16. juni 2022

Om woke-undersøgelse: ‘Det overrasker os, hvor lidt uenighed der er om identitetspolitiske spørgsmål’

I et indlæg i Ekstra Bladet opridser journalist Kim Bach en række nylige woke-historier, og slutter at det ‘er godt nyt for landets nationalkonservative, der må have lidt af stærke abstinenser’. Sådan vender medierne rutinemæssigt tingene på hovedet. Når højrefløjen tvinges til at debattere med udgangspunkt i woke-venstres forvrængede virkelighed, så kan højrefløjen kun minimere tabet. Opponere mod postulatet om 72 køn, alt mens borgerlige blødhjerter lander et kompromis et sted mellem 2 og 72.

En god nyhed fra Kristeligt Dagblad – Danskerne er ikke så ”woke”, som forskerne forventede (kræver login).

Selvom diskussioner om ‘kagepersoner’ og ‘blackface’ lader til at splitte, er der stor enighed i befolkningen. Over 80 procent afviser identitetspolitiske mærkesager, viser undersøgelse. Langt de fleste danskerne mener ikke, at det at male sig sort i hovedet – såkaldt ‘blackface’ – er problematisk, eller at vi skal tage hensyn til etnisk baggrund i forhold til eksempelvis sangvalg. Eller at vi bør tage særligt hensyn til folk med ikke-binære kønsidentiteter.

Det viser en ny undersøgelse af danskernes holdninger til identitetspolitiske spørgsmål, som professor i statskundskab ved Aarhus Universitet Michael Bang Petersen står bag sammen med sin kollega Steffen Selmer. …

‘Det forstærker polariseringen i samfundet, hvis du som højreorienteret vælger har en opfattelse af, at de venstreorienterede mener de her ting, for det gør størstedelen efter alt at dømme ikke.'”

(Grafik: Inquirer)

Citater

“Problemet med wokeisme kan man bedst forstå, hvis man sammenligner den med kravet om ureguleret indvandring til Danmark. Der har formentlig aldrig været mere end 20-25 pct. af befolkningen, der gik ind for den form for ureguleret indvandring til Danmark, der var præmissen for udlændingeloven i 1983. Alligevel blev loven vedtaget, og det tog årtiers kamp at rulle den tilbage, så indvandringen fik et mere fornuftigt leje. … De 20-25 pct., der er tilhængere af den, har en uforholdsmæssig stor indflydelse på dagsordenen i medierne, i forskningsverdenen, i ngo’erne og i centraladministrationen. (Henrik Dahl, JP.dk, 15. juni 2022)

“Vi lavede en forundersøgelse for at finde de emner, der splitter den danske befolkning. Det overrasker os, hvor lidt uenighed der er om identitetspolitiske spørgsmål i forhold til, hvor meget de fylder i debatten. Vi havde troet, at her kunne vi få en stor diskussion mellem almindelige danskere, men så viser det sig, at de fleste har samme syn på sagen.” (Professor Michael Bang Petersen, Kristeligt Dagblad, 16. juni 2022)

“Vi er i gang med at gøre det ualmindelige almindeligt. Eller bedrage os selv, som Søren Kierkegaard ville sige. At være så optaget af at være noget særligt, at man aldrig bliver sig selv. At man først og fremmest definerer sig ud fra at være veganer, panseksuel eller noget helt tredje i stedet for blot at være. At tilstræbe det almindelige.Vi er ikke født frie, men afhængige. Af vores forældre, vores land, vores kultur, vores normer. Hele ideen om, at alt skal konstrueres, er absurd. Derfor lancerer vi nu kampagnen ‘Det er okay at være almindelig’. Konkret foreslår vi, at finansloven finkæmpes, så der ikke bruges skattekroner på kønspolitisk propaganda.” (Morten Messerschmidt, Jyllands-Posten, 16. juni 2022)

Oploadet Kl. 02:03 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/127038/trackback

45 Comments »

 1. Fornemmer jeg et svagt lys for enden af tunnelen?
  Ændrer undersøgelsen grundlæggende ved det faktum, at besynderlige minoritetsgrupper i højere og højere grad sætter dagsordenen. Stærkt hjulpet af big tech, politikere, journalister, uddannelesessytemet…

  Flertallet er åbenbart fornuftige nok, men passer bare deres eget liv, mens aktivisterne har viet deres til at smadre samfundet.

  10 mænd kan bruge et år på at skabe en fantastisk bygning, men der skal kun en enkelt kulturmarxist til at ødelægge det hele på nogle få minutter. Det er så meget nemmere at ødelægge der bestående, uden nogen sammenhængende plan for, hvad der skal komme efter, end det er selv at skabe noget.

  Frit efter Tolkien: Ondskaben kan ikke skabe nyt, kun korrumpere og ødelægge hvad der allerede er skabt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. juni 2022 @ 02:44

 2. Over 80 procent afviser identitetspolitiske mærkesager!
  Til trods for at skatteyderbetalte medier og forskere og store virksomheder kører løs med woke-opdragelse af befolkningen.

  Kommentar by traveler — 16. juni 2022 @ 05:23

 3. Det er sjovt, som forskerne altid bliver overraskede over det, vi andre har vidst i årtier. Men det siger lidt om forskningsmiljøet. Jeg har aldrig mødt en mere indbildsk befolkningsgruppe end mine medstuderende på AAU. Desværre har denne gruppe det typisk også med at blive aggressive, når deres doktriner bliver modsagt. Alt, hvad der modsiger deres konsensus, bliver betragtet som had, og det føler de sig berettiget til at forsvare sig imod.

  Kommentar by Arne Torp — 16. juni 2022 @ 05:27

 4. Jeg tror faktisk at wokebevægelsen har sit udgangspunkt i den undertrykkende krænkelseskulturelle overfølsomhed….sidste nye er at, man (gudhjælpemig) ikke må kalde en sygdom for Abekopper, fordi nogle “Forskere” (hvad skulle vi gøre uden dem? Moralske Forskere) mener det asciorere med Afrika…..som om der ikke også var aber i sydamerika, indonesien, Indien etc….Fuldstændigt krænkelsesoverfølsomt, og sygt hvis man spørger mig. Må hellere holde et foredrag til de wokepsykotiske om blomster og bier, og hvorfor heteroseksuelle bør være NORMEN, af hensyn til en næste generation…….eller skal vi alle formeres ud fra reagensglas med kommunen som moder og staten som fader? Jeg har intet imod at nogle føler sig i den forkerte krop og hellere ville være mand end kvinde eller vice versa, eller føler sig intergalactisk seksuelle. Må de leve lykkeligt sammen, men de skal ikke forvente at der skal tages særligt hensyn til dem (andet end de selvfølgelig skal have lov til at gå i fred) fra det omgivende samfund, hvis menneskeheden skal overleve må udganspunktet selvfølgelig være heteroseksuelt.
  Krænkelseskulturen er jeg langt mere bekymret for, fordi den er intolerant og ufri i dens krav. Det er især Islam som har glæde af den. Derfor skal krænkelseskulturen bekæmpes for frihedens og glædens skyld. Selvironi og humor er vigtige værktøjer til at sætte sig ud over den.
  Bekæmp Islam
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk.
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. juni 2022 @ 06:58

 5. Og forsvaret har karakter af et angreb mod de almindelige.

  Kommentar by Træt — 16. juni 2022 @ 07:06

 6. Det er bemærkelsesværdigt hvor få at journalisterne, der selv kan lave deres løn.
  Resten lever af forskellige former for nasseri på skatteyderne eller som propagandalakajer for mørke magter …

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2022 @ 07:35

 7. Kønspolitik er afledningsmanøvre og skalkeskjul for islamificeringen af Danmark.
  De som går ind for mere islam i Danmark er formodentlig samme eksistentielt usikre typer som i 30’erne faldt for nazismens blændværk. Den radikale Erik Scavenius som eksempel. Han var den radikale politiker, der trykkede hånd med Hitler og udtalte sig beundrende om Nazi-Tysklands sejre under Anden Verdenskrig.
  De radikale koryfæer i dag opfører sig ligeså overfor islam – de er slået med beundring over islams jihadkultur og har overgivet sig til den uden begrænsninger.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juni 2022 @ 08:19

 8. Trump lagde sig ud med main stream medierne, og var een af hovedårsagerne til at han blev angrebet fra alle sider.
  Medier er ikke længere nyhedsformidlere men politisk magtfaktor, der vil bestemme hvad befolkningen må tænke og skrive.

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2022 @ 08:22

 9. Det har de saa “forsket” sig til, men bombardementet med woke vroevl fortsaetter 7/24,saa nu har “80%” faaet en lille sut ,saa fortsaet bare med a nedbryde det Danske og andre vestlige samfund,det er helt ok sov bare videre “80%”

  Kommentar by dunkj — 16. juni 2022 @ 08:36

 10. Mange samfund falder for fristelsen til at lade et skingert mindretal dirigere alting.
  Det siger en hel del om WHO at den lynhurtig ændrer retningslinjer for betegnelsen af monkeypox, fordi en enkelt krænket borger skriger sin vrede ud fra balkonen.

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2022 @ 08:42

 11. Til en start kunne Vi begynde med åbenlyst at kalde dem for det de er – IDIOTER.

  Og så selvfølgelig stoppe med at finansiere deres tossestreger.

  Kommentar by Santor — 16. juni 2022 @ 09:59

 12. Professoren laver en stor undersøgelse af noget ganske uinteressant, for at blive overrasket over det, som vi andre ved i forvejen: De tossede har overtaget undervisningen, medierne, forskningsverdenen, ngo’erne, Folketinget og centraladministrationen.
  Hvem betaler? Dem, der er tvunget til det!

  Kommentar by Bastardo — 16. juni 2022 @ 10:00

 13. Abekopper associere ifølge woke tumperne til NEGERNE fra abelandet Aberika, og til de formørkede racistiske aggressive intolerante inkompetente abebarbere også i folkemunde arabere med den racistiske hadefulde volds og krigsideologi islam som guide for alt hvad de foretager sig.

  De skulle fandme alle i småt brandbart…

  Undskyld undskyld, mente selvfølgeligt i sortererbart affald.

  Brækker snart en kageperson op!

  Kommentar by Mads kering — 16. juni 2022 @ 10:00

 14. Hvorfor er de tossede tossede? Fordi de er uddannet til det.
  Hvem betaler? Dem, der er tvunget til det!

  Kommentar by Bastardo — 16. juni 2022 @ 10:12

 15. 4 og 13:
  Sundhedsminister Magnus Heunicke siger, at Røde Hunde ikke må hedde Røde Hunde, da det er ekskluderende, både for hundene og de røde.

  Den Sorte Pest er selvfølgelig HELT udelukket. Og Roskildesyge. Og Japansk Hjernehindebetændelse. Og Asiatisk Influenza. Og Rygerlunger. Og så videre.

  Kommentar by Bastardo — 16. juni 2022 @ 10:23

 16. Danskerne gider ikke et Weimar-helvede. Godt.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 10:45

 17. “Det er okay at være almindelig”

  Det hele er jo meget rigtigt og det giver lidt sig selv, at der kommer en modreaktion til disse fænomener. Jeg vil dog sige, at jeg har meget svært ved, at forbinde Morten Messerschmidt med noget almindeligt og selvom det ikke er i decideret kønspolitisk forstand han skiller sig ud, så tror jeg let det kan give bagslag, at han stiller sig i spidsen for almindeligheden. Faktisk tror jeg, at ret mange almindelige kan se komikken der…

  Kommentar by Verner Jensen — 16. juni 2022 @ 10:54

 18. citizen free press : Michigan’s Lesbian Attorney General wants ‘a drag queen in every school’…

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2022 @ 11:14

 19. Populismens forkætrede grundsætning om et modsætningsforhold mellem folket og en (selvudnævnt) elite er bekræftet (igen)… Langt det meste af det vrøvl, der fylder i medierne, er (heldigvis) kun krusninger på overfladen af historiens ocean.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 16. juni 2022 @ 11:34

 20. Kommentar by Verner Jensen — 16. juni 2022 @ 10:54

  Du har ret i et Morten Messerschmidt ikke er almindelig. Han er ualmindelig begavet.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 11:35

 21. Hvordan kan det så ramme som en Tsunami og smadre alt og hvorfor reagere mainstream højrefløjen 10 år forsent.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 11:37

 22. Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 11:35

  Problemet for Morten Messerschmidt er nok, at han ikke kan bruge sin begavelse partipolitisk. Han stikker simpelthen ud på for mange måder, jeg tror det var bedre for ham, at trække sig tilbage, for politisk er han en tragedie der aldrig får ende. Han kunne sikkert blive en god politisk kommentator, man kunne dog godt blive bekymret for, at han fortsætter DF til den bitre ende alene og isoleret.

  Kommentar by Verner Jensen — 16. juni 2022 @ 11:51

 23. Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 11:35

  Morten Messerschmidt prøver at redde DF, han skubber de gamle til side der er uduelige og sørger for der kommer nye kræfter til.

  Forstår ikke din personfiksering, du tilsyneladende blevet åndsforladt og amerikaniseret.

  Hvis man foragter MMs format og formåen, så man idiot.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 12:56

 24. Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 12:56

  Man skal vist være både døv og blind for ikke, at have opdaget at både unge og gamle nærmest i horder forlader Messerschmidt og DF. Jeg foragter ikke Messerschmidt, men tvivler stærkt på, at han kan eller formår at rejse den synkende skude igennem en “Det er ok, at være almindelig” kampagne. Sloganet lyder faktisk meget sympatisk og tiltalende, men igen hvor mange forbinder Morten Messerschmidt med almindelighed?

  Kommentar by Verner Jensen — 16. juni 2022 @ 13:12

 25. Selvflertallet de mest venstreprogressive woke fantaster dyrker jo traditionel tissemand-i-tissekone sex, så det kan jo være de er ved at været træt af alt det andet fis

  Kommentar by redneck — 16. juni 2022 @ 13:30

 26. Bastardo — 16. juni 2022 @ 10:23.
  Glem heller ikke dem som er ramt af ’snusfornuft’. Det minder om tobakken og giftstoffet ’snus’, som man stopper ind i snydeskaftet og som giver kræft i gynteren, struben, lungerne og øreflipperne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juni 2022 @ 14:54

 27. “Marxisme kontra intersektionalitet”
  https://marxist.dk/artikler/teori/6059-marxisme-kontra-intersektionalitet.html Ægte marxister foretrækker klassekamp.

  Kommentar by anno — 16. juni 2022 @ 14:54

 28. Vi har i høj grad brug for identitetspolitik, etnisk dansk identitetspolitik, hvor etniske danskere står sammen som en nation.

  Vi har brug for at opgive selv-destruktive idéer om “farveblindhed”, “tolerance”, “rummelighed” etc. og anerkende, at der ER stor forskel på danskerne og de fremmede. Danskerne hører til her, de fremmede hører ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. juni 2022 @ 15:54

 29. “både unge og gamle nærmest i horder forlader Messerschmidt og DF” skriver Verner Jensen 13:12.

  Ja, bl.a vha de af skatteyderne millarder årligt opkrævede kroner! Så lykkedes det de altdominerende Tv2 (statsejet)+DR (finansieret med mere en 3½ mia skatte kroner årligt).

  Det lykkede med deres hidtil længste tv-hetz kampagne at få reduceret Dansk-’stuerene, det bliver i aldrig’-Folkeparti til næsten ingenting.

  Morten Messerschmidt er indehaver af rekorden med det højeste antal personlige stemmer ved et valg i DK. Med 465.758 personlige stemmer ved Europa-Parlamentsvalget 2014. Det er det højeste antal personlige stemmer, der nogensinde er givet i Danmark.

  465.758 personlige stemmer. Jeg lader lige tallet stå et øjeblik!:-)

  Kommentar by Amad — 16. juni 2022 @ 17:56

 30. Kommentar by Amad — 16. juni 2022 @ 17:56

  Det er vist og give medierne for stor ære, jeg ser ingen væsentlig forskel der iforhold til så mange andre partier og partiledere, der har gennemgået en eksistentiel politisk krise, det være sig de Konservative, SF og Venstre mfl. Nej det er i min optik ret åbenlyst, at Messerschmidt mangler helt basale samarbejdsevner og, at DF som parti har nogle grundlæggende identitets problemer politisk set.

  DFs forsøg på, at fremstille sig selv som et borgerligt parti er blevet forkastet af vælgerne og mange af medlemmerne oveni. De er forlængst blevet overhalet værdipolitisk og på det økonomiske område af Socialdemokraterne, og meget sigende viser meningsmålinger og kommunalvalget da også DFs eksistentielle krise ved, at vælgerflugten er gået til NB og S.

  Kommentar by Verner Jensen — 16. juni 2022 @ 18:51

 31. Vi lever alle i en blå overvandsbåd med rødt flag ved stævnen. Når vi skal kæmmes til strand ror vi på en bang-hvud tømmerflod.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2022 @ 20:37

 32. Messerschmidt er afgjort en af de største begavelser i dansk politik. Men der skal måske mere end een stor personlighed til, for at redde et parti som DF på nedtur. Han spilder nok sine evner i øjeblikket. Miseren skyldes sandsynligvis den topstyring, der igennem mange år har holdt mange selvstændigt tænkende personligheder væk fra et sådant parti.

  Men der er bestemt brug for et parti som DF i dansk politik. Nye Borgerlige, som deler nogenlunde samme værdigrundlag, får nok svært ved at trække stemmer over fra venstrefløjen.

  Der er helt sikkert brug for begge partigruperinger, hvis Danmark skal reddes ud af den kløerne på den venstreorienterede elite og globalisterne. Spørgsmålet er om ikke DF skal reorganiseres fra bunden af, med en tilgang af nye personer til at tegne partiets top.

  Men der er rigeligt med samfundsproblemer at tage fat på. Der mangler ikke mærkesager for DF og NB. Disse brændende spørgsmål ligger lige til højrebenet.

  Kommentar by JC — 16. juni 2022 @ 20:52

 33. Alle de smålige typer der bliver fornærmet over der nu kommer bedre folk til.

  Smålige typer der de sidste 10 år har været med til at køre DF i sænk og ikke gjort oprør imod en uduelig ledelse, fordi de alle sammen håbede på at kunne sidde med om bordet.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 22:47

 34. Kommentar by Verner Jensen — 16. juni 2022 @ 18:51

  Tænk på hvor mange mandater DF havde, ikke en profil er der kommet ud af dette. Mange af dem der nu skrider i foragelse er nulbonner der ikke er værd at samle på.

  Kommentar by KineserSnot — 16. juni 2022 @ 22:49

 35. Det viser bare, 20-25% af befolkningen styrer 75-80%, og det er så dem næsten alle partierne løbe efter. Stort set kun DF og NB køber ikke ind på den dagsorden. Og så længe det ene- DF – forsøger at begå selvmord for åbent tæppe, så bliver det derefter!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. juni 2022 @ 23:10

 36. Kommentar by Den Nervøse — 16. juni 2022 @ 23:10

  DF forsøger ikke selvmord, der er blot flok smålige mennesker der forlader partiet. Og jer tosser falder åbenbart for mediernes hetz imod DF.

  Kommentar by KineserSnot — 17. juni 2022 @ 01:47

 37. Det er sørgeligt at højresiden i dansk politik er så splittet og domineret af små ånder, som ikke forstår de farer der truer vort vor kultur, sammenhængskraft og status som et af verdens mest velfungerende lande.

  Partierne Venstre og Konservative er i dag særinteressepartier, styret af de penge de får fra erhvervsorganisationerne. De tænker kun i kortsigtede erhvervsinteresser og taler kun i økonomiske termer. De er befolket med middelmådige karrierepolitikere. I mange tilfælde er disse tilmed overløbere fra den værdipolitiske venstrefløj, der infiltrerer partierne og gør dem svære at skelne fra f. eks. de Radikale.

  DF har begået en stribe dumheder og sendt partiet ud på en selvforskyldt nedtur. De mistede orienteringsevnen sammen med de gamle kæmpere Krarup, Langballe og Camre, som blev erstattet af middelmådige levebrødspolitikere.

  En stor politisk tænker som Henrik Dahl spilder sine evner i et inferiørt parti som LA, der ikke formår at svinge sig op over ligegyldige økonomiske emner.

  Det er på tide at alle gode kræfter samler sig på højrefløjen, og går til kamp for at redde Danmark. Der er masser at kæmpe imod (og for): Wokevanviddet, FN-diktaturet, EU-impotensen, suverænitetsafgivelsen til overnationake instanser, der slår demokratiet ihjel, Mennerettighedstyranniet, islamiseringen, den kulturelle og etniske selvmordsdrift, befolkningsudskiftningen, klimafascismen, truslen mod ytringsfriheden, de ensrettede medier, den venstreorienterede indoktrinering, truslerne mod åndsfriheden, og mange andre sygdomme der inficerer samfundet.

  Kommentar by JC — 17. juni 2022 @ 06:51

 38. Negerkopper får man da af negerpik?

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juni 2022 @ 07:47

 39. *kinesersnot 01:47
  Hold mig udenfor, jeg stemmer NB.

  Kommentar by Den Nervøse — 17. juni 2022 @ 10:03

 40. Kommentar by Den Nervøse — 17. juni 2022 @ 10:03

  Så lad venligt være med at træde på DF.

  NB og DF står stærkere sammen.

  Kommentar by KineserSnot — 17. juni 2022 @ 10:05

 41. Sproget som kampplads

  https://twitter.com/aasewet/status/1537682776262168577

  I går gjorde styret i @sprakradet vedtak om å ta pronomenet ‘hen’ inn i dei offisielle normene for bokmål og nynorsk.

  En anden overskrift i NRK

  Sasha (25) får ikkje delta i kvinneklassen på Ekstremsportveko fordi ho er transkvinne

  Kommentar by tavsen — 17. juni 2022 @ 12:18

 42. KineserSnot — 17. juni 2022 @ 10:05:

  NB og DF er vel de mindst dårlige partier i Folketinget. Men de har stadig ikke fremlagt en plan for de massive hjemsendelser/udsendelser af fremmede, som er absolut nødvendigt, hvis Danmark fortsat skal være hjemland for danskerne. Jeg ser dem derfor mest som en slags godkendt opposition.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2022 @ 19:50

 43. Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2022 @ 19:50

  Nej men de er på vej i den rigtige retning med Morten. Han anderkender der findes et etnisk-dansk folk som selvfølgelig har ret til Danmark.

  Jeg skrev på et tidspunkt et lang besked omkring det på facebook efter han blev formand og han gav mig et like.

  Kommentar by KineserSnot — 17. juni 2022 @ 20:12

 44. KineserSnot — 17. juni 2022 @ 20:12:

  OK, det er selvfølgelig en positiv anerkendelse. Og cool at du har skrevet indlæg om det på Facebook.

  Jeg ville dog ønske, at han var lidt mere tydelig i forhold til det budskab, det er jo helt afgørende for nationens fremtid og overlevelse.

  Hvad synes du om Martin Henriksen? Han virker umiddelbart lidt mere klar i forhold til spørgsmålet om befolkningsudskiftningen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. juni 2022 @ 21:34

 45. Imponerende at det lykkedes den venstreradikale “journalist” Kim Bach at skrive en klumme, uden at nævne Kongehuset.
  Kim Bach er ellers ansat af den kulturradikale “avis” Ekstra Bladet udelukkende med det formål at svine Kongehuset til – man håber formentlig på at få en præsident Vestager eller præsident Jelved i Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 18. juni 2022 @ 09:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper