23. juni 2022

Afghanske Nadia Nadim om 6.500 døde gæstearbejdere ifm. VM i Qatar: ‘Pissenederen og ærgerligt’

Det fryder mig at mediedarlingen Nadia Nadim nu pludselig er kommet i modvind, men der er nu også noget hyklerisk ved DBU’s tilgang. Hvis det er dårlig moral at samarbejde med Qatar-regimet, så burde Danmark jo holde sig helt væk fra arrangementet. Indlandsredaktør Kasper Krogh kommenterer i Berlingske – Nadia Nadim kalder 6.500 døde i Qatar ‘pissenederen og ærgerligt’ – men det udstiller hendes hykleri.

“Godt nok kaldte Nadia Nadim det ‘pissenederen og ærgerligt’, at 6.500 arbejdere er døde for at bygge stadioner til det VM, hun har kaldt ‘The Greatest Show on Earth’. Men derfra gik hun i direkte angreb på pressen, som hun mente havde skrevet for meget negativt om hendes ambassadørrolle. …

Hvis hun vil gøre noget for kvinders rettigheder i Mellemøsten er der utallige humanitære organisationer med større gennemslagskraft og renere linjer at være ambassadør for. Frem for at gå under fanen hos Qatar, der i en årrække har huset ledende Taleban-medlemmer i eksil.”

(Nadia Nadim i Qatar-reklame, 17. december 2021)

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/127147/trackback

40 Comments »

 1. “ambassadørrolle”? Er hun ambassadør for Pakistan eller hvordan …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2022 @ 01:31

 2. Betalingsmur. Stop mediestøtte.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 04:46

 3. Ja, vi burde holder os væk.. Der er mange der er dobbeltmoralske.. havde Remee støttet Nadim hvis hun havde været en ‘hvid’ gammeldansker? https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/remee-uddyber-haard-kritik-det-er-oldnordisk-og-usympatisk/9307390

  Kommentar by anno — 23. juni 2022 @ 05:28

 4. Der er lige så meget dansker i hende, som der er hare i forloren hare.!!!!

  Kommentar by Revser — 23. juni 2022 @ 06:07

 5. Jamen det er selvfølgelig -nederen- at 6500 gæstearbejdere skulle omkomme, når Khalifat arabiske repressentanter skal blære sig med WM i Fodbold…på den anden side ud fra god islamisk etik, så var det jo blot vantro, som selvfølgelig kunne ofres ud fra de rimelige slavedelignende forhold….ud fra islamisk etik og moral…vi kan jo ikke så godt forbyde det gud tillader og tillade det gud forbyder (Er belært af Imams udtalelse)….Mig?Må Danskerne hurtigt tabe de første par kampe.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:23

 6. Støt SIAD:www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  (Stop Islamisering Af Danmark). God sankt hans aften. God torsdag . mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 06:26

 7. “Frem for at gå under fanen hos Qatar, der i en årrække har huset ledende Taleban-medlemmer i eksil.”

  …samt Hamas ledere ikke at forglemme.

  Kommentar by Limewoody — 23. juni 2022 @ 06:26

 8. Fra teksten under billedet: “Helping humans who are in need, that’s what I’m about.”
  At hjælpe ”mennesker i Qatar som er i nød”, burde Nadia Nadim præcisere og indskrænke til hun vil hjælpe kvinder i Qatar, som er i nød og undertrykte i landet. Det drejer sig vel om op imod halvdelen af befolkningen?

  Måske skulle Nadia Nadim helt holde sig væk fra Qatar og hellere koncentrere sig om at hjælpe sine kvindelige landsmænd i Afghanistan? De har alle fået det forfærdeligt efter Bidens planløse tilbagetrækning.

  Kommentar by Henning Jensen — 23. juni 2022 @ 07:38

 9. Hvis det stadium var bygget i et Vestligt land med blot 65 eller for den sags skyld 6 døde ville der rejse sig et ramaskrig i samtlige landes presse med krav om fængsel til de ansvarlige og giga-erstatninger til de berørte, men nu er det et islamisk land og Vi ved jo alle sammen at det at det er “deres” måde at gøre tingene på så der er ingen der hæver stemmen over den islamiske fremgangsmåde, de ved jo ikke bedre.

  Danmark burde under ingen omstændigheder associere sig med den slags umenneskelighed og Nadia Nadim burde straffes for hende renvaskning af det islamisk psykopatiske styre i qatar.

  Skam til den danske regering og Nadia Nadim!

  Kommentar by Santor — 23. juni 2022 @ 08:44

 10. beklager linket ikke virkede: http://www.siaddk.wordpress.com

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 08:45

 11. At 4):
  Jeg vil da tro, at mange af de døde slavegjorte har været muhamedanere.
  Qatars regering har dermed handlet imod Allahs vilje, og burde straks dræbes.

  Kommentar by Bastardo — 23. juni 2022 @ 10:07

 12. Hunde kan vel også optrænes til at spille fodbold. Det vil garanteret også se mere elegant ud end femifodbold, der ser ud som om, det bliver spillet i højhælede sko.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2022 @ 10:39

 13. Gustav Jensen — @ 10:39. – “Femifodbold, der ser ud som om, det bliver spillet i højhælede sko.”
  Er det ikke kun trans’ere der spiller i højhælede sko?

  Kommentar by Henning Jensen — 23. juni 2022 @ 12:06

 14. Hvorfor har hun ikke sæk over hovedet?

  Kommentar by Cebber Jensen — 23. juni 2022 @ 14:30

 15. Muslimaen på billedet, muligvis personen Nadia Nadim, burde dække sig lidt til, hun viser for meget hud og for hår efter min smag.

  Muslimaer bør kun vise deres overskæg i offentligheden.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 23. juni 2022 @ 14:54

 16. Henning Jensen — 23. juni 2022 @ 12:06.
  Der kunne indføres mixed football med en tredjedel af mænd, kvinder og LGBTPQRST+- hver. Det forøger underholdningsværdien fænomenalt og er sexualpolitisk neutralt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2022 @ 15:31

 17. > Polka 14:54
  Jeg tror dit spørgsmål er udtryk for ønsketænkning. De begynder nok aldrig. Vi ender som Sverige. Med et land i kaos. Vi er alt for mange danskere, som er ligeglade med vores frænder. Vi har brug for Stram Kurs som klart og tydeligt tager afstand fra fremmede fjender, som netop nu befinder sig i vores land.
  Men det hænger desværre tæt sammen med den økonomiske politik der er blevet ført i århundreder og den lovjungle som tyranniske despoter har spundet os ind i.
  Jeg anbefaler den video med Joseph Saouk som bliver interviewet på Riks. Snaphanen 22/6-2022.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 15:42

 18. #8 Henning Jensen.
  ” efter Bidens planløse tilbagetrækning.”
  Det var skam lige efter planen. Afghanistan, hvor det amerikanske militærindustrielle kompleks
  lige fik solgt for mere end 80.000.000.000,- isenkram til den amerikanske hær, som så overlod det til isis og al queda, som så kan bruge det imod andre. Derefter trak amerikanerne/ det militærindustrielle kompleks sig ud, og gik ind i ukraine for at holde gang i forretningen.
  Når ukraine så engang er totalt smadret og der ikke er flere penge at tjene der, starter de en ny krig et andet sted.
  Og,og, når isis og al queda så bruger disse våben leveret af amerikanerne imod andre lande og folk i regionen så står amerikanerne selvfølgelig klar med at stort venligt smil og tilbyder dem som bliver angrebet en masse våben til en favorabel pris.
  Ligesom amerikanerne solgt våben til både iran og irak da de to lande var i krig.
  Og nato er nyttige idioter der synes at det er fantastisk at deltage i denne ondskab

  Kommentar by Danskeren — 23. juni 2022 @ 16:24

 19. Nadia Nadim er muslim, hun har været god til tidligere at tale dårligt om Danmark og hvor dårligt vi behandler muslimer. Jeg tror hende ikke.

  Kommentar by IES — 23. juni 2022 @ 17:02

 20. Saudi Arabien og sikkert resten af muslimske lande i Mellemøsten er dybt afhængig af fremmed arbejdskraft.
  Kan muslimer ingenting selv ?

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2022 @ 17:17

 21. Danskeren — 23. juni 2022 @ 16:24.
  USA må have verdensrekord i våbeneksport. Sjovt hører man aldrig noget om hvem der betaler for al dette militære legetøj for idioter. Betaler vasallerne i Nato? Betales direkte eller indirekte i form af ‘beskyttelsespenge’ til det brutale Nato?
  Det ville være interessant, hvis et forskerhold frembragte en oversigt over den amerikanske våbenindustris profitter, sammenholdt tidsligt med de af USA anstiftede lokalkrige!
  Anstiftede lokalkrige er vigtige for USA, til at demonstrere hvem som er verdens politimester. Efter USA’s næste katastrofe, sit nederlag i proxykrigen i Ukraine, må USA dele sin dominans med Rusland og Kina.
  USA har derfor kun 2 muligheder; anerkende sit tab af Ukraine som korridor til Moskva, eller starte WW3.
  Sidstnævnte krig får ingen vindere, tværtimod vil USA, EU, Rusland og Kina lyngrilles i en gigantisk brintbombe eksplosion, der vil forvandle flere kontinenter til radioaktive dødszoner i ca. 10000 år. Bon Appetit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2022 @ 17:24

 22. HVorfor er muslimer SÅ falske? Taqiyya-taqiyya.
  Om muslimaen virkelig vil gøre noget for mennesker i nød, så hjælp dine medsøstre i Afghanistan.

  “Taqiyya is an Islamic juridical term whose shifting meaning relates to when a Muslim is allowed, under Sharia law, to lie”.

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 23. juni 2022 @ 17:35

 23. > Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 15:42

  Det er mere retorisk.

  Jeg ville ønske at flere nationale ville gentage “spørgsmålet” hver gang de kommenterede på nominelt borgerlige politikeres opslag mv.

  Spørgsmålet udstiller nemlig, at ingen dansk politiker med blot minimal reel indflydelse har en hjemsendelsespolitik (vælg selv et passende synonym f.eks. repatrieringspolitik, tilbagevandringspolitik o.lign.).

  Konsekvensen af at skive “hvornår begynder hjemsendelserne?” vil nok være, at man bliver blokeret – fordi det er et ubekvemt spørgsmål – men handlingen vil være ren case in point (det der beviser påstanden)…

  Nye Borgerlige bliver nok for en årrække et slags nyt Dansk Folkeparti (dvs. varm luft og vindfrikadeller). Danmarksdemokraterne )(Støjsenderens nye parti) overtager en eller anden borgerlig fællesmængde af vælgere mellem DF, Venstre og Konservative.

  Kommentar by Polka — 23. juni 2022 @ 18:16

 24. #21 Gustav Jensen
  Iøvrigt er det jo interessant at hele forklaringen på tragedien i ukraine ifølge usa og nato, skulle være enhver suveræn stats selvfølgelige ret til selv at bestemme hvem man vil indgå alliancer med og handle med.
  Usa har lige siden 1826 hårdhændet og konsekvent håndhævet Monroe doktrinen som i al sin enkelthed går ud på at hele sydamerika er usas interessesfære. usa opfatter det som sin helt selvfølgelige ret at bestemme hvem ethvert sydamerikansk land må handle med, indgå alliancer med og hvilket styre de har.
  Lad lige det synke ind !
  Derudover er usa villige til hvad som helst , sådan helt bogstaveligt, for at forsvare petrodollaren. Hvis petrodollaren mister sin status som verdens reservevaluta til feks. rubler eller yuan eller en panarabisk valuta baseret på guld eller en kombination af disse, vil det blive åbenbaret for alverden at usa er bankerot og har været det i mere end 50 år.
  Så vil det vise sig at usa er uden sammenligning verdens mest forgældede land og at de har brugt deres militære magt til ved hjælp af mafiøse metoder at tvinge omverdenen til at acceptere deres totalt værdiløse pengesedler som gyldigt betalingsmiddel.

  Kommentar by Danskeren — 23. juni 2022 @ 19:57

 25. Iøvrigt er anslået 54 % af den amerikanske nationaløkonomi afhængig af det militærindustrielle kompleks, altså at krigsmaskinen er i bevægelse !!
  Lad også lige den synke ind.

  Kommentar by Danskeren — 23. juni 2022 @ 20:01

 26. Set i Kristeligt Dagblad.Dags dato. Erdogan fik besøg at den Saudi arabiske prins, som man mener (USA) er direkte skyld i den journalist (fra Saudi Arabien) der blev slagtet levende på den Saudiske ambassade i Tyrkiet. En tyrkisk politiundersøgelse kunne ikke fastslå hvem der havde skylden for den levende slagtning af journalisten i Tyrkiet på den Saudiske Ambassade……

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 20:07

 27. Dermed er de gode reltioner til Saudi Arabien genoprettet i Tyrkiet (Kunne man forvente andet med Erdogan?).

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 20:15

 28. Dumskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd, luk lortedanmark og spar vores forfædre for mere ydmygelse.

  Kommentar by piphans — 23. juni 2022 @ 21:48

 29. > Polka 18:16
  Jeg ved jo godt, at du spørger fordi du vil have spørgsmålet frem til tosserne på Christiansborg. Men jeg synes ikke rigtigt vi har held med at råbe dem op. Politikere tager en beslutning om at vi ikke må ditten eller datten og de får dhimmi strisserne til at håndhæve deres fikse idéer. Desuden lader de privatejede Nationalbanken trykke vores pengesedler og slå vores mønter. Deri ligger det største af alle problemer. Mads Palsvig har fat i det meste af den historie, men han glemmer i skyndingen, at Danmark er danskernes land. -Uanset hvor mange danske soldater har deltaget i USA’s grundlovsstridige angreb på andre lande. Se gerne Danskerens svar til Henning Jensen (16:24)
  > IES 17:02 Jeg tror de fleste danskere har erfaret at man ikke kan kan tro hvad en muhammedaner siger.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 23:16

 30. Det virker altid patetisk når vores medier kramelsker indvandere, som klarer sig godt, bare fordi de er indvandere! Hun er sikkert god til at spille bold, men det er der da mange der er, uden at de pludselig bliver krammedyr for røde journalister. Man skulle næsten tro, at de tror, at vi er så naive, at vi pludseligt mener at indvandere er ok og at – se bare de kan godt!
  På en eller anden måde virker det som om, de bare øjner en chance for, at undgå at tale om hvor rædselsfuldt dårligt, de klarer sig i det danske samfund!
  Man behøver bare, at læse Danmarks Statistiks årlige “Indvandere i Danmark “ så behøver man egentligt ikke mere!
  Men hver gang medierne får et krammedyr, så går det galt, enten viser det sig, at de er kriminelle, tilhængere af en eller anden mellemøstlig bandit eller terrorist, eller bare kommer til at sige noget helt forkert!
  Konklusion, som hovedregel kan de ikke integreres, mest fordi de ikke vil!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2022 @ 05:11

 31. # 30.
  “Indvandere i Danmark “ ????
  NOPE, velfærdsturister på evig forsørgelse for andres penge, velvilligt uddelt af tosserne, også kaldet politikere i Folketinget.
  Langt de fleste indvandrere er kommet hertil som UPS: “flygtninge”, De er så forfulgte at en del af disse tager på ferie i det land de er “flygtet” fra.
  Nå, vi vælger selv de der så venligt deler ud af andres penge.

  Kommentar by NED MED ALTING — 24. juni 2022 @ 11:37

 32. Er det ikke hende, som blev “Årets Dansker” uden at være dansker, et eksempel på den absolutte klovne-verden vi lever i.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juni 2022 @ 14:38

 33. Det påstås, at den afghanske fodboldspiller Nadia Nadim er uddannet læge, og taler 7-8 sprog flydende.
  Men når man hører hendes retorik og ordforråd i diverse interviews, så lyder hun fuldstændig som alle de andre indavlede lav-IQ migranter, der “beriger” det danske samfund…

  Kommentar by Revisoren — 24. juni 2022 @ 14:56

 34. Danskeren — 23. juni 2022 @ 20:01.
  I slutningen af 1950 og i 1951 planlagde og klargjorde USA’s militær et atomangreb på Nordkorea og selve Kina, fordi Kina var begyndt at sende tropper til Nordkorea med henblik på at jage USA ud af hele Korea.
  USA er således altid beredt til offensive tiltag med atomvåben, når bare gevinsten er høj nok. Især de højere officerer General MacArthur og diverse andre fremlagde krigsscenarier, der ville fremprovokere atomangreb. Var præsident Truman ikke gået imod, var ww3 blevet en realitet i 1951.
  Ukraine ligner i dag delvist Koreas situation dengang. Ukraine er ved at blive delt under et indre oprør støttet af Rusland. USA kan ikke dy sig for at udnytte borgerkrigen til at indføre “pax americana”. Som i 1950 har de sandsynligvis atomare planer for at gennemføre USA’s vilje; at den halve globus ryger med, kaldes “collateral damage” i brutal Nato lingo.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. juni 2022 @ 15:49

 35. #33 Gustav Jensen
  Tak for informationen.
  Den skal jeg læse op på.

  Kommentar by Danskeren — 24. juni 2022 @ 16:39

 36. Danskeren — 24. juni 2022 @ 16:39.
  Forbes Magazine 2022:
  The Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) came out with its annual analysis of the global arms trade and as usual, the United States was the number one weapons exporter by a large margin. For the 5 years from 2017 to 2021, the U.S. accounted for 39 percent of major arms deliveries worldwide… In addition, the U.S. had far more customers – 103 nations, or more than half of the member states of the United Nations.
  Fra Deutsche Welle 2020:
  The sales of the top 100 arms manufacturers totalled $531 billion in 2020, more than the economic output of Belgium. Some 54% of this was accounted for by the 41 US companies in SIPRI’s top 100. The main companies in the industry are US-based: Lockheed Martin alone sold more than $58 billion worth of weapons systems last year — a sum bigger than the GDP of Lithuania.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. juni 2022 @ 20:19

 37. Gustav Jensen — 24. juni 2022 @ 20:19
  #35
  Det meste af det du refererer til fra Forbes Magazine vidste jeg godt.
  Der findes en række videoer med nu afdøde Tommy Hansen der var journalist. De er meget interessante, ikke mindst ang. usa og det militærindustrielle kompleks.
  Tommy hansen fik startet en avis der hedder free21.org den har mere end 200 tilknyttede medarbejdere hovedsagelig i tyskland men den udkommer på tysk, dansk, engelsk og er planlagt til også at udkomme på russisk.
  Det er fremragende journalistik !

  Kommentar by Danskeren — 25. juni 2022 @ 07:54

 38. Danskeren — 25. juni 2022 @ 07:54.
  Fin avis, den der free21.org. Vi savner TRUE news – FAKE news er som at tisse i bukserne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juni 2022 @ 13:50

 39. Den yndige blonde Pernille Harder er som bekendt anfører på det kvindelige danske “fodboldlandshold”.
  Derudover er hun (naturligvis) også lesbisk.
  Såfremt hun vælger at tage en tur til den islamiske slavestat Qatar, for at støtte det mandlige danske fodboldlandshold ved VM, vil hun formentlig blive anholdt og smidt i fangehullet, da homofili er haram i Qatar.

  Kommentar by Revisoren — 25. juni 2022 @ 19:47

 40. Gustav Jensen — @ 10:39. – “Femifodbold, der ser ud som om, det bliver spillet i højhælede sko.”
  Er det ikke kun trans’ere der spiller i højhælede sko?

  Kommentar by Henning Jensen — 23. juni 2022 @ 12:06

  HaHaHa – og du har nok ret :)

  For det synes som om, at trans’ere er mere feminine end mange kvinder.

  Kommentar by T. H. — 26. juni 2022 @ 08:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper