8. april 2010

“Politikeren tænker på næste finanslov – statsmanden på den næste generation.”

Nødvendig kommentar af Michael Pihl og Morten Uhrskov Jensen i dagens Berlingske Tidende – Står DF stadig for en stram udlændingepolitik?

Politikeren tænker på næste finanslov – statsmanden på den næste generation. Mandag den 29. marts bragte Berlingske Tidende en kronik af Venstres Eyvind Vesselbo, der burde have givet genlyd over det ganske land, men ikke gjorde det… Essensen af Vesselbos kronik er den, at udlændingepolitikken sejler og har gjort det igennem adskillige år…

Vesselbo har gennem Danmarks Statistik og Integrationsministeriets hjemmeside regnet sig frem til, at der siden regeringsskiftet er givet opholdstilladelser til omkring 150.000 personer fra tredjeverdenslande, dvs. lande uden for EU. Dette tal er i sig selv stærkt alarmerende.

Vi har selv ved søgninger på Danmarks Statistik kunnet konstatere, at der alene i perioden 2004 til 2010 er sket en stigning i antallet af personer fra ikke-vestlige lande fra ca. 313.000 til ca. 363.000, en stigning på 16 procent på blot seks år. Med den stigningstakt fortæller en hurtig udregning, at der i Danmark i 2050 – når vores børnebørn stadig er unge mennesker – vil være mere end en million mennesker med en ikke-vestlig baggrund i Danmark. Tallet vil for øvrigt reelt, hvis udviklingen ikke bremses, være vokset til et væsentligt højere tal, idet det konstant voksende antal i sig selv vil være garanten for en accelererende stigning.

Danmarks Statistik opererer i den forbindelse med helt urealistisk lave tal for fremtiden… Vi har at gøre med en vogn, der kører med stadigt stigende hastighed. Udviklingen vil forløbe i ukontrollable spring.

Er det den fremtid, vi skal stille vore børn og børnebørn i udsigt? Et Danmark, der vil hærges af stadigt voldsommere konflikter af den desværre indlysende årsag, at et rystende stort antal mennesker fra den tredje verden, især personer med muslimsk baggrund, intet ønske nærer om at indgå i det danske samfund på danske præmisser. Udviklingen i lande som Belgien, Holland og Sverige fortæller om den isnen, vi bør føle, når vi ved, at der ikke er styr på udlændingepolitikken…

Og så er vi nået til vores indtrængende appel til det parti, som vi begge er medlem af… »Danmark er vigtigere end Dansk Folkeparti,« sagde Jesper Langballe ved DFs årsmøde i 2008… Der må føres en politik, der gør det klart, at Danmark er en nation beboet af ét folk, og at der derfor også er klare grænser for, hvor stor en tilstrømning danskerne kan leve med uden netop at gå i opløsning som folk.

Ledelsen i Dansk Folkeparti må gøre op med sig selv, om de vil være statsmænd eller politikere?

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13506/trackback

28 Comments »

 1. Hørt! Så gør dog noget!

  Kommentar by Svend P — 8. april 2010 @ 16:30

 2. Man kan med god grund mene, at DF kunne have gjort mere end de har. Jeg befinder mig i øjeblikket på et apotek på Nørrebro i København. Mindst halvdelen af kunderne ( og der er mange, pyh ha ) er tydeligvis ikke danske. Det er forstemmende.

  Kommentar by Nielsen — 8. april 2010 @ 16:39

 3. Michel Pihl skriver, at der i 2050 vil være mere ghetto og mere
  kriminalitet.
  Det forfærdelige er, at det betyder AT VI DANSKERE VIL BLIVE UDSAT FOR KRIMINALITET DAG OG NAT INDTIL 2050.
  Og efter? Ja så fortsætter det vel..
  Er dette helvedet virkelig Soc,SF og de Radikales drøm?

  Kommentar by pk — 8. april 2010 @ 17:22

 4. DF har gjort det godt, men nu har de slået op i banen. De er næsten blevet politisk korrekte! Hvorfor ikke droppe nogle af de mange krav om velfærdsydelser, fx efterløn, til gengæld for stramninger på udlændingeområdet?

  Kommentar by Signe — 8. april 2010 @ 17:42

 5. DF er passé. De har slet ikke viljen til at gøre det nødvendige.

  Kommentar by Kimpo — 8. april 2010 @ 17:43

 6. Ja, og antallet af asylansøgere til Danmark er bærmest eksploderet. Der kommer nu 80-90 nye asylansøgere om ugen:

  http://www.jv.dk/artikel/858480:Indland–Asylansoegere-stroemmer-til-Danmark

  Hvornår tør DF kræve et opgør med de nationalt selvmorderiske konventioner?? Eller frygter de at VK-regeringen bliver ’sure’, og de kommer til at fremstå som værende ‘ikke-stuerene’??

  Kommentar by JensH — 8. april 2010 @ 17:52

 7. Der er behov for at få skruet op for indvandringen. Partierne på Christiansborg har jo fredet de mange ældre vælgere der skal på efterløn, så den eneste måde at øge arbejdsstyrken på er ved at få flere udlændinge til Danmark.

  Der er behov for alle slags udlændinge, men særligt veluddannede, da danske unge falder bagud. De uddanner sig ikke, men feder den af, mens de glor på Pardise Hotel eller dyrker anden taberkultur.

  Herhjemme udgør den næste tabergeneration danske ufaglærte mænd i den rådne banan der breder sig over det danske landkort. Kvinderne forlader disse områder for at uddanne sig, og de forfalder og hensygner i vold og kriminalitet. Komisk at denne deroute sker mens DF har magten og er besat af ikke eksisterende burkaer eller brændemærkninger af kvæg på TV 2 Zulu.

  Kommentar by Fritænker — 8. april 2010 @ 17:53

 8. -> #7 ‘Fritænker’

  “Der er behov for alle slags udlændinge, men særligt veluddannede”

  Nej, der ikke behov for ufaglærte analfabetiske indvandrere. Må jeg minde dig om, at ‘ikke-vestlige’ indvandrere har en erhvervsfrekvens på omrking 50 procent, og specielt indvandrere fra de muslimske lande trækker det gennemsnit ned. At tillade fri indvandring for muslimer betyder kun at statens sturktur-underskud vil blive endnu værre.

  Kommentar by JensH — 8. april 2010 @ 18:23

 9. Sådan Langballe.Fritænker, du er da en klam so.

  Kommentar by Henrik Hardrade — 8. april 2010 @ 19:06

 10. Jeg ser frem til Pias svar.

  Iøvrigt er det ikke i længden acceptabelt at DF stemmer ja til indfødtsretslove, som er domineret af vidt fremmede navne.

  Det ville være et godt signal, hvis DF snart satte hælene i!

  Kommentar by Lars H — 8. april 2010 @ 19:24

 11. Lars H:

  Indfødsretslove er ikke problemet. Problemet er, at indfødsret ikke tildeles på individ-basis.

  Én person der skal tildeles indfødsret = én lov = én afstemning.

  Kombiner evt med lovkrav om, at samtlige bilag i sagsbehandlingen skal læses op i Folketinget, og at MF´ere der ikke har hørt alle argumenter fraskriver sig retten til at stemme om det.

  Så finder det hurtigt sit naturlige leje.

  Kommentar by Henrik — 8. april 2010 @ 19:33

 12. > Henrik Hardrade

  Du lyder som enhver socialists våde drøm om en nationalsocialist.

  Man skulle næsten tro, at du var Shansen i forklædning?

  Kommentar by Mackety — 8. april 2010 @ 19:37

 13. og så er det jo sådan at indvandrere langt overvejende stemmer på partier der vil øge indvandringen.
  Trækker man indvandrere fra ville VKO have klart flertal selv med fumlende Løkke og Lene E i spidsen.

  Kommentar by Poul Sørensen — 8. april 2010 @ 19:37

 14. >11 Henrik

  Lyder som en god ide – gør folketingsmedlemmerne personligt ansvarlige for hver éneste tildeling af statsborgerskab og hold dem op på det med erstatningsansvar i tilfælde af grove fejlskøn, der fører til vold eller drab mod en etnisk dansker.

  Kommentar by Mackety — 8. april 2010 @ 19:44

 15. Fritænker:
  “I 2004 var 99% af indbyggerne i Mjølnerparken af udenlandsk herkomst, og 80% modtog overførselsindkomst. Det 30.000 kvadratmeter store godsbaneterræn bag Mjølnerparken er i forbindelse med byfornyelsen af Mimersgadekvarteret ved at blive omdannet til rekreativt område (”Muren på Nørrebro,” WA 27.08.2004)”

  Kommentar by Anonym — 8. april 2010 @ 20:35

 16. ang “indvandrer ghetto” er Mjølnerparken lækkert nyt byggeri , grønt og med altaner.
  Meget bedre byggeri og med bedre faciliteter end det gamle lort jeg bor i på Nørrebro og har betalt kassen for.
  Det er helt skørt.

  Kommentar by Poul Sørensen — 8. april 2010 @ 21:08

 17. […] Uriasposten 8 april 2010 – Politikeren tænker på næste finanslov – statsmanden på den næste generation […]

  Pingback by Arthur Kemp: Dem der beboer landet bestemmer samfundets natur » Balder Blog — 8. april 2010 @ 21:57

 18. Nu er det ikke blot politikerne, som hr. Langballe ytrer det, der er årsager til diverse – det er set herfra også selve befolkningen, høje og lave fra majestæter til udskud, der ved stemmeafgivning har ladet politikerne tiltage sig myndighed, til at foretage beslutninger der påvirker alle, stemmende som ikke stemmende.
  EU-praksis med åbne grænser i Schengen-samarbejdet, tålt ophold, ophold og illegalt ophold er virkeligheden, eller tilstande der som mulighed har at langt størstedelen af danske kan blive mindretal på det danske territorie. Der bliver ikke fra politisk side, mig bekendt, fremsat forslag til at sikre danske et land, noget sådan det er forlængst forladt som begreb i denne, den globaliserede tidsalder.

  Kommentar by Peter Buch — 9. april 2010 @ 08:31

 19. –> 5 ‘DF er passé. De har slet ikke viljen til at gøre det nødvendige.’

  Det er korrekt.

  Se nu på deres strategiske spil lige nu. De angriber regeringen med bsggrund i Lenes og Lars’ feriedispositioner.

  Men hvornår ser vi DF sætte de virkelige problemer på dagsordenen, og sætte hælene i for alvor, ikke med baggrund i Løkke og Lenes ferier, men med de væsentlige argumenter i højsædet.

  Det største svigt var at man ikke tvang Fogh til at udskrive folkeafstemning om Lissabontraktaten, og man går troligt videre i samme spor. Bare man kan beholde taburetterne.

  DF har mere travlt med at udrense de virkelige aktive patrioter ud af partiet, og med at pleje sit image som ’stuerent’.

  Vi skal have et parti der giver udtryk for vores holdninger, ikke et parti der bruges for at pacificere indvandringsmodstanden, mens man fyrer en masse sludder af om de vældige resultater man har opnået.

  Partiet har INTET opnået. Tværtimod kaster det sig gang på gang ud i alle mulige perifere sager som dyrenes beskyttelse, knivforbud og alle mulige overvågningstiltag, der betyder mere socialisme og umyndiggørelse. Jeg er ikke den store liberalist, men der mangler dog noget mere liberalisme i det stedse mere socialdemokratiske parti.

  Vi har brug for en militant stemme i folketinget, en stemme der kan vække befolkningen, ikke et samrend af folk der kappes om at være stuerene sammen med de andre..

  Kommentar by Balder — 9. april 2010 @ 11:00

 20. #12 Hvem siger jeg ikke ER nationalsocialist. Jeg kan så oplyse jer simple mennesker om, at vores kulturminister Per Stig Møller, har skiftet sin danske kone ud med en kineser. Det er da de rigtige signaler at sende, en klam gammel forræder gris.

  Kommentar by Henrik Hardrade — 9. april 2010 @ 19:38

 21. Jeg glemte lige at nævne at Langballe og hans fætter Krarup, må kneppe min mor til hver en tid. Hun er medlem af deres parti, og vil gerne selv.

  Kommentar by Henrik Hardrade — 9. april 2010 @ 19:41

 22. -> Henrik Hardrade

  Du har nu i nogle dage konstant bevæget dig på grænsen af det tilladelige ift. retningslinierne, og jeg sletter systematisk kommentarer fra din hånd resten af april.

  Kommentar by Kim Møller — 9. april 2010 @ 20:09

 23. I den nuværende økonomiske krise vil det være en god ide at få stimuleret de mange langtidsarbejdsløse udlændinge til at rejse hjem hurtigst muligt. Flertallet ef de udgiftstunge udlændinge kommer iøvrigt fra lande i mellemøsten, vestasien og nordafrika.

  Kommentar by Jørgen — 9. april 2010 @ 20:09

 24. “Anonym ”

  Hvad har den gamle artikel med nutiden at gøre ?

  Der mangler folk i arbejde i Danmark og alle partier undtagen LA og de radikale har fredet græshoppegenerationen og efterlønnen så hvem er det lige der skal betale ?

  Kommentar by Fritænker — 10. april 2010 @ 01:22

 25. De såkaldte flygtninge(det er især “flygtninge” fra libanon, iran, irak, somalia og afghanistan), som ofte rejser på lange besøg i det land, de er flygtet fra, må have ophævet deres danske opholdstilladelse. Herefter hjemsendes de hurtigst muligt.

  Kommentar by Jørgen — 10. april 2010 @ 08:37

 26. Når forholdene i de herboende politiske flygtninges hjemland er blevet forbedret, må de som hovedregel repatrieres sammen med deres familiemedlemmer. De hjemsendte flygtninge kan hjælpe til med at opbygge deres land. De økonomiske flygtninge(det er hovedparten af asylansøgerne) hjemsendes derimod hurtigst muligt.

  Kommentar by Jørgen — 10. april 2010 @ 20:03

 27. Jeg finder der udføres enormt meget arbejde i Danmark i forhold til tidligere tider hvor blandt andet teknikken satte grænser der nu ej findes. At der mangeler folk i arbejde er ikke set herfra et større problem i forhold til hvilke udfordringer samfundet ellers står over for.

  Kommentar by Peter Buch — 11. april 2010 @ 05:51

 28. Kan det virkelig passe at DF ikke kommer med et svar? Det er sku ret tyndt.

  Kommentar by Lars H — 11. april 2010 @ 20:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper