13. april 2010

“… ehm han er blevet sigtet for intolerance og racisme, og det er et frit land vi lever i.”

DNSB-formand Johnni Hansen blev tirsdag frifundet for racisme ved retten i Roskilde, og den fagforeningsejede Avisen.dk har helt ret når de i overskriften fortæller at “Nazi-Johnni slipper for fængsel”. Det gør alle frikendte – hvad enten de er nazister eller ikke. Retsagen er selvfølgelig en farce, for racisme er nu engang racisme, også selvom det er indskrevet i et partiprogram. At man så ikke burde dømme folk for holdninger, er så en anden sag.

Ekstra Bladet og BT fangede hovedpersonen, og en talsmand for 30 autonome demonstranter udenfor retten. Autonom-‘Anders’ fik Johnni Hansen til at fremstå som en statsmand – lidt skræmmende, når man tænker over det. Her citeret fra Ekstra Bladets tv-indslag.

Kristian Linnemann, Ekstra Bladet: Hvad synes i om at han er blevet frifundet?

‘Anders’, autonom: Såvidt som du nok kan høre, så er vi meget imod det, og vi synes det er noget pis! Han er blevet sigtet for overtrædelse af racismeparagraffen, og dermed skal han også dømmes efter den, ehm han er blevet sigtet for intolerance og racisme, og det er et frit land vi lever i, selvfølgelig, men stadigvæk så har ret til at folk skal være og føle sig sikre, og det at han er blevet frifundet, det er selvfølgelig et skridt nærmere på, at ingen kan føle sig sikre.

Kristian Linnemann: Er i overrasket?

‘Anders’: Vi håbede selvfølgelig på det modsatte, og beviserne, som vi har fået at vide, var også ret frem – klare nok, på at han vil blive sigtet, så vi er ret sure over udkommet, af den her retsag.

(BT, 13. april 2010: Demo ved retten: Nazi-Johnni frifundet)

Oploadet Kl. 23:24 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13707/trackback

37 Comments »

 1. Hvis man ikke kunne se på hans grimme ansigt, at han er dansk, kunne man nemt opfatte Anders, fra tv indslaget, som en af de vrede unge muslimer, alt for mange af os -desværre- har stiftet nærmere bekendtskab med. Mage til frastødende personlighed, ser jeg heldigvis ikke hver dag.

  Kommentar by Nielsen — 13. april 2010 @ 23:46

 2. Blive sigtet for intolerance? – Sig mig, kender den kære `Anders´ overhovedet noget som helst til dansk retsvæsen og hvilke love vi har i Danmark? – Man kan ikke blive sigtet for intolerance, din dumrian.

  Om Johnni Hansen ville være blevet frikendt eller ej, så bliver folk hverken mere eller mindre usikre, for jeg tror næppe at Johnni Hansen og hans løbesedler er næppe farlige, taget i den betragtning, at en løbeseddel næppe har overfaldt nogen. I hvert fald ikke nogen episoder som jeg er bekendt med, men måske den kære `Anders´ har oplevet en løbeseddel overfalde en mand??

  De autonome venstrefascister burde have valgt en anden `repræsentant´ for deres lille happening, for `Anders´ virker ikke umiddelbart til at have mange strenge at spille på, oppe i hovedet. Og de strenge som han har, virker til at være ret ødelagte og slidte, så der kommer ikke særlig mange gode toner ud af den violin.

  I øvrigt, det har næppe været så koldt, at demonstranterne (venstrefascisterne) skulle maskere sig. HVORNÅR FANDEN OPRETHOLDER POLITIET DANMARKS LOVE? (Maskeringsforbud)
  -Det er ret pudsigt, at Politiet i Danmark kun går ind og kræver maskeringerne væk, hvis det er højreorienterede som demonstrerer, men hvis det er venstrefascistiske bevægelser, klædt som sorte kugler, så gør man det ikke. Hvor skriver man sig på listen over “ingen love gælder mig længere. Politi-immunitet”?

  Kommentar by AiS — 14. april 2010 @ 00:05

 3. Hvis anklagemyndigheden mener, at de har en sag, anker de vel til Landsretten.

  Hvad en autonom selv har af meninger, giver jeg ikke meget for. Tyverier, stenkast, pyromani, rudeknuseri, kirkebZættelser mm. er jo blandt deres egne forbrydelser.

  Men det er jo nok noget andet, når autonome laver snavs do der do.

  Kommentar by Janette Lund — 14. april 2010 @ 00:09

 4. “han er sigtet og dermed skal han også dømmes”.

  Der er nogen der trænger til at få læst op på Montesquie og magtens tre-deling.

  Kommentar by DaLi — 14. april 2010 @ 06:53

 5. Var der nogen der skulle sigtes og dømmes for intolerance kunne man passende have startet med “Autonom-Anders” her, samt alle hans forbryderiske sortklædte og voldsglade venner. De står om nogen for intolerance, hatespeach, voldelige overfald, hærværk, ja listen er lang… Det allermest tragikomiske er så det at de ikke selv har fattet at de præcist selv er det de går og påstår de bekæmper…

  Som Churchill engang sagde noget i retning af – Når Nazisterne kommer igen, vil de være forklædt som Antinazister…

  Kommentar by Jacob Andersen — 14. april 2010 @ 07:18

 6. den eneste lov anders og hans kumpaner kender er socialloven de ved hvor meget de kan få i socialhjælp…hvad helvede laver ca.30 unge lømler der midt på dagen ? hvorfor er de ikke ude at arbejde?

  Kommentar by per simonsen — 14. april 2010 @ 07:36

 7. Jeg giver Jacob Andersen helt ret, hvad angår de sorte voldspsykopater. Og tak fordi du bringer Churchill-citatet op igen. Men er der nogen, der kan henvise til det nøjagtige citat? Altså på engelsk og i sammenhæng? Det er jo en sand profetisk udtalelse!

  Kommentar by Frode Fredegod. — 14. april 2010 @ 07:43

 8. Fascism, when it comes back, it will be known as anti-fascism.
  Winston Churchill.

  Nationalsocialisternes synspunkter er uhyrlige og modbydelige.
  Holdninger bør dog ikke – i modsætning til handlinger – kriminaliseres.

  Det er på høje tid, at politiet og befolkningen i øvrigt kigger nærmere på de sortklædte fascister, som er forklædt som anti-fascister.
  De siger, at de er imod nazisterne. Javel så. Jeg tvivler nu stærkt på, at jøder føler sig beskyttet af eller sympatiserer med de maskerede “anti-fascister”.

  Er deres sorte forskansning af klæder et forsøg på at efterligne chadoren?

  Kommentar by Johansen — 14. april 2010 @ 08:56

 9. Og Holm dukker op om 3, 2, 1, ………………………..

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. april 2010 @ 09:16

 10. Nazister, kommunister og islamister – hak dem til medister !

  (omskrevet AFA slogan).

  Kommentar by Boo — 14. april 2010 @ 10:14

 11. Nationalsocialisme er baseret på en omfattende misforståelse af, hvad der gør kapitalisme godt.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 14. april 2010 @ 11:16

 12. Hvor er de dog sølle at høre og se på, disse sortklædte fascister der fejlagtigt kalder sig anti-racister.
  De nogle latterlige eksistenser, der ingen folkelig opbakning har. De nogle sølle skingre-skrigende kujoner, der pænt kyber hjem under mor’s skørter, når de voldelige racister jihadkrigerne fra hizt Prut taprir demonstrerer. Her tør de “frelste” sortklædte autonome voldsfascister ikke moddemonstrere, nej, for her ville de få tæsk!
  Eller også sympatisere de voldsglade fascist autonome med hizt Prut pis og papir! de har sikkert meget tilfælles….
  Usympatiske og latterlige enfoldige er både volds anti..ha..ha..racisterne og deres venner hizt Prut i slam svineriet!

  Kommentar by li — 14. april 2010 @ 12:03

 13. Tak til Johansen for Churchill-citatet. Jeg har prøvet at google og jeg ville være mere rolig og overbevist, hvis jeg også kunne finde det på andre end nynazistiske hjemmesider? Kan Kim ikke hjælpe(trods fridag!)? Han må jo være Winston-ekspert?!

  Kommentar by Frode Fredegod. — 14. april 2010 @ 12:21

 14. >13
  Det er ikke llige sådan at finde. Og selv om man findeer det et eller andet sted, kan det godt være svært at spore oprindelsessammenhængen. Vi bliver nok nødt til at læse hans bøger. Men det er måske heller det værste. Her ville det værste nok være, ikke at falde over det, fordi det er taget fra en eller anden tale :-)
  Selv disse citater, havde ingen referencer. Mulighederne er så at kontakte siteejerne.

  The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  W.C. ifgl. brainyquote.com

  If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed, if you will not fight when your victory will be sure, you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival.
  W.C. ifgl. winstonchurchillquotes.com

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2010 @ 12:59

 15. Hvorfor kommer jeg med sådanne skræmmende stupide statements fra underbegavede og udviklingsudfordrede autonome uvilkårligt til at tænke på figuren “Basher Henrik” (søg evt. under dette på YouTube) fra Brian Mørk og Simon Juls comedyshow “Mørk & Jul”, denne “vrede unge mand” med de evigt tilbagevendende tvangstanker om på enhver tænkelig måde og med alle midler at skulle totaldominere folk, han måtte nære sine absurde idiosynkrasier imod…

  (“Først så TÆVER vi dem!”

  Interviewer: “…og hvad så når I har tævet dem?”

  “Så KNEPPER vi dem!”)

  Jeg kan desværre ikke huske navnet på skuespilleren, men det er fandme lige i skabet som parodi på disse supersnotbobler! ;)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 14. april 2010 @ 13:00

 16. ->13 Vedr. Churchill

  Jeg har også ved flere lejligheder prøvet at opspore en pålidelig reference, prøvede lige igen, men jeg begynder også at tro at dette citat er apokryft ift. Churchill. Der er en masse sites der tilskriver det til ham, men det ligner mest et ekkokammer af folk der gentager hinanden – bl. a. undertegnede på Snaphanen :-) . Hvis det omvendt virkelig var autentisk, ville oprindelsen umiddelbart kunne findes på adskillige videnskabelige sites. En Wikipedia-reference om Churchillcitater siger direkte at det er falsk, og anbefaler at man googler den italienske forfatter Ignazio Silone. Churchill skulle have været en beundrer af ham, men nærmere er jeg stadig ikke kommet.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. april 2010 @ 13:45

 17. Hvorfor ser vi aldrig denne sort uniformerede og tildækkede flok vise modstand mod herboende islamister?

  Kommentar by Liva — 14. april 2010 @ 14:14

 18. -> 12 ‘De nogle latterlige eksistenser, der ingen folkelig opbakning har’.

  Ikke latterlige – men farlige!!
  Men de har opbakning i aviser, radio og fjernsyn. Man hører og ser dem da konstant og de omtales aldrig ved rette navn, venstreekstremister. Hvorfor ?

  Hvorfor omtaler medierne Jonni Hansen som Nazi-Jonni ? Man omtaler da Frank Aaen som Kommunist-Frank, eller Jørgen Poulsen som Pamper-Jørgen.

  Kommentar by Boo — 14. april 2010 @ 14:23

 19. Et relateret emne: Youtube er blevet ramt af etnisk censur.

  Prøv lige at skrive white guy i søgefeltet på youtube – en række søgemuligheder kommer op.

  Men prøv at skrive black guy. Straks bliver søgeboksen helt tavs. Mærkeligt :)..

  Kommentar by Anonym — 14. april 2010 @ 14:24

 20. Hvornår træder denne hætte/slørings lov i kraft?
  Eller tør politiet ikke bruge den?
  Hele sjakket ind i en bus og ud på daka.

  Kommentar by gooffy — 14. april 2010 @ 15:18

 21. Ja “Andres” var virkeligt klog og høre på !

  Kommentar by Holger Danielsen — 14. april 2010 @ 16:07

 22. Ang. Churchill:

  Han er ikke ophavsmand til det i øvrigt glimrende citat om fascismens tilbagevenden. Jeg mener, det stammer fra en tysk socialist.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 14. april 2010 @ 17:14

 23. Tak til min med-islamofob Lars Findsen på Crack(hvorfor fandt jeg ikke på det navn!) og til Henrik R. Clausen for oplysning! Ja, citatet er stadig glimrende, og så sandt!

  Kommentar by Frode Fredegod. — 14. april 2010 @ 17:22

 24. Er jeg den eneste, som ikke forstår den fascination for W. Churchill? – Særligt hvis man tænker på konservative værdier, som Kim Møller og mange andre debattører herinde forsøger at udgive sig for at have.

  Jeg finder W. Churchill ekstremt ækel, taget hans holdninger i betragtning, som han viste før, under og efter 2. Verdenskrig. Churchill havde mindreværdskomplekser efter hans fallit-erklærende taktik til søs ved Tyrkiet tilbage i 1. Verdenskrig, og derfor skulle Tyskland bare have én på spanden. W. Churchill havde intet imod Hitler, overhovedet, næsten snarere modsat. Men han havde noget imod Tyskland, og derfor førte han krigen videre – og brød adskillige regler for krig i samme tid (bl.a. tortur).

  Kommentar by AiS — 14. april 2010 @ 17:50

 25. Og så klippede BT den lige ned til 47 sekunder. Det ville da være forfærdeligt, at vi fik et sandt billede af “demonstrant” anders.
  -Håber nogen har gemt det fulde indslag.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2010 @ 17:52

 26. Anders’ uforgribelige udlægning af situationen er hjerteskærende enfoldig.

  Det er samme ubehjælpsomme sammenrend af lallende floskler vi også har set fra Kejser Markus Lunds hånd i dennes drive-by-karriere her. Og i en version med lidt højere lixtal i Holms skriblerier. Jeg mener ….. disse mennesker er vilde og blodige efter at tæske løs, og så skal der altså ikke bedre argumenter og forståelse for samfundets indretning til før man gør sig til dommer over liv og død? Åbenbart ikke, tsk, tsk.

  Men uuuuh, hvor ser du dog farlig ud, Anders, som du står der og poserer som en godhedens pin-up i din sorte uniform …… og ….. og … solbriller så man ikke kan se hans øjne!. Anders, vi bliver altså så bange for dig.

  Hold da kæft hvor nogle superkrukker der ikke har fået lært det her med grænser for personlig opførsel. Kan man ikke idømme genopdragelse i en vuggestue? De bliver jo alligevel bare ‘bitches’ for 2. g’erne i de voksnes fængsler, siges det. Eeeeeeeejjjj …

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. april 2010 @ 18:53

 27. Tja, det jo lige før man får medlidenhed med stakkels enfoldige sortklædte fascist “anders”
  Tænk! staklen “frygter” 20 nazister fra Greve, som ingen tilgang har haft af medlemmer eller tilhænger i over ca 15 år. Stakkels fascist autonome “anders” der FØLER sig utryg over 20 latterlige nazister fra Greve, men overser tusindevis af hizb-Prut-tahrir medlemmer,som får flere og flere tilhænger i takt med stor importen af satans idelogien i slam tilbedere.
  Meeeen, dem tør asparges-arme! stakkels “anders” ikke sige eller demonstrere imod, så det jo mere trygt! at kaste sig over ligegyldige 20 idioter fra Greve.
  Måske er det fordi den tynde krop te! “anders” som kun tør angribe i autonom-flok med jernrør og sten, er bange nok for Sjakal-jihadkrigerne der med deres tusindevis store sms-kæde af altid voldsparate muhammedanere, nok er for FARLIGE at bekæmpe, så foretrækker “anders” nok at konventere eller dingle-dingle i muhammedanernes bestemmelses sted for ham, hvis han ikke adlyder allah’s sharia bestemmelser!!!
  Om tøsedrengen “anders” er så rystende bange for islamisterne og bare agere nyttig idiot for dem, for ikke at komme til at dingle-dingle i en lygtepæl eller han bare er så enfoldig dum så det grænser til sygelig selv-destruktiv adfærd,som derved udløser hans voldsomme voldstrang og bøddel-udklædning, er jeg lidt i tvivl om…..
  Det ihvertfald ikke logikken der styrer oppe i hans hjerne!
  Stakkels, stakkels lille bitte “anders” må hans moar tørre ham bag ørene og tørre hans tude-næse.

  Kommentar by li — 14. april 2010 @ 19:55

 28. ‘Fascism, when it comes back, it will be known as anti-fascism’ (Winston Churchill 1947)

  Kommentar by J B — 14. april 2010 @ 21:28

 29. Jeg ser ingen kildeangivelse til det formodede Churchill-citat. Lad mig foreslå et alternativ:

  “Den nye Antifascisme vil da ikke sige: Jeg er Fascisme. Den vil sige: Jeg er Antifascisme.”

  Det tilskrives Ignazio Silone (1900-1978), en italiensk forfatter, der af gode grunde havde fascismen meget tættere på end Churchill. Det kunne være fra hans bog The God That Failed (1949).

  Uanset min beundring for Churchill finder jeg det mere sandsynligt.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 14. april 2010 @ 22:07

 30. > HRC

  “Den nye Antifascisme vil da ikke sige: Jeg er Fascisme. Den vil sige: Jeg er Antifascisme.”

  Mon ikke det skulle være – den nye FASCISME vil da ikke sige……?

  Kommentar by Mackety — 14. april 2010 @ 22:11

 31. Venstre-ekstremisterne er multikulturens SA-tropper.

  Som Boo sagde foroven, er de ikke latteerlige. De er farlige.
  De vil blive de første til at slå ihjel…bortset fra dem fra Blekingegade selvfølgelig.

  Kommentar by DanskeriTN — 14. april 2010 @ 23:05

 32. AiS

  Churchill declared Hitler a threat as early as 1930, while he dined at the German Embassy. Perhaps one of his most prophetic moments came in 1935, when he wrote about Hitler’s abilities and ambitions:

  Then (in 1919) it was that one corporal, a former Austrian house-painter, set out to regain it all. In fifteen years that have followed this resolve he has succeeded in restoring Germany to the most powerful position in Europe, and not only has he restored the position of his country, but he has even, to a very large extant, reversed the results of the Great WarŠ(now) the vanquished are in the process of becoming the victors, and the victors the vanquished. When Hitler began, Germany lay prostrate at the feet of the Allies. He may yet see the day when what is left of Europe will be prostrate at the feet of Germany. Whatever else may be thought of these exploits, they are certainly among the most remarkable in the whole history of the world.

  Ikke just beundring fra Churchill overfor Hitler, set herfra, men imponerethed over Tysklands skift fra taber- til en vinderposition, hvilket der kunne være mange belæg for.

  Kommentar by Peter Buch — 15. april 2010 @ 05:23

 33. Det engelske er taget fra:
  http://www.jinxmagazine.com/churchill.html

  Kommentar by Peter Buch — 15. april 2010 @ 05:25

 34. Mackety: Jo, der er et ‘Anti’ for meget :)

  Det gælder tilsyneladende også hos Antifa…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 15. april 2010 @ 09:16

 35. De autonome skal aldrig tilgives for deres hæslighed og antidemokrati.

  Aldrig.

  De tror vi andre er kristne og bare lader dem lege deres dødedans og så .. Uundskyld!…

  Næh… De skal aldrig nogensinde få indflydelse eller lyttes til, eller opretholde nogen form for magt i Danmark. De er svin, helt enkelt.

  Kommentar by Kabeludlæggeren — 15. april 2010 @ 09:37

 36. Kabeludlægger, når jeg vender den anden kind til, er det for at vise, at det første slag ikke engang har generet mig.

  Små hunde gør. Store hunde har ikke brug for det :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 15. april 2010 @ 19:14

 37. #5 Jacob Andersen:
  Churchill havde helt ret:
  http://www.tv2regionerne.dk/player.aspx?id=440122&r=7 (Anders Gravers, 0:36)

  I øvrigt var der langt flere grønlændere på de autonomes side end hos SIAD.

  Kommentar by Racefremmed idiot — 17. april 2010 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper