12. april 2010

Politikens nye blogger Mattias Tesfaye – en mand der tager klassekampen alvorligt…

Politikens blogunivers fik mandag et nyt medlem. Mattias Tesfaye, en “bloggende murersvend”, der “blæser til klassekamp” og giver “arbejderklassen en stærk stemme” på avisen. Tydeligvis en mand der tager klassekampen alvorligt.

(Deadline, 2. Sektion, 11. april 2010: Det usynlige Danmark)

Mattias Tefaye: … det jeg anklager den danske elite for, er at være klasseblinde i Danmark.

Henrik Dahl: … planøkonomi, som jo er det du siger, det tror jeg overhovedet ikke kommer til at virke.

Politiken fortæller, at han er aktiv i 3F og medlem af Socialistisk Folkeparti, men det fortælles ikke at Matthias Tesfaye tidligere sad i Rød Ungdoms landsledelse, og helt frem til sommeren 2005 var med i toppen af Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister (DKP/ML). Her tre afsnit fra partiets program omhandlende klassekamp, arbejderklasse, forbilledlige Stalin og det virkeliggjorte socialistiske folkedemokrati i Albanien.

(Program og love for DKP/ML, december 1978, s. 7, 8, 10)

Oploadet Kl. 22:46 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13656/trackback

30 Comments »

 1. Politikken er så desperat for det multikulturelle projekt at man invitere ret og kravl ind fra den yderste venstrefløj for at deltage i sin hetz mod Dansk Folkeparti og en hver form for national stolthed.
  Politikken har altid været kendt som sine Radikale holdninger, men hvor er fornuften i at lade beton kommunister og lignende få et brohovede via Politikken for at sprede deres samfundshad.
  Selv hvis DF lod johnny Hansen være fast skribent ville der ikek være nogen sammenligning.
  Er Thøger virkeligt så desperat?
  Undskyldningen til en tilfældig muslimsk advokat mere end antyder dette.

  Kommentar by J B — 13. april 2010 @ 01:42

 2. Venstreflojens aktive ledere kan ikke opgive den voldelige revolution.

  Venstreflojens pasive medlemmer kan/vil ikke aabne ojnene og se dette – frygtlige – faktum.

  Kommentar by anti-sharia — 13. april 2010 @ 02:48

 3. Er det saadant at forstaa, at vores unge stalinist mener, at det “socialistiske folkedemokrati i Albanien” som var den tids fattigste land i Europa, var de 43 mio. menneskeliv værd som den gamle massemorder tog?

  Hvor mange liv mon det saa er akceptabelt for ham, at opnaa det “socialistiske folkedemokrati i Danmark”?

  http://www.hawaii.edu/powerkills/RM1.UKRAIANIAN.VICTIM.HTM

  Kommentar by marius — 13. april 2010 @ 05:35

 4. Godt spottet, Kim.

  Den egentlige (ja, der er vel flere) skandale er, at DRs vært Jes Stein Petersen ikke konfronterer SFeren med hans fortid. en DKP-fortid er ligeså rædselsfuld som en DNSAP-fortid og burde behandles lige. Men sådan spiller klaveret jo ikke i (D)DR. Jes Stein var i øvrigt komplet ukritisk i forhold til de udsagn som kom fra SFeren – dem som Henrik Dahl korrekt betegnede som planøkonomi. Der blev ikke gået ind i hvad SFeren EGENTLIG ville eller forestillede sig. Men nuvel – nu var det jo også et læsebrev af SF-gæsten som virkelig havde gjort indtryk på Jes Stein Petersen og som var baggrunden for hele udsendelsen…

  Hvordan kan noget ædrueligt menneske på den rigtige side af SF påstå, at DR ikke har venstreorienteret slagside?

  Kommentar by Frihed — 13. april 2010 @ 06:36

 5. “Alt det som ingen sér, det har ingen ondt af”

  Populærmusik, næsten som skræddersyet om populærmedier.

  Kommentar by DaLi — 13. april 2010 @ 06:55

 6. Hvorledes er en DKP-blogger fra Politiken omfattet af relevanskriteriet i DR2’s samfundsdækning ?

  Kommentar by DaLi — 13. april 2010 @ 06:56

 7. Fra bloggen:
  “Jeg skriver mange hundrede cpr-numre ned gennem et arbejdsår. Jeg skal kontrollere om bygningsarbejdere er medlemmer af 3F”

  Det er så det løber koldt ned af ryggen på mig når jeg læser dette. Frihed my ass!

  Kommentar by Kenny Starfighter — 13. april 2010 @ 07:46

 8. Sagen viser en tendens i holdningen – nazisternes (og alle andres) forbrydelser er vederstyggelige, mens kommunisternes er nødvendige. En holdning der jo deles af det meste af befolkningen.

  Læg pres på jeres lokale (borgerlige) folketingsmedlemmer om krav om afskaffelse af licenstvangen til DR !

  Kommentar by Boo — 13. april 2010 @ 07:48

 9. @ Starfighter

  Også i den grad. Føj for pokker

  Kommentar by DaLi — 13. april 2010 @ 08:50

 10. Endnu en potentiel morder og voldspsykopat, der er blevet ophøjet som medlem i de blinde, danskerhaderes rækker.

  Fascismen har for tiden gode kår i Politiken.

  Kommentar by Bodil — 13. april 2010 @ 08:58

 11. Synes at debatten var oplysende og ja regeringskritisk men ud fra fagforeningssynspunkt. Skønt med unge veltalende mennesker.

  Kommentar by Sus — 13. april 2010 @ 09:11

 12. Håndværkere er jo åbenbart ikke mænd. De er små hulkende SF piger.

  Kommentar by a-ha — 13. april 2010 @ 09:37

 13. Albanien var det sidste land, der blev afsløret efter murens fald. DKP/ML med Savage Rose i spidsen jublede i flere måneder over, at de havde valgt den rigtige kommunisme personificeret i den store leder Hoxha.

  Men det smuldrede desværre, og Savage Rose emigrerede til USA :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 13. april 2010 @ 10:13

 14. @ Sus

  “…Synes at debatten var oplysende…”

  Oplyste 3F’s faglige sekretær da noget om deres mafia-metoder, hvor kolleger opfordres til at mobbe selvtænkende kolleger fra de blå fagforeninger ? Eller oplyste de noget om deres egen pamper-løn, der hæves af tvangsmæssigt inddrevne fagforeningskontingenter ?

  Præcis hvordan var debatten “oplysende” ? Beskriv endelig.

  Kommentar by DaLi — 13. april 2010 @ 10:20

 15. Man kan vist roligt kalde det en overmatchning – en rabiat murersvend, over for Henrik Dahl, som vel alt andet lige er en af de mest besindinge og nuancerede intellektuelle vi har i dette land.

  Kommentar by Superman — 13. april 2010 @ 10:27

 16. ->7: En anden der havde adgang til CPR-numre: http://hodja.wordpress.com/?s=blekinge+l%C3%A6ge

  Kommentar by Hodja — 13. april 2010 @ 11:30

 17. Denne forbenede venstreradikale fløj er uforanderlig. Tilhængerne deler mentalt karakter med islamister, som de kortsynet finder sammen med i deres had til USA og vestlig demokrati i det hele taget. Tiderne har nu i en del år ikke været helt gunstige for disse vandaler, men de er på ingen måde udmanureret. Nærmeste læskur har været SF eller enhedslisten. To interessante partier, hvoraf det ene skal være regeringsparti, måske med kommunisten Ole Sohn som finansminister, og enhedslisten loyalt bjæffende støtteparti. Socialdemokratiet kommer naturligvis til at betale en høj pris for at kunne bygge bro mellem det radikale venstre og de venstreradikale, men vær sikker på at ingen pris vil være for høj, hvis man kan få mulighed for at plante sin dertil indrettede på ministertaburetterne. Heldigvis for denne umage alliance bliver det sikkert ikke svært at finde sammen om hvordan og af hvem regningen skal betales. I disse vanskelige økonomiske tider kan det dog godt vise sig at være noget vanskeligere end antaget, med mindre man som udgangspunkt har tænkt sig at brandbeskatte den svindende andel af erhvervsaktive borgere..
  Og evt. stigende outsourcing. Er denne variable størrelse inkluderet i regeringens risikovurdering?
  Valget nærmer sig, ifølge dagens aviser måske med hastigere skridt end forudset, og tendenspilen peger desværre på rødt kaos.
  Må guderne hjælpe Lars med at bevare Danmark.

  Kommentar by EH — 13. april 2010 @ 11:37

 18. Hvis man vil vide mere om den rabiate Mattias Tefaye og hans lige så rabiate ligesindede så er det bare at kigge på Anarcho.dk hvor han skriver som højt respekteret medlem under dæknavnet Tias

  Kommentar by J B — 13. april 2010 @ 13:04

 19. -> JB

  Det er ikke samme person.

  Tesfaye var måske nok militant i sin pure ungdom, men er mere ideologisk, og vel også mere sympatisk, hvis man kan sige det sådan. Med posteringen ønsker jeg at fremhæve det faktum, at en tidligere kommunist kan blogge for Politiken uden det overhovedet nævnes, ligesom han kan komme i Deadline og tale om klassekamp uden det på nogen måde refereres. Man trivialiserer en ond ideologi med mio. af liv på samvittigheden.

  Kommentar by Kim Møller — 13. april 2010 @ 13:17

 20. Mattias Tefaye aka Tias

  http://forum.anarcho.dk/search.php?search_id=1531492025

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QFPB2lgEfi4J:balder.org/articles/Odense-Badstuen/venstrorienterede-ekstremister-oversigt.php+Mattias+Tesfaye&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=dk

  Kommentar by J B — 13. april 2010 @ 13:20

 21. #19

  Måske
  Tias refereres både til Mattias Tesfaye og Matias Jensen og beskrives på Balder.org som en homoseksuel mulat der bla er kendt fra Ribus konflikten, så det er ivertilfælde let tænke sig at det burde være en og samme person, men der kan selvfølgeligt også være tale om forvekslinger og navne sammenfald

  Kommentar by J B — 13. april 2010 @ 13:24

 22. Mattias Tesfaye er kommunist og kommunisternes nuværende paradis på jord er det absurde Nordkorea og det stort set lige så tåbelige Cuba.

  Endnu har Tøger S. givet husly til tosserier (husk også Rune E.), som fortjener alt den ikke-inkluderende humor man kan sprede.

  Kommentar by Sigwar — 13. april 2010 @ 16:58

 23. Mit forrige indlæg manglede selvfølgelig ordet “engang”.

  Kommentar by Sigwar — 13. april 2010 @ 17:00

 24. Man kan kun hilse velkommen at nogen vil sætte fokus på håndens arbejde og fremtiden for almindelige arbejdere, som nærmest bliver ignoreret i dansk politik.

  Man svinger nok ikke fra DKP-ML til SF uden at have skiftet holdninger. Jeg er egentlig ligeglad med om han er tidligere kommunist, men er dog enig i at det burde bemærkes. Ellers har jeg kun to indvendinger:
  1. I debatten på DR2 nævnte de overhovedet ikke EU, selv om det er indlysende at EU dikterer netop den tvangsglobaliseringspolitik, som blev kritiseret.
  2. Han er ikke ret meget “murersvend”, men har været professionel fagforenings- og partiarbejder i flere år ifølge sit CV.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 14. april 2010 @ 16:17

 25. 21 > “beskrives på Balder.org som en homoseksuel mulat “

  Her skraber du vist bunden hvad angår valg af lødige kilder. Der står somme tider noget interessant hos Balder, men IKKE hans semi-nazistiske inddeling af mennesker i hudfarver og typer.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 14. april 2010 @ 16:29

 26. @Kim Møller at hive DKP/ML’s program fra 1978 (der var Mattias Tessfaye end ikke født) frem er ganske enkelt for plat.
  DKP/ML havde jo i start 90’ere et markant opgør med deres Stalinistisk/Hoxa fascination, hvilket resulterede i at deres hidtidige formand + nogle flere forlod partiet.

  DKP/ML’s program efter opgøret indeholdt jo intet at det du relaterer Tessfaye til.
  http://www.dkp-ml.dk/Program_DKP-ML2000.pdf

  Det er helt fair at påpege at Tessfaye har været medlem af DKP/ML og også Enhedslisten, du kunne have taget fat i hans fortrinlige evne til at bevæge sig efter magten og kommunikere på en meget genial agitatorisk måde, men karaktermord baseret på sammenklistrede fragmenter er bare for lavt. Det er ikke en historiker værdigt.

  Julius Børgesen – nu skal du jo ikke løbe med sludder.
  Hvis du bare brugte 2 sekunder på at undersøge på nettet ville du vide at Mattias Tesfaye i mange år har været kærester med ogboet sammen med en pige der er sygeplejerske.
  Men klart en forestilling om en homoseksuel “mulat” må være noget der pirrer en ægte arier som dig.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 25. april 2010 @ 13:36

 27. Murersvend til tops i SF

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1335873.ece

  Kommentar by Hodja — 26. april 2010 @ 09:49

 28. #27
  Og videre: Murersvenden vil indføre maksimumløn på 50.000/måned for alle i Danmark. Han er bindegal!
  http://jp.dk/indland/indland_politik/article2051164.ece

  Kommentar by Fantomas — 27. april 2010 @ 18:04

 29. […] det så også ligegyldigt, at han indtil for få år siden ikke bare var medlem, men også sad i ledelsen af det ekstremistiske kommunistparti DKP/ML, som abonnerer på forestillingen om væbnet revolution og proletariatets diktatur dvs. holdninger […]

  Pingback by Fhv. topnazist nyvalgt medlem af DFs hovedbestyrelse at Jarls blog — 28. april 2010 @ 17:57

 30. Kære debattører: Hvad ville i egentlig gøre, hvis der ikke var nogle venstreorienterede at hidse sig op over :-)

  Kommentar by Anders — 16. april 2012 @ 14:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper