1. oktober 2004

Den 1. Bush-Kerry debat – National Public Radio på DR

Den amerikanske valgkamp gik i nat med den første af de ialt tre direkte tv-debatter mellem Bush og Kerry, ind i sin afgørende fase. I 12-Radioavisen på DR mente korrespondenten at Kerry klarede sig “ufatteligt godt” og “over alt forventning”, og her til aften betragtede TV-Avisens Kim Bildsøe Lassen ligefrem debatten som “Kerrys sejr”. Begge overgår de således BBCs Rob Watson som vurderede “Mr Kerry is definitely still a contender after the debate, but Mr Bush didn’t make any serious mistakes. This leaves things pretty much where they were.”. Hermed ikke sagt at BBC er blevet Bush-støtte, men nok mere at DR forsøger at overhale BBC venstre om. En mistanke det er let at få, når det idag forlyder at den amerikanske nyhedskanal National Public Radio netop i anledningen af præsidentvalget er tilføjet DRs digitale radiokanaler. NPR er ‘liberal’ i ordets amerikanske betydning – og følger dermed fint DRs linie, blandt andet udstillet i National Review hvor Alex Safian med henblik på kanalens terminologi spørger: When is a terrorist a terrorist?

Oploadet Kl. 20:06 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper