15. april 2010

Faderhuset, medierne og de venstreradikale – Ruth Evensens førstehåndsberetning

Det er ikke meget der har været i medierne om Ruth Evensens nye bog, blandt andet omhandlende Faderhusets tid på Nørrebro og forløbet omkring rydningen af Ungdomshuset. Olav Hergel refererede i Politiken lidt om det, der blev betegnet som “Ruth Evensens sandhed om Ungdomshuset” (26/3-10), og Ekstra Bladet forklarede samme dag tørt, at “Ruth Evensen afviser al snak om tyranni og kollektivt selvmord” (26/3-10). Øvrige medier blev væk fra pressemødet, omend det forlyder at morgendagens udgave af Weekendavisen inkluderer en anmeldelse af Ruth det ik’ slut.

Der er en hel del interessante informationer i bogen, ikke mindst i relation til mediernes rolle, politiserende NGO’er såsom Børns Vilkår, og enkeltstående personer, herunder ikke mindst Niels Eric Werner. Sidstnævnte, blev af medierne anvendt som whistleblower skråstreg ekspert om forholdene i Faderhuset, og deltog i hetzen på alle niveauer – interviews i 21 Søndag, gæst i Aftenshowet og så videre. At den tidligere P3-vært var romantisk involveret i et Faderhusets medlemmer, og hans efterfølgende hævngerrighed, ikke bare gjorde ham til mediedarling, men endte med at give ham polititilhold – bør vel også være en del af historien.

Her lidt fra en email han sendte til Ruth Evensen d. 9. april 2008 – fire dage senere agerede han sandhedsvidne i Magasinet 21 Søndag i et af de mest kampagneagtige indslag jeg har set til dato i et nyhedsprogram.

Gud har rejst en tidevandsbølge mod jer. På den baggrund har jeg intet andet valg end at være lydig mod Gud og træde frem offentligt. Jeg har besluttet at anvende alle mine ressourcer på at bekæmpe jer og jeres aktiviteter… Således vil jeg bekæmpe jer i medierne, igennem kristne organisationer, gennem myndigheder og offentlige instanser, økonomisk, i jeres lokalsamfund, hvor på kloden I end måtte befinde jer, i jeres netværk, i jeres familie, på alle tænkelige fronter.” (Niel Eric Werner; s. 229)

(21 Søndag, 13. april 2008: Faderhuset beskyldes for at ignorere incest)

(Polititilhold, dateret 26. december 2009; Ruth Evensen: Ruth det ik’ slut, s. 228)

Ruth Evensen fortæller i bogen, at samtlige børnefamilier i Faderhuset blev indberettet til myndighederne, bl.a. af Børns Vilkår, der også gik til Den Sociale Ankestyrelse – ingen blev dømt, ingen blev tvangsfjernet.

Mediehetzen er ret åbenlys, og jeg har derfor valgt kun at citere afsnit fra bogen, der omhandler den yderste venstrefløj hetz mod Faderhuset. I en årrække, formentligt Nørrebros næstmest udsatte religiøse minoritet. Kun jøderne har haft det værre.

Faderhuset har ikke gjort meget i billedmæssig dokumentation, men på opfordring har Asbjørn Evensen, venligst sendt mig billeder taget af ham selv den 26. november 2006, da venstreradikale angreb en gudstjeneste i Rødovre – 90 personer blev efterfølgende anholdt. Malerbomber fra børnerummet blev desværre ikke foreviget.

“På et tidspunkt i oktober måned (2001, Kim) fik vi besøg af de autonome til en gudstjeneste. De trængte ind til vores gudstjeneste i Griffenfeldsgade, og med sig havde de madrester fra skraldespandene udenfor. De hældte øl ud over det hele, væltede en barnevogn og stjal mikrofoner og andre ting. (s. 9)

“Nytårsaftensdag kl. 12.00 i år 2001, stod vi så, en god flok på omkring 50 mennesker uden for Jagtvej 69… for at tage vores hus i besiddelse… Vi nåede at være der en tre kvarters tid, inden unge vrede mennesker trængte ind i huset… De fleste med sorte masker samt jernkøller og koben. Det var ikke nogle søde fyre, skal jeg garantere for. De trampede på mennesker, slog med knytnæver i ansigtet, tildelte slag med jernrør og køller i hovedet og på kroppen. Jeg var deres røde klud, så mig tog de kvælertag på, mens jeg blev gennet hen mod hovedtrappen. Kort efter hele seancen stillede to meget veltalende talsmænd fra Ungdomshuset sig op på trappen foran pressen, og fortalte, hvordan vi havde overfaldet og forulempet dem, og væk som dug for solen var tæskeholdet, som vel talte omkring 30-40 unge. Meget professionelt og disciplineret lavet! […] Vores to sønner, Simon Peter og Asbjørn, var med inde i huset. Jeg erindrer, at jeg på et tidspunkt får øje på Simon. Hans ansigt var totalt blodigt efter adskillige knytnæveslag, som resulterede i en blodnæse og en flækket læbe… Knut havde en hel del buler i hovedet og bag på låret efter adskillige slag med jernrør…” (s. 11ff)

“Vi havde boet som familie på Nørrebrogade 58 i en årrække og haft vores gang først i Kristent Center, som lå på Ørnevej, og siden vi startede Faderhuset den 1. oktober 1990, havde vi også altid holdt til på Nørrebro… til sidst i egne lejede lokaler i Griffenfeldsgade…” (s. 67)

(Faderhuset, Rødovre, 26. november 2006)

“En dag kort før jul fik vi besøg af en ukendt mand, som… afleverede en papkasse med hundredekronesedler. Der skulle vise sig at være 50.000 kr. Vi var totalt overvældede og lykkelige for den uventede gave… senere fandt vi så ud af, at det var en kristen forretningsmand, som var meget rørt over det arbejde, vi gjorde for de lokale børn, som hovedsageligt bestod af børn med palæstinensisk baggrund.” (s. 72; Børnecaféen)

“En af de ting, Faderhuset blev kendt for, var deltagelsen i en march i august 2002 gennem Nørrebro, hvor Moses Hansen gik med sit store kors… idet det ikke er et ukendt fænomen, at muslimer ønsker at overtage hele bydele, som det også er sket i flere store byer i Europa. Vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle gøre ved det, men besluttede så at lave en bønnevandring på Nørrebro, hvor vi bad for området og ønskede dermed at slå fast, at Danmark er et kristent land. Utroligt nok skulle det komme til at sætte hele bydelen på den anden ende… Politiet bad os om ikke at lægge ruten omkring Blågårds Plads. Tankevækkende, at man ikke kan færdes frit i sit eget nabolag.

Da vi endelig var klar til at begynde vores vandring, var der så stærkt et opløb i Griffenfeldsgade, hvorfra vi skulle starte, at vi ikke kunne komme ud af gården. Vi blev simpelthen trængt tilbage af vrede mennesker. Det lykkedes dog anden gang ved politiets hjælp at komme ud af gården og begynde vor vandring rundt på Nørrebro… Den tredje dag, sluttede det hele på Sankt Hans Torv, hvor vi ville have et friluftsmøde, men da vi nærmede os, var hele torvet og de tilstødende gader fyldt med vrede mennesker, mest indvandrere, hvilket umuliggjorde vores forehavende. (s. 119ff)

(Faderhuset, Rødovre, 26. november 2006)

“Vi fik i øvrigt besøg en af nætterne i de dage, hvor vi foretog bønnevandringen på Nørrebro. Vi boede på Jyllingevej dengang og pludselig kl. 2 om natten hørte vi et kæmpe brag. Vores ugegamle bil bliver smadret med en jernstang og ind af vores ruder drøner malerbomber med gammel maling. Vi når lige at se tre autonom-lignende personer løbe væk.

Min gamle mor på over 90, som boede hos os, havde vindue ud mod gaden og ind igennem hendes vindue flyver der en malerbombe. Havde hun siddet i den stol, hun plejede at sidde i ved vinduet, var hun formentligt blevet dræbt, for de genstande, malingen var i, var ganske tunge. De skulle jo lige smadre et vindue. Jeg må indrømme, at jeg synes, det var lige over kanten af drengestreger. Hele vores stue blev ødelagt, både gulve, gulvtæppe og møbler blev tilsprøjtet med maling… Alt i alt har vi fejet en del op efter de unges hærværk og ødelæggelser hos os. Det har kostet os hundredtusindvis af kroner dels at udbedre skader og efterfølgende at betale privat vagtværn.

Mens vi stadig var på Griffenfeldsgade fik vi gentagne gange smadret ruderne til mødesalen, med en farvelade af maling udover gulvtæppet og bygningens facade. Det endte med at vi måtte barrikadere vinduerne med store træplader.

En anden gang i Rødovre, kommer der en masse autonome væltende ind, lige inden vores gudstjeneste, hvor der var mange børn samlet. De sortklædte fyre tog store gulvvaser og kastede dem tilfældigt ind i flokken af mennesker. Ruder og glasdøre blev smadret og vores lokaler blev efterladt med gul maling på vores nylagte gulv og nymalede vægge. To af vores menighedsmedlemmer blev overfaldet og slået og sparket ved den lejlighed.” (s. 127f)

(Faderhuset, Rødovre, 26. november 2006)

“Det skete jævnligt, at vores unge gik rundt og snakkede med folk på Nørrebro. Det var oftest Kristina som gadepræst, der enten selv gik rundt eller tog et team med sig. Ofte gik de i området omkring Blågårds Plads og Folkets Park… Det var dog ikke altid helt ufarligt at færdes i det område. Selv om Kristina og de andre fra Faderhuset kendte mange mennesker rigtig godt, og var meget vellidte, har de også oplevet overfald og trusler. På et tidspunkt, mens Kristina var gravid i syvende måned, kom hun gående på Griffenfeldsgade. Nogle af dem, hun havde med den dag, kom i snak med et par fyre som hidsede sig op, og da Kristina kom derhen løftede han hende op og kastede hende 2-3 meter bagover. Det var en af de autonome, som Kristina ofte havde snakket med. Han blev vist lidt hed om ørerne, da hun fortalte ham, at hun var gravid i syvende måned. ’Det vidste jeg ikke’, fremstammede han.

En anden dag gik hun og Jane en tur over på Blågårds Plads, hvor de ofte havde hængt ud med mennesker. Pludselig kom der en mand af anden etnisk herkomst – tydeligt vred – og råbte, at de skulle ud af hans område. Han truede med at ringe til alle sine venner, for det var et muslimsk område og der skulle ikke være kristne. Han tog fat i begge deres hoveder og knaldede dem sammen, hvorefter de fortrak fra området.” (s. 131f)

(Faderhuset, Rødovre, 26. november 2006)

“På et tidspunkt, kort efter vi havde købt Ungdomshuset, fik vi besøg af en flok på ca. 15 folkekirkepræster fra Nørrebro. De havde netop været en tur inde i Ungdomshuset, og derefter ville de besøge os i Griffenfeldsgade. De præsenterede sig som gejstlige på Nørrebro, og det første de gav udtryk for var, at de allerede havde taget parti for de autonome, og at vi ikke skulle regne med deres støtte. En festlig gestus, men de fik da en lille forfriskning og et ord med på vejen.” (s. 139)

“Jeg har drukket kaffe med Ritt Bjerregård et par gange… Vi havde kun lige foretaget de indledende bemærkninger, da døren pludselig går op og ind farer 2-3 politibetjente bestyrtede. Det viste sig så, at jeg havde efterladt min overfaldsalarm i bilen… Men her sad jeg altså fredeligt på overborgmesterens kontor.” (s .189f)

“Julefreden røg sig alligevel en tur, da ’de unge’ ikke kunne dy sig for at lave ballade, når de nu havde bestilt hjælp fra autonome i hele Europa. Derfor blev Nørrebro smadret den 16. december 2006 ved en af deres sædvanlige ’fredelige’ demonstrationer, der udviklede sig i en voldelig retning… Vi var inde i huset, for en kort bemærkning, nytårsaftensdag 2001… Ude på gaden og fortorvet kastede de autonome med sne og forbandede os langt væk. En flok andengenerationsindvandrere stod triumferende på hovedtrappen og råbte: Islam vandt, Islam vandt! Jam hvad skal man sige til det? Sandheden er jo ganske enkelte den, at vi bare var en frikirke, der havde købt et hus på ærlig vis… Fokuseringen på os som kristne, har fyldt alt for meget i medierne, sådan at vores ret som husejer blev skubbet i baggrunden.” (s. 197f)

(Faderhuset, Rødovre, 26. november 2006)

“Torsdag den 1. marts 2007 lidt i syv sænkede en politihelikopter sig ned over taget på Jagtvej 69 og politiets antiterrorkorps satte ind på at rydde huset… Huset var overalt præget af at være ekstremt beskidt og det flød med affald, gamle madrester og andet udefinergbart affald i de fleste rum… Nogle af vores folk kravlede hurtigt op på taget og fjernede de unges sorte sørøverflag og erstattede det med Dannebrog, som smukt vajede i vinden. En ældre dame kommenterede det på fortovet, hvor vi stod og sagde, at det det var smukt med Dannebrog og takkede os for indsatsen. Politiets topfolk syntes ikke så godt om initiativet med flaget, da de mente, at det ville provokere de unge yderligere. Vi gik med til at tage det ned igen, selvom vi ikke helt kunne forstå, at hvad der er provokerende ved Dannebrog! (s. 203ff)

“Der var rigtig meget, der bare skulle smides ud, og sandelig også rigtig meget, der skulle opbevares… Først fyldte vi en lastbil fra firmaet 3×34. Den blev senere brændt af og så ville de foreståeligt nok ikke sende flere vogne. (s. 206)

“På vej tilbage efter en af mine spisepauser møder jeg Flemming Steen Munch og hans bil bag afspærringen. Den har fået smadret et par sideruder og har buler på begge sider. Jeg spørger til om politiet nu også bruger private biler i kampen. Flemming svarer, at han i morges kørte nogle børn i skole og på vejen tilbage blev han opdaget af en gruppe autonome, der overdængede bilen med sten. Flemming sagde stolt og med ild i øjnene: ‘Så kan man se, at jeg har været i kamp.'” (s. 209)

Bogen kan købes hos Forlaget Reform eller Arnold Busck.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13702/trackback

16 Comments »

 1. Ikke for at rose eller støtte faderhuset, men det er sgu hårrejsende læsning, hvad de har været udsat for.
  Hvad ville der da ikke ske, hvis de autonome fik fat i DF´s medlems liste eller ip adresserne på bloggerne herpå.??

  Kommentar by Goofy — 15. april 2010 @ 16:00

 2. Fantastisk post.

  Og ja, det er hårrejsende læsning. SÅ kan man jo lystigt spekulere over hvad der var sket hvis det f.eks. var muslimer der havde købt bygningen i stedet.

  Hvem mon får lov til at anmelde bogen i Information; René Karpantschof er mit bud.

  Kommentar by Superman — 15. april 2010 @ 16:11

 3. Tænk om de såkaldte unge drog ind på Rådhuspladsen og besatte nr. 37.

  Kommentar by Sven Jensen — 15. april 2010 @ 16:15

 4. Et helt enestaaende indlaeg. Uden Uriasposten var vi fattigere.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 15. april 2010 @ 17:01

 5. De autonomes voldstrip, de venstreorienterede klakører akkompagneret af pressen i forbindelse kampen om/med ungdoms-/faderhuset. Hitlerjugend, SA og Der Stürmer kunnet ikke have gjort det bedre. En skamplet på København, fløjen og danske medier!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 15. april 2010 @ 17:03

 6. Tak Kim, Det her indlæg er præcis hvorfor Uriasposten er så vigtig.

  Kommentar by Sander. — 15. april 2010 @ 17:54

 7. Mens jeg læste uddraget igennem tænkte jeg at det der, det kan da ikke foregå i Danmark i det 21.årh.

  Hvad er det dog der sker med vores samfund ?

  Så afstumpede og skruppelløse var unge ikke været før i tiden… eller ?

  Fortsætter de med volden er det kun et spørgsmål om tid før en eller flere af dem får gjort sig selv til mordere.

  Jeg kunne “forstå” adfærden om det havde være herboende Palarabere, da adfærden er temmelig lig hvad Palaraberne kan finde på at foretager sig i Gaza/Vestbredden – men etniske daner-unge …hvad er der sket inde i hovederne på dem ?

  Gad vide om ikke deres arabiske venner har rådgivet dem ?

  Tænk at være forældre til sådan et afkom !

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. april 2010 @ 18:33

 8. Og så er der lige de metoder som Børns Vilkår har anvendt mod Faderhuset !

  Det er hårrejsende at rimeligt veluddannede mennesker kan få sig selv til at tage sådanne metoder i anvendelse for at hævne sig .

  Jeg forstår en smule af hvordan det kunne gå til at folk i Tyskland kunne angive naboen, familien osv..

  Det samme skete jo i Sovjet, DDR osv..

  De mennesker er gået moralsk i opløsning.

  Hvad der er endnu mere rystende er, at et samfund der villigt lytter til disse menneskser og som i tilfældet med Faderhuset, ikke gør sig anstrengelser for at få fængslet de der begår disse ting – det samfund er selv på vej i opløsning !

  Vi er, og har været det et stykke tid, helt derude, hvor de unge fra det yderste venstre kan foretage sig præcist hvad de vil – og myndighederne lader dem gør som de vil . Vold, grov vold eller grovere vold politiet anholder dem ikke og fængselsdomme er en by i Rusland.

  Hvis dette ikke er amoral, så ved jeg ikke hvad det er.

  Det er

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. april 2010 @ 18:57

 9. @8 (Vivi Andersen):

  Det er noget som er stået på længe, at Politiet ikke længere kan/vil opretholde lov og orden. Det er derfor, at private vagtværn skyder op overalt i Danmark og sikkerhedsbranchen har igennem de seneste år haft et kæmpe boom. Borgerne er usikre, og Politiet har mere travlt med at drikke kaffe og klage over en politireform.

  Jeg har personligt erfaret lige netop dette. Jeg skulle køre en sag omkring trusler og injurier, den skete er der intet ved, fordi at det synes man ikke var “seriøst” nok, og at jeg så bare måtte holde mig væk fra Amager og omegn., det var lettere. Og de ville ikke køre sagen i retten, fordi så længe der ikke var sket mig noget endnu, så var det ikke alvorligt nok (hvordan kan man så overhovedet dømme trusler? for trusler er jo trods alt FØR en hændelse).

  Så jeg kan sagtens forstå folk i højere og højere grad går til selvtægt, fordi lov og orden kan det danske politikorps ikke længere give. Man er bedre tjent med at helt at skære Politiet væk, og så bruge pengene på at give hver enkelt borger en skudsikkervest og noget til at beskytte sig med, for Politiet giver åbenbart ikke en ravende skid længere.
  -Og netop derfor kan venstrefascister hærger organisationer, foreninger osv. som de ikke bryder sig om. Det er set med SIAD, Faderhuset, Kim Møller og en masse andre.

  Vi må håbe at der kommer et dansk pendant til “Guardian Angels” som der findes i USA. Frivillige som agerer politi og sikkerhedsvagter.

  Kommentar by AiS — 15. april 2010 @ 19:21

 10. Det er jo ganske bemærkelsesværdigt (og uhyggeligt), at dette har kunnet udspille sig, uden at nogen myndighed har grebet ind. Det lover ikke godt, at statsmagten er så passiv, når folk udsættes for vold.

  Kommentar by speedlink — 15. april 2010 @ 19:29

 11. #9 speedlink m.fl.

  Statsmagten agerer desværre ikke længere neutralt.

  De fleste offentlige udgifter går faktisk til at fremme/beskytte venstrefløjsinteresser.

  Jeg spekulerer blot på hvor DF er henne i alt det her?

  Kommentar by Sigwar — 15. april 2010 @ 19:57

 12. Her er et notat jeg gjorde for mig selv den 8 marts 2009 om en nyhedsudsendelse i DR:

  DR brugte næsten hele sendetiden (ca. 20 min.) på et indslag om ”mishandling og tortur” af børn i ”nyreligiøse” bevægelser. Aktuelt blev de kristne sekter ”Evangelist” og ”Faderhuset” nævnt. Men indslaget handlede især om Faderhuset. Faderhuset blev især kendt da de købte det såkaldte Ungdomshus på Jagtvej 69 i København af Københavns Kommune for et par år siden. Ved den lejlighed kørte brugerne af Ungdomshuset en omfattende pressekampagne mod Faderhuset, hvor DR velvilligt stillede alle deres sendeflader til rådighed for kampagnen. Allerede for ca. et halvt år siden kørte DR en lignende kampagne mod Faderhuset, hovedsageligt baseret på udsagn fra anonyme børn og unge. Ved den lejlighed henlagde de relevante myndigheder sagen, idet de ikke mente der var grundlag for at rejse tiltale mod nogen. Politiet udtalte til medierne, at der ikke var skygge af substans i den sag.
  Der er derfor ret utroligt at DR starter en ny kampagne uden af have mere håndfaste ”beviser” end sidste gang. Det lod ikke til at være tilfældet. Der var en pige, Anne Vegger, der fortalte om Evangelist, som hendes mor var tilknyttet, da hun var barn. Anne Vegger ser ud til at være 19 år i dag, og flyttede fra sin mor og Evangelist for flere år siden. En hurtig søgning på Google, viser at hun allerede fortalte sin historie til DR programmet ”Aftenshowet” for ca. et halvt år siden. De øvrige, der fortalte om Faderhuset, var anonyme. Studieværten, Anders Beck-Jessen, og hans journalistiske medarbejder kom med udsagn som: ”Det er ikke altid let at være barn når mor og far tror”. Og: ”Stærkt religiøse bevægelser giver ofte anledning til problemer”. (Ja, det tør siges. Men det er dog ikke små kristne sekter, jeg først kommer i tanke om, ved sådan et udsagn). En indkaldt psykolog, Hanne Hostrup, gestaltterapeut, kunne på grundlag af de anonyme udtalelser konstatere at ”det ligner jo tortur”. Altså en slags Guantanamolejr for børn på Lolland (det er vist der Faderhuset holder til). Anders Beck-Jessen havde indhentet ”ekspertise” helt fra Belgien. Her et klip:
  ”- Her i Belgien, og i mange andre europæiske lande, er vi en smule overraskede over at der ikke er nogen som helst overvågning i Danmark, for det er velkendt at København er hjemsted for stærke religiøse bevægelser”, siger Christophe Heroufosse til 21 Søndag.
  Det skal være den gode Christophe Heroufosse tilgivet, at han ikke kan skelne Lolland og Gørløse (hvor Evangelist holder til) fra København på den afstand, men det kan jo være, at det er islamisk trossamfund han har i tankerne, de holder vist til i København.
  Anders Beck-Jessen sluttede indslaget med en sætning han allerede havde fyret af tidligere i indslaget, den lød: ”Barndommen kan ikke udsættes til bedre tider”. Smart! Men da udsagnet i sit indhold er en intetsigende, banal selvfølgelighed, kan udsagnet vel kun fyrres af flere gange for at appellere til seernes følelser. Så udsendelsen bekræfter kun, hvad man hver dag kan konstatere, at TV avisen anser det for sin opgave at opdrage og påvirke licens-betalerne. Snarere end at informere og referer om begivenheder og hændelser.

  Kommentar by Jens A — 15. april 2010 @ 21:00

 13. Godt man ikke er jøde, homo eller kristen på Nørrebro.
  Snart må Københavns Kommune træde i karakter og tilbyde ovenstående provokerende befolkningsgrupper samme løsningsmodel, som grønlænderne i Gellerupparken fik af Århus Kommune, da de blev overdænget med kasteskyts af kulturberigerne. De fredsommelige grønlændere blev tilbudt at flytte, og så eksisterede problemet ikke længere. Hvor svært kan det være: Løsningsmodellen hedder offentligt finansieret apartheid, hvor kulturberigerne og den fascistiske venstrefløj sidder for bordenden i beslutnings-processen. Så er der fred og ro – indtil de banker på DIN dør.

  Kommentar by Pedersen — 15. april 2010 @ 21:13

 14. Anti fascisme, tolerance og respekt er det ikke det Stalins pøbel prædiker?
  altså forståelses vis kun over for folk med de rigtige holdninger og ideologier, og dog?

  Hvordan er det lige de forholder sig over for islams sexistiske, racistiske og fascistiske islæt?

  Hvornår mon de starter deres volds og hærværksbølge med disse fascister?

  Mon vi snart ser smadrede moskeer og rabiate imamer der deres hjem udsat for hærværk og bankes bed med jernrær i parkerings kældre osv?

  kristendom er åbenbart lig med hærger, smadder og vold
  Islam der derimod lig med beundring og ukritisk støtte uanset dets syn på de autonomes hoved ankepunkter, forfølgelse af homo seksuelle, kvinde undertrykkelse og racisme og fascisme

  but it takes a fascist to know a fascist i guess

  Kommentar by J B — 15. april 2010 @ 23:34

 15. Dejligt at læse noget fra den anden vinkel. Utroligt at de mennesker har kunnet holde til det. Det har de sikkert heller ikke.

  Det uhyggelige er ikke at muslimerne erklærer områder muslimske og at de autonome sutter deres rygge og laller rundt i deres egen utopi.

  Det uhyggelige er at Danmark er brudt sammen som nation. Det er ikke bare muslimerne der ønsker at Danmark skal blive muslimsk. Det er mest af alt danskerne!

  Sådan var det vist også før anden verdenskrig. Man tænkte: “Alt for freden” og også “jamen det er måske meget godt med nazismen, så kommer der jo orden i sagerne” – det var jo før KZ-projektet blev rigtig kendt.

  Hitler snød en masse mennesker ved at lyve og besnære godt. Det gør islam ikke, de siger åbenlyst de vil udrydde os, når de har malket os færdig.

  Hvis vi ikke kan se, at vi bliver nødt til at forsvare os selv, når staten giver fallit, så har vi nærmest fortjent at blive muslimske.

  Hvis vi er så autoritetstro på en fuldstændig uansvarlig stat/EU, som gerne ofrer os, nu og i al fremtid, så har vi nærmest fortjent at blive muslimer.

  – Og alle fortsætter bare med at passe deres arbejde og lukke af for virkeligheden.. den går nok over!. – som at slukke for TVet.

  Desværre, det gør den ikke.

  Kommentar by Kabeludlæggeren — 16. april 2010 @ 00:47

 16. Uden at jeg på nogen måde har speciel sympati for Faderhuset og deres rock og rul tro, så må jeg sige, at det er rystende hvilken diktaturstat, vi efterhånden bor i.

  Der er IKKE lighed for loven og medierne har deres helt egen(politiske og usympatiske) agenda

  Flot gennemgang Møller.

  Kommentar by Cicero — 16. april 2010 @ 09:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper