19. marts 2010

“…et stykke politisk teater, der bliver opført til ære for offentligheden og pressen.”

Længere gennemgang af Enhedslistens forhold til Antifascistisk Aktion i denne uges udgave af Weekendavisen. Den bør læses i fuld længde, så her blot en smagsprøve – AFA: Knokkelhæren.

“»Jeg personligt ville ikke have nogen skrupler ved at gøre en fysisk ende på Kim Møllers klynkeri for bestandig… Men aktiv dødshjælp er desværre jo forbudt i Danmark.« Sådan lød det forleden fra Enhedslistens Per Jensen. Kommentaren faldt efter 8-10 bøllers overfald 6. februar på blogredaktør for Uriasposten, Kim Møller , mens denne var ved at filme en såkaldt »antifascistisk« demonstration i Århus.

Udtalelsen fra Per Jensen, der i 2009 var partiets kandidat ved kommunalvalget i Sønderborg, bekræftede dermed, at også Enhedslisten har sine landsbytosser. Nogle kan måske huske Enhedslistens hovedbestyrelsesmedlem Claus Svendsen, der på partiets årsmøde – efter de autonomes overfald i 1998 på Pia Kjærsgaard på Nørrebro – åbent kritiserede partiets afstandtagen fra den voldelige aktion: »Når vi tager afstand fra overfaldet på Pia Kjærsgaard, træder vi en masse folk i bevægelsen over tæerne. Jeg har ingen problemer med direkte politiske aktioner.«

Og ligesom daværende folketingsmedlem Jette Gottlieb dengang straks gik på talerstolen og meddelte, at Enhedslisten ikke tolererer overfald på enkeltpersoner, var meldingen den samme i februar i år. Her tog gruppeformand Per Clausen afstand fra kammerat Jensens skriverier om at gøre en fysisk ende på Kim Møller…

Partiledelsens gentagne afvisninger af voldsdyrkelsen kunne minde om et stykke politisk teater, der bliver opført til ære for offentligheden og pressen:

Hver gang offentligheden får kendskab til voldelig ekstremisme, tager venstrefløjens ansvarlige ledelse rutinemæssigt afstand fra ekstremisterne. I dagligdagen er de imidlertid accepterede og spiller en rolle i bevægelsens arbejdsdeling.

[…]

AFA har også vist, at man gerne sætter handling bag parolerne om at være venstrefløjens militante arm…

I de senere år har AFA forsøgt i offentligheden at modificere den stærke retorik. Men intet tyder på, at det er lykkedes at skrue ned for voldsdyrkelsen… I AFAs nyeste manifest fra 26. februar 2010 understreger man også fortsat, at i kampen imod »fascisterne« er mere hårdføre metoder både nødvendige og legitime: »Uanset hvor de prøver at forsamle sig, skal de jages væk. Uanset hvordan de forsøger at organisere sig, skal deres strukturer angribes og knuses med ord og handling.«”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13025/trackback

63 Comments »

 1. Det bør komme på tale at opløse AFA-organisationen, da den jo åbent bekender sig til, at søge at opnå sine mål ved hjælp af vold.

  Grundlovens § 78 stk. 2 »foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom«

  Kommentar by Marius — 19. marts 2010 @ 11:43

 2. Helt utroligt at se MSM endelig beskæftige sig med de skod. Ærgerligt at Bjarne Thyregod – internettets sureste mand – er afskåret fra at komme og hælde en skidtspand ud over os. Måske kan han sende Hugo Chavez II til at fortælle at det er os her der er problemet?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. marts 2010 @ 11:52

 3. OFF TOPIC:

  DE GODE ER BLEVET DE ONDE

  Det sker, at verden vender på hovedet og de gode pludselig bliver de onde, og de onde bliver de gode. Da 68´erne kom til, var deres forældre reaktionære og gammeldags, i dag er det 68´ernes tur til at være gammeldags og reaktionære. Men 68´erne er så fanget i deres egen selvopfattelse af at være unge og fremme på beatet, at de ikke har opdaget at de er blevet gamle. Så de unge de nu kæmper imod; os, er bare reaktionære og irriterende. Når vi kritiserer Islam, er vi bare formørkede, når vi vil bevare nationalstaten er vi bagudskuende. Det er nu blevet så slemt, at de gamle 68´ere bruger al deres (nu svindende energi) på at bekæmpe den næste generation. Det er et skue så pinligt, at jeg hver dag krummer tær. Hvis jeg da ikke lige bliver fyret fra dansk forfatterforening, skal forsvare mig imod en reaktionær autonom, eller finder mig angrebet af en forstokket redaktør.

  Steve Jobs, Apples legendariske ejer har sådan en flyvende måde at se verden på. Da han lancerede den nye Ipad sagde han; folk læser ikke mere. De læser ikke bøger, ok så laver vi en dims der får dem til at læse igen; vupti; ipaden.

  Sådan er det også med dagens politik. De forandringer der sker er så store, at folk ikke har forstået dem endnu. Folk producerer stadig bøger, selvom det er et forældet medie, og folk mener stadig at 68´erne er de gode. Det er de ikke, de er de onde.

  Lad os kigge lidt på 68´ernes aktuelle prioriteringer: Islam og EU. Et sammensurium af jødehad, bøssehad, kvindeundertrykkelse, mangel på demokrati. Det skulle så gøre dem til de gode. Og lad os så kigge lidt på arvtagerne, de nye. De kæmper for kvindernes ligestilling, bøssernes rettigheder, jødernes beskyttelse og for det nationale demokrati + retsstat. Hvem er så de gode?

  Vi skal ganske enkelt til at vende os til, at 68´erne er blevet nogle gamle forstokkede konservative, reaktionære mennesker, der kun tænker på at beholde magten. Alle deres projekter er faldet til jorden, og de reagerer ved at forsøge at undertrykke den næste generation af tænkere.

  Det er blevet så slemt, at de forsvarer børnevoldtægtsmænd, islamnazister, røvere, mandschauvinister, fasciststater (EU).

  Saul Alinsky, Obamas jødiske filosof, siger det ret rammende, synes jeg. Han siger; være realistisk. Ok, realistisk set, er man så god hvis man støtter det globalfascistiske, jødeundertrykkende, kvindehadende, bøssehadende EU + Islam? Nej, det er man ikke, man er ond.

  Derfor skal vi vende os til, at 68´ernes arvtagere, de reaktionære kræfter som holder krampagtigt fat på magten at de, er de onde. Helle Thorning Schmidt, store dele af SF, AFA, store dele af enhedslisten, store dele af Konservative Folkeparti, af Venstre er stivnet i en gold globalfascisme. De hader jøder, de hader fremskridt og de hader alt de ikke kan kontrollere.

  Men som Alinsky siger:

  “First the free society organizers is loose, resilient, fluid and on the move in a society, which is in itself in constant change.”

  Det handler om at bevæge sig; change. Vi skal hele tiden bevæge os, for demokratiet ligger i at vi er nyskabende. De nyskabende politiske kræfter i dagens Danmark hedder; blogs, Trykkefrihedsselskabet, Mikael Jalving, og så selvfølgelig den irriterende jøde; Asger Trier Engberg.

  Vi vil skabe forandring, ikke i værdierne, men i perspektivet. Dem der før var de gode er nu de onde, og dem der var de onde er de gode. Heri ligger en grundlæggende forandring.

  Vi vil ikke EU globalfascisme i tæt alliance med Islam. Vi vil dansk demokrati, dansk retsstat, vi vil kærlighed, solidaritet og frihed. Deri ligger forandringen.

  Læs mere om Globalfascisme og andet på: http://www.danskkultur-debat.dk

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 19. marts 2010 @ 11:55

 4. 1 (Marius): Ja, men det kræver, at nogen politikere eller folk med rette kontakter retter henvendelse til Justitsministeriet. Det sker aldrig, heller ej fra venstrefløjens modstandere.

  Vi må bare erkende, at der er mange ting i Grundloven som ikke bliver håndhævet, og bliver henstillet, bl.a. omkring censur og racisme-paragraffen, blasfemi osv.

  Alle ved jo, at Enhedslisten er en del af fundamentet bag AFA osv., men ingen journalister, PET-folk eller lignende tør reagere, for de har et eller andet tilhørsforhold til venstrefløjen. Se blot med den menige betjent som står uden arbejde, fordi han forsøgte at fokusere på venstrefløjen og hvem der arbejder i den.

  Det var også sjovt at se så hurtigt historien omkring Redox og AFA-manden var væk fra mediebilledet. Der gik 1-2 dage, så var der faktisk intet mere om det, til trods for, at hvis det har noget med højrefløj, White Pride eller lignende, så lægger det i nyhedskanalerne igennem flere dage – og er MEGET dækket.
  Der var ingen der åbenbart synes det var bekymrende, at vi åbenbart har at gøre med en organisation af ballademagere, der driver en organisation i ægte KGB-stil, med samtidig kontakt til STAZI (AFA). Eller som Gestapo-politiet i Nazi-Tyskland.
  -I øvrigt i stort set næsten alle af de artikler der var, fik AFA lov til at udtale sig afvisende overfor anklagen, noget vi ikke ser White Pride få mulighed til, for blot at tage et eksempel. Og så var der altid en “mildende omstændighed” i artikler, ved at omtale hændelserne i Århus, omkring højre- og venstrevold, til trods for, at AFA hovedsagligt arbejder i Hovedstadsområdet. Meget misvisende.

  Kommentar by AiS — 19. marts 2010 @ 12:02

 5. DF var ikke stuerent i Nyrups univers, men ventrefløjens voldelige gadebøller er. Men hvad kan man ellers forvente af en mand med en sådan kone ?

  Kommentar by Boo — 19. marts 2010 @ 13:45

 6. Nederst i artiklen kan man læse at Pernille Rosenkranz Theil ikke har taget afstand fra sin revolutionære fortid, da hun blev medlem af Socialdemokratiet.

  Tænk hvis en tidligere Dansk Front’er meldte sig ind i Venstre, hvilket halløj ville det ikke have medført.

  Kommentar by Altermedia - Danmark — 19. marts 2010 @ 15:40

 7. Jeg syntes faktisk fascisterne afa skulle tage deres manifest alvorligt, og med det samme begynde og banke fascisterne og da de eneste fascister vi har her i Danmark er afa, så ser jeg frem til at afa’erne begynder at tæske sig selv!

  Kommentar by li — 19. marts 2010 @ 16:12

 8. Enhedslistens bibel må være Mein Kampf.

  Har de så også tænkt sig at BZtte Danmark d. 9 april 2010?

  Venstrefløjen er DNSAP 2.0

  Luk, sluk, stop, boykot, bekæmp, straf, infiltrer’, bagtal, nægt…

  Og luk DR :)

  Kommentar by Galdespreder — 19. marts 2010 @ 16:13

 9. Glimrende artikel af Jesper Vind Jensen. Så har han alligevel hår på den.

  Kommentar by speedlink — 19. marts 2010 @ 16:40

 10. Der ses en optrapning af had overalt.

  Har det noget med islamisternes terroraktioner og terrorchikanerier at gøre?

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/359981:Udland–Hadet-vokser-paa-internettet?rss

  Kommentar by Joakim Lund — 19. marts 2010 @ 16:50

 11. #7, li.

  Måske din bedste kommentar til dato.

  Kommentar by Peter R — 19. marts 2010 @ 16:56

 12. Var der nogen der bed mærke i jeg i kommentatorspor for få uger siden bad medierne forsøge at afdække “et vist politisk parti”s og dettes relation til AFA?

  Spøjst at se en god artikel så kort tid efter :)

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 19. marts 2010 @ 17:38

 13. ->11

  Ja, det er glædeligt, og jeg har selv flere gange søgt på AFA i Infomedia og konstateret at dækningen af dem var næsten ikke-eksisterende, så man spærrer øjnene op når en journalist i MSM opdager ting vi her har bemærket forlængst: Den glidende overgang mellem Enhedslisten og tæskeholdet AFA, den utroværdige afstandstagen fra vold, og den selvpåtagede ‘ret’ til vold ved at definere modstandere som “nazister” og “fascister” over en kam. Journalisten her bruger anførselstegn, og det burde være en selvfølge, men er det altså ikke.

  Meeeeen, træerne vokser ikke ind i himlen. Det var samme Jesper Vind Jensen der for ikke så længe siden bedrev et stykke skandaløst dårligt researchet skrivearbejde om Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet, bl. a. med den fallerede Charles Johnson fra LGF som kilde. Blind høne har her fundet korn. Vi må se om det bliver til mere.

  Egentligt fremskridt hvad angår medierne og venstreekstremismen vil man først kunne tale om når MSM rutinemæssigt benytter samme terminologi om venstrefløjen, og ikke det eufemiserende “aktivister” osv., og når man begynder at stille kritiske spørgsmål til deres selvbillede og påtagede ‘ret’ til at definere modstandere som “fascister” osv.

  De må også begynde at grave i edderkopper bag AFA som Balder Bergman Johansen og dennes gøren og laden. “Velkommen på forsiden”. Der er masser at tage fat på, men EB og BT er jo i dag reelt rene livsstilsmagasiner.

  Allervigtigst må spørgsmålet om den glidende overgang mellem dette tæskehold, og pæne mennesker på venstrefløjen som Povl Dissing, eller hattedamerne m/k i Kirkasyl være. Artiklen her giver en fin antydning af dette betændte område.

  Må man foreslå Jesper Vind Jensen at grave videre her, og f. eks. kigge på hans kollega i det Berlingske Hus Jesper Dahl Caruso – hvad i dennes baggrund, tror du, Jesper Vind, foranledigede hans lobhudlende nekrolog over voldsmanden Martin Lindblom? Google er din ven – det er bare med at komme i gang.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. marts 2010 @ 18:24

 14. Venstrefløjen har stor og lang erfaring med den slags. Jeg ved ikke om nogen kan huske arbejskampene omkring HT og Københavns Frihavn, men jeg kan.
  Jeg overværede et møde i havnearbejdernes kantine i Frihavnen en tidlig morgen. Fællestillidsmanden og et par kanutter fra DKP, blandt andet Preben Møller Hansen var også tilstede, men de sagde ikke noget.
  Fællestillidsmanden holdt en brandtale, hvor den fik på alle tangenterne med klassekamp, kapitalisterne og lakajerne inde på Vestre Voldgade – arbejdsgiverforeningen, og jeg skal komme efter dig. Salen kogte, der var kul på. Til allersidst holdt han en pause, og deltagerne lagde en dæmper på, man vidste hvad der nu ville komme. “Og så skal jeg selvfølgeligt opfordre jer til at afbryde denne overenskomststridige strejke og straks gå i arbejde” Salen skreg af grin, og gik ud og sloges med politiet.

  Intet nyt, bortset fra at nu er de i defensiven. Man kan ikke snyde alle altid.

  Kommentar by PeterK — 19. marts 2010 @ 18:32

 15. Fra Enhedslistens principprogram: Perlen må (ovennævnte post in mente) være udtrykket: “…den daglige forsvarskamp..”:

  Enhedslisten er en revolutionær socialistisk og internationalistisk organisation, og som sådan forholder vi os til globaliseringen.

  For Enhedslisten er det vigtigt både at bidrage til at skabe alliancerne hjemme, og at skabe alliancen mellem grupper i Danmark og den internationale bevægelse mod nyliberal globalisering.

  …den danske arbejderklasse objektivt set har gode forudsætninger for at blive den ledende kraft i en socialistisk revolution…

  … den daglige forsvarskamp…

  …aktivt at deltage i og påvirke klassekampen.

  Den grundlæggende opgave er opbygningen af klassealliancer. Og i en vis forstand har globaliseringen medvirket til, at alliancerne vil have omtrent samme klassemæssige sammensætning i alle dele af verden.

  Det store flertal accepterer markedsøkonomien og klassesamarbejdet og er da også enige i den reformistiske eller den borgerlige ideologi.

  Økonomisk drejer det sig om at omfordele fra rig til fattig….

  En socialisme, der peger frem mod et klasseløst/kommunistisk samfund….

  Produktionsmidlerne vil blive overtaget af arbejderne…

  Ophævelsen af den private ejendomsret til produktionsmidlerne er således en vigtig forudsætning for socialisme..

  ….en egentlig klassekamp i en lang periode fortsat være en væsentlig drivkraft i udviklingen.

  Da socialismen vil fjerne de økonomiske og politiske magthaveres magt og privilegier, kan den kun indføres i forbindelse med et revolutionært brud med kapitalismen og den herskende klasse under kapitalismen – borgerskabet.

  ..det er nødvendigt at gennemføre en revolution – i betydningen et gennemgribende systemskifte, hvor en mobiliseret og velorganiseret arbejderklasse og dens allierede fratager den herskende klasse de enorme magtmidler, den reelt bestyrer i dag.
  Konkret drejer det sig selvfølgelig om overtagelse af de økonomiske nervecentre (arbejderovertagelse af de større virksomheder, demokratisk kontrolleret samfundseje af bank- og kreditvæsen), men også om at erstatte centrale dele af statsapparatet med nye folkemagtsorganer. Frem for alt opløsning af politiet og militæret, der gang på gang har vist sig som kapitalmagtens sidste, alt for effektive, allierede.

  Kommentar by Limewoody — 19. marts 2010 @ 18:36

 16. Ja det er næsten chokerende at læse en så sandfærdig artikel om situationen i et dansk dagblad.

  Måske skulle vi oprette en støttegruppe for at hjælpe journalister der vil ud af DR / TV2 / Politiken moradset. Der er sikkert et enormt gruppepres i de cirkler..

  Gruppen kunne f.eks. hedde: ‘PcExit’, eller ‘DDRUD’.

  –> 7 ‘Jeg syntes faktisk fascisterne afa skulle tage deres manifest alvorligt, og med det samme begynde og banke fascisterne og da de eneste fascister vi har her i Danmark er afa, så ser jeg frem til at afa’erne begynder at tæske sig selv!’

  Fredericia 2002: Tæv dig selv! | Demonstration endte i slagsmål

  Her et friskt eksempel på journalistisk uduelighed og dertil blåstempling af en ekstremist:

  Skandale Deadline: Kurt Strand og den kurdiske venstreekstremist Kurdo Baksi bosat i Sverige

  Kommentar by Balder — 19. marts 2010 @ 18:41

 17. Som det skete i 45 og årene frem, må der nødvendigvis, forhåbentligt, også igen komme et retsopgør, eller en regning der skal gøres op på en eller anden måde, på et tidspunkt, med hensyn til disse menneskers forræderiske og landsskadelige virksomhed, når vi på et tidspunkt har været igennem den kommende uundgålige væbnede konflikt i kampen mod islamiseringen af ikke bare Danmark, men hele Europa… Jo før jo bedre, fristes man næsten til at sige…

  Kommentar by Jacob Andersen — 19. marts 2010 @ 20:22

 18. I et historisk tilbageblik nævner artiklen at AFAs 30er modstykke, Teilmannbrigaden, undergravede Weimerrepublikken i sin voldelige kamp mod bla.socialdemokraterne og dermed banede vejen for Hitler.
  Den røde tråd i artiklen er, som jeg læser det, at venstrefløjen består af et sammenrend af alle mulige fraktioner individer og ideologier der fogæves prøver at fremstå med et samlet verdensbillede.
  Enhedslisten er jo også netop dette: et sammenrend af venstefløjspartier.

  Kommentar by Per K. — 19. marts 2010 @ 20:28

 19. Hvor er det i grunden sødt at den mest sindsyge og voldelige politiske gruppering i Danmark er en folk tudetøser der ikke kan slås .

  Kim jeg havde enten anmeldt denne Per Jensen for trusler eller lamme tævet ham på hans adresse .
  Hvilken “fysisk ende” er det en latterlig tegning som ham er i stand til gøre på noget som helst anden end en hamster ?
  Jeg havde givet det et “go” og valgt tidspunktet han skulle indfri hans løfte på Kim .

  Men jeg tager sku hatten af for dit arbejde Kim og undre mig over hvordan man bare lader døds trusler som denne går uantastet hen .

  Men skal du bruge lidt “close protection” i Århus en dag så smid mig en mail , så skal jeg love dig for du får noget at tage billeder af hvis de tyndtarme igen vil kaste med flasker og dyrke gymnasie gruppe arbejde på gade plan . .

  Vi har lamme banket de typer før , ikke fordi de var politiske men ene og alene fordi de ligner lort med for meget sminke og råber lidt for højt efter vores smag og alkohol procent . . .

  God weekend .

  Kommentar by Holger Danielsen — 19. marts 2010 @ 21:24

 20. @ Altermedia/nr 6

  Du kan se et eksempel i Mikael Jensen. Han var byrådskandidat for venstre i Jylland et sted i 2005.

  Han skrev i 1997 bogen “For din skyld”, der handlede om 4-5 tidligere danske FN-soldater der havde gjort tjeneste i Bosnien sammen. I bogen “smittes” de af hadet de har set i Bosnien, og starter deres egen kamp mod muslimer i Danmark.

  Hadet er imidlertid destruktivt, og de ender med allesammen enten at begå selvmord i fortvivlelse eller blive dræbt. Der er ingen opfordring til at efterabe dem, og det hele beskrives udelukkende som en rejse ud i det dybeste mørke.

  Alligevel fik blandt andet BT i 2005 blæst sagen op til, at forfatteren da mente hvert et ord som soldaterne siger i bogen – blandt andet at indvandrere er “myriader af sort, genetisk affald”.

  Dén købte Venstre, og manden var ikke længere byrådskandidat.

  Se halvvejs nede på siden her: http://somethingmanky.blogspot.com/2009/10/liberal-candidate-behind-racist-book.html

  Kommentar by Henrik — 19. marts 2010 @ 21:45

 21. 19.Henrik

  Var der ikke en dansk produceret serie fornylig, der netop havde et afsnit der omhandlede nogle tidligere udsendte soldater hvoraf flere blev myrdet ?

  Jeg husker ikke hvad det var for en serie.

  Men man behøver faktisk ikke at have været udsendt soldat for at få afsky for islam og dens rettroende .

  Det er nok med den daglige dosis af vold m.m. disse udøver både herhjemme og i de øvrige lande hvor de har slået sig ned – mage til inkompatible mennesker kan ikke opdrives !

  De gør sig selv totalt umulige ligemeget hvor de befinder sig.

  Om årsagen ligger i deres opfattelse af dem selv, som er blevet dem indgivet via de islamiske tekster, som denne verdens 1. klasses mennesker som har retten til ejerskabet over den hele klode – og at samtlige øvrige af denne klodes menneskehed er dem underlegne og skal rette sig ind efter dem og deres islam… hvem ved, men det er en forklaring.

  Dertil kommer så, at man nok skal besidde en speciel psyke for gennem generationer – selv i de fallerede islamiske lande – at kunne indbilde sig selv dette hvilket så betyder at disse folk er uden nogen vilje til, eller evner for, at udøve introspektion og selvransagelse.

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. marts 2010 @ 00:00

 22. To-morrow, and to-morrow, and to-morrow,
  Creeps in this petty pace from day to day,
  To the last syllable of recorded time;
  And all our yesterdays have lighted fools
  The way to dusty death. Out, out, brief candle!
  Life’s but a walking shadow, a poor player,
  That struts and frets his hour upon the stage,
  And then is heard no more. It is a tale
  Told by an idiot, full of sound and fury,
  Signifying nothing.

  Kommentar by Cosmic Duck — 20. marts 2010 @ 00:22

 23. >15 Lime

  Den er sgu god nok!. Totalt druknet i en enorm mængde ord, som er et smart populistisk trick, nemlig at ingen arbejder gider læse det igennem. Venstrefløjen drukner altid alting i en snestorm af ord.

  Og så er det alt sammen bare totalt urealistisk lodret bullshit!

  – simpelthen resultatet af en meget træt hjerne, alt for meget rødvin, alt for mange smøger og alt for meget kaffe.

  Socialismen opstod i overklassens fest-rus, i en snøvlet vision om at redde verden inden morgengryet.

  Dens praktiske udgave, har ikke været meget andet end en volds-rus og en række diktaturer, hvis fælles kendetegn er inhumanisme og fratagelse af frihed.

  Kommentar by Joakim Lund — 20. marts 2010 @ 01:38

 24. For en god ordens skyld:

  http://www.enhedslisten.dk/enhedslistens-principprogram

  Kommentar by Joakim Lund — 20. marts 2010 @ 01:41

 25. PS

  En vigtig pointe, er at Enhedslisten giver “globaliseringen” -som er kapitalismen/højrefløjens skyld, hele ansvaret for Islams terroraktioner og oprørsgrupper over hele verden.

  Ikke et eneste øjeblik lægges der noget direkte ansvar over på Islam-bevægelsen og dermed underkender Enhedslisten Islam-bevægelsen som selvstændigt tænkende væsener!

  Benægtelse af Islams eksistens som andet end “ofre”.

  Faktisk totalt racistisk.

  Kommentar by Joakim Lund — 20. marts 2010 @ 01:56

 26. Jeg havde af en eller anden grund lidt problemer med at få den igennem i går, men så prøver vi lige igen..

  Pragtfuldt at nogle medier langt om længe tager socialisternes brug af vold og deres voldelige elementer op, men igen, det har været kendt i årevis og bevidst ignoreret.
  Feks da Anders Gravers og andre fra SIAD blev udsat for voldeligt overfald medd jernkøller og drabsforsøg med stikvåben i en parkeringskælder på Amager lige inden en demonstration var svaret fra pressen:
  Desværre, vi regner ikke med at skrive om det, der er jo lige udskrevet valg…

  Jamen ved udskrivelse af at valg så er et mordforsøg på en politisk aktiv jo selvfølgeligt rent spild af spalteplads og specielt når det udføres af andre politiske aktivister som har dybe rødder ind i et parti som til og med sidder i folketinget.

  Når den nuværende AFA/Redox sag er blæst over så kan venstrefløjen igen operere med vold og det hele forsvinder igen ind i et slør udlagt af pressens modvillighed til at beskæftige sig med emnet.

  Her kan man dog tørt konstatere at pressens modvillighed mod at beskæftige sig med emnet ikke beror på at læserne ikke ønsker oplysning om emnet.
  Uriaspostens status som Danmarks mest læste politiske blog mere end cementerer det fast med syvtommer søm

  hvor er Ekstra bladet med dets tør hvor andre tier og dybdegående journalistik henne i alt dette?
  ja. grunden må sige at være at man ikke vil støde sine kilder da man ved utallige artikler om højrefløjen, ikke bare har fungeret som ukritiske mikrofonholdere for den voldelige venstrefløj, men faktisk har brugt præcis samme udhængnings principper som AFA og Redox bruger, og meget tyder på at kilderne og materialet kom direkte fra førnævnte.
  akkurat som de pudsige sammenfald med TV Stop og deres tilfældige tilstedeværelse under volds aktioner begået af AFA, så er der også flere sammenfald med hvor hurtigt Ekstra Bladet har kunne rapportere særdeles detaljeret fra aktioner mod højrefløjen.
  Den selv udråbte journalist Stine Bolther spiller en central rolle
  http://images.google.dk/imgres?imgurl=http://www.krimiwiki.dk/images/thumb/5/53/Stine_Bolther.jpg/180px-Stine_Bolther.jpg&imgrefurl=http://www.krimiwiki.dk/index.php/Stine_Bolther&usg=___DchpFpyrFd5uGkvY1VbcEqFEz4=&h=120&w=180&sz=5&hl=en&start=11&um=1&itbs=1&tbnid=lRJX20_n_6NzjM:&tbnh=67&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dstine%2Bbolthers%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Doff%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1
  for AFA’s gode pressekontakter men hun er desværre langt fra et enestående tilfælde i den danske presse hvor flere volds beredte autonome spreder deres gift i flere større landsdækkende medier, og her er den malings kastende Grenå også bare et enkelt eksempel.

  Lad os håbe at den voldelige venstrefløjs indflydelse i den danske presse vil blive reduceret efter PET’s fokusering på AFA og Redox.
  Det vil desværre dog nok være for naivt at tro…

  Kommentar by J B — 20. marts 2010 @ 01:57

 27. OFF TOPIC:

  HELLE THORNING SCHMIDT

  Helle Thorning Schmidt er en handske omkring et voldsfikseret, tyrannisk og korrupt styre. For nogle år siden var jeg i Bruxelles for at demonstrere imod EU. Parlamentet ligger som et hemmeligt, yhyggeligt monster bag en pittoresk facade. Det siger alt om det system. Udadtil er det en Helle Thorning Schmidt, der med sine gyldne lokker forsøger at charmere sig ind på de sagesløse vælgere. Men bag facaden lurer et system af den mest brutale, forfærdelige, morderiske slags.

  Lad os kigge lige på system EU´s nyelige handlinger her i Danmark. Åbningen af grænserne. Dette har betydet en hidsig voldsbølge over landet. De små hjem bliver plyndret af rumænere, kvinderne bliver voldtaget. Alt bliver ødelagt. Så er der islamiseringen. EU har, gennem Helle Thornings Schmidts parti, tvunget hundredetusinder af muslimer ned over hovedet på danskerne. Hvert år betaler danskerne i blod og penge for dette vanvid. Korruptionen er ikke kun i skoler, bistandsinstitutioner. Nej korruptionen har nu spredt sig til statens institutioner, som nu også er blevet islamiseret. Godt nok var det Anders Fogh Rasmussen som initerede islamiseringen af staten, men Helle Thorning Schmidt var kun i applaus.

  Så er der jøderne. Kan du huske da palæstinenserne stod og heilede på Rådhuspladsen her for et par år siden? Jeg kan huske det, for jeg stod ved siden af, og hørte deres skrig. Hvad var Helle Thorning Schmidts reaktion på denne åbenlyse nazistiske manifestation af hendes allierede? Tavshed. Hvordan har hun det med at jøderne flygter fra Malmø. Tavshed. Hvordan med kvinderen der bliver voldtaget af de muslimske mænd. Det bekymrer ikke Helle Thorning Scmidt. Eller bøsserne, er de vigtige? Nej.

  Hvem er så den onde? Den som har forårsaget kvindeundertrykkelse, bøssehad, jødehad, røveri, voldtægt? Dette sminkede plasticcharteque omkring EU´s ondskab?

  Helle Thorning Schmidt er globalfascitisk pin up. Hun er det glittede ansigt der dækker for døden. Ondskaben i sin rene form; kaos, vold og svigt.

  Jeg kan huske, at jeg gik lidt bagved parlamentet og kom hen til kommissionen, dengang jeg var i Bruxelles. Den lå sådan lidt hengemt bag ved parlamentet. Der er den virkelige magt bagved Helles smil. Den ligger der som en dødsstjerne, lukket, uhyggelig, ond. Det er Helles virkelige ansigt, skåret i rustent jern. Sejlende i blod væk fra denne verden, i et orgie af svigt og vold.

  Det er Helle, det er det reelle ansigt på den globalfascistiske dagsorden hun står for; ondskab og svigt.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 20. marts 2010 @ 09:10

 28. ->22+23+24: Joakim Lund:

  Man kan naturligvis gøre sig mange tanker omkring voldsfantasterne i Enhedslisten og dere medløbere fra overdrevet. Som f.eks om hvorvidt deres konkurrenter hos de nationale socialister ikke netop er konkurrenter og ikke modstandere. At Enhedslisten og deres kommunistiske forgængere er INTERnationale socialister hersker der ikke tvivl om. At de to bevægelsers ligheder er langt større end deres forskellighed er indlysende set i lyset af deres pricipprogram.

  I stedet for jøder har man bare skrevet borgerskabet/kapitalister; og vupti er man hverken racister eller fascister, men i egne øjne ædle demokrater og politisk stuerene.

  Det kunne for morskabs skyld være formålstjenstlig at(op)finde et ord der udtrykte det samme som “racisme” med med udgangspunkt i begrebet “klasse” som det bruges af Enhedlisten – idet endemålet uværgeligt bliver vold og masseudrydelse af borgerskab, revisionister, kapitalister, fascister, intellektuelle, religiøse, parasitter osv…

  Nogen der har et forslag??

  Kommentar by Limewoody — 20. marts 2010 @ 09:49

 29. –> 26 off-topic ‘Det er Helle, det er det reelle ansigt på den globalfascistiske dagsorden hun står for; ondskab og svigt.’

  Du har vist betydeligt mere indsigt tidligere end det du kommer frem med her. Du kunne stort set have udskiftet navnet Helle med navnene på næsten alle politikere mellem Enhedslisten og DF.

  Kommentar by Balder — 20. marts 2010 @ 11:49

 30. Hvis jeg kunne få mine tanker skrevet ned på papir ville jeg have
  skrevet det samme som Asger Trier Engberg, er selv 68er men har altid
  syntes de var noget bimmelim i deres selvidioti ak ak.

  Kommentar by gravballemanden — 20. marts 2010 @ 11:57

 31. @ Balder

  Tja, det har du ret i, men for mig at se, så gælder det om at angribe det svageste led. Det svageste led i den globalfascistiske dagsorden, er klart Helle Thorning.

  Som jeg ser det, så har vi brugt det meste af vores energi på at forsvare os. Nu er de barrikader der var sat op imod os brudt ned. Man kan ikke længere nøjes med at kalde os racister eller højreradikale, for de begreber er ikke virkesomme længere.

  Derfor er det nu tid til at angribe. Vi kunne selvfølgelig angribe Villy Søvndal eller Lene Espersen. Men de er enten relativt populære eller uanseelige. Det gælder ikke for Helle Thorning, hun er formand for et stort parti, og hun er sårbar.

  Derfor er hun den mest fornuftige at angribe.

  Det gode er, at de fuldstændig blottede for angreb af den slags de har kastet efter os. De har brugt sproget til at svække os; kaldt os islamofober, racister og sådan noget. Det har betydet at de intet forsvar har overfor angreb af den slags imod dem selv. De har været fredet, og har derfor ikke oparbejdet et psykisk eller intellektuelt forsvar.

  Hvis vi derfor bruger deres egen våben imod dem selv, opnår vi to ting. For det første undgår vi at de kan finde på nye ord imod os. Så længe vi har initiativet, så bliver de nødt til at forsvare sig. For det andet opnår vi en generel svækkelse af dem. Der er ikke nogen der har lyst til at være i stue med en globalfascist, eller hvad vi ellers finder på at kalde dem. Almindelige mennesker er mest optaget af ikke at være en del af den “onde” part.

  De er blottede, og vi skal sådan set bare finde et godt ord, og så bare give den hele armen, så er det os der har initiativet.

  Ja, det er elitens kamp imod folket. Men det er mest strategisk at bekæmpe de dele af eliten som er svagest.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 20. marts 2010 @ 12:23

 32. Vi har ytringsfrihed her i landet, og dermed har vi retten til at svine andre mennesker til og at tage billeder af dem og publicere dem på sin hjemmeside med navns nævnelse og adresse, så nazistiske tæskehold kan køllebanke de politiske modstandere hjemme i privaten, men der er en konsekvens ved håneretten, og den mærkede Kim Møller.
  Gad vide om han har lært af det og afholder sig fra at fotografere folk som ikke ønsker det, eller om han igen skal have en lille huskekage?

  Det må tiden vise. Lige nu leger han bare forsmået martyr, og den rolle klæder ham fint.

  Kommentar by Freja — 20. marts 2010 @ 13:34

 33. Jeg er bange for at de selvudnævnte gode ( ONDE ) ikke er i stand til
  at opfatte ord, de er simpelt hen for dumme. Jeg tror simpelthen ik
  de ved hvad PROSELYTTERE dimmere er for noget utøj.Narresismens første
  symtom er næmmelig at man ikke selv er klar over at man er ramt af
  sygedommen.

  Kommentar by gravballemanden — 20. marts 2010 @ 13:37

 34. freja freja freja klokken er mange nu må du vågne.Men måske venter du
  på muhameds krumsabel skal vække dig ak ak ak.

  Kommentar by gravballemanden — 20. marts 2010 @ 13:44

 35. 5.Boo

  Hahahaha… ja den kone, hun er dog rædsom at se på med de grimasser hun altid skærer.

  Hun kan IKKE LADE VÆRE med at vrænge med både tonefaldet og ansigtsudtrykket, når hun omtaler dem hun ikke kan lide – og dem ved vi jo godt hvem er !

  Den gimpe vil ikke være noget tab forsvandt fra medierne sammen med hendes elendige og landsforræderiske parti, Det Radikale Venstre.

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. marts 2010 @ 13:55

 36. -> ‘Freja’

  For tre uger siden greb PET ind, da de opdagede Redox udpegede mål for Antifascistisk Aktion, og konkret er det kommet frem at der er personsammenfald. Den ene dag tæskede en af de anholdte politiske modstandere i AFA-regi, den næste dag overvågede han samme som Redox-mand. Flere konkrete eksempler på vold har været nævnt i medierne.

  Jeg har tidligere hørt argumentet om at folk jeg skriver om, er blevet overfaldet pga. af mine posteringer, men har endnu til gode at se et eneste konkret eksempel. Måske du ville berige debatten…

  Kommentar by Kim Møller — 20. marts 2010 @ 14:14

 37. #32 Freja

  Mig bekendt har “nazister” ikke overfaldet nogle politiske modstandere på deres bopæle, men der er dog flere eksempler på at i autonome har forsøgt at flytte den politiske kamp til modstanderes bopæle “Naziinfo” og flere overfald på modstandernes biler og personer på og i tæt nærhed af disses bopæl.
  Køller bruges mig bekendt ikke at højreorienterede voldsbøller, men er tværtimod et AFA/Redox kendetegn.
  Ordet “nazist” og mere end antyder dit tilhørsforhold da det er den typiske betegnelse som de voldelige røde fascister prøver at retfærdiggøre deres vold med, og alle som ikke lige deler jeres forskruede verdens opfattelse. Selv SIAD blev kaldt nazister da dine venner ( med dig med i flokken?) overfaldt SIAD i en parkeringskælder på Amager. SIAD er meget pro Israelske og erklærede ikke rascister, og et lysende eksempel på jeres.
  Kim Møller har mig bekendt aldrig posted nogens fulde adresse og tværtimod fjernet disse hvis nogen har gjort det i kommentator posterne.
  Mig bekendt har vi ytrings og forsamlings frihed herhjemme og samtidigt også et maskering forbud, så selv den værste autonome hashtåge ved at til offentlige demonstrationer vil pressen ofte være tilstede, så dit klynk om at der bliver taget billeder af folk der ikke ønsker det, ja det klinger meget hult, men voldsmænd ønsker jo ofte ikke at blive fotograferet, men så må de blive hjemme i jord hulerne og nøjes med at gå på container raids efter mørkets frembrud, for til offentlige demonstrationer er pressen tilstede.
  Det er kendetegnende for at frit demokratisk samfund, og det kan jeres rød fascistiske SA korps ikke ændre på.
  Så krøb tilbage i jordhulen og ryg dig en chill ned pibe og prøv at væn dig til det frie og demokratiske samfund udenfor tågerne som hedder Danmark.

  Kommentar by J B — 20. marts 2010 @ 14:42

 38. Og så er der jo det lille tilbageværende spørgsmål som jeg har spurgt til flere gange her, men ikke fået noget svar på:

  Hvorfor skulle Århus Stiftstidendes fotograf ikke have en “huskekage” for at tage billeder af samme demonstration nøjagtigt som Kim Møllers, og endda offentliggøre dem på en hjemmeside med endnu flere besøgende?

  http://spotted.stiften.dk/photos/index.php?id=92953&size=large

  Nej, “Freja” kommer heller ikke tilbage for at svare. Hun er forlængst forduftet – den slags folk går slet ikke ind i debat. Men i det mindste kan man nok roligt gå ud fra at det voldelige venstreekstremistiske miljø herhjemme er nøje kortlagt ned på hver person, og at “Freja”s identitet er særdeles godt kendt af PET – hvis hun nu skulle komme til at stikke snotten for langt frem.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 20. marts 2010 @ 14:44

 39. ‘Freja’, et c

  Kommentar by hp — 20. marts 2010 @ 15:42

 40. Sorry, hermed den korrekte version:

  Freja, et ca. 11-årigt barn, du ikke kan nå. Hvor hun har har sine vrangforestillinger om, at fascislamister skulle være blevet overfaldet i eget hjem, står hen i uvishedens tåge sammen med Frejas noget særprægede virkelighedsopfattelse.

  Freja, pas nu din folkeskole og lær lidt, omend det formentlig vil falde dig svært.

  Heldigvis er der vel så hjælpe- eller specialklasser for dig.

  Da du er så barnlig og dum, er du straffri for at opildne til vold. (Ja, ordene er vanskelige, slå dem op i nærmeste ordbog, fx sproget.dk)

  Kommentar by hp — 20. marts 2010 @ 15:49

 41. >27 og 28

  Øh, lad os komme tilbage i tråden og lade Freja fjumre sig selv ihjel i stedet for at fare op over hende som skræppehøns. Hun fortjener kun en enkelt kommentar, synes jeg.

  Asger-

  Det er meget underligt med Helle Thorning. Hun er så fuldstændigt usynlig og japper bare noget af til højre og venstre, uden nogensinde at virke substantiel.

  Hun har samme “frekvens” som f.eks. Frank Jensen, som også er en fuldstændig leddeløs regnorm, der bare bugter sig og taler som om han har en dukkefører bag sig.

  Ja, Helle er det svageste led, helt klart. Men er hun overhovedet et led? – er hun ikke bare en papfigur stillet op foran?. Således kan hun angribes uden fare for de reelle magthavere bagved. Det er vist et nyt trick fra venstrefløjens værnemagere.. “den usynlige frontfigur”. Så har fjenderne ikke nogen at fokusere skytset på.

  Mit vildeste bud, lyder at den reelle fjende er Kina. Kina har enorm magt og er på ekpansionskurs og har snart “købt” hele Afrika. Kina viser sig ved sin ligegyldighed overfor menneskerettigheder ( de er jo netop kommunister ). Kina viser i Afrika, at de gerne støtter islamisering, så længe det er en fordel for deres egen ekspansion. Kina vil vel til hver en tid, støtte Socialdemokratiet i Danmark, fordi Socialdemokratiet, ligesom Kina selv, er antidemokratisk og topstyret i sin ideologi.

  Sidder der i virkeligheden en kinesisk bambuspind op i enden på Helle?
  ( og hun har så en pind op i enden på Villy, som har en pind op i enden på EL, som har en pind op i enden på AFA? )

  Det mest utrolige er at Socialdemokratiet trods sine fuldstændigt mangel på resultater i 8 år og ævlerier og løgne og enorme mængder valgflæsk, stadig har relativt uændret opinionstal. Deres massive hadekampagne mod DF, som er lodret løgneri, administreret af parti-organet DR, har selvfølgelig en del af årsagen, men så dumme er vælgerne heller ikke.

  Der mangler noget i regnskabet ?

  Lime-

  I et anfald af total fantasiløshed, der minder om venstrefløjens samme, kan jeg kun finde på ordet: “Socialklasseracisme”

  ( jeg har læst for meget af EL’s principprogram, -det dysser hjernen ned i en dvaletilstand af multi-utopi-udregninger og ulogik med indeholdt ulogik i n-1, ak ak… modgift: Dagslys og frisk luft! )

  Kommentar by Joakim Lund — 20. marts 2010 @ 16:39

 42. Sjovt så meget I ved om nazister? Er I selv nazister eller er I bare sympatisører.
  Men indrøm det nu: Kim Møller iført burka på vej ind i ambulancen, med våde hunde øjne var et ømt syn.
  Desværre tror jeg at der kan blive en gentagelse af episoden, hvis Kim Møller igen stiller sig provokerende op med et kamera.
  Vold løser ingen problemer, men jeg kan godt forstå at Kim Møller fik bank. Han var vel selv ude om det. Og det har jeg lov at mene, fordi vi har ytringsfrihed her i landet.
  Kan I hygge jer her på brun stue.

  Kommentar by Freja — 20. marts 2010 @ 16:41

 43. Freja, hvorfor var Kim Møller selv skyld i det? Er der noget galt i at tage billerder? Eller var det mon fordi han fik billeder af en virkelighed som ikke må komme frem? Det er for nemt af dig at krybe i ly under ytringsfriheden, når du ikke engang tør bruge dit rigtige navn. Til det kan man så blot konstatere, at man ikke behøver tage din ytringsfrihed alvorligt.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 20. marts 2010 @ 16:47

 44. -> #72 Freja

  ” Desværre tror jeg at der kan blive en gentagelse af episoden, hvis Kim Møller igen stiller sig provokerende op med et kamera.”

  Skulle det forstille at være en trussel??? I så fald tror jeg, at jeg vil møde op næste gang i afholder demonstaration, og tage masser af billeder.

  Kommentar by JensH — 20. marts 2010 @ 17:00

 45. Vi er rigtig mange danskere, som mener at de bank Kim Møller fik var han helt og holdent selv skyld i. Dette betyder ikke nødvendigvis at vi er autonome eller elsker vold. Men vi har lov til at sige hvad vi mener er sandheden, og det er jo at det var lidt fryd – Har jeg lov til at mene og sagde det eller har jeg ikke?
  Ytringsfrihed eller ej?

  Og jeg fik aldrig svar på hvorfor I ved så meget om nazisterne?
  Så må jeg jo selv gætte svaret, men det er heller ikke så svært.

  Kommentar by Freja — 20. marts 2010 @ 17:19

 46. -> Freja

  Du lagde ud med at postulere, at jeg tager billeder…

  “… og publicere dem på sin hjemmeside med navns nævnelse og adresse, så nazistiske tæskehold kan køllebanke de politiske modstandere hjemme i privaten”.

  Jeg har aldrig lagt privatadresser på nettet, men bad dig blot at give eksempler på at folk er blevet tæsket efter de er blevet omtalt på Uriasposten. Du stak af uden at eksemplificere, og det taler jo for sig selv. Tilbage står det essentielle: – du anerkender, bifalder og sympatiserer med fascistisk vold.

  Kommentar by Kim Møller — 20. marts 2010 @ 17:25

 47. -> Jamen bette Freja. Vi er nok nogle her på kanalen, der ved en del om NationalSocialisterne. Ligesom vi nok også her på kanalen ved en del om InternationalSocialisterne.
  Denne viden gør ikke folk til det, du forsøger at antyde. At beskylde folk, der har en faktuel viden om politiske og historiske emner gør ikke, at folk godtager det ene eller andet system – ofte tværtimod. Det svarer til at sige, at hvis jeg ved noget om bankdirektører – så er jeg bankdirektør.

  Interessant er det dog, at du har svært ved at tage afstand fra den vold, der blev Møller til del – mens han – vel at mærke – fuldt lovligt fotograferede på offentlig vej.

  Mit spørgsmål til dig er så hvor vil du stoppe din skadefryd. Når folk fuldt lovligt udøver deres ret til at demonstrere frdeligt o. lign. bliver gjort invalide eller ligefrem slået ihjel af dine politiske venner?

  Hvor sætter du grænsen og hvornår bliver din passive støtte kriminel?

  Kommentar by Limewoody — 20. marts 2010 @ 17:45

 48. -> #45 Freja

  “Vi er rigtig mange danskere, som mener at de bank Kim Møller fik var han helt og holdent selv skyld”

  ‘Mange Danskere”?? Dem der har din holdning kan da allerhøjest være et lille snævert segment af befolkningen, der ligger omkring Enhedslisten og omegn.

  Kommentar by JensH — 20. marts 2010 @ 18:09

 49. Bemærk at “Freja” som det er sædvane i hendes miljø har ét og kun ét kort at trække – nazikortet. Kortet der i hendes subkultur automatisk sætter en selv på retfærdighedens side og giver ‘ret’ til bestialsk vold mod alle de ikke kan lide, og ikke kan argumentere imod. Uden mindste begrundelse sprøjter beskyldningerne om nazisme i alle retninger.

  Og bemærk lige at hun ikke konkretiserer sine beskyldninger mod Kim Møller, eller svarer på mit spørgsmål om hvorfor Århus Stiftstidendes fotograf uden konsekvenser kunne tage billeder mage til Kims. Det kan hun jo heller ikke svare på, så derfor ignorerer hun spørgsmålene.

  Og skal vi så gætte hvor længe det tager hende at komme tilbage med flere ubegrundede nazibeskyldninger – 10, 9, 8 ……..

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 20. marts 2010 @ 18:12

 50. @Freja: Forklar hvem der her på siden er nazister og havd det er de har sagt, som gør dem til nazister. Ved du hvad nazisme er??
  Du fik ikke lige forklaret, hvorfor Kim Møller selv var skyld i overfaldet?
  Hvorfor er det i orden at overfalde et andet menneske? Hvorfor er det i orden at ty til vold?

  Kommentar by Pernille Bendixen — 20. marts 2010 @ 18:39

 51. Uriaspostens debattører nazister ……. Uanset så tilhører “Freja” uden tvivl til venstrefløjens voldspsykopater.

  Jeg hader socialisme. Intet mere, intet mindre.

  Kommentar by Tolder — 20. marts 2010 @ 18:59

 52. ->50

  I Frejas subkultur definerer man sig i opposition til en angivelig omfattende nazisme der strækker sig helt ind i Dansk Folkeparti. Troen på eksistensen af denne nazisme er alfa og omega – man gentager beskyldningerne i en uendelighed, og kitter på denne måde gruppens medlemmer sammen i en fælles identitet. Selvbedraget er så stærkt at man bliver blind for hvad man selv er: Sortklædte, dødningehovedprydede, uniformerede gadekorps der afsiger inappellable domme over folk, og selv står for afstraffelsen. Det ligner grangiveligt den rene og skære …. men zombierne kan ikke selv se ironien. De er et spejlbillede af les nazistes classiques, to grupper der eksisterer i kraft af hinanden og får en form for mening i deres liv ved at tæve løs på hinanden. Lad dem dog! Intet varmer da mere. Så længe det er et zero-sum game er det den optimale løsning.

  Problemet for os andre er så selvfølgelig dels at AFA-nazisterne breder deres aktionsradius ud over spejlbillederne, med konsekvenser for demokratiet og forsamlingsfriheden, dels at deres angivelige idealer klinger velbehageligt i pæne venstreorienteredes og kulturradikales ører. De får på denne måde langt lettere ved at operere.

  “Freja” sidder måske i dette øjeblik og bider i gamachebukserne mens hun overvejer sit næste træk – skal hun bare fordufte, eller skal hun lige smide et par nazikort mere? Bemærk hendes ‘nudge nudge’-trick i det forrige kvad: ‘Nååååh, hvordan kan det være I ved så meget om nazisme, det skulle vel ikke være fordi …..’. Vi kender attituden fra Århusianerpolyppen – den påtagede, fjogede bedrevidenhed der imidlertid ikke er andet end afmægtig bluff.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 20. marts 2010 @ 19:03

 53. Ja freja i har lov til at sige hvad i mener sandheden er,er det så i
  vi andre siger sandheden. Sjovt men normalt for venstrefløjen at kalde
  en skovl for en spade.

  Kommentar by gravballemanden — 20. marts 2010 @ 19:21

 54. @Freja 32

  Freja du er historieløs, og derfor nødt til at gentage dine forgængeres fejl. Desværre stoler du også for meget på dit bagland, hvis dette, som jeg regner med, er Redox&Co.

  Venstrefløjen har aldrig haft nogle problemer at publicere deres politiske modstanderes navn og adresse. Man har heller aldrig haft problemer med at anvende vold som politisk værktøj. Bagefter har man altid formelt beklaget det skete, og haft utallige klakører i pressen der kunne viderebringe de falske dementier. Tiden er nu anderledes. I har stadig mange klakører i pressen, men folk tror ikke på dem mere.

  I en af de store arbejdskampe sidst i 1970’erne måtte en arbejdsgiver se sig ophængt på plakater i København med billede og privatadresse.

  Jeg tror ikke, det var hverken de konservative eller arbejdsgiverforeningen, der ophængte de typografisk perfekte plakater. Venstrefløjens bannere var, og er , også altid professionelt trykt. I gamle dage ved jeg positivt at Land og Folks trykkeri lavede dem gratis, hvem der gør det i dag, ved jeg ikke.

  Kommentar by PeterK — 20. marts 2010 @ 19:22

 55. @ Freja

  Jeg er ikke nazist. Eller det, der ligner. Og jeg tror ikke, at der er mange nazister her på siden. Du giver derimod udtryk for, at det er “fryd”, at politiske modstandere bliver slået ned med flasker. Det er rigtig dårlig stil og udtryk for et møgbeskidt menneskesyn. Skam dig, pigebarn.

  Kommentar by speedlink — 20. marts 2010 @ 19:59

 56. Der er vist ikke oplyst menneske i Freja.
  Hvis hun vidste bare lidt om fascisme og nazisme og stod ved sine voldstrusler så ville hun starte med sine sortklædte fascistvenner.

  Kim, hun har mere end bekræftet sine sympatier om vold og trusler om samme.

  Hun hører tydeligtvis til i spjældet sammen med sin AFA/Redox Fuhrer, og hendes sortklædte autonome SA korps venner ligeså

  Kommentar by J B — 20. marts 2010 @ 21:08

 57. @ Freja/nr 32:

  Eneste tilfælde af at venstreekstremister er blevet overfaldet i deres hjem er mig bekendt 3 stk der fik læsterlige klø i kollektivet Bumzen i 2001. Tre mand var klatret ind i det barrikaderede kollektiv via en baggård. Én ting er bemærkelsesværdig: der var fem personer i kollektivet da kløene blev uddelt, men kun tre blev tæsket.

  Sagen er uopklaret, så hvem der stod bag er uvist. Det ligner dog en tanke, at der omtrent samtidig var voldelige interne uoverensstemmelser i Antifascistisk Aktion pga flere medlemmers involvering i narkohandel – deriblandt to med adresse i kollektivet.

  Mht spørgsmålet om hvorfor folk herinde ved så meget om nazister, så spørg dig selv – og Redox, Demos og AFA – hvorfor Redox ved så meget om dem?

  Kommentar by Henrik — 20. marts 2010 @ 21:27

 58. Enhedslisten (ca. 1.4 % af vælgerskaren!), AFA, den voldsfascistiske gren af Ensomhedslisten, og Freja (som burde passe sin 5. klasse i folkeskolen) er ikke dummere end loven tillader.

  Heldigvis er der ytringsfrihed i Danmark, og det er faktisk glædeligt, at EL, Afa m.v. udnytter den. (Ja, Freja, bliv endelig ved med at at udtrykke dig, underholdningsværdien er glimrende.)

  Ellers ville vi jo ikke blive beriget med deres tåbeligheder og forbløffende mangel på realitetssans.

  Tak for selvudstillelsen, EL, AFA og Freja ;-)

  Kommentar by hp — 20. marts 2010 @ 22:54

 59. En troll viser sig og kommentarsporet går i spagat:-)

  Kommentar by Høgsbro — 20. marts 2010 @ 23:09

 60. >59

  :)

  Men Freja er nu et godt eksempel på den formørkede historieløse infantilistisk narcissist, der er hjernevasket af DR og sin kunstnermor.

  Hun fatter intet af historiebevidsthed eller makroøkonomisk overblik.

  Alt er bare følelser og hvis ikke hun får sin sutteflaske, så går hun direkte til våbendepotet med sine “mange danskere”.

  Hun er latterlig, hvis hun ikke var så dødsensfarlig. Hun er netop nazisten, den forførte dumme, der fandt en ideologi som ophøjede hende fra dumheden og al den politiske fiasko de sidste 20 år (89).

  Fuldstændigt som nazismen rejste sig ud af wwI ’s ydmygelser.

  Kommentar by Joakim Lund — 20. marts 2010 @ 23:37

 61. >59 Høgsbro

  Nu er Frejas tumpede kommentarer jo egentligt en fantastisk god illustration af emnet for den artikel, som danner udgangspunkt for tråden, så jeg synes faktisk det er ok, at tråden kommer til at handle om hende, eftersom det jo et eller andet sted netop er den lortebrune fascisme Freja er eksponent for, som nævnte artikel handler om.

  >52 LFPC

  “Vi kender attituden fra Århusianerpolyppen – den påtagede, fjogede bedrevidenhed der imidlertid ikke er andet end afmægtig bluff”

  Enig. Det er også mit indtryk, at polyppen der engang kaldte sig århusianer, er et leddeløst bløddyr uden skyggen af rygrad – et åndeligt og mentalt skvat, der ikke kunne klare mosten og derfor stak af for senere i sit afmægtige infantile raseri at vende tilbage som polyp.

  “århusianerpolyppen” – hvilket mageløst udtryk. Jeg takker dig for et godt grin LFPC.

  Kommentar by Mackety — 20. marts 2010 @ 23:50

 62. Joakim Lund du har helt ret. freja og deslige er så idiotisk dumme at
  de ikke engang selv kan se at det er dem selv der faktisk er nasister.Hold kæft nogle idioter,jeg er så træt af dem og deres
  gøbelske dr venner de er uudholdige der må snart sættes en stopper
  for deres modbydelige ækle adfærd det er blevet et rent mareridt.
  Hjælp Hjælp HOLGER DANSKE få så dit skæg trukket op af stenbordet nu
  inden vi alle drukner i afskum. Ja jeg mener det sku.

  Kommentar by gravballemanden — 21. marts 2010 @ 00:07

 63. ->61 Mackety

  Takker, giftige perfiditeter er mit speciale :-) . Andre bruger som bekendt jernstænger og sodavandsflasker.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 21. marts 2010 @ 00:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper