22. juni 2022

RUC-stud.: Udemokratisk at klimaaktivister blev afvist, ‘Samfundsforandring kræver radikale metoder’

Nina Rask Skotte studerer ‘Politik og Forvaltning’ på RUC, og mener vi har et ’selektivt demokrati’, når Extinction Rebellion ikke har ret til at ødelægge politiske debatter under Folkemødet. Hun bruger blandt andet udtrykket ‘youthwashing’, og så ved man, at vi har at gøre med det yderste overdrev. Kommentar set hos Altinget – Studerende på Folkemødet: Jeg var lamslået, da politiet frihedsberøvede klimaaktivister.

“Flere gange var Folkemødets deltagere og nysgerrige demokratiske borgere bag skærmene derhjemme dog vidne til en afvisning af det, som jeg forstår ved demokratiet: At alles stemme bliver hørt. Torsdag aften blev en aktivistisk aktion lukket ned under en partilederdebat i DR’s program…

… når de aktivistiske handlinger ikke passer ind i de etablerede organisationers drejebøger, så slukkes deres stemme.

… Skulle aktivisterne have fulgt spillets regler på Folkemødet? Rakt hånden op, lyttet og skrevet et læserbrev i den lokale avis, eller delt sine tanker i en post, og tagget de rette magthavere? Nej. Aktivistiske handlinger har en lang historie, som er beviset på, at samfundsforandring kræver radikale metoder. …

Jeg er vred og frustreret over den eksklusion, jeg var vidne til, og at den ikke blev italesat, men derimod dysset ned. De unges budskab blev tiet ihjel.”

(Nina Rask Skotte på Facebook, 22. juni 2022)

Oploadet Kl. 23:31 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/127137/trackback

16 Comments »

 1. Man kan med rette kalde venstrefløjens metoder for “udemokratiske”, “usympatiske”, “bøllemetoder” etc. men venstrefløjen har vundet stort set alle kulturkampe de sidste 50 år, blandt andet fordi de er klar til at gøre HVAD SOM HELST for at fremme deres agenda. Højrefløjen kunne lære noget af denne radikale og kompromisløse tilgang.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2022 @ 01:37

 2. Tja… Nina… Det er så ikke udemokratisk når det er Extension Rebel, Antifa eller Redox ødelægger deres meningmodstanderes ret til at ytre sig… Nina har virkelig lært noget fra Tyskland i 20erne og 30erne. Tillykke med det.

  Kommentar by Ignoranten — 23. juni 2022 @ 03:48

 3. https://www.foxnews.com/media/cnn-nbc-msnbc-journalists-say-republicans-covered-equally-democrats

  Kommentar by k. m. — 23. juni 2022 @ 06:47

 4. Politik og forvaltning på RUC, var nok et studie vi sagtens kunne undværer! Jeg er sikker på at det vil være en stor gevinst for Danmark og de hårdt plagede skatteydere, hvis sådan et studie blev nedlagt! I det hele taget burde RUC nedlægges og så kunne man fordele nogen af de naturfaglige uddannelser ud på andre universiteter.

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2022 @ 08:07

 5. Politicofobi = Fobi – angst for voldsom væmmelse ved politikere.
  Ved folkemødet på Bornholm burde der være opstillet et nødhjælpstelt til de sikkert mange, der rammes af politicofobi under foredragene.
  Politicofobi er i familie med hypocritifobi = angst for voldsom væmmelse ved hykleri.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2022 @ 08:18

 6. Ingen hekse på bålet. Ingen emner for store, ingen for små når cancel culture kulten finder noget der skal fjernes.
  Hvad med diskutere stening af kvinder i dag ? og en vis religions kvindesyn ?
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/flere-dropper-heksen-til-sankthans-det-er-ikke-noget-vaere-stolt-af (kræver login)

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2022 @ 08:46

 7. Ja jeg forstår Nina Rask….når jeg er så dejlig selvretfærdig med lutter gode hensigter, så skal friheden og demokratiet holde Deres kæft, så jeg kan komme til orde. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 08:48

 8. Husk …I må ikke komme en Kageperson på bålet iaften. Det er så krænkende :-) :-) :-). God Sankt Hans :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 08:49

 9. Det er udemokratisk at der ikke er diktatur i DK, mner Nina Rask Skotte studerer ‘Politik og Forvaltning’ på RUC. Mange på RUC og i andre sekteriske subkulturer mener, at de som eliten har ret til at gennemføre revolution henover hovedet på befolkningsflertallet. De opfatter det som deres hellige mission at lede proletariatets diktatur som de i sin tid (og flere gange i Østeuropa) i forrige århundrede gjorde i Europa da jerntæppet faldt dér.

  F.eks i Unionen af Socialistiske Sovjetrepublikker(SSSR), hvor kaldte de deres politiske modstandere for “ikke-mennesker” og udryddede millioner af dem i Gulag, Generaldirektoratet for lejre og fængsler.

  Extinction Rebellion, Enhedslisten, Internationale Socialister, SF, DKP osv er danske røde fanatiske kliker på 10-15%. Den samme andel som bolsjevikerne udgjorde, da de tog magten ved oktoberrevolutionen i Rusland i 1917. Oktoberrevolutionen var, som bekendt, anden del af den russiske revolution i 1917. Ved et statskup lykkedes det dengang for bolsjevikkerne at styrte den demokratiske regering, som var kommet til magten ved Februarrevolutionen i 1917, da zaren blev afsat.

  Tyskland-Østrig havde startet 1.verdenskrig, som reaktion på terrormordet i Sarajevo den 28 juni 1914. De gav derfor under krigen den revolutionære fører Lenin fri rejse i tog til Sct. Petersborg. Dér fik han russernes deltagelse i krigen mod Tyskland-Østrig stoppet og med vold og terror indførte hans bolsjevikker proletariatets diktatur indført.

  Extinction Rebellion, Enhedslisten, Internationale Socialister, DKP, SF osv er danske bolsjevikker, der drømmer om at afskaffe det danske demokrati og indføre diktatur.

  Kommentar by Amad — 23. juni 2022 @ 09:08

 10. For en 10 – 12 år siden forudså FBI at den næste bølge af terrorisme, ud over islams rullende terrorisme, ville blive udført af dyreværnsforkæmpere og klimaaktivister.

  Nu er Vi godt i gang med de indledende faser. Det starter jo altid med opråb om at ingen vil høre vores klager så må vi tage andre og mere mærkbare midler i brug.

  Det er kun et spørgsmål om tid.

  Kommentar by Santor — 23. juni 2022 @ 09:11

 11. Kære antidemokrater,
  Det står jer frit for at blive hørt: Lej en bod på folkemødet og bliv dermed optaget i programmet. Fremmødet vil vise jer, hvor fint demokratiet fungerer, også for unge.

  Kommentar by Bastardo — 23. juni 2022 @ 10:16

 12. RUCs opfattelse af “Politik og Forvaltning” spejles fint i den nuværende regering.

  Kommentar by Bastardo — 23. juni 2022 @ 10:18

 13. Der har altid igennem vores historie været “aktivister” af den ene og anden slags –

  Anders breivik for eksempel, og også “aktivister som Mao og hitler o.s.v.

  Ja, også islam har deres terroriserende “aktivister”i form af dens indavlede vraltende inkompetente hjernedøde minions uden selvstændig tankegang.

  Kommentar by Mads kering — 23. juni 2022 @ 10:34

 14. Kunne ‘klimaaktivisterne’ ikke bare nøjes med at forbedre det politiske klima i EU’s førerbunker ved at smide Tykskalleland og Frøæderland ud af EU.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2022 @ 10:42

 15. “Udemokratisk at klimaaktivister blev afvist” Totalt enig – de skulle være blevet kørt på vestforbrændingen med det samme i stedet for.

  Kommentar by piphans — 24. juni 2022 @ 09:23

 16. Husker at “højreorienterede” aktivister for nogle år tilbage blev irettesat af politiet, da Hizb ut-Tahrir afholdt fællesbøn på Rådhuspladsen.
  Københavns politi med Sharia-Jeppe i spidsen krævede, at alle holdt deres mund, når muhammedanernes bøn og Allah u Akbar gjaldede ud over pladsen…

  Kommentar by Revisoren — 25. juni 2022 @ 10:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper