23. maj 2022

Venstreradikal klimamilitant: Vi må godt bryde reglerne, identitære må ikke, “… det handler om sagen”

Den yderste venstrefløj er ikke vant til kritik, og når de en sjældent gang forlader kommunistiske nichemedier, så forventer de mikrofonholderi. Berlingskes Kaare Svejstrup giver et fint eksempel på, hvordan almindelig logik kan anskueliggøre de militantes antidemokratiske dagsorden. Interviewet kan høres online (21 min).

“Hvad kan klimabevægelsen gøre for at vinde over kapitalisterne?”, lød foromtalen på Revolutionen, da Extinction Rebellion-aktivisten Oskar Kluge var i studiet til en debat om klimakampen i en bredere forstand. Problemet var kapitalisme. Når man hører venstreradikale Oskar argumentere i Berlingske-podcasten Pilestræde, så må man forstå at problemet også er det repræsentative demokrati. Sådan taler en totalitær casejunkie.

Kaare Svejstrup, Berlingske: Ja, men Oskar jeg er nysgerrig på metode, og jeg er nysgerrig på hvad vi skal tillade hinanden at gøre. Det er derfor der er regler om det her. Jeg forestiller mig at du er flintrende uenig med Generation Identitær, men de synes jo heller ikke at politikerne gør nok. De synes jo også at fremtiden ser dyster ud, hvis vi i deres øjne ikke får gjort noget ved masseindvandringen. Er de også berettiget til at begå civil ulydighed, fordi det er jo så effektfuldt?

Oskar Kluge, Extinction Rebellion: Jeg synes… det er nederen at blive sat i et program som dem. Jeg synes, det vil jeg overhovedet ikke være med til.

Kaare Svejstrup: Når jeg gør det, så er det selvfølgelig fordi, at vi lever i et land, hvor vi fælles beslutter, hvad der ligesom er okay og ikke-okay i forhold til hvordan vi opfører os i offentligheden. Så hvad der gælder for Loke gælder også for Thor. Hvad der gælder for dig gælder også for Generation Identitær. Det er derfor, at jeg spørger dig. Så hvad er dit svar?

Oskar Kluge: Vil du gentage spørgsmålet?

Kaare Svejstrup: Spørgsmålet er, om du synes det er okay, at Generation Identitær benytter sig af de samme metoder, som i gør?

Oskar Kluge: Ja, det handler om sagen igen. Hvis befolkningen siger det her er fedt nok-agtigt – det i kæmper for, hvilket befolkningen ikke synes, ville det så være okay helt generelt. Jeg synes, at jeg slet ikke har lyst til at associeres med eller snakke om, jeg synes ikke de fortjener nogensomhelst opmærksomhed. Derfor vil jeg afholde mig fra at svare mere på det.

Kaare Svejstrup: Men et kardinalpunkt i vores demokrati, det er jo også at man kæmper for hinandens ret til at ytre vores mening, også dem vi er lodret uenige med. Det er derfor, at jeg spørger dig.

Oskar Kluge: Klart, men du behøver ikke at bringe det på banen.

Kaare Svejstrup: Hvorfor ikke?

Oskar Kluge: Fordi at der er et par mennesker som laver, og der så mange mennesker rundt omkring i verden som vil have klimaretfærdighed.

Kaare Svejstrup: Så det er størrelsen, som det handler om?

Oskar Kluge: Fuldstændig.

Kaare Svejstrup: Så hvis man bare er mange nok, så må man godt bryde reglerne? Hvis man ikke er mange nok, så må man ikke bryde reglerne.

Oskar Kluge: Det handler om hvordan det bliver modtaget i befolkningen…

Kaare Svejstrup: Men hvis der så kæmpestort flertal i befolkningen for det i tror og gør, hvorfor stifter i så ikke bare et parti – I ville jo få absolut flertal i folketinget, hvis to-tredjedele af befolkningen støtter jeres sag. Så kunne parti Extinction Rebellion overtage folketinget på helt demokratisk vis, og gennemføre al den lovgivning som der er brug for.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126695/trackback

42 Comments »

 1. Extinction Rebellion er terrorister.

  Deres egen udtalelser viser det klart. De er ikke demokratiske, de er ligeglade med andres mening og deres “politik” vil i sidste ende slå millioner af uskyldige ihjel for at opnå deres mål.

  Spørgsmålet er kun hvem der skal dø på deres alter. Går du frivilligt op på slagtebænken?

  Kommentar by Santor — 23. maj 2022 @ 12:24

 2. Det er de samme venstreradikale klimatosser, der “argumenterer” for, at hædersmanden Rasmus Paludan skal fratages retten til at demonstrere imod dødskulten Islam.

  Hykleriet er monumentalt!

  Kommentar by Revisoren — 23. maj 2022 @ 12:25

 3. extinction rebellion intet med Demokratiet eller friheden at gøre. Tværtimod. Med Deres selvretfærdige harme for sagens skyld, mener de de er berettiget til at gøre hvad de vil ud over lovgivningen og samfundsstrukturen. Dens slags selvretfærdige mennesker skal man ikke spilde tid på, for Deres alternativ eksistere ikke. De mener åbenbart de er berettiget til at ophæve lov og orden på andres bekostning.

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2022 @ 12:36

 4. For blodrøde Rødgardister vil hensigten
  altid hellige midlet, og menneskeliv har ingen betydning. Ikke noget at sige til de er blodsbrødre med islamister.

  Kommentar by tavsen — 23. maj 2022 @ 12:37

 5. Hvem betaler Oskar Kluges husleje, fredagsbajere og Roskilde Festival?

  Det burde simpelthen være et krav for skatteyderne, at alle påståede “aktivister”, der udtaler sig i mediestøttedefinansierede medier, skal starte med at erklære, at de ikke er passivt forsørget af lytterne. Det er jo umuligt for folk at blive belært om politik og klima af en person, hvis de mildest talt skifter ble på ham og tørrer ham bag i, fordi det kan han ikke selv finde ud af.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 23. maj 2022 @ 12:40

 6. Mon Oskar Kluge er i familie med Brostrøms gode ven Hans Kluge, som var med på et møde om corona. Hans Kluge blamerede sig voldsomt ved at hoste ud i lokalet.

  Der var vild opstandelse i radioen. “Så I det? Han hostede ikke i armhulen.” Troede naivt, at det ville blive omtalt i de mediestøttede kanaler næste dag, men nej. “Lying By Omission” gælder også i sådanne tilfælde.

  Kommentar by tavsen — 23. maj 2022 @ 12:49

 7. Sovjet havde jo også Deres syn på mennesker i den forbindelse, hvor Deres kommunistiske ideal retfærdiggjorde Deres verdensbillede uden mennesker blev spurgt. Ifølge Deres definition: Bolshevikkerne= Flertallet. Menshevikkerne= Mindretallet. (I ordet betydning, såvidt jeg er orienteret).

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2022 @ 12:50

 8. Klima er en del WEF’s drejebog til den ny verdensorden

  https://gatesofvienna.net/2022/05/rigged/

  Kommentar by k. m. — 23. maj 2022 @ 13:17

 9. OSKAR KLUGE er et revolutionært middelklasse dampbarn, som åbenbart tidligere har været studerende ved KU. For tiden inaktiv student – om han stadig hæver SU er uvist, men man kan jo have sine anelser….

  I hvert fald har han for nylig haft råd til at være i London for at forøve hærværk, anstiftet voldsdemonstrationer og har vel også limet sin røv fast på asfalt og bygninger. Medierne er selvfølgelig ellevilde for at kolportere fra udskejelserne.

  Hvordan er dampbarnet OSKAR kommet fra København til Londonistan? Han har vel for pokker gået på sine flade konvoluter og svømmet over kanalen? Eller har hans far og mor betalt flyrejser og hotelophold?

  I øvrigt skønt, at den revolutionære, underfrankerede aktivists fraser bliver pillet fuldstændig fra hinanden af Berlingskes Kaare Svejstrup.

  Kommentar by Vi så det ikke komme.... — 23. maj 2022 @ 14:07

 10. “Extinction Rebellion”, “BLM”, “LGTBTQ”, “Autonome” får alle positiv eller neutral modtagelse hos systemet, da de er nyttige idioter for eliten og systemet, systemets stormtropper.

  “Generation Identitær” får derimod en yderst negativ og dæmoniserende modtagelse med mistænkeliggørelse og udskamning. Det er derfor langt mere sandsynligt, at de er sande dissidenter, ægte modkultur. Deres eventuelle “civile ulydighed” er derfor langt mere berettiget.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. maj 2022 @ 14:19

 11. Klimaaktivister vil ikke indse, at det er kapitalister der har pengene til deres grøn omstilling…

  Kommentar by k.m. — 23. maj 2022 @ 15:11

 12. Hvad er det bedste middel mod misinformation ?
  Sluk for radio og tv

  Kommentar by k.m. — 23. maj 2022 @ 15:26

 13. Han har ikke forstået noget.
  Storkapitalen har opfundet klumaløgnen

  Kommentar by BB — 23. maj 2022 @ 15:57

 14. Venstrefløjen i en nøddeskal! Min mission er vigtigere end din! Men venstrefløjen kan åbenbart ikke intellektuelt kaperer, at andre kan brænde lige så meget for en sag, som de selv gør. Det er på tide at citerer Voltaire igen, eller rettere Evelyn Beatrice Hall’s fortolkning af Voltaire: jeg er uenig i hvad De siger, men jeg vil forsvarer til døden Deres ret til at sige det!
  Det er forskellen på borgerlighed og socialisme!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. maj 2022 @ 16:02

 15. Det er også typisk kommunistisk venstreradikalt. De søger hvor vinden blæser, og klæber så klima og det at være grønne på Deres sag, som om det var specifict Venstrefløjsagtigt. Det har det aldrig specifikt været. Deres religion går ud på at det eksistrende er uretfærdigt, og hvis de mener de har et alternativ, så er det ligegyldighed på baggrund af Proletariatets diktatur, som idag mest af alt er Nord korea- i Deres religiøse forestillingsverden. Det mest realiserbare herhjemme må siges at være Tvind, med den store leder/Khalif Mogens Amdi Pedersen- som vistnok har det godt på King Fischers I-land i Miami, hvis han ikke derfra er flygtet til Mexico for Tvindrevolutionens penge :-) :-).(Er der nogen der kender hans handicap i Golf? :-))

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2022 @ 16:07

 16. Oskar lyder som et alt for velplejet middelklasse barn , hvor far og mor betaler for ganske meget af sønnikes tilværelse. Så Oskar kan have det sjovt, mens han leger at være næsten voksen. Oskar vil en dag blive betragtet som veluddannet akademiker(den slags …VELuddannede akademikere er stort set også afviklet) få en altfor stor løn , på alt for favorable og priviligerede arbejdsvilkår , med en endnu federe og overdådog pension

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. maj 2022 @ 16:27

 17. Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2022 @ 16:07

  “og klæber så klima og det at være grønne på Deres sag, som om det var specifict Venstrefløjsagtigt. Det har det aldrig specifikt været”

  En hurtig søgning viser, at Extinction Rebellion heller ikke er en specifikt venstreorienteret/radikal organisation. Når det kommer til de deltagende herhjemme er det måske umiddelbart de typer, der fylder mest og muligvis tegner organisationen udadtil, men organisationen internationalt set har rødder i occupy bevægelsen, der peger i alle mulige politiske retninger.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. maj 2022 @ 16:44

 18. Tænk en sådan båtnakke “holdes i live” af skattekroner!!!
  Det er nærmest ubærligt.
  Hans forældre, familie og omgangskreds må være stolte af ham.
  Det værste er at han ikke selv kan indse hvor dum, subversiv mv. han er.
  Han skal nok blive til noget.
  Føj for pokker.

  Kommentar by NED MED ALTING — 23. maj 2022 @ 17:07

 19. “de deltagende herhjemme er det måske umiddelbart de typer, der fylder mest”

  AFSKAF MEDIESTØTTEN for hvem er det, der hiver dem frem og tiljubler de voldelige?

  Kommentar by tavsen — 23. maj 2022 @ 17:20

 20. Mette vil have 10.000 havvindmøller i Nordsøen med tilhørende el-installationer.

  Her til aften viser DR Tvavisen at der skal 250 møller op i havet ved Bornholm med et kæmpe teknik-anlæg på land.

  Venstrefløjen vælter sig i klimaløsninger, der ødelægger mere end de gavner.

  Kommentar by k.m. — 23. maj 2022 @ 17:56

 21. Vi vil ikke betale for deres agiteren

  Jeg hader de røde globalist nykommunist- klimatosser

  Se denne graf, der viser temperaturer de sidste 100 år:
  https://hodjasblog.one/tony-heller-bruger-sit-nye-visuelle-vaerktoej-til-at-vise-hvordan-noaa-nasa-manipulerer-med-temperaturmaalinger-for-at-lyve-om-global-opvarmning/

  Kommentar by H.nielsen — 23. maj 2022 @ 17:57

 22. De passer godt på Schwab og co.
  Mon de træner til den ny verdensorden?

  https://citizenfreepress.com/breaking/78000-pounds-of-baby-formula-arrive-on-first-flight/https://citizenfreepress.com/breaking/jack-posobiec-just-detained-in-davos/

  Jack Posobiec får “besøg” af det lokale politi

  Kommentar by k.m. — 23. maj 2022 @ 18:08

 23. #21 Kommentar by H.nielsen — 23. maj 2022 @ 17:57

  “Se denne graf, der viser temperaturer de sidste 100 år:”

  Graferne som du linker til viser ikke temperaturer de sidste 100 år. De 2 grafer viser abnormale temperaturer i USA for perioden.
  Abnormalitetstemperaturen for år 1934 nedjusterede NASA i år 2019 fra cirka 1,5 C til 1,2 C.

  Men hvad har det med den efterfølgende periode (ud over 5 year mean) at gøre?

  Kommentar by Thomas M. — 23. maj 2022 @ 18:51

 24. Uanset hvad der er op og ned med hensyn til klimaforandringer i større perspektiv, så er klimaforandringer en realitet mennesket altid har måttet forholde sig til og indrette sig efter. En anden realitet er, at mere eller mindre lokale klimatiske ændringer med store konsekvenser for div. civilisationer, ofte i historisk tid er kommet som en direkte årsag af menneskelig aktivitet.

  At sætte sig ned på asfalten eller spærre for trafikken på Knippelsbro gør næppe hverken fra eller til iforhold til sådanne fænomener og hændelser, men det er da soleklart, at i forbindelse med, at klodens befolkning er så meget større nu og civilisationer ne bundet sammen på kryds og tværs i en hvis grad af afhængighed iforhold til fødevarer, energi og ressourcer i øvrigt, så er det i endnu højere grad vigtigt, at vi tilpasser os og indretter os efter hændelser der uundgåeligt kommer.

  Hvordan vi så gør det bedst, er ikke helt let, at besvare men uendelig vækst er næppe hverken muligt eller klogt. Uendelig vækst er heller ikke særlig ideologisk foreneligt med konservative holdninger og på mange måder viser det sig, at liberalistisk ideologi har nogle samfundsnedbrydende fællestræk med kommunistisk ideologi. Det fungerer hverken, at vi alle sammen bliver lige fattige eller alle sammen lige rige ej heller er muligt.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. maj 2022 @ 18:58

 25. Verner Jensen — 23. maj 2022 @ 18:58.
  “At sætte sig ned på asfalten eller spærre for trafikken på Knippelsbro gør næppe…”
  Det bedste middel mod den slags, er at indsætte vejtromler imod asfaltbesætterne.
  Når tromlerne er færdige, er besætterne ikke så høje i hatten og må forlade stedet med en underlig flad fornemmelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. maj 2022 @ 19:21

 26. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lukker-i-om-folkeafstemning/9266915 minkmette er ikke værdig som statsminister

  Kommentar by k. m. — 23. maj 2022 @ 19:38

 27. “Der kommer en god løsning i morgen” fra eliten i Davos.
  Da behøver vi ikke tænke selv, det er bare lykke røven og gøre som der bliver sagt

  Kommentar by k. m. — 23. maj 2022 @ 19:43

 28. 19:43 rettelse – lukke r…

  Kommentar by k. m. — 23. maj 2022 @ 19:45

 29. k. m. — 23. maj 2022 @ 19:38.
  Mon hun kan klare fodermesterjobbet på en minkfarm?
  Hvis ikke, må hun kunne blive minkafliver på en minkfarm.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. maj 2022 @ 20:32

 30. I øvrigt kan man støtte Generation Identitær på 39601 MobilePay.

  De har brug for alt den hjælp og opbakning Vi kan yde :)

  Kommentar by Santor — 23. maj 2022 @ 20:57

 31. Den falske journalist og lille hjælper er det perfekte makkerpar

  Kommentar by k. m. — 23. maj 2022 @ 20:59

 32. #30 Kommentar by k. m. — 23. maj 2022 @ 20:59
  Efter at have tilspammet Uriasposten om canadiske corona-truckere i månedsvis – fornemmes at fokus for dine daglige tilspamninger nu rettes imod WHO, Hell Gates babymad, sølvskeer og microchips fra det dybeste amerikanske ormehul. Som Verner skrev:

  “Det handler jo ikke om, at være uenige. Nej det handler om idioti! For meget af det ævl du eksv. fyrer af, er så fabulerende og selvmodsigende, at det er fuldstændigt irrelevant om man er politisk/ideologisk eller holdningsmæssigt enig med dig eller ej.”

  Får du overhovedet noget sollys k.m.?

  Kommentar by Thomas M. — 23. maj 2022 @ 22:01

 33. Har Kluge nogensomhelst ide om hvad han har gang i og konsekvenserne for den arbejdende del af befolkningen, skatteyderen?

  Kommentar by dunk — 24. maj 2022 @ 02:25

 34. Hvsi man kunne få Brint ind i debatten (evt overskudsstrøm fra vindmøller), kunne man nok samle trådene.

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2022 @ 08:16

 35. Tak til 29). Støt også SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. Bekæmp Islam. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2022 @ 08:20

 36. Hvordan skulle vi ellers blive belært om løgnepressens fasttømrede “fakta”, hvis ikke Notarius Umulius utrætteligt vendte tilbage under et par nye profilnavne, hver gang de gamle blev bandlyst?

  Kommentar by Træt — 24. maj 2022 @ 08:40

 37. Jeg glæder mig hver dag over min alder. JEG kommer ikke til at betale for at rydde op efter vindmøllerne.
  Men det er synd for mine børn, at staten smider deres penge ud af vinduet.

  Kommentar by Bastardo — 24. maj 2022 @ 08:58

 38. k.m. — 23. maj 2022 @ 18:08
  Af alle lande så har Brasilien stemt nej til Hell’s Gates og terroristen Tedros Adhanom Ghebreyesus sindssyge traktat, så nu mangler vi bare og se om det socialistiske lortehul Mohammedanmark også stemmer nej.

  Kommentar by piphans — 24. maj 2022 @ 16:06

 39. Klimakteriekampen er langt vigtigere en klimakampen. Taber vi klimakteriekampen vil vi have sure kællinger omkring os for evigt – øv.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. maj 2022 @ 19:08

 40. Hvor er klimamongolen Greta Thunberg?
  Er hun også til møde hos Klaus Schwab og resten af det korrupte sammenrend i WEF?

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2022 @ 09:45

 41. #30. Har prøvet flere gange at købe stickers og lignende hos GI,men de er aldrig vendt tilbage. Tænkte det ville pynte på nørrebros bænke og mure. Er desværre over aldersgrænsen mht fysiske demo’er.

  Kommentar by Hansen — 27. maj 2022 @ 11:41

 42. Hansen — 27. maj 2022 @ 11:41

  Trist at høre. Men det er nok anderledes med donationer.

  Kommentar by tavsen — 30. maj 2022 @ 13:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper