4. oktober 2004

DR: Kerry fører over Bush – (javist, i en ud af fire målinger)

Næppe var Bush-Kerry duellen overstået torsdag nat i sidste uge, før medierne udråbte Kerry til vinder. Nogle dage er gået, og idag kan DR så fortælle at debatten, som “Kerry vandt klart” , har betydet at John Kerry fører igen over Bush. Kilden er Newsweak, og som LGF [via Filtrat] allerede lørdag bemærkede – så er der nogen uldent ved lige netop denne undersøgelse. Nuvel. Fredag, lørdag og søndag blev der foretaget målinger af tre større institutter:

Rasmussen Reports – Bush+3

Gallup (CNN/USA Today) – Bush/Kerry Lige
Zogby International – Bush+1

Kerry har formentligt indhentet lidt, men intet tyder på at han fører lige nu.

Oploadet Kl. 20:46 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper