8. april 2010

Europarådet vil fjerne ‘fordomme’ om at “Islam og muslimer underminerer vestlige værdier”

Det minder lidt om DRs Miss Tørklæde 2008. Fra Berlingske Tidende, der fortæller at Europarådet overgår sig selv i dhimmitude – Europas smukkeste minaret skal kåres.

“En række muslimske organisationer går nu sammen med Europarådet og British Council til modangreb på modstanderne af moskeer og minareter. Initiativtagerne vil kåre Europas smukkeste minaret for dermed “at fjerne den malplacerede frygt og fordomme i europæiske samfund om at islam og muslimer underminerer vestlige værdier og kulturer,” som organisationerne bag kåringen udtrykker det.

For at deltage i skønhedskonkurrencen skal moskeer i Europa inden den 15. april indsende fotos sammen med oplysninger om minaretens højde, alder og andre specifikationer. En jury sammensat af personer med forskellig religiøs og etnisk baggrund vil derefter kåre den smukkeste minaret, og vinderen vil blive præsenteret i Europa-Parlamentet den 20. april.

Senere vil Europarådets hovedsæde i Strassburg huse en fotoudstilling af Europas minareter…”

Organisationerne bag er COJEP International (et netværk mod diskrimination), IMCOSE (Muslimsk Initiativ for Social Sammenhæng i Europa), ISESCO (større islamisk organisation) samt velkendte OIC. I Europarådet sidder for Danmark sidder ti folketingsmedlemmer: Michael Aastrup Jensen, Hans Christian Schmidt og Sofie Løhde (V), Pia Christmas Møller (Løsgænger), Per Dalgaard og Hans Kristian Skibby (DF), Mogens Jensen (S), Jørgen Poulsen (DRV), Pernille Frahm (SF) og Frank Aaen (Enhl).

I Jury’en for den pågældende konkurrence, sidder 21 personer, herunder fra Danmark, Bashy Qureshi og konvertit-fotografen Eckhard Ahmed Krausen. Den talende baskerhue tager ingen seriøs, og Ahmed Krausen kendes kun fra P1. Det var her jeg hørte ham for et par år siden, og citerede denne trosbaserede svada: “Jeg synes muslimer – muslimske kvinder med tørklæde er meget fotogene. De er smukke.”

Mere.

 • 23/8-07 Kristeligt Dagblad – Hans Hauge: Europarådet gør alt for at tækkes islam.
 • 2010 COJEP – Contest to find most beautiful Minaret in Europe.
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13472/trackback

  27 Comments »

  1. Europarådets minaretkonkurrence!

   Det må da være en spøg?

   Kommentar by Lars Hansen — 8. april 2010 @ 12:14

  2. Nå ja, så kan man også være helt tryg: Jørgen Poulsen, hvis økonomiske griskhed næppe fejler noget, gammelkommunisten Frand Aaen, Pernille Frahm, nuff said, Hansi, der lynhurtigt blev væltet som miljøminister, og som nu – af uransagelige årsager – er vendt tilbage, og Sophie Løhde, som man ikke lige aner, hvad hun gør i Venstre, som man ikke mere ved, hvor man har.

   De øvrige usual suspects skal jeg undlade at forholde mig til.

   Er det nu, man har lov til at kaste op i lårtykke stråler?

   Kommentar by hp — 8. april 2010 @ 12:35

  3. Nådada, nu skal man i samlet flok nok vise disse fordømte Schweizwere at minareterne også skal stå i DERES kantonner !

   Det samme gælder for alle de øvrige europæiske lande, der heller ikke er begejstrede for disse bønnetårne hvorfra der råbes til bøn 5 gange om dagen med start fra solopgang!

   Har man indtil flere gange hørt denne jammerlige, arabiske kalden – ønsker man ikke at høre den igen !

   Kommentar by Vivi Andersen — 8. april 2010 @ 12:39

  4. Er det ikke en aprilsnar ???

   OT: Tjeck historien fra kultursiderne i JP fra onsdag om den muslimske digter i Sverige der har vist sig at være hardcore jødehader.

   Kommentar by Superman — 8. april 2010 @ 12:48

  5. Som praktiserende arkitekt vil jeg da gerne se gode eksempler på smukke minareter, som passer sammen med moskeen – og ikke mindst sammen med den omgivende verdslige bebyggelse.
   Minareter plejer næsten altid at være håbløst proportionerede (for høje, for tynde/ spidse, mærkværdigt placerede m.v.) Men det hænger måske sammen med det (had)rablende storhedsvanvid, som “Fredens Religion” iøvrigt står for ??

   Som sædvanligt undres man over følgende:
   Hvem har udpeget “dommerkomiteen”, som skal udvælge minareterne ?
   Hvor mange af “dommerkomiteen” er tilhængere af “Fredens Religion”?
   Hvem betaler egentlig for dette prisværdige initiativ ??

   Kommentar by Anonym — 8. april 2010 @ 13:10

  6. Pia Christmas Møller er ikke konservativ længere: http://da.wikipedia.org/wiki/Pia_Christmas-M%C3%B8ller

   “Den 5. december 2007 valgte hun at blive løsgænger og dermed træde ud af Konservatives folketingsgruppe. Hun valgte til gengæld at fortsætte som partimedlem. 22. januar 2008 udtrådte hun dog af partiet, efter at hun var blevet truet med eksklusion af Bendt Bendtsen hvis hun bragte regeringen i mindretal i den såkaldte asylsag”.

   Kommentar by Henrik — 8. april 2010 @ 13:13

  7. Farvel til Europarådet og deres Menneskerettighedsdomstol og farvel til EU og deres EF-domstol.

   Det er den ‘nemme’ løsning.

   Kommentar by DaLi — 8. april 2010 @ 13:23

  8. Bagefter kan de rejse rundt og kåre den smukkeste naziborg.

   Kommentar by Holme — 8. april 2010 @ 14:11

  9. Minareter er arkitektur og man kan synes at de er smukke eller grimme, men den arkitektoniske æstetik afspejler ikke de værdier som er tilknyttet minareternes brugere. Hverken i positiv eller negativ retning. Hvis en person baserer sit syn på islam på baggrund af en bygnings fremtoning, så har vedkommende dannet sin holdning på ydre fremtoning; det mest overfladiske grundlag af alle.

   Det siger desværre en hel del om den mentalitet der præger store dele af initiativtagernes segment: De blander æstetik sammen med værdier og bilder sig ind, at hvis noget er smukt så er det per definition også moralsk. Jeg mindes en relevant artikel om emnet, som Kim citerede tilbage i 2006: http://www.uriasposten.net/?p=3838

   Kommentar by Holme — 8. april 2010 @ 14:24

  10. Eva Selsings kommentar til artiklen på facebook.

   “kan den samme jury så ikke også kåre ‘Årets flotteste stening’, ‘Årets bedste, antisemitiske overfald’, ‘Årets største terrorangreb’ og ‘Årets mest effektive begrænsning af ytringsfriheden’ – når nu vi er i gang med at ‘imødegå fordomme’ om islam?”

   Kommentar by Kim Møller — 8. april 2010 @ 14:33

  11. Hvordan melder man sig ud af det her galehus????? Hvornår får DF absolut flertal???

   SYGT

   Kommentar by Ramses-2 — 8. april 2010 @ 14:43

  12. 3. Vivi Andersen
   “Nådada, nu skal man i samlet flok nok vise disse fordømte Schweizwere at minareterne også skal stå i DERES kantonner !

   Det samme gælder for alle de øvrige europæiske lande, der heller ikke er begejstrede for disse bønnetårne hvorfra der råbes til bøn 5 gange om dagen med start fra solopgang!

   Har man indtil flere gange hørt denne jammerlige, arabiske kalden – ønsker man ikke at høre den igen !”

   Det er præcis det der er motivstionen blandt de frelste i de internationale organisationer med foragt for folket og med diktatur på hjernen.

   Minareterne skal nu tværes ud i ansigtet på Europæerne som hævn for ikke at ville acceptere diktatet om multikulturen og islam.

   Hvornår melder regeringen Danmark ud af det pjat?

   Kommentar by DanskeriTN — 8. april 2010 @ 16:14

  13. ja ja. Man må håbe at der kommer en pilot med nossser og flyver ind i deres tårne en dag.

   Kommentar by gooffy — 8. april 2010 @ 16:49

  14. Regeringen melder Danmark ud af det pjat når vi får valgt 179 helt nye mennesker ind, og DF som mindst ringe alternativ får dobbelt så mange mandater.

   Eftersom 80% af lovgivningen bare består i at vedtage det der kommer fra Bryssels, så skulle Folketinget bestå af omkring 30 mennesker hvis arbejdsbyrden skal afspejles. Parkinson har ret, og derfor opfinder man alskens idioti til at udfylde den ledige tid, som kommunalreformen, politireformen, knivloven – fortsæt selv.

   Kommentar by PeterK — 8. april 2010 @ 16:56

  15. Hvad med og få oprettet et parti som SIAD og få det ind i folketinget.

   Kommentar by gooffy — 8. april 2010 @ 16:59

  16. Der sker ikke noget i dansk politik da for mange har det for godt med at lave for lidt og få for meget.

   I det moderne socialistiske demokrati styres folk ikke via fængsel, politivold og statstrussler, men med skatteloven og moralsk afpresning- Er du ikke for velfærdsstaten er du et slemt menneske.

   Det regime virker lige så længe, at de der modtager uden fuld delatgelse kan stadig forsørges af dem der arbejder. Heldigvis vil det høre op af sig selv for det eneste neo-socialistiske politikere ved og evner er at vokse centralstaten og blindt at love folk noget for andre menneskers penge.

   Før eller siden, ikke bare løber de tør for andre menneskers penge men de vil have skabt en statsgæld der er så stor at ikke engang renterne kan serviceres og en apati der er så cementeret at moralen i det bestående og (u)kendte samfund ikke kan genoplives.

   Tilsæt universel kulturberigelse, forfald og fattigdom og multikulturens endestation er nået.

   Kommentar by DanskeriTN — 8. april 2010 @ 20:33

  17. “fjerne ‘fordomme’ om at “Islam og muslimer underminerer vestlige værdier”

   Og disse værdier er?
   Vi har en degenereret og døende civilisation som har opbygget uholdbare velfærdstater, som billiger, endda opfodrer til massedrab paa de ufødte som vil med det følgende negative fødselstal, med eller uden muslimsk indvandring, ikke undgaa en velfortjent skæbne.

   Kommentar by marius — 8. april 2010 @ 22:21

  18. Europas smukkeste minaret står bag Svanemøllen Station i København. Meget passende med fødderne i slam :)

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. april 2010 @ 23:00

  19. 16.Dansker i TN

   Jep!

   Og dette her kommer til at virke som en efterbrænder på et F-16 fly: de, kommende, mange herboende muslimske unge der, når de går ud af skolen, er funktionelle analfabeter .

   + alle de nye der vil komme fra vores PARTNERLANDE, de arabisk-islamiske Middelhavslande.

   Glem alt om de herboende, dygtige muslimske skolerpiger, for når de er færdige med skolen og evt. deres uddannelse bliver de gifte og får børn og SÅ står den på go´gammeldags islamisk familiemønster :

   hun skal passe manden, hans forældre og børnene – sørge for maden og husholdningen i det hele taget, måske sammen med svigermor!

   Så kan hun være uddannet læge, sagfører og hvad ved jeg – men det islamiske familie mønster slipper hun ikke for at træde ind i som den gode muslim hun er.

   Når hun en dag ikke er så ophængt med at servicere familien er hendes uddannelse forældet, hun er træt og orker ikke det hav af kurser hun skal igennem for at opkvalificere sig i hendes fag.

   Det er en faglig kendsgerning som en del nuværende ældre danerkvinder såmænd også er stødt på efter ungerne er rejst hjemmefra.

   Men det var for de fleste frivilligt de påtog sig opgaven med at sørge for det hjemlige minus den med svigerfar og svigermor, forståes !

   Det tror jeg IKKE det er for de muslimske kvinder.

   Kommentar by Vivi Andersen — 8. april 2010 @ 23:54

  20. Forøvrigt –

   på JIHADWATCH, tror jeg det er, har Spencer en indslag om hvordan OBAMA har udstedt forbud mod at sætte islam og terror og sådan noget sammen !

   Det er muslimerne derovre i USA ganske fornøjede med og har vist takket ham på det varmeste for hans medvirken til at the Infidels begynder at tale i en pæn TONE om islam og overfor muslimer.

   Kommentar by Vivi Andersen — 8. april 2010 @ 23:58

  21. EU vil fjerne fordomme mod Islam ved at true os presse det ned over hovedet på os.

   Kommentar by Vivian — 9. april 2010 @ 01:21

  22. Vi har virkelig noget at glæde os til i den nære fremtid!
   Ligesom i Arabien vil alt blive politik, og alt vil dreje sig om muslimer og islam med konstant pres for indførelsen af totalitære midler, fortrinsvis fra venstreorienterede partier og grupper der ser det nationale forfald som en mulighed for konsolidering af magten, R, SF etc og deres stormtropper.

   Jeg tror dog stadig at vi vil vinde, men det gør vi først efter at vi har lidt alvorlige tab ved umenneskelige terrorangreb og en lav-intensitets borgerkrig i en lang periode.
   Læs Weimarrepublikken med Jihad.

   Den dødsyge kulturrelativistiske moral, feminiseringen af manden og muskaliniseringen af kvinden, pladderhumanismens såkaldte menneskesyn- dvs den sygelige trang til at underkaste sig totalitære bevægelser og abdicere ethvert ansvar for egne handlinger- vil i lang tid stå i vejen for vores genoprejsning.

   80 år med politiske enhjørninger og en frihedsberøvende formynderstat skaber svage, selvcentrerede, mennesker der ikke er villige til at forsvare deres eget land. De der kan og vil har ikke retten til at forsvare eget liv. Ordentlige mennesker i Danmark bliver slået ihjel i deres i egne hjem fordi staten, på jaloux vis, nægter dem retten og midlerne til lovligt selvforsvar.

   Den danske stat har blod på hænderne. Den danske stat vil hellere have at et vist, dvs endnu ikke opgjort antal, myrdede danskere end at acceptere velfærdssamfundets (og internationalismens) meget indlysende begrænsninger og handle derefter og give tilbage til borgerne den frihed de har ret til. Staten og regeringen arbejder for os og ikke omvendt.

   Det er regeringen og statens pligt at opretholde lov og orden og jvf Grundloven ikke overtræde individets friheder. Staten er allevegne, og den er i vejen. Den står i vejen mellem den enkelte og frihed, den står i vejen mellem den enkelte og økonomisk success, den står sågar i vejen mellem den enkelte og hans egen kultur og sprog.

   Jeg elsker mit land men frygter Staten.

   Kommentar by DanskeriTN — 9. april 2010 @ 02:15

  23. Hvordan kan man kåre et symbol på noget ækelt, umenneskeligt grimt, ondskabsfuldt og frastødende?
   Er de skøre?
   I mine øjne er ALLE minaretter lige utrolig grimme!

   Kommentar by li — 9. april 2010 @ 06:27

  24. Sørgeligt sandt at EU ikke længere er europæisk, men efterhånden mere er Eurabia.

   Kommentar by HelgeD-H — 9. april 2010 @ 08:09

  25. Fordom at islam spolerer vestlig kultur og værdier?

   Aktionshus censurerer kunst (Tegning af avistegner og kunstner Westergaard)
   Avistegner overfaldet og truet.
   Flere vestlige teaterforestillinger af blevet censureret af hensyn til islam.
   Mange vestlige politikere må leve med politibeskyttelse døgnet rundt.
   Kig engang i koranen og se hvad der står om jøder og andre troende, ikke-troende og homoseksuelle mennesker. (Gad vide om Europarådet har en mening om det?)
   Hvis koranen blot blev betragtet som en metafor, så, så vi ikke halalkrav i offentlige vestlige institutioner, og krav om tørklæder og bederum og forbud mod grisekød og ikke mindst forbud mod at kritisere islam og tegne profeter etc.
   Bogforlag chikaneres.
   Øget nedrakning af demokrati og vestlige frihedsværdier og ligeværd mellem mænd og kvinder.
   Religionskritiske politikere chikaneres.
   Demonstration foran moske forbydes.
   Chikane mod debattører. Flere må leve på hemmelige adresser.
   Trusler mod kunstmuseer og kunstnere.
   Trusler mod pressefolk og aviser.
   Forbud mod vestlige spiser i offentlige institutioner. F.eks. grisekød.
   Københavnske skoler har indført halal madpolitik ordning.
   Fjernelse af grisekød i børnehaver og vuggestuer.
   Folkeskoler opdrager børn i ramadan, roser piger i hijab, indfører separate baderum, kønsapartheid etc.
   Stort set alle kyllinger slagtes halal. Endskønt mange ikke vil spise halal slagtet kød.
   Vestlige kvinders ønske om lige muligheder og frihed kaldes for fremmedfjendsk og islamofobisk.
   Religions- og samfundskritikere kaldes nu for racister og fremmedfjendske. Og for islamofober.
   Islamisk tørklæde indføres som del af dresskode til kvinder i offentlige institutioner.
   Offentlige institutioner missionerer for islam.
   Vestlige universiteter pålægges at lave bederum og vise synligt, om maden i kantinen er halal eller ej.
   Islamkritisk forskning og billeder udelades af akademiske værker og konferencer.
   En del vestlige politikere og kunstnere og grupper af betonfeminister kæmper energisk for burka og niqab og hijab til kvinder – i Vesten.
   Islamisk tørklæde er nu en del af tilladt pasfoto dresskode til kvinder. Pasfotos gøres ikke-vestlige.
   Vestlige TV-stationer har indført islamisk tildækning af kvindelige ansatte/journalister, når de sender rapporter fra ikke-vestlige lande. Når danske nyheder sendes ud i danske/vestlige stuer, så er de kvindelige journalister pakket islamisk ind. Og det er nyhederne dermed også.
   Kvindelige vestlige folkevalgte politikere er ligeledes begyndt at indordne sig islamisk krav om beklædning af kvinder. Senest var det den danske konservative udenrigsminister, der lavede en sådan anti-vestlig manifestation.
   DR har forsøgt at indføre hijab på kvindelig TV-vært.
   DR har haft koran panel.
   Ikke-vestligt lændeklæde er indført til mænd i offentlige svømmehaller.
   Solosvømmetimer til kun indpakkede kvinder indført i offentlige svømmehaller.
   Kønsapartheid forældremøder indført i Københavnske folkeskoler.
   Halal, bederum og kønsapartheid indført på danske højskoler.
   Politikere fejrer religiøse ramadanfester for skattekroner på rådhuse.
   Folkeskoler har nu lavet faste-politik for børn. Af hensyn til religion.
   Hunde er nu forbudt i flere boligområder.
   Politi og PET har samarbejde med imamer.
   Hjælpeorganisationer har imamer som samarbejdspartnere.
   Vestlige lande er begyndt at holde konferencer om indførelse af sharialov. Det sker bl.a. på universiteter.
   Flerkoneri praktiseres nu i Vesten.
   Omskæring af piger forekommer nu i Vesten.
   Etc.

   Kommentar by Liva — 9. april 2010 @ 09:50

  26. Europarådet vil fjerne fordomme om, at islam underminerer vestlige værdier og kulturer?

   Hvilken “eufemisme” at bruge ordet fordomme i denne forbindelse. Eroparådet kan ikke – uanset hvilke krumspring underkastelsesprocessen de benytter sig af – fjerne dokumenterede kendsgerninger, som Liva (25) så illustrerende lister op.

   Der er tale om, at islam er en modkultur til vestlig kultur.

   Kommentar by Johansen — 9. april 2010 @ 11:46

  27. Sikke mange forslag i har. Det er det samme lort der er blevet lukket ud i 20 år. Det eneste der kan stoppe forræderiet er at hvis vi i samlet flok slår til overalt, og udrydder problemerne en gang for alle.Det andet hjælper ikke , det er tøssesnak.

   Kommentar by Henrik Hardrade — 9. april 2010 @ 19:51

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper