flere udlændinge end danskere, og der tales arabisk over hækken.

  Kommentar by J — 16. maj 2022 @ 18:39

 14. Off topic:kommunalvalget 2022 i United Kingdom: Min konklusion mht first past the post-valgsystemet (flertalsvalg i enkelt-/fåmandsvalgkredse):Ingen vælgere gider møde op og stemme:Anne Marie Waters, For Britain Movement: https://odysee.com/@ForBritain:8/videoplayback-23:d

  Kommentar by barfbag — 16. maj 2022 @ 19:21

 15. PS. til Amad 17:16. Læste lige i ‘videnskabstillægget’ IDEER i Weekendavisen i denne weekend seniorforsker Toni Liversage fra VIVE (som tidligere hed SFI) en artikel på en hel side, hvor hun glædede sig selv og os andre med, at hun var blevet bedt om at bidrage med en artikel om tyrkiske indvandreres ‘integration’ i DK til en australsk antologi om tyrkiske indvandrere i lande udenfor Tyrkiet og vistnok især i de vestlige lande

  De hentede ægtefæller i hjemlandet gerne hjemme i landsbyen de stammede fra ofte ved arrangerede ægteskaber eller når de var hjemme på besøg. Nu mere valgte de oftere herboende tyrker som ægtefælle. Kun et par procent også hos 2. og 3. genartions tyrkere valgte danskere som ægtefælle og det var mændene og sjældnere kvinderne. Det er det vi kender fra statistikken og utallige interviewundersøgelserne.

  Toni Liversage nævnte ikke religion eller islam med ét eneste or i hele artiklen. Det er – som vi allerede ved – tabu i den danske (skatteryderbetalte!)samfundsforskning. Så værdien af den er lig nul (0, zero, nada).

  Kommentar by Amad — 16. maj 2022 @ 19:32

 16. PS. til Amad 17:16. Læste lige i ‘videnskabs tillægget’ IDEER i Weekendavisen i denne weekend, at seniorforsker Toni Liversage fra VIVE (som tidligere hed SFI) havde en artikel på en hel side, hvor hun glædede sig selv og os andre med, at hun var blevet bedt om at bidrage med en artikel om tyrkiske indvandreres ‘integration’ i DK til en australsk antologi om den tyrkiske ‘diaspora’, som det højtideligt hed.

  I DK, berettede Toni Liversage, hentede de ægtefæller i hjemlandet. Gerne hjemme i landsbyen, som de stammede fra. Ofte ved arrangerede ægteskaber og/eller når de var hjemme på besøg.

  Nu i dag valgte de lidt oftere herboende indvandrertyrkere som ægtefælle.

  Men kun et par procent selv hos 2. og 3. generation valgte danskere som ægtefælle og det var mændene og sjældnere kvinderne. Det er det vi kender fra statistikken og utallige interviewundersøgelser også fra VIVE/SFI.

  Toni Liversage nævnte ikke religion eller islam med ét eneste ord i hele artiklen!

  Det er – som vi allerede ved – tabu i den danske (skatteyderbetalte!) samfundsforskning. Hvad er den så værd? Det er ikke fri forskning og så er værdien af den efter min mening lig med nul (0, zero, nada).

  Kommentar by Amad — 16. maj 2022 @ 19:48

 17. Undskyld mit ‘teknisk uheld’ med gentagelse
  (men det kan ikke siges for tit!:-)

  Kommentar by Amad — 16. maj 2022 @ 19:53

 18. Nielsen — 16. maj 2022 @ 13:04
  Nielsen, du har fuldstændig ret(som altid), vi er færdige.

  Kommentar by piphans — 16. maj 2022 @ 21:05

 19. redneck — 16. maj 2022 @ 14:59
  Ja, godt set, disse 13 er måske vores sidste helte.

  Kommentar by piphans — 16. maj 2022 @ 21:07

 20. Ja, det er meget sørgeligt også for undertegnede såkaldte “boomer”, men jeg har dog trods kæmpet for at få stoppet indvandringen i over 30 år.

  Ja, jeg ved også, at resultaterne har været beskæmmende ringe.

  Men det allerværste er de politikere, som skulle forestille at være på vores side og hvor man kan formode, at sagen er solgt for ussel mammon.

  og angående #13 – Det anede mig med Sabro. Jeg har for nylig set mønstret i en anden Århusiansk satellit by Trige tydeligvis med almennyttige boliger(?)

  Kommentar by T. H. — 16. maj 2022 @ 21:15

 21. Det må da være lidt nedtur for de perkere, der er de første til at købe hus i et hvidt kvarter, at ejendomsværdien forringes hver gang der flytter en familie mere af deres artsfæller ind.
  Men de tager jo én for holdet, så at sige.

  Kommentar by Træt — 16. maj 2022 @ 22:05

 22. Jeg hørte/så i DR TV´s 2100 “nyhedsudsendelse”, bestemt ved et tilfælde idet jeg på ingen måde ønsker at spilde min tid på noget sådant nærmest gossip, at regeringen agter at gennemføre en reform der går ud på at fordele eleverne på de forskellige gymnasier efter forældrenes indkomst. I guder, jeg troede det var/er løgn. Forklaringen skulle ifølge hende med det socialdemokratiske hjerte, hende den voldsparate dims at regeringen ønsker at undgå for mange fremmede, nå nå, fremmede, jeg troede det var/er kulturberigere på et og samme gymnasium. Fakta er at fremmede ofte via de åbne kasser har større indkomst end etniske danskere. Lidt OT: PÅ TV2 News blev det oplyst at der i 1972 var en stor overvægt af JA stemmer til daværende EU valg. Jeg troede der var næsten stemmelighed. Men sådan er der så meget.

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. maj 2022 @ 23:45

 23. Med en sådan lovgivning er Danmark tilbage i tiden, næste bliver vel at danskerne med lav/ingen arbejdsindkomst ikke må stemme. Hvem siger i Nytårstalerne: Det Danmark du kender? Og med patos i stemmen.

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. maj 2022 @ 23:48

 24. Det er hvad jeg har set , også. Indkomstmæssigt er det danskere i alment nyttigt der er allerdårligst kørende. De erfattige , alene , faslåste og foragtede. De er let bytte for kulturberigere og har reelt INGEN steder at henvende sig. Min fornemmelse er ,at der vil blive flere af dem , yngre og tidligere fuldstændigt faslåste , oversete , reelt retsløse og dybt dybt foragtet. Jeg ser meget gerne en opdeling i boligområderne der tager højde for DANSKERNES stigende marginalisering , fastlåsthed og øgede udsathed , der nærmer sig forarmning – fordi der ingen muligheder er for selv at løfte sig ud af sitiationen.OG….hjemsendelser , hjemsendelser, hjemsendelser. Gymnasieproblemet er et luxus problem . Jeg bryder mig ikke om deres flytten rudt med folk . Jeg ser gerne at folk får lov at vælge selv. Det vil uværgeligt medføre et splittet brunt/ hvidt samfund. Sandheden er sådan alligevel. Men det største problem for mig er , at danskerne hader sine egne og ikke ønsker at kendes ved de der synker og glider stille stille mod bunden , og aldrig kommer op derfra. De er fastlåste , foragtede og retsløse. Ulighed i livs muligheder er aldrig omtalt eller forstået. Oversetheden tilsvarende massiv.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 17. maj 2022 @ 00:52

 25. Islam er det altoverskyggende problem og dets rod. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2022 @ 07:51

 26. siad = Stop islamiseringen af Danmark

  Kommentar by T. H. — 17. maj 2022 @ 19:20

 27. Apropos. Sidste torsdag pryglede stenede og brændte en muslimsk pøbel, en kvindelig kristen studerende i Nigeria. Hun blev tilsyneladende anklaget for “blasfemi”.

  Et kort videoklip viser en voldsom brand ved en mur, hvor den ulykkelige kvinde sandsynligvis blev drevet hen og spærret inde i et hjørne, og muslimer jublede og råbte “Allahu Akbar.”

  En mand, klædt i traditionel muslimsk påklædning, triumferer, mens han vinker med en æske tændstikker – måske dem han brugte til at sætte ild til den vantro kvinde.

  Den kristne pige havde tilsyneladende provokeret en gruppe muslimske studerende, der uddelte islamisk propaganda, og vakt deres vrede i et land, hvor kristne er udsat for folkedrab (og hvor 29 andre kristne for blot to dage siden blev hakket ihjel af muslimer).

  Mordet skete på Shehu Shagari College*

  (klip fra artikel i Frontpage Mag af Raymond Ibrahim
  tirsdag den 17.maj 2022 oversat af undertegnede)

  https://www.frontpagemag.com/fpm/2022/05/muslim-mob-beats-stones-torches-female-christian-raymond-ibrahim/

  *Shehu Shagari College of Education er en statslig højere uddannelsesinstitution beliggende i Sokoto, Sokoto State, Nigeria. Det er tilknyttet Ahmadu Bello University og Usmanu Danfodiyo University. Klip fra Wikipedia (engelsk)

  Kommentar by Amad — 17. maj 2022 @ 20:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper