22. april 2010

EU hædrer journalister, der fortæller offentligheden om “fordelene ved mangfoldighed”

Fra Journalisthøjskolens opslagstavle. Lidt om EU’s journalistkonkurrence der blandt andet skal sætte diskrimination på dagsordenen. Bemærk den politiserende kobling mellem racisme-bekæmpelse og multikultur-dyrkelse.

Vil du være med til at skabe fokus på mangfoldighed, bekæmpelse af diskrimination, fattigdom og social udstødelse? Så har du nu muligheden for at deltage i to spændende journalistkonkurrencer arrangeret af EU Kommisionen, hvor du kan vise dine journalistiske evner og vinde en pris…

Journalistkonkurrencen, der gennemføres for syvende år i træk, er åben for journalister, der skriver om diskrimination på grund af race eller etnisk oprindelse, religion eller tro, alder, handicap og seksuel orientering. Journalistprisen hædrer journalister i EU, som bidrager til, at offentligheden får en bedre forståelse af fordelene ved mangfoldighed og bekæmpelse af diskrimination.

 • European Commission – For Diversity. Against Discrimination.
 • Oploadet Kl. 16:56 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13996/trackback

  24 Comments »

  1. Danske journalister vidste bedre; alligevel ofrede de Danmark paa deres gustne venstreorienterede alter.

   Det er idag en faggruppe jeg spytter paa, havde jeg vaeret Araber, saa var mine sko flojet i luften.

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 22. april 2010 @ 17:21

  2. Hvis man virkelig var så begejstret for “mangfoldighed”, sørgede man vel for, at ikke alle journalister var mangfoldighedsbegejstrede.

   Kommentar by morlille — 22. april 2010 @ 18:32

  3. I bund og grund et dybt racistisk projekt.

   Kommentar by Høgsbro — 22. april 2010 @ 19:18

  4. EU har fra förste färd villet ensrette journalisterne i Europa med uddeling af priser etc. og redaktionerne har stort set böjet sig for overmagten

   Kommentar by Gertrud Galster — 22. april 2010 @ 20:00

  5. Nu ved jeg så ikke liiige, hvad det er for en mangfoldighed de snakker om vi skal være en del af, når mangfoldigheden trues og forlanges underlagt totalitær idelogien islams bestemmelser om livsstil og tilladte ytringer. Der er der sandelige ikke plads til mangfoldighed, men det stik modsatte, kan man sige enfoldighed?
   Men, nu ved vi af mange års erfaringer, at alting bliver vendt på hoved når de mangfoldige enfoldige godhedstosser, islamslikkere og Das EUSSR prøver at omskrive virkeligheden i positive vinklinger, der kan “rumme” muhammedanernes vanvids adfærd.
   Så faktisk snakker DE om enfoldighedens udbredelse og alle de muhammedanske mangfoldige umenneskelige krænkelser skal omtales som fordele! så kan vi nok forstå hvad fordele! så betyder, i DE enfoldiges hoveder!!!!
   Jeg takker så pænt nej tak, til at høre på de “fordele” mangfoldighedens enfoldighed medfører.
   Slut resultatet bliver vel nok, at mit mangfoldige liv slutter i en hovedaffaldssæk, hvis de mangfoldige enfoldige muhammedanere får ret!

   Kommentar by li — 22. april 2010 @ 20:14

  6. Det er da underligt, at det er journalister man vil hædre, de befinder sig jo ude i virkeligheden, hvor fordelene ved det man benævner som mangfoldighed, er ikke eksisterende.
   Det burde jo være en konkurrence for digtere og forfattre med hang til fiktion. Men måske er det journalister, med hang til fiktion, som EU vil hædre.

   Kommentar by Menig 442 — 22. april 2010 @ 20:40

  7. Det er vist det man kalder en bunden opgave.

   Konklutionen er givet på forhånd og er der med ikke researchbaseret og dermed ikke journalistik – det er reklame.

   Ingen rigtige journalister ville nedlade sig på sådan en galej.

   Kommentar by Petersen — 22. april 2010 @ 21:21

  8. Det her er et af stadierne før et reelt diktatur. Manipulation med pressen indtræffer før en direkte kontrol.

   Det er en udvikling, en blandt utallige andre underlødige EU-initiativer, der er blvet forudsagt af mange her på bloggen.

   Sloganet og tiltaget lyder, rent overfladisk, som politisk narcisistiskt, lidt incestuøst, dvs hvad der er multikulturens skema, floskler der taler til de ukritiske og giver dem den såklade feel-good factor. Modus operandi er altid den samme.

   Ophavsmændenes motivationen og drivkræfterne bag initiativet siger noget helt andet:
   Hvis ikke EU-borgerne, iøvrigt en udemokratisk og derfor frastødende euphemisme, kan omskoles politisk via organiseret mediemanipulation med professionel og finasiel beløning fra Kommissionen side, vil denne omskoling blive påtvunget os på et senere tidspunkt.
   Den metode har vi i DK set siden 1972. Inkvisitionen , -dvs ever closer union- tager ingen fanger. Hvis de kan overtage nationalstaternes lovgivning til 85%, kan de også diktere vores adfærd ved at kontrollere hvad der er korrekt og forkert tale. Hvorfor er de så bange for internettet, er det retoriske spørgsmål.

   Med den nye EU arrestordre er vi på vej til et bureaukratisk diktatur der er så stort og kompliceret, pr design, af den der bliver fanget i systemet ikke har en jordisk chance for retfærdighed. De der prøver at yde modstand vil kun opnå personlig bankerot. De vil forsvinde i et netværk af fængsler, langt væk fra de lande de kommer fra. Det har sine praktiske fordele.

   “Community, Identity, Stability” er fra Aldous Huxley’s bog Favre Nye Verden.
   EU’s slogan er idag “United in Diversity”.

   Kommentar by DanskeriTN — 22. april 2010 @ 21:31

  9. […] i Frankrig blokeret af fredagsbøn er fænomener der stort set er fraværende i samme medier; og journaliststanden er til fals for usle Euro i bundne opgaver om multikulturens velsignelser. Vi lever i sælsomme tider. En interessant fremtid venter forude […]

   Pingback by Folkhemspopulismen – berättelsen om SD’s väljare « Snaphanen — 22. april 2010 @ 21:39

  10. Off topic:

   Man vil bekæmpe diskrimination på grund af race, religion osv.

   Men måske sker diskriminationen på en helt anden baggrund?
   Hvis diskrimination forekommer udbredt i samfundet på grund af intelligens så rammer den måske vore muslimske indvandrere langt hårdere end hvis det blot skete på grund af en religion som vi i virkeligheden helst ville ignorere?

   For hvis der er mere end tilfældige forskelle på danskernes og de muslimske indvandreres gennemsnitlige intelligens, så forklarer det meget af den diskrimination som de tror skyldes deres religion. Og det er faktisk sandsynligt i det omfang indvandringen er sket fra nogle af de fattigste egne i mellemøsten, det har været folk der i forvejen klarede sig dårligt og de svageste af dem er så blevet presset ud og er kommet hertil. Så selv om man ser bort fra indavl og religiøs hjernevask så kan vi altså sagtens være kommet til at lukke netop de indvandrere ind som havde de dårligste chancer for at klare sig og blive til gavn for vort samfund. Tværtimod hænger risikoen for at komme ud i kriminalitet og lave ulykker og ballade nok også sammen med dårlige evner til at klare sig på normal vis, det gælder vist alment.

   Så når vi bl. a. oplever bandernes hærgen så er islam sikkert en medvirkende årsag, men måske ikke den primære, måske har vi overset en udvælgelsesmekanisme i indvandringen som har bragt de værste hertil? Intelligente nok til at lave forbryderbander m.m. men langt fra intelligente nok til at klare de krav som et moderne samfund stiller i form af at kunne uddanne sig og klare normale jobs?

   Dette handler naturligvis ikke om alle, kun om at en større andel af disse indvandrere end af os andre ikke klarer at begå sig i samfundet. Det kunne være interessant om det kunne lade sig gøre at udforske dette for man kan jo ikke vide hvordan det forholder sig!

   For det ville da være grotesk hvis vore politikere taler om videnssamfund og om at blive blandt de bedste i verden, hvis det de i virkeligheden er kommet til at gøre i forhold til globaliseringen er at tilføre os et befolkningselement som måske bringer os fjernere fra disse højttravende visioner eller direkte umuliggør dem?

   Kommentar by Jens Hansen — 22. april 2010 @ 22:27

  11. De hædrer næppe journalister, der fortæller om EU’s elendighed…

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 22. april 2010 @ 22:51

  12. …fokus på mangfoldighed, bekæmpelse af diskrimination, fattigdom og social udstødelse?

   Jada! Jeg vil gerne skrive en artikel om hvordan Europas forskellige og mangfoldige nationaliteter internt bekæmper diskrimination udøvet mod dem, fattigdom påført dem og social udstødelse – ligeledes en tildraget foreteelse.

   Der skriver om diskrimination på grund af race eller etnisk oprindelse, religion eller tro, alder, handicap og seksuel orientering

   Det er lige mig, for vi bliver jo diskrimineret af disse grupper af netop disse årsager. Fantastisk!

   Journalistprisen hædrer journalister i EU, som bidrager til, at offentligheden får en bedre forståelse af fordelene ved mangfoldighed og bekæmpelse af diskrimination.

   Helt enig! Befolkningerne i de mangfoldige lande skal klart blive bedre til at forstå og bekæmpe den diskriminering der udøves mod dem!

   Mon jeg vinder bare fordi jeg har ret, eller har jeg ikke læst reglerne godt nok :-(

   Kommentar by LWB — 22. april 2010 @ 23:34

  13. I skulle prøve en tur i Bryssel, der er der racisme og diskrimination for alle multikulturens stjålne penge. Men det er ikke den EU-folkene og de andre transnationale lakajer taler om, selvom mnage af dem er blevet offre for overfald og gaderøverier, og hvad angår piger, begramsninger, tilråb, og det der er værre.

   Næh, kære venner, i virkeligheden er det muslimerne der på hadsk vis diskriminerer mod ikke-muslimer og udviser voldelig racisme mod europæerne.

   Kommentar by DanskeriTN — 22. april 2010 @ 23:47

  14. 10. Jens Hansen

   Næe du, det går virkelig ikke an at begynde en sådan undersøgelse.

   Husker du ikke hvordan det gik professor emeritus Helmuth Nyborg fra Århus Uni.?

   Men bortset fra det kan vist godt sige at dine formodninger ikke er helt ude i hampen .

   Små tilbagestående samfund præget af bl.a. Muhammeds Eksempler, familiemæssige indgifte gennem masser af generationer …….det kan ikke andet end også at give sig udslag i det intelligensmæssige niveau.

   Og da det i overvejende grad er indvandrere fra disse islamiske områder vi gennem mange år er blevet beriget med, så trækker disses mennesker det gennemsnitlige intelligensniveau ned.

   Vi kan bl.a. erfare dette i Folkeskolen ved hjælp af PISA-undersøgelserne.

   Kommentar by Vivi Andersen — 23. april 2010 @ 00:24

  15. P-r-o-p-a-g-a-n-d-a

   Kommentar by DaLi — 23. april 2010 @ 06:27

  16. Ulla Terkelsen har her til morgen, ca, 0715, lagt billet ind på prisen som Danmark´s fremmeste pro-multikulti journalist…

   Fra London konstatere hun, at Clegg er modig med sit forslag om, at give amnesti til alle illegale indvandrer, i UK, og ikke lefle for den populisme (læs; skepsis) der præger flertallets holdninger.

   Hendes dækning af de Engelske valgdebatter er til, at brække sig over…

   Kommentar by Ab initio — 23. april 2010 @ 06:54

  17. ulla tørklædsen tv-tude fra allahelvede!
   Det bestemt ikke klædeligt, at allahs-sendebud ulla tørklædsen lefler for godheds populisterne, når flertalet altså befolkningen mener noget andet.
   Det ikke journalistik, det hærværk!

   Kommentar by li — 23. april 2010 @ 07:16

  18. Hver gang jeg tænker på EU og de følelser jeg har for dette projekt, kommer jeg uværligt til at tænke på et par af versene i denne gamle sang fra lige efter den Amerikanske Borgerkrig, og de tanker de slagne sydstatssoldater havde om det de fik trukket ned over hovedet og havde kæmpet så indædt imod… Byt Yankee ud med EU, så passer den meget godt et stykke af vejen.

   “Oh, I’m a good old Rebel
   Now that’s just what I am.
   For this Yankee nation
   I do not give a damn.
   I’m glad I fought agin her,
   I only wish we’d won.
   I ain’t asked any pardon
   For anything I’ve done.

   I hates the yankee nation
   And everything they do,
   I hates the declaration
   Of independence, too;
   I hates the glorious union-
   ’tis dripping with our blood-
   And I hates their striped banner,
   I fought it all I could.

   I can’t take up my musket
   And fight ‘em now no more,
   But I ain’t going to love ‘em,
   Now that is certain sure;
   I don’t want no pardon
   For what I was and am,
   I won’t be reconstructed
   And I do not give a damn.”…

   Kommentar by Jacob Andersen — 23. april 2010 @ 07:26

  19. Et enkelt citet mere fra (m)ulla Terkelsen; “99.9% af alle muslimer er imod terror, lige så meget som alle andre her i landet.”

   Kommentar by Ab initio — 23. april 2010 @ 08:47

  20. “… Fra London konstatere hun, at Clegg er modig med sit forslag om, at give amnesti til alle illegale indvandrer, i UK, og ikke lefle for den populisme (læs; skepsis) der præger flertallets holdninger…”

   Altså, hun siger ligeud at i demokrati er flertallets (det man tidligere kaldte “folkets”) holdninger ligegyldige i forhold til elitens idealer

   Kommentar by DaLi — 23. april 2010 @ 09:33

  21. Journalist Højskoler er lig med koranskoler.

   Kommentar by pk — 23. april 2010 @ 10:27

  22. Spørgsmålet om mangfoldighed og multikulturalisme er fordrejet 180 grader.

   Hvad vil venstrefløjen? Venstrefløjen ønsker en global kommunistisk nordkorea-stil altomfattende totalitær stat med Islam som monokultær statsreligion. Socialdemokratiet og SF er blot blot reformister på vej mod dette mål, hvor den ekstreme venstrefløj ønsker dette indført med vold og krig.

   Hvad vil “højrefløjen” (hvem det end er)? Individuel frihed, et decentraliseret økonomisk/politisk system og en ret for alle folkeslag til at leve i overenstemmelse med egne traditioner, kulturer og religioner (i egne lande).

   Hvilket system giver mest multikulturalisme og mangfoldighed? Venstrefløjens ensidige monokultur eller højrefløjsmultikulturalisme?

   Kommentar by Sigwar — 23. april 2010 @ 17:53

  23. For diversity – against discrimination.

   Mere diversity propaganda. Understeger kun endnu engang at “diversity is perversity.”

   Kommentar by marius — 23. april 2010 @ 18:42

  24. Hvis de skal skrive om mangfoldighedens velsignelser, må de jo skulle have et kritisk blik på islam, som jo synes at ha’ det særdeles svært med andre. Det lader jo til, at andre kulturer lever forholdsvis fint sammen. Men lur mig om ikke det handler om, at få passet islam ind, på en eller anden måde. Og det må jo være svært. Så en pris for at formå det, er helt på sin plads!

   Kommentar by Peter Andersen — 24. april 2010 @ 15:15

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper