5. marts 2010

“Det ender med, at almindelige mennesker ikke tør ytre sig i debatten.”, sagde Shansen

Jeg savner ord. Fra onsdagens Information – Højrerabiate truer kritikere på livet.

“Margrethe Monika S. Hansen, der er blogger og medlem af Radikale Venstre har fået daglige trusler igennem det sidste halvandet år.

»Jeg modtager både trusler på Facebook, på min blog og i videoer på Youtube. Og det er fra mange forskellige mennesker. Det finder jeg utroligt bekymrende, da de i truslerne refererer til mit hjem og min familie,« siger Margrethe Monika S. Hansen, der ligesom Carl-Erik Zølk på sin blog har rettet skarp kritik af de højreekstreme miljøer…

På hjemmesiderne dokumenteres påstanden med den aktuelle sag om Kim Møller, skribenten bag den højreorienterede blog Uriasposten, der for nylig blev overfaldet af venstreradikale, da han dækkede en demonstration vendt mod White Pride i Århus.

Margrethe Monika S. Hansen har på sin blog rejst en kritik og sat navn på de forskellige aktører indenfor de højreradikale grupperinger, og mener at anklagerne er rene injurier…

Truslerne har fået konsekvenser for debattøren og bloggeren Allan Lindemark, der tidligere kommenterede kritisk på sider som Uriasposten. Han har på baggrund af de tiltagende trusler besluttet at trække sig fra debatterne:

»Der blev blandt andet linket til min hjemmeadresse i debatterne, som gjorde især min kæreste meget bekymret,« siger Allan Lindemark, der nu har fået adressebeskyttelse.

Margrethe Monika S. Hansen er bange for, at trusselsniveauet ender med at tie debatten ihjel:

»Det er meget udemokratisk, at de via trusler forsøger at ødelægge debatten. Det ender med, at almindelige mennesker ikke tør ytre sig i debatten,« siger Margrethe Monika S. Hansen.

Fra kommentarene til artiklen…

“Jeg har også trukket mig meget i forhold til debatterne og holder mig til at blogge i ny og næ pga, hvad nærværende artikel nævner, og jeg tror ikke, jeg nogensinde har nævnt en anden blogger i mine indlæg – andre end Gravers og Møller (Gravers fordi han og hans undersåtter overtog et debatforum. Møller fordi han, uprovokeret, skrev løgne om mig inde på Urinposten).” (Marianne M. Rosengren Paracada)

“De tre nævnte bloggere har forholdt sig kritisk til højrefløjen, og har ved flere lejligheder med dokumentation afsløret, hvad de står for. Og straks mener nogle, at de heller ikke holder sig tilbage. Og nej, de holder sig ikke tilbage når det gælder argumenter og dokumentation. Der er dog forskel på argumenter og trusler.” (Birgit Bergløv)

“Har desuden set bloggere fra den ekstremistiske højrefløj forklare overfaldet mod 2 demonstranter fra demonstrationen hvor Kim Møller efter sigende blev overfaldet,( ifølge aviserne blev han ramt af en enkelt flaske, hvor hans egen forklaring er noget mere dramatisk)…” (Birgit Bergløv)

Oploadet Kl. 05:11 af Kim Møller — Direkte link107 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/12660/trackback

107 Comments »

 1. “forskellige aktører indenfor de højreradikale” – unskyld min røv flækker. Skikkelige venner af Israel til demonstration, en præst, en højskoleforstander og hvem der eller var på Rådshuspladsen for et år siden “højreradikal…..”

  Urius Oregon svineriet er et kapitel for sig selv. Når man tager det i betragtning, så er det nærmest et mirakel at der er gået flere år, inden den Radikale møgspreder Shansen endelig har fået bid: nogen giver hende igen med samme mønt fra rendestenen, som hun selv. Og Information køber det ubeset. Som sagt, undskyld min røv flækker.
  Når man ikke kan tåle mosten, skal man lade være med at agere i det offentlige som fr. Hansen. Det skulle hun have tænkt på inden hun spillede op til dans.

  Hvis R havde det mindste tjek på sine ordblinde fodtusser, var hun ekskluderet for længe siden.

  Kommentar by Begge ben i den blå luft — 5. marts 2010 @ 06:53

 2. Nok den mest groteske artikel jeg til dato har læst.

  Kommentar by Martin — 5. marts 2010 @ 07:28

 3. @Kim
  Er du uenig i at disse mennesker har modtaget (og modtager) trusler? Har disse mennesker truet dig?

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 07:45

 4. Jeg har selv set opfordringer til at gå efter Zølck på privat-adressen i Uriaspostens kommentatorspor. Ligeledes er hans privat-adresse og telefon-nummer opgivet på en hjemmeside, som en nu ekskluderet DF-politiker har anbefalet. Her udråbes han til landsforræder, og portrætteres med et henrettelsesskur i baggrunden. Hans adresse og telefonnummer er også offentliggjort på SIAD’s hjemmeside, denne gang med en baggrund der referer til modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig. Du får mig ikke til at linke til det, men skriv til mig privat (vi kender jo hinanden), hvis du vil se dokumentationen.

  Zølck er en nar, og han har også i et enkelt indlæg gået efter undertegnede på en af de mange nedlagte Avisen-blogs. Men jeg er ikke i tvivl om, at de reelt bliver truet.

  Det ved du jo også selv, ellers havde du ikke været ude med klare formaninger om ikke at true dem, opsøge dem på privat-adressen og hvad du ellers har følt dig nød til at skrive, som respons på dit kommentatorspor.

  Kommentar by WilliamJansen — 5. marts 2010 @ 07:57

 5. Fik jeg sagt, at Zølck var en nar? Godt så…

  Jeg så gerne, at man lukkede munden på ham med en injurie-sag, men ikke med slet skjulte trusler eller opfordringer til at opsøge ham privat.

  Kommentar by WilliamJansen — 5. marts 2010 @ 08:16

 6. Sofie Tholl, der har skrevet artiklen på Information, er en autonom betonlebbe fra Modkraft. Zølck & Hansen er bare tosser, som kun andre tosser gider true – hvis de overhovedet taler sandt.

  Kommentar by Dog of God — 5. marts 2010 @ 08:20

 7. Selvfølgelig skal de ikke trues og tumberne der gør det på eks. Facebook er jo netop tumber…..

  Hvor ville det være forfriskende hvis én journalist prøvede at stille nogle spørgsmål.. eks. følge op på den kommentar, hvor der hævdes at de tre “har ved flere lejligheder med dokumentation afsløret, hvad de står for”

  Må man anbefale et simpelt spørgsmål som “må jeg se den dokumentation der refereres til”?

  Kommentar by lmnord — 5. marts 2010 @ 09:00

 8. Monika S Hansen er den sidste der burde beklage debatmiljøet. Hun har selv lagt stilen og som de siger på den fløj, er man være ansvarlig for ens ytringer. Vold og trulser er dog noget alle civiliserede mennesker bør tage afstand til. Monika S Hansen er et dumt menneske, men det har hun også ret til at være.

  Kommentar by Fritænker — 5. marts 2010 @ 09:09

 9. Som Elvis engang så rammende sang…

  “You look like an angel
  Walk like an angel
  Talk like an angel
  But I got wise

  You’re the devil in disguise
  Oh yes you are
  The devil in disguise”…

  Kommentar by Jacob Andersen — 5. marts 2010 @ 09:26

 10. et retligt opgør må nærme sig!

  Kommentar by Purellif — 5. marts 2010 @ 09:33

 11. Shansens færden på nettet turde være så åbenlys chikanerende for alle og enhver at artiklens forfatter som udgangspunkt må antages at være en meningsfælde, hvis ærinde det er at at videredrive smædekampagnerne og den hysteriske sprogbrug. Flot at de har fået Information til at hoppe i med begge ben, selvom det vel ikke er så overraskende. Det er mange år siden den avis har fortjent sit tilnavn.

  Shansen er en af de negative konsekvenser af blogossfærens fremkomst. Hadefuld, hysterisk, konsekvent trollende, totalt frelst i sin tilgang til alle der er uenige. Aldrig har jeg set noget læseværdigt fra den kant.

  Kommentar by Høgsbro — 5. marts 2010 @ 09:38

 12. @Fritænker
  Monika S Hansen er den sidste der burde beklage debatmiljøet. Hun har selv lagt stilen og som de siger på den fløj, er man være ansvarlig for ens ytringer. Vold og trulser er dog noget alle civiliserede mennesker bør tage afstand til. Monika S Hansen er et dumt menneske, men det har hun også ret til at være.

  Er det ikke lidt selvmodsigende? Hvordan har hun selv lagt stilen? Har hun truet andre mennesker?

  Vi kan sagtens blive enige om at hendes stil ikke er særlig prisværdig, men det burde jo, som du også selv lidt er inde på, ikke rigtigt have nogen relevans.

  Et eller andet sted synes jeg det er lidt underligt at Kim Møller, som selv direkte er blevet overfaldet, forsøger at bagatelliserer trusler imod hans modstandere ud fra den devise at de selv har en forkastelig debatstil. Hvilken relevans har det overhovedet som ikke rammer ham selv direkte tilbage?

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 09:43

 13. Bjarne Thyregod tog sig en slapper fra Uriasposten – Hugo Chavez II dukkede op – og forsvandt igen – og det omvandrende raserianfald Thyregod vendte tilbage.

  Århusianer tog i madrassa, eller hvad han nu gjorde – Polyppen dukker op.

  Man må sige at de forskellige nicher for debatsabotører aldrig når at stå tomme ret længe ad gangen.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. marts 2010 @ 10:15

 14. –>> Polyb

  Jeg kender ikke til nogen trusler mod Monika S Hansen, men hvis disse virkeligt findes, bør hun naturligvis anmelde dem til politiet. Måske har hun gjort det, måske har hun ikke gjort det.

  Hendes og Carl Eriks Zølcks debatstil er primitiv, og hun lider helt klart af megalomi og tror det er hendes opgave at spille meningspoliti.

  Som man kan se i en tidligere postering, har hun selv bagatelliseret overfaldet på Kim Møller, som hun endda vender og bruger politisk imod ham.

  Nu går hun så selv frem i medierne og påstår at der er nogen der truer hende. Dvs. hun har endnu ikke selv ‘fået en på skrinet’, selvom der måtte være nogen der mente at hun fortjente det.

  Når det er sagt, så bør man tage afstand fra al voldelig snak i alle politiske lejre og afvise politiske voldsfanatikere. Derfor var det også godt at se at DF tog afstand fra Mathias Grønning for nogle uger siden. Så venter man blot på at EL og SF tilsvarende er konsekvente i deres afstandtagen til autonome og andre totalitære krimininelle på den venstreradikale scene i Danmark.

  Carl Eriks Zølck har som det er dokumenteret på Uriasposten selv forfulgt Kim Møller på alle mulige måder, herunder inddraget private forhold. Monika S Hansen har åbenbart arbejdet tæt sammen med denne Zølck og på intet tidspuknt fordømt eller taget afstand fra hans virke. Derfor bør hun naturligvis være den sidste til at beklage tonen på nettet og de reaktioner hun og Zølck udsættes for.

  Kommentar by Fritænker — 5. marts 2010 @ 10:16

 15. “Det truer almindelige menneskers ytringsfrihed” er den nye venstrefløjsparole, men de narrer næppe andre end sig selv.

  Det at Monika S. Hansen overhovedet kan regne sig selv blandt “almindelige mennesker” viser hvor dyb neurosen er. Og jeg tror ikke på hende et eneste sekund, hun har ikke tænkt sig at holde kæft.

  Vi hørte den samme påstand i forbindelse med lømmelpakken: At den ville holde almindelige mennesker fra at demonstrere. Det lyder sikkert rigtigt hvis man er vokset op i et marxistisk kollektiv, men i virkielighed sikrede lømmelpakken at de “almindelige” mennesker kunne udtrykke deres meninger. Uden lømmelpakken ville de ikke være kommet til orde takket være den ballade venstrefløjen ville have sørget for…

  Kommentar by Vagn Henning — 5. marts 2010 @ 10:31

 16. @Fritænker
  Carl Eriks Zølck har som det er dokumenteret på Uriasposten selv forfulgt Kim Møller på alle mulige måder, herunder inddraget private forhold. Monika S Hansen har åbenbart arbejdet tæt sammen med denne Zølck og på intet tidspuknt fordømt eller taget afstand fra hans virke. Derfor bør hun naturligvis være den sidste til at beklage tonen på nettet og de reaktioner hun og Zølck udsættes for.

  Det ville ifølge ovenstående være hyklerisk hvis de beklagede sig over selvsamme adfærd. At true folk er ikke samme adfærd som at komme med underlødige udtalelser osv. om dem. Det er kun hyklerisk at klage over trusler hvis man selv benytter sig af dem.

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 10:51

 17. @ POlyb: Kim har ikke truet nogen. “Disse mennesker” har intimideret, infameret og bagtalt Møller på det groveste. (Tjek http://www.uriasposten.net/?p=6062)

  Selvfølgelig bør de selv hverken trues eller chikaneres, men de er desværre kommet til at bruge deres metoder overfor folk, der er mindre civilliserede end Møller, og nu giver det bagslag. Det er forkert, men det er svært at undre sig over eller at blive ked af. De har SELV sat tonen, “de anstændige”.

  Kommentar by wied — 5. marts 2010 @ 11:17

 18. @wied
  Kim har ikke truet nogen.

  Det har jeg heller intet sted overhovedet givet udtryk for at han har.

  Selvfølgelig bør de selv hverken trues eller chikaneres, men de er desværre kommet til at bruge deres metoder overfor folk, der er mindre civilliserede end Møller, og nu giver det bagslag. Det er forkert, men det er svært at undre sig over eller at blive ked af. De har SELV sat tonen, “de anstændige”.

  Med andre ord var Kim Møller selv ude om at han blev overfaldet?

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 11:24

 19. “højreorienterede blog Uriasposten” ?

  For mig er den frugtbart og vitalt Vesten-orienteret.

  Hvad angår ovenstående artikel i Information, så kunne det være rigtig godt hvis der blev vist samme omsorg for Westergaard, Hirsi Ali, Wilders, Pia K., Wufa Sultan, Khader og Kim og de mange andre der kun kan få lov til at åbne munden hvis de har politi døgnvagt på eller har fået hemmelig adresse.

  Kommentar by Liva — 5. marts 2010 @ 11:30

 20. @ Polyb

  Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølk skal selvfølgelig ikke trues. Man må konstatere, at de har et forklaringsproblem i forbindelse med deres svinske kampagne mod Kim Møller og andre. Margrethe Monika S. Hansen påstår nu i artiklen i Information ved Sofie Tholl, at Kim Møllers dokumentation er injurier. Hvorfor har Margrethe Monika S. Hansen så ikke anlagt injuriesag? Venstrefløjen og de radikale plejer ellers at være hurtige til at anlægge sager mod politiske modstandere. Sandheden er nok den for Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølk så ubelejlige, at der netop ikke er tale om injurier, sandheden er nok nærmere, at det, som Kim Møllers omfattende dokumentation også synes at pege imod, er Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølk, der står bag chikanen af Kim Møller og andre.

  Når Margrethe Monika S. Hansen og Carl-Erik Zølk benytter sig af så svinske metoder og nedrige kneb, bør de naturligvis ikke tages seriøst i den offentlige debat, og at Margrethe Monika S. Hansen kan opretholde et medlemskab af Det Radikale Venstre er dybt problematisk hendes anti-demokratiske metoder taget i betragtning.

  Kommentar by it sucks — 5. marts 2010 @ 11:32

 21. ->15

  Passssss nu på ikke at hoppe på Polyppens madding. Han ved helt præcist selv hvordan han manipulerer her. Don’t feed the troll.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. marts 2010 @ 11:33

 22. Allan Lindemark sendte talrige uforskammede one-linere til Uriasposten, fyldt med vildt overdrevne beskyldninger; vi husker også hans optræden i DR’s “Kaffekoppen”. Jeg har gemt nogle af hans fantasifostre, som har ligget i mere end tre år på nettet. Bl.a. har jeg i den tid levet med, at denne DR-medarbejder påstår, at jeg opfordrer til etnisk udrensning, hvilket han fik ud af, at jeg engang citerede et vers af Carsten Hauch “oh Danmark, på rænker du dig aldrig forstod osv.”

  Med en sådan fantasifuldhed for ikke at sige grov løgnagtighed, sætter Allan Lindemark altså andre menneskers tilværelse på spil. Derfor håber jeg, at politiet på et tidspunkt ser nærmere på denne Allan Lindemark og hans overordentlig hensynsløse, ansvarsløse og farlige beskyldninger mod andre mennesker. Shansen er af samme støbning, hvilket for længst er påvist.

  Værsgo´ PET, her har I nogle af dem, der ophidser “gadens parlament”. Den ene er medlem af Det Radikale Venstre, og den anden, så vidt jeg ved, ansat hos DR.

  “tirsdag, februar 27, 2007

  Højreorienterede terroropfordringer
  Højrefløjen opruster i disse år i Danmark, opmuntret af regeringen og Dansk Folkepartis succes. De ekstreme opfordringer til “borgerkrig” mod muslimer og andre med den forkerte hudfarve finder sted på selv populære blogs. Nu er der så en dom i sagen hvor en ekstremistisk formand fra Dansk Front har opfordret til at myrde indenrigsministeren – 8 måneder skal han ind og bure, så det har tydeligvis været særdeles potente opfordringer.

  At lave racistisk propaganda på internettet og opfordre til selvtægt er en af højrefløjens nye agressive metoder. De udenomparlamentariske opfordringer til selvtægt og drab på personer er typiske metoder for denne fløj. Jeg håber regeringen og diverse nyhedsmedier tager truslen fra disse ekstremister ligeså alvorligt som truslen fra islamisterne. Den er nemlig en del mere håndgribelig og kontant – den sidste terrorbombe i Danmark var således et angreb på en venstrefløjspolitiker.

  Men på den anden side så bliver Pia nok sur hvis Anders Fogh begynder at rode i hendes baghave…

  link til terrordommen
  Etiketter: Anders Fogh, højrefløj, Pia Kjærsgaard, politik, terror

  posted by mavepusteren og mavepusterinden at tirsdag, februar 27, 2007

  dæmonisering af de arbejdsløse…
  Jyllands Posten er som altid i front når det gælder angreb på de svageste i samfundet. De daglige angreb på etniske minoriteter bliver nu suppleret med hadske udfald mod arbejdsløse.
  fra dagens leder:
  “(..)Det politisk kontroversielle spørgsmål er herefter, hvordan samfundet skal reagere på disse åbenlyse parasitter, som snylter på det solidariske system”
  At sammenligne arbejdsløse med parasitter på samfundet er et farligt ordbrug fra en avis der for blot 60 år siden brugte samme ordvalg om jøder. De arbejdsløse er mennesker på linje med alle andre og bør behandles med respekt og ikke udsættes for hetz.
  At avisen helst ville se alle arbejdsløse tvangsudskrevent til slavearbejde i et stenbrud kan naturligvis ikke komme bag på nogle der kender andre af avisens ekstremistiske holdninger, men derfra og så til at bruge nedgørende udtryk af den her type er der et stykke.

  Det er før bevist at Jyllands Postens ekstremistiske holdninger er en trussel mod det danske samfunds sammenholdskraft, men det virker ikke som om de har taget ved lære. De bør allesammen skamme sig derinde på Kgs Nytorv.

  link til facistisk sprogbrug fra en af Danmarks største aviser
  Etiketter: arbejdsløse, Hetz, Jyllands Posten, politik

  posted by mavepusteren og mavepusterinden at tirsdag, februar 27, 2007

  posted by mavepusteren og mavepusterinden at mandag, februar 05, 2007

  – “Den største politiske blog i den danske blogsfære.. ”
  – “Jeg synes man må respektere uriasposten for at være i stand til igen og igen at være i stand til at sætte en politisk dagsorden”
  – “en nationalkonservativ blogger”
  – “intellektuel”

  Igen og igen falder jeg over semi-rosende udsagn om den største had-spreder i den danske blogsfære. Og igen og igen falder jeg over absurde udsagn og kommentarer på denne, der burde få enhver moderat med respekt for sig selv til at tage afstand fra personagen Kim Møller.

  Lad mig citere nogle af indlæggene der kom om Abu Laban og Ahmed Akkari:

  “Et godt ROTTE digt,
  om dette have sit mas,
  med ROTTER på LOFTET.(…)

  SLIP LÆNKEHUNDEN LØS,
  bedre NU end ALDRIG,
  kom ROTTERNE TIL LIVS.”
  Erik Rau Hansen

  “O, Danmark, på rænker du aldrig dig forstod,
  det har du tit betalt med dit reneste blod.”
  Mette

  Ubudne Gjæster — I skal føle det nu,
  at hvad Fædrene glemte, kommer Sønner i Hu.
  Alfred Hansen

  Lad os dog tale højt om, at vi ikke undgår borgerkrigen.
  Den er nødvendig, hvis vi fortsat skal være et frit folk.
  falkeøje

  Som alle og enhver kan se er Uriasposten et arnested for personer der opfordrer til etniske udrenselser og racistiske overfald på muslimer. At Kim Møller ikke har kommenteret eller slettet disse mord-opfordringer kan ikke være andet end en tavs accept af at etniske udrenselser er helt fint – og en del af endemålet med Uriasposten. Fx går der næppe to sekunder fra at jeg nævner menneskerrettighederne på bloggen, før jeg får rap over nallerne af den allestedsværende Kim.

  Så kære naive bloggere. Uriasposten er ikke andet end et dække for et propaganda apparat for den ekstreme højrefløj. Derude hvor opfordringer til mord på muslimer er en daglig forteelse. Og Kim er på alle måder en del af problemet. At han i dække af at være “historiker” kan blive citeret i P1 og blive interviewet i Berlingske Tidende er helt absurd og dårlig research fra journalisternes side.

  det var alt.

  link til opfordringer til etniske udryddelser
  Etiketter: etniske udryddelser, politik, propaganda, racisme, uriasposten

  posted by mavepusteren og mavepusterinden at mandag, februar 05, 2007

  http://74.125.77.132/search?q=cache:mzTFOZqyMQAJ:mavepusteren.blogspot.com/2007_02_01_archive.html+mavepusteren+mette&cd=2&hl=da&ct=clnk&gl=dk

  Kommentar by Mette — 5. marts 2010 @ 11:33

 23. Polyb:

  Inden du kommer ud på endnu dybere vand, så bør du rette henvendelse til Monika S. Hansen, Allan Lindemark mfl.(jeg har en fornemmelse af du kender dem – hvis ikke så find deres respektive blogs) og bed om dokumentation.

  Jeg tror ikke der er mange, som ikke, udover Information selvfølgelig, tror de er fulde af løgn.

  Lad nu være med at springe over – find dokumentation inden du svarer.

  Kommentar by Cicero — 5. marts 2010 @ 11:33

 24. Sagen minder mig om min skoletid, hvor klassens flabede møgunge konstant provokerede og mobbede andre og da han til sidst fik en på grydelåget, så var der ingen ende på den forfølgelse han selv var udsat for. Hans fede mor dukkede naturligvis op og forsvarede sin lille ufejlbarlige guldklump.

  Kommentar by Boo — 5. marts 2010 @ 11:38

 25. @Cicero
  Jeg kender ingen af de nævnte personer – men jeg har ingen grund til at antage at de lyver når de påstår at de er blevet truet. Man behøver ikke at læse ret mange kommentarspor rundt omkring i blogverdenen for at komme til den konklusion at det er noget der forekommer. Når disse personer så debatterer under deres borgerlige identitet, så er det ikke usandsynligt at de også er blevet truet mere direkte af den vej.

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 11:52

 26. Til 5 (WilliamJansen ).
  Det er ikke ulovligt at kontakte folk på deres privatadresser, medmindre man er underlagt et polititilhold eller man truer personen (Straffelovens § 266). At opfordre folk til at skrive til en person og sige at man er uenig med vedkomne er dermed heller ikke i nærheden af en trussel.
  Det er vel tværtimod beskyttet af ytringsfriheden, at man har ret til f.x at smide et postkort i postkassen hos en politisk aktiv person, såfremt indholdet ikke selvstændigt overtræder kloven. Personen kan i fald at vedkomne føler sig forulempet anmode om at der bliver nedlagt et polititilhold, men i alle andre end i de nævnte tilfælde er selv uønsket kontakt ikke ulovlig.

  Kommentar by PerH — 5. marts 2010 @ 12:25

 27. Polyb, hverken Zølck eller Shansen debatterer frivilligt under sin borgerlige identitet. Bl.a. via en detektiv indsats fra Kims side er de blevet løftet ud i dagslyset. Hvem husker ikke lady in Red, eller Urios Oregon. Med den stil de kører er det ikke så mærkeligt.

  Kommentar by Høgsbro — 5. marts 2010 @ 12:33

 28. Sort er åbenbart hvidt, løgn er sandhed – hvis man skulle tro det mindste på gimpen. Var det Goebbels som sagde, at bare en løgn er stor nok, tror alle på den.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 5. marts 2010 @ 12:40

 29. Dokumentation, første hånds kilder er bedste belæg, så kan antagelser og bedømmelse foretages over disse.
  Udelukkende at lade antagelser med hensyn til tiltro til person/personer stå for tolkning af virkeligheden er i denne forbindelse med hensyn til problematikken om trusler udøvet herfra set et svagt udgangspunkt.

  Men naturligvis bedre end intet udgangspunkt overhovedet.

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2010 @ 12:47

 30. >25 Polyb

  På baggrund af et solidt kendskab til både Allan Lindemark og Shansen, har jeg absolut INGEN grund til at tro, at de taler sandt.

  Faktisk taler sandsynligheden i overvældende grad for, at de lyver.

  Sandsynligheden taler iøvrigt også for, at du – polyb – har optrådt på Uriasposten tidligere under andre pseudonymer. Dette ville i hvert fald være en klassisk fremgangsmåde for jer ekstremister. Først optræder i under et eller andet intetsigende pseudonym – når så i er blevet afsløret som komplet idioter, forsvinder i for en kort periode, hvorpå i dukker op under nye og lige så intetsigende pseudonymer.

  Hvad angår brugen af pseudonymer mere generelt, så er der en årsag til at borgerlige bruger pseduonymer i udstrakt grad – årsagen er den enkelte, at er man borgerlig, står der altid en rødfascist klar til at uddele tæsk. Socialister derimod har generelt set ikke noget at frygte, da voldsmændene for de flestes vedkommende også selv er socialister.

  Kommentar by Mackety — 5. marts 2010 @ 13:04

 31. Og hvorfor ser vi Zølk, Margrethe Monika S. Hansen og mavepuster-Allan føre sig frem netop nu?

  Mon det ikke er for at aflede opmærksomheden fra de meget grove sigtelser og fængslingen af en rød-fascist forleden. Vold, trusler om vold og et kartotek med ca. 1000 navne.
  I øvrigt har Bent Blüdnikov en fin, fin artikel om venstrefløjens – og MF Ann-Grete Holmsgaards fraternisering med terroristerne i PFLP. Om deres møder med (sjovt) nok præcist de samme mennesker, der var førere for Blekingebanden., der således havde såvel en politisk som en militær gren i DK.
  Fine, fine mennesker ik?
  Jødekartotek udfærdiget af banden og A-G Holmsgaards ofte dokumenterede syge jødehad. Og nu, nu, føler segmentet sig sandelig truet. Det segment, der altid har været venner med mennesker, der ville skade Danmark og danskerne.
  Først var man gode venner med Hitler indtil han brød ikke angrebspagten med Sovjet, dernæst plejede man kontakterne i Sovjet, Mao-kina, Pol-Pot regimet, Nordkorea og manflirtede med partivennerne i Polen, DDR, Rumænien o.s.v. Nej – man lod sig sandelig ikke distrahere af det vi andre kunne læse om grusomheder begået af disse regimer. Man huggede sig sammen medens partikammeraterne skød løs på egne medborgere, der forsøgte at flygte over jerntæppet.
  Og nu – efter at PET og politiet har slået til mod de voldsfikserede rødfacister (en tidl. Socialdemokratisk svensk statsministers betegnelse af segmentet), ja – så kommer segmentets absolutte bundfald frem og påstår, at de er blevet truet.

  Ja – men så anmeld det dog, hvis truslerne er seriøse, og lad vi andre være fri for det ulækre flæberi i Iformation.

  Behøver jeg at nævne tidligere sager som brandattentaterne mod Hvilshøj og mod Udlændingestyrelsens direktør?

  Kommentar by Als — 5. marts 2010 @ 13:32

 32. @ 29 Mackety

  Ja, Polyb er den samme som Århusianer, aka Machiavelli (på diverse debat-fora).
  Hvorfor han føler sig nødsaget til konstant at skifte nick må guderne vide, når nu hans “stil” er så let genkendelig…

  Kommentar by Maja — 5. marts 2010 @ 13:48

 33. @WilliamJansen
  Tak for beviserne omkring truslerne imod disse mennesker. At det skulle være nødvendigt for at folk herinde tror på det forstår jeg simpelthen ikke.

  @Høgsbro
  Polyb, hverken Zølck eller Shansen debatterer frivilligt under sin borgerlige identitet. Bl.a. via en detektiv indsats fra Kims side er de blevet løftet ud i dagslyset. Hvem husker ikke lady in Red, eller Urios Oregon. Med den stil de kører er det ikke så mærkeligt.

  Jeg gider ikke at blande mig i den debat – det er personfnidder ud over alle grænser fra begge sider, og desuden er det irrelevant for hvorvidt det er hyklerisk at klage over trusler fordi man selv har en dårlig debatstil.

  Det er sjovt at folk har så travlt med at bagatellisere trusler imod politiske modstandere, samtidig med at de påtager sig offerrollen og forsøger at gøre det til et fænomen der kun går fra venstre til højre.

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 13:52

 34. Mackety

  Jeg er nu aldrig blevet truet eller har fået sære ting med posten, det “eneste” jeg har været ude for, er jeg – vist blot for min tilstedeværelse- har fået en skalle i ungdommen af en anden dansk ung mand, og mange år senere noget vand kastet mod mig som deltager i en demonstration til fordel for ytringsfrihed.
  Fysisk overfaldet er jeg blevet i udlandet. Meningsmæssigt, verbalt været uenig med mange mennesker uden yderligere skete- mange steder.

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2010 @ 13:52

 35. hans egen forklaring er noget mere dramatisk.

  Det samme kan man roligt sige om Stiftens foto og TV2’s indslag, hvor en forbundet Kim går ind i ambulancen.

  Venstrefløjen mangler et selvkritisk gen…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. marts 2010 @ 14:08

 36. A propos:

  Jeg læser lige på Snaphanen, at Kim Møller har fået årets Trykkefrihedspris. Læs selv nærmere hos Trykkefrihedsselskabet.

  Til lykke, Kim! Fortsæt det gode arbejde!

  Kommentar by Gunnar Biering — 5. marts 2010 @ 14:15

 37. Tillykke til Kim Møller med den fornemme pris. Der kan læses om den i Sapphos nyhedsbrev. Tillykke. Den har du fortjent!

  Kommentar by morlille — 5. marts 2010 @ 14:25

 38. Kim – også et stort tillykke herfra.

  Kommentar by Axel — 5. marts 2010 @ 14:30

 39. For hver trussel modtaget af det ekstremistiske miljø på venstrefløjen, er der modtaget mindst 100 trusler på højrefløjen. Zølk og Monika skal selvfølgelig have lov til at sige, hvad de vil, så længe de ikke truer med død og ødelæggelse.
  Ønsker man reelt at værne om almindelige menneskers ytringsfrihed, så er der grupper med mere presserende problemer end den danske venstrefløj.

  Pim Fortuyn og Theo van Gogh var bare almindelige mennesker, og de er begge døde. Pia har en 500.000 kr. dusør på sit hoved, og PET måtte for nylig foretage flere anholdelser inden for den militante venstreorienterede organisation Antifacistisk Aktion, fordi den står bag flere voldelige overfald på islamkritikere, var i besiddelse af våben og hackede sig frem til personlige oplysninger på politikere og personer på højrefløjen.

  Kommentar by Egtvedpigen — 5. marts 2010 @ 14:36

 40. Tillykke Kim Møller, du har fortjent årets Trykkefrihedspris.

  Kommentar by li — 5. marts 2010 @ 14:38

 41. Jeg tilhører på ingen måde det venstreradikale miljø, – ej heller sympatiserer jeg hermed, – jeg har alene argumenteret imod hr. Kim Møllers måde at dokumentere og begrunde på. Resultat, – en venlig hilsen fra det “højrerabiate miljø”. Hr. Kim Møllers rygklappere?? Trykkefrihed??? – Der censureres lystigt på Uriasposten.

  Kommentar by Carsten Holbeck — 5. marts 2010 @ 14:42

 42. Hej Kim, var også bare lige inde for at ønske til lykke :-) :-) :-)Hvis nogen fortjener prisen, så er det da dig.

  Vedr. citerede artikel, så er det da tydeligt, at venstrefløjsfascisterne bliver mere og mere desperate og skingre. Panik før lukketid?!

  Endnu en gang stort TIL LYKKE, KIM ! :-)

  Kommentar by Sleepvalley — 5. marts 2010 @ 14:43

 43. Generelt: Jeg kommenterer seneste beskyldninger på min dokumentationsside, ikke på Informations forum, på forsiden af Uriasposten eller andre steder. Det har en naturlig forklaring. Jeg vil gerne imødegå beskyldninger, uden at ‘debattere’ med personer som på ingen måde søger dialog. Nogle handler i god tro, andre har menneskelige mangler, men ofte er det en kombination, men jeg er ikke ansat som beskæftigelsesterapeut for loonier, og bliver nødt til at holde på at min tid er vigtigere end deres.

  -> Polyb

  “Er du uenig i at disse mennesker har modtaget (og modtager) trusler? Har disse mennesker truet dig?”

  “Et eller andet sted synes jeg det er lidt underligt at Kim Møller, som selv direkte er blevet overfaldet, forsøger at bagatelliserer trusler imod hans modstandere ud fra den devise at de selv har en forkastelig debatstil. Hvilken relevans har det overhovedet som ikke rammer ham selv direkte tilbage?” (senere indlæg)

  Allerede i dit første indlæg mistede jeg lysten til at svare dig. Hvad får dig til at tro, jeg ikke mener ‘disse mennesker’ har modtaget trusler. Du insinuerer hele tiden en masse, og jeg orker ikke at starte fra NUL i hver eneste debat. Hvis jeg ikke mente ‘disse personer’ havde modtaget trusler, så havde jeg skrevet det – punktum.

  Artiklen giver et eksempel, og det ville da undre mig meget, hvis ikke ‘disse personer’ modtog hatemails og trusler. En yngre fyr på job, indleder altid vor samtale med spørgsmålet: Har du fået nogle interessante trusler for nyligt? – dem diskuterer vi så. Primitiv kritik og almindelig hatemails taler vi ikke om, de er overalt.

  “Har disse mennesker truet dig?”

  Jeg har aldrig følt mig fysisk truet af ‘disse mennesker’, men eneste grund til at jeg overhovedet har brugt dyrebar blogtid på disse personager er det simple forhold at en blog opstartet i august 2008 med et militant layout (tænk Undalslund Plantage… bare mere ukonkret i forhold til kampens niveau og ’straffen’).

  Da mine børn blev nævnt ved navn, og det flød med absurde postulater om alkoholisme/nazisme/voldelighed/psykisk sygdom, ofte kombineret med et latrinært tema blev jeg selvfølgelig nødt til at tage det seriøs. Det tog nogle måneder at grave ‘disse personer’ frem, og den fyldige dokumentationsside betragter jeg som noter til en senere retsag. Mener Shansen jeg begår injurier – så må hun sagsøge mig – jeg ville elske det.

  Shansen er blevet en mere dreven debattør siden hun for år tilbage blev smidt ud fra diverse debatfora, men i 2008 var niveauet stadig absurd lavt, og Urius Oregon var på mange måder en naturlig fortsættelse.

  Her et citat fra Shansens blog, 19. marts 2008.

  “Kim “net-Stodderkonge” Møllers site kan bedst sammenlignes med et offentligt pissoire hvor de mest nødtørftige af korsvejens højre -underdrejet raske svende kan komme forbi og gratis slå en streg urin på Urin Møllers regning, det er måske derfra uriasposten mere er kendt som urinsprøjten eller urinposten. Kim Møller lader sig nemlig pisse til ganske gratis i ytringsfrihedens hellige navn.”

  Illustrationen forestiller en ‘landevejsridder’ der bliver adlet i mudder med fadøl (vistnok). De er møgbeskidte.

  Jeg har sikkert job, og min arbejdsgiver kender alt til hetzen, men det er klart, at søgte jeg nyt job, så ville jeg blive nødt til at skifte navn eller på anden måde omgå den systematisk hetz mod min person. Sådan er det. Skulle jeg starte som blogger i dag ville jeg være anonym, og her tænker jeg ikke kun på injurierne (og de mange copyright-brud). Rygterne fortæller, at en kendt nazist i fredags blev overfaldet i sit hjem mens hans børn var hjemme – ingen ved hvor AFAs mobilisering slutter.

  For god ordens skyld. Jeg har talt med Østjyllands Politi. De efterforsker ikke injurier alene, og bad mig gå til advokat og civilretten. Det risikerer nemt at koste mig masser af penge og tid, og selvom jeg er 100 pct. sikker i dokumentationens holdbarhed, så kunne jeg i princippet risikere at tabe pga. bevisets stilling.

  Der er også en vigtig pointe i, ikke at bruge for meget tid på sådanne sager. Jeg har heller ingen interesse at gøre det til en duel.

  Lige en generel kommentar.

  Man kan sætte spørgsmålstegn ved, om den slags trusler er politisk motiveret. Det handler meget lidt om politik. Når Zølck/Shansen håndplukker et tilfældigvis Facebook SIADgruppe-medlem og viser fotos af hans vennekreds, så er det næppe den politiske uenighed, der får trusler til at flyde i retning af de injurierende.

  Shansen og Zølck har konsekvent forsøgt at afpolitisere dansk politik. Etiketter bruges i flæng som skældsord, og associationer er det halve indlæg. Det handler ikke om holdninger, men om hele tiden at udvide kredsen af dem man kan associere med nazisme/racisme og hermed undlade at forholde sig til rent politisk.

  Kommentar by Kim Møller — 5. marts 2010 @ 14:43

 44. – I øvrigt er det da trist, at hæderlige debattører, der formodes at være kritiske over for f.eks. Uriasposten udsættes for chikane af venstrefløjsekstremister, der forsøger at få det til at se ud som om det kommer fra en såkaldt “højrefløj”. Sådanne “false flag”-påhit er jo standard hos den ekstreme venstrefløj.

  Men nu er PET da så småt begyndt at bure terroristerne inde.

  Kommentar by Sleepvalley — 5. marts 2010 @ 14:49

 45. @Egtvedpigen
  For hver trussel modtaget af det ekstremistiske miljø på venstrefløjen, er der modtaget mindst 100 trusler på højrefløjen.

  …og månen er lavet af ost. Tilbage til virkeligheden.

  Theo van Gogh blev i øvrigt myrdet af en islamist, ikke af en venstreekstremist. Ligeledes er det heller ikke venstreekstremister der har placeret en dusør på Pia Kjærsgaards hoved.

  Desuden behøver man vist ikke at være venstreekstremist for at modtage trusler – at være modstander af højreradikalismen kan være nok i sig selv. Det er generelt ekstremister der kommer med trusler, mens det ikke er nødvendigt at være ekstremist for at modtage en.

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 14:55

 46. -> Henrik R. Clausen

  “… hans egen forklaring er noget mere dramatisk.”

  Det var en skræmmende upræcis artikel i Politiken. Mener det var hende som afviste en artikels eksistens, fordi hun ikke kunne finde den online andre steder end på Uriasposten. Nettets overdrev:-)

  -> Carsten Holbeck

  “Der censureres lystigt på Uriasposten.”

  Jeg har intet slettet fra din hånd, og sidst var mere end en måned siden. Uriaspostens debatforum har mere end 110.000 kommentarer.

  Kommentar by Kim Møller — 5. marts 2010 @ 14:55

 47. tja, hvad skal man sige til monika SOhansens fortvivlede hykleriske klynkeri!
  Ta’ en tudekiks!
  Besynderligt dette klynkeri fra monika SOhansen, når nu konen ikke syntes at bekymre sig om dirkete overfald på højrefløjs politikere og i slam kritikere.
  Sjovt! som det kun højrefløjen der tager afstand fra alle trusler og voldsanvendelse.
  Det virkeligt beklageligt hvis monika SOhansen er blevet truet, det forkert, lad os håbe konen så også vil tage kampen op, imod de voldelige rødfascister afa og de voldelige og truende muhammedanere.
  Det manglede da bare!

  Kommentar by li — 5. marts 2010 @ 14:56

 48. @Kim Møller
  Allerede i dit første indlæg mistede jeg lysten til at svare dig. Hvad får dig til at tro, jeg ikke mener ‘disse mennesker’ har modtaget trusler.

  Jeg har ikke anklaget dig for ikke at tro på at de har modtaget trusler – jeg mener at du giver udtryk for at de er hyklere fordi de klager over disse, jævnfør den måde du har fremhævet visse dele af artiklen. Jeg spørger retorisk for at frembringe den pointe at trusler og dårlig debat-etik ikke er i samme boldgade. Jeg burde måske have formuleret mig mere direkte.

  At en stor del af dine læsere ikke tror på truslerne, ja nu kan jeg se at en endda mener at det er noget nogle venstreekstremister har fremstillet, skal selvfølgelig ikke ligge dig personligt til last.

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 15:19

 49. :-D Hurra! Tillykke med prisen, Kim! :mrgreen: Det er noget af det mest velfortjente, man har set i flere år! Kim længe leve! :lol: Hurra! Hurra! Hurra! :-)

  PS: jeg håber, du kontakter Dagbladet Information og beder om noget dokumentation for det ævl, de har lagt spalteplads til? :evil:

  Kommentar by Universalgeni — 5. marts 2010 @ 15:41

 50. Tillykke med årets Trykkefrihedspris!!!

  Kommentar by Eyvind Dk — 5. marts 2010 @ 15:48

 51. ->polyb:
  “…,men de er desværre kommet til at bruge deres metoder..”

  Nåda, rødfascisterne er ‘kommet til’. Heraf kan man udlede: 1. De er ude af stand til at træffe selvstændige beslutninger, men er styret af en eller anden form for indoktrinering, der har lammet enhver form for tænkning. Kaldes instinktstyring, som hos laverestående dyrearter. 2. Da de er uden hjerne, udover den forlængede rygmarv, er det faktisk synd for dem!
  Tak for grinet, Polyb, may your god be with you. Du trænger virkelig til det….

  Kommentar by hp — 5. marts 2010 @ 15:49

 52. Tillykke Kim. Prisen har du i den grad fortjent.
  Tak, igen, fordi du orker.

  Venlig hilsen
  Sys Poulsen

  Kommentar by Sys Poulsen — 5. marts 2010 @ 15:50

 53. @hp
  Du citerer wied, ikke mig.

  Det er ikke pænt af dig at grine af vedkommende ;-)

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 15:52

 54. Man skal da være snot hamrende rødfascist polyb besat på hjernen, hvis ikke man kan indse, at der er 100 gange flere volds og trusel forekomster fra ekstremist vensterfløjen, for hver enkelte ditto fra fodboldhooligan!
  Eller hvorfor behøver ingen politiker fra vensterfløjen politibeskyttelse?

  Svaret er vist lige til for almendelig begavede mennesker.

  Kommentar by li — 5. marts 2010 @ 16:12

 55. @li
  Suk, og så klager højrefløjen over at folk, ifølge højrefløjen selv, ofte kalder dem fascister…

  Kommentar by Polyb — 5. marts 2010 @ 16:18

 56. @ PerH, du skriver: Det er ikke ulovligt at kontakte folk på deres privatadresser, medmindre man er underlagt et polititilhold eller man truer personen (Straffelovens § 266).

  WJ: Nej, men det er eddermame dårlig stil.

  @ Kim:

  Tillykke med prisen!

  Kommentar by WilliamJansen — 5. marts 2010 @ 16:26

 57. S Hansen er en kliche’ som så tit på venstrefløjen.

  Man vender situationen 180 grader. Anklager modstanderen for de handlinger man selv har foretaget mod modstanderen!?.

  Man lyver.

  Man spiller den sårbare uskyldige retfærdige martyr.

  Man kører populismekortet, i en lind strøm af klicheer, som venstrefløjen altid falder for, fordi de er de “religiøse” kodeord for tilhørsforholdet. Dermed udelukkes kritisk tilgang til detaljerne.

  Man bagatelliserer vold begået mod modstander. Ligesom Margrethe Auken og “jammen det er jo bare lidt papraketter” om de palæstinensiske terrorbombardementer af Israel.

  (Smid de røvhuller helt ud af Israel og bosæt hele lortet, for fredens skyld. Iran skal alligevel bombes så snart de selv alvorligt har a-bomben. – intet andet valg)

  Man begrunder al sin gøren og kriminelle laden, på at “almindelige mennesker”.. dvs. at på forhånd varetage nogle andres interesser, hen over hovedet på dem, med tydelig egeninteresse. Bruge andre uskyldige som ufrivillige stråmænd og påstå at deres mangel på ytring alene skyldes “højrefløjens trusler”!?.

  Typisk logikforsnævring. “hvis folk ikke er enige med os, er det fordi de er undertrykte”

  Det kunne aldrig falde SHansen ind, at folk er uenige med hende. At de ikke har tid til at give hende opmærksomhed. At hun har pip i låget og lever i sin egen hadske og skizofrene verden. Sådan er psykisk sygdom. Man er aldrig selv klar over det, også selvom andre fortæller een det.

  Hun er et eksempel på det stigende vanvid i det Islam og socialist terroriserede land Danmark.

  Hvornår får vi den mur udenom Nørrebro? Så vi kan holde venstrefløjs og islamotosserne lidt tilbage fra os andre som skal tjene alle pengene til at financiere deres vanvid?

  Hvor trist det end er, så hører tosser til på lukkede afdelinger. Så kan de blive passet af deres pædagog og Sosu medtosser. Ak ak.

  Kommentar by Nanoligator — 5. marts 2010 @ 16:44

 58. Stort til lykke med prisen skal der heller ikke mangle herfra! Den er fortjent!

  Kommentar by Anna Lyttiger — 5. marts 2010 @ 16:45

 59. […] Møller. Han er cand. mag. i historie og redigerer til daglig landets mest læste politiske blog Uriasposten. I februar blev han overfaldet, sparket og fik smadret flasker i hovedet, da han dækkede en […]

  Pingback by Til lykke, Kim! « Anna Lyttiger — 5. marts 2010 @ 16:57

 60. >Kim. Et godt råd: Slås aldrig med svin; du bliver beskidt, og de kan lide det…

  Kommentar by Mea Culpa — 5. marts 2010 @ 17:57

 61. @ Polyp

  “Desuden behøver man vist ikke at være venstreekstremist for at modtage trusler – at være modstander af højreradikalismen kan være nok i sig selv.”

  Jaja… og månen er lavet af ost. Tilbage til virkeligheden.

  Fjernes adenoide vegetationer ikke normalt, når de begynder at fylde for meget i landskabet? ;-)
  Og plejer du for øvrigt ikke at blogge under et andet navn?

  Kommentar by Egtvedpigen — 5. marts 2010 @ 17:59

 62. LOL, når bøllerne bliver mimoser, det er så skingrende idiotisk at det næsten er sjovt,måske “betonlebben” fra Information liige skulle ha tjekket her! http://www.uriasposten.net/?p=6062

  Kommentar by PB — 5. marts 2010 @ 18:01

 63. @ 48: Ved godt, at venstrefløjsere hader det danske sprog og i stedet slynger om sig med halv-fordøjede engelske floskler; men det hedder altså “lægge” nogen noget til last, ikke “ligge”…

  “ikke ligge dig personligt til last.”

  Kommentar by Sleepvalley — 5. marts 2010 @ 18:09

 64. Lige lidt lyrik fra Shansen.

  “Også et par såkaldte nationalkonservative islam kritiske har set sig nødsaget til at møde min kritik og dokumentation med injurier og smæderkampagner hvor jeg anklages for at have hængt dem ud på min blog.

  Ofte består disse smæderkampagner ikke af andet end copy past og off topic konspirationer uden kilde henvisninger eller links til de steder som omtales.

  Mange gange ser man at flere af disse blogs hjælper hinanden med at smide mindre korrekte og sandfærdige indlæg om mig rundt på nettet. Feks via Uriasposten, Annalyttiger, Hodjabloggen, Snaphanen samt SIADs blog.

  Også på Facebook ser man disse grupperinger koordinere deres smæderangreb via medlemskab i lukket grupper, hvor de alle har en plads lige fra Kim Møller til Julius A Børgesen og Anders Gravers og enkelte lokalpolitikere fra Dansk Folkeparti herunder Henrik Ræder Clausen, samt det nynazistiske netværk DK Altermedia og Vederfølner.

  Sådan en gruppe er feks den lukket gruppe som kalder sig selv for Uriasposten.
  Uriaspostens lukket gruppe på Facebook er oprettet af Kim Møller og i den netværker han med folk som han helst offentligt ikke vil forbindes med.

  Alle de nævnte personer og grupperinger er medlemmer af Uriaspostens lukket gruppe på Facebook.

  Et godt eksempel på en smæderkampagne er Uriaspostens evigheds historie om at jeg har hængt Kim Møllers børn og ham selv ud. Dette har intet på sig og Kim Møller undlader også at henvise dvs linke til det sted hvor denne i følge ham grove udhænging skulle finde sted. Dette er der en ganske god grund til og det er at Kim Møller har pyntet gevaldigt på historien for at få opmærksomhed og sætte sig selv i offerrollen.”

  […]

  “Sandheden er mere at Kim Møller igennem et år har hængt mig samt andre kritikere fast ud på sin side, han har offentligjort mit opholdssted og fast vist mit IP nummer samt bragt fotografier af mig taget af ukendte personer rundt omkring i København.
  Desuden har han koblet mig sammen med de venstreradikale miljøer uden at have noget dokumentation.

  Kim Møller har foretaget en fast indsamling af date om min person og min færden på internettet, med hjælp fra blandt andet bloggen Snaphanen, Annalyttiger, Hodja samt SIAD og DK Altermedia og Junikredsen.

  Uriasposten læses fast af højreekstremister feks flere fra Dansk National Front og Julius A Børgesen, samt af personer fra Stop Islamiseringen af Danmark, disse har alle blandt andet også på grund af det Kim Møller skriver udpeget mig som et legitimt forfølgelsesmål.

  Foruden mig har flere andre kritikere oplevet at blive hængt ud på Uriasposten med navn og arbejdsplads samt blevet citeret ud af kontekst.

  Alt hvad jeg har dokumentert i min blog feks om Stop Islamiseringen af Danmark og SIAD omtales fast på Uriasposten af Kim Møller som løgne og manipulationer, selv om jeg kan fremvise kilder, links og screenshots – noget som Kim Møller ofte selv mangler at vise i sin blog.”

  Min favorit er det hemmelige netværk på facebook… Her konspirerer jøder med nazister, liberalister med konservative og socialdemokrater om (sig det ikke videre, brænd pc’en efter læsning) – World Domination.

  Kommentar by Kim Møller — 5. marts 2010 @ 18:15

 65. 56 (WilliamJansen):

  Måske er det dårlig stil, men jeg klager da ikke over at jeg én dag får reklame for en virksomhed jeg aldrig har handlet i/med. Noget er dog, hvis man holder med en bil, tager billeder eller lignende, altså detektiv-arbejde. Det er jo netop sådan noget vi ser fra venstrefløjen.

  Men ikke destromindre, så kan man i høj grad tale om at Monika S. Hansen og Carl-Zølck selv har lagt op til dansen, i og med, at jeg i hvert fald ved at Monika S. Hansen har været `positiv indstillet´ overfor overfaldet på Kim Møller. Dette er bl.a. blevet vist via en gengivelse på 180Grader af hendes blog. Efter det kom frem, så tilføjede hun et lille “Men jeg støtter på ingen måder vold”, så har hun sikret sig igen overfor dårlig omtale, hvor hun viser sig frem som dén hun er (hun lader jo til at arbejde under synonymer, hvilket ikke er sjældent på den voldelige og yderste venstrefløj, det er faktisk deres kendetegn.)

  Samtidig finder jeg det paradoksalt, at selvsamme Carl-Zølck kan være ude og sige, at det ikke så særlig slemt ud det med Kim Møller, og at hans kamera da overhovedet ikke var ødelagt, samtidig med, at han nu sidder og kører offer-rollen fuldt ud hos Dagbladet Information omkring alle de trusler imod hans person.

  Ligeledes er der også et underlagt motiv af Dagbladet Informations journalist, i og med, at chancen for at samtlige personer; Monika S. Hansen, Carl-Zølck og Allan Lindemark bliver nævnt og får lov til at tale i én og samme artikel, er ganske minimal, medmindre at de er blevet ønsket `udpeget´ på forhånd, sikkert af journalisten som har personlige relationer til én af disse, og et had til Kim Møller og Uriasposten, da der jo imellem linjerne også bliver talt om dette.

  I øvrigt bør Allan Lindemark overhovedet ikke klynke, for han har da om nogen fremsat trusler imod andre personer, bl.a. at han ville skyde en kendt person, jeg kan ikke huske om det var Kurt Westergaard eller Pia Kjærsgaard, jeg erindrer det som den sidste. Dette var lige efter Mohammed-krisen, hvor han ytrede disse lyster – og så vidt jeg forstod, så gad Politiet dengang ikke køre sagen – men ikke destromindre, så truede hr. Lindemark altså personen.

  Kim Møller:

  Tillykke med prisen fra Trykkefrihedsselskabet. Håber du kommer til at ære den, og lad nu ikke al den offentlige omtale omkring dig som person få dig til at blive arrogant ;)

  Kommentar by AiS — 5. marts 2010 @ 18:36

 66. Shansens elendige retstavning og ubehjælpsomme dansk understøtter en retorik der minder til forveksling om – undskyld den platte sammenligning – moderne nazister, som søger at bortforklare der entlösung på følgende måde: De fede jødesvin er nogle snyltere osv osv., men vi har intet imod dem, og har aldrig gjort noget (det sidste i et tappert forsøg på at fremstå jødevenlige). Dikotomien skriger til himlen.

  Det er lidt drøjt at kalde det skizofreni. Men logisk usammenhængende er det. Kims lille karakteristik at dete apolitiske i shansens (og ligesindedes) aktiviteter er meget dækkende!

  Kommentar by Høgsbro — 5. marts 2010 @ 18:57

 67. Mere ævl fra Information,om den rabiate højrefløj og de gode Redox osv
  http://www.information.dk/226377

  Tillykke med prisen herfra,og den dybeste respekt for det seriøse og nødvendige arbejde der udføres dagligt,i et samfund hvor en
  generelt ubrugelig presse har forandret rigtigt til forkert,og forkert til rigtigt..

  Kommentar by Henrik -patriot — 5. marts 2010 @ 19:28

 68. Hvorfor tillader det radikale venstre sådan nogle tosser i medlemskredsen?

  Andre partier (ingen nævnt – ingen glemt) ekskluderer rask væk ekstremister. Er det fordi Shansen har de rigtige venner eller er der en anden grund?

  Kommentar by Sigwar — 5. marts 2010 @ 19:44

 69. Ad 6) Hvad i alverden er der i vejen med at være en ‘betonlebbe’? Hvad har journalistens eventuelle seksualitet at gøre med nogen som helst?

  For det andet: Hjerteligt tillykke med prisen, Kim Møller. Enormt velfortjent. Fortsæt det gode arbejde :-D

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 5. marts 2010 @ 20:04

 70. Tilykke Møller. Det er fortjent.

  Modtager af årets Trykkefrihedspris er Kim Møller. Han er cand. mag. i historie og redigerer til daglig landets mest læste politiske blog Uriasposten. I februar blev han overfaldet, sparket og fik smadret flasker i hovedet, da han dækkede en antifascistisk demonstration i Århus. Han har i mange år været venstreekstremisternes hadeobjekt og er i dag nødt til at bo på hemmelig adresse.

  Med prisen vil Trykkefrihedsselskabet udtrykke sin opbakning til en blogger, der ufortrødent fortsætter sit journalistiske arbejde trods trusler og overfald.

  Kim Møller modtager prisen lørdag d. 13. marts kl. 15. i Vartov i København. Det sker i forlængelse af Trykkefrihedsselskabets generalforsamling, hvor bladtegneren Kurt Westergaard udnævnes til æresmedlem af Trykkefrihedsselskabet.

  Prisoverrækkelsen er åben for alle. Adgang for ikke-medlemmer er 75. kr.

  Kommentar by Limewoody — 5. marts 2010 @ 20:21

 71. ¤68
  Det er fordi de Radikale ikke er politik, men en arvelig sygdom og det der gør det så interessant at opretholde den interne dialog, er sygdom, især når man fejler det samme.
  I øvrigt stiftede jeg for år tilbage bekendskab med Shamsen på hendes Blog, hvor jeg gjorde hende opmærksom på det underlige i, at dokumentere overgreb på palæstinensere ved hjælp af en ikke eksisterende general i et ikke eksisterende slag. Sikke dog som hun skabte sig efterfølgende.

  Kommentar by Menig 442 — 5. marts 2010 @ 20:22

 72. Tillykke!

  Kommentar by Adolf H. — 5. marts 2010 @ 20:52

 73. –>> WJ

  @ PerH, du skriver: Det er ikke ulovligt at kontakte folk på deres privatadresser, medmindre man er underlagt et polititilhold eller man truer personen (Straffelovens § 266).

  WJ: Nej, men det er eddermame dårlig stil.

  Mon PerH ikke offentliggør sin adresse og telefonnummer, hvis der er nogen der vil fortælle ham et par borgerlige ord så kan få muligheden?

  Er der nogen der har set at denne Monika Shansen har anmeldt truslerne til politiet eller er det en hoax?

  Kommentar by Fritænker — 5. marts 2010 @ 20:58

 74. “Benton-lebbe”: Beton _kan_ faktisk godt være både smukt og holdbart. Tænk bare på Pantheon i Rom, der er en af den klassiske bygningskunsts mesterværker, og som står fint endnu 2000 år efter.

  – Omvendt er der naturligvis mange betonbyggerier, der hæslige og er skæmmet af kulturberigende Burka-Benter og lignende. Men det kan betonen jo som sådan ikke gøre for.

  Kommentar by Sleepvalley — 5. marts 2010 @ 21:21

 75. http://www.leksikon.org/art.php?n=769

  Kommentar by PB — 5. marts 2010 @ 21:42

 76. Stort tillykke til Hr. Møller fra Vordingborg

  Kommentar by Henrik Hardrade — 5. marts 2010 @ 21:56

 77. Der skulle stå HER fra vordingborg

  Kommentar by Henrik Hardrade — 5. marts 2010 @ 21:58

 78. Kan se at Altermedia Danmark af Shansen bliver betegnet som nazistisk, det vil vi stærkt afvise at vi er. Hvad der kendetegner nazismen er jo den politiske vold og trusler, førerdyrkelse og ensretning. Vi ønsker ingen af delene.

  Vi overvejer at få en advokat til at se på sagerne, så vi kan rense vort navn. Men på den anden side er hendes side så ringe og betydningsløs at vi kan vælge at ignorere hende.

  Kommentar by Altermedia - Danmark — 5. marts 2010 @ 22:16

 79. TILLYKKE KIM !

  med årets pris fra Trykkefrihedsselskabet.

  Denne pris har du fortjent !

  Vivi

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. marts 2010 @ 22:38

 80. selvfølgeligt skal man hverken poste folks fulde adresser online elelr chikanere dem på deres bopæle pga deres politiske holdninger
  Det ville være at kravle helt ned på AFA/Redox Naziinfo niveau og det er vi generelt for gode til
  http://bzby.dk/anarkiforum/view.php?id=6136
  Lad “antifascisterne” om at udøve fascismen

  når det så er sagt så må man også konstatere at Monica og zølck leder som de har redt med utroligt med bla utroligt svinske og manipulerede billeder af deres politiske modstandere
  det har ikke meget med debat at gøre og måske er det derfor at ingen andstændig journalist har ville røre artiklen
  Google med ordene “Sofie Tholl modkraft” og læs hvorfor hun ikke regnes for andet end en venstre rabiat propagandist

  “Margrethe Monika S. Hansen er bange for, at trusselsniveauet ender med at tie debatten ihjel:”

  hvilket debat snakker du om Monica?

  Er det debat når du sidder sammen med en falleret, ligesindet sindsforvirret pensioneret konditor og manipulerer billeder af politiske modstandere inkl deres familie og afbildninger af dem med en hundelort på hovedet osv?

  hvilket “debat” er det du er bange for at tie ihjel Monica?

  hvilken debat er det du nogen sinde føler du har indgået i en gang og nu savner?

  hvilket debat niveau er det du savner Monica?

  Kommentar by J B — 5. marts 2010 @ 22:43

 81. Als

  Nemlig !

  Og hvad der er en stadig kilde til forundring hos mig er, at Anne-Grethe Holmsgaard er værdig til at sidde i Folketinget !

  Den kone burde, p.g.a. hendes tidligere adfærd og tilknytninger i hvert fald, have forsketset enhver chance for at sidde derinde!

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. marts 2010 @ 22:53

 82. Margrethe Monika S. Hansen har altid haft en stor interesse for hvem der skrev og sjælden for hvad de skrev .

  Artiklen her er surrealistisk på en Goa-agtig måde , det første der falder mig ind er at jeg aldrig har set disse meget konkrete trusler imod SHansen eller ham det gamle vrøvlehoved .

  Jeg vil ikke ligge skjul på at jeg har haft lyst til at kvæle Margrethe Monika med en burka , men nu er jeg stor tilhænger af ytringsfrihed og syntes faktisk der giver rigtig god mening ikke at true og banke hinanden .

  Det med hindens adresse der åbenbart er blevet skrevet rundt omkring virker idiotisk at tude over nu hvor hun på ingen måde har været anonym , hverken i debatter eller på hindens blog de sidste mange år.

  At Margrethe Monika S. Hansen så er den første nogen sinde der efter lang tid arbejde lagde min adresse på nettet , selv om jeg altid har forsøgt ikke at smide mine person data online da jeg forstår hvad nette er og kan bruges til .

  Nogen der kan linke til alle de hade Margrethe film på youtube eller har noget af det dokumentation hun ikke mener er relevant .

  Jeg følger da en del blogs der i blandt Margrethe Monika´s anstændige hade blog , og syntes ikke jeg kan huske andet end at hun har været en møgso og andre passe udtryk .

  Hun er fuld af løgn og ved nærmer eftertanke nok de person der er banned fra flest offentlige fora igennem tiden da hun end ikke har ramt boldten .

  Kommentar by Holger Danielsen — 5. marts 2010 @ 23:57

 83. Til 74 (Fritænker ).
  Politikeraspiranter, der officielt indhøster popularitet på at give deres navngivne opponenter tørt på i den offentlige debat må naturligvis affinde sig med personligt adresseret kritik, sålænge den ikke overskrider grænserne udstukket af samfundet. I dette og andre tilfælde kan disse grænser meget vel være overtrådt,
  men modsat private borgere må politikere med en offentlig karriere forvente at blive kritiseret – også i et andet end det medium, hvori den oprindelige “anledning” til kritikken måtte fremkomme.
  Antinazister forsøgte en gang at aflevere nogle smædende postkort til nazilederen Jonni Hansen, hvilket i lyset af hans *selvvalgte* eksponering som leder af et parti med elektorale vedkendelsesværdige aspirationer ikke var spor urimeligt. Så vidt jeg erindrer er Shansen ikke en almindelig borger men et fremtrædende lokalt medlem af et politisk parti med repræsentation i Folketinget. Afhængigt af ytringernes art, men som en følge af sin fremtrædende rolle i et muligt regeringsdannende parti må hun tåle en udvidet men naturligvis ikke ubegrænset kritik og indtrængen i sin privatsfære, som ville være uhørt for den almindelige borger.

  Som sagt er det muligt, at det hun hævder sig udsat for i fald det er sandt, overskrider samfundets sociale og retlige grænser for selv hvad en selveksponerende politiker må affinde sig med, men det at der opfordres til at kontakte hende i et andet medium end det, hvori hun har beskudt andre, er naturligvis mindre behageligt men helt og holdent et resultat af hendes egen aktivisme.
  Ansvaret for ulovligheder må placeres hos dem, der begår dem og ikke hos dem, der blot opfordrer til at shame hende. Hvis Shansen ikke ønsker dette stigma, kunne hun jo blogge anonymt, men i det tilfælde ville hun jo sikkert ikke indhøste samme street cred hos det radikale bagland.

  Kommentar by PerH — 6. marts 2010 @ 00:10

 84. Nu ikke så mismodige, folkens. Margrathe Monica S.Hansen er forsynets gave til os alle. At diverse medier inde på brun stue må falde tilbage på at eksponere et væsen som hende er et umiskendeligt tegn på desperation og intet kunne bedre udstille deres intellektuelle armod. Livet er skønt.

  Kommentar by Skjoldungen — 6. marts 2010 @ 01:11

 85. “Lige lidt lyrik fra Shansen.” – Hmm. vi beskæftiger os overhovedet ikke med de mennesker, vi læser ikke hvad der skriver og iøvrigt er vi slet ikke på Facebook. Det er jo som at træde ind på Sankt Hans, det der.

  Kommentar by Snaphanen — 6. marts 2010 @ 01:33

 86. Et forsinket tillykke med prisen herfra:-)

  Kommentar by Sigwar — 6. marts 2010 @ 09:09

 87. Sofie Tholl lyder som en typisk venstreradikal. Den her artikel oser så langt væk af ungdomshus, at det er morsomt :
  http://www.information.dk/198387

  Tabu. En undersøgelse, som Avisen.dk har lavet blandt medlemmerne i fodboldspillernes fagforening, Spillerforeningen, viser, at homoseksuelle er en sjælden race i toppen af dansk herrefodbold sammenlignet med befolkningen som helhed. Derfor står man oftest meget alene, hvis man som fodboldspiller vælger at springe ud som homoseksuel. At miljøet ikke er specielt åbent over for homoseksualitet, viser undersøgelse, hvor også 59 procent af de adspurgte mandlige fodboldspillere bruger bøsse som skældsord.
  ….

  Mellem otte og 12 procent af den danske befolknings mænd er homoseksuelle, det viser blandt andre en undersøgelse foretaget for Gallup.

  Skulle det landsdækkende tal afspejle sig i fodboldverdenen, burde hver spillertrup have en eller to homoseksuelle.

  Men sådan ser virkeligheden ikke ud.

  Ud af 110 mænd er der kun én, ifølge undersøgelsen, der vedkender sig sin homoseksualitet. Enten er der forsvindende få homoseksuelle i dansk herrefodbold, eller også bliver de i skabet.

  Kommentar by Anonym — 6. marts 2010 @ 10:27

 88. –>> PerH

  Du kræver at andre skal offentliggøre deres navn og adresser, men vil ikke selv gøre det. Som jeg skrev kunne det være at der var nogen der ville udveksle et par borgerlige ord med dig, men alligevel forsøger du at undgå at komme med disse oplysninger. Det er hykleri når du kræver at andre skal offentliggøre deres adresser og personlige oplysninger, når du ikke selv vil.

  Dine holdninger er usmagelige og ikke dansk kultur. Det er meget udansk at opsøge borgere på deres adresse eller med post på en privatadresse, når debatten sker i det offentlige rum.

  Kommentar by Fritænker — 6. marts 2010 @ 10:28

 89. Også til lykke herfra til Møller med prisen. Og da især, hvis han selv værdsætter den.

  Også til lykke til højrepressen, TV2 bl.a. inklusive, for det fantastiske spin omkring krigene og “jægersagen”.

  Og et stort til lykke til hele højrefløjen for at kokain nu kommer især fra Venezuela. Og for at Uribes nylige “lille fejltrin” blev spinnet så nådigt ud af verdenshistorien.

  Det er en stor ting, at højrefløjen står vagt om sandheden!

  Sidst, men ikke ikke mindst: Tak til Sleepvalley for et strålende indlæg (#63). Som gammel stavefacist må jeg sige at der er intet der varmer mit hjerte som den slags :P

  Kommentar by Scavenius — 6. marts 2010 @ 12:25

 90. Tillykke med prisen, Kim Møller.

  Det er velfortjent.

  @ Polyb

  Er du Århusianer?

  Kommentar by speedlink — 6. marts 2010 @ 14:20

 91. Til 89 (Fritænker ).
  Du lyver. Jeg kræver eller forventer ikke, at folk offentliggør deres adresser.
  Men hvis folk med eget navn vil have street cred for deres skriverier og fremtræder som offentligt kendte medlemmer af politiske partier, må de også tåle muligheden for at kritikken kan foregå i andre medier end det, hvori de ynder at angribe deres opponenter.
  Jeg forstår egentligt ikke, jeg gider bruge tid på dig, for du er mere debatafsporer end “fritænker”.

  Kommentar by PerH — 6. marts 2010 @ 15:34

 92. Osse tillykke til Kim herfra

  Prisen er velfortjent. Keep up the good work

  Hilsen Janutte

  Kommentar by Janette Lund — 6. marts 2010 @ 17:41

 93. I guder den hykleriske dobbeltmoralske løgnagtige manipulerende sæk L….!

  Man får vitterligen kvalme af det hykleri.

  Den møg%% stempler folk til højre og venstre som ikke lige er enige i deres lysserøde verdensbillede, stemplinger der betyder at folk skal frygte overfald, for alt andet lige foregår attentater på politiske modstanderer udelukkende af venstrefløjens brunskjorter.

  Føj man væmmes.

  Kommentar by Whodares — 6. marts 2010 @ 18:50

 94. 67, 87:

  citeret fra en kommentarer til den foregående af de linkede artikler:

  “Markus Lund siger:

  ““Hvor er det da ynkeligt, at venstrefløjsfolk herinde kun tager afstand fra højreradikal vold, mens højreorienterede i denne debat tager afstand fra begge.””

  (Nu vil jeg nødigt ind på systemets vold igen og kapitalismens daglige massemord, men som sagt er det her peanuts i forhold til verdens storpolitiske tilstand. Faktum er at venstreorienteret vold ikke på samme måde er en trussel mod demokratiet; det er faktisk et forsvar for demokratiet – retten til at eksistere og være til som man er født – og et værn imod at fascistiske grupper og individer vinder fodfæste og påbegynder en langsom proces imod afskaffelsen af det.)

  Vi har set før hvad manglende handling og flotte, men ubetydelige hensigtserklæringer har ført til. Redox og Demos er symptomer på at efterretningstjenesten ikke tager truslen fra højre alvorligt nok, og at Danmark i øvrigt at er et af de eneste tilbageværende lande i Europa hvor nazisme ikke er blevet forbudt (ikke at jeg bifalder den slags meningsundergravende forbud, som alligevel aldrig virker efter hensigten, men det er tankevækkende) – konklusion: etniske minoriteter og homoseksuelle overfaldes stadig på gadeplan. Og hate crime-registrering er skræmmende nok først noget man har påbegyndt inden for slutningen af dette årti!

  Man kan ikke dække sig ind bag begrebet ytringsfrihed, når de højreekstremes erklærede formål (bare læs på DNSBs hjemmeside) er at afskaffe denne rettighed samt demokratiet. Denne borgerligt-liberale ligegyldighedsholdning over for ekstreme bevægelser var altså den direkte årsag til at Hitler kunne komme til magten i 30’ernes Tyskland.

  Tænk over det!”

  Der er både kvalme og komik i ovenstående. En ting er at tåben propper alle modstandere i samme kasse (hvor er det dog aaaaanstrengt), men at han på den ene side beklager sig over vold og trusler fra disse og så blåstempler samme aktiviteter, når bare det kommer fra dem han selv er enig med….

  Fascisme i anti-Fascistiske klæder; Demokratiets vogtere anno 2010… du godeste!

  Kommentar by Peter Perlsø — 6. marts 2010 @ 18:55

 95. 24.

  Ja for pokker det var der man kender typerne fra, den øretæve indbydende bølle der til sidst fik gabt over mere end han kunne og så efterfølgende sidder og piver over hvor uskyldig han/hun er.

  Igen kan jeg kun væmmes over disse mennesker, de ejer ingen moral ingen whatsoever uanset de selv synes de er så “hellige” og ih så “moralske gode mennesker”.

  Sørgeligt at Trykkefrihedsselskabet er hoppet med på den galej og har invitetet den gås, mon ikke hun mere hørte til i PEN eller det nye “projekt”, som sagt den politiske vold kommer KUN et sted fra.

  Og indrømmet jeg er begyndt at mene at de i den grad fortjener en slurk af den medicin de så flittigt byder andre.

  Reelt har de haft frit slag i deres uhyrlige påstande med god hjælp fra de etablerede rød/radikale medier, ordensmagten har såvidt jeg ved heller ikke foretaget sig en flyvende fis når det kommer til de utallige overfald og trusler imod “højrefløjen”.

  Så nej jeg har bestemt ikke ondt af at de smager deres egen medicin, det skal fadme ikke være helt omkostningsfrit at stemple folk uretmæsigt som nazister og racister.
  Det kunne måske endda være at de så skruede lidt ned for charmen.

  Kommentar by Whodares — 6. marts 2010 @ 19:05

 96. —>> PerH

  Men hvis folk med eget navn vil have street cred for deres skriverier og fremtræder som offentligt kendte medlemmer af politiske partier, må de også tåle muligheden for at kritikken kan foregå i andre medier end det, hvori de ynder at angribe deres opponenter.

  Nej, det må de ikke tåle. Har du læst at Kim Møller har måttet få hemmelig adresse? Det er den slags holdninger som du repræsenterer som er skyld i det. Dine private holdninger til debattører kan du dele med dem i de forums de skriver. Du skal ikke opsøge dem på deres adresser eller telefonnumre, medmindre de har bedt om det.

  Kommentar by Fritænker — 6. marts 2010 @ 22:16

 97. Man kan ikke dække sig ind bag begrebet ytringsfrihed, når de højreekstremes erklærede formål (bare læs på DNSBs hjemmeside) er at afskaffe denne rettighed samt demokratiet. Denne borgerligt-liberale ligegyldighedsholdning over for ekstreme bevægelser var altså den direkte årsag til at Hitler kunne komme til magten i 30’ernes Tyskland.

  De bør se på de muslimer der ønsker at afskaffe ytringsfriheden i Danmark, men det tø’r de næppe. Et par forhutlede tykke nazister i Greve er de dog bange for. Grinagtigt. I øvrigt er registrering af private borgere ulovligt og straftbart. Man må håbe disse venstreekstremister kommer ind og bure.

  Kommentar by Fritænker — 6. marts 2010 @ 22:19

 98. Hr. Perlsø
  Klip i hr. Lunds ytringer:
  Denne borgerligt-liberale ligegyldighedsholdning over for ekstreme bevægelser var altså den direkte årsag til at Hitler kunne komme til magten i 30’ernes Tyskland.

  Noget er der jo sandt i det.
  Weimar-regeringens ikke opretholden lov og orden, udnævnen af en hvad parlamentarisk repræsentation angår ekstremt partis mindretals-leder til regeringsleder med mulighed for brug af Weimarforfatningen hvor §44, bemyndigelses-paragraffen der gav Hitler muligheden for diktatur, var på sæt og vis en ligegyldighedsholdning overfor det samlede tyske samfund.
  En ikke seen de mulige samfundsmæssige konsekvenser af udnævnelsen i øjene.

  Den støtte, der gives nazisterne ved socialdemokraters og kommunisters ikke ville eller kunnen samarbejde mod dem er en ting, noget andet at Hitler efter hvad jeg har fået oplyst kun havde aktiv støtte, dette her specifikt nævnt og fremhævet i modsætning til vælgerstøtte, fra omkring 3 % i den tyske befolkning op til 1933.
  Få KAN skabe store ændringer for mange, men ikke altid til manges gavn.

  Kommentar by Peter Buch — 6. marts 2010 @ 23:08

 99. Kan eventuelt kobles til min kommentar fra:

  http://www.uriasposten.net/?p=12395
  Muslimernes antal udgør herhjemme ca. 4 procent, og disse følger langtfra alle sammen islamiske regler. Det står altså omkring 96–4 i ikke-islamisk favør. Hvor stor en trussel kan signaler fra de knap nok 4 procent mon være for vores ’sammenhængskraft’, hvis vi i øvrigt selv er opmærksomme på og nænsomme over for vore egne skikke og værdier?

  Skriver hr. Melchior blandt andet.
  Hvormange aktive nazister og sympatisører havde Hitler og co på gaderne i aktion i procent af den tyske befolkning da lov og orden gik i glemmebogen i Tyskland og kamp i gaderne og vold og trusler banede vejen for 12 års helvede for jøder og demokratiske kræfter?

  Det er nu engang ikke antal men individer og gruppers placering og indsatsområder der udvalgt af få kan afgøre manges skæbne.

  Kommentar by Peter Buch — 6. marts 2010 @ 23:13

 100. Spøjst. Jeg har aldrig hørt om den hemmelige Facebook-gruppe, jeg angiveligt er medlem af.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 7. marts 2010 @ 09:47

 101. -> Henrik RC

  “Spøjst. Jeg har aldrig hørt om den hemmelige Facebook-gruppe, jeg angiveligt er medlem af.”

  Gruppen er lukket, og det irriterer dem åbenbart at de ikke sådan lige kan afsløre ‘de nedgravede våbenlagre, planlagte parlamentarikerdrab og gentagne Mein Kampf-citater’* på en af deres loonieblogs. Hverken Carl-Erik Zølck eller Margrethe Monika S. Hansen har ansøgt i egne navne, og selvom jeg for sjov godt kunne have fundet på at godkende den falske profil de forsøgte at få adgang til gruppen med, så bliver jeg nødt til at forholde mig til det faktum, at ikke alle Urias-læsere gider have spammet sit navn udover inernettet med nazi-associationer.

  * Ironi kan være anvendt.

  Kommentar by Kim Møller — 7. marts 2010 @ 10:24

 102. Gruppen er vel ikke hemmelig. Den er vel bare ikke offentlig. Det viser, at konspirationsteorierne trives i disse venstrefløjsmiljøer.

  Kommentar by speedlink — 7. marts 2010 @ 11:29

 103. Til 97 (Fritænker ).
  Jeg er ganske sikker på, at Kim Møller er blevet chikaneret på måder, der selvstændigt overtræder dansk lov, og at han ikke har fået hemmelig adresse, blot fordi han pænt blev antastet af mennesker, der kritiserede ham.
  Medmindre du kan sandsynliggøre, at Shansen er blevet chikaneret på sin bopæl, der faktisk overtræder dansk lov, er der altså intet at komme efter.
  Og så ellers ikke flere kommentarer til “fritænkeren”.

  Kommentar by PerH — 7. marts 2010 @ 14:12

 104. […] Oikofoberne er desperate. De værste karaktermordere og patologiske løgnere står frem og klynker i pressen, og der tudes over, at venstrefløjens volds-psykopater er kommet til at fremstå, ikke som […]

  Pingback by At Stampe mod brodden « Anna Lyttiger — 7. marts 2010 @ 19:27

 105. At nogen skulle vælge er køre et hemmeligt selskab over Facebook (der registrerer ALT og oven i købet forbeholder sig retten til at sælge disse data, LOL) er decideret latterligt.

  Kommentar by DaLi — 8. marts 2010 @ 09:18

 106. Vær du blot rolig Purellif. Retsopgøret kommer. Politikerene, og de såkaldte kulturpersonligheder,bør nok betænke at deres nuværende handlinger er noget de senere vil blive stille til retsligt ansvar for, når tiderne atter bliver normale.

  Kommentar by Danskeren — 18. marts 2010 @ 07:20

 107. du skulle skamme dig du ødelægge en dreg som fylte 14 i sidste måned.
  har du tænkt over det ødelagger hans fremtid men det tænker i dansker jo ikk over i vil bare ud med og invandra. fordi vi har for meget magt overjer men hvis du ikk sletter det billede en inden eftermiddag så sagsøger jeg jer.

  DU SKULLE SKAMME DIG KIM

  Kommentar by gæt — 3. maj 2010 @ 10:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper