29. april 2010

“Uden sammenligning i øvrigt er det den metode, man bruger, når man halal-slagter dyr…”

Internt makedonsk opgør i det nordvestlige København. Fra BT – Dommens dag for drabs-tiltalt familie.

“Først var han blevet skudt med et haglgevær, dernæst tævet og og stukket 16 gange med en kniv. På åben gade fik han skåret halsen over – ifølge politiet af en 45-årig mand og hans to sønner efter aftale og i forening. En tredje søn har tidligere været fængslet i sagen…

– Den store halspulsåre er skåret helt over. Blodårer tilbage til hjertet er skåret over på begge sider. Uden sammenligning i øvrigt er det den metode, man bruger, når man halal-slagter dyr, for der forbløder man simpelthen så hurtigt, har retsmediciner Gyda Lolk Ottosen fortalt i retten om episoden, der fandt sted 10. februar 2009.

Oploadet Kl. 18:23 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14221/trackback

22 Comments »

 1. Offerets navn tyder på, det er i Makedoniens tyrkiske mindretal, man skal finde parterne.

  Kommentar by Henrik — 29. april 2010 @ 19:27

 2. Hvorfor er disse mennesker i Danmark, og hvorfor er de der har skaffet dem herop ikke stillet til ansvar?

  Den slags blodfejder med tilhørende kulturbaserde uhyrlighder er et angreb mod den danske anstændighed, og derfor også et angreb mod danske borgere: deres metoder vil brede sig til også at blive brugt mod os.

  Kommentar by DanskeriTN — 29. april 2010 @ 19:36

 3. Sikke da en dum og ligegyldig sammenligning !

  Hvis en bliver skudt i panden, er det så at sammenligne med slagtemetoderne på danske slagterier ?

  Kommentar by Tolder — 29. april 2010 @ 21:29

 4. 3. Det er jeg ikke sikker på at det er. Muhammedanerne siger tit at de vil “slagte” deres fjender, dvs ydmygelsen består i at blive slået ihjel som et dyr. De efterlever det i Irak, Afgahnistan, Pakistan m.fl.

  Det er muligt at det er det Gyda henviser til uden at vide nærmere besked om den religiøse motivation der kunne ligge bag.

  Kommentar by DanskeriTN — 29. april 2010 @ 21:41

 5. Henrik, navnene tyder snarere på, at det er mennesker fra det albanske mindretal i Makedonien (og altså ikke det tyrkiske).

  Men albanere er jo som oftest stadig muslimer.

  Jeg har rejst en del i landet. Makedonien er et interessant eksempel på, hvordan et land udvikler sig, når modsætningforholdene bliver større, og når det albansk-muslimske mindretal vokser.

  Der bor ca. 25 – 30 pct. albanske muslimer i landet. Og de er i heftig vækst og kræver derfor øget autonomi og respekt for deres sprog og religion. De bliver aldrig en interegreret del af landet. Inden længe vil de sikkert kræve selvstændighed i de byer, hvor de udgør flertallet lidt i stil med Kosovo-problematikken.

  Kommentar by Thomas — 29. april 2010 @ 23:49

 6. Uanset hvem, er det infernalsk at se nogen begå overgreb (drab) på dyr. De har lige ret til livet, som vi. Når gud og hver mand udstikker retningslinier for slagtning, står vi tilbage og ser faunaen forsvinde i det fjerne

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2010 @ 01:53

 7. Den er god nok, det er en religiøs afstraffelse. Ifølge Sharias minutiøse beskrivelser af straffemetoder, så er netop denne procedure, straffen for forrædderi mod islam, så vidt jeg husker.

  Sharia-lovbogen er ganske interessant og kan købes på engelsk over nettet.

  Man kan se straffemetoden foretaget på et menneske, på http://www.charonboat.com, hvis den da stadig ligger der.

  Ofte er bødlerne mennesker, der i forvejen er Halal-slagtere, men tilforordnet af Sharia-dommeren. Det skal jo gøres hurtigt og ordentligt.

  Om føje år, vil denne straffemetode og mange andre være almindelig i Danmark, først kun blandt muslimer, siden for alle.

  Alt sammen takket være venstrefløjen og DR. Tusind tak, i vil ikke blive glemt.

  Kommentar by Kabeludlæggeren — 30. april 2010 @ 02:14

 8. 7. Ja. Libanon og Bosnien venter på os ude i det der er tilbage af Danmarks fremtid.

  De fleste af vores “med”borgere hverken kan eller vil indse hvad der venter os når vi med vilje ignorerer at overfor os står en brutal erobringideologi med en demografi der kan bakke den op og en historie der ikke efterlader tvivl om hensigten.

  De vil ikke fordi de står dem selv nærmest, og de kan ikke fordi de ikke “har lyst”, dvs har styrken eller selvsikkerheden til at forestille sig at deres behagelige, uskyldige og nærmest ansvarsløse tilværelse en dag inden længe vil slutte. Troen på den lykkelige slutning har korrumperet os i en grad at vi er blevet virkelighedsfjerne og derfor sårbare.

  De der er ansvarlige skal huskes.

  Kommentar by DanskeriTN — 30. april 2010 @ 04:21

 9. Det er det rene vildskab at Nyrup & Co. fik til DK.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 30. april 2010 @ 06:17

 10. Det skal også blive spændene at se hvordan et snarligt overvejende muslimsk Malmø vil udgøre et sikkerhedsproblem for Danmark der langt overstiger den traditionelle politiindsats.

  Der er meget mere kulturberigelse på vej, og efter berigelsen kommer forfaldet og fattigdommen.

  Kommentar by DanskeriTN — 30. april 2010 @ 07:29

 11. Navnene afslører at der er tale om muslimske albanere og ikke kristne makedonere, så lad være med at påstå at der er tale om et “internt makedonsk opgør”. Det svarer til hvis man påstod at det var danskere og ikke muslimere som slog den italienske turist Antonio Curra ihjel.
  Desuden så er det primært albanere (både fra Kosovo, Albanien og Makedonien) som står bag hovedparten af den organiserede narkohandel i Skandinavien

  Der var borgerkrig mellem makedonerne og albanere i 2001, og det er kun et spørgsmål om tid før der udbryder en ny borgerkrig i Makedonien.

  Kommentar by JS — 30. april 2010 @ 08:35

 12. -> JS

  “Navnene afslører at der er tale om muslimske albanere og ikke kristne makedonere, så lad være med at påstå at der er tale om et “internt makedonsk opgør”.”

  Her må jeg give dig lidt ret, men for de fleste danskere vil ‘internt makedonsk’ i Danmark anno 2010, umiddelbart henføre til flygtende muslimer fra det Kristne Makedonien.

  Kommentar by Kim Møller — 30. april 2010 @ 09:17

 13. Hvad laver disse mennesker i Danmark, når der er fred i deres hjemland?

  Kommentar by ølvom — 30. april 2010 @ 09:28

 14. @13

  Snylter på samfundet, som alle de andre skadedyr.

  Kommentar by Tolder — 30. april 2010 @ 10:51

 15. OT

  Er der for øvrigt nogen andre der har fået den tanke, at den økonomiske krise i Grækenland, kan være temmelig påvirket af den overordnede plan som Det muslimske broderskab har for Europa?

  Altså at Grækenland, som altid har været økonomisk sårbar, skal belastes så hårdt økonomisk, at de bliver smidt ud af Eurozonen og dermed bliver endnu nemmere at islamisere, indtil de er overtaget af islam ( vel ca 40-50% muslimer )

  Islam som handler meget ud fra æresbegreber, vil se det som en stor sejr, at have erobret demokratiets arnested og den uvurderlige kulturarv som er i gGrækenland. Efter sædvanlig islamisk tradition, vil de derefter smadre en masse kulturminder og bygge deres egne symboler ovenpå brokkerne.

  Tyskland er ved at sige stop for støtte til Grækenland, af gode grunde, men det kunne tænkes at der i stedet skulle bruges nogle penge på anti-islamisering af Grækenland. ( En metode kunne være massiv politi-støtte, så alle islamo-krimminelle kan bures inde på lange domme/fjernes fra gaderne. – USA-modellen ).

  Jeg er ikke nok inde i økonomi/Grækenland til at gennemskue det..

  Nogen bud?

  Kommentar by Kabeludlæggeren — 30. april 2010 @ 11:59

 16. @ 15

  Jeg har tit tænkt over at det må være hårdt for et land at være brydningsfeltet mellem islamisk barbari og europæisk demokrati/civilisation.

  Før 1960 hvor Europa begyndte at blive inficeret af muslimske 5 kolonner, var Grækenland jo stadig spydspids for Europa.

  Havde vi ikke haft 2. verdenskrig i Europa, og havde EUrabia planen ikke været iværksat, og havde den europæiske befolkning, samt politikere været meget mere bevidste om truslen fra de muslimske lande, og undladt at lade dem migrere til Europa, så synes jeg samtlige af de europæiske lande skulle ha’ oprettet et militært bolværk langs alle de kristne østeuropæiske- og balkanlande, samt Grækenland, hvor islams hoved stikker frem.

  Altså et europæisk fællesskab hvor alle lande inkl. Irland, Storbrittanien, Holland, Beligen, DK, Tyskland, Polen osv indgik en aftale om alle at sende soldater ud til denne frontlinie for at forsvare de kristne landes grænser

  Kommentar by Jakes — 30. april 2010 @ 12:10

 17. #15, Kabeludlægger

  Socialisme og korruption er årsagen til Grækenlands nedtur.
  Mister en græker sit arbejde, kan han altid blive ansat i det offentlige. Stillinger uden indhold bliver oprettet for at få folk ud af arbejdsløshed og resultatet er en kollosal, uproduktiv offentlig sektor.
  Desuden har politikerne sminket regnskaber i årevis, så ingen reelt vidste hvor galt det stod til, før EU for alvor stak snuden i sagen.

  Kommentar by Peter R — 30. april 2010 @ 12:21

 18. Har tiden stået stille på Uriasposten? Mit indlæg #16 blev skrevet 13:21

  Kommentar by Peter R — 30. april 2010 @ 12:23

 19. #10

  “Det skal også blive spændene at se hvordan et snarligt overvejende muslimsk Malmø vil udgøre et sikkerhedsproblem for Danmark der langt overstiger den traditionelle politiindsats.

  Der er meget mere kulturberigelse på vej, og efter berigelsen kommer forfaldet og fattigdommen.”

  Jeg har faktisk overvejet at skrive til udenrigsministeriet for at bede om en sikker rejsevejledning til Sverige og Frankrig, hvor man som bekendt har store områder, som er usikre pga. muslimer. Præcis som man ville bede om en rejsevejledning til et eller andet usikkert tredieverdens land.

  Gad vide, hvad ministeriet ville svare på det? Efter forvaltningsloven skal de jo svare. Efterfølgende kunne man så offentliggøre svaret til gys og gru for offentligheden.

  Andre må hjertensgerne bruge idéen før mig:-)

  Kommentar by Sigwar — 30. april 2010 @ 14:08

 20. Der er ikke krig i det tidligere Jugoslavien. “Flygtninge” fra dette område kan derfor hjemsendes, og det bør ske hurtigst muligt.

  Kommentar by Jørgen — 30. april 2010 @ 18:38

 21. 15.Kabeludlæggeren

  I hvert fald sidder The Muslim Brotherhood som et rovdyr og afventer
  Grækenlands sårbarhed bliver passende for dem!

  Broderskabs manual er temmelig uhyrlig læsning og dets adfærd er tilsvarende.

  Jeg kan ikke huske HVOR på nettet det var jeg fandt hele manifestet som nogle vakse amerikanere fik lagt ud.

  Men det var i forbindelse med at amerikanere havde afsløret hvordan Broderskabet havde fået sig møvlet ind overalt i det amerikanske, beslutningstagende system lige fra placeringer tæt på Det Hvide Hus til de forskellige staters beslutningstagere.

  Broderskabets opbygning er ganske interessant, idet dette omfatter muslimer der bevæger sig på de bonede gulve, hvor typer som Tariq Ramadan gebærder sig, til de almindelige, tarvelige “soldater” på gadeplan, som udvirker ballader, sørger for brande og anden bøllevirksomhed.

  Broderskabet har tråde i dem allesammen og der foregår intet Broderskabet ikke har givet besked om eller har kendskab til.

  Denne organisation er paraply-organisation for i massevis af småorganisationer – og det har spredt sig udover USA som et edderkoppenet.

  Det samme gør sig med garanti gældende for Europa !

  Vi BURDE virkelig se at få sat sving i frembringelser af oversigter over hvor de befinder sig og hvad de foretager sig på europæisk jord.

  At de er igang er stensikkert !

  Kommentar by Vivi Andersen — 1. maj 2010 @ 14:00

 22. Borgerkrigene i somalia og libanon er også ophørt. “Flygtninge”(og deres familiemedlemmer) fra de to lande kan derfor sendes hjem, og det kan kun gå for langsomt. De hjemsendte “flygtninge” kan hjælpe til med at opbygge deres land.

  Kommentar by Jørgen — 4. maj 2010 @ 19:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper