11. marts 2010

DR afslører…

DRs nyhedsredaktion må være en ideologisk osteklokke.

Klaus Bundgård Povlsen, DR: Hun skulle være et frisk pust, den nye socialminister Benedikte Kiær fra de konservative. Men det friske pust kan give regeringen iskolde fødder, for vi kan i dag afsløre at ministeren for blandt andre de svageste i samfundet er mangeårigt medlem af ledelsen i den liberale tænketank

Mette Frederiksen, Socialdemokraterne: Jeg undrer mig selvfølgelig over, at man bliver udnævnt til socialminister, og ikke åbent står frem og siger, ‘jeg sidder i den højeste myndighed hos CEPOS. Jeg står bag de her meget meget meget højreorienterede synspunkter.’

(TVavisen, 10. marts 2010 Kl. 21.00: Benedikte Kiær er med i CEPOS)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/12817/trackback

42 Comments »

 1. Dem der bestemmer over folkeopdragelsen (DR) sætter præmisserne for hvad der kan tales om og dem der styrer undervisningen ejer fremtiden. Det er der vi er nu med 40 års organiseret socialistisk aktivisme og en udhulet grundlov.

  Alt hvad der foregår i Danmark er politik, og enhver beslutning selv de mest private, (tankerne -blasfemiparagrafen) er underlagt statens indflydelse eller kontrol.
  Er det dit helbred, dine børns skole, din kones bil, varme, mad, og senest det evindelige “miljø” som løftestang, står den danske centralstat parat med regler, afgifter, skat, og lovlig men amoralsk tvang. Du kan tro du er fri men ethvert valg du træffer, der har staten allerede reduceret dine muligheder – dvs den har reduceret dit liv.

  Nogle kalder den slags for politik men det er i virkeligheden en krig uden våben hvor det der kæmpes om er ejerskabet af alt hvad der ligger indefor et betsemt geografisk område. Også menneskene. Føj.

  For at gøre løgnen mere virkelig, er det nødvendigt med et statsfinanseret propaganda-apparat til henholdsvis at lulle borgerne i sød søvn (velfærdstaten) eller skræmme dem ved at afpresse dem psykologisk underkastelse (velfærdsstaten!).
  Dem der er for velfærdsstaten er gode mennesker, dem der er imod er slemme mennesker.

  Det er derfor DR straks må angribe modparten. Den skal stemples og skammes så den mister troværdighed. Ligesom andre religioner, tåler socialismen ikke dagslys.
  Der skal tros, ikke tænkes. Resten er blasfemi, og særligt liberale.

  DR en igangværende forbrydelse mod et frit samfund og hører ikke hjemme i en retsstat hvis formål er beskyttelsen af individet og opretholdelsen af loven.
  Vi mangler bare at den finder sig en kridt-afmærkning som den kan lægge sig ned i og dø.

  Kommentar by DanskeriTN — 11. marts 2010 @ 04:48

 2. Nu skal man altså skamme sig, afsløres, af ikke at have DR’s fordelingsøkonomiske opfattelse.

  Kommentar by DaLi — 11. marts 2010 @ 07:56

 3. Studieværten hedder Klaus Bundgård Povlsen og ikke Kurt Strand. Bortset fra det, er det jo et himmelråbende eksempel på proportionsforvrængning, når man tager i betragtning, hvilke lig i lasten, man har på den anden side af det politiske spektrum: Ole Sohn, Anne Grete Holmsgaard etc.

  Kommentar by Jan Christensen — 11. marts 2010 @ 08:03

 4. Breaking: Borgerlig minister med borgerlige synspunkter! Ekstraudsendelse kl. 16.00 og 17.00 på DR, DR2, DR K, DR HD og Ramasjang. Kommentar fra Villy Søvndal og se Mette Fredriksen der er lige ved at græde LIVE 24/7.

  Kommentar by FriKapitalist — 11. marts 2010 @ 08:34

 5. Utroligt gode nyheder. Hvor overraskende kan det være, at et medlem af Venstre er liberal (øh, ups, jo)?

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 11. marts 2010 @ 08:49

 6. Og så påstår DRs ledelse, at institutionen naturligvis er politisk neutral i sin nyhedsdækning.

  Det er oplagt, at de to TV-stationer er ved at køre kanonerne i stilling til det kommende valg. Oppositionen har fået fri adgang til at kritisere regeringen i hver nyhedsudsendelse. I morges gjaldt det på TV2 politireformen, hvor både SF og S uimodsagt fik lov at angribe regeringen for slendrian osv.

  Kommentar by andreas — 11. marts 2010 @ 09:10

 7. Højre = ond
  Venstre = god

  Det vildeste er, at de mennesker jeg kender, der er venstreorienterede, tror vitterligt det er sådan det forholder sig! De ejer ikke skyggen af selvkritik.

  Kommentar by Svend P — 11. marts 2010 @ 09:18

 8. Tidligere DR-journalist Paula Larrin har tidligere været inde på emnet om de (alt for) mange venstreorienterede journalister, og den den venstredrejning der helt oplagt findes på DDR:

  “Da mange journalister i deres ungdom har raset over verdens uretfærdigheder, og som sagt siden kun har været udsat for sparsom uddannelse, så hænger de ofte fast i traditionelle venstrefløjsdogmer præget af tidens socialdemokratiske tabuisering,” skriver Paula Larrain, der i dag er folketingskandidat for de Konservative, og fortsætter:

  “Der er bare nogle ting, som ikke engang er til diskussion. Så som: Det er altid synd for dem i Afrika, USA er et grimt land med mange fattige og onde, rige mennesker, babysæler er bedre dyr end køer, og derfor må deres skind ikke bruges til tøj, biler er noget skidt, cyklen er god, og alle på overførselsindkomst har fortjent hver en krone – selvom de udgør 1,7 millioner af en velstående befolkning på fem.”

  Når alle disse dogmer bruges til at udvælge historier hver dag, skriver Paula Larrain, “ja, så kan man godt tænke sig til, at journalistikken kommer til at se lidt venstredrejet ud”.

  Og så tager hun fat i venstrefløjens udlægning af Morten Løkkegaards EU-kandidatur for Venstre: Det forhold, at han – som i øvrigt er Larrains eksmand – og flere andre journalister fra TV-Avisen er sprunget ud som kandidater og folkevalgte for borgerlige partier, beviser ifølge venstrefløjen, at i hvert fald DR ikke kan være så venstredrejet, så det gør noget. Sådan ser Paula Larrain dog ikke på det:

  “Borgerlige journalister er sjældne, og det mærker man da så tydeligt, når man selv er borgerlig og arbejder på et nyhedsmedie. Har nogen måske spurgt til, hvorfor alle disse borgerlige journalister fra DR vælger nye græsgange?” spørger hun.”

  http://www.180grader.dk/nyheder/Paula_Larrain_Jo_journalister_i_er_i_r_de_og_det_kan_ses.php

  Kommentar by JensH — 11. marts 2010 @ 09:47

 9. DDR’s vurdering er naturligvis at det er kompromitterende for en socialminister at være borgerlig, men det er i sidste ende trods alt ikke DDR som bestemmer…

  Hvis den gennemsnitlige dansker køber deres bestyrtelse over afsløringen, så har regeringen et problem, men indtil det modsatte er bevist vil jeg gå ud fra at mine medborgere ser lige igennem DDR og deres socialistiske propaganda.

  Kommentar by Vagn Henning — 11. marts 2010 @ 09:48

 10. For mig at se er den nye socialminister mere Vesten-orienteret end Mette F. nogensinde bliver, med mindre altså at Mette F. vælger at skifte parti.

  Kommentar by Liva — 11. marts 2010 @ 10:03

 11. Spørgsmålet er, om en socialminister overhovedet må være borgerlig?
  Eller er det ikke uanstændigt ud over alle grænser?

  Kommentar by Jørgen D — 11. marts 2010 @ 10:04

 12. Faktisk er DR’s agenda her ikke engang politisk men supra-politisk (over-politisk).

  Man forsøger at gøre dét at være højreorienteret, altså at være medlem af en liberal fordelingspolitisk organisation, ikke til at være et spørgsmål om rigtigt-forkert, men om noget som simpelt hen er ondt og noget som er udover hvad der kan diskuteres politisk. Noget der skal afsløres.

  Det er en direkte kampagne for at afpolitisere og shame politikere, som man ikke kan lide og gøre politik til et spørgsmål om karakter (“holde skjult”) og dermed til et spørgsmål om gode og mindre gode mennesker. Om godt og om ondt.

  Det er himmelråbende at DR kan slippe afsted med det.

  Kommentar by DaLi — 11. marts 2010 @ 10:12

 13. DR Orientering havde den 8. marts et indslag om “Folkemordsturisme” i Cambodia. Hverken foromtalen her:
  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/03/08/165422.htm

  eller programlederen her:

  http://www.dr.dk/design/www/AudioMiniPlayer/miniplayer_window.html?test=0&mediaQid=1466685&ErrorCode=true&title=Folkemordsturisme i Cambodja

  nævner med et eneste ord at Khmer Rouge er venstreorienterede kommunister.
  Først inde i selve indslaget nævnes det én enkelt gang. Det nævnes ikke med ét ord at de kommunistiske ledere af folkemordet var uddannet på franske universiteter og skolede marxister. Fokus er ikke på ideologien bag, men vinklen på folkemordet er ret eksotisk.

  Anderledes er det naturligvis når man i Orientering beretter om Pinochettiden i Chile, som Niels (Castro-er-ikke-en-diktator) Lindvig her 30 år efter stadig koger suppe på. Pinochetstyrets ofre og deres lidelser var antalmæssigt en brøkdel af hvad Orienterings venstreorienterede venner i Sovjet, Kina, Nordvietnam, Cambodia, DDR, Ungarn, Yugoslavien, Rumænien, Nordkorea, Peru, Cuba mm.fl. kan opvise. Dem finder Orientering det ikke opportunt at berette om.

  Og som de siger: Man mærker hensigten og bliver forstemt…

  Kommentar by Limewoody — 11. marts 2010 @ 10:16

 14. Jeg er så ‘flov’ over jeg støtter CEPOS, og glæder mig over de mange rapporter de kommer med som viser en interesse for samfundets frie udvikling og anviser muligheder for forbedringer. Se det er pinligt – iflg. DR.

  Hvis man nu støttede Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, eller Cevea, er man så på den yderste venstreradikale venstrefløj? Selvom de undertiden også har noget fornuftigt at gøre opmærksom på.

  Skrigeskingen Mette Frederiksen og Villy Søvnigdal – lad dem endelig blive ved med at spille forargede, de fleste har gennemskuet dem undtagen DR som benytter dem som underholdning for masserne, som de opfatter som småt begavede.

  Kommentar by synopsis-olsen — 11. marts 2010 @ 10:39

 15. Jeg måtte også skifte væk, da jeg ved at blive kvalt i bræk over den ufatteligt unuancerede fremstilling fra dr’s side!!
  – Når dét så er sagt, så er det sgu da også for åndsvagt at man på ministeriets hjemmeside kan læse at hun var kantinemedhjælper i ’89 mens man IKKE kan læse om hendes tilknytning til CEPOS! Hun er jo liberal (eller hvad man nu kalder dagens venstrefolk, som vel retteligt bare burde tituleres “sossere i jakkesæt” – nå, men det var et sidespring!) og burde jo være stolt af det!!

  Det er den samme fejl man gør igen som med Eva Kjær-Hansen da hun meldte ud at der ikke er noget galt med at de de knokler de har mere til sig selv… Vuf siger den lille køter ude på venstrefløjen og så, i stedet for at stå fast på sine synspunkter, så begynder man sådan en fesen undskylden og kryben for at mene som man gør! Det giver jo slet ingen troværdighed!!

  Sig da at vi ikke gider se på syge og udsultede i gaderne men at sådan en ulækker snylter som heidi astrup (det er med fuldt overlæg hendes navn er stavet med småt!) der nævnes i historien herover, hendes art skal direkte i kalkbrudene til hun har fattet pointen!

  Kommentar by Bo — 11. marts 2010 @ 11:04

 16. Hr. Møller

  Det er som hr. Christensen skriver IKKE Kurt Strand.

  Bortset fra det har også jeg støttet CEPOS, selv på dagpenge, men ikke aktuelt, deres nyhedsbrev er stadig gratis for alle, så vidt jeg ved.

  Kommentar by Peter Buch — 11. marts 2010 @ 11:20

 17. Nyeste undersøgelse d.d. fra CEPOS “En meningsmåling udført for CEPOS af Interresearch blandt 1.041 repræsentativt udvalgte danskere i perioden 26. februar til 3. marts viser, at et flertal synes nulvækst er en god idé (ca. 51 pct.), mens 36 pct. ikke synes det er en god idé. Ca. 13 pct. svarer ved ikke.”

  Jamen, hvor fræk og højreradikal kan 51% af befolkningen dog være, det er jo stik mod S & SF dagsordenen om flere skatter til offentligt forbrug.

  Kommentar by synopsis-olsen — 11. marts 2010 @ 11:21

 18. @ 15. Det er den samme fejl man gør igen som med Eva Kjær-Hansen da hun meldte ud at der ikke er noget galt med at de de knokler de har mere til sig selv… Vuf siger den lille køter ude på venstrefløjen og så, i stedet for at stå fast på sine synspunkter, så begynder man sådan en fesen undskylden og kryben for at mene som man gør! Det giver jo slet ingen troværdighed!!

  Eller når en Ove Dahl begynder at undskylde, fordi en Zenia “gå-i-stampe” anmelder ham for racisme, fordi han har sagt sandheden. Jeg savner folk, der tør holde fast i deres holdninger, istedet for at lade sig kue. Flere mandfolk Tak!!. Tror man kunne vinde meget mere ved den taktik.

  Kommentar by Ciska — 11. marts 2010 @ 11:31

 19. Journalisten anførte over for Benedikte Kiær, “at lignende udtalelser tidligere havde straffet VKO-regeringen”. Meget smart, han hjalp altså regeringen med sin journalistik.

  Det virkeligt skræmmende her, er at idioten fra Påskeøen taler om, at “det kan skade regeringen” – Hvad med det danske folk? Hvorfor borer han ikke i, hvad der gavner danskerne?

  Ethvert minimum af journalistik kan da forklare selv de mest tungnemme, at uden lavtryk og højtryk er der ingen vind, og at vindmøllerne så står stille.

  Danmarks radio er en landsskadelig forbryderorganisation drevet af venstrefløjen for højrefløjens penge.

  Kommentar by Børge — 11. marts 2010 @ 11:35

 20. Forkert studievært i oprindeligt indlæg. Hermed rettet. Takker.

  Kommentar by Kim Møller — 11. marts 2010 @ 12:53

 21. DR arbejder helt åbenlyst på at flytte midten af dansk politik over på venstrefløjen. Man ser den slags fra dem næsten dagligt nu. CEPOS er en borgerlig tænketank, men den befinder sig på den blødere del af højrefløjen.

  Det kan ikke vare længe, før de laver deres sædvanlige stunt: en venstrefløjspolitiker fra Folketinget går i pressen og klager over, at de borgerlige får for meget sendetid.

  Det stunt plejer gerne at dukke op efter en lang periode med påfaldende mange røde indslag.

  Kommentar by Universalgeni — 11. marts 2010 @ 15:05

 22. I øvrigt mener jeg, at vi bør samle vores kræfter og få en borgerlig tv-kanal stablet på benene. Vi vil kunne nå det mål, hvis sigtet er bredt nok. På 180 Grader var man for smal til at det borgerlige projekt kunne lykkes. Og for dårligt klædt på rent fagligt. Journalisterne derovre er i virkeligheden halalhippier, der mener, at den høje skat skal betales af nogle andre, – ikke dem selv – så de fortsat kan få alle de goder, de plejer at have adgang til. Den fejl må ikke ske igen. Der skal være rigeligt med plads til flere former for (neo)konservatisme som eksemplevis den DF står for.

  Kommentar by Universalgeni — 11. marts 2010 @ 15:13

 23. Borgerlig tv-kanal = Kodak Zi8 + YouTube eller blip.tv?

  Kommentar by FriKapitalist — 11. marts 2010 @ 16:23

 24. Citat fra et møde i går på min arbejdsplads, en stor dansk uddannelsesinstitution:

  “Jeg går ud fra, at vi stort set alle her [150-200 undervisere og ledere] ønsker os en ny regering”.

  Kommentar by Ulla Nørtoft Thomsen — 11. marts 2010 @ 16:38

 25. 2.200 gaderøverier om året…i Danmark idag. En blodig fremtid ligger og venter forude.

  Mon DR kunne tænke sig at rapportere om det eller om Venstre og K (begge ultranaive partier) kunne tænke sig at stramme loven?

  http://jp.dk/indland/krimi/article2006490.ece

  Kommentar by DanskeriTN — 11. marts 2010 @ 18:08

 26. -> #25 DanskeriTN

  “2.200 gaderøverier om året…i Danmark idag”

  Det bliver værre endnu. Vi er blot nogle år badud i forhold til Sverige, og iøvrigt vil gruppen af ‘ikke-vestlige’ unge i lømmelalderen de næste 5-10 år udvide sig med op mod 40.000 personer, hvilket vil omdanne de Danske byer til lovløse zoner. Vi ser kun begyndelsen nu.

  Kommentar by JensH — 11. marts 2010 @ 18:39

 27. Selvfølgelig undrer det skrigekassen Mette Frederiksen at en liberal regering udnævner en liberal socialminister.

  Kæft – man skal være socialdemokrat for at være så dum !

  Kommentar by Tolder — 11. marts 2010 @ 19:01

 28. Synopsis olsen, jeg tror ikke det var nulvækst i skatterne de tænkte på.

  De naive tosser, miljøflippere og CO2 fantaster, der galper op om nulvækst, har ikke slået hjernen til inden de satte taleapparatet i gear.
  Hvis vi skal følge med sexatleterne i u-landende, hvor befolkningstallet fordobles hvert 25′ år – altså en 8-dobling på 100 år, skal produktionen over en bred kam også fordobles hvert 25′ år.

  Når befolkningstallet stiger, og her i Danmark skyldes det hovedsagligt import at uproduktive mennesker, så betyder nulvækst stigende fattigdom. Kagen har samme størrelse, men der er flere til at spise af den. Hvor svært kan det være?

  Kommentar by PeterK — 11. marts 2010 @ 19:29

 29. @Ulla Nørtoft Thomsen: Det er ofte udgangspositionen at man er venstreorienteret. Desværre er det resultatet af at vi for bukket nakken alt for længe.

  Kommentar by FriKapitalist — 11. marts 2010 @ 20:11

 30. 26, JensH
  Ja, det har du ret i, det er kun begyndelsen det vi ser. Demografien er stærkt imod os, også tiden til at handle.

  Alt vil ændre sig. Det bliver grimt.

  Fremtiden er krig.

  Kommentar by DanskeriTN — 11. marts 2010 @ 21:10

 31. off topic
  TV-avisen fortalte for lidt siden at “kæresten til Jihad Jane ikke anede at hun var konservativ muslim”.

  Kommentar by Niels P. — 11. marts 2010 @ 21:17

 32. Det er en lodret myte at venstrefløjen “tager sig af de svageste”. Tværtimod. DR og venstresnuderne lever evigt højt på denne myte.

  Som pårørende til mennesker i behandlersystemet kan jeg blot meddele at jo mere rød kommunen bliver, jo mere usselt går det for “de svageste”. Og det er over en bred kam. Handicappede, psykisk syge og ældre.

  For de røde og DR, så betyder dette at hjælpe de svage, at bevilge flere penge til at ansætte nogle flere ubegavede og dårligt uddannede og udbrændte pædagoger og andet snyltefolk, som enten intet laver, eller laver det forkerte. Disse er jo som regel også tilhængere af der Sozialdemokratei oder SF ( SozialistenFaschisten )

  Da de svage ikke orker at brokke sig, er de jo et nemt offer og en nem stråmand får venstrefløjen at udnytte til deres forløgnede propaganda.

  Det eneste parti der står frem, som et parti der kæmper for “de svagestes” rettigheder og muligheder og almindelig fornuftig anstændighed, er overhadefjenden DF. Deraf hadet. Ha ha ha, sikke nogle vatnisser.

  Hvor er venstrefløjen bare ulækker. Næsten ligeså klam som islam.

  Kommentar by Galdespreder — 11. marts 2010 @ 23:31

 33. DR journalisten siger implicit at højre orienterede ikke kan gøre noget godt for de svage. Ved at fremhæve: “or vi kan i dag afsløre at ministeren for blandt andre de svageste i samfundet”…

  Så kender vi DR’s holdning til dette. Kunne være sjovt hvis nogen spurgte dem om dette!

  Kommentar by Hank rearden — 11. marts 2010 @ 23:36

 34. Luk for DR:

  http://www.afskaflicens.dk

  Kommentar by Galdespreder — 11. marts 2010 @ 23:36

 35. 32, Galdespreder:

  “Som pårørende til mennesker i behandlersystemet kan jeg blot meddele at jo mere rød kommunen bliver, jo mere usselt går det for “de svageste”. Og det er over en bred kam. Handicappede, psykisk syge og ældre.”

  Lige præcis.

  I de rødes verden eksisterer “de svageste” for de rødes skyld, ikke omvendt.

  Behandlersamfundet er ikke skabt for de svageste men for dem der behandler.

  Kommentar by DanskeriTN — 12. marts 2010 @ 03:46

 36. Nu skal vi være søde ved den hjerneskadet(det siger hun jo selv, hun er) enhetzliste aktivist lille heidi, hun søger jo bare socialt samvær med ligesindede hjerneskadede fra enhetzlisten, og derfor let påvirkelig af masse hysteriet der hersker i denne forsamling af aktivt selv hjerneskadet ofre!

  Kommentar by li — 12. marts 2010 @ 08:01

 37. Det er ikke dDR og venstrefløjen det er galt med(direkte)
  Vi kender deres synspunkter;de savner ethvert forhold til virkeligheden.

  Skyd på de svage,konfliktsky,bekvemmelige politikere fra Venstre,
  Konservative,og DF som har svigtet totalt under værdikampens kollaps.
  De har haft 9 ! NI år til at få afskaffet tvangslicensen,og dermed
  fået de få som virkelig kan lide DR til at betale gildet(= lukning)

  Bedre mulighed har aldrig eksisteret for at få lukket denne mediemæssige vanskabning.

  VK er i seriøse vanskeligheder med at beholde flertallet,og deres
  slesken for DR som ivrigt modarbejder V og K,kan blive den
  direkte årsag til et kommende tabt valg

  Kommentar by Henrik -patriot — 12. marts 2010 @ 08:07

 38. li

  Din kommentar kl. 8:01 er på den gale tråd, den skulle retteligt være på “Statsansat grædekone”.

  Kommentar by Peter Buch — 12. marts 2010 @ 13:29

 39. 37.Henrik-patriot

  Ja, men det er altså også VI som vælgere der er noget galt med !

  Præcist som københavnerne der bliver ved med at vælge de samme halal-hippier ind i Borgerrepræsentationen – og så bagefter stiller sig undrende an overfor det denne repræsentations medlemmer foretager sig!

  Vi har alle haft masser af år til at finde ud af hvad det er der foregår – og forholder os derefter.

  Regeringen og Folketinget er blevet reduceret til Danmarks Sogneråd og Sognerådsformænd.

  De egentlige magthavere befinder sig i Bruxelles.

  Om vi har en blå eller rød regering……

  Kommentar by Vivi Andersen — 12. marts 2010 @ 17:27

 40. Jeg tror stadig alternativet ikke er fristende for vælgerne når valg afholdes, de nærmest kommende valgresultater vil give fortsat flertal for VKO, med flere O repræsentanter.
  Men helt sikker kan jeg selvfølgelig ikke være om fremtiden…

  Kommentar by Peter Buch — 13. marts 2010 @ 06:29

 41. Bundgaard Povelsen eller Kurt Strand spiller ingen trille,
  samme ideologi,ja næsten samme habit,plus DR flaskebørn.
  DR er staten qua.Bestyrelsesformand Christiansen.
  bernadotte36
  13.3 2010

  Kommentar by erik pedersen — 13. marts 2010 @ 18:04

 42. Tak 1.DanskeriTN. Det kan ikke siges bedre! Håber de har ret, dem som mener, at de fleste kan gennemskue den tykke propagandaflom, der kommer ud af både DR og TV2. Jeg håber på, at dinosaurerne, DR og TV2, uddør i min tid, så vi kan få fri meningsdannelse, men jeg har mine tvivl. Jeg slukker, hvergang DR og TV2 kører socialdemokratisk-SF-Radikal valgpropaganda og det har medfødt, at jeg sjældent ser de to statsejede TV-staioner. Jeg har det dårligt med, at blive holdt for nar for mine egne penge. Og iøvrigt: Hvorfor står Mette Frederiksen, Socialdemokraterne, ikke åbent frem og siger, “Jeg har tjent millioner på at være medlem af Partiet og jeg har spist og drukket til en masse pampersammenkomster og jeg kan frit vælge nogen af landets bedste og billigste boliger og sommerhuse og de er næsten gratis for mig. Derfor står jeg bag de her meget meget meget socialdemokratiske synspunkter.” – Og socialministeren, Benedikte Kiær, ligner hun ikke ovenikøbet Sarah Pahlin, lidt? Så ER hun da afsløret!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 16. marts 2010 @ 12:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper