20. maj 2022

Hørt på 24syv: Hvordan afskaffer vi kernefamilien?, udgør ‘en barriere for et kommunistisk samfund’

Jo mere man hører Revolutionen på 24syv, jo tydeligere bliver det, ikke mindst i forhold til værdipolitikken, at det liberale samfund reelt kæmper for det samme minus 10-50 procent. Langt de fleste klimaaktivister er revolutionære, og det gælder også i forhold til feminisme, kønsdebatten etc. Du vil aldrig høre borgerlige bekæmpe kernefamilien med ord, men i praksis så trækker de på samme hammel som de kommunistiske revolutionære.

I seneste udgave af Revolutionen var overskrifterne ‘Ophæv kernefamilien!’ og ‘Lav slægtskab, ikke babyer’, og var det ikke andet, så var det i det mindste ærlig snak. Et kommunistisk samfund kan vanskeligt fungere, hvis folk identificerer sig med familien fremfor staten/ideologien, og man må huske på, at kernefamilien jo i grunden faciliterer den undertrykkende kapitalisme. De taler og tænker som religiøse fundamentalister.

“Ophæv kernefamilien‪!‬ Er kernefamilien en barriere for et kommunistisk samfund, fordi den indskrænker solidaritet og at dele ressourcer til en meget lille enhed? Vi undersøger kernefamiliens problem og taler om det skrøbelige ved både at skulle arbejde, være romantiske partnere og forældre på samme tid. Vi genbesøger kommunismens gamle krav om at afskaffe familien.”

“Lav slægtskab, ikke babyer‪!‬ Vi diskuterer i anden time, hvordan kernefamilien kan afskaffes, og hvordan vi så skal forstå familie og forældreskab. Hvordan organiserer man en familie uden for den traditionelle kernefamilienorm og kan en familie fungere ligesom en faglig klub eller affinity-gruppe? Efter revolutionen kan vi drage omsorg for hinanden og vores børn i højere grad end at gå op i vores arbejde.”

(Amerikansk kernefamilie, Detroit, Michigan, 1954)

Oploadet Kl. 12:00 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126664/trackback

19 Comments »

 1. “Hvordan afskaffer vi kernefamilien?”

  Hvor vil de så få arbejdskraften fra til
  at brødføde den kommunistiske overklasse? Med tvangsudskrivning til røde arbejdslejre?

  This is exactly how they operate. @kajakallas the Estonian PM explaining with astonishing clarity how Russians use appeasement to achieve their agenda.
  https://twitter.com/overdryven/status/1525916446307635200

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2022 @ 12:40

 2. Hvis kernefamilien er en barriere for et kommunistisk samfund er jeg rigtigt stolt i dag, for jeg mødte min dejlige kone for præcis 21 år siden i dag!
  Vi har holdt sammen siden og har i dag 4 dejlige børn. Og alle børnene hører 80’er og 90’er rock, er kritiske overfor skolens røde indoktrinering og opfører sig i det hele taget som små rednecks!

  Kommentar by redneck — 20. maj 2022 @ 12:51

 3. En dag bliver vi alle -ligegyldige- og så er kernefamilien nedlagt i det kommunistiske samfundsideal. Det er nemlig statens opgave at føde og opdrage børn i det dejlige kommunistiske ideal…..og gud nåde og trøste -vantro-. :-) :-) :-). Til den tid kan alt være -ligemeget- og -ligegyldigt- :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2022 @ 14:36

 4. 4) Nord Korea må være den fuldkomne drøm for Kommunismen. (Der er kun en sand Kommunisme og Karl Mars er dens profet, og Kim Ill Sung er en værdig khalif :-)). :-). Kommunismen er en meget stor religion. :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2022 @ 14:41

 5. (Herhjemme, hvis han er herhjemme, må vi nøjes med Mogens Amdi Pedersen,….som vel spiller golf lige nu et eller andet sted i Mexico…mit gæt:-))

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2022 @ 14:43

 6. ““Lav slægtskab, ikke babyer‪!”

  Selvom vi har brug for flere Hvide babyer for at vedligeholde den danske befolkning, så kan vi måske nok godt leve med at Anti-Hvide kommunister holder op med at få børn … måske de også kunne tage til Afrika med budskabet om ikke at lave babyer …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2022 @ 15:19

 7. Jeg under dem næsten at få lov til at prøve en gang til, så kan de fanme lære det ;)

  Kommunistsvinene vil selvfølgelig smadre alt hvad der er opbygget og med garanti kun bidrage til yderlig velfærd for en lille lukket kreds. Alle andre bliver lige fattige og vil i bund og grund blive et 1:1 billede af det underernærede i bondesamfund nordkorea.

  Vi fik desværre ikke gjort op med kommunistsvinene efter WWII og heller ikke efter murens fald men alle gode gange tre.

  I den virkelige Verden skal de stoppe med alle midler, borgerkrig om nødvendigt.

  Kommentar by Santor — 20. maj 2022 @ 20:06

 8. Jeg under dem næsten at få lov til at prøve en gang til, så kan de fanme lære det ;)

  Kommunistsvinene vil selvfølgelig smadre alt hvad der er opbygget og med garanti kun bidrage til yderlig velfærd for en lille lukket kreds. Alle andre bliver lige fattige og vil i bund og grund blive et 1:1 billede af det underernærede i bondesamfund nordkorea.

  Vi fik desværre ikke gjort op med kommunistsvinene efter WWII og heller ikke efter murens fald men alle gode gange tre. xxx

  I den virkelige Verden skal de stoppe med alle midler, borgerkrig om nødvendigt.

  Kommentar by Santor — 20. maj 2022 @ 20:07

 9. Nice picture of healthy people in motor city. Long before vaccines became main stream.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2022 @ 23:05

 10. …..efter revolutionen….

  Så kom Robbespierre, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Ho Chi Minh, Kim il Sung, Castro…med slavelejre, tvangsarbejde, undertrykkelse, fagforeningsforbud, stikkersamfund, hemmeligt politi, tortur, vilkårlighed og urets-stat, skueprocesser, hungersnød, folkemord, folkeforflytninger, tvang, imperialisme, berufverbot, hjernevask som grundstenen i børneopdragelsen, militariseret opdragelse, uniformering, udryddelse af borgerskabet, “folkefjender”, “politiske højre- og venstre-afvigere”.

  … efter revolutionen.

  “Efter revolutionen kan vi drage omsorg for hinanden og vores børn i højere grad end at gå op i vores arbejde”….

  Efter revolutionen… hvorfor først efter revolutionen? Gad vide hvornår disse farlige drømmere har besøgt deres forældre og tilbudt at støvsuge eller vaske deres gulv, rense toilettet. Tror de virkelig at der bliver mindre “arbejde”

  …efter revolutionen

  når de revolutionære kampes fremskridt utrætteligt skal forsvares og nedkæmpes med alle midler.

  Efter revolutionen…

  Må kampen mod borgerskabet og den kontrarevolutionære fjendes og deres lakajers nederdrægtige og allestedsnærværende rænker og forsøg på at ødelægge og undergrave revolutionens resultater, imødegås med den yderste hårdhed og knuses af sand revolutionær ånd…

  Nu! Før revolutionen…..

  Har vi hørt det hele før… det kostede over 100 000 000 døde og Gu´ ved, hvor mange øvrige ofre?

  Kommentar by Limewoody — 21. maj 2022 @ 06:47

 11. Det viser jo bare, igen, igen, at alle ‘ismer’ er farlige for samfundet. Derfor er jeg ‘ismofob’!

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 21. maj 2022 @ 08:41

 12. Odd S.
  -Ja og jeg er islamofob lidende af skattefobi

  Kommentar by Nielsen — 21. maj 2022 @ 11:45

 13. Der har i mange år, via den socialdemokratiske ideologi, som har præget landet under både røde og blå regeringer, været et frontalangreb på kernefamilien, hele bevægelsen omkring alternative livsformer , regnbuer, LGBT, og sidst og ikke mindst skattevæsnet og de vulgære ejendomsbeskatninger, er i virkeligheden et angreb på ejendomsretten og dermed kernefamilien.
  Det du beskatter hårdest for du mindre af og de du subsidierer får du mere af.

  Kommentar by Den Nervøse — 22. maj 2022 @ 06:47

 14. 24syv var åbenbart for rødbroget for selv de røde i regeringen, for nu bliver bulen lukket:
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2022-05-21-24syv-faar-ikke-forlaenget-sendetilladelse-tragedie-siger-programdirektoer

  Kommentar by Hertz — 22. maj 2022 @ 07:53

 15. *Hertz 07:53
  Helt ærligt, der vil næppe være nogen der opdager at de bliver lukket, de har kun en lille forkølet håndfuld lyttere.

  Kommentar by Den Nervøse — 22. maj 2022 @ 10:57

 16. Den små Pernille Skipper er sammen med manden – den tidligere DR-journalist Oliver Routhe Skov – fraflyttet luksuskollektivet på Nørrebronx.

  Klasseforræder?

  Kommentar by Revisoren — 22. maj 2022 @ 12:07

 17. Før 24syv blev til Radio Flovt, havde den et program, som var værd at lytte til kaldet Aflyttet. Resten var det sædvanlige MSM lydtapet. Den var et forsøg på at videreføre en P1 agtig kanal, som faktist var på den gamle p2s frekvens på FM båndet. Så de pillede en nogen gange god klassisk musikkanal ned og erstattede den med en p1 efterligning, for så at lukke hele lortet når de finder ud af at radioen faktisk ikke kunne klare sig, på trods af andel i licenspenge. Licens og skatter har altid været et ubrugeligt system, som socialisttyper forsvarer med at: “Vi skal alle sammen være med til at betale.” Jo jo. Borgeres penge har det bedst i politikeres lommer.

  Kommentar by Nielsen — 22. maj 2022 @ 17:18

 18. Klasseforræder?

  Kommentar by Revisoren — 22. maj 2022 @ 12:07

  JA og atter JA. Desværre er blå politikere alt for pæne. De burde anklage og anklage Rødgardister døgnet rundt

  Kommentar by tavsen — 23. maj 2022 @ 00:06

 19. “Zenia Stampe fortæller nu, at det var De Radikale, der stillede krav om ikke at forlænge 24syvs sendetilladelse.”

  Kommentar by tavsen — 23. maj 2022 @ 10:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper