20. juni 2022

Klimakamp/klassekamp: Folket skal have magten, den brede befolkning vil Enhedslistens partiprogram

Torsdagens Extinction Rebellion-aktion under en live DR-debat fik den sædvanlige mediedækning. Ikke et eneste medie satte ideologisk etikette på aktivisterne på scenen, hvad virker mærkeligt, når nu de alle har været i medierne tidligere, og man nemt kan lave et baggrundstjek. Man vil opdage at Oscar Kluge er tæt på kommunistiske medier, og for nyligt var gæst i Revolutionen på Radio4 til en debat med overskriften: ‘Hvad kan klimabevægelsen gøre for at vinde over kapitalisterne?’.

Man kunne også fremhæve Agnete Vienberg Hansen, der tog mikrofonen under aktionen. Hun har fornyligt demonstreret til en klimamarch med parolen: ‘Solidarisk flygtningepolitik nu!’, blandt andet sekunderet af kommunistiske Internationale Socialister og venstreradikale Fællesinitiativet mod racisme og diskrimination. Altinget har lavet et fint interview med hende, og her holder hun ikke igen. Tak til Altinget, der citerer hende ordret – Aktivist afbrød partilederrunde på live tv: ‘Magthaverne kommer ikke til at overgive magten frivilligt’.

“Hvorfor er det rimeligt at bremse den demokratiske samtale, som I gjorde i går?

‘Fordi jeg ikke anser den for at være demokratisk. Vi kræver en opdatering af vores demokrati, for lige nu har vi ikke lige adgang til taletid og magten. Men magthaverne kommer ikke til at overgive magten frivilligt. Det er derfor, at vi bruger alternative metoder.’

[…]

Det lyder meget som et udklip fra Enhedslistens partiprogram…

‘Ja, og det er netop den brede befolkning, der vil det. Er det ikke lidt spændende?’

Hvorfor er der ikke flere mennesker, der stemmer på Enhedslisten, hvis det virkelig er den her politik, befolkningen ønsker?

‘Blandt andet fordi Socialdemokratiet, SF og mange af de andre partier greenwasher deres politik. …’ siger hun…”

Citat

“Vi er her for at kæmpe for et bedre demokrati. Vi kræver, at folket får magten… (Agnete Vienberg Hansen, Extinction Rebellion)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/127076/trackback

26 Comments »

 1. ‘Fordi jeg ikke anser den for at være demokratisk.”

  Siger diktatorspiren og legaliserer dermed hendes handlinger

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2022 @ 11:03

 2. desværre bag betalingsmur, men den korte intro siger alt om Mette´s syn på ytringsfrihed.
  https://politiken.dk/debat/ledere/art8842002/Mette-Frederiksen-g%C3%B8r-sig-skyldig-i-pr%C3%A6cist-den-synd-hun-kritiserer-medierne-for
  “Nu kan man bare sige alt mulig, som er forkert, helt uden der sker noget. Aviserne trykker det ……”

  Det lyder som starten på endnu mere kontrol med medierne og hvad folk skriver. Magtmennesker, uanset hvor de befinder sig tåler ikke andre holdninger end deres egne

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2022 @ 11:34

 3. Hvis folket fik magten ville de sende migranterne hjem, afskaffe afgiften på diesel og benzin og forbyde elbiler…

  Kommentar by redneck — 20. juni 2022 @ 12:13

 4. Folket vil have magten….Den ved det bare ikke selv i et Demokrati, hvor den er fremmedgjort overfor egne interesser…derfor må vi have en revolution, så vi kan indføre Proletariatets diktatur, og formynderisk administrere magten på Folkets vegne….(Kommunistiske teorier….man skal da ikke beskylde Kommunismen for ikke at have teoretisk humor)

  Kommentar by Michael Unna — 20. juni 2022 @ 12:13

 5. Folket bor i Rønne et eller sted i en sidegade…Det er derfor der er Fokemøde derover…kom ikke og sig jeg er fremmetgjort overfor Folket :-) :-) :-).

  Jeg så Noam Chomsky (Amerikansk Venstrefløjs koryfæ af yderst underholdendeslags) på youtube…Et sted nedsabler han samtlige Amerikanske præcidenter fra Eisenhover og frem…Men det mest underholdende var at følge hans teorier om Leninismen….
  Sagen er nemlig den…..At Lenin tilhørte (Hold nu fast) -Højrefløjen-. Han var højreekstremistisk i Kommunistpartiet, og derfor gik det galt for Sovjet……:-) :-) :-) :-) For mig at se slår det Wokebevægelsen i humor totalt.

  Som jeg plejer at sige Kommunismen er en STOR religion.- Der er kun en sand kommunisme, og Karl Marx er dens profet-. Aldrig har folket haft så megen opium at woke sig med, som under kommunismen. Efter Marx kom Khalif Lenin, Khalif Stalin, og så splittede Kommunist partier med Khalif Mao og Khalif Khrustiof, og der var Khalif Pol Pot, og Khalif Chauchesko (som fik en elefantorden) og talrige andre kommunistisk Khaliffer. Nogle vil mene at Kommunismen fra Maos tid er død, men fortvivl ikke. Thi i Nord Korea lysner det for Kommunismen (1/3 i hæren, og 2/3 sulter), men aldrig har der været så megen hengivenhed til den store leder i Nord Korea, og gud nåde og trøste de nordkoreanere der ikke kan se lyset, og giver udtryk for det….
  Det skal så sandelig også gælde herhjemme….Kommunismen er en Stor Religion, og dem der vover at kritisere Kommunismen, skal dømmes efter paragraf 266B……..:-) :-) :-) :-) (Ja ja ja sort humor). God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. juni 2022 @ 12:27

 6. Vi skal alle være lige til ligegyldighed. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. juni 2022 @ 12:29

 7. Utroligt at man behandler demokratiske højreorienterede bevægelser mere slemt, end Ikke-demokratiske venstreorienterede bevægelser.

  Må jeg endnu engang brække mig over vores medmennesker.

  Kommentar by KineserSnot — 20. juni 2022 @ 12:58

 8. Der går røde mordere rundt iblandt os. Det er ikke noget nyt.

  I unionen af Socialistiske Sovjetrepublikker (SSSR) kaldte de deres politiske modstandere for “ikke mennesker” og udryddede dem i Gulag, Generaldirektoratet for lejre og fængsler.

  Extinction Rebellion, Enhedslisten, Internationale Socialister, DKP osv er røde terrorister, ligesom den fanatiske klike på 10-15% bolsjevikerne udgjorde, da de tog magten ved oktoberrevolutionen i Rusland i 1917.

  Oktoberrevolutionen var anden del af den russiske revolution i 1917. Ved et statskup lykkedes det bolsjevikkerne at styrte den demokratiske regering, som var kommet til magten ved Februarrevolutionen i 1917, da zaren trådte tilbage.

  Bolsjevikkerne er som Extinction Rebellion, Enhedslisten, Internationale Socialister, DKP osv dvs den fanatiske røde klike på højst 5-10%(?), der tænker som Agnete Vienberg Hansen: “magthaverne kommer ikke til at overgive magten frivilligt. Det er derfor, at vi bruger alternative metoder.”

  Kommentar by Amad — 20. juni 2022 @ 13:15

 9. Under andre partinavne kom tidligere samme udsagn bl. a. med: Ændring(er) af det danske samfund, læs: Til et socialistisk sådant, kan kun ske vha. vold. Nu kalder man blot socialisme for “klima”.
  Lidt OT: Hvorfra får disse “klimaeksperter” midler til flyrejse(r) og lign.?
  Næppe ved ærligt arbejde, mit gæt: De eksisterer pga. kontanthjælp.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juni 2022 @ 13:21

 10. Nå ja: Utroligt at klimabevidste eksperter så ofte rejser med de udskældte fly, ofte fører sig frem i dyre biler osv. osv.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juni 2022 @ 13:25

 11. Jeg kunne falde for den, hvis det var 1.april Christiansborg er blevet en galeanstalt https://www.bt.dk/politik/kommune-vil-anonymisere-jobansoegninger-tudetosset-mener-politiker

  Kommentar by k. m. — 20. juni 2022 @ 13:38

 12. 13:38 Skide være med om forslaget stammer fra en kommune, “borgen” er lige så slem

  Kommentar by k. m. — 20. juni 2022 @ 13:42

 13. Ja, og netop det er den brede befolkning der vil det. Er det ikke lidt spændende?

  Som muslingernes –

  Terrorisme
  Knivstikkerier
  Skyderier
  Voldtægter
  Overfaldsvoldtægter
  Toturvoldtægter
  Pædofili
  Barnebrude
  Genopdragelsesture
  Vanvidsbilisme
  Islamistiske særkrav
  Stenkast
  Stenkast fra broer
  Løsnede hjulbolte
  Magtdemonstrationer
  Bilafbrændinger
  Ildspåsættelser
  Racisme
  Hadprædikanter
  Halal
  Halalslagtning
  Dyremishandling
  Kønsomskæring
  Indavl
  Bigami
  Kvindeundertrykkelse
  Undertrykkelse

  O.s.v.

  Mon det er det, den mener er spændende?

  Kommentar by Mads kering — 20. juni 2022 @ 14:20

 14. Ingen grund til at bebrejde afbryderne i alt for skarpe vendinger. Deres budskab er jo bare en opstrammet udgave af det medier og politikere i forvejen bringer.

  Det banebrydende ville være at fremføre sandheden om at menneskeskabte klimaændringer ikke har noget med CO2 at gøre, men foregår ved at udsprede kemikalier fra fly og andre metoder med den amerikanske fællesbetegnelse “Geoenginering” dokumenteret af Dane Wigington.

  Kommentar by perhag — 20. juni 2022 @ 14:31

 15. Mads kering — 20. juni 2022 @ 14:20

  Og nu kommer der snart angreb på studenterkørsel

  sure på dem, der har fået huer på
  https://www.youtube.com/watch?v=5EybAD2yaFw

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2022 @ 14:46

 16. Lidt om feminisme
  https://youtu.be/Dx4clBJpIAo

  Kommentar by k. m. — 20. juni 2022 @ 15:02

 17. Det røde “Power to the People”-logo viser tilsyneladende et Hvidt normalt-seksuelt sundt/stærkt par. Det er et forbillede for folket, som jeg umiddelbart godt kan tilslutte mig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. juni 2022 @ 17:06

 18. Venstrefløjens (måske også Ellemann´s) arv
  https://denkorteavis.dk/2022/flere-hundrede-isaer-indvandrere-haergede-byer-langs-gardasoeen/

  Kommentar by k.m. — 20. juni 2022 @ 17:10

 19. Kommunisterne/islamisterne i Frie Grønne mener jo, at Enhedslisten er for “højreorienteret”, og i virkeligheden er skabs-socialdemokrater.
  Den små Pernille Skipper var jo som skoletøz medlem af Venstres Ungdom, så det er måske ikke helt forkert?

  Kommentar by Revisoren — 20. juni 2022 @ 18:23

 20. Den nordiske udgave af pjalteproletariatets Revolution:
  Diletariatets protraktur trakteres. De skallesmækkende mimoser i sultens slavehær starter en rejsning over kvidens tinder; aser aser og jætter med hætter fodrer Fenrisulven og helvedeshunden Garm, som smedes i Hymens lænker med øksehugget Balder af Gleipner, medens Odin spiller ragnarok i heavy metal. Thors Mjølner buldrer med Tandgnostr og Tandgrisner forspændt sin Teslapotte mod Bifrost’s guldkrukker:-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. juni 2022 @ 18:47

 21. Læs Pelle Dragsted “nordisk socialisme”. Hver andet ord er ordet demokrati og så påstår han andelsbevægelsen kan være billede på nordisk kommunisme, men andelsbevægelsen var baseret på individuel ejendomsret og samarbejde ( og ikke ved at stjæle fra andre).

  Pelle Dragsted vil også nationalisere alt …og så tror han stadig det private erhvervsliv vil producere opstarter og virksomheder, der løbende kan nationaliserede:)))))det hedder ikke nordisk socialisme- det hedder kommunisme …

  Pelle Dragsted har lidt problemer med hvordan udbud og efterspørgsel skal reguleres, men foreslår at hver dansker årligt skal indberette hvad forbrug de har det kommende år..( man kan jo altid forudse hvor længe køleskabet holder:)))).det er ur- komik

  Kommentar by H.nielsen — 20. juni 2022 @ 19:20

 22. Hvis vi ikke får stoppet disse terrorister er vi og vores land færdigt.

  Kommentar by piphans — 20. juni 2022 @ 22:15

 23. Kommentar by Revisoren — 20. juni 2022 @ 18:23

  Skipper var Troskist indtil hun blev formand.

  Kommentar by KineserSnot — 20. juni 2022 @ 23:14

 24. *Kinesersnot 23:14
  I et Interview med Clemens blev Pernille Skipper ligefrem sur da hun blev præsenteret for Enhedslistens partiprogram, og blev bedt forholde sig til hvad der rent faktisk stod!
  Sagen er jo netop den at stort set ingen, ud over en lille kreds af gamle ildelugtende DKP’er, bryder sig om det der står i partiprogrammet, og det skulle jo nødigt gå op for den almene dansker, at de vil miste ejendomsretten til alt undtagen deres tandbørste, hvis Enhedslisten fik magt, som de havde agt.
  Enhedslisten blev dannet ved, at tre partier gik sammen, DKP, VS og SAP.
  DKP Danmarks Kommunistiske Parti eksisterer fortsat som organisation, og var/er vesteuropas mest Moskvatro Kommunistiske parti. Der er dem Mai Villadsen ikke kan få til at rette ind, for nok udnævner hun Vladimir Putin til højreorienteret, men han er gammel KGB agent, og glødende tilhænger af det gamle Sovjetunionen og altså Kommunist, og de gamle kommunister i Enhedslisten har ikke glemt deres allierede i Moskva.
  VS. Venstresocialisterne har gennem tider haft deres fingre dybt nede i den internationale terrorismes værktøjskasse! De har haft nære forbindelser til PFLP. En palæstinensisk terrororganisation som Anne Grethe Holmsgaard holdt møder med, de og VS kom med fælles udtalelser, Holmsgaard nægtede at tage afstand til flere grove terrorangreb, bl.a. terrorangrebet ved OL i München. Hun udleverede en liste med navne på 300 danske jøder til terrororganisationen, hun holdt møder med de arabere som styrede Blekinggadebanden, der som bekendt stod bag de blodige angreb på Købmagergades postkontor. Det var den “kloge” VS’er Preben Wilhjelm der i 1983, udtalte om den omdiskuterede udlændingelov, at der ikke ville komme så mange, højst nogle hundrede over en årrække. Så meget for den klogskab. VS er nedlagt som organisation, for helt at hellige sig Enhedslisten.
  SAP Socialistisk Arbejder Parti et lille sekterisk, trotskistisk parti med en naiv hjemmeside, det ligner noget med en spritdublikator, en knyttet hånd med en ring omkring. SAP eksister fortsat som organisation.
  Hyggelige mennesker, men bare lige for at forklarer hvem vi er oppe imod.
  I øvrigt var det Anne Grethe Holmsgaard, dengang VS, som var dommer i rigsretsagen mod Inger Støjberg, udnævnt af SF i øvrigt, og på den måde er ringen vel sluttet!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. juni 2022 @ 09:04

 25. Den Nervøse i går 09:44
  “..Hun udleverede en liste med navne på 300 danske jøder til ..”
  Er der dokumentation. Og hvordan var hun i forbindelse med Blekingegadebanden = karateklubben, som købte hus til fornavn Appel med de stjålne penge?
  Og hvordan fanden i helvede kan hun optræde som dommer???

  Kommentar by Nielsen — 22. juni 2022 @ 03:44

 26. *Nielsen 03:44
  Hun blev politisk udnævnt af SF!
  Overdommere i Rigsretten Thomas Rørdam, der tidligere var forsvarsadvokat, var pudsigt nok netop forsvarer for Niels Jørgensen fra Blekingegadebanden. Det er almindeligt kendt at de opnåede en fortrolighed en stor fortrolighed.
  Prøv at google Blekinggadebanden, Anne Grethe Holmsgaard og Bent Blütnikow.
  Jo det er et lille land vi lever i og de samme personer dukker op i de særeste sammenhænge!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. juni 2022 @ 06:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper