28. april 2010

158 centimeter krigerisk kaptajnløjtnant, der ved hvordan man klæder sig i muslimske lande

Louise Rynne kan blive Danmarks første kvindelige admiral. Tidligere har hun som kaptajnløjtnant jagtet somaliske pirater med Absalon, og den slags aktioner kræver jo sin mand… eller kvinde med veludstyret garderobe.

(Collage på basis af Familiejournalen, 2010, nr. 17, s. 144-145)

Mere.

 • 3/3-10 TV2 Go’ Morgen – Livet ombord på Absalon (Louise Rynne).
 • Oploadet Kl. 13:06 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14194/trackback

  27 Comments »

  1. Skægt..

   Endnu et bevis på de mega intolerante danskere uden respekt for andres værdier.

   Kommentar by Superman — 28. april 2010 @ 14:31

  2. “jagtet somaliske pirater”? Nej, vel?

   Når det går højt sejler vi hen til dem, tager dem om bord, passer og plejer dem og giver dem koraner, og sætter dem derefter i land i Somalia igen.

   Kommentar by Henrik — 28. april 2010 @ 14:36

  3. Det er danske kvinder der foerer an i nederlaget til islam.

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 28. april 2010 @ 15:46

  4. Det er ikke en admiral på billedet. En admiral smiler ikke forsorent. For en admiral vil ikke vikles ind i noget halvkorrupt smiskeri. Med nogen.

   Eller går på kompromis med uniformsreglementet. Hvis hun vil underkaste sig islam, er det ikke gjort med at binde sig ind på ydmygende vis. Man er som kvinde nødt til helt at lægge admiraltitlen af sig, når man befinder sig i et land, hvor kvinders admiralværdighed ikke anerkendes.

   Kun derved kan Louise fuldt ud fornedre sig. Hvilket ikke er forbudt – når bare det ikke sker i egenskab af fremtrædende repræsentant for den danske flåde.

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 28. april 2010 @ 16:07

  5. 3

   Ja. Det er virkelig trist. Men det er særhensyn til kvinder og mange kvinders mærkværdige behov for at vise særhensyn til islam og religiøse tabuer, der er med til at islamisere vestlige lande. Selv militæret klæder kvindelige soldater ud i klovnedragter af særhensyn til ikke-vestlig religion.

   Hvorfor egentlig stemme på kvindelige politikere, når de, så snart de forlader Vesten mimer et arkaisk ikke-vestligt islamisk kvindesyn. Militærkvinder og kvindelige politikere, der mimer islamisk koran kvindesyn, repræsenterer ikke det jeg tror på og står for. Så hellere have vestlige mandlige repræsentanter, der sendes ud at vise Vestens demokratiske og sekulære ‘flag’. En åben pande er Vestens kendetegn. Ikke en hijab tildækket pande.

   Noget andet er; hvorfor egentlig stemme borgerligt (det skal borgerlige tænke over), hvis borgerlige kvindelige repræsentanter for DK alligevel ender i hijab eller anden form for ikke-vestlig islamisk kvindeuniform, når de er ude at repræsentere DK og vestlig kultur og værdier?

   Kommentar by Liva — 28. april 2010 @ 16:37

  6. Med kvindelige politikere og kvindelige militærfolk i Vesten, kom islamisk tildækning af samme. Kvindelige journalister, der arbejder i ikke-vestlige lande, militærkvinder og kvindelige politikere. De svigter alle vestlig kultur og vestens frihedsværdier, når de trækker i ikke-vestligt tørklæde. De repræsenterer ikke os, men mullah kvindesyn. Hvilke kvinder – danske politikere, militærfolk og journalister vælger at repræsentere os – Vesten fremover? Hvem tør? Hvem vil? Hvem kræver det?

   Kommentar by Liva — 28. april 2010 @ 16:41

  7. 4

   Enig.

   Kommentar by Liva — 28. april 2010 @ 16:43

  8. Har ikke læst Familie Journalen i henved 50 år men tænkte lige at det er da en del af militær aktivitet at camouflere sig, så måske var det bare det det handlede om. Hun kunne faktisk godt ligne de soldater man så på øvelse dengang iført sminke og sløringsnet!

   Kommentar by Jens Hansen — 28. april 2010 @ 16:57

  9. Det virker som en kraftig overdrevet (misforstået) hensyntagen. Kvinder (i hvert fald udlændinge) kan vel godt gå uden tørklæde i de fleste muslimske lande, og i resten kan man gå med et simpelt tørklæde. Er det ikke kun i Saudiarabien der kræves tildækning, som i øvrigt ikke behøver dække hår og ansigt fuldstændig?

   Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 28. april 2010 @ 19:18

  10. Hirsi Alis råd til Lene E.: Drop tørklædet

   http://jp.dk/indland/article2052459.ece

   Kommentar by Poul-Erik Jørgensen — 28. april 2010 @ 20:05

  11. Før kneppede kællinger sig til tops. Nu iklæder de sig etniske klædedrager….

   Kommentar by Tolder — 28. april 2010 @ 20:48

  12. 10

   Sådan Hirsi Ali! :) Over al måde modig og troværdig og ikke mindst vedholdende trods en masse religiøs ballade.

   11

   Måske ikke helt ved siden af.. I det mindste giver etnisk og religiøs tildækning helt urimelige og udemokratiske særrettigheder til kvinder – både i pasfotos og på arbejdspladser etc. Særhensyn til kvinder i den forbindelse skader kvinders troværdighed og saglighed og evne til at se ud over egen religiøse/etniske næsetip.

   Kommentar by Liva — 28. april 2010 @ 21:57

  13. stærkt muslimske lande = stærkt psykopatiske lande

   Kommentar by Mea Culpa — 28. april 2010 @ 23:11

  14. Sikke en cutie!

   Hun er rigtigt “fars pige” i det feminiserede-mandsdetroniserede ny-samfund vi er på vej imod. Eller måske ikke….

   Skal kvindelige admiraler være dårlige kopier af mandlige admiraler?

   Det er vel almindelig fornuft, globalisering og what not, i fremmede lande, en klædelig adfærd at tilpasse sig lidt stedets skikke.

   Det giver nemlig god ikke-imperialistisk ret til, i hjemlandet, at forlange at alle går tørklædeløse og opfører sig efter stedets skikke!. He he.

   Altså forbud mod tørklæder i DK, ingen fundamentalistisk propaganderen, ingen heilen på Rådhuspladsen, ingen afbrænding, narkobande, ingen vold, voldtægt og sharia og lokalt selvstyre, ghetto, moskeer, islamisering.

   Men det mener muslimerne jo ikke, de mener vesten begår overgreb på verden ved at være dekadente og ikke-muslimer. Derfor mener muslimerne at de har et helligt pædagogisk kald i at integrere vesten ind i islam. Det er det, der reelt menes med “integration”.

   Og foreløbigt går integrationen jo fint, Danmark er ved at blive integreret ind i islam med venstrefløjens rundhåndede støtte og DRs propaganda/fortielser.

   Men det vil da være dejligt med en kvindelig admiral i Danmark på 158 cm. Det vil vise omverdenen og os selv, at alene kvalifikationer tæller i Danmark og at vi er for ligeberettigelse.

   Jeg er ret sikker på at militæret faktisk er en af de mest fornufts-prægede arbejdspladser i Danmark, med udbredt forståelse for andre kulturer, dybt professionel indgang til opgaverne og løser deres militære operationer med snilde, elegance og human værdighed.

   Alt det som islam ikke kan og ikke vil.

   Kommentar by Kabeludlæggeren — 29. april 2010 @ 00:53

  15. Hov, jeg glemte Den røde eminence, EU, med sine klistrede tentakler og EUROMED-svineriet og som er ved at gå helt på røven, med Grækenland som gravsten, hvor vi i Danmark, bondesnu som vi er, har meldt os fri af det Euro-fallitbo, forsvars-korruptions-sammarbejdet, Gestapo 2.0 og rundkredspædagogik-borgerskabet.

   Lad de røde falde, thi de kan ikke stå selv, ha ha..

   Kommentar by Kabeludlæggeren — 29. april 2010 @ 01:03

  16. Samme gamle klassikker: Når de eksotiske, bevaringsværdige folkeslag kommer hertil, vader de rundt i deres folkedragt, pyjamas for eksempel. Når VI besøger dem, går vi rundt i deres. “Almindelig høflighed” kalder de det,

   Kommentar by wied — 29. april 2010 @ 03:41

  17. Hun er nu foxy, uanset hvad hun har på hovedet.

   Kommentar by Hans L — 29. april 2010 @ 05:59

  18. Hun har sikkert gjort det det godt som på Absalon, og bliver nu admiral. Der er noget der ikke passer. Man hopper ikke fra kaptajnløjtnant til Admiral. Var hun chef for Absalon, så må hun have været kommandørkaptajn. Chefen på en fregat i udenrigsfart er mindst kommandørkaptajn, jeg vil tro kommandør. Fra kommandør kan man godt blive kontraadmiral. Men hør her, hvem har udnævnt hende til chef for Absalon til den mission. En kvindelig flådechef til en opgave i et islamisk farvand som Somalia. Sikke en råbende naiv indstilling, man har i forsvarsstaben. Hun har sikkert fået besked på at klæde sig sådant. Forsvarsministeriet er altså en del af Politiken segmentet.

   Kommentar by Tim Pallis — 29. april 2010 @ 10:03

  19. MILF
   .
   nuff said

   Kommentar by Erik — 29. april 2010 @ 10:54

  20. Man må skamme sig på kvindekønnets vegne – men nu har vi da set, hvordan en muslims admiral bør klæ sig.

   Eller der findes måske slet ikke kvindelige søfolk i den muslimske flåde?

   Kommentar by Bodil — 29. april 2010 @ 11:02

  21. Egentlig synes jeg det er en ret fed tanke: En kvindelig chef på et krigsskib i arabiske farvande. Så ka’ de sg’u lære det de islamiske banditter. Ned på knæ for kvinden, hatten i hånden og undskyld. Gider i ikke det? Jamen så har vi da sikkert et eller andet ombord, der kan forvandle jeres piratskib til pindebrænde, og i kan svømme hjem.

   Nå, så vågnede jeg. De får naturligvis en bedemåtte og en koran, og navigationsofficeren udstikker gerne den aktuelle retvisende pejling til Mekka. De kvindelige besætningsmedlemmer holder sig ude af syne, vi sejler jer hjem med en streng formaning, og fylder lige tanken på jeres båd inden. I kan da også godt få lidt ammunition til at gå på jagt med.

   Når man ifører sig fjendens beklædning af høflighed, er man en vat…, nå nej, men man fortjener ikke respekt. Hvis man ikke vil stå bag sin kultur, er den dømt til at gå ned.

   Kommentar by PeterK — 29. april 2010 @ 11:34

  22. Man ser hende, julemands-fuld, stavre rund i et mellemøstligt bazar område gennem-kneppet af diverse gadehunde og arabere. Fint billede på vores stolte flåde…
   Muslimer og kvinder – nu i mænds uniformer. De rigtige mænd bliver send til Afghanistan som muslimske bombemål.
   Man mærker intentionen.

   Kommentar by Petersen — 29. april 2010 @ 13:31

  23. >18

   Tak for info, jeg studsede også lidt, men huskede ikke rangordenen.

   Well, en ting er Forsvaret, noget andet er Forsvarsministeriet, Forsvarets pensionist-forening.

   Hvorom alting er, forekommer det mig at det bliver Folkekirken og Forsvaret, der p.t. kæmper og kommer til at kæmpe for Danmarks eksistens. Godt nok er de godt inficerede med dumheds-guden “sozialismus”, men det er nu engang hvad vi har. Flere hundrede præster har faktisk meldt sig som direkte modstandere af islam, men er blevet glemt i mængden af socialistisk propaganda.

   Jeg har i hvert fald endnu ikke fundet den store danske forening, der f.eks. kalder sig “Det danske broderskab” – som kontramanøvre til Det muslimske broderskab?!

   -Rockerne kan man ikke regne med, de er kræmmere og de andre “modstands”foreninger er for specielle og for politiske.

   Der er ikke meget håb at hente og DR gør jo sit til at smadre Danmark og få os alle voldtaget/udplyndret. Kvinderne gør absolut ingenting, de repræsenterer den største selvfede infantilistiske egoisme, der er set i Danmarks historie nogensinde. Jeg tror ikke de lærer det.

   Så well, det hænger på Kirken og Forsvaret…

   -Måske skulle vi ikke brokke os så hysterisk over dem, men selv løfte en lille smule?

   Kommentar by Kabeludlæggeren — 30. april 2010 @ 01:23

  24. @12

   “Det er forsvarets første kvindelige chef, kommandørkaptajn Annemette Ruth, der vil have sat de religiøse hovedbeklædninger i produktion. Over for avisen understreger hun, at det kan blive nødvendigt for eksempelvis en sikh i dansk uniform at udskifte turbanen med en hjelm under øvelser af hensyn til sikkerheden.

   Samtidig er Forsvarskommandoen ved at skrive et sæt religiøse retningslinier, og efter sommerferien går Forsvarskommandoen i gang med at udvikle en ny lederuddannelse i mangfoldighed.”

   De sidste tre linier er dog de mest kvalmende, men symptomatisk. Venstrefløjens nyttige idioter dikterer politisk korrekthed og de pæne borgerlige følger trop – netop for at være pæne mennesker.

   Kommentar by Tolder — 30. april 2010 @ 10:57

  25. Går man på landlov i et stærkt islamisk præget land så udviser man den respekt for dette land og befolknings sædvaner, som man selv kræver af andre.

   Hvis danskernes repræsentanter ikke kan finde ud af dette når de befinder sig sådanne steder, hvordan skal vi så selv herhjemme kunne kræve af de herboende muslimer at udviser respekt for vores, danernes sædvaner .

   Når du er i Rom, gør som romerne….. eller hvordan det nu er sætningen lyder.

   Jeg gider ikke at se hverken burka, niqab eller hijab her i landet.

   Omvendt vil jeg selv rette ind efter de herskende regler om jeg befandt mig i et islamisk land.

   Jeg finder denne danske, kvindelige søofficer dannet i hendes adfærd.

   Men det er for langt ude det Annemette Ruth har gang i !

   Kan folk af anden etnisk herkomst ikke rette ind efter de regler for beklædning m.m. der eksisterer indenfor de forskellige værn – så skal de altså ikke være der!

   Jeg ORKER ikke mere af denne danerne-føjer-sig-af hensyn til folk med anden kulturbaggrund som frivilligt har valgt at slå sig ned her i landet .

   Det er sågu da dem der skal integrere sig og ikke danerne og Danmark der skal integreres i de fremmedes kulturer.

   Finito !

   Kommentar by Vivi Andersen — 30. april 2010 @ 23:25

  26. Det er kun i Danmark at man skal følge skik og brug og hvis man ikke kan det så må man ud af landet.
   Hvis man er i udlandet så skal man ikke følge landets skikke eller sædvaner, sjovt at det kun gælder for muslimer. I har sqeu et besynderligt menneskesyn

   Kommentar by Michael Larsen — 1. maj 2010 @ 08:15

  27. ..og så er hun gift/på tålt ophold med en svindler….

   Kommentar by retsformanden — 23. september 2010 @ 01:44

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper