18. maj 2022

‘Ekspert’ undsiger Folkemøde-debat: ‘Velfriseret had og kæk fascisme er stadig angreb på rettigheder’

Jeg har været til folkemøde de sidste mange år, og de sidste par år har jeg mest været der for Bornholm. Før jeg besluttede mig for at blive hjemme, havde jeg sagt ja til at deltage i paneldebatter i det pågældende telt: ‘Mød en islamofob’, ‘Islamkritikere tiltalt efter § 264d’ mfl. Det kunne være spændende, men uden mig denne gang.

Debatternes blotte eksistens har vakt opsigt i Twitterland, ikke overraskende anført af den woke Christian Mogensen fra ‘Center for Digital Pædagogik’. Han agerer ofte ekspert om højrefløjen i større medier, men ret beset så anerkender han ikke modstridende holdninger til de emner han forsker i. Hans ytringsfrihed er god, din ikke-woke er derimod provokerende, tilsvinende, udtryk for ‘velfriseret had og kæk fascisme’, hvad tenderer opfordringer til vold. Bizart, når nu han indtil for nyligt var en del af Cybernauterne, der åbent henviser til venstreradikale Redox (skråstreg erklærede militante Antifascistisk Aktion).

“Jeg er ked af, at @Folkemoedet lægger hus til debatter som de her. Velfriseret had og kæk fascisme er stadig angreb på rettigheder og demokrati. Det her er, mildest talt, beskæmmende. (Jeg opfordrer iøvrigt til at forbigå teltet i stilhed. De jagter polemikken.) #dkpol #dkmedier” (Christian Mogensen)

(Christian Mogensen på Twitter, 17. maj 2022)

Mere Christian Mogensen

“Jeg mener, at langt de fleste diskussioner er værd at tage. Også selvom de højest bør vare 30 sekunder. Der er læringsmuligheder i *de fleste* dialoger. Men her er der tale om slet skjulte tilsvininger og provokationer. …” (17. maj 2022)

“Ydermere er der tale om en samling koleriske ‘debattører’ (hvis vi nu bruger det begreb særdeles gavmildt) som kun har til ærinde at provokere, for dernæst at påberåbe sig offer-rollen og cancel-kortet som bevis på, at ‘de andre’ er Udine, og at de selv er de nedtrådtes helte.” (17. maj 2022)

“Hvis vi nu underholder den hyper-demokratiske priviligerede argumentation, så vil jeg vove påstanden at hadtale – uanset hvor vandkæmmet og blankpoleret man kan gøre den – snuser så meget til opfordringen til vold, at den ikke er værd at give plads til. Se Carlson, Jones m.fl.” (17. maj 2022)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126632/trackback

7 Comments »

 1. Naturligvis laver han en lille @Folkemoedet og “jeg er ked af” som om hans personlige lille butthurt har en indflydelse på Folkemødets program. Klassisk Twitter woketard arrogance

  Kommentar by Lukket fest — 18. maj 2022 @ 11:27

 2. Hvorfor skal den vattede Christian Mogensen bestemme det og overhovedet blande sig i det?

  Kommentar by Rocco — 18. maj 2022 @ 15:47

 3. “ Center for Digital Pædagogik”.
  Er det noget med, at børn skal lære at tælle til ti, før de kan få deres Studentereksamensbevis?

  Kommentar by Bastardo — 19. maj 2022 @ 09:02

 4. “Hvis du ikke er enig med mig, er du en voldsmand”. Herre Jemini!

  Kommentar by Bastardo — 19. maj 2022 @ 09:05

 5. Her er endnu ikke mange politikere og andre repræsentanter fra snylterstanden her på Bornholm og vejret er skønt

  Kommentar by Træt — 19. maj 2022 @ 11:48

 6. Christian Mogensen hører hjemme i et diktatur med cencur, hvor kun de helt rigtige meninger som Christian Mogensen kan godkende, kan tillade sig at debattere. Gider ikke spilde min tid på ham.

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2022 @ 13:46

 7. Hvem fanden gider at spilde sin tid på det såkaldte Folkemøde, der er en forsamling af afdankede og fordrukne kulturradikale “journalister” fra københavnske brokvarterer…

  Kommentar by Revisoren — 22. maj 2022 @ 12:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper