22. juni 2022

Den revolutionære treenighed personificeret: Laura Horn, Freja Wedenborg & Andreas Rasmussen

Sidste år bloggede jeg om Scientists Rebellion, der demonstrerede foran Klimaministeriet. Første taler var en Laura Horn, der ikke var klimaforsker, men lektor i politisk økonomi ved Roskilde Universitet. Hun var gæst i tirsdagens udgave af Revolutionen, hvor hun proklamerede at hun var kommunist, nærmere betegnet ‘Solarpunk kommunist’. Jeg slukkede før hun fik forklaret, hvad det konkret betød.

Blandt gæsterne de senere uger har eksempelvis været ‘Andreas Rasmussen, journalist’, også kendt som Antifascistisk Aktion/Redox-aktivisten, der blandt andet har en dom for politisk vold. Han blev fornyligt indstillet til en journalistisk pris for Redox-skriverier af Cybernauternes Freja Wedenborg, der var gæst i samme program i sidste uge. Hun er erklæret kommunist, og starter den 1. august som journalistisk lektor på Syddansk Universitet. Hun skal blandt andet undervise i ‘aktivistisk journalistik’.

Den revolutionære treenighed personificeret. En kommunistisk forskeraktivist, en kommunistisk lektor i ‘aktivistisk journalistik’, og den ideologiske gadekriger, der gør det beskidte arbejde…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/127120/trackback

24 Comments »

 1. Intet under at erhvervslivet higer efter faglærte tømrere og murere. Et rigtigt arbejde er ikke woke.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 22. juni 2022 @ 01:57

 2. Enøjet aktivistisk journalistik fra CNN primetime vært Don Lemon:
  “He demanded journalists not give “both sides” of the political aisle equal footing in their reporting, because Republicans are “misleading” the country while Democrats are “standing up for democracy.”

  Lemon praised how journalism has drastically changed in the past several decades, to where he can now give his opinion while reporting.

  We talked about the role of journalists in the society, and I had to inform them that we no longer live in a Walter Cronkite society,” he began. Lemon called the freedom to “state [his] truth” and “stand up for what is right,” as a journalist on television, “imperative”

  Lemon urged his fellow journalists to not portray Republicans and Democrats as equal.

  We cannot pretend as journalists, that it is equal. It is not,

  What the Republican Party is doing now and not standing up for our democracy and being quiet, that is very dangerous… we cannot fight all of these things and make a better world and do what [Former Treasury Secretary] Larry Summers told me last night about getting our economy together if we don’t have a functioning democracy. So we as journalists need to stand up for that and not pretend it is — that we can both sides it. This is not a both sides [issue],”

  A Pew survey published this week found that a majority of journalists, 55%, reject the idea that both sides “always deserve equal coverage.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. juni 2022 @ 05:06

 3. Kim!!! :-). Hvor vover du at krænke det hellige kommunistiske parti. Kommunistpartiet er en stor religion!!!:-). Der er kun En Sand Kommunisme og Karl Marx er dens profet!!!Den har så sandelig igennem tiden været en stor Folkeopiumshelligånd for utallige jordfjerne visioner om en mere lig..lige…ligegyldig verden!!! (Halleluja). Den blev splittet i Khalif Lenin og Khalif Mao og store personligheder som Pol Pot, Chauchesko etc. Idag har vi jo kun Nordkorea og den kære leder som håb. Hvis du bliver ved med at gøre nar og håne denne Store religion…bliver du dømt efter paragraf 266B. :-) :-) :-).

  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2022 @ 07:15

 4. PS:Bortset fra den kommunistiske ideologiske uhyrlighed i ligegyldighed….Så bekæmp Islam for den er en – usekulær diktatorreligion med et (bizart) Førerprofetideal.-. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2022 @ 07:37

 5. En revolutionærs hemmelige revolutinære kampdag:
  10 morgen – Vælter ind på partikontoret.
  10-10:15 – Udtænker nye metoder for tilsvining af det borgerlige demokrati.
  10:15-middag – Middagslur.
  middag-12:45 – Frokost med sild og snaps.
  12:45-1:00 – toiletbesøg.
  1:00-1:10 – Skift af undertøj og spuling af badeværelse.
  1:10-2:00 – Selvbeundring i spejl og dagdrømme om revolutionen.
  2:00 Besøge forældre i Gentofte.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. juni 2022 @ 09:35

 6. https://freewestmedia.com/2022/06/15/swedish-journalist-quits-due-to-threats/

  Svensk journalist der har været i faget i 20 år forlader jobbet pga trusler mod familien

  Man kan kun gætte på hvorfor danske medier ikke rydder forsiden

  Kommentar by k.m. — 22. juni 2022 @ 09:43

 7. 5):-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2022 @ 09:53

 8. Så længe STATEN forsørger dem, bliver de ved med deres navlepilleri og nepotisme.

  Luk dog de såkaldte journalistuddannelser. Rugekasser for snylterelementet under opvæksten, indtil de af vennerne kan ansættes, så de bliver lønnet af STATEN (direkte eller indirekte).

  Kommentar by Bastardo — 22. juni 2022 @ 10:15

 9. At 2)
  Det er jo ligesom at høre Mette og hendes klakører i deres sygelige angreb på andres mening. De er hurtige til at tage ved lære af USAs woke-parti.

  “Trumpister”, “Slagteren fra Nordsjælland”.
  Mette synes, at slagter er et foragteligt erhverv. Er hun vegetar?
  Mette synes, at Nordsjælland er et foragteligt sted. Hvor bor hun selv?

  —- Og det er hende, der klager over tonen. Hvad bilder hun sig ind? Hun skulle hellere beordre sine tølper-ministre til at tale ordentligt.

  Kommentar by Bastardo — 22. juni 2022 @ 10:26

 10. HURRA for mangfoldigheden i MSM.

  “USA Today vil stramme op på sine procedurer efter afsløringen af snyd fra en af avisens journalister.”
  politiken.dk/kultur/medier/art8844968/Ung-nyhedsjournalist-fandt-selv-p%C3%A5-kilder-og-citater-i-sine-artikler

  IGEN IGEN

  Shattered Glass
  https://www.imdb.com/title/tt0323944/
  The story of a young journalist who fell from grace when it was discovered he fabricated over half of his articles from the publication The New Republic magazine.

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2022 @ 10:44

 11. “Den revolutionære treenighed” plus den fjerdeperson, som tvangsmæssigt betaler for destruktiv idioti i endeløse baner: Den danske skatteyder.

  Kommentar by Crass Børsting — 22. juni 2022 @ 12:41

 12. Forkaelede Nasserer af foerste rang

  Kommentar by dunkj — 22. juni 2022 @ 12:44

 13. 2.Jørgen Nielsen

  Det er godt du holder øje med CNN. Det er sørgeligt, at de er kommet så langt ud, at Walter Cronkite tiden er forbi. Når de taler om demokrati, så ved man, at de mener kommunisme. Nå de taler om menneskerettigheder, så ved man at de mener en ven du ikke har mødt dvs. en muslim. Men ideologi er jo noget bras ikke?

  Kommentar by Tim Pallis — 22. juni 2022 @ 13:41

 14. Intet under at erhvervslivet higer efter faglærte tømrere og murere. Et rigtigt arbejde er ikke woke.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 22. juni 2022 @ 01:57

  Og nu har Arne-pensionen medført at over 33.000 håndværkere er forsvundet fra arbejdsmarkedet.

  Men samarbejdet mellem Rødgardister og MSM fungerer perfekt.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/saa-er-den-gal-igen-gourmet-minister-afsloeret-syv-gange/9307894
  Rasmus Prehn har – som den eneste af regeringens ministre – misbrugt statens kreditkort og betalt tilbage for endnu flere restaurantbesøg end hidtil kendt. Gav gourmetmad til journalister for tusindvis af kroner”

  Kommentar by tavsen — 22. juni 2022 @ 16:18

 15. Er tråden lukket?

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:39

 16. Sagen er jo den at den store religion som Karl marx grunlagde med hans Folkeopium er blevet misforstået af alt og alle.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:41

 17. Dengang vovede man også at stille spørgsmålstegn ved tesen om -proletariatets diktatur-. vi ved jo allesammen at diktatur ikke lyder så godt, men når vi allesammen skal være -lige-gyldige (nogle er mere lige end andre, som Georg Orwell lærte os i “kammerat napolion”). Så er der jo nogle der skal lede den process.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:43

 18. Sagen er jo den at proletariatet, idag som på Marxes tid, er fremmetgjort overfor egne interesser (vi ved skam bedre på jeres vegne)

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:44

 19. Derfor er der nogle der skal lede de stakkels undertrykte proletarer i den rette tankemæssige retning, så vi alle kan blive ligegyldige, og derfor er der nogle ledere/formænd/generalsekretærer der leder den proces for de rettroende, så vi alle kan komme i det store ligegydige paradis.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:47

 20. Kom ikke at sig kommunismen er -arrogant-formynderisk-dekadent på menneskenes vegne, når den kun vil menneskene det godt…bortset fra de reaktionære, borgerlige, bourgosiagtige burgøjsere :-) , som jo er Vantro, og i mindretal. Friheden må undertrykkes for lighedens skyld.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:49

 21. Herhjemme har vi jo f.eks den store leder Mogens Amdi Pedersen, som søgte tilflugt på King Fischers I-land- i Miami. Det siges han så igen måtte søge tilflugt hos Robert Mugabe, og lige nu er han vist et sted i mexico, fordi de danske myndigheder vil undertrykke ham :- ) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:56

 22. Undskyld. Af en eller anden årsag ville den ikke tage hele indlægget sammenhængene.

  Jeg var på et tidspunkt til middag sammen med nogle kinesere. De kendte selvfølgelig ikke så godt til Danske og europæiske politiske forhold i detaljer. Jeg forklarede dem at man herhjemme jo brugte Hitler og Nazismen som skældsord på sine politiske modstandere, især når man skulle hæfte dem alt muligt ondt på. Deres svar: Ja det vidste de godt men det var for dem at se temmelig hysterisk hyklerisk. Mao havde da været en langt større undertrykkende Massemorder end Hitler havde været, og han havde i eftertiden da haft sine tilhængere herhjemme i fred…de rystede bare lidt på hovedet over det.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 07:28

 23. Disse “videnskabskællinger og -stoddere” og skulle tage og se hvad Elsa Widding taler om. Men det rækker deres videbegær nok ikke til.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 07:54

 24. Tja, i Mette Mink’s røde rædselskabinet sidder der som bekendt allerede to forhenværende (?) venstreradikale “aktivister” i skikkelse af Matias Tesfaye og Pernille Rosenkrantz Theil…

  Kommentar by Revisoren — 24. juni 2022 @ 19:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper