22. september 2004

Imam Fatih Alev: Dansk Folkeparti er nazistiske

Imam Fatih Alev, den rare fundi, er ofte i medierne. Mandag morgen blev han i den tidlige TV-Avis sat overfor DF’s Mogens Camre diskuterende islamisk terrorisme (ikke debat om fundamentalisme, som der stod på DRs skilt).

Det udviklede sig hurtigt, Camre gik over i en længere monolog, hvis pointe Alev nægtede at tage stilling til. Istedet blev denne her løgn affyret:

“Man kan sige at der her begyndte at blive en glidebane efter at Hamas influerede af Det Muslimske Broderskab i Egypten, med deres særlige islam-tolkning legitimerede anvendelse af drab på civile. Det er ikke noget der er sket tidligere i den islamiske verden. Det er fuldstændigt utraditionelt i islam. [Fatih Alev]

Camre blev lidt senere i indslaget vred og det udviklede sig til en uværdig diskussion. Pludselig var Alev knap så venlig – og således var ordene:

“Hvis der skal tales om nazisme idag, så er det Dansk Folkepartis retorik. [gentager] Så er det Dansk Folkepartis retorik der er dybt nazistisk, og hvis man prøver at…”

Herefter gik Camre i sort, og videre debat blev umulig.

Opdate: Fatih Alev kommenterer Camre-diskussionen i Profilen dagen efter.

Oploadet Kl. 10:20 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:

3 Comments »

 1. Det er vel ikke så underligt hvis Camre gik i sort
  ,han og DF, blev jo fuldstændig umotiveret beskyldt
  for at være nazister!

  Kommentar by peter b — 26. september 2004 @ 10:46

 2. Såmen enig. Mener bare ikke det klæder en politiker at udtrykke sig som Camre efterfølgende gjorde.

  Kommentar by Kim Møller — 26. september 2004 @ 20:40

 3. Det lyder som om nogle ser spøgelse i dagslys!!! Det er sund for dem at de har det på den måde! Kan de overhovedet sover om natten?

  Jeg synes, det er forfærdeligt at i vores Danmark findes der stadigvæk mennesker som liver i uvidenhed. Disse mennesker lever efter min mening i angst og frygt af ”de fremmede”. Vågen op og kig lidt på venstre og højre siderne og se rundt omkring sig. Vi lever i et multikulturel og demokratisksamfund

  Med venlig hilsen
  Hicham Chouceir ”terrorist”
  http://www.aflysintegrationen.dk http://www.moskeen.dk

  Kommentar by Anonym — 13. februar 2005 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper