3. april 2010

“De ville åbenbart have noget is”, sagde vagtchefen

Multikulturen skrider planmæssigt fremad – her i Esbjerg. Fra JyskeVestkysten – Hjem-Is-mand udsat for brutalt overfald.

“Tre unge mænd henvendte sig til Hjem-Is-manden, da han holdt ved busstoppestedet ud for Stengårdsvej 38.

– De ville åbenbart have noget is, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Tommy Bech, til jv.dk.

Flere nydanskere kom til, pludselig var der 10-20, som forsøgte at bryde ind i isbilen.

De sparkede chaufføren i maven og slog ham, inden det lykkedes den chokerede 52-årige ismand at barrikadere sig i førerhuset og tilkalde politiet, mens de unge rev i bilens håndtag.”

Mere.

 • 3/4-10 JyskeVestkysten – Hjem-Is dropper Stengårdsvej efter overfald på ismand.
 • Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13375/trackback

  30 Comments »

  1. Måske de troede det var en mobil kirke, der kørte forbi og ringede med klokken for at gøre dem kristne?

   Jeg er træt af at høre om at det kun er et mindretal, når man på få sekunder kan samle 20 mand der er med. Det tyder da på en høj andel. Hvor tit kan danskere samle 20 mand om et overfald?

   Kommentar by Svend P — 3. april 2010 @ 14:09

  2. hvorfor al denne kritik af multikulturen ?
   Den holder jo gang i beskæftigelsen !
   Læg mærke til udtalelsen fra “BYDELSPROJEKT 3i1”.
   Hvis ikke der var alle disse utilpassede indvandrere ville alle de ansatte i “BYDELSPROJEKT 3i1” være arbejdsløse !

   ;-)

   Kommentar by poul sørensen — 3. april 2010 @ 14:12

  3. Hvad med at sende til sydpolen? Så burde de kunne få deres lyst styret.

   Kommentar by Nielsen — 3. april 2010 @ 14:54

  4. dem

   Kommentar by Nielsen — 3. april 2010 @ 14:55

  5. “Nydanskere” – et ord som burde gå i glemmebogen igen. Magen til tåbeligt ord.

   Det bør være en skærpende omstændighed at deltage i den slags gruppe-overfald. Der skal slås hårdt ned mod denne kollektivistiske muslimske gruppe-adfærd vi ser i områder som de mener at de “ejer” nu er er mange nok.

   PS: Denne historie efter min mening meget mere relevant og sigende end historien om en eller anden tamil der var gået gakgak i trafikken.

   Kommentar by Frihed — 3. april 2010 @ 15:02

  6. Sjakaler‘ er ordet.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 3. april 2010 @ 15:20

  7. Muslimerne hader os. Den rigtige racisme er den muhamedanerne dyrker, den de får i moskeen, på jihadTV, og hjemmefra ved deres forældres opdragelse.

   HA er prototypen på modstand mod de mulsimske overgreb på danskere og mod den muslimsle kolonisering af Danmark.

   Kommentar by DanskeriTN — 3. april 2010 @ 15:28

  8. HA er prototypen på modstand mod de mulsimske overgreb på danskere og mod den muslimsle kolonisering af Danmark.

   Jeg skammer mig over,at en flok volds-psykopater, narko-handlere, alfonser og gemene tyveknægte, overfalds mænd og neandertaler skal ophøjes til at være en-eller-anden modstandsbevægelse overfor islamofacisme.

   HA (og deres støtter og underafdelinger og andre knopskud) er ikke andet end kriminelle der forsøger at få fodfæste i den kriminelle underverden igen efter muslimmerne, med deres sygelige voldsparathed og afstumpethed er ved at presse de efterhånden midaldrende HA’er ud.

   HA har lige så lidt eksistenberettigelse som perkerne i dette land og jeg ønsker begge grupperinger ud af Danmark for bestandig.

   Kommentar by Vantroende — 3. april 2010 @ 15:38

  9. #7
   Jeg giver dig ret. HA, AK81 og supporters er de eneste, der har nosser til og sige fra. Vores tids frihedskæmpere. Og nu har de endda oprettet en underafdeling for almindelige danskere, så de kan støtte dem.
   Men desværre vil folketinget hellere lave regler for at de ikke kan samles i deres klubber. Samt køre nul tolerance via politi og skat ved razzia.
   Dette medvirker kun til at perker banderne bliver stærkere.

   Når en hjem is bil kører rundt, sælger den lokale kebab kiosk vel ingen is. Også en måde til at få markeds andele. Eller havde de /han glemt at betale for at køre der ind.

   Kommentar by gooffy — 3. april 2010 @ 16:05

  10. Jeg har ikke på nogen måde lyst til at promovere HA. Deres beskrivelse af indvandrere (og nogle danske medløbere) i deres Sjakal-manifest er bare det mest rammende, jeg har læst om det. Det er flok- og røver-mentaliteten, der er problemet, ikke etnicitet.

   HA er ikke en del af løsningen – opretholdelse af lov og orden, beskyttelse af ejendomsret og individer er.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 3. april 2010 @ 16:24

  11. Hævnens dag nærmer sig, og den bliver grusom, både for perkerne og for Loki-folket. Man kan mene hvad man vil om HA, men de har nosser og forsvare deres hjørne. Noget vi andre har mistet, efter vi i 1000 år har vendt den anden kind til. Så alle jer der sidder og lukker gylle ud, knep jer selv og bliv ved med at sidde og gemme jer. SKVAT

   Kommentar by Henrik Hardrade — 3. april 2010 @ 17:52

  12. OT

   Så bliver selv børnene i landets børnehaver hjernevasket med islam:

   http://nyhederne.tv2.dk/article/29654712/?forside

   Kommentar by JensH — 3. april 2010 @ 18:27

  13. Til 11.

   Et ordentligt menneske går ikke ind for barbari.

   Imidlertid må alle forstå, at civilisation er afhængig af et konsesus blandt samfundets medlemmer omkring nogle normer.

   Der er altid nogen, som ikke accepterer sådanne normer. For dem gælder jungleloven, og de passer ikke ind i et civiliseret samfund. Rockerer er sådanne barbarer.

   I jernalderen gjorde man ofte det ved pædofile og andre, som ikke overholdt gode normer, at man knækkede deres lemmer, skar halsen over på dem, for derefter at lægge dem ud i mosen.

   Cowboyderne ville ligeledes ofte lynche de kriminelle, som ikke fulgte samfundets normer.

   Vikinger og cowboydere bliver ikke til voldelige barbarer, ligesom rockerne, af den grund. De gjorde tværtimod det, som var nødvendigt for at opretholde civilisationen.

   Hvis man dagens Danmark ligeledes forsvarer det gode med de nødvendige midler, vil man dog blive hindret deri af samfundsmagten. Måske når samfundet på et tidspunkt er gået så meget i opløsning, at statens struktur er blevet for svag til at hindre retskafne mænds handlinger, kan man forhindre rockere og “sjakalers” virksomhed.

   Kommentar by Internetdebatør — 3. april 2010 @ 20:22

  14. 8. Det her er ikke skak eller stratego. Du kan ikke bestemme hvem der spiller og hvornår der spilles, hvem dine allierede er og hvem fjenden er når den har systemet på sin, indtil videre, passive side. At gøre intet er også en beslutning. Du ved heller ikke hvem der vender sig imod os, eller hvem der fra fuldkommen uforudset kant, er på vores side.
   Det du ser er kun begyndelsen.

   Hvorfor?

   Der er ikke tale om ophøjelse eller sympati, der er tale om en uundgåelig konfrontation hvor to stammer mødes på det “nederste” niveau hvor vold er dialog, som de siger på moderne dansk.

   Og tror du virkelig at HA er værre danskere end de kulturradikale nihilister der har givet landet væk til fremmede muhamedanere og gjort den arbejdende, dvs selvstændige, del af befolkningen til lønslaver for at dække centralstatens miliardudgifter til klientklasser og stemmer, det der også kaldes for social korruption? Var der ikke en dame der sagde for nylig at siden HA flyttede ind blev hendes bil ikke hærget af unge muslimer og området var blvet sikkert igen? Tænk lige over det.

   Glem ikke at det er arvtagerne fra 68 der nu forsøger at genskabe samfundet, det vi andre kalder Danmark, i deres selvbestaltede og forfængenlige neo-socialistiske billede med neo-fascistiske midler. De er igang med at ødelægge Danmark, det Danmark som det det ikke lykkedes deres forgængere at koble til Soviet Unionen.

   Kommentar by DanskeriTN — 3. april 2010 @ 20:39

  15. rettelse til 13, det er ikke “nederste niveau”, det det mest reele niveau.

   Kommentar by DanskeriTN — 3. april 2010 @ 21:07

  16. De ville åbenbart have noget is. Er man idiot for at tro, at det var isen som de ville have….??

   Kommentar by Pernille Bendixen — 3. april 2010 @ 23:10

  17. Så ser man igen små mennesker der hylder HA og deres slæng af kriminelle tabere, der lever af at sælge narko til danske børn og unge. En flok overvægtige skallepander der kører på beskidte mc’er og taler som om de alle har sniffet for meget terpentin.

   Kommentar by Fritænker — 3. april 2010 @ 23:43

  18. 16. Pernille Bendixen

   Næe nej, men MÅDEN de ville have fat i isen på skal man da vist være idiot for at forsvare ?

   Kommentar by Vivi Andersen — 3. april 2010 @ 23:45

  19. Perkere og kriminelle er kun symptomerne på andre og langt værre lidelser : socialisme, pladderhumanisme og borgerligt hykleri.

   @17
   Fuldstændig enig, men i takt med samfundets eftergivenhed overfor perkere og kriminelle, så samles folk – eller i det mindste sympatien – der hvor der er mulighed for modstand. Det så man senest i Jugoslavien hvor mange serbere ved Gud ikke støttede de serbiske ledere, men var nødsaget til det fordi der ikke var andre muligheder.

   Kommentar by Tolder — 4. april 2010 @ 10:34

  20. HA og AK81 er en flok savlende idioter.

   De ville ikke holde et halvt år som tjenestegørende i Kosovo eller Helmand.

   Den slags skulle – sammen med isrøverne – gennes ud foran en deling Afghanske betjente uden andet end en solhat og en bajonet, og så skulle de sættes til at rydde landminer. Så skulle vi se NOSSERNE, som den skingre Hardrade ynder at associere med disse grupper.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 4. april 2010 @ 16:03

  21. @ Tolder

   Rockere og andet pak er IKKE en trodsig reaktion på det konsekvensløse samfund.

   De er selv et produkt af det med deres forblommede kævl om retssikkerhed, vidne-trusler, krimenelle forsvarsadvokater og de milde straffe for personfarlig kriminalitet.

   Havde vi levet i et konsekvens-samfund eksisterede Hells Angels slet ikke.

   Kommentar by DaLi(gæst) — 4. april 2010 @ 16:08

  22. Nielsen skrev i post 3:

   Hvad med at sende til sydpolen? Så burde de kunne få deres lyst styret.

   Helt enig i, at det er det rette sted at sende ishungrende indvandrere hen. Nordgrønland er f.eks. også velegnet.

   :lol: :lol: :lol: :lol:

   En anden god grund:

   At sende muhammedanere derhen vil give en nedadregulering af antallet på grund af den hellige fastemåned, Ramadanen. Påbudet er faste fra morgengry til solnedgang. Når Ramadanen falder i sommermånederne ved polerne, så er dagene lange – meget lange endda. :wink:

   Kommentar by T.H. — 4. april 2010 @ 17:21

  23. De kriminelle udlændinge må sendes ud af landet hurtigst muligt. Det er det eneste, som de forbryderiske udlændinge har respekt for/frygter. Og det vil forbedre sikkerheden på gader og stræder mærkbart.

   Kommentar by Jørgen — 4. april 2010 @ 19:31

  24. Jørgen # 23

   Danmark har nok af kriminelle i forvejen. Ingen grund til at holde på de udenlandske tillige.

   Der er endda dem, der er flyttet tilbage til Danmark, fordi jorden brændte under dem i det store udland (Camilla Broe)

   Eller en, der myrdede sin egen mor og blev udvist grundet trange fængselsforhold i det store udland. Fordi dansk politi holdt kaffepause ved den eskorterede ankomst, kunne han myrde en mor og hendes to sønner (Peter Lundin)

   Kommentar by Janette Lund — 5. april 2010 @ 01:43

  25. T.H. # 22

   Eller hvad med det nordlige Sibirien ?

   Det er jo politisk korrekt for alle de venstresnoede :-O

   Kommentar by Janette Lund — 5. april 2010 @ 01:45

  26. Politiet bliver snart en parts-deltager i problemet, hvis ikke de beskytter Dansken.

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 5. april 2010 @ 06:19

  27. @Vivi.
   Håber sørme ikke du tror jeg forsvarer måden at få tilgang til isen på!
   Det er jo ikke isen, som er interessant, ej heller den måde de får fat i den på.
   Det er jo ganske enkelt en skræmme kampagne. Området er lukket, ingen kommer ind. Måden er enkel, vold gør folk bange og får dem til at holde sig væk. Isbilen var blot en markør!

   Kommentar by Pernille Bendixen — 5. april 2010 @ 09:06

  28. At vi hylder HA og AK81 viser, hvor galt det er fat. Denne konflikt skal ikke klares af kriminelle, men af politikere, der står fast på danske værdier og sender kriminelle tilvandrede elementer ud af landet.

   Kommentar by forår — 5. april 2010 @ 21:13

  29. Selvfølgelig er HA, AK81 og hvad de ellers hedder en flok kriminelle banditter, det er de muslimske bander også – og for 117′ gang: NEJ, det er ikke indvandrerbander. Forskellen er bare at HA med slæng i det mindste er på vores side.
   Tanken er fristende og farlig. I Tyskland forventede overklassen at Hitler ordnede problemet med kommunisterne, og så skulle man nok få smidt ham ud bagefter. Det tog som bekendt 13 år og et smadret Tyskland at komme af med ham.

   I den forbindelse er vonClausewitz (også) god. Hvis der opstår et magttomrum, f.eks. når politiet ikke tør være politi, og myndighederne ikke rigtigt bryder sig om at være myndige, så er der nogle andre der tør. Derfor har vi Det Nørrebro’ske Selvstyre, Det Vollsmose’ske Selvstyre, og Selvstyret i Gjellerup. På et tidspunkt vil der opstå lokale modstandsgrupper af danere der har fået nok, og så står vi godt nok i lort til knæene (pardon my french), og det er selvforskyldt.

   I modsætning til hvad følende kællinger M/K tror, så er dialog ikke altid vejen frem, nogle mennesker forstår kun rå magt. Islam har i hele sin historie været som en kvælerslange.: Man strammer bare grebet, hver gang der bliver firet det mindste af, det kræver ikke styrke, kun tålmodighed og målrettethed.

   Kommentar by PeterK — 6. april 2010 @ 23:01

  30. Flygtninge må som hovedregel sendes hjem, når forholdene i hjemlandet er blevet bedre, Det betyder f.eks at regeringen må sørge for at repatriere borgerkrigsflygtninge fra bl.a. libanon, bosnien og somalia. I de tre lande har der ikke været borgerkrig i flere år.

   Kommentar by Jørgen — 7. april 2010 @ 19:41

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper