15. april 2010

Tim Jensen om Danmark, der ikke vil blive et ordentligt og anstændigt “flerkulturelt samfund”

Kommentar af religionsforsker Tim Jensen i Kristeligt Dagblad – Protest mod kors i pas er sundt.

Er det fair, at Dansk Europamission bliver politianmeldt for at søge specifikt efter en “personlig kristen”? Eller bør religiøse organisationer have frihed til at finde religøse medarbejdere – også i ikke-forkyndende funktioner?

EU-direktivet samt den aktuelle danske sag om diskrimination rammer ned i en problematik, som for længst burde have været diskuteret mere i Danmark, men – som som så meget andet – er blevet forsømt til fordel for mere populistiske debatter om f.eks. forbud af burka og minareter.

… vi er i Danmark ikke nået langt i diskussion om en juridisk og menneskeretligt set ordentlig indretning af et flerreligiøst og flerkulturelt samfund. Den populistiske debat om islam og muslimer samt en klyngen sig til en postuleret monokulturel dansk identitet og kultur med kristent fortegn står i vejen.

Således må det også siges at være en helt særlig dansk specialitet, at det der kaldes Danmarks dåbsattest fandt vej til de danske pas i 1997 uden synderligt intense og juridiske diskussioner.

EU-direktivet og nu også pasprotest er sundt for et Danmark, der den ene gang efter den anden forsøger at undgå at blive en anstændig del af den større verden, herunder at begynde at indstille sig i højere grad i forhold til de retlige og menneskeretlige krav, som en stor del af den øvrige verden for længst er gået i gang med at implementere.

Oploadet Kl. 11:38 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13736/trackback

26 Comments »

 1. Tim Jensen er lodret uforskammet overfor danerne !

  Inddirekte kalder han Danmark hvilket vil sige danerne for ikke-anstændige fordi vi tilsyneladende ikke lægger os fladt på ryggen og lader os flerkulturelt berige .

  Den flerkulturelle berigelse er vi blevet masseret med gennem…30 -40 år ?

  Det var den der lod til at have givet politikerne carte blanche til at omkalfatre dette lille skønne land .

  De efterhånden mange år der er gået med dette sociale eksperiment har jo vist at det er så som så med det flerkulturelle og i stedet er vi blevet påført en monokultur, den islamiske og det så det kan mærkes økonomisk og menneskeligt – vel at mærke i negativ retning!

  Jensen siger det ikke højt, men vores egen kultur duer ikke, den skal udskiftes og det med den skønne islamiske.

  Den danske monokultur skal fjernes og en anden og fremmedartet skal overtage, den islamiske.

  Tim Jensen føre sig frem som en dårlig fugl der skider i egen rede!

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. april 2010 @ 12:01

 2. Tim Jensens argumentation er nærmest:

  “Overgiv jer! Al modstand vil være nytteløs!”

  Hertil er kun at sige: Ulfeldt! Vi vil dø i vor rede! VORES rede!

  Kommentar by Gunnar Biering — 15. april 2010 @ 12:02

 3. Det lyder ikke så begavet i mine øren heller.

  Jeg er ikke tilhænger af, at man forbyder Koranen, selvom det kan påvises, at den opfordrer til vold mod udpegede etniske grupper og mennesker, der tænker anderledes.

  Fordi den er et historisk dokument, og man kan ikke forbyde historiske dokumenter – herunder Mein Kampf.

  Således er Jellingestenen også et historisk dokument/monument, og kan ikke underlægges religiøs polemik. Den er så historisk, som den kan blive. Og den er næppe genstand for nogensomhelst tilbedelse, der kunne gøre brugen af den som symbol, kontroversiel.

  Skulle vi stryge Dannebrog, fordi der af historiske grunde er et kors i midten ? Det lyder godtnok ikke særligt viist.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. april 2010 @ 12:16

 4. “Tim Jensen” og “anstændighed” i samme artikel, tsk, tsk.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. april 2010 @ 12:18

 5. Mon Tim Jensen har noget at “bidrage” med om 10-20 år når borgerkrigen i Danmark raser. Til den tid flokkes han om håndvasken sammen med Thøger Snakkefaden og resten af de klamme landsforrædere.

  Kommentar by Morten P — 15. april 2010 @ 12:22

 6. Tim Jensen er indbegrebet af alt det, der er galt med 68’er generationen.

  Han bliver ikke klogere – til gengæld går han snart på pension og desuden er det langt fra alle, heller ikke blandt hans studerende, der tager ham alvorligt.

  Kommentar by Mackety — 15. april 2010 @ 12:36

 7. Hvorfor bliver slagterierne ikke politianmeldt for kun at ansætte muslimer til jobbet med at velsigne slagtede kyllinger?

  Kommentar by Henrik — 15. april 2010 @ 13:11

 8. Tim Jensen.
  Landsforræder og dansker hader.

  Kommentar by pk — 15. april 2010 @ 13:58

 9. Tim Jensen mener at Danskerne står i vejen. Med deres danskhed.

  “…dansk identitet og kultur med kristent fortegn står i vejen”.

  De står i vejen for multikulturens fagre nye verden.

  Kommentar by DanskeriTN — 15. april 2010 @ 15:43

 10. Når bibler konfiskeres i denne verden – blandt andet-er det ude af proportioner, og personligt anskuet som værende af undervisningsmæssig samt rent pædagogisk af meget dårlig dømmekraft, at tale om Danmarks mangel på opfølgen på retlige og menneskeretlige krav, med de her sete begreber nævnt, hvormed jeg hentyder til den danske diskussion, passet, og et i Danmark hævdet kristent påvirket samfundsudgangspunkt- jeg har ikke læst selve avisartikelen.

  Kommentar by Peter Buch — 15. april 2010 @ 16:19

 11. #7 Henrik

  “Hvorfor bliver slagterierne ikke politianmeldt for kun at ansætte muslimer til jobbet med at velsigne slagtede kyllinger?”

  Hvilket får mig til at bemærke (OT and so what) at der på http://www.siad.dk lige nu er en skrap video (hermed en advarsel) om halalslagtning.

  Kommentar by Sigwar — 15. april 2010 @ 20:08

 12. “EU-direktivet og nu også pasprotest er sundt for et Danmark, der den ene gang efter den anden forsøger at undgå at blive en anstændig del af den større verden..”

  Religions Jensen kunne godt trænge til at blive en anstændig del af en større verden. :) En verden meget større end Jensens lille religionsverden.

  Kommentar by Liva — 15. april 2010 @ 20:15

 13. 6.

  Det Tim Jensen siger her er hvad mange af hans ligesindede tænker, mener og ønsker sig men ikke vil sige højt. Det gælder også for de fleste i V og K.
  Tim Jensen er et meningsbarometer for hvad de kulturradikale og andre systempolitikere har i hovedet.

  Kommentar by DanskeriTN — 15. april 2010 @ 20:15

 14. PS. Få nu de bederum ud af danske og vestlige universiteter.

  Kommentar by Liva — 15. april 2010 @ 20:17

 15. 14. Der skal meget mere til end det.

  Det der foregår er en gradvis kolonisering af Danmark. De arabiske og muslimske bosættelser og kontrollerede enklaver spreder sig i takt med deres numeriske forøgelse og vores egne institutioners billigelse, ghettoskabbelse og underhold.
  Imperialistiske symboler bygges, eller forsøges bygget, i alle byer hvor de har pressions-tilstedeværelse.

  Før eller siden vil vi stå overfor et valg. At underkaste os muslimernes forsøg på dominans og deres mentalhygiene (hvad nazisterne havde i racerenhed kræver muhamedanerne i sindet) eller gøre oprør. Det er vores kultur, vores land, og vores overlevelse. Det er vores fremtid. Ingen andres. Den er der ingen der skal stjæle fra os.

  Kommentar by DanskeriTN — 15. april 2010 @ 21:12

 16. >15 Den er god. Krigen er blevet en krig om bevidsthed! Vestlig eller stupid.

  Det er utroligt at så idiotisk en person kan få titlen “religionsforsker”. Det er kun en bekræftelse på at bare du er medlem af SF og slikker venstrefløjens røv, så kan du få et gratis eksamensbevis og alle de priser du lyster, endsige medietid.

  Det fortæller hvor sygt vores samfund er af socialistitis.

  Det han siger er jo — utter CRAP.

  Kommentar by Kabeludlæggeren — 15. april 2010 @ 23:47

 17. Bemærkede I forøvrigt, at den radigale(?) *) klaphat, der for et par uger siden klagede over billedet i de danske pas af Jellingstenen med den sejrende Jesus med armene spredt ud i korsform (Der er faktisk slet ikke noget kors!), omslynget af fabeldyr i den karakteristiske vikingeornamenetik, Gud hjælpe mig hedder “Kristensen” til efternavn? Det er jo for fanden urkomisk!

  Og for at det ikke skal være løgn, så hedder han sgu Karsten til fornavn, som jo bare er en variant af Kresten – eller Kristian, om man vil. Altså “Kresten Kristensen”! At nogle lallenaive PK-dommere ved en menneskerettighedsdomstol kan tage hans klager angående krisne symboler i de danske pas seriøst, når klageren selv bærer sådanne navne, forekommer trods alt ret utænkeligt, men hvem ved hvad disse gloriepudsende gutmenschen egentlig kan finde på? :D
  Det er jo ikke længe siden, at de forsøgte sig med at forbyde krucifixer på væggene i klasseværelser i det KATOLSKE Italien – af alle steder – på grund af en indvandret finsk (!) mors vanvittige klager. Men heldigvis har de gode italienere vist tænkt sig at stikke den dom skråt op og ignorere dommernes PK-vanvidstyranni.

  Men hvis disse dommere var seriøse, så burde de allerførst spørge denne klager, hvorfor han dog så ikke har skiftet både sit efternavn OG sit fornavn ud, når alt med kristne relationer og associationer nu er ham så meget imod.

  *) Ifølge denne PK-tosses firma-hjemmeside, så har han udført konsulentopgaver for de radigale, så tanken er ret nærliggende.
  Måske er det ligefrem en del af et større stunt for at skaffe
  partiet og dets oikofobiske (“danskhedsfjendske”) dagsorden mere
  omtale i medierne – ligesom med den komplet uudholdelige Zenia Stampes verbale overfald og racismeanklager mod den stakkels overordnede politimand, der bare kom til sige højt, hvad alle i politiet – samt mange danske ofre og pårørende – ved af bitter erfaring: “At nogle østeuropæere, specifikt rumænske KRIMINELLE er nogle meget barske fyre, der er villige til at slå ihjel, selv for småbeløb”.
  Det fremgik med al tydelighed af sammenhængen, hvem det var han talte om, og det kunne på ingen måde udlægges, som om han havde talt om alle rumænere eller alle østeuropæere i DK. Alligevel lykkedes det for denne evigt selvpromoverende, lede og selvglade bitch, at få det til at fremstå sådan i diverse medier, så politimanden skyndsomt måtte trække sin sande udtalelse tilbage for at undgå at blive kørt igennem MSM-maskineriets racismeinkvisition.

  For få år siden førte hun sig frem med, at vi burde begynde at erstatte dansk med engelsk i DK, blandt andet ved offentlige møder, på arbejdspladser, officielle papirer og vejskilte ( ;-) ).
  Hvis nogen rimeligt engelskkyndige her har hørt diverse medlemmer af det radigale venstre udtrykke sig på engelsk offentligt – bla. Marianne Jelved :D – så ved de også, hvor tåkrummende pinligt og ufrivilligt latterligt et sådant møde på engelsk i fx. deres ekstremt selvovervurderende folketingsgruppe ville være.
  Men OK, en evt. video fra et sådant møde ville nok blive ren kult og kunne uden tvivl slå selv de bedste standuppere mht. krampelatter og lattertårer med indtil flere meter, så måske kunne de radigale ligefrem overveje at skaffe sig selv nogle endog store indtægter på den måde? :D

  Og nu er det så monarkiet, som hun og hendes nargatige, opstyltede, pseudointellektuelle og “åh-så-kreative” PK-venner har set sig gal på ….

  Kommentar by Bjovulf — 16. april 2010 @ 01:35

 18. “den sejrende Kristus”, skulle der stå – også kaldet “Hvide Krist”
  af vikingerne / danerne ( og deres fæller ).

  Kommentar by Bjovulf — 16. april 2010 @ 01:37

 19. Jeg må tilslutte mig samtlige kommentarers karakteristik af Tim Jensen.
  Jeg vil også klage over at der står ” DEN EUROPÆISKE UNION ” på mit pas. Ikke gemt som et svært læseligt vandmærke eller baggrundstapet, men direkte og græmmeligt på forsiden af passet som det første.
  -Indikerende at jeg er borger i Europa. Jo tak, men jeg har ALDRIG bedt om at være borger i EU-europa.
  Heldigvis står der neden-under “DANMARK” .
  Når tyrkersvinene bliver medlem af den samme eurokratklub, kan jeg jo sammenligne mit pas med min tyrkiske uvens, og se at de er ens, på nær landenavnet. Vi er begge blevet til “europæere”
  Halelu Nej.
  Vi må da for pokker kunne blive af med de eurofreaks. De andre europæiske borgere har det på nøjagtig samme måde som jeg. -Flertallene altså.
  Til lykke til Margrethe i øvrigt. Jeg håber hun får en dejlig dag.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2010 @ 15:58

 20. 18.Bjovulf

  Tak fordi du fik mig til at huske den, synes jeg , meget smukke betegnelse, HVIDE KRIST.

  Og dette Vikingerne/Danerne.

  Jeg anvender helst betegnelse Danere om os der har, lange danske rødder.

  Og det fordi gud og hvermand i dag med et stykke papir i hånden tildelt af staten kan kalde sig for dansker.

  Uagtet at folk rent faktisk for x-antal år siden er landet her i landet som følge af deres egen udvandring fra hjemlandet som kan være f.eks. Congo eller Afghanistan osv..

  De får tilladelsen til at kalde sig danskere, men Danere – hørende til det oprindelige folk – kan de aldrig blive.

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. april 2010 @ 16:22

 21. Selv tak, Vivi – jeg har jo lært det af dig ;-)

  De var nok skønsom blanding af nært beslægtede Angler, Friser, Juter og Daner (af svensk afstamning formentlig), men “Daner” lyder nu bedre, ikke?

  Interessant er det, at de samtidige engelske kilder aldrig nævner
  ordet “Vikings”, som ellers var deres “egen” betegnelse (vikingr), men derimod så godt som altid taler om “Danes” (Dene) eller alternativt “heathen men (from the North)” eller “Northmen” ( -> Normans ).

  Senere blev de også omtalt som “dænisc” eller “denisc” (!!!) – altså “dansk”! – “Danish” er en senere forvanskning. Da Danelagen eller Danelaw i NØ England – fra London op til Liverpool – var på sit højeste, var der ligefrem regler for, hvor meget det kostede i blodpenge ( weregild / mannabot(!)), hvis en “dænisc” ‘kom til’ at slå en angler eller en saxer ihjel eller omvendt :D ( Jeg kan desværre ikke finde kilden lige nu, men man kan faktisk forstå en hel del af det, selv om det er på OE/AS ! ).

  En ting, vi ofte glemmer, er, at England slet ikke fandtes på den tid,
  men bestod af små uafhængige, konkurrende angelske (fx. Mercia) og saxiske kongedømmer (fx. Wessex), der bankede hinanden på skift – først 7 og senere hen 5. Vikingerne optrådte lige så tit som legesoldater på den ene eller anden side, som de var røvere/pengeafpressere eller egentlige besættere og erobrere.

  Kommentar by Bjovulf — 16. april 2010 @ 23:19

 22. Her var den jo, men jeg mener nu også at have set nogle mere detaljerede regler andetsteds, men kan desværre ikke lige komme på hvor.

  http://www2.cddc.vt.edu/gutenberg/1/7/1/0/17101/17101-h/17101-h.htm

  ALFRED AND GUTHRUM’S PEACE ( Treaty of Wedmore ).

  This is a little code which marks a crisis in Alfred’s life, and, it may be added, a crisis also in the life of the nation. When Alfred by his victory over the Danes in 878 had brought them to sue for peace, the treaty was made at Wedmore in Somersetshire. The original text of the peace between Alfred and Guthrum is among the Anglo-Saxon laws, and we present it to the reader in its entire form. The first item is about the frontier line between the two races (!) which was drawn diagonally through the heart of England, cutting Mercia in two, and leaving half of it under the Danes. The two parts into which the country was thus divided, were designated severally as the “Engla lagu” and the “Dena lagu [Danelagen !!!].”

  [ Bemærk de mange genkendelige ord, der endda ofte ligner moderne dansk ]

  Ælfredes and Guthrumes frith. [fred!]

  This is thæt frith, thæt Ælfred cynincg [king/”konung”] and Gythrum cyning and ealles Angel cynnes witan, and eal seo theod the on East Englum beoth [bor/boede? !], ealle[alle] gecweden [“kvædet”?] habbath [“haved”], and mid athum gefeostnod, for hy sylfe [selv] and for heora gingran, ge for geborene, ge for ungeborene, the Godes miltse recce oththe ure. [our/vore]

  Cap. 1. Ærest [“erst”/ først ] ymb ure land-gemæra: up on Temese and thonne up on Ligan, and andlang Ligan oth hire æ wylm, thonne on gerihte to Bedan forda, thonne up on Usan oth Wætlinga stræt [street/ stræde!].

  2. Thæt is thonne, gif [!] man ofslagen weorthe, ealle [alle] we [vi]lætath efen [even/(j)æv(e)n] dyrne [!] Engliscne and Deniscne [!!!], to viii healfmarcum asodenes goldes, buton tham [them/dem] ceorle [karle!(mænd)] the on gafol lande sit, and heora liesingum, tha syndan eac [“og”!, also] efen dyre [!], ægther to cc scill.

  [ 2. Videlicet, if a person be slain, we all estimate of equal value, the Englishman and the Dane [!], at eight half-marks of pure gold [!!!]; except the ceorl who resides on gafol-land, and their [i.e. the Danish] liesings, those also are equally dear, either at two hundred shillings. ]

  And gif mon cyninges thegn beteo manslihtes, gif he hine ladian dyrre, do he thæt mid xii cininges thegnum. Gif man thone man betyhth, the bith læssa maga thonne se cyninges thegn, ladige he hine mid xi his gelicena and mid anum cyninges thægne. And swa ægehwilcere spræce, the mare sy thonne iiii mancussas. And gyf he ne dyrre, gylde hit thry gylde, swa hit man gewyrthe.

  Be getymum.

  4. And thæt ælc man wite his getyman be mannum and be horsum and be oxum.

  5. And ealle we cwædon on tham dæge the mon tha athas swor, thæt ne theowe ne freo ne moton in thone here faran butan leafe, ne heora nan the ma to us. Gif thonne gebyrige, thæt for neode heora hwilc with ure bige habban wille, oththe we with heora, mid yrfe and mid æhtum, thæt is to thafianne on tha wisan, thæt man gislas sylle frithe to wedde, and to swutelunge, thæt [that/at] man wite [ved!] thæt man clæne [clean] bæc [back] hæbbe [have].

  Kommentar by Bjovulf — 17. april 2010 @ 01:07

 23. @21 + 22 Bjovulf
  Mange tak, man bliver helt varm inden i. Dejligt at lære noget om.

  Kommentar by LWB — 17. april 2010 @ 07:49

 24. “Den populistiske debat om islam og muslimer samt en klyngen sig til en postuleret monokulturel dansk identitet og kultur med kristent fortegn står i vejen”.

  Står i vejen for hvad? Sharialov og kalifat?

  Kommentar by Vivian — 17. april 2010 @ 22:07

 25. @23

  Selv tak – det glæder mig ;-)

  Det er et meget spændende emne – især de sproglige relationer har min interesse. Man finder hurtigt ud af, hvor tæt forbundne vore sprog og kulturer egentlig er via det store fælles- germanske og før det fælles indoeuropæiske ordforråd, og hvor utroligt langt det går tilbage – faktisk meget længere end vikingetiden – selv noget så tilsyneladene fjernt som græsk har vi mange ord tilfælles med – fx. tyra = dør (fx. “tür” på tysk!), gyna (kvinde) = kone & nichta = night/nacht/nat).

  Opsplitningen af (proto)germansk i vestgermansk ( -> plattysk (low German), (tysk)hollandsk/flamsk, frisisk, boer & “engelsk” (Old English(OE)/Anglo-Saxon (AS)) og nordgermansk ( oldnordisk -> dansk, svensk, norsk, islandsk, færøsk, norn (Shetlands, Orkney) – samt den nu uddøde gren østgermansk – var kun begyndt et par hundrede år før folkevandringstiden (ca. 400-650(/800)), hvor angler (sydjylland), juter (jylland), frisere og saksere udvandrede fra det senere Danmark og Slesvig (incl. Angeln!) & Holsten (Old Saxony!) og invaderede England i stor stil, så da vikingerne/ danerne ankom fra omkring år 800 og fremad, var sprogene i nogen grad stadig indbyrdes forståelige
  på det basale plan.

  Kommentar by Bjovulf — 18. april 2010 @ 15:17

 26. @24

  Manden har ikke begreb skabt om, hvad han taler om, Vivian ;-) –
  han har bare frelste PK-holdninger uden kontakt med virkelighedens verden; på andres bekostning!

  Der er vel næppe nogen, der har “postuleret”, at “dansk kultur” ligefrem er/var monokulturel, vel? Vi ved skam godt, at vi har fået masser af sproglige, kulturelle og sociale bidrag fra vore nabolande og andre nært beslægtede kulturer gennem tidernes løb – og de har – hvis vi altså lige ser bort fra krige og religiøse tvister – hovedsageligt være positive, berigende og gjort os til dem, vi nu engang er. Og det er det vi taler om, når vi bruger diffuse og svært definérbare begreber som “dansk kultur” & “danskhed”.

  Men derfra til at slutte, at ALLE bidrag fra folk med tilbagestående middelalderlige kultur, barbarisk religion, endeløse særkrav om respekt for barbariske normer – som fx. halal, tvangsægteskaber, kvindelig omskæring, sharialove, æresdrab – samt ekstremt provokerende opførsel og total mangel på respekt for “danske” / vestlige værdier, normer, kulturer og love mv., der bare ikke gider at bo i deres hjemlande og derfor påstår sig at være flygtninge og ønsker plads ved danskernes bord – kun lige afbrudt af 3-4 måneders årlig sommerferie i de åh-så farlige hjemlande” – , er vist at gå endog meget vidt – ja, faktisk er det helt helt ude i hampen, Tim!
  ( men det er vel også et område, hvor du er virkelig ekspert, Tim? :D ).

  Det er meget muligt, at det er svært at forklare helt nøjagtigt, hvad dansk kultur/ danskhed er – sådan som I PK-tosser og gloriepudsere jo altid skynder jer at udbede en præcis defintion fra os skeptikere.
  MEN vi ved i hvert fald, hvad det IKKE er, hvad vi IKKE ønsker her, og hvad det ALDRIG bliver, Tim.
  Hvis du er så glad for multi-kulti af enhver slags – uanset hvor barbariske normer, vanvittige krav og hjemlige konflikter man vover at slæbe med sig hertil – så var det måske nemmere, at du overvejede at flytte ned til Abdullistan, Tim? Du kan jo evt. tage Morten Kjærum med dig, som – ifølge eget udsagn – har “mere tilfælles med en iransk intellektuel end en fisker fra Hanstholm” (cirka) ;-)
  Vi betaler skam gerne for dig, Tim – og for MK! Jeres gode gamle dage, hvor storbytosser som jer kunne tyrannisere enhver blandt jeres måbende landsmænd , der vovede at komme den bare mindste lillekritik af den totalt uansvarlige og uingennemtænkte indvandrings- & flygtningepoltik, til at makke ret med jeres svinske og totalt ubegrundede tilråb af værste skuffe, kommer ALDRIG nogensinde tilbage, Tim! I har tabt for længst …

  Alternativt må vi jo overveje at indføre brugerbetaling på godhed for
  frelste PK-tosser af din type, der åbenbart bare ikke kan få nok af at tørre de meget alvorlige problemer – sociale såvel som økonomiske -og uoverskuelige langtidskonsekvenser af på deres “egne”, mindre priviligerede landsmænd.
  Og så får vi jo snart at se, hvor langt jeres “endeløse” godhed egentlig rækker, når det kommer til stykket – når I for én gangs skyld SELV skal betale og bære de tunge byrder, ikke lille tosse-Tim :D?

  Kommentar by Bjovulf — 18. april 2010 @ 15:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper