19. maj 2022

Ali Aminali: Borgerlige ønsker ikke, “… at deres børn skal gå på gymnasium med Ahmed eller Sulaima”

“Hvad tror du, ‘forskelsbehandlingen’ mellem Herlufsholm og Tingbjerg skole er et udtryk for?”, spørger Politiken en skoleleder fra islamiserede Tingbjerg, der fanger pointen, og leverer varen: Herlufholm anses ikke for at være en ghetto, da den er ‘for hvidt’. Berlingske var helt på linje i dagens Pilestræde-podcast, hvor en konservativ politiker blev ristet for sit forsvar for frit skolevalg: ‘Brune og hvide skoler er jo et resultat af frit skolevalg’ (sic).

Hvis etnisk segregation er en naturlig konsekvens af frie valg, så vil løsningen blive totalitær, og problemet må således være multikulturen om ide. Det kommer hverken Politiken eller Berlingske til at konkludere. Radiovært Ali Aminali er på linje med landets blodrøde undervisningsminister, men analysen er slet ikke så ringe – Borgerlige vælgere har ingen interesse i, at deres børn skal gå på gymnasium med Ahmed eller Sulaima (kræver login).

“… de borgerlige er i et dilemma. Deres dilemma er, at deres vælgergruppe, som er den ressourcestærke over-og middelklasse, ingen interesse har i at deres børn skal gå på gymnasium med Ahmed eller Sulaima. De har ikke lyst til at se religiøse unge udøve social kontrol, kræve alkoholfri fester, eller trække deres børn og unges uddannelsesinstitutioner ind i et univers, hvor kultursammenstød kommer til at gøre deres børns skolegang vanskeligt. …

Nu står vi så her og må konstatere, at aftalen, som socialdemokraterne indgik sammen med deres støttepartier, inklusiv Dansk Folkeparti, er ved at smuldre. Hvorfor? Jo, fordi Dansk Folkeparti har fået kolde fødder, fordi også DF har indset, at deres vælgere ingen interesse har i, at deres unge skal blive en del af integrationsproblemerne. Det får mig til at reflektere over en ting: Handler det her egentlig om et modsvar til et ræverødt projekt, eller handler det her mere om, at de borgerlige ved, at deres vælgere ikke vil have integrationsproblemerne tæt på deres unge? Ærlig talt, så jeg tror jeg på, at det er det sidste.”

(Collage: Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126651/trackback

52 Comments »

 1. Ikke vil have “integrations-problemerne” tæt på deres unge… men man kan godt (fortsat) tørre “intgrations-problemerne” af på de danskere der reelt ikke ķan sætte sig igennem via pengene , netværket og overskuddet generelt. Det bør ikke være et problem for NOGEN. Indvandring der ikke bidrager er forkert og forfejlet indvandringspolitik. Men hov…! Kulturberigelsen fra mellemøsten , nordafrika , Afghanistan mm er jo Flygtninge…? Eller hur?.Integration med islam kan slet ikke lade sig gøre . Man kan muligvis “kvæle” islam når gruppen er tiny tiny lille i en størrer population. Måske. Islam er ikke en religion. Islam er aggression og ekspansion af territorie for et stammefolk fra 600-800 tallet. De er bindegale.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. maj 2022 @ 04:05

 2. Slette-Mette-Mink har vist vejen.

  Mette Frederiksen(S):

  “Det nytter simpelthen ikke, at forældre med overskudsbørn sender DERES børn i privatskole, så snart der er problemer i folkeskolen”

  Efter Hykler-Mette selv har valgt privatskole til SINE børn.

  “Hør nu her. MINE børn kommer i første række”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. maj 2022 @ 04:31

 3. Øh…hvis der er frit skole-valg er der da ikke noget til hinder for at Ahmed og Sulaima vælger en skole, hvor man går i bad efter idræt, tager på hyttetur sammen, hvor piger og drenge omgås tvangfri sammen, spiser god dansk mad….

  Jeg forstår slet ikke hvorfor valget nærmest er racistisk når Ali Aminali selv påpeger, at grundproblemet i virkeligheden er religiøst. Altså at koranen og Muhammeds tilhængere dybest set lider af religiøst betingede fobier over kaffirun/kaffirer og deres livsstil.

  Det er næppe sandt at de borgerlige står i et dilemma – tvært imod er det venstrefløjen, der står i et dilemma – da store dele af denne venstrefløj tilhører middel- og overklassen. Multikulti er jo noget for de andre – som for Margrethe Vestager, Helle Thorning Smith, Helle Frederiksen og kommunisterne i øvrigt. Not in my backyard.

  Kommentar by Limewoody — 19. maj 2022 @ 06:09

 4. Jeg er lidt i to sind: på den ene side er tvangsdesegregation urekonstrueret nazifascisme, men på den anden side er det på tide at det bedre borgerskab smager deres egen medicin.

  Kommentar by Felix Krull — 19. maj 2022 @ 06:30

 5. Det er gammeldags venstrefløjs demagogi, når man taler om “Brune og hvide skoler”. Det drejer sig slet ikke om farven. Det drejer sig om kulturen og adfærden, der skyldes religionen islam. En religion der nedgør og håner kristne og det gør mange af dens tilhængere så også. Muslimer anser kristne for vantro og dem ønsker de i varierende grad alt muligt ondt. Som kristen – og praktisk talt alle danskere er som minimum ‘kulturkristne’ – er det jo nærmest grænsende til vanrøgt at sende sine børn i en skole med dem.
  Danskere har også fraværet af muslimer i området som valgkriterie, når de skal købe hus og lejlighed. Spørg blot ejendomsmæglerne. Sådan ligger landet.

  Som vores statsminister Mette Frederiksen siger: “Lev med det!”:-)

  Kommentar by Amad — 19. maj 2022 @ 07:05

 6. afvist i off-topic

  194 lande er i al hemmelighed på vej til at give WHO al magt på sundhedsområdet.

  Danmarks selvstændighed er væk, hvis Mette skriver under
  Ikke-folkevalgte i Langtbortistan kan beordre dig i husarrest eller udsætte dig tvangsmedicinering.

  Stop The Treaty

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2022 @ 07:10

 7. Nogen vil have os til at spise plantebaseret mad.
  Selv USA´s præsident er en grønsag

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2022 @ 07:30

 8. Løgn og latin var, hvad de ”borgerlige” folketingspolitikere tilbød deres vælgere, når det drejede sig om flygtningepolitik tilbage i 1980´erne og 1990´erne: https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/11/28/schluter-loj-for-aben-tv-skaerm-2/

  Ovennævnte valg af ”ansvarlige” og såkaldte ”borgerlige” politikere kunne vælgerne have valgt at skiftet ud endnu nemmere end at klø sig dét sted, de er højest, når disse plukker jordbær blot ved at have sat deres kryds nederst på stemmesedlen ved liste Z.
  Her havde de ”borgerlige” vælgere bl.a. fået nedennævnte udlændingepolitik i stedet for Schlüters bevidste lalleglade importpolitik af vildt fremmede: https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/03/udlaendingepolitik/

  Tro ikke, at den nuværende leder af det såkaldte konservative folkeparti – Søren Pape Poulsen og hans politiske staldbrødre og søstre – agter at flytte så meget som bare et eneste komma i den indvandringsdoktrin, som afdøde Poul Schlüter med følge har efterladt nutidens ”konservative”.

  “Borgerlige” vælgere og deres børn høster nu det, som de har stemt for valg efter valg siden den 10. januar 1984!

  Kommentar by Karsten Lund — 19. maj 2022 @ 07:38

 9. Fordomme er summen af dårlige erfaringer, og man bliver så træt når vores unge kommer hjem fra gymnasiet og der bruges uanede ressourcer på at nu er Muhammed igen blevet fornærmet over at en eller anden har spist smøreost med skinke. Eller at en bande af indvandreunger tyranniserer gangene på gymnasiet. Det tager for meget tid fra undervisningen, at læreren skal argumenterer for at fysikkens love gælder og at jorden er rund og ikke flad som det står i en 1400 år gammel bog.
  Man bliver endnu mere træt når niveauet i undervisningen falder fordi vi på bedste Bjerregaards vis skal have alle med, og hvad ikke alle kan lærer skal ingen lærer, og det er jo også synd for Mohammed at han ikke kan følge med! Han er sikkert også skadet, fordi hans bedsteforældre har været i krig i Mellemøsten!
  Personligt vil jeg hellere skærer min højre arm af, end se mine børn på en fætterskole!
  Der opstår hurtigt et hierarki, hvor det ikke er skolekunstskaberne der er afgørende, men voldsparathedden! De danske drenge bliver tæsket, og de danske piger bliver intimideret!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2022 @ 07:41

 10. Ja når man stemmer på Radikale og Venstre, konservative og de andre -integrationslægnehoveder- (SF,Enhedslisten, alternativet etc selvfølgelig)som moralisere på et løgnfuldt grundlag, fordi de ikke vil se konsekvensen af Deres indvandringspolitik og Islam, så må man tage konsekvensen, hvilket selvfølgelig er synd for børnene. Var det ikke Mette Frederiksen der i sin tid anklagede forældre for at ødelægge integrationen, når de tog Deres børn i privatskole, hvilket hun selv gjorde-men det var jo også hendes egne børn forståes. Når man har levet på en integrationsløgn i årtier og mest foragteligt har hetzet imod dem som advarede imod Indvandringspolitiken, selvom de havde fuldkommen ret, så må man gå af helvede til med ens forlorne moral og etik. Hjertelig tak til Pia Kjærsgaard og DF (DDF etc) for i sin tid at have gået imod strømmen. Den forlorne moral og etik, som befolkningen slugte råt, som for det meste blev udbredt af dem, som boede langt væk fra Ghetto og Jihadområderne. Min foragt for Datidens moral i slutningen af 80 og frem til en del idag.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2022 @ 08:17

 11. “ikke på gymnasium med Ahmed eller Sulaima”.
  Ahmed og Sulaima er hermed officielt blevet et dansk problem.
  Ikke Heinz eller Hannelore, ikke Hugh eller Georgina, ej heller Francisco eller Magdalena, osv. osv.
  Kun muslimske børn er problembørn, ikke tyske, engelske eller italienske.
  Ahmed og Sulaima er tvangsindmeldte i islam.
  Kunne problemets årsag være ‘islam’ og hvad dertil hører?
  Det forbyde Gud og magthaverne. Det er dog helt utænkeligt, at magthaverne endnu engang har klodset i det og er ved at smadre deres eget land. Gud og magthaverne siger, at islam ikke er et problem og ord skaber som bekendt virkelighed.
  Det er noget ligesom i 1830’erne. Danske magthavere tillod danskhadende tyskere at invadere Slesvig og åbnede dermed op får de slesvigske krige, der nær havde kostet Danmark sin selvstændighed.
  Gud bevare Danmark, magthaverne vil jo ikke.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2022 @ 08:23

 12. Repatriering NU. Eller konvertering.
  Lad dem selv vælge.

  Muhamedanere bliver født ind i islam. Det er da i strid med Grundlovens religionsfrihed.

  Kommentar by Bastardo — 19. maj 2022 @ 08:43

 13. Vi læser på Uriasposten hvordan politi har øje på Kim Møller, så kan man undre sig over at politi, vagtselskaber og kommunen ikke kender identitet på “en gruppe unge” der morer sig med at smadre byen.

  https://www.bt.dk/krimi/gruppe-af-unge-raserer-og-skaber-utryghed-de-splitter-tingene-ad-det-er

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2022 @ 08:46

 14. Pernille Rosenkrantz-Theils navn får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Det er svært at opdrive en sygere kælling. Hun er politiker udelukkende for at fede hendes egen tegnebog. Og hun er en ussel vindbæjtel. Faktisk hører hun til i en dårekiste. Eller et uopvarmet kvindefængsel på sydpolen.

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2022 @ 08:59

 15. Repartriering, remigration, hjemsendelser , return-to-sender-sendelser , udsendelser, deportering, væksendelser , megetlangtvæk-sendelser ….kært barn har mange navne. Det er ikke flygtninge vi har med at gøre. Det er ikke i dvandring der bidrager. Udsendelser, hjemsendelser, rundsendelser…..kan vi få det igang .NU. ( ( og STOP selvfølgeligt for al videre tilstrømmning fra disse områder eller øvrig tilgang af ..slimer.)Det går ikke . Det er ikke holdbart.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. maj 2022 @ 09:00

 16. Hov….ikke iNdvandring der bidrager eller gavner nationen, helheden , landet.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. maj 2022 @ 09:02

 17. @ Felix Krull. …borgerskabet smager egen medicin…..Jeg er helt enig.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. maj 2022 @ 09:03

 18. Det kunne vel ikke vaere fordi islam ikke rigtigt passer i vort system,og stoerstedelen af dem der bekender sig til denne doktrin opfoerer sig umanerligt daarligt, i de samfund de proever paa at goere sig til herrer over.

  Kommentar by dunk — 19. maj 2022 @ 09:15

 19. > 09:00 &09:02
  Hov du glemte nok en parantes der. Så kan man også advokere for repatrieringer. Det er det svære ord for udvisninger.
  I forne tider kaldes det at sende i landflygtighed.
  Masser af svenskere og andre europæere vælger frivilligt den løsning, hvis de har midlerne til det.
  Den af globalisterne indførte masseindvandring, får dem til det.
  09:15 Jo Dunk, det er det i meget høj grad.

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2022 @ 10:01

 20. Man kan jo i al stilfærdighed nævne for de måske især Nordsjællandske forældre at det er nu deres poder der – i.f.t. gymnasievalg – nu må betale regningen for hvilke partier poderne´s forældre har stemt på de sidste mange år d.v.s. at de sammen med flertallet i den Danske befolkning har stemt på partier der har ønsket den kontinuerligt store indvandring.
  Fakturaen kommer nu…

  Kommentar by frank mathiesen — 19. maj 2022 @ 10:42

 21. Der er ingen normale Danskere der ønsker at deres børn går i skole med Ahmed eller Sulaima. De fleste holder bare deres kæft og håber på det bedste.

  Hvis Vi her i Danmark fik lov til at stemme om indvandringen, som demokratiet tilskriver, ville hverken Ahmed eller Sulaima være her og lave ballade.

  Kommentar by Santor — 19. maj 2022 @ 11:31

 22. Tvangsfordelingen er og bliver en gave. For nu er det slut for middelklassen at gemme sig i egne ghettoer og samtidig stemme på (borgerlige) partier, der i mere eller mindre grad støtter op om befolkningsudskiftningen, fordi de ikke vil have et opgør med “konventionerne”. Lad blot middelklassens børn blive kanonføde multikulturens hellige navn – det er måske det, der skal til, hvis vi skal have nogle politikere, der vil stoppe vanviddet.

  Kommentar by J — 19. maj 2022 @ 12:03

 23. Gammelkommunistisk omfordelingspolitik.
  De indrømmer aldrig at 40 års indvandrerpolitik er en katastrofe, men vælgerne lukker øjnene og stemmer som de plejer.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2022 @ 12:15

 24. Jeg har skiftet enhed og mangler nogle af mine gamle, danske sider for alternative nyheder, så hvis du er rar, så skriv dem, du kender, men som mangler på nedenstående liste, pft jakwob:

  Uriasposten
  Free Speech Blogger
  Frihedens Stemme
  Ballet Magnifique
  KSDHA
  Document
  Snaphanen
  Den Korte Avis
  24NYT
  NewSpeek
  Asger Aamunds blog
  180Grader
  Folkets Avis

  Kommentar by jakwob — 19. maj 2022 @ 13:50

 25. Bibelen, Markusevangeliet kapitel 12 – Jesus siger som det vigtigste: “Du skal elske din næste som dig selv.”
  Koranen kan opsummeres som: “Du skal forpeste din næste som dig selv.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2022 @ 14:01

 26. Danske unge skal betale en stor del af prisen for det forrykte folkeudskiftningsprojekt.

  Selv borgerlige politikere har et stort medansvar. Når et af de borgerliges trods alt bedste hoveder, Bertel Haarder, kunne være så naiv at han kunne udtale: “Der er ingen grund til at frygte indvandringen. Om 1 til 2 generationer er indvandrerne lige så danske som du og jeg”, så stod det sørgeligt til med borgerligheden og dens indsigt og forstand.

  Kommentar by JC — 19. maj 2022 @ 15:30

 27. Det er nok smart at overholde en sikkerhedsafstand til islam, for ikke at blive udsat for ubehageligheder. Sikkerhedsafstanden skal være den samme som bør overholdes i forhold til lodrette skrænter og hajfyldte farvande.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2022 @ 16:23

 28. ‘Brune og hvide skoler er jo et resultat af frit skolevalg’

  Der burde KUN være “hvide skoler” i Vestlige lande. Etnisk segregering er fuldstændig naturligt. Det er naturligt at foretrække sin egen etniske gruppe, både i forhold til skolevalg og indvandring.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2022 @ 16:55

 29. Landet ledes af kystbanesocialister.!
  De to seneste socialdemokratiske statsministre, havde/har deres børn i privatskole. Det samme gælder kommunisten Pia Olsen Dyhr, som også bor med havudsigt både privat og i sommerhuset

  Kommentar by Revser — 19. maj 2022 @ 18:39

 30. Der er en ting at gøre: nedbringe antallet af indvandrere inden demografien fanger os i en evig konflikt

  Kommentar by BB — 19. maj 2022 @ 19:02

 31. Løgn og latin var, hvad de ”borgerlige” folketingspolitikere tilbød deres vælgere, når det drejede sig om flygtningepolitik tilbage i 1980´erne og 1990´erne: https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/11/28/schluter-loj-for-aben-tv-skaerm-2/

  Kommentar by Karsten Lund — 19. maj 2022 @ 07:38

  Nogle af os har været smerteligt bevidst om dette i årtier.

  Tragedien var, at den en måde perifere Den Danske Forening ikke kunne bryde igennem og nå ud til en bredere skare.

  Siden har slapperne fra Fremskridtpartiet (DF) så haft en del succes, men de har op til 2017 lagt sig tæt op af de borgerlige og kun fået nogle få ting siden. Siden havde DF en flirt med Socialdemokratiet, som så har haft held til overtage noget af retorikken selvfølgelig uden at gøre noget afgørende.

  Kommentar by T. H. — 19. maj 2022 @ 21:17

 32. > Jakwob
  friheedsaktivisten
  DDF
  Hodja
  tidehverv
  nordensgraense
  sappho

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2022 @ 04:44

 33. Det kan i grunden undre, at så mange af Uriaspostens læsere stædigt nægter at sætte sig ind i hvorfor mon ikke blot Danmark men samtlige hvide nationer er udsat for denne befolkningsudskiftning?
  Hvem, der står bag dette oged hvilket formål…

  Det er også særdeles sigende at så mange fabulerer om “nazisme” og “fascisme” uden at have blot den ringeste forståelse for politiske ideologier, endsige den faktiske historie vedr. bla. Anden Verdenskrig (dvs. ej blot mainstream propagandaen).

  Mon ikke islam er mere et symptom end det egentlige problem?
  Forestiller folk sig mon, at såkaldt kristne syrere, afrikanere mm. er mindre kriminelle end ditto muslimske? Og ønsker man fremmede i sit land blot de ikke er muhammedanske?

  Kommentar by FrikadelleNationalisten — 20. maj 2022 @ 06:09

 34. svar til piphans afvises i off-topic

  piphans
  tak for link. Jeg er kun bekymret for hvad WHO vil misbruge de få tilfælde af monkeypox til – rent politisk. Gammelkommunisten vil jo have eneret til at diktere hele verdens sundhedsprogram.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2022 @ 06:53

 35. Hvorfor tror du, at Mette F. fraflytter arbejderkommunen Ballerup og bosætter sig i et velhaverreservat i Hareskoven.
  Hvorfor tror du, at Mette F. sætter sine to børn i fin privatskole?
  Hvorfor tror du, at talrige røde politikere, fra og med Birthe Weiss har gjort nøjagtig det samme?

  Kommentar by Nissen — 20. maj 2022 @ 07:36

 36. Danmark har ingen integrationsproblemer. Det er muslimerne som har problemer med at indordne sig under dansk kultur. Danskerne kan på ingen måde forventes at forbinde sig med en brutal mellemøstlig voldskultur.
  De nordiske lande kunne enes om at give Svalbard status som modtageland for muslimske migranter. Alle asylansøgere i Norden skal straks sendes til Svalbard, hvor man bedre kan kontrollere dem og hvor de kun kan forøve begrænset skade. Der kan asylanterne få tiden til at gå med at konvertere isbjørnene til islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. maj 2022 @ 07:38

 37. 33) Ja. Det er jeg sikker på i forholdet -rettroende/vantro-. Nej Islam er det altoverskyggende problem i den sammenhæng

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2022 @ 07:54

 38. Som Frikadellenationalisten så vel skriver, undrer han sig over at vi andre ikke undrer os.
  Til det er kun at sige, at undren er vejen til skepsis som så er vejen til civil ulydighed.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2022 @ 13:38

 39. Det handler ikke om hudfarve.
  Det handler om ISLAMISTER!
  Ingen kan lide islamister…

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2022 @ 14:16

 40. 38). Det handler om islam. Islam er og bliver en -usekulær diktatorreligion med et førerprofetideal- (om man kan lide det eller ej). Islam deler verden op i rettroende og vantro, og de sidste skal man slet ikke slåes i hardcorn med, og den sociale kontrol i den forbindelse, umuliggør det Radikalt abstrakte ideal, man kalder -Integration-. Alt moral og etik er fastlåst til – underkastelse af Guds vilje- som er fastlåst til en bog-kaldet koran- som i den muslimske/muhammedanske selvforståelse- er en ordret fastfrosset diktaret vejledning til alt moral og etik. Mennesket er underordnet i den forbindelse. Mennesket er underordnet Guds vilje, og står der jorden er flad i den bog, så er jorden flad for de rettroende. Imamer holder øje med De Rettroende i den forbindelse.
  Man kan ikke integrere Islam i et frit åbent Demokrati uden det ene eller det andet går istykker, så det er Islam der er det altoverskyggende problem. Muhammedaneren hader den frihed andre har og som ikke ligger under for Islams selvforståede univers. Det er en form for -legaliseret lovløshed- for Muhammedaneren. Enten bekæmper vi Islam eller også skal vores børn arve dette lort pga vores fejhedsdiplomati. Jeg elsker den frihed jeg fik i arv fra mine forfædre og det samfund de skabte. Derfor: Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2022 @ 14:33

 41. Ramadan menu:-
  Nattens hovedret:
  Sprøde Falallah bacon til islamedister med øksehugget homomus.
  Dessert:
  Arme korsriddere uden frugt og dadler.
  Bon Appetit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. maj 2022 @ 14:53

 42. FrikadelleNationalisten — 20. maj 2022 @ 06:09:

  Gode pointer! De fremmede hører IKKE til her UANSET hvor lovlydige, kristne, selv-forsørgende og assimilerede de er!

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2022 @ 15:25

 43. Hul igennem? — 20. maj 2022 @ 14:16:

  Jeg håber du forstår, at race og etnicitet stikker LANGT dybere end “hudfarve” og i høj grad påvirker kultur og adfærd.

  Ville du være ok med at danskerne blev skiftet ud med kristne afrikanere?

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2022 @ 15:27

 44. De islamiske racister tuder altid om “at de bare er fordi at de er brune”. Det er det ikke, det er fordi at de er ISLAMISTER!

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2022 @ 18:18

 45. Hul igennem? — 20. maj 2022 @ 18:18:

  Ville du være ok med at danskerne blev skiftet ud med kristne afrikanere? De er jo IKKE islamister …

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2022 @ 23:48

 46. “Brune og hvide skoler er jo et resultat af frit skolevalg”

  Jeps. Vi gider ikke at have noget med dem at gøre, og de foragter os, så de samler sig andre steder.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. maj 2022 @ 08:25

 47. #44 Måske du ikke helt forstår hvad jeg mener- det er en kommentar til at islamister altid tuder over at de er “brune”- hvilket egentligt er racisisk overfor hvide.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. maj 2022 @ 08:54

 48. Der er nu forlydender om, at Biden i USA er hemmeligt konverteret til det brutale islam. Kan være, fordi Iran kunne have bestukket ham til denne konvertering. Det er også muligt, at Biden er begyndt at lugte grimt, fordi nogle mener, at Biden er i de sidste stadier af terminal cancer.
  Hvis Biden er dødeligt syg, står USA overfor enorme problemer med at videreføre sit brutale voldelige indgreb i Ukraine.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. maj 2022 @ 14:27

 49. Lad dem smage den suppe de hældte ud over svage danskere for år tilbage
  Lad dem forklare deres børn hvad der er sket
  Lad dem indse at det de tørrede af på andre imens de gemte sig bag ligusterhækken og “de rigtige meninger” før eller siden vil ramme dem
  Lad dem indse deres egen fejghed og ynkelige hykleri
  Lad dem indse at de måske skulle tænke lidt længere end niveauet ala “den store bagdyst” når de stemmer til valg

  Kommentar by geden — 21. maj 2022 @ 15:58

 50. @47 geden kl 15.58 jeg hælder lidt til det samme . Konsekvenserne kommer løbende efter alle de, med de rigtige menninger og gode muligheder for at undgå konsekvensenserne. Alle med samvittigheden iorden til, at bruge andre som dørmåtte for alt der ikke kom til, at gå ud over dem selv eller deres nærmeste.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 21. maj 2022 @ 16:49

 51. Flere er forargede over, at retssagen mod Claus Hjort nu ikke bliver til noget.
  Mig bekendt har den venstreradikale voldspsykopat Pernille Rosenkrantz Theil aldrig været i retten for at lukke terrorister ind i Folketinget.

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2022 @ 19:00

 52. Ligegyldigt, hvor muslimer trænger frem, er det fornuftigt at undgå dem

  https://www.nrk.no/osloogviken/politiet-mener-en-ung-mann-star-bak-naer-halvparten-av-ranene-i-lillestrom-i-fjor-1.15955611

  Birk og Emil forteller at de har flere kompiser som har blitt ranet på stasjonen.

  Kommentar by tavsen — 22. maj 2022 @ 17:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper