30. april 2010

Facebook: Fuck Pia Kjærsgaard, “Vi brænder dit hus ned… og voldtager dine børn foran dig…”

Onsdag kunne man på Ekstra Bladet Online læse, at en Hadegruppe mod muslimer stor-hitter. Det drejer sig om facebook-gruppen Nej til moskeer i Danmark!, hvorfra RUC-studerende Thomas Koch har samlet hadefuld retorik mod stormoske, islam og muslimer. Se eksemplerne fra mere end 73.000 medlemmers kommentarer på Ytringssvineri.dk.

Herunder eksempler fra facebook-gruppen Fuck Pia Kjærsgaard, der i skrivende stund har 1.656 medlemmer. Bemærk de seksuelle undertoner.

Opdate 2/1-10.

 • 1/5-10 BT – Pia Kjærsgaard truet med drab og voldtægt (af ‘danskere’).
 • (Eticha, 30/4-10: Fuck Pia K…)

  Oploadet Kl. 12:21 af Kim Møller — Direkte link120 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14256/trackback

  120 Comments »

  1. Ak, hvilket åndeligt armod!

   Kommentar by T Simonoce — 30. april 2010 @ 12:59

  2. Den er lige til en politianmeldelse, jeg tro ikke jeg har set så mange dødstrusler og lignende noget sted før.
   Det kan ikke være så svært at identificere flertallet av primaterne og udvise dem efter nogle år i fængsel.

   Kommentar by peerpede — 30. april 2010 @ 13:24

  3. Når man ser på, hvilke kriterier, der blev brugt for at dømme Julius Børgesen, kunne man også godt strikke en 10-15 sager sammen af de ovenstående udtalelser, men det skal måske komme de pågældende til gode, at de formulerer sig som sinker?
   Nej, selvfølgelig skal tosserne ikke i fængsel for at udstille deres dumhed, men man kunne sagtens forsvare det, hvis der var lighed for loven.

   Kommentar by Jan Christensen — 30. april 2010 @ 13:29

  4. Jeg hørte i DR 2 Debatte igår at Mette Frederikse og S ville gøre noget ved uddanelsesniveauet i Danmark. Her ser man resultatet af hvad de hidtil har gjort. Hvad vil de nu gøre ?

   Kommentar by wied — 30. april 2010 @ 13:29

  5. I dette smagfulde udvalg er, såvidt man forstår de mærkværdige sprogblomster, mindst 120 års fængsel forsamlet.

   Døm dem og udvis dem!

   Kommentar by niels — 30. april 2010 @ 13:30

  6. #”staveplade” er måske et alternativ til disse raketforskere.

   Kommentar by peerpede — 30. april 2010 @ 13:31

  7. En Alma Bosna Mulahmetovic skriver: “i danskere, der har meldt jer ind i den her gruppe og spiller som om i hader Pia kjærsgaard, ikke tro i er seje, i er dansker’ ligesom hende, så tag jer sammen og fis ud af gruppen.
   Pia Kjærsgaard .. vent og se om du ikke snart bliver skudt.”

   Der er godt nok samlet mange bærme i den gruppe.

   Kommentar by Fantomas — 30. april 2010 @ 13:34

  8. Julius Børgesen blev dømt for disse her ord skrevet under alias på en autonom side.

   Måske skulle man genoptage succesen med at brandbombe ministres privatboliger igen? Det er da noget der rigtigt skabte opmærksomhed omkring flygtninge og indvandrere, da hende tude-Rikke fik lidt af det der hårdt mod hårdt. Jeg synes, at indenrigsministerens bopæl vil være et oplagt mål for at skabe opmærksomhed omkring Ungeren.”

   Kommentar by Kim Møller — 30. april 2010 @ 13:51

  9. Hvis i drømmer om at få dem dømt for racisme, så glem det. Som det til fulde er dokumenteret i Rolf Sloth Hansens bog “Racisme mod danskere”, så gælder racismeparagrafferne kun for danmarks ooprindelige befolkning. En jurakyndig kunne sikker få en del ud af at dansk lov kun gælder for nogle danske statsborgere, for en del af de ynkelige mennesker kim nævner, er fødte i Danmark, så de kan ikke engang udvises. De har heller ikke skrevet under på noget som helst af det man normalt skriver under på, når man får opholdstilladelse, og senere ved at bevise at man ved hvornår Danmark vandt europamesterskabet i fodbold, til fulde har bevist at man er dnasker helt ind i hjertet, og derfor ved særskilt lov får tildelt dansk statsborgerskab.

   Hvis racismelovgivningen er selektiv, så kan det kun gå for langsomt med at få den fjernet. Vi har ikke apartheid i Danmark.

   Kommentar by PeterK — 30. april 2010 @ 13:52

  10. Det bør være muligt, at finde en paragraf i straffeloven, der kan sende adskillige af disse hundelorte i spjældet.

   Men det sker jo næppe for de selvsamme personer giver utvivlsomt politiet nok at se til i andre sammenhænge.

   Kommentar by Sigwar — 30. april 2010 @ 13:55

  11. Hold da op. Hvis det er niveauet for 2-3 generationsindvandrere ser det godt nok skidt ud.

   Libanon, Tyrkiet, Irak, Iran og Pakistan kan nok prise sig lykkelige over at være sluppet af med disse uformulerende og retarderede typer.

   Kommentar by hp — 30. april 2010 @ 14:11

  12. Ja i sandhed, hvilket åndeligt armod og hvilken “kulturberigelse”, som vi (pæne, borgerlige skaffedyr) i vores ladhed og tankeløshed har tilladt at blive importeret og klientgjort som sikkert stemmekvæg for venstrefløjen.

   Det primitive sprogbrug og den afgrundsdybe hadefulde tone, som anvendes overfor Danmarks trediestørste socialdemokratiske parti (Dansk Folkeparti) vidner om venstrefløjens succes med at udskifte sit vælgergrundlag og sænke det generelle vidensniveau her i landet.

   Nu mangler vi bare, at statsgælden stiger fuldstændigt ukontrol-labelt, så at den såkaldte danske velfærdsmodel er umulig at financiere på bare lidt længere sigt.
   Var det ikke Margareth Thatcher, der lidt forenklet sagde: Problemet med socialismen er, at den før eller siden løber tør for andre folks penge ?

   Skal vi give systemet endnu 10 år før sammenbrudet og borgerkrigen begynder for alvor ??
   Hvad skal vi egentlig leve af herhjemme i fremtiden – og hvem fanden gider betale til et “kulturberiget”, bundløst gældsat og kaotisk samfund, hvor pengene bare forsvinder i en vildtvoksende offentlige sektor ?

   Men nu må De have mig undskyldt, jeg skal ud og “ordne” geden….. inden jeg skal på Face-book igen

   Mvh. Scrotum

   Kommentar by Anonym — 30. april 2010 @ 14:15

  13. De er selvvalgt uden for rækkevidde, mange i antal og deres mentalitet er vidt udbredt. Aftenlandets undergang. Ragnarok.

   Kommentar by Lars — 30. april 2010 @ 14:15

  14. Det er Rolf Slot-Henriksen Peter K. referere til.

   Men bortset fra det, så er der virkelig grund til at føle sig forstemt over det niveau disse efterkommere af indvandrere lægger for dagen.

   For med alt for mange af dem ombord ser fremtiden sort ud for Danmark.

   Nu kunne det være rart om vi kunne skrive, at der heldigvis ikke er flere end x-antal af dem, så vi klarer skærene.

   Men det kan vi ikke for vi, offentligheden, aner reelt ikke HVOR MANGE de er, da myndighederne ikke har villet offentliggøre tallene.

   Man siger at man ikke optæller folk efter trosretning, men man ved vel hvor mange efterkommere af indvandrere vi har herhjemme ?

   Kommentar by Vivi Andersen — 30. april 2010 @ 14:40

  15. Mennesker der virker ved vold og opfordrer til drab på anderledes tænkende, bliver ikke mindre farlige, potentielt aktuelt, eller i fremtiden reelt, blot fordi Rigsadvokaten i Danmark måtte have betænkeligheder ved at gå til domstolene.
   Omskrevet sætning fra de afsluttende bemærkninger på:
   http://www.ft.dk/dokumenter/tingdok.aspx?/Samling/20072/beslutningsforslag/B119/som_fremsat.htm

   Kommentar by Peter Buch — 30. april 2010 @ 14:42

  16. Kommentarerne på Fuck Pia Kjærsgaard-facebookgruppen, er jo enkle, klare (set bort fra retskrivningen) og let overskuelige grunde til at vi ikke kan lide muslimer. Deres handlinger, gør at vi afskyr dem.

   Kommentar by Nielsen — 30. april 2010 @ 15:02

  17. Det værste er at en dag kommer tossen, der gør det. Akkurat som ved tegneren. Han skal nok dukke op.
   Bare fordi at man har en anden mening. Tænk jer hvis diverse medlemslister slap uf fra DF eller privat adresserne på bloggerne herpå.

   Kommentar by Goofy — 30. april 2010 @ 15:04

  18. @ Kim:

   Af hjertet tak. Jeg har lagt billedet ud på min Facebook-profil, og håber at sparke en debat igang der.

   Kommentar by WilliamJansen — 30. april 2010 @ 15:50

  19. PET er koert totalt skak-mat.

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 30. april 2010 @ 15:56

  20. Undertoner er vist en underdrivelse!

   Et fint indlæg som fuldt ud afslører virkeligheden omkring muslimernes blinde had til kuffaren. Jihad , den evige krig.
   Enkelte danske teenagere er med i koret, velsagtens uden at ane hvilket “crew”, de hænger med.

   Pia Ks børn skal voldtages. Hun skal voldtages. Hun skal dræbes.
   Hun er et dansker svin. Hun er en luder.

   Alt sammen fordi hun, paradoksalt nok, har taget afstand fra volden og afstumpetheden hos muslimerne.

   Hun har advaret mod at hente disse mennesker med en voldelig religion til landet, derfor har de nu tænkt sig at dræbe hende.

   Alt sammen meget islamisk.

   Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 30. april 2010 @ 16:01

  21. Det er jo blot ’de unges sprogbrug’, og hurtige sms-agtige, staven forkert med vilje syntaks, vi hensygnende, og meget snart uddøende race(Ups!) ikke formår at følge med i, eller forstå. Sådan en flok gammeldanske racistiske stivstikkere til hobe, vil den politisk korrekte garde udråbe os til. I deres naive tro på, at de så selv vil rede skinnet på deres vantro næser, med deres landsforræderiske Dhimmitudegrimme ”handlinger”, eller manglen på samme. Vi kommer ikke videre, med al den snik snak, der skal handling til, og det skulle jo helst være på lovformelige vis. Vort samfunds retsorden, helt uden Sharia indblanding, og andre naive godhedsmennesker afsindige forslag, samt igennem vores, respektive ordensmagts, og ikke mindst, de folkevalgte berøringsangste politikeres side. Det kører i ring for os, så at sige. Alt imens, islamiseringstoget, fører sig frem, på fulde gardiner, som et andet komplet ustyrligt dampbarn, der er blevet vildledt, af den velmenende overfeminiserede, røver og banditter forfejlede opdragelsestrang, på vores og hermed skatteydernes regning. Dette utopiske ’humane’ menneskerettighedsprojekt, koster os vantro, spildte milliarder, til ingen verdens nytte. Det er da logik for selv burhøns.

   De unge, mener det jo ikke så alvorligt, som de i deres enfoldige perker-selvforherligende sprogbrug, her på primitiveste vis, prøver at give udtryk for. Jo, det er fanden tage mig, lige hvad de gør, og de hader os vantro danskere, af et ’godt’ islamistisk herrefolkshjerte.

   Kommentar by ReligionForbudt — 30. april 2010 @ 16:08

  22. Gad nok vide hvor mange af de sprogligt kreative face-book brugere (de to-sproglige, hehe), der egentlig er i stand til at give konkrete eksempler på hvorfor Pia K. er så slem. For det må da være noget meget alvorligt når hun ligefrem skal dræbes for det. Desværre har Goofy nok ret:

   “Det værste er at en dag kommer tossen, der gør det. Akkurat som ved tegneren. Han skal nok dukke op.”

   Nadja Mouritsen, du har valgt den forkerte side. Eller er du konverteret, og har bare glemt at opdatere dit face-book billede?
   Flot sprog iøvrigt.

   Kommentar by Peter R — 30. april 2010 @ 16:28

  23. repatriering er fremtiden

   Kommentar by poul sørensen — 30. april 2010 @ 16:29

  24. Midt i al elendigheden må man dog glæde sig over, at så mange “danske” muslimer finder Pia Kjærsgaard seksuelt attraktiv… Jeg mener, kvinden er trods alt oppe mod de tres…

   Kommentar by Egtvedpigen — 30. april 2010 @ 16:39

  25. […] var Kim Møller den første med historien. Jeg troede rent faktisk, at mennesker som ytrede sig på den måde […]

   Pingback by Føj for pokker « Econstudentlog — 30. april 2010 @ 17:02

  26. Er det den arbejdskraft DA sukker efter ?

   Kommentar by Petersen — 30. april 2010 @ 17:16

  27. Jeg håber alle der har en bruger på FB,har anmeldt dem alle
   der truer

   Godt at der endeligt blive vist noget, af fra den anden vinkel
   Det er jo altid os der stemmer DF,der bliver kaldt racister

   Gad vide hvad Danmarks Løver siger om dette?

   Kommentar by POP — 30. april 2010 @ 17:18

  28. Hvem politianmelder dem? De står jo med navns nævnelse.

   Kommentar by Jacob — 30. april 2010 @ 17:38

  29. Jeg tror desværre ikke engang at det som sådan er Pia Kjærsgaard, disse mennesker primært hader da det heller ikke med deres udtalelser her ser ud til at vide ret meget om hende og de ting hun står for. Pia Kjærsgaard er nok blot gået hen og er blevet symbolet, en slags personificering på det had de nærer til Danskere generelt. Man kunne for så vidt lige så godt i hver udtalelser fra disse mennesker bytte “Pia Kjærsgaard” ud med “Dansker”… Det bliver en lang og hård kamp før Danmark atter er frit!…

   Kommentar by Jacob Andersen — 30. april 2010 @ 18:02

  30. Jeg har arkiveret materialet. Hvem vil tage arbejdet med at politianmelde?

   Kommentar by Henrik R Clausen — 30. april 2010 @ 18:37

  31. mon ikke Carl Zølck eller Shansen har anmeldt dem, eller måske Rune E

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 30. april 2010 @ 18:50

  32. Jeg tror staveplader bliver for avancerede. Måske skulle man prøve med Pictogrammer eller sende dem tilbage til deres oprindelseselement, hvor de kan svinge sig i lianerne. De er jo håbløse og totalt samfundsnedbrydende at have gående frit omkring.

   Kommentar by morlille — 30. april 2010 @ 19:01

  33. Nu ska vi inte bli så rädda för dessa sorgliga resultat av generationers ingifte.
   Dessa inavlade och halvretarderade gaphalsar kan inte ta över något som helst och om de inte fick sin försörjning täckt, hade de för länge sen svultit ihjäl.
   De kan utgöra en risk i flock genom sitt antal och precis sistnämnda faktum gör det besvärligt att göra slut på eländet när den dagen kommer.

   Förövrigt är det hur enkelt som helst att hitta muslimfria områden, det är bara att ge sig ut i naturen då muslimer per definition trivs bäst i urbana områden där är lagom pyntade med utbrände bilar och sargade huskroppar, en habitat var man gapar i flock och varifrån de unga klankrigare kan ta ut på plundrings och våltäktsresor i de av kuffar bebodda områden var det som bekant finns båda mat, pengar och icke minst “luder” som de kallar danska och svenska kvinnor.
   Förövrigt tror jag man kan decimera de många våldtäkter om det fanns flera frigående getter i habitaten, enkla att välta till passande position för spontan sodomering.

   Kommentar by peerpede — 30. april 2010 @ 19:05

  34. Nej hvor er det ledt.
   Jeg har tilladt mig at lægge det ud på TV2 blog som det er Kim.
   Dette skal alle se! Det er helt rystende, at man kan skrive sådan når man kommer fra en fremmed kultur.

   Kommentar by Hans Erlig Jensen — 30. april 2010 @ 19:05

  35. Med hensyn til eventuelle anmeldelser, burde det jo helt klart være en sag for den radigale “Stampe På Glatis”, jeg havde nær sagt, den ligger jo lige til højre pote.

   Kommentar by Poul-Erik Jørgensen — 30. april 2010 @ 19:06

  36. @William Jansen, hvad forventer du af dine ubehjælpelige forsøg på at optræde pædagogisk overfor de hjernedøde medlemmer af “fuck Pia K. face-gruppen?????? De kan LUGTE din angst, og det kan vi andre også!

   Kommentar by morlille — 30. april 2010 @ 19:13

  37. Vesten og vestlige værdier og frihed shall overcome some day.

   http://www.youtube.com/watch?v=GUjGejeqU1s

   Kommentar by Liva — 30. april 2010 @ 20:09

  38. Hvad laver disse personer i Danmark?

   Kommentar by ølvom — 30. april 2010 @ 21:43

  39. HVILKEN DOM fik Julius Børgesen for at skrive: “Måske skulle man genoptage succesen med at brandbombe ministres privatboliger igen”?

   Kommentar by M.J. — 30. april 2010 @ 22:05

  40. @Henrik Ræder Clausen

   Det burde slet ikke være nødvendigt at politianmelde dem. Politiet skal SELV tage sig af overtrædelser af racismeparagrafferne. Desværre er der klokkeklare beviser på, at politiet konsekvent ignorerer anmeldelser af racisme mod danskere.

   Gruppen demonstrerer med al ønskelig tydelighed hvorfor muslimer stort set står udenfor arbejdsmarkedet. Hvem kan bruge så sprogligt og intellektuelt forarmede mennesker til noget som helst?

   Kommentar by PeterK — 30. april 2010 @ 23:05

  41. @ #19 “Lykketoft på speed”

   “Enkelte danske teenagere er med i koret, velsagtens uden at ane hvilket “crew”, de hænger med.”

   Det ved de kun alt for godt! Det er stakkels unge mennesker, der går i folkeskole på “brokvartererne” i København og lignende steder. De er inderligt forhutlede og skræmt fra vid og sans. De råber endnu højere, end de mørklødede, for at få lov til at “være med”.

   Du kan selv se, at selvom de giver den gas, så intimideres de med ord som: “i danskere, der har meldt jer ind i den her gruppe og spiller som om i hader Pia kjærsgaard, ikke tro i er seje, i er dansker’ ligesom hende, så tag jer sammen og fis ud af gruppen.
   Pia Kjærsgaard .. vent og se om du ikke snart bliver skudt.”

   Fy for den lede … fy for Marianne Jelved !

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 30. april 2010 @ 23:36

  42. […] Tak til Uriasposten for at gøre opmærksom på denne hade-gruppe! […]

   Pingback by Fuck Pia K… « Eticha.dk — 30. april 2010 @ 23:53

  43. Lettere off topic, men ikke helt, har regnet lidt på hvad indvandringen har kostet økonomisk.

   http://logisksnit.blogspot.com/2010/04/hvad-koster-indvandringen.html

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 1. maj 2010 @ 00:02

  44. ->37 PeterK

   Denne ubehjælpsomme sprogbeherskelse er tydeligvis noget der er knyttet til slavereligionens udøvere. Prøv f. eks. at se de hadeemails som Robert Spencer gengiver på Jihad Watch, eller se venstre kolonne i bloggeren Zombies udvalg her – højre kolonne er de positive emails hun har modtaget:

   h t t p : //www.zombietime.com/mohammed_image_archive/mail/

   Det er klart at når ens dag går med at huske at ligge med rumpetten i vejret fem gange, at bevare den rituelle renhed gennem OCD-lignende adfærd, passe på hvad der er halal og haram, og være opmærksom på om nogen har krænket profeten eller ens mors ære, så bliver der ligesom ikke så meget tid til at lære at udtrykke sig skriftligt. Det gutturale sprog er et afslørende kig ind i hvad der rører sig i disse mennesker. Danmark går en interessant fremtid i møde.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 1. maj 2010 @ 01:16

  45. Så mange argumenter for at stramme udlændingeloven…

   Kommentar by Jern — 1. maj 2010 @ 06:34

  46. Hvis man forestillede sig, at Dansk Folkepartis Ungdom havde lavet en hadegruppe om f.eks. Abdul Wahid Pedersen og der bare var et par stykker, der havde skrevet noget, der kunne tolkes som trusler eller opfordringer til vold, ville en næsten samlet dansk presse være gået i undtagelsestilstand. I den konkrete sag hersker der derimod “Silenzio Stampa”. Det er skuffende, for det er faktisk uhyggelige tendenser, Facebook-hadegruppen mod Pia Kjærsgaard afspejler, og de fortjener at blive genstand for en offentlig debat. Ikke mindst kunne det være interessant at få besvaret spørgsmålene: Hvor kommer alt det had fra, og hvad kan det føre til?

   Kommentar by Jan Christensen — 1. maj 2010 @ 08:00

  47. Det inadækvate og lidenskabelige had, er jo selvhad. Disse mennesker projicerer deres egen selvforagt over på Pia Kjærsgaard. De kender ikke hendes reelle synspunkter, og derfor ved vi om dem, at deres forestillinger stammer fra dem selv.

   Man kan gøre psykologiske studier ud fra denne “gruppe”. – Hvis man altså ikke er fagpsykolog, for så skal man holde sig langt væk fra dette emne (skræmmeeksempel: N. Sennels).

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 1. maj 2010 @ 08:20

  48. Hatten af for William Jansen, der med åben pande og under eget navn taler barbarerne i den facebook-gruppe imod! Om man er enig eller uenig i, hvad han ellers mener, må man da sige, at det er modigt.

   Så: Godt gået!

   Derudover er det helt oplagt, at ytringerne er strafbare, og mon ikke, flere allerede er blevet meldt til politiet? Det er i hvert tilfælde ikke længe siden, at en tyrkisk pige fik nogle ugers betinget fængsel for en lignende, men noget mildere udtalelse på nettet om Pia Kjærsgaard…

   Kommentar by ex-udlandsdanskeren — 1. maj 2010 @ 09:33

  49. Ud over det had som indvandrerne selv har medbragt kommer det nok også fra forestillingen om at et lille mindretal af os via Dansk Folkeparti har sat sig på magten og misbruger den. Og mon ikke den ide især trives i det radikale venstre fordi de selv har gjort sådan i årtier.

   Man skal nok ikke undervurdere dette had, det trives bredt ligefra enhedslistens voldspsykopater til det radikale venstres verbalpsykopater. Og hadet er det samme uanset om det udtrykkes primitivt som her ovenfor, eller i DRs forkrampede virkelighedsforståelse eller i Tøger-sprog.

   Så hvis pressen får øje på historien bliver det nok med overskriften “Kim Møller spænder ben for integrationen”

   Vi har med Dansk Folkeparti fået en chance for at genoprette et demokrati i forfald, stærke kræfter på venstrefløjen og langt ind i regeringspartierne kæmper af al magt imod dette og hvis det lykkes dem ved blandt andet at acceptere midler som det vi har set her så har vi brændt en enestående chance for at forny vort demokrati og skuffet mange omkring os som var begyndt at se os som et forbillede.

   Men klart at håbet for fremtiden ikke er overvældende, den fornuftige politiske samtale har trange kår, i stedet råber man, og og det vi ser her er at folket råber med.

   Kommentar by Jens Hansen — 1. maj 2010 @ 11:21

  50. Endnu en gang er Kim Møller først med historien.
   Den historie som resten af pressen åbenbart fortier, eller ikke er opmærksom på fordi journalistarbejdstiden går med Paradise Hotel, Aftenshowet og andre >åndfuldheder<.
   Dette er et kontakt bevis på nytten af livvagter i døgndrift til en seriøs og demokratisk dansk politiker

   Kommentar by sl — 1. maj 2010 @ 11:57

  51. Det burde iøvrigt ikke være svært for anklagemyndigheden at rejse en straffesag på det foreliggende grundlag.

   Kommentar by sl — 1. maj 2010 @ 12:00

  52. 41 – Morten—

   Når jeg skriver at disse danske unge ikke aner hvad de har med at gøre
   er det netop i den mening: at de ikke aner at hadet til Pia K, i ligeså højgrad er et had rettet mod dem selv, mod alle urene vantro.

   Disse unge prøver at score nogle billige points hos muslimerne, men vinder intet ud over deres foragt. Dhimmien er både hadet og underkastet.

   Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 1. maj 2010 @ 12:17

  53. 44. + 37.

   LFPC og PETER K

   Og så sidder diverse politikere gud hjælpe mig og snakker i TV om, at “vi” skal have ALLE unge med – også de der står udenfor arbejdsmarkedet.

   Javel, men er det ikke påfaldende som samme politikere ignorere deres kære indvandre-efterkommeres massive problemer hvad bl.a. angår anvendelsen af det danske sprog ?

   Hvordan i alverden skal dette her samfund dog nogensinde kunne formå at få opgraderet disse muslimske unge så de kan gøre fyldest ude på arbejdsmarkedet, som efterhånden er topspecialiseret ?

   Jeg kan ikke få øje på hvordan vi skal bære os ad med det projekt.

   Så sandsynligheden for at de samme unge der skriver på denne blog er blandt de vores egne unge fremover kommer til at skulle forsørge er stor.

   Og gud hvor jeg hader at tænke på, at det er bl.a. vores generationer der forlods har givet vores egne en sådan byrde at skulle bære!

   Når der tales og skrives om “ældrebyrden” så kunne jeg sågu godt tænke mig at denne sammenstilles med den gruppe af muslimske unge der skal forsørges fra vugge til grav for at finde ud af hvilken gruppe der er den faktiske byrde for samfundsøkonomien og dermed vores egne unge!

   Kommentar by Vivi Andersen — 1. maj 2010 @ 13:03

  54. 47.Morten

   Ja, du har helt ret!

   Selvom jeg er indfor faget skal jeg ikke have noget klinket – jeg er blevet FOR gammel og har desuden taget min del af tørnen!

   Jeg blev om ikke dagligt så jævnligt udsat for trusler, både “mand til mand” og telefonisk, om alt muligt lige fra blå øjne til tæsk ad libitum.

   Mine egne, dengang hjemmeboende, børn tog ofte tlf. og kunne så sende hilsenerne videre til mig.

   Heldigvis var tlf.svareren opfundet dengang, hæhæ!

   Men ubehageligt var det når jeg tænkte nærmere over tingene og bl.a. over at jeg havde en lille gård fra 1700 hvor jeg boede og som lå nede mellem nogle bakker, skjult for omverdenen.

   Truslerne har ikke ændret retning – det er danerne der er målet for projektionerne.

   Du skulle læse “The Arab Mind” af Raphael Patai.

   Arabere/muslimer tænker overhovedet ikke som resten af denne klodes befolkninger !

   Man skulle tro de stammede fra en anden planet!

   Kommentar by Vivi Andersen — 1. maj 2010 @ 13:23

  55. Vore kulturberigere beder selv om problemerne. DF som parti ville ikke være så repræsenteret i Folketinget ifald kulturberigerne, endda i 3. led, opførte sig ordentligt.
   Alene sproget viser at disse berigere ikke ønsker at være en del af samfundet. Dertil kommer at de såkaldte borgerlige partier, ikke er borgerlige. SF med hr. Sohn i spil som økonomiminister, er dødsens farligt, men som så ofte før, stemmer danskerne med følelser, og ikke med fornuft. Gud bevare Danmark, vælgerne og dermed politikerne kan/vil ikke. Jeg vil som jurist, gerne være med til at udforme en politianmeldelse. Lad mig her på denne debattråd, få oplyst en kontakt e – mail adresse, således at bl. a. jeg kan udforme denne anmeldelse. Jeg er ikke sikker på at de der har her viste indlæg, virkeligt er de personer de påstår at være. Så politiets it afdeling skal givetvis “ind over”.

   Kommentar by En ikke rettroende. — 1. maj 2010 @ 13:25

  56. Er medierne blevet underrettet? Det her er jo en ret voldsom historie, klart det burde blive taget op i de større medier + der burde falde et række anmeldelser (jf. J. Børgesen-sagen).

   Kommentar by Jesper Kyhn — 1. maj 2010 @ 13:38

  57. Først vil jeg sige, JEG ER TILBAGE, efter afsoning af min straf (for at sige sandheden).
   Dernæst kan jeg konstatere at i stadigvæk sidder verbalt og ager hindanen på ryggen. I er alle meget forarget over tonen og trudslerne mod danmarks stærkeste mand Pia Kjærsgaard. Velkommen til virkeligheden. I er nogle skvat der sidder og gemmer jer bag en computerskærm, og bliver seksuelt tilfredstillet ved at fortælle de andre hvor hårdt vi har det her i danmark. Grunden til at vi har det som vi har, er at i ikke forstår at vi skal organisere os og sætte hårdt mod hårdt, koste hvad det vil.
   Vi er vel 5-6 gruperinger der prøver at gøre noget ved problemerne, men det er langt fra nok, vi mangler JER så vi kan beskytte hindanen i hverdagen. Og når vi er mange nok kan vi en gang for alle knuse problemerne. DANSKERE VÅGN OP.
   Læg forøvrigt mærke til Loki-folket med navns nævnelse foroven. Naturlovene siger at en dag bliver de straffet, det er kun et spørgsmål om hvornår.

   Kommentar by Henrik Hardrade — 1. maj 2010 @ 13:40

  58. Ja, det er godt nok grumt at høre på.

   Men det er jo ikke andet end smånazister, der finder sammen i deres tabergruppe, ligesom en hashrygerklup eller drikkebænk etc.

   Det der er interessant, er at det er DR og venstrefløjen, der kører hetzen mod DF og Pia.

   Det er lykkedes for DR at sidestille Pia K med racisme.

   Og det er løgn. Pia K og DF for den sags skyld er ikke racister og er blevet frikendt i alle sager om racisme, indtil nu.

   Dette fortæller hvor ussel og hvor grum og blodliderlig DR er og venstrefløjens moralske grundlag. Det er dobbelt hykleri.

   Disse mennesker er kun ynkelige svin, men de er soldater for nogle gigantiske svin, nemlig DR og venstrefløjen og Islam for den sags skyld, som har en lukrativ økonomisk forbrugsfest ud af det hele, ørkenkræmmere som de er.

   Det er bare banal nazistisk griskhed, intet andet.

   Med andre ord, de har bjælker stikkende ud af øjnene, som gør dem fuldstændigt blinde og formørkede. Gud tilgive dem, når de kommer ud af rusen, for det bliver svært for dem at tilgive sig selv.

   Kommentar by Aage Vagtelberg — 1. maj 2010 @ 13:46

  59. Hvorfor bagatellisere det Aage? Det skal da mødes med politianmeldelser…

   Kommentar by Camorra — 1. maj 2010 @ 13:56

  60. Yarwar Ghanem Daoud skriver: “(Pia) nyd det sidste tilbage”. En klar trussel fra kulturberigeren, der går på Kalundborg Gymnasium til daglig. Hvem vil have æren at politianmelde ham for dødstrusler?

   Kommentar by Camorra — 1. maj 2010 @ 13:59

  61. Maeen Mahdi (også gymnasieelev): “Vi brænder dit hus ned…” Minder om brandbombeattentatstruslen.

   Kommentar by Camorra — 1. maj 2010 @ 14:02

  62. Indavlede retards.

   Gad vide hvad islamtrækkerdrengene Niels Erik Hansen og Morten Kjærum siger til den slags anstændighed ?

   Kommentar by Tolder — 1. maj 2010 @ 14:28

  63. og radigalt vælgergods.

   Kommentar by Tolder — 1. maj 2010 @ 14:33

  64. Jeg har fulgt med i indvandringsdebatten i mange år og jeg er vant til lidt af hvert, men dette chokerer mig alligevel.
   For første gang i mit liv har jeg tænkt, som de der oplevede besættelsen og de 5 onde år – ”Hvordan kunne det ske?”

   Altså at vi har en efterhånden så stor del af udenlandsk oprindelse bosiddende i Danmark, som ytrer sådanne primitive, afstumpede og hadske kommentarer.

   Et stort tak til Kim Møller for specielt dette indlæg for det er meget vigtigt, at det kommer frem, men også et stort tak for hans store arbejde ellers. :)

   Kommentar by T.H. — 1. maj 2010 @ 14:38

  65. Angående den danske presses manglende evne til oplysning, så ser billedet således ud: Køb en avis og støt økonomisk Danmarks ødlæggelse.

   Kommentar by pk — 1. maj 2010 @ 14:49

  66. Jeg har bragt hele dit indlæg på min blog og linket her til

   Kommentar by Lene — 1. maj 2010 @ 15:12

  67. Hvor er de klamme i den gruppe.
   jeg kunne brække mig over de arabiske aber.
   De skulle alle have et sprak i røven ud af landet.

   Kommentar by Søren holm — 1. maj 2010 @ 15:13

  68. >59 Jep, kortere kan det vist ikke siges, tak.

   OT:

   Disse fuckbook’ere er den åndelige støttegruppe til det man vel kan kalde:

   Isl-army?

   Se: http://dk.altermedia.info/fremmede/norrebro-10-etniske-unge-med-skudsikre-veste-30-04-10_4378.html

   Kommentar by Aage Vagtelberg — 1. maj 2010 @ 15:18

  69. Mere OT:

   Overraskende guf fra Hirsi:

   http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/364592:Udland–De-kristne-skal-omvende-muslimerne?rss

   Kommentar by Aage Vagtelberg — 1. maj 2010 @ 15:21

  70. @Thomas Bolding Hansen — lørdag 1. maj 2010 @ 00:02

   du har helt klart fat i noget der.
   “Indvandrerbyrden” skyder du til 100 milliarder årligt.
   Jeg frygter det er for lavt skudt.

   At bruge “ældrebyrden” om danske pensionister er lidt uretfærdigt idet pensionen etc gives på baggrund af ofte livslang skatteindbetaling.
   “Indvandrerbyrde” er en mere korrekt benævnelse idet indvandrere og familiesammenførte koster fra dag 1 og sjældent for udlignet regnskabet.
   Pt er der feks en problematik omkring indvandrer pensionister som ikke har optjent folkepension pga ingen eller for få arbejdsår i Dk.
   De får så istedet kontanthjælp eller lign.

   Det er utroligt så lang tid den fejlagtige myte om indvandringens økonomiske gevinst ukritisk er blevet promoveret.
   Skulle ikke undre mig om den promovering af myten originalt bunder i arbejdsgiveres interesse for billig udenlandsk ufaglært arbejdskraft.
   Dengang fagforeninger var imod denne import af arbejdskraft.
   At denne import at billige ufaglærte var som at tisse i bukserne for at holde varmen ved vi nu.

   Kommentar by poul sørensen — 1. maj 2010 @ 16:04

  71. -> 30
   Send materialet til Stampe. Hun findes på radikale.net. Denne retfærdighedens og ytringsfrihedens fremmest vogter, må være den helt rigtige til jobbet.

   Kommentar by anonym — 1. maj 2010 @ 16:07

  72. -Og så skal man lige huske at få med, hvad disse kulturberigende UNGE dagligt koster kongeriget Danmark.
   Det er nok en anelse mere end de der har været på arbejdsmarkedet i 45 år, har aftjent to års værnepligt til 42 kroner om ugen, og har betalt sin skat uden nævneværdige fradrag i arbejdsperioden og nu hæver deres efterløn på 10.000 om måneden, efter at SKAT har været der.
   Tænk hvis de evige radikale og bank-politikeren Anders Samuelsen ville rette skytset mod disse unge og deres forældre og hvilke økonomiske byrder de har pålagt samfundet……Dér er der noget at komme efter.
   Derfor svineriet mod Pia Kjærsgaard hun og DF har afkodet disse UNGE og deres løbende trussel mod tolerance og demokrati……derfor er hun farlig.

   Kommentar by sl — 1. maj 2010 @ 16:33

  73. Offtopic mere venstreradikal vold i århus – denne gang med totenschläger:

   http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2054906.ece
   http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2054811.ece
   http://stiften.dk/article/20100501/AAS/100509992/1002

   Kommentar by NF — 1. maj 2010 @ 17:36

  74. Før i alle sammen græder i kor over politiet ikke gider rejse nogen sager, så prøv da at anmelde tilfældene, gør det skriftligt, og bed om at få en kvittering for det.

   Hvis der ikke bliver foretaget noget i sagen, så ryk for den. Sker der fortsat intet, så klag.

   Kommentar by Johnny Dolly Doe — 1. maj 2010 @ 17:40

  75. Det er for mig de senest tilkomne kommentarer, der er både velformulerede og velovervejde, der giver mig mest kuldergysninger. De andre kunne man bare afskrive som uintelligente lømler. Men uanede mængder uddanelse og støtte kan åbenbart ikke rette op på en syg kultur

   Kommentar by Kenny Starfighter — 1. maj 2010 @ 18:11

  76. Puha jeg er glad for, at jeg ikke er en af forældrene til Jager Kurder for det billede og den udtalelse, som han har lagt op af sig selv, er nok det dummeste man kan gøre i disse terrortider!

   http://www.bt.dk/politik/du-skal-doe-pia-kjaersgaard

   Kommentar by Hans Nielsen — 1. maj 2010 @ 20:41

  77. Så røg historien sgu på forsiden af BT’s netudgave:

   http://www.bt.dk/politik/du-skal-doe-pia-kjaersgaard

   Bliver spændende at se, om de følger op på spisesedlerne i morgen – det er i hvert tilfælde en overskrift, der tager opmærksomhed.

   Endnu engang sætter kommer Uriasposten før den samlede danske presse. Og det er jo ikke engang fordi, “nyheden” er specielt ny: facebookgruppen har vist eksisteret siden foråret 2009…

   Kommentar by ex-udlandsdanskeren — 1. maj 2010 @ 20:47

  78. Nice at det nu har nået pressen og politiet nu efterforsker sagen.
   Den der “jager Kurder” står till ett par år…

   Kommentar by peerpede — 1. maj 2010 @ 21:21

  79. <Den der “jager Kurder” står till ett par år<

   Ser ud til han er under 15 år,desværre

   Kommentar by POP — 1. maj 2010 @ 21:25

  80. Jeg kommer lige til at tænke på som Jacques Blum, som men det altid er de bedste som rejser/flygter. Hvis han har ret så må de som er blevet tilbage i mellemøsten da være af meget dårlig kvalitet.

   Kommentar by Rinus — 1. maj 2010 @ 23:19

  81. Jiu jitsu taktikken virker sgu meget godt.

   Kommentar by Asger Trier Engberg — 2. maj 2010 @ 07:54

  82. Det var li’got underligt. Nu er hadegruppen helt væk fra BT’s hjemmeside. Hvor den for ca. 20 min. siden lå som nr. 1 på listen over “mest læste”, da er den nu væk og også på forsiden, pssst væk!

   Kommentar by morlille — 2. maj 2010 @ 07:54

  83. @ 82

   MEGET underligt ;-)

   Kommentar by Asger Trier Engberg — 2. maj 2010 @ 08:09

  84. OK, så er den tilbage igen.

   Kommentar by morlille — 2. maj 2010 @ 08:49

  85. PRoblemet med pressen er, at det ikke hjælper…! Hvis DR tager den op, vil vinklen blive noget alá;

   “Hvordan kunne det gå så galt? Det må være VK-regeringens udlændingepolitik, der har tvunget disse stakler ud i dette sprogbrug…”

   Vent og se…

   Kommentar by Martin Eggert — 2. maj 2010 @ 09:29

  86. Ja Morlille i en modificeret udgave. Tilsyneladende ser det ud som om, at redaktionen på BT fik moralske skrubler over, at have udstillet en ung persons dumhed. Billedet er i hvert fald ikke længere af den pågældende person (Jager Kurder). Hvis det er rigtigt, at motivet er selvransagelse på BT’s redaktion, så er det for mig at se et sympatisk træk.

   Han har fået sin straf ved at ryge på forsiden i den elektroniske udgave af den kulørte presse. Desværre for ham så skal der ikke mere end en google-søgning til for at finde billedet

   Kommentar by Hans Nielsen — 2. maj 2010 @ 09:31

  87. Nu skriver flere medier om fattigdom i ghetto områder i Danmark. Den fattigdom har ikke noget med penge at gøre. Det er vestligt demokratisk samfundsyn nogle indvandrere – og efterkommere – er fatalt fattige på. Jeg håber at dem der truer danske politikere bliver udvist af Danmark.

   Hvem af disse ‘unge’ med ekstremt demokratisk underskud har gået på rap kurser betalt af kommuner?

   Kommentar by Liva — 2. maj 2010 @ 10:12

  88. Historien ligger stadig på BT’s hjemmeside på: http://www.bt.dk/politik/pia-kjaersgaard-truet-med-drab-og-voldtaegt

   Kommentar by Frederik — 2. maj 2010 @ 10:56

  89. Og på JP: http://jp.dk/indland/krimi/article2055215.ece

   Kommentar by Frederik — 2. maj 2010 @ 11:00

  90. @77

   Men de smarte journalister kan ikke tænke så langt som at spørge DRC hvad de mener om den sag. Hvorfor ikke ?

   Kommentar by Tolder — 2. maj 2010 @ 13:24

  91. OT. men dog om hvad man må skrive og ikke skrive, i England.

   Graffiti; “Islam vil dominere verdenen”, er ikke religiøst motiveret!

   Så han slap med en betinget og betaling af 500 pund.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-1270021/British-Muslim-daubs-war-memorial-Islamic-slogans–CPS-says-NOT-racially-motivated.html?ITO=1490

   Kommentar by Ab initio — 2. maj 2010 @ 14:14

  92. hey..
   det her passer ikke…. det der står om jager kurder. passer ikke og BT lyver over til læserne… jager kurder var på ferie dato: 29 august 2009 der var han i iraq hvor de ikke havde computer. han er 11 år og hans facebook profil er blevet hacket. familien forlanger en UNDSKYLDNING FRA BT EFTER DET HAR KALDT TERRORIST OG TROEDET PÅ LIVET og bt overdirver meget overfor folk… den familie der har gjort det er ikke så nogle mennesker de tror ikke så meget på deres egen TRO!!!
   jager kurder er blevet op vokset i danmark. og han har ikke noget imord pia k.

   Kommentar by khader — 2. maj 2010 @ 14:43

  93. ” …og han har ikke noget iMORD pia k”

   Freudian slip? LOL

   Kommentar by Kenny Starfighter — 2. maj 2010 @ 15:03

  94. ->91

   ….. mens omvendt en brite bliver truet med tiltale for “racisme” for at hænge et skilt med Union Jack-farver op på sit hus:

   Pensioner’s red, white, and blue anti-MP election protest poster is branded ‘racist’ by police

   h t t p ://www.dailymail.co.uk/news/article-1270230/Pensioners-red-white-blue-election-protest-poster-branded-racist-police.html#ixzz0mmU78EdV

   Et land der bare vil dø.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 2. maj 2010 @ 15:08

  95. khader,

   vil du ikke godt bede en af dine venner om at skrive dit indlæg om. Det er simpelthen ikke dansk og fuldstændigt uforståeligt. Og det var så første gang jeg gik efter en debattørs kluntede sprog, men der må altså være en bundgrænse.

   Af det forståelige, fremgår det at han var hjemme på ferie i det land de er flygtet fra, ganske interressant. Naturligvis kommer den sædvanlige påstand om at være krænket og kræve undskyldning. Hvordan tror du Pia Kjærsgaard og hendes familie har det? Tror du ikke hun føler sig krænket? Skylder i ikke hende en undskyldning og en buket blomster? Hvornår bliver i voksne og dropper offermentaliteten?

   I bor nu i et frit land. Det er tilladt at sige og skrive alt, bortset fra mordtrusler, bagvaskelse og injurier, og muslimer får endda positiv særbehandling, men deltagerne på facebookgruppen er gået langt over stregen. Jeg håber, de der er over 15 får hvad loven giver muligheder for, og at de under 15 får alvorlige problemer med de sociale myndigheder.

   Kommentar by PeterK — 2. maj 2010 @ 15:27

  96. Når nu Rune E Larsen har så meget imod “Hatespeach” eller “propaganda” alt efter hvad han nu kalder det, burde han måske tage et godt blik på denne gruppe. Der er smæk for skillingen i en grad som ville få Stürmer/Krokodil til at græde tårer af fryd.

   Vi andre kan jo så sidde og nyde den episke opvisning af grill-dansk. Det er meget underholdende.

   Kommentar by Jon de Linde — 2. maj 2010 @ 15:41

  97. # 94

   Men News sender da i mindste, nu kl. 1633, en rigtig UK basher om hvordan de unge i Cardiff drikker som gale.

   Hyper relevant…

   De må sgu da være bagstive inde på den redaktion og så kunne ikke lige få fat i Muhlla Terkelsen, der sikkert også ligger rødvinsdrukken et sted i London…

   “Men der stod jo; noget om UK, så hvad faen sku jeg gøre…”?

   Kommentar by Ab initio — 2. maj 2010 @ 15:47

  98. Med alle de tyrkere der florerer på denne hade side, er det vist endnu et argument for at Tyrkiet ALDRIG nogensinde skal indlemmes i EU.

   Magen til retarderede aggressive sinker skal man vist lede længe efter.

   Kommentar by Jannik — 2. maj 2010 @ 15:53

  99. Følgende er fundet på Islamisk Trossamfunds hjemmeside, måske det kan forklare det indbyggede had… Om opdragelse af barnet:

   “Krigs lignende legetøj i små børns hænder vil blot resultere i udtryk af ikke-kontrolleret vold. Sådant legetøj bør begrænses til de ældre drenge, der har passeret stadiet “at skyde indianere” og hvis militær leg kan blive ledet ved begrebet om islamisk jihad, som er givet af deres forældre.”

   Kommentar by Ab initio — 2. maj 2010 @ 16:34

  100. >97

   Muhlla Terkelsen, mmm mmmmm mmmuuuah MUAH MUAH MUah ha ha… Dansk hyggesatire er sgu medicin for hjernen… yihaa..

   Islamisk Trossamfund, er forbudt ifølge grundloven. Det er bare domstolene der er lidt træge i det. Ligesom HuT og …faktisk islam i det hele taget.

   Hvor ville det bare være dejligt, hvis vi smed alle muslimer ud af Danmark og lukkede grænserne for alt muslimsk.

   Det eneste eksotiske vi har fået ud af islam er mord, vold og en fuldstændig sindssyg høj udgift, som dræner landets BNP og virker som et bundløst udgifts-hul.

   Vi har simpelthen ikke råd til så mange galninge. Vi har rigeligt udgifter til vores egne.

   Det kan godt være venstrefløjen godt kan lide at blive sprættet op, voldtaget, ydmyget og mishandlet og udplyndret (så de kan spille mere multi-offer-rolle ), men landet har bare ikke råd til deres nationale gratis-S/M klub, desværre.

   De må selv betale og tage til de muslimske lande på ferie, hvis de har disse behov.

   Nu må Den muslimske joke, da snart være grinet færdig, hva?

   Kommentar by Aage Vagtelberg — 2. maj 2010 @ 20:16

  101. OT: Sverigedemokraterne er googlebombet. Klik på linket for at hjælpe dem ( se evt. Zonka).

   Kommentar by Kimpo — 2. maj 2010 @ 20:25

  102. #101:
   De skjuler det ikke: “Länka till
   http://www.sverigedemokraterna.de så puttar vi ner deras officiella sajt från förstaplatsen på Google.”

   http://www.sverigedemokraterna.de/om-sajten/

   Kommentar by Anders Kusk — 2. maj 2010 @ 20:51

  103. I anledning af at der er over 100 i kommentarsporet har jeg forfattet en passende vise til lejligheden, 1’ste maj-stemning og alt sårn..

   ( Den kan klippes ud og hænges op i passende miljøer )

   Mel: Der bor en bager

   Der bor en taber
   i Danmarks gader
   han er muslim
   og han alle hader

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler hans tyranni

   Han støber kugler
   og ruller borger’
   og brænder biler,
   -slår hul i kranier

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler med blod og lig

   Han tror han er
   middelalder-kriger
   og vil ha’ ret til at
   voldta’e piger

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler med smerteskrig

   Og Danmarks Radio
   så gerne ville
   med i blod-rolle
   -spillet spille

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler licens-tyv’ri

   Deres våben er
   bøvet dumhed,
   censur og altid
   polit-korrekthed

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler top-hykleri

   Muslimer kagler
   muslimer galer
   SF’er lyver
   -fornuften daler

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler det fulderi

   Jo, Venstre-fløjen
   de elsker støjen
   de vil ha sexklub
   med kulti-gøgen

   Og vi betaler og vi betaler
   og vi betaler det griseri

   Så socialisme og
   muslimisme
   er S’n’M klub
   med terrorisme

   Og vi betaler og vi betaler
   -vor bør’ns tillid den går i hi

   Er denne joke
   ikke snart til ende?
   Hvor længe skal vi
   i det os finde?

   -Før vi med tryk smækker kassen i
   for deres galninge-utopi.

   Tadaa!

   Kommentar by Aage Vagtelberg — 2. maj 2010 @ 21:46

  104. >57 Hardrade Hvad er Loki ?

   Kommentar by Nielsen — 2. maj 2010 @ 22:40

  105. >92 Khader
   Hvis du siger, det ikke er rigtigt, tror vi naturligvis på dig. Der er da ingen grund til andet.
   Efter den afsløring, kan jeg kun skamme mig over at læse denne blog.
   -Undskyld.
   Tilgiv mig uvidende.

   Kommentar by Nielsen — 2. maj 2010 @ 22:57

  106. De socialdemokrater er nu et pudsigt folkefærd.
   I dag hidser deres forsvarsordfører sig op over at vore brave soldater lægger billeder af dem selv MED VÅBEN ud på deres Facebook sider.
   Og hvad så????????????Vore fremragende soldater har grund til at være stolte over sig selv og deres indsats.
   Og at soldater bærer våben, ja det kan vel ikke overraske selv sociale demokrater.
   Og hvorfor skriver jeg nu det på denne side? Jow tænk hvis socialdemokraterne havde brugt deres politiske potentiale til skarpt og nådesløst at tage afstand fra FB truslerne mod Pia K. som afsløret af Kim Møller her på Posten. Det ville have klædt dem i S, meeeeen det kræver selvfølgelig politisk format.

   Kommentar by sl — 3. maj 2010 @ 17:00

  107. […] andre fra Dansk Folkepartis top, af nogle andre medlemmer kaldes for nazister. I en Facebook gruppe truer en masse idiotiske mennesker, deriblandt en del indvandrere, Pia Kjærsgaard med bål og brand. Verden er af lave, og […]

   Pingback by DF, Facebook, pædofili og selvtægt… « Tanker om politik og historie… — 3. maj 2010 @ 18:38

  108. @106

   Formanden for konstablerne sagde at man skal passe på ikke at blive bange for sin egen skygge.

   Naturligvis vil en venstrekammerat – og med tiden sikkert også de andre socialkammerater – vil have gjort det forbudt. Ak ja, måske man skulle fusionere S, V, O og K ?

   SVOK – klinger endda dejligt af hemmeligt politi ….

   Kommentar by Tolder — 3. maj 2010 @ 19:04

  109. jeg fater ikke at tror på en 13 år drenge kan finde og gå hen og dræbe Pia…. i kan se det billede ikke er fra dk… self ved jeg godt noget lort de siger FUCK Pia !!! Men hvis Pia var lidt mere sød mod indvandre/peker var der her ikke sket…. self er der mange perker der laver ballede og kan godt forstå at hvorfor hum vil have indvandre ud… men ikke alle personer ens!!!!… så synes jeg i skal passe på hvad i skriver …..Men en ting kan vi også være enig om at danskere kan lave ballede så det ikke kun indvandre !!!!!

   Kommentar by ahmed — 3. maj 2010 @ 19:48

  110. #103 Vagtelberg – tak for denne fantastiske sang:-)

   #104 Nielsen – godt spørgsmål – det er ikke første gang den har været fremme. Mit tidligere indlæg om dette må være blevet “spist”.

   Kommentar by Sigwar — 3. maj 2010 @ 20:35

  111. Jer der tror at det er børn der sidder bag de profiler, tager meget fejl, de skifter billeder og alder efter, at der er faldt en dom, de tror de er skkret, hvis det er lillebror/søster der står som afsender at de trussler der gives i diverse Facebook-grupper.

   Jeg håber virkelig at de røde, sidder og læser med,det er vist på tide at nogen begynder, at tage alvorlig på den mentalitet, der er normen hos indvandre, de er racister så det batter af noget, underlig at folk ikke melder dem, men de kan måske ikke dømmes, bare fordi de er indvandre ??????????? det er måske kun Danskerne der ikke må hade, de må godt, fy for satan, ud med dem omgående det rakkerpak

   Kommentar by møgungen — 3. maj 2010 @ 23:38

  112. @ ahmed

   Drop dine trusler. Den tid, hvor tilvandrede elementer kunne true danskere til tavshed, er ved at rinde ud.

   Kommentar by ølvom — 4. maj 2010 @ 11:14

  113. Er der nogen, der aner, hvad denne Henrik Hardrade mener, når han ævler om loki-folket og om naturlovene?

   Hvorfor er det monstro, at dén type indlæg minder mig om Bjørn Holmskjold på LSD og mærkelige svampe?

   > Henrik Hardrade: Kunne du muligvis overtales til at blive i dine egne fora og skåne os andre for dine destruktive, bizarre og racistiske ytringer?

   Fsva. bloggens emne: Disse billeder og ytringer er vel de hadefulde muslimers ‘finest Hour’.

   Dermed ikke synderlig grund til fortsat at frygte denne ekstreme mangel på intelligens og retorik. Åbenbart kan de ikke engang finde ud af at lave en brugbar bilbombe(Times Square, NY).

   Tak for jeres uformående selveksponering, kære unge muslimer + medløbere.

   Kommentar by hp — 4. maj 2010 @ 16:19

  114. Hvis det ikke var så tragisk ville påstanden om, at “vi har brug for indvandrerne for at bevare vores velfærd” være urkomisk når man ser den sproglige forarmelse de degenerede muslimer diverterer med

   Kommentar by Nosferatu — 4. maj 2010 @ 18:08

  115. De mange ikke-selvforsørgende udlændinge(hovedparten er fra islamiske middelalderstater) bør af staten økonomisk stimuleres til at rejse ud af landet, så hurtigt det er muligt.

   Kommentar by Jørgen — 6. maj 2010 @ 20:04

  116. Jeg har prøvet linket i blogstarten. Det duttede ikke. Jeg tror, at Facebook har slettet gruppen. Muligvis en henstilling højt oppe fra, og muligvis fordi der er et vist ord, der starter med “f” og er taget fra det engelske sprog. De amerikanske ordstyrere behøvede ikke engang at kunne dansk.

   Kommentar by Janette Lund — 6. maj 2010 @ 23:44

  117. Siden er væk (8/5), og der sker så ikke en mere i den sag. Der bliver med garanti ikke rejst en eneste tiltale. Det er rendyrket censur.

   Kommentar by Hans Jensen — 8. maj 2010 @ 09:39

  118. Gruppen er ikke lukket ned..

   http://www.facebook.com/group.php?gid=328709937520&v=wall&ref=mf

   Selv om det kunne være ønskelig, de utilpassede skadedyr,lærer jo bare at det er okay, at udstede dødstrussler, som det passer dem

   De burde alle sendes med første fly ud af landet

   Kommentar by møgungen — 9. maj 2010 @ 23:47

  119. eh? det er jo netop jeres retorik der har skabt den slags, og så tuder i bagefter? I behøver ikke vente på at en eller anden ‘farvet’ kommer og henter jer om natten. – Jeg skal nok komme dem i forkøbet, hvis i pisser mere på mit land, og den kultur i har smadret med jeres kristne pis.

   Kommentar by Numensas — 4. januar 2011 @ 14:03

  120. Wallah hun er færdig, den fucking lille danske orm… Lille pik racist

   Kommentar by Daniela — 31. oktober 2011 @ 19:22

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper