27. maj 2022

Brabrand: Arabere brokker sig over Ukraine-støtte – “… hvorfor må Israel så tage et land og slå ihjel”

Rania Jamal er vred over at direktøren for Brabrand Boligforening, ikke betragter palæstinenske farver i bydelsporten som en apolitisk begivenhed, men hvis området skal relanceres som en moderne attraktiv bydel, så skal stenkaster/terrorisme-elementetet naturligvis nedtones. Den palæ-arabiske manifestation får ikke overraskende støtte fra afdelingsbestyrelsen, der repræsenteres af en Youssef Abdul Kader.

En historie fra Lokalavisen.dk, der illustrerer afstanden til almindelig dansksindet sund fornuft – Byport lyste blåt og gult – nu har direktør sagt stop og beskyldes for at mangle »nosser«.

“Den 28. februar i år lyste byporten, der byder beboere og gæster velkommen til Gellerup, op i gule og blå farver i sympati med Ukraine.

Initiativet, der blev en realitet efter et beboerønske, har givet Rania Jamal fra Gellerup en idé. Hun har bedt om, at porten en aften også skal lyse op i røde, sorte, hvide og grønne farver i sympati med Palæstina. …

‘Jeg mener selvfølgelig ikke, det er okay, at Rusland har invaderet Ukraine, men hvis man skulle sammenligne, hvorfor må Israel så tage et land og slå ihjel, mens Rusland ikke må? Krig er krig. Det er menneskeliv, det handler om,’ siger Rania Jamal til Lokalavisen Aarhus.”

Over halvdelen af beboerne er palæstinenser aldrig har Brabrand Boligforening Aarhus vist disse mennesker sympati🤔 I glemmer en ting det beboerne som viser sympati her de betaler for lyset i porten og ikke jer BB så den ære skal i ikke ha.. Ja vi støtter op men støtter ikke op i forskelsbehandling! Så gider i ikke stoppe med alt det der følelsesmæssig porno og forskelsbehandling” (Rania Jamal, 28. februar 2022)

Oploadet Kl. 18:19 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126755/trackback

51 Comments »

 1. Hvad er Palæstinenske farver ? det må være rødt som blod og brun som lort, de forbandede Pestilensere, står kun for negative ting overalt i verden, såsom at svindle, bedrage, myrde, voldtage, lyve, stæle, ødelægge osv.osv.

  Kan nogen komme med bare en positiv ting, som Pestilenserne gør ? udover de også myrder hinanden i stor stil..

  Kommentar by Christian Sørensen — 27. maj 2022 @ 18:30

 2. Hvor er det sigende at dette folkeslag uden ret til land misbruger andres ulykke og finder deres evindelige tudefjæs frem.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 27. maj 2022 @ 18:51

 3. Der eksisterer som bekendt ikke noget land ved navn “Palæstina”, og der eksisterer som bekendt ikke noget folk ved navn “palæstinensere”.
  Så knyt kebab’en…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2022 @ 18:58

 4. Hvad laver palæstinensere her i Danmark? En fremmed palæstinenser er blot en danskhader, du har betalt socialhjælp til i alt for mange år.
  Danskerne elsker ukrainerne og jøderne meget mere end palæstinenserne. At palæstinenserne endnu ikke har forstået hvor upopulære de er her i Danmark, siger meget om palæstinensernes sociale intelligens.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. maj 2022 @ 19:10

 5. De skulle aldrig have været her.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 27. maj 2022 @ 19:17

 6. Ikke overraskende føler araberne sig igen overset.
  Men hvad er Palæstina egentligt?
  Dertil kommer den ret markante forskel på flygtninge fra Ukraine hhv. “flygtninge” fra Palæstinaområdet.
  Sidstnævnte gør hvad gøres kan for at genere det land der på alle måder har modtaget dem.
  Dertil kommer at sidstnævnte gruppe ikke gider røre en finger for det land der har bekostet ufattelige summer på at gøre dem tilpas.
  Takken er – nå ja, det ved I jo.

  Kommentar by NED MED ALTING — 27. maj 2022 @ 20:12

 7. Gustav Jensen — 27. maj 2022 @ 19:10 skrev:

  “Danskerne elsker ukrainerne og jøderne meget mere end palæstinenserne.”

  Hvorfor skulle jeg som dansker “elske” palæstinensere, jøder eller andre fremmede mellemøstlige folk? Ingen af dem hører til i Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. maj 2022 @ 20:18

 8. I den nyere Danmarkshistorie er det eneste tilfælde af etnisk fordrivelse, uddrivelsen af grønlændere fra Gellerup.
  Kommer der snart en mindeplade op? Der har engang boet grønlændere i Gellerup.

  Kommentar by Henning — 27. maj 2022 @ 20:54

 9. Der er kun ét problem og det er at der er sindssyge muslimer i vores land. De skal sendes hjem sammen med ukrainerne.

  Kommentar by piphans — 27. maj 2022 @ 21:05

 10. # 7.
  Du skriver:
  I den nyere Danmarkshistorie er det eneste tilfælde af etnisk fordrivelse, uddrivelsen af grønlændere fra Gellerup.
  Kommer der snart en mindeplade op? Der har engang boet grønlændere i Gellerup.
  Så sandt, så sandt.
  Endnu værre var, og er, at myndighederne lod det ske.

  Kommentar by NED MED ALTING — 27. maj 2022 @ 21:41

 11. # 8.
  De fra Ukraine behøver man ikke sende hjem, de rejser frivilligt for således at være med til at bygge landet op igen.
  Ligeså har de vist sig arbejdsparate.
  Diverse perler viser, har vist, og vil altid vise: Det modsatte.

  Kommentar by NED MED ALTING — 27. maj 2022 @ 21:43

 12. Kort sagt: Arabere brokker sig altid og over alting.
  Intet er godt nok, især når andre betaler og de ikke selv skal yde noget.
  Ufatteligt araberne ønsker at opholde sig i det åbenbart stærkt racistiske Danmark.
  Årsagen er måske at danske myndigheder altid giver efter for deres brokkeri.

  Kommentar by NED MED ALTING — 27. maj 2022 @ 22:46

 13. Hjemsendelser nu.

  Kommentar by Nielsen — 28. maj 2022 @ 01:09

 14. «…beboerne…der betaler for lyset i porten ikke jer BB…»

  Hm? Hvem betaler for elektrisiteten i Gellerup-porten mon tro? Kan det være en privat senterforening, eller arbeidende danske skatteytere?

  Kommentar by Oslo/Norge — 28. maj 2022 @ 02:40

 15. Den små Rania Jamal hævder at Israel har taget et land? Hvilket land er det? Der har aldrig eksisteret et land kaldet “palæstina”. Der kan så heller ikke eksistere et folk kaldet “palæstinensere”. Løgn på løgn.

  Kommentar by Limewoody — 28. maj 2022 @ 06:26

 16. Citat fra Glistrup: FARvel MUhammede – FARvel MUhammed

  Kommentar by ph — 28. maj 2022 @ 06:54

 17. @ by henning kl 20.54
  ….mindeplade for fordrevne grønlændere.
  Det er et godt forslag.
  “Gellerups fordrevne grønlændere mindepladen”. Det er et regulert rigtigt godt forslag. Og for de der stod for fordrivelsen af grønlænderne fra Gellerup , eneste etniske fordrivelse fra nyere tid i Dk. Til dem ,- og for alle andre: Hvornår begynder hjemsendelserne.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 28. maj 2022 @ 06:57

 18. Fordi araberne fylder uhyggeligt i kriminalitetsstatistikkerne, de er overrepræsenteret i voldtægtsstatistikkerne, i voldsstatistikkerne, i snart sagt alle former for kriminalitetsstatistikker
  Fordi araberne dybest set ikke kan lide os. Arabien er ikke vores nærområde, det er Ukraine. Ukrainerne som flygter er kvinder og børn, mens araberne er unge mænd, som har efterladt kone og børn tilbage i krigen, noget som kun fremkalder den dybeste foragt hos danskere.

  Kommentar by Den Nervøse — 28. maj 2022 @ 08:09

 19. Vi har fået religiøse og etniske konflikter især med masseindvandringen af muslimer. Det var til at forudse. Et flertal af vælgerne ved de seneste mange folketingsvalg stemte på partier, der tillod masseindvandring af muslimer, selvom de religiøse og etniske konflikter det ville medføre var kendte. Flertallet ønskede DK lavet om til et land, der kommer til at ligne Libanon mere.
  Min kommentar: “Good by Rut!:-)”

  Kommentar by Amad — 28. maj 2022 @ 08:29

 20. Politikerne har gennem fem årtier inviteret en hastigt voksende dødvægt af uproduktive muslimer til landet.Muslimerne er som borebiller og termitter. Der går ikke lang tid, så vil ethvert velfungerende hus kollapse.
  Muslimer er i besiddelse af et uovervindeligt mindreværdskompleks, som de har rigtig god grund til at have.
  Muslimer er for rigtig manges vedkommende indavlede, grundet utallige generationers fætter/kusine ægteskab (igennem 1400 år), hvorved den genetiske arvemasse utvivlsomt har taget skade. Endvidere efterlades man med indtrykket af, at mange muslimer er genetisk disponeret for trusler og vold – eller født med et gen -, der gør dem evigt utilpassede, for uanset hvor de slår sig ned, så lægger de sig ud med det omgivende samfund. Det være sig egne trosfæller, eller såkaldte vantro.

  De kriminelle palæstinensiske klaner, f.eks. Daabas (Vollsmose), el-Banna (Aarhus) og de to slægter fra Korsør (Motalavej) har kostet danske skatteydere millioner og atter millioner af kroner. At sådanne skadedyr ikke bliver udvist er ubegribeligt.

  Efter mange års intense studier, er jeg derfor kommet frem til, at islam er en sygdom. Måske et resultat af en bakterie-infektion, der har bevæget sig ind i generne, og derved gør personen psykisk utilregnelig når anderledes troende/tænkende er til stede. Islam kan sammenlignes med en malaria myg, for den spreder også sygdom, død og forarmelse overalt hvor den optræder, hvis ikke der bliver skredet hurtigt ind.

  For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må tilintegøre dem fra jordens overflade, da de er djævelens svendestykke, født med kævl og strid, altid i modsætning til deres omgivelser.

  Kommentar by der Adler — 28. maj 2022 @ 08:57

 21. Sæt en mindeplade op på “Dronning Louises Bro” med årstallet 2020. Teksten på mindepladen: “Til minde om de fordrevne danskere fra Nørrebro – danske politikere overlod bydelen til arabiske invasionsstyrker”.
  Efterhånden som folkeudskiftningen iværksættes, kan danskerne allerede nu begynde at producere mindeplader til lokal opsætning i stort tal.
  På den sidste mindeplade i Kruså, på den tyske side, skal der stå: “Til minde om det fordrevne danske folk, de formåede ikke – takket være sine egne magthavere – at slå araberstormen tilbage”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. maj 2022 @ 09:01

 22. Fuck der er mange tåbelige zionister herinde

  Kommentar by KineserSnot — 28. maj 2022 @ 09:15

 23. NED MED ALTING — 27. maj 2022 @ 21:43
  Det ville være rigtig dejligt hvis du havde ret, men desværre tager du fejl, for ca. 1/3 af de ‘flygtninge’ der er kommet fra ukraine er slet ikke ukrainere.
  Jeg kender personligt til en som har siddet i spjældet det meste af sit liv i hans hjemland, derefter flyttede han til ukraine hvor han også røg i spjældet, og nu er han ‘ukrainsk’ ‘flygtning’:)
  Idiotien er total.

  Kommentar by piphans — 28. maj 2022 @ 09:41

 24. Gustav Jensen — 28. maj 2022 @ 09:01
  Du har fuldstændig ret, og jer foreslår at man placere disse mindeplader på de tusindvis af KORANKLODSER der er opsat i hele Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 28. maj 2022 @ 09:44

 25. Hvornaar opstod landet Palestina og grundlagt af hvem? kunne vaere interssant at vide hvad var deres moentfod,har de en kongeraekke,hvordan var deres regringsform gennem deres historie,

  Kommentar by dunk — 28. maj 2022 @ 10:00

 26. # 21.
  UHA UHA, betyder det så at vi skatteslaver hænger på “flygtninge” fra 3. land?
  Der sikkert har en del på “bankbogen”.
  Det er jo set ifm. tolkene plus familier fra Afghanistan.
  Selv udviste for bestandigt kom på den måde igen ind i Danmark, det er kendt.
  Myndighederne gør som vanligt – INGENTING, det til trods for at pågældendes identitet var/er kendt.
  Nå, vi stemmer selv for egen undergang.
  Lur mig om ikke det bliver et JA den 1. juni.
  Ifølge Statsministeren kan Danmark kun have gavn af et JA, og ingen EU hær.
  Ganske som en tidligere Statsminister, der fra Folketinget´s talerstol udtalte: Unionen er sten død.
  Tjae – det er den så alligevel ikke.
  Utroligt så mange stemmer på partier der lyver vælgerne op i ansigtet.

  Kommentar by NED MED ALTING — 28. maj 2022 @ 10:27

 27. Der er forstemmende, at danske MSM løgnesprøjter har mere travlt med at få smidt russiske soldater ud af Ukraine, end med at få islamister og jihadister smidt ud af Danmark.
  Burde danske aviser ikke hellere beskæftige sig med at frelse deres eget land, fremfor at frelse et korrupt brutalt kleptokratisk regime i Kiev, ved at forpeste danskerne med løgn og Nato-propaganda.
  lad os lige få indført de rette og relevante prioriteter i dansk presse og TV.
  Islam er mere farligt for Danmark end Ukraines selvpåførte lidelser – fat det eller gå under.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. maj 2022 @ 10:42

 28. ak ja, sig hun kan få sin vilje hvis hun køber den sorte el pære…

  Kommentar by E.T — 28. maj 2022 @ 10:52

 29. “… hvorfor må Israel så tage et land og slå ihjel”

  Muslimerne skulle aldrig have taget/erobret Kanaans land,
  hvor der havde levet mennesker 6.000 år før islam. Så hvem har førsteret til den jord?

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2022 @ 10:57

 30. Åh, de stakkels klynkende muslimer. Det er da også synd for dem, sådan at ukrainske kvinder og børn viser, hvad flygtninge er. Ikke den muslimske fupasylanter, hvor muslimske våbenføre mænd stikke halen imellem benene.

  Tag dog til Aalborg og få lidt livsglæde. Rigtig mange billeder af festglade danskere, men ingen integration i sigte. Har muslimer kun pengekassen tilfælles med vestlige lande?

  PROSTITUTION, man bor da, hvor hjertet føler sig hjemme.

  https://nordjyske.dk/nyheder/kultur/se-billederne-fest-parade-er-startet-i-noerresundby/2958862

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2022 @ 12:04

 31. De aalborgensiske kvinders dialekt får dem til at lyde så søde i mine ører.

  Kommentar by Træt — 28. maj 2022 @ 12:07

 32. Man skal bare klynge dem op som klynker. Så bliver Danmark lynhurtigt islamfrit.-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. maj 2022 @ 13:14

 33. Nu har jeg haft en kommentar i moderation siden 08.57 !!!

  Kommentar by der Adler — 28. maj 2022 @ 15:50

 34. Føj

  Viser total mangel på forståelse af historien

  Kommentar by H.nielsen — 28. maj 2022 @ 16:44

 35. https://kobenhavnliv.dk/artikel/flere-b%C3%B8rn-overfaldet-p%C3%A5-sidste-skoledag-de-slog-og-trampede-p%C3%A5-hans-hoved-fort%C3%A6ller-vidner-politiet-beder-befolkningen-om-hj%C3%A6lp

  Men pludselig blandede en stor gruppe unge mænd sig, for at stjæle blandt andet end Soundbox.

  Det førte til flere brutale overfald og flere politianmeldelser, men da politiet nåede frem, var gerningsmændene væk. Derfor beder politiet nu borgerne om hjælp.

  Pas især på disse steder
  I marts var Københavns Politi opmærksomme på et øget antal lommetyverier i og omkring Spinderiet. Politikommissær Michael Krogslund-Hansen, der er leder af nærpolitiet i Valby, siger om tyverier i området:”

  Kommentar by tavsen — 28. maj 2022 @ 17:48

 36. tavsen — 28. maj 2022 @ 17:48 skrev:

  “… stor gruppe helt unge mænd …”

  Hmm … hvad mon det var for nogle “unge mænd”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. maj 2022 @ 17:54

 37. NED MED ALTING — 28. maj 2022 @ 10:27
  “UHA UHA, betyder det så at vi skatteslaver hænger på “flygtninge” fra 3. land?” Ja det kan du fandeme lige bande på at vi gør, og jeg kender faktisk flere som kom via ukraine, og som aldrig har haft noget med ukraine at gøre.

  Kommentar by piphans — 28. maj 2022 @ 21:54

 38. # 35.
  Kort sagt: Ganske som hidtil.
  Myndighederne gør INTET.

  Kommentar by NED MED ALTING — 28. maj 2022 @ 22:41

 39. Nu har jeg haft et indlæg i moderation siden kl.08.57 i går???

  Kommentar by der Adler — 29. maj 2022 @ 05:45

 40. Ingen penge, ingen nassere!
  -En gammel sandhed, der vil holde islamisterne væk fra vores land og få dem til at bruge prævention-

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2022 @ 07:12

 41. Fortsættelse til min kommentar 28. maj 08:29: “Good-bye-Rut!:-)”:

  “Vad betyder detta?
  Det bekräftar den stora demografiska förändring som pågått i Sverige sedan slutet av 70-talet. Redan idag är omkring 20 procent av de som bor i Sverige födda i annat land. I en tidigare text gick jag igenom delar av den statistiken. Om det redan idag är 20 procent som inte är födda i landet så är det ännu högre andel som är födda i landet med två utrikesfödda föräldrar.

  Om prognosen enligt Eurostat dessutom håller i sig så kommer i princip hela befolkningsökningen vara på grund av migration, alltså ytterligare tre miljoner. Sammanlagt skulle Sverige då ha över fem miljoner som inte ens är födda i landet, på en befolkning av 13,7 miljoner – 36 procent. Lägger man till alla barn till dess hamnar vi sannolikt runt 50 procent-strecket.

  Då har svenskarna fullbordat den totala kapitulationen av sitt eget land till främmande folk. Då har svenskarna, på endast drygt 100 år, vilket är en mycket kort tid historiskt sett, gett bort sitt land. Det är ett makalöst skrämmande och dystert historiskt rekord.”

  (Citeret fra Ekeroth: Befolkningsutbytet bekräftat i ny prognos
  28 maj 2022)
  https://samnytt.se/ekeroth-befolkningsutbytet-bekraftat-i-ny-prognos/

  Kommentar by Amad — 29. maj 2022 @ 08:09

 42. Amad — 29. maj 2022 @ 08:09.
  Interessant nok kapitulerede Sverige til fremmede folk i 1397. Svenskerne opponerede så vedholdende, at de i 1523 blev helt frigjorte fra de fremmede herskere. Det fremmede folk som overtog Sverige, gjorde det ikke demografisk, selv om det ville have været let, idét det fremmede folk var et ‘broderfolk’.
  Man ser det nu over hele Europa – lande som tidligere var supernationale og superpatriotiske ville ikke finde sig den mindste indflydelse fra fremmede folk, som dog alligevel var nærtstående europæere.
  I dag er næsten alle europæiske lande på vej mod det islamiske kalifat – helt frivilligt besat af rasende islamiske vilddyr med demografiske ambitioner on udslettelse af alle europæere.
  Hvordan kan nationalt selvhad være så gennemført ond og gemen? Hvilke stærke kræfter ligger bag denne totale europæiske selvudslettelse?

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. maj 2022 @ 10:28

 43. Svar på hans spørgsmål:hvorfor slår indtrængende muslimske parasiter
  Danskere ihjel. Voldtager dem. Knivstikker dem. Muhammed tegningerne viste at ingen muslimer skal være i Danmark.

  Kommentar by Jan hansen — 29. maj 2022 @ 12:06

 44. Nå, endnu en socialdemokratisk minister er fanget med fingrene i kagedåsen.
  Det røde båthorn Rasmus Prehn har ædt og drukket på skatteydernes regning, mens han forsøgte at komme i trussen på BT’s kvindelige debatredaktør.

  Og Mette Mink er som sædvanlig tavs…

  Kommentar by Revisoren — 29. maj 2022 @ 12:12

 45. “Palæstinensere” + somalinegre = menneskeligt affald. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 29. maj 2022 @ 16:49

 46. der Adler — 28. maj 2022 @ 08:57

  Muslimer er uselvstændige væsener. Jeg har rejst og opholdt mig i muslimske lande i 9 måneder, og læst koranen.

  Fik set Buddha-statuerne i Bamyian, men buddhisterne var for længst udryddet. Nok derfor Burma er på vagt overfor islam, så det ikke går lige så galt som i Afghanistan. Og andre lande som muslimerne indtog. Palæstina incl.

  Mange vestlige lande er på samme dødskurs.
  Muslimer lever kun for at dø for at opfylde profetens ord om at erobre verden.

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 29. maj 2022 @ 17:09

 47. Altid offerkortet, aldrig spejlet…

  Kommentar by Revser — 29. maj 2022 @ 17:17

 48. ..aldrig har Brabrand Boligforening Aarhus vist disse mennesker sympati….
  Man ligger som man har redt.

  Kommentar by Hagmann — 29. maj 2022 @ 23:50

 49. I viste ikke særligt meget sympati overfor Grøndlænderne, som I jog ud af Gellerup- af religiøse årsager viser I heller ikke symati overfor Jøder (og andre vantro). Så I ved godt hvor I kan stikke jeres sympatiopfordring hen.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. maj 2022 @ 11:51

 50. Fin opdatering af Rødgardisternes valgplakat i 70’erne. VS med Preben Wilhjelm som bandeleder

  Kommentar by tavsen — 30. maj 2022 @ 13:45

 51. # tavsen

  Ja, Preben Wilhjelm eller Jette Gottlieb med det store prægtige fuldskæg…

  Kommentar by Revisoren — 30. maj 2022 @ 15:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper