23. juni 2022

Inger Støjberg lancerer Danmarksdemokraterne…

Paludan var som ung aktiv i Radikal Ungdom, Camre var socialdemokrat før han blev skarpretter for Dansk Folkeparti, og Vermund var som bekendt konservativ til 2015. Der er udlændingepolitiske hardlinere i alle partier, og i de store folkelige partier fylder de godt op. I den henseende kan man kun være positiv overfor Inger Støjberg-konstruktionen Danmarksdemokraterne, som måske kan supplere (eller erstatte) Dansk Folkeparti som et velfærdspolitisk alternativ. Er der risiko for stemmespild? Ja, men hvis slutmålet er 90 mandater til Ellemann-Jensen eller Pape Poulsen, så vil jeg hellere ryste posen, og se hvad der sker.

Jeg bliver i Nye Borgerlige, men kan kun opfordre folk til at give Danmarksdemokraterne en vælgererklæring. Siden var lagt ned her til formiddag…

Oploadet Kl. 10:41 af Kim Møller — Direkte link75 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/127153/trackback

75 Comments »

 1. Så her jeg afgivet vælgererklæring

  Kommentar by Martin — 23. juni 2022 @ 12:11

 2. Man kan sagtens afgive en vælgererklæring til Støjberg men stemme på et andet parti. Det eneste man skal huske de der 18 måneder karens siden sidste erklæring.

  Så Støjberg får også en fra mig.

  Kommentar by Santor — 23. juni 2022 @ 12:23

 3. Hun sætter Danmarksrekord i vælgererklæring.

  12:47
  9000 har gjort det

  13:11
  10.874 igangsatte vælgererklæringer

  Må give en masse misundelse hos alle de partier, der ikke har turdet sætte spørgsmål ved den hæmningsløse indstrømning af muslimer, der fortsætter deres 1400 år gamle klanfejder, nu på statsbetalte overførselsindkomster.

  På et tidspunkt over 500 bandemedlemmer i fængsel. Pape var pavestolt.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/frygt-for-ny-bandekonflikt/9311298
  Politiet frygter, at en ny konflikt mellem tre bandegrupperinger er under opsejling, og sætter nu ind med at oprette visitationszoner.”

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2022 @ 12:39

 4. DR Radioavis har lige oplyst her kl 14, at hun har 9.000 vælgererklæringer.

  Hvorfor lyver de??

  13:11
  10.874 igangsatte vælgererklæringer

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2022 @ 13:06

 5. #2, Man har een vælgererklæring per valgperiode. Har man allerede afgivet vælgererklæring til et parti, kan man trække sin vælgererklæring tilbage og herefter give den til et andet parti. Det er muligt frem til partiets indsamlingsperiode er slut (der er altid en slutdato) eller indtil partiet har opnået de +20.000 erklæringer; i så fald bliver din erklæring “låst” og du må vente til næste valgperiode.

  Så der er rige muligheder, også hvis man allerede har afgivet vælgererklæring til et andet parti efter 05.06.2019. Men næppe umagen værd, Støjberg har formentlig skaffet tilstrækkelig mange erklæringer allerede i morgen, og om 14 dage er partiet opstillingsberettiget, lige i rette tid til det kommende septembervalg :)

  Kommentar by DavidK — 23. juni 2022 @ 13:14

 6. Man forstår Islamister er et problem og vil begrænse dem, men alle andre er åbenbart velkommen, selvom de også stemmer på wokeismen, kulturradikalismen og globalismen og den fortsatte befolkningsudskiftning.

  De ‘anstændige borgerlig’ har vi nok af i forvejen. Vi skal have mennesker i Folketinget der forstår at der findes et dansk folkfærd, som har været etnisk-homogene i 5000 år, der skal bevares.

  Kommentar by KineserSnot — 23. juni 2022 @ 13:25

 7. Folk, der har levet i og af politik hele deres liv, skal man nok altid betragte med en vis skepsis. Og omhyggeligt vurdere de mulige underliggende motiver for deres handlinger og udtalelser.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. juni 2022 @ 13:41

 8. “hvis slutmålet er 90 mandater til Ellemann-Jensen eller Pape Poulsen, så vil jeg hellere ryste posen, og se hvad der sker.”

  Nogle af dine udsagn bør ende i glas og ramme rundt omkring Kim.

  Kommentar by sebastian — 23. juni 2022 @ 13:47

 9. Pernille Vermund har skrevet følgende indlæg om Støjbergs tilbagevenden og nye parti på sin blog.

  https://nyeborgerlige.dk/blog/pernilles-blog/velkommen-til-inger

  Jeg synes godtnok Vermund går som katten om den varme grød i sin velkomst. På den ene side siger hun, at Støjberg ikke passer ind i NB og nok aldrig har gjort det eller kommer til det, på den anden side lægger Vermund ikke skjul på, at hun overordentligt gerne havde set Støjberg i Nye Borgelige og det står lidt mellem linjerne, at kampen om Ingers gunst har været hård.

  At Thulesen Dahl bliver en del af Støjbergs team synes evident og tilsyneladende ved Vermund, at det forholder sig sådan og forklarer slet skjult, at det ser hun/Vermund som dybt problematisk. Der undrer det så, at Vermund forsøger at gøre denne problematik til et spørgsmål om “skældsord” fra ikke bare Thulesen Dahls side, men også fra Støjbergs hvilket senest skulle være sket idag hvor Inger skulle have kaldt NB for ‘ultraliberalister’.

  Det undrer siden Vermund også i blogindlægget lægger vægt på, at den udlændinge politik Støjberg og Thulesen Dahl har ført og vil føre er fundamentalt anderledes end NBs og så må det immervæk være der stridens kerne ligger og ikke i politisk mobberi. At Vermund ved hvilken udlændingepolitik Støjbergs nye parti vil føre understreger Vermund med følgende citat ‘Når man skal være med i Nye Borgerlige, skal man investere sig selv i den kamp. Vil man ikke det, må man hellere bruge sine kræfter et andet sted.
  Inger har fået tilbuddet om at være med hos os, men har sagt pænt nej tak.’

  Det virker helt evident, at det netop er det ideologiske, der for alvor skiller vandene mellem Støjberg og NB og grunden til, at Inger gik en anden vej. Vermunds påstand om, at den uoverensstemmelse alene skyldes grundløs mobning og, at Nye Borgelige nærmest er opstået som et protest parti grundet den udlændinge politik bla Støjberg og Thulesen Dahl har ført, holder ikke vand. Det kan ihvertfald slåes fast, at sådan ser Støjberg ikke på det, for hun har jo netop slået fast, at hun gerne ville have haft flere stramninger på udlændinge politikken.

  At Støjberg virkelig ser Nye Borgelige som ultraliberalister og på det område distancerer sig selv som langt mere konservativ borgerlig liberal kan ikke bare ses ved Ingers udtalelser om NB idag, som Vermund mener er grundløse. For kort tid siden debatterede Støjberg med Alex Vanopslagh om kulturen på Herlufsholm, de var egentlig enige om, at den havde været/var dybt problematisk, at noget skulle gøres, men fundamentalt uenige om hvordan og hvilken rolle staten skulle have der. Støjberg så NB og LAs politik som problemet snare end løsningen i sådanne situationer og slog igen fast, at hun ikke er liberalist og ser sig selv ideologisk meget langt fra NB og LA.

  Min konklusion er, at sandsynligheden for en rent borgerlig regering hvor Danmarksdemokraterne, NB og LA indgår som parlamentarisk grundlag er tvivlsom. Ikke bare på grund af Socialdemokraternes størrelse, men simpelthen fordi der iblandt de borgerlige partier er for store ideologiske forskelle, og også større end hos rød blok. Får Støjberg og Thulesen Dahl succes, hvilket jeg tror er sandsynligt, tror jeg samtidig, at de sammen med Pape kraftigt vil overveje et samarbejde med S på bekostning af Venstre, NB samt LA og DF (hvis de overhovedet eksisterer efter et valg). Selvfølgelig med det forbehold, at der ikke sker dramatiske ting i minksagen, men lur mig om ikke Støjberg og Thulesen Dahl i den kommende tid vil være lidt tilbageholdende her.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. juni 2022 @ 14:05

 10. En lille tilføjelse. Det er muligt, at Støjberg og Vermund er venner og det er Støjberg og Mette Frederiksen næppe, men realpolitisk set er Støjberg og Frederiksen nærmere hinanden end Vermund er med nogen af dem.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. juni 2022 @ 14:19

 11. > Kommentar by Verner Jensen — 23. juni 2022 @ 14:05

  Jeg tror ikke du skal forvente, at Kristian ‘Tulle’ Thulesen-Dahl, der gerne vil have “en europæisk form for islam” kommer til at høste voldsomt høje stemmetal.

  ‘Tulle’ er i politik for ussel mammon. Støjberg kæmper derimod for Danmark og danskerne – omend jeg ikke er enig i hendes syn på EU.

  Kommentar by Polka — 23. juni 2022 @ 14:50

 12. Jeg ser gerne Støjberg i FT som en fuckfinger til de partier, der smed hende ud. Ellemann specielt. Men bliver det sammen med Tulle og de andre afhoppere fra DF bliver partiet bare et DF light og kunne måske godt støtte MF. De får ikke min stemme. Tulle er vejet og fundet for let.

  Kommentar by Svinedrengen — 23. juni 2022 @ 15:00

 13. Kære Kim Møller

  En meget farlig opfordring, du fremsætter. Danmarksdemokraterne er et EU-parti, der ved sin stiftelse har erklæret troskab til Ursula von der Leyen på den samme måde, som IS-terrorister erklærede troskab til Abu Bakr Al-Baghdadi. Forskellen er kun, at EU er en langt farligere terrororganisation end IS.

  Hvis Danmarksdemokraterne får stemmer på bekostning af Dansk Folkeparti, så er det nej-stemmer til EU, der bliver til ja-stemmer.

  Hvordan vil Inger Støjberg eksempelvis udvise den kroatiske unionsborger Levakovic i overensstemmelse med EU-retten? Han er på nr. 14 advarsel om udvisning nu.

  Med venlig hilsen
  Peter Jensen

  Kommentar by Peter Jensen — 23. juni 2022 @ 15:12

 14. Vi bliver snydt godt og grundigt ved ethvert valg. I gamle dage kunne man give vælgererklæring til alle de partier eller personer man ville. Men levebrødspolitikerne i galeanstalten Christiansborg er slet ikke interesserede i at danmarks befolkning skal bestemme hvilken politik DAnmark skal føre. De har kun deres egne lønninger på sinde, som de forhøjer hvert år, samtidig med at de forhøjer skatter, således kommer vi selv til at betale for det reb (islam) som vi skal hænges i.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 15:20

 15. Kommentar by Peter Jensen — 23. juni 2022 @ 15:12

  DF centristerne er alligevel håbløse.

  Kommentar by KineserSnot — 23. juni 2022 @ 16:03

 16. Kommentar by Polka — 23. juni 2022 @ 14:50

  Thulesen Dahl har stor sympati i sit bagland og mange incl Støjberg mener han er blevet behandlet dårligt og forsøgt snigløbet af sine egne.

  Jeg har lige set to interviews med Støjberg fra dagens introduktion af partiet ved Hvidsten kro. Jeg vil sige jeg har ramt ret godt plet med mit indlæg her i betragtning af, at jeg ikke havde set de to interviews da jeg skrev det.

  Fra interviewene med henholdsvis EB og BT.

  Støjberg lægger endnu en gang i direkte tale afstand til NB ideologisk set, altså to gange på en dag. Hvis man går ud fra, at Støjberg har læst/hørt om Vermunds velkomst mellem de udtalelser hvor er det en markant afstandtagen til NB ideologisk set og er det vel uanset.

  Støjberg nævner ikke en borgerlig regering en eneste gang, men en borgerlig statsminister….

  Støjberg vil ikke lægge sig fast om hun peger på Ellemann eller Pape, men ønsker en statsminister der kan indgå brede forlig.

  Støjberg vil med i forliget om Arnepension og går her altså lidt imod Pape modsat min påstand, men anerkender altså også S på et kernepolitisk område, som jeg forudså.

  Støjberg vil med i politiforliget og siger dermed direkte, at hun var utilfreds med sin egen rolle ved sidste forlig hvor Venstre stod udenfor grundet deres krav om skattestop.

  Støjberg vil ikke ud af EU, men ønsker EU reformeret hvilket ligeledes er C politik og vel efterhånden også S politik ihvertfald Mette F politik.

  Støjberg vil ikke udskrive Danmark af konventionerne, men have dem reformeret i EU såvel som FN.

  Støjberg vil ikke stille ultimative krav, og vil have en realpolitisk tilgang til alle spørgsmål (helt som jeg skrev)

  Støjberg vil have de udlændinge der har lovligt ophold ud på arbejdsmarkedet og lavere offentlige ydelser til dem der ikke er.

  Alt i alt virker det som om, at Danmarksdemokraterne bliver et centrum højre parti, der udover udlændinge politikken markant adskiller sig fra Nye Borgelige og vel egentlig også LA, DF og Venstre i helt centrale spørgsmål. Og igen jeg synes det skinner ret klart igennem, at Thulesen Dahl er med inde over her.

  Kommentar by Verner Jensen — 23. juni 2022 @ 16:13

 17. Støjberg er kontrolleret opposition.

  Kommentar by Danskeren — 23. juni 2022 @ 16:29

 18. Inger Støjberg kan vist kun drikke Coca-Cola, på mig virke hun temmelig dum at høre på. Hun er ligeså intetsigende som Thulesen Dahl.

  Kommentar by IES — 23. juni 2022 @ 16:52

 19. GO, STØJBERG, GO…!!!

  Kommentar by Anton, dine bukser er revnet.. — 23. juni 2022 @ 17:06

 20. Politiken er ikke Støjberg-fan https://politiken.dk/debat/ledere/art8850032/St%C3%B8jberg-appellerer-til-v%C3%A6lgerne-med-sin-forkvaklede-og-forvanskede-udgave-af-de-danske-v%C3%A6rdier kræver login

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2022 @ 17:31

 21. KineserSnot — 23. juni 2022 @ 13:25 skrev:
  “De ‘anstændige borgerlig’ har vi nok af i forvejen.”

  Enig. Vi har brug for nogen, som repræsenterer det etnisk danske folk.

  Danskeren — 23. juni 2022 @ 16:29 skrev:
  “Støjberg er kontrolleret opposition.”

  Ja, det er desværre også mit indtryk. Hun samler frustrationerne op uden reelt at true systemet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2022 @ 17:53

 22. Om Inger Støjberg tager den døde Tullemannen med i sit parti fra starten, er hun dummere end jeg ville tro.
  At Tullemannen skulle have opbakning fra et stort antal vælgere, er at undervurderer disse.
  Alle kan da se hans rolle i DF siden 2015 samt hvad det førte til.
  Lad os nu se hvilken opbakning Støjberg har med sig fra det jyske, jeg tror ikke det er småting.
  Hun virker trods mere ærlig end de fleste kolbøtter på hoPPeBorgen!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 23. juni 2022 @ 18:02

 23. Ligegyldigt parti. Liberalt højre… svarer til Foghs linie. En linie, hvor porten til MENAPlandene forsat stod på hvid gab.

  Kommentar by Revser — 23. juni 2022 @ 18:09

 24. Endnu et socialdemokrati. Som om vi ikke havde nok af dem. Men martyr- og offerrollen skal nok bære hende frem. Det er jo så populært for tiden.

  Vi ender alle på fattiggården.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. juni 2022 @ 18:17

 25. Tullesens bagland blandt DF-medlemmer siger INTET om hans vælgertække.

  Partimedlemmer er er afvigende mindretal af befolkningen.

  Alle medlemmer og kandidater med den mindste smule kant og bid, bortset fra Messerschmidt, er blevet ekskluderet af DF-toppen, i et ynkeligt forsøg på at tækkes løgnepressens falske folkestemning.

  Kommentar by Træt — 23. juni 2022 @ 19:49

 26. Har afgivet vælgererklæring. Ved ikke om jeg stemmer på hende, men hun har fortjent chancen.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 20:09

 27. Vil nok give Messerschmidts DF chancen, eller NB.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2022 @ 20:10

 28. Til påstandene om Thulesen Dahls mulighed for, at trække stemmer.

  Ved DFs katastrofevalg i 2019 fik Thulesen Dahl 23.142 personlige stemmer. Det var 3 gange så mange som Morten Messerschmidt knap 10.000 flere end Pernille Vermund og kun 5.000 færre end Inger Støjberg. Det var et katastrofevalg for DF og Thulesen Dahl fik næsten halveret sit personlige stemmetal, men 23.142 personlige stemmer til et FT valg er noget de færreste politikere overhovedet tør drømme om at opnå.

  Så at sige Thulesen Dahl umuligt kan trække vælgere til Danmarksdemokraterne, er ganske simpelt et udtryk for politisk uvidenhed for selvfølgelig kan han det, også i større omfang end de fleste andre politikere der kunne tænkes, at stille op sammen med Støjberg ville kunne. Støjberg der i øvrigt selv idag sagde til DR, at Thulesen Dahl vil være et kæmpe aktiv i partiet netop pga det, men at det selvfølgelig krævede han vil være med. Og mon ikke han vil det!

  Kommentar by Verner Jensen — 23. juni 2022 @ 20:27

 29. Jeg bliver også i Nye Borgerlige! Der er lidt for meget kakkelbord, jantelov, vælgegruppebestikkelse og fordelingspolitik over Danmarksdemokraterne. Jeg er f.eks modstander af Arne Pensionen, der ikke hjælper nedslidte, men bare “hjælper” folk som har arbejdet i mange år og folk som står i den rigtige fagforening, og så syntes jeg at det drejer sig lidt for meget om Inge og lidt for lidt om Danmark. På mange måder helt som Moderaterne, der drejer sig om Lars mere end om Danmark!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2022 @ 20:38

 30. Viste I at Mogens Camres far var medlem af Hvidstenq Gruppen ?

  Kommentar by Morten Dreyer — 23. juni 2022 @ 21:37

 31. Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2022 @ 17:53

  Lige præcis. Inger Støjberg vil måske samle nogle vælgere til venstre for NB og DF.

  Der sker intet og status quo og deroute imod enden fortsætter.

  Absurd at vi nu skal danse rundt om den varme grød i 10 år mere, indtil lav-informationsvælgeren forstår der ikke sker en skid.

  Kommentar by KineserSnot — 23. juni 2022 @ 22:21

 32. > Tavsen 13:06
  Hvorfor lyver de?
  Det er ganske enkelt at svare på. Når de ser at hun får nok vælgererklæringer ønsker de at forhindre Paludan,DS og Patrioterne går live i at opnå det nødvendige antal opstillingsberettigelser.
  Som Danskeren påpeger (16:29) Støjberg er kontrolleret opposition.
  Når man har oplevet mediernes og politikernes løgnagtige adfærd gennem et halvt århundrede, kender man sine lus på gangen.

  Kommentar by Nielsen — 23. juni 2022 @ 22:38

 33. “Demokrati” = What a joke. Nogen der har læst grundloven?

  Kommentar by Christopher — 23. juni 2022 @ 22:58

 34. Dhimmistrisserne i Islamisk Stat-england er nu begyndt at lade ̶p̶a̶k̶i̶s̶t̶a̶n̶s̶k̶e̶ ‘asiatiske’ voldtægtsforbrydere afhente deres voldtægtsofre på politistationen.

  Kommentar by piphans — 23. juni 2022 @ 23:49

 35. 34) Tak for den oplysning piphans..går ud fra du har den fra Tommy Robinson, sådan som de har behandlet ham, eller Britian first. UK moral i forhold til sexslaverne er blevet fuldkommen modbydelig pervers.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  DF har også svigtet i 2015 og især ved stille at lade Marrakeshtraktaten glide igennem da landforædderen udenom folketinget tog ned og underskrev den alt imens to kvinder fra Danmark og norge blev halshukket i samme land.

  Inger Støjberg har fortjent en chance.

  (Holder ferie fra idag af 14 dage. God sommerferie). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juni 2022 @ 04:03

 36. * Piphans 23:49
  Ja hvad sker der i England? Et land vi normalt beundre for deres mod. De stod alene mod Hitler i halvandet år, de gennemførte Brexit, de er som regel vidunderligt Konservative og de støtter Ukraine, hvor vores fremtidige samarbejdspartnere Tyskland, Frankrig og Italien er slatne defaitister og specielt Tyskland og Italien har med himmelråbende naivitet, bragt sig i en situation, hvor de er totalt afhængige af Putins gas, så han nu har godt og grundigt fat om en vis legemsdel og bare kan klemme til når det passer ham! Tiden for kastraktion nærmer sig hastigt.

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2022 @ 04:15

 37. Kender ikke regler og noget med en paragraf 80.?
  Men som en straffet person skal hun vel godkendes af folketinget.
  Ligesom glistrup dengang.
  Så kan godt ske at ryge ud trods af stemmer.
  Men kender som sagt ikke helt reglerne angående.

  Kommentar by P — 24. juni 2022 @ 05:05

 38. Vælgererklæring til Støjbergs Danmarksdemokraterne via NemID virker fortsat ikke her til morgen.
  Beskeden på skærmen efter nogle loginforsøg er stadig: “Der er opstået en teknisk fejl”.

  Kommentar by Henning Jensen — 24. juni 2022 @ 05:25

 39. Den Nervøse — 24. juni 2022 @ 04:15
  Du har fuldstændig ret, det er fuldstændig himmelråbende.

  Kommentar by piphans — 24. juni 2022 @ 05:52

 40. Kan hun ikke allerede komme ind i folketinget nu via en anden mf’er?
  Tænker på kristne hvor en politiker stiller op for partiet på sit mandat som løsgænger og tager en anden med som leder af parti uden at være stemt ind.
  Tænker selvfølgelig på de løse df’er og måske thuelsen dahl. De kan så vælge inger som leder.
  Kan dette lade sig gøre?

  Kommentar by Islamarebad — 24. juni 2022 @ 06:54

 41. Viser bare hvor stærkt folk ønsker sig mennesker som ledere.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. juni 2022 @ 07:03

 42. (Nu har vi også puttet samtlige wokere igennem Muppetshow, for Deres rablende vanvittige psykotiske identitetskrav til omgivelserne, men een ting kan vi ikke tage fra dem…De kan få en stor politisk karriere hos De Radikale, Alternativet, Frie Grønne, Syndig Forvirring, og med Pernille Skipper vel også Enhedslisten…..og gudhjælpemig De Konservative :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 24. juni 2022 @ 08:02

 43. Så har Støjberg fået sine 40xxx vælgererklæringer (skal bekræftes om en uge) og tillykke med det.
  Endnu et personparti, og endda af en klodset person, som åbentlyst brød selveste grundloven. Og hvad kan Støjberg tilbyde.? Umiddelbart er hun fan af EU og liberale værdier og det er alt sammen noget der rimer på indvandring.
  Jeg håber, at jeg bliver overrasket positivt, selvom jeg er ret pessimistisk.

  Kommentar by Revser — 24. juni 2022 @ 08:20

 44. Den Nervøse — 24. juni 2022 @ 04:15
  Stand-upper Joe Lycett blev meldt til politiet af en fan som følte sig støt over en JOKE!. Så dhimmistrisserne satte alt ind for at knalde Joe mens ̶p̶a̶k̶i̶s̶t̶a̶n̶s̶k̶e̶ ‘asiatiske’ voldtægtsforbrydere samler deres mindreårige ofre op på politistationen, fuldstændig sindssygt.

  Kommentar by piphans — 24. juni 2022 @ 08:54

 45. Rune T. Selsing har nok desværre ret. Støjberg er en fuser. Varm luft uden indhold:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE14183677/danmark-har-ikke-brug-for-mere-af-stoejbergs-teater/

  Kommentar by Islambert — 24. juni 2022 @ 09:09

 46. @Islambert 09:09
  Tak for linket, rigtig god klumme af RS. Men Støjberg er ikke bare en ubrugelig klovn, hun er langt værre end som så. Hun er, ligesom KTD og Pernille Vermund, globalistiske agenter hvis job det er at holde rigtige nationalister ude af folketinget, hun er en narresut.

  Fra Selsing’s klumme:

  I stedet for at bekæmpe konventionerne kæmpede hun imod nogle popcornkastere i biografen.

  Lige præcis.

  Til de stedværende Støjberg-fans: kan I nævne eet eksempel på noget Støjberg har gjort der har nedbragt indvandringen med een eneste Muhammedaner? Det eneste hun har på programmet er trolling af islam.

  Kommentar by Felix Krull — 24. juni 2022 @ 09:59

 47. Støjberg forsøgte med barnebrud-sagen, men blev straffet af Folketinget.

  Det er kun Mette Frederiksen der lader til at slippe af sted med alting uden konsekvenser.

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2022 @ 10:44

 48. Mediernes klapjagt på DF er næsten lykkedes, så nu startes der på ny mod Inger Støjberg med samme overskrifter.

  “Vidste du det: Nye sider af Støjberg”

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/stoejberg-udloeser-kannibalernes-fest-i-blaa-blok/9311293

  DANMARKSREKORDEN er hjemme for Danmarksdemokraterne

  “Antallet af borgere, der har startet en vælgererklæring til Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne, eksploderer. Ifølge Jyllands-Posten har ikke mindre end 40.321 begyndt en erklæring. Det skriver Bolig- og Indenrigsministeriet til avisen.”

  Mens statskapitalisterne misbruger dine skattekroner gemmes langt væk under positive overskrifter

  “Kritik: Prehns kompas er helt i stykker”

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2022 @ 11:02

 49. Jeg er selvfølgelig også bekymret for hvorvidt det vil lykkes Inger Støjberg at få indflydelse på den førte politik i Danmark. Jeg giver hende imidlertid hele min støtte her og nu, trods uenighed på nogle punkter.

  I mange år stemte jeg på DF, men dette parti svigtede mig konsekvent, og med fifleren i front må jeg helt tage afstand.
  De regnbuefarvede Konservative er rent fims og slet ikke borgerlige. Og Venstre med Ellemann-Jensen i spidsen, er heller ikke for folket, men er lyserøde, og befinder ude på det venstre-radikale overdrev, hvor ondskaben mod befolkningen trives.
  Da NB dukkede op, så kastede jeg mig håbefuldt ud i støtte til dette parti. Men da jeg ikke er Facebook-fan, så måtte jeg efterhånden erkende at jeg ikke hørte hjemme i dette Facebook-parti.

  Så jeg må nok tilstå at jeg er en borgerlig politisk flygtning, som fortvivlet forsøger at hage mig fast i selv de mest beskedne visioner fra et endnu ukendt Støjberg-parti, som lover forsøg på en midtfløjs-borgerlig ført politik.
  Har jeg overhovedet andre muligheder, hvis det nuværende politiske vanvid blot skal bremses en smule?

  Kommentar by Henning Jensen — 24. juni 2022 @ 11:31

 50. DF-afhopperne må være mindrebemidlet, men at være på vinderholdet betyder åbenbart mere end reel politik og Danmarks fremtid.

  Inger Støjberg vil ikke ud af EU, hun vil ikke tage et opgør med konventioerne. Da hun var minister så sagde Lars Løkke Rasmussen, at de såkaldte “100 stramninger” var så langt som man kunne gå. w

  Hvis KTD kommer med på vognen, så kommer “Euro-Islam” (Som er en kulturradikal fatamogana) også på dagsorden.

  DF-afhopperne må være de absolut dummeste vælgere i dette land.

  Kommentar by Kinesersnot — 24. juni 2022 @ 11:51

 51. Kommentar by Henning Jensen — 24. juni 2022 @ 11:31

  “Fiffleren i front” gjorde intet galt. Lad nu domstolen afgøre det inden du lader dig forføre af den ondsindet presse.

  “Fiffleren i front” vil tage DF tilbage til et fornuftigt udgangspunkt og tage afstand fra den håbløse retning som KTD lagde for dagen.

  Men stem du bare på Støjberg der er EU-liderlig, elsker konventionerne og status quo.

  Kommentar by Kinesersnot — 24. juni 2022 @ 11:58

 52. Hvad er værst ? at forsøge at beskytte børn mod overgreb ?
  eller Mettes ulovlige nedlæggelse af et helt erhverv plus alle følgevirkinger på økonomi, ødelagte livsværk, og ikke at forglemme hele covid/vaccinehåndteringen der har været under al kritik.
  Her siger Brostrøm nu det var forkert og unødvendig at anbefale vaccination af børn og unge.

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2022 @ 12:56

 53. Lad os lige se om alle sympatiunderskrifter godkendes.
  Det gik ikke så godt for Rasmus Paludan, da ministeren anklagede ham for fusk med vælgererklæringer

  Kommentar by k.m. — 24. juni 2022 @ 13:02

 54. Nu lader det til at Støjberg meget hurtigt har fået samlet nær det dobbelte af det hun behøver for at blive opstillet. Men det lader til at de første og hidtil eneste, der straks tilslutter sig er de DF’ere, som har forladt DF. I så fald bliver Danmarksdemokraterne bare et nyt socialdemokratisk DF, for det er jo de mest røde DF’ere som er blevet smuttet.
  NB kommer sikkert til at afleverer nogle vælgere til Inger, men det bliver rest DF’s endeligt for Morten Messersmith er alt for elitær til et meget antielitært parti, og er der noget Inger Støjberg er, så er det folkelig! Endeligt vil hun æde en del Venstrefolk og en del af de Venstrefolk, som er gået til de Konservative. Vigtigst af alt, så vil hun “tilbageerobre” de tidligere DF vælgere, som er gået til Mette Frederiksen og som er blevet skuffet over de manglende resultater på udlændingeområdet, de var stillet i udsigt! Det er vigtigt for det er røde vælgere, som krydser grænsen mellem rød og blå!
  Lige nu meddeles det at Tulle har meldt sig ud af DF og overvejer at tilslutte sig Danmarksdemokraterne! Ikke specielt overraskende, men hvis Inge Støjberg vil have succes så skal der andre til end gamle DF’ere!
  Jeg bliver i NB, men Støjberg er måske den politiker som kan frarøve Mette Frederiksens magten!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2022 @ 13:17

 55. Breaking lige nu.
  Thuelsen dahl har meldt sig ud af df og overvejer at melde sig ind hos inger.

  Kommentar by P — 24. juni 2022 @ 13:41

 56. “Uagtsomt minkdrab”. Det bliver såvidt jeg kan udlede af omtalen i dagens Weekendavis af de lækkede sider i Mink komissionens rapport, der kommer på torsdag, såvidt jeg forstår.

  Ikke svært at spå om konsekvenserne, hvis man kan tælle til 90 dvs det antal mandater, der skal til et flertl i folketinget. Ergo der bliver der ikke rejst rigsretssag mod Mette Frederiksen i Minksagen.

  Rapport eller dom? Juraen er småpervers.

  Mette Frederiksen: Kritik i en rapport fra en dommerundersøgelse. Uden konsekvenser i folketinget. Kun fy og et par løftede pegefingre.

  Inger Støjberg: Dømt i rigsretten* til 60 dages ubetinget fængsel

  Folketinget udnævner dommerne i rigsretssager. Det er altså pr definition politiske retssager, der (også) bruges til at ‘nakke’ politiske modstandere.

  “Inger Støjberg-sagen: Anne Grete Holmsgaard besøgte muslimske terrorister i Mellemøsten. Det er en venstreekstrem dommer med tråde til islamisk terror og jødehad, der skal afgøre rigsretssagen mod folketingsmedlemmet Inger Støjberg.

  73-årige Anne Grete Holmsgaard har siddet i folketinget for Venstresocialisterne og Socialistisk Folkeparti, og hun er en af de 30 dommere i Rigsretten. Anne Grete Holmsgaard kan uden at blinke afsige en juridisk hævn over tidligere integrationsminister Inger Støjberg, der ville adskille mindreårige piger fra deres ældre muslimske ægtemænd. Muslimske terrorister har fået fuld opbakning fra rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard – så det ser sort ud for islamkritikeren Inger Støjberg.

  I 1980 rejser Rigsrettens dommer Anne Grethe Holmsgaard til Mellemøsten. Her mødes hun med topterrorister fra den islamiske jihadgruppe PFLP. Turen inkluderer et besøg i islamisternes træningslejre, hvor terrorister bliver uddannet til at dræbe jøder og vestlige borgere i hellig krig.

  Anne Grete Holmsgaard holder møde med terroristerne Tashir Quba og Marwam Al-Fahoum. De to palæstinensiske jihadister er berygtet for at have samarbejdet med terrorgruppen Blekingegadebanden, der invaliderede deres ofre og dræbte en dansk politibetjent (..)Under sit terrorbesøg i Mellemøsten laver rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard en samarbejdsaftale med de voldelige islamister. Det bliver aftalt, at der skal udkæmpes en fælles kamp mod den “zionistiske enhed og en total ødelæggelse af denne”. På islamisk terrorsprog betyder det, at Anne Grete Holmsgaard, hendes politiske kammerater og terroristerne vil bekæmpe Israel og jøderne med alle midler.

  I 1984 skriver Anne Grete Holmsgaard, at alle jøder potentielt er fjender, når det endelige revolutionære opgør kommer. Det minder om et jødehad på linje med den antisemitisme, som Hitlers naziregime stod for. Under De Olympiske Lege i 1972 dræber muslimske terrorister 11 israelske sportsfolk – nogle bliver brutalt skudt ned på klos hold. Anne Grethe Holmsgaard bliver senere spurgt, hvorvidt hun tager afstand fra den blodige terror, der var rettet mod uskyldige sportsfolk.

  Anne Grete Holmsgaard støtter sine arabiske terrorvenner:

  “Jeg opfattede ikke palæstinensernes kamp som terrorisme, men som befrielseskamp,” lyder der kyniske svar fra den islamofile rigsretsdommer.

  I foråret 1978 sniger en gruppe muslimer sig ind i Israel. De skyder en ung kvinde på stranden og kaprer derefter en bus. Herefter dræber de 37 civile israelere – herunder mange børn. 82 mennesker bliver såret.

  Den magtfulde rigsretsdommer Anne Grete Holmsgaard bakker igen op om de muslimske terrorister.
  “Vi afviser, at den palæstinensiske befrielsesbevægelses flykapringer og aktioner i Israel er terrorisme,” skriver Anne Grethe Holmsgaard.
  Jihadsympatisøren Anne Grethe Holmsgaard er udpeget som rigsretsdommer af SF – Socialistisk Folkeparti.”

  Klip fra indlæg i FRIHEDENS STEMME af Uwe Max Jensen den 2. september 2021.

  Kommentar by Amad — 24. juni 2022 @ 14:01

 57. Kinesersnot — 24. juni 2022 @ 11:51:

  Det ville selvfølgelig være godt om MM kan tage DF i en mere brugbar retning, men jeg har ikke de store forhåbninger. Det var mig bekendt Martin Henriksen, som talte åbent om “Den Store Befolkningsudskiftning”, ikke MM.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juni 2022 @ 14:29

 58. Støjberg har allerede nu fået langt over 40.000 vælgererklæringer.
  Vi kan nu se frem til en massiv skræmmekampagne og tilsvining af Støjberg fra dansk MSM med DDR og Politiken i spidsen…

  Kommentar by Revisoren — 24. juni 2022 @ 14:43

 59. STÆRKT GÅET. Lad dem smage egen medicin.

  https://journalisten.dk/nyhedsoverblik/?news_band_id=135496
  Inger Støjberg nægter at give interview til Politiken

  Ifølge Berlingske har B.T. tilbudt at lade Politikens journalist få fem minutter af deres tid, men det har Inger Støjberg også afvist.”

  Kommentar by tavsen — 24. juni 2022 @ 14:54

 60. *Amad 14:01
  Anne Grethe Holmsgaard lækkede 300 navne og adresser på danske Jøder til PFLP!

  Selve overdommeren i rigsretten vedr. Inge Støjberg sagen, Thomas Rørdam var tidligere forsvarsadvokat og forsvarede Niels Jørgensen fra Blekingegadebanden, og opnåede en fortrolighed og en form for relation med denne.
  Se nu skal selv den værste forbryder have en forsvarer, men forsvaren bør være så professionel at han ikke indgår en relation med forbryderen! I dag er Thomas Rørdam storkorsridder!
  Så langt inde i magtens korridorer finder vi de venstreorienterede!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juni 2022 @ 15:14

 61. Kommentar by Peter Nielsen — 24. juni 2022 @ 14:29

  Jeg har snakket med Morten og han forstår godt etnisk-homogenitet er afgørende.

  Kommentar by KineserSnot — 24. juni 2022 @ 15:28

 62. Hørte at thuelsen dahl havde forladt df, men åbenbart er der tale om broderen…..

  Kommentar by Islamarebad — 24. juni 2022 @ 16:43

 63. Amad @14:01

  Det er selvfølgelig skremmende og forferdelig at en dommer kan oppføre seg slik og fortsatt være dommer…
  …men PFLP er i alle fall kommunister, ikke islamister.

  Kommentar by Oslo/Norge — 24. juni 2022 @ 18:23

 64. KineserSnot — 24. juni 2022 @ 15:28:

  Du har snakket med ham om det .. ok, cool :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. juni 2022 @ 01:28

 65. OT
  højesteret i USA har stadfæstet at:

  covid-“vaxx” IKKE er en vaccine.
  At den – covid”vaxx” er FARLIG.
  Og at den – covid-“vaxxen” ,- skal UNDGÅES for enhver pris.

  Det gælder , såvidt jeg kan se primært mRNA-vaxxen. Der hele tiden har været betragtet som den absolut farligste.
  (… så får vi se , hvordan man fremover stiller sig til , alle pludselige stigningerner i forskellige sygdomme. – der ofte ser ud til at opstå “out of the blue”.)
  The best news ( usa site), newspeek.(dk)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. juni 2022 @ 03:02

 66. Inger Støjberg vil ikke ud af konventionerne, så en stemme på hendes parti er ligesom en stemme på DF.. Spild af tid.

  Ens stemme er langt bedre brugt på NB. Eller på at få Stram Kurs’ søsterparti opstillingsberettiget.

  Kommentar by Realisten — 25. juni 2022 @ 07:19

 67. En iraner er anholdt for skyderiet ved en bøsseklub i Oslo.
  Dette faktum finder TV2 Fake News det naturligvis ikke relevant at nævne i deres reportage.
  Fredens religion skal beskyttes for enhver pris.

  Kommentar by Revisoren — 25. juni 2022 @ 08:28

 68. Alle gode kræfter må arbejde sammen om den vigtige sag at redde Danmark, dansk kultur og demokrati fra globalismen og islamismen. Sagen er for vigtig til at den skal ødelægges af personstridigheder.

  DF har oplevet det som ofte sker med gamle partier: De udvikler sig til levebrødspartier og inficeres med folk for hvem deres egen karriere er det vigtigste.

  Støjberg partiet kan vende op og ned på den borgerlige blok, og det er hårdt tiltrængt. Selv syntes jeg at Støjbergs resultater under Løkke var for meget symbolpolitik og for lidt reel handling. Men hun var selvfølgelig bundet på hænderne af Løkke og det globalistiske Venstre. Måske vil det nye parti have en anden tilgang til udlændingepolitik, konventioner og EU.

  Man kan håbe at den nationalkonservative fløj vil blive styrket på bekostning af de ligegyldige partier V og K. Uanset om det bliver med 2 eller 3 nationalkonservative partier.

  Kommentar by JC — 25. juni 2022 @ 09:11

 69. Hylder enhver der stiller op, til højre for Pape… Spørgsmålet er, om Inger er der.!? Jeg tvivler.

  Kommentar by Revser — 25. juni 2022 @ 09:24

 70. Kun en håndfuld danske ministre har været i rigsret.
  Jeg ved ikke hvad de tænkte, dem der trak Støjberg i rigsretten, men nu må de forholde sig til at hun formentlig stormer tilbage i Folketinget.
  Det kommende valg afgør hvor stor tilslutning hun får, og hvad eventuelle mandater kan bruges til. Det må være en bitter pille at sluge for de gamle partier, at se en kollega kæmpe så brav for sin sag.

  Mediernes dækning af hendes come-back er mindst lige så vigtig som Chr.borg politikeres evne og vilje til at samarbejde.

  Det kan blive sådan at de der satte hende for rigsret holder hendes parti ude for ikke at få beskidte fingre.

  Kommentar by k.m. — 25. juni 2022 @ 10:02

 71. Gucci-Helles tidligere rådgiver, Noa Redington, måtte i sin “analyse” på TV2 Fake News erkende, at Støjberg har “stort potentiale” til at kunne trække vælgere over midten ved næste valg.
  Gamle frafaldne DF-vælgere, der ved sidste valg lod sig narre af Mette Mink, kan meget vel tænkes at stemme på Støjberg.
  Panikken breder sig allerede i MSM – hvordan får vi stoppet hende?

  Kommentar by Revisoren — 25. juni 2022 @ 12:16

 72. HELT rigthit Revser 0:24. Der er nærmest ingen på det politiske teater, som vil standse udplyndringen af danskerne til fordel for berigelsen af de fremmede og vigtigst ! af dem selv.

  Kommentar by Nielsen — 25. juni 2022 @ 14:25

 73. Spændende om hun bliver godkendt tilbage i folketinget. Det er den nødknap de kan trykke stemme om.

  Kommentar by Islamarebad — 26. juni 2022 @ 04:58

 74. Pga. hendes naive EU politik, kan jeg ikke stemme på hende. Hun havde muligheden for yderligere at slå alle rekorder, ved at være imod EU, men hun valgte altså det nemme. At sige, man vil have noget som EF tilbage er nok desværre ikke realistisk, ergo er hendes EU synspunkt ikke realistisk og det trækker gevaldigt nedad. Jeg tror det som altid med Støjberg, bliver ved snakken; stor i munden med de rigtige meninger, men ingen resultater kommer der ud af det. Dvs. islamiseringen bruser videre derudad, med flere forprogrammerede angreb som det nylige norske i sigte, helt med samtlige partiers indirekte velsignelse. Dette er europæernes dystre fremtidsudsigter, så længe ingen politikere tør gribe om nældens rod, nemlig det uintegrerbare islam retur.

  Kommentar by LarsB — 26. juni 2022 @ 12:58

 75. Forhåndværende venstre medlem og vatnissen Tulle det bliver et rigtig slapper parti.

  Kommentar by Lion — 27. juni 2022 @ 12:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper