3. maj 2010

Asger Aamund til Ida Auken: “Du maler et billede af en virkelighed der ikke eksisterer.”

Interessant sekvens i Debatten på DR2, hvor SFs Ida Auken og socialdemokraternes Mette Frederiksen fik svar på tiltale af Asger Aamund.

Asger Aamund, erhvervsmand: … det bliver værre. Når vi kommer frem til 2020, så vil tre mio. ud af 4. mio. vælgere være udenfor arbejdsmarkedet – der vil være 2 mio. pensionister, og der vil være en mio. på dagpenge, kontanthjælp, orlovsordninger som også vil være udenfor. Det kan vi simpelthen ikke finansiere…

Det er jo det sædvanlige når man løber tør for argumenter, så bliver man sådan lidt småperfid… Det der er det store problem, det er (at) vi simpelthen ikke skaber den velstand der skal til, og hvis vi sidder med et kæmpestort forsørgelsesapparat, som kun bliver større og større, og det er ikke nogen som helst der har nogen planer om hvordan man får væksten i gang…

Du maler et billede af en virkelig der ikke eksisterer. Lad mig give et praktisk eksempel. Jeg kan ikke få en amerikansk civilingeniør til at komme til Danmark og arbejde, fordi han skal betale en dummebøde på 100 pct. i form af dobbelt skat, og hvis vi får et regeringsskifte, så skal han gudhjælpemig også betale en kompetenceskat på 5 pct. ekstra, fordi han har taget en lang uddannelse, og fordi han slider og slæber, fordi han skaber merværdi til familien og sit land. Det er hvad vi har at byde på…

Hvor er de konkrete planer for hvordan vi finansierer 3 mio. mennesker på overførselsindkomst i 2020?

(DR Debatten, 1. maj 2010: Har Liberal Alliance ret?)

Oploadet Kl. 16:59 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14319/trackback

39 Comments »

 1. Ida Auken virkede virkelig som en letvægter der ikke har megen føling med virkeligheden. EN lidt skræmmende ting var at når Mette Frederiksen havde fyret sine tyndbenede floskler af, så klappede store dele af publikum som rasende.
  Denne regering har ved gud ikke været lysende på det sidste men alternativet er stadig ringere.

  Kommentar by PBr — 3. maj 2010 @ 17:11

 2. Spørgsmålet er, om problemet, som Asger Aamund skitserer, overhovedet kræver en national indsats. Så vidt jeg ved, har EU allerede taget affære.

  EU har optaget kontakten med lande med komplementære problemer til vore i specielt Nordafrika, hvor problemet er modsat: Man producerer for mange børn og har dermed om få år for store ungdomsårgange til at kunne beskæftige dem.

  Løsningen er, at den aldrende befolkning i Europa supplerer sig selv med unge fra den del af verden, hvor der er rigeligt. Og – hopla – vi har skabt en win-win situation.

  Heureka! Og det er skam en løsning, der har fuld vælgeropbakning: For eksempel stemmer flere end firs procent af de danske vælgere på partier, der er villige til at lade EU’s eksperter træffe denne vigtige afgørelse. Så der er skam demokratisk tyngde i visionen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. maj 2010 @ 17:15

 3. Fr. Auken er absolut en politisk letvægter, endnu et af den politiske adels børn der kom i tinget. Kig lidt på hendes blog, hvor hun sædvanligvis argumenteres helt ned under gulvbrædderne.

  Hvis demokratiet skal overleve, er der et par ting vi skal have rettet. Til at begynde med skal vi ved lov have sideordnet opstilling på valglisterne. Det ville måske også være en god ide at sætte valgbarhedsalderen op til 25, eller måske mere. Så højt at man ikke kan gå direkte fra uddannelsessystemet og ind i Folketinget.
  Man kunne også med fordel forlange personlige stemmer og fjerne muligheden for partistemmer. Så skulle det være sådan at med mindre man kommer ind på et kredsmandat, indkaldes suppleanten hvis man ønsker at skifte parti. Sidstnævnte er i allerhøjeste grad nødvendigt i kommunalpolitik. Her er der ikke kredsmandater, så da må man simpelthen dividere antal stemmer med antal pladser, for at se hvornår man er valgt ind, eller om en anden har trukket en med ind.

  Kommentar by PeterK — 3. maj 2010 @ 18:01

 4. Debatten drejede sig jo om Liberal Alliance, og efter udsendelsen måtte jeg lige nærlæse partiprogrammet igen.
  Det er simpelthen gået hen over mit hovede, at LA nu giver indtryk af at ønske en ganske håndfast udlændingepolitik, og at de mener at der skal sættes grænser for EU’s overhøjhed. I det hele taget har de på papiret en række fornuftige synspunkter, og jeg må spørge mig selv, om Anders S. enten er fuld af løgn eller om han vitterligt er kommet til fornuft efter Ny Alliance-epoken med “nok er nok” og diverse vanvittige udfald mod DF?

  Kommentar by CKH-8700 — 3. maj 2010 @ 18:11

 5. Velfærdssamfundet er ved at dø. Havde Asger Aamund står overfor Claus Hjort Frederiksen eller Kristian Jensen, kunne han have sagt det samme. Politikerne har ingen visioner, ingen løsningsforslag. Højst lidt småjusteringer af det eksisterende system. Men som Morten er inde på, så er der handlekraftige, unge mennesker i bl.a. Afrika, som med glæde vil komme herop. Så kan de uddanne sig til ingeniører, bio-kemikere osv. Ja, EUROMED er en rigtig win-win aftale :-)

  Kommentar by Peter R — 3. maj 2010 @ 18:26

 6. Var der nogen, der lagde mærke til, hvordan man hele tiden kunne se et stort Photoshoppet billede af Helle Thorning-Schmidt i baggrunden af tv-skærmen? Billedet af Lars Løkke i den modsatte side af studiet var meget mindre og blev kun meget sjældent vist i sin helhed. Der er ingen tvivl om, at kameramanden forsøgte at promovere Helle Thorning-Schmidt under udsendelsen. Måske kan man generelt bare godt lide hende på Debatten. Hun havde jo også sit eget program for et par uger siden.

  Kommentar by Jan Christensen — 3. maj 2010 @ 18:42

 7. Et billede kan sige tusinde ord, og dette gør.
  Et feminiseret samfunds svagtbegavede, virkelighedsfjerne ledere stillet over for den brutale virkelighed.

  Kommentar by marius — 3. maj 2010 @ 18:45

 8. @4

  Fuldstændig enig. Troede man djævlen lå gemt i Lykketoft som skatteminister og finanssminster, så var det fordi man ikke kendte Claus Hjort og Kristian Jensen. Troede man at Ole Espersen var uduelig som justitsminister, så var det inden man stiftede bekendtskab med de tre konservastive tumper.

  Borgerlig regering min bare røv. Venstrekammerater eller socialkammerater – eet fedt. Socialistisk Populistparti eller Dansk Populistparti – eet fedt. Tossegode liberale tågehorn eller voldsfikserede venstreekstrmistiske tågehorn – eet fedt.

  Resultatet er det samme. Den arbejdende befolkning udplyndres, overvåges og forfølges af et perfidt system. Nasserøve, snyltere, tabere og kriminelle pusles og værnes der om.

  Løb lemminger, løb !!!

  Kommentar by Tolder — 3. maj 2010 @ 18:50

 9. Fedt billede, er det Gudrun og Ulrike på dansk?

  Kommentar by Kim Poulsen — 3. maj 2010 @ 19:15

 10. PS, en af mine venner deltog på LAs landsmøde. Ordet “islam” blev ikke nævnt i løbet af de 15 timer, så forvent intet af LA.

  Kommentar by Kim Poulsen — 3. maj 2010 @ 19:20

 11. plus olien er også ved at slippe op, hvordan skal det hul dækkes..? Er det viden vi skal leve af..? Se jer omkring, hvilke unge mennesker uddanner sig idag..? Ingen. Jeg så tilmed en reklame for HK hvor der stod noget i stil med, “Spild ikke din tid på uddannelse”.

  Kommentar by Christianity — 3. maj 2010 @ 19:32

 12. Jamen dog,hvad tænker Asger Aamund dog på?
  Har man nogen sinde mødt en AUKEN, som havde taget fejl?

  Kommentar by pk — 3. maj 2010 @ 20:14

 13. 10.Kim Poulsen

  Nej, folk er godt tossede hvis de tror LA vil give frisk luft.

  Noget andet er at jeg ikke kan se hvor godt det vil være for os at vi bliver oversvømmet af sorte, muslimske afrikanere i et antal der er større end de der kommer fra Middelhavslandene.

  Det ER noget skidt i det hele taget at det er islams tilhængere der bosætter sig i de vestlige lande.

  Sorte eller næsten-hvide – så længe det er Allahs egne betyder det problemer for de oprindelige, ikke-muslimske befolkninger.

  Kommentar by Vivi Andersen — 3. maj 2010 @ 20:18

 14. Se lige billedet nederst i brødteksten – godt fanget. En garvet erhvervsmand som har præsteret big-time igennem en lang karriere overfor 2 naive studiner der står og ligner nogen der lytter, men selvfølgelig ved bedre…… (tror de selv). Jeg væmmes over vores demokrati og orker ikke at deltage aktivt da man skal høre på disse naive tøsebørns virkelighedsfjerne tågehornssnak!

  Kommentar by Bjarne P. — 3. maj 2010 @ 20:31

 15. Normalt foretrækker jeg en urban tone i den politiske debat; men lige præcis Frederiksen og Auken – de kalder på det mindst urbane tonefald. Slut herfra – inden jeg forløber mig.

  Kommentar by T Simonoce — 3. maj 2010 @ 20:43

 16. At publikum klapper ekstatisk, når skrigeskinken udtaler sig, er der ikke noget nyt i. Det er et DDR program, hvor publikum er udvalgt specielt med det for øje. den er forlængst gennemskuet efter UTALLIGE
  udsendelser.
  At de 2 tøsebørn er HELT TIL GRIN overfor en mand, som Asger Aamund, gik nærmest ikke op for publikum.
  Vorherretilhest, hvis de kommer til magten.

  Kommentar by ramses-2 — 3. maj 2010 @ 21:19

 17. Alt andet lige, er de OECD tal som Asger Aamund baserer hans tanker på dybt forkerte, og jeg fatter ikke, at han ikke kan se det selv.

  For at om ti år, arbejdsstyrken skulle være faldet med omkring en million i et land hvor omkring 50 pct. af dem som er over 55 år allerede er uden for arbejdsmarkedet, på førtidspension osv.

  Det på grund af aldring. Nej, så mange børn blev der heller ikke født mellem 1945 og 1955 og over halvdelen af dem er allerede uden for arbejdsmarkedet.

  http://logisksnit.blogspot.com/2009/06/oecd-og-den-svindende-befolkning.html

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 3. maj 2010 @ 21:38

 18. Lidt OT: Hvad er det for en kompetenceskat der tales om?

  Kommentar by Holme — 3. maj 2010 @ 22:11

 19. Faktisk skal personer, som er beskæftigede på arbejdsmarkedet falde fra nuværende lidt under 2,7 mio. til 1 mio. på blot ti år for at citat: “tre mio. ud af 4. mio. vælgere være udenfor arbejdsmarkedet – der vil være 2 mio. pensionister, og der vil være en mio. på dagpenge, kontanthjælp, orlovsordninger som også vil være udenfor. ” kan stemme.

  Vi kan ikke både tælle efterlønnere og førtidspensionister to gange. Altså for eksempel både som pensionister og efterlønnere på en gang, de er jo allerede på pension og forhåbentlig kun en offentlig overførselsindkomst af gangen.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 3. maj 2010 @ 22:22

 20. Aamund har i øvrigt tidligere været ude med at i 2020 vil 40 pct. af danskerne være over 60 år gamle. Jeg har stor respekt for manden, han er jo bestemt ikke dum, tvært i mod, men det er menneskeligt at fejle og alle mennesker gør det.

  Gennemsnitsalderen burde han dog være bekendt med, den er jo ikke over 100.

  http://logisksnit.blogspot.com/2009/08/oecd-og-aamund.html

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 3. maj 2010 @ 22:28

 21. Der er meget tvivl i alt det. Det kan være ældrebyrden osv ikke bliver så stor, når flere og flere dør af livsstilssygdomme og forurening.

  Det er i øvrigt almindeligt at socialister er meget unge i embedet. Det ser godt ud og appellerer til de unge. Selv i KBHs borgerrepræsentation, hvor de røde har flertal, sidder der 2 studerende!

  Men det er jo også ligegyldigt om de unge har kompetence. Hos venstrefløjen bliver alt alligevel topstyret fra de gamle gustenrøde eminencer, der trækker i edderkoppetrådene og partisoldaterne makker instinktivt ret. Så kan man sagtens have unge nikkedukker til at stå og se snerpede ud, pædagog-forstående ud, forargede ud, idelogisk-frelse ud.

  Venstrefløjen er antidemokratisk, diktatorisk og populistisk og helt ligeglade med om vi alle går konkurs. – Se det er rigtig socialisme!

  “Een tager fra alle og alle betaler til een”, nemlig partitoppen. BVADR..

  Kommentar by Aage Vagtelberg — 3. maj 2010 @ 22:40

 22. 16. Holme, lidt langt svar :). Kompetenceskatten der omtales er et andet ord for millionær skatten foreslået af S og SF. Skatten er på 5% af indkomst over 1 million.
  Selvom ingen fra de 2 partier sådan rigtigt er kommet med nogle deltaljer, vil det nok være sandsynligt at skatten bliver som topskatten. Hvorfor det nok – reelt – vil være indtægter over 1.2 million der bliver ramt. Under antagelse at der skal betales 8% AMB + 100.000kr i pensions indbetaling.
  Det forventes at give en forøgelse af i statens indtægter på mellem ca. 0.25 milliarder (CEPOS) og 1.9 milliarder (S og SF).

  Kommentar by Anonym — 3. maj 2010 @ 22:41

 23. Når en så stor del af politikerne fra næsten alle partier støtter opretholdelse af et system hvori offentlig finansiering udgør så stor del af økonomien er enhver konkurrence med lande hvor systemet er anderledes ganske svær.

  At fagligt dygtige dedikerede mennesker i så stort tal går ind for opretholdelse af offentlig finansiering som metoden en så stor del af samfundsøkonomien grunder sig på, går simpelthen over min forstand.

  Når vi som mennesker tillige – generelt – er så dårlige til at finde på metoder, der kan bruges som løsninger på bare denne del – økonomiens kilder- af problematikken, og se ideerne blive velfungerende i praksis, ser det unægteligt herfra temmelig håbløst ud.

  Kommentar by Peter Buch — 4. maj 2010 @ 06:14

 24. Hele problemet starter med S + SF’s udgangspunkt. Læg mærke til, at Mette Frederiksen et par gange afslører, at hun lever i fortiden. “Hvad er det, der har gjort Danmark til et rigt land?” spørger hun.

  Der er mange svar på det spørgsmål – men problemet er, at hun ikke kan bruge disse svar til noget, idet verden har forandret sig.

  I Danmarks opblomstringstid havde vi en anden demografi – forholdet mellem dem, der arbejdede og dem der ikke gjorde det var 2:1 – i stedet for som nu, hvor det er 1:1 – og i 2020 vil det være 1:2.

  For 30 år siden var der heller ingen tiger-økonomier, der “huggede” arbejdspladser fra den anden side af jordkloden. Globaliseringen var kun i sin spæde vorden, hvorfor Europa kunne udvikle sig relativt afkoblet fra den omgivende verden.

  Disse to afgørende faktorer glemmer Mette Frederiksen bekvemt, så derfor kan hun ikke bruge svarene på sit spørgsmål til ret meget.

  Der er kun tre ting, der kan bringe DK tilbage på sporet:

  1. Hårdt arbejde og gode ideer – vi skal tilbage til “yd efter evne, nyd efter behov”.
  2. En erhvervsvenlig politik, der bringer vor konkurrence-evne tilbage i verdenstoppen.
  3. Stram styring af de offentlige udgifter – herunder omfattende reformer og privatisering.

  Disse 3 punkter står i diamentral modsætning til alt det, som VKO + S/SF siger i øjeblikket, hvor velfærdsstaten ikke er et middel – men derimod selve målet. Jeg stemmer på Anders S. næste gang, for jeg kan ganske enkelt ikke se et troværdigt alternativ.

  Kommentar by Thomas Rimmer — 4. maj 2010 @ 08:29

 25. Godt gået Asger!

  Den eneste politik de røde har og nogensinde har haft er, at stjæle hårdtarbejdede folks penge og dele dem ud til lukretive, ødelægge arbejdspladser og føre landet ud i selvdestruktion.

  De røde har ingen politik, hvis ikke der er noget at stjæle, købe stemmer for – ar det fortrinsvis er folk, der på en eller anden måde lever af overførsel, der stemmer på dem, viser bare den sandhed, at ingen fra det sekment(heller ikke offentlige ansatte) aner, hvor deres løn kommer fra.

  Kommentar by Bodil — 4. maj 2010 @ 08:54

 26. @24

  Du glemte :

  Afskaffelse af et overgearet velfærdssystem der skal brødføde enhver idiot der ikke kan forsørge sig selv grundt sin påførsel eller udseende.

  Afskaffelse af ulandshjælp, med mindre der er tale om samhandel. Ulandshjælp er rendyrket velfærdssocialsime med det ene formål at fastholde bistandsmodtagerne i klientrollen.

  Afskaffelse af stemmeretten til arbejdsdygtige borgere på passiv overførelsesindkomst. Man skal bidrage til kassen før man kan få lov til at bestemme hvad pengene skal bruges til. Alt andet er asocialt.

  Afskaffelse af statsstøtten til landbruget. Som liberal har man ret til at gå fallit hvis man ikke kan drive sin forretning på en passende måde.

  Afskaffelse af kunstnerstøtten. Ægte kunst kommer fra hjertet og ikke statskassen.

  Afskaffelse af rentefradraget og børnechecken. Det er ikke andres opgave af finasnsiere mine børn og mine forbrugsgoder.

  Afskaffelse af den uendelige dynge af offentlige tilskud. Disse medfører blot højere priser hvilket kun gavner fabrikanten/udbyderen, ikke borgeren.

  Gode borgerlige værdier som den borgerlige regering ikke har evnet at gennemføre, trods flertal i 8 år !!! Dansk politik er så gennemsyret af hjernedøde idioter, at man burde overveje en revolution !

  Kommentar by Boo — 4. maj 2010 @ 08:55

 27. @ Thomas Rimmer

  Hvis du gerne vil se Anders Samuelsens visioner ført ud i livet, skal du sjovt nok ikke stemme på ham ! Der skal forberedelser til, før vi atter kan virkeliggøre europæiske idéer.

  Her kan du læse, hvorfor. Følg linket og scroll ned til artillen Dansk Folkeparti by default.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. maj 2010 @ 09:09

 28. -> #1

  “at når Mette Frederiksen havde fyret sine tyndbenede floskler af, så klappede store dele af publikum som rasende”

  Hvad havde du forventet dig af et publikum inviteret af DDR??

  Kommentar by JensH — 4. maj 2010 @ 09:16

 29. Læg mærke til at Asger Aamund bruger ordet “vælgere”!
  Det er faktisk et demokratisk problem hvis der er mange flere vælgere “der skal forsørges” end der er vælgere “der producerer” – kan man forestille sig andet end at alle disse mange vælgere på overførselsindkomst vil vælge andet end det, der giver dem mest i sækken? Hvis mindretallet af vælgere (de producerende) ikke har ret megen indflydelse på samfundet, kan vi så ikke forudse at det hele vil gå ad helvede til?!

  Kommentar by hovsada — 4. maj 2010 @ 12:14

 30. Eller med andre ord: Demokrati, det er 2 ulve og et får der stemmer om, hvad de skal have til aftensmad.

  Kommentar by Peter R — 4. maj 2010 @ 12:55

 31. Det er interessant, at se, at det i stigende grad er kvinder mod mænd, når problemerne skal defineres og løsninger angives. Det bliver spændende at se, om BIG MOTHER samfundet både kan klare økonomien og den aggressive, patriarkalske muslimske kulturindtrængen? Mange drenge har allerede meldt sig åndeligt ud af ‘pigeskolen’ og vi risikerer, at de på et tidspunkt ‘går over’ til islam for at genoprette deres ‘mandighed’ i stedet for at blive problemer og tabere i BIG MOTHER samfundet. Jeg er enig langt henad vejen med Asger Aamund. Vi kan jo ikke alle blive sygeplejersker og SOSU-assistenter og hvem skal i øvrigt betale sygeplejerskernes og SOSU-assistenternes løn i fremtiden?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 4. maj 2010 @ 15:10

 32. Hvem helvede gider at bekymre sig om alt dette nu. Om få år er vi alligevel en arabisk emirat. Lev livet imens så længe I kan det!!!!

  Kommentar by Goofy — 4. maj 2010 @ 15:39

 33. Enig med 24. Thomas Rimmer og øvrige. Det er reelt en udvikling, der er foregået de sidste 30-40 år. Før den tid var der ikke mange i den arbejdsdygtige alder på overførselsindkomster og bistandshjælp var en by i Rusland. Folk ville ikke “være en byrde for samfundet” og havde iøvrigt ikke de samme mligheder for at være det. Politikerne har siden “bestukket” vælgerne for at få deres stemmer og her er løfter om rigelige betalinger fra statskassen et nødvendigt middel. Det kan gå grueligt galt. Resultaterne ser vi mest grelt i Grækenand idag, hvor de strejker for at bevare løn, pensions- og arbejdsforhold, som de ikke leverer en produktion, der kan betale. Vil de smøge ærmerne op og arbejde? Nej, de demonstrerer og vil have støtte fra udlandet. Det er skruen uden ende. Helt enkelt gjorde den kendte Achillo Lauro det nummer i Napoli i 1950-erne, hvor der var stor fattigdom – så stor at børnene måtte gå barfodede, fordi forældrene ikke havde råd til at købe sko til dem. Achille Lauro uddelte i sin valgkampagne en venstresko, der passede børnene til forældrene og han lovede dem, at hvis han blev valgt, ville de få de højre. Han blev valgt og de fik den højre.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 4. maj 2010 @ 17:11

 34. De to damer er billedet på de egenskaber der skal til at for komme frem indenfor de røde partier: ung, kvinde, højtråbende og himmelråbende inkompetent

  Kommentar by Nosferatu — 4. maj 2010 @ 19:21

 35. 22 Holme, du følger ikke med. Arbejdmarkedsbidraget der blev indført “fordi de der havde arbejde skulle være solidariske med de der ikke havde”, er på årsopgørelsen omdøbt til “sundhedsbidrag”. Og her gik jeg og troede at vi betalte hospitaler m.v. over indkomstskatten. AMB’en blev i øvrigt opretholdt i hele perioden hvor der var fuld beskæftigelse, selvom Lykketoft højtideligt lovede at satsen ville blive justeret i takt med arbejdsløsheden. Det burde være en øjenåbner, for de unge ubehæftede mennesker der tror på “midlertidige skatter” og andre løfter fra politikere. Politikere ville sælge deres gamle mor til et harem i Saudi, hvis det kunne sikre dem genvalg.

  Kommentar by Hans Jensen — 4. maj 2010 @ 21:57

 36. Import af arbejdskraft er ingen løsning.

  De bliver også gamle og har også ret til orlover, efteruddannelse, børn og meget andet.

  Det udsætter blot problemet til om 40 år, hvor vi så skal forsørge endnu flere. Og deres notorisk utilpassede efterkommere.

  Kommentar by DaLi — 5. maj 2010 @ 11:15

 37. Vil LA kikke på de kornfede barselsordninger ? Evt. se på reproduktion af u-nyttigt genetisk materiale ? Påstanden er naturligvis at det ringeste genetiske materiale bliver videreført for “STATEN”s regning.
  Og at kvinder lever at barsel-ordninger og børnepenge, imod at levere et stort antal unyttige og uindtegerbare individer.

  http://www.sst.dk/Behandlingsforloeb%20og%20rettigheder/Sterilisation.aspx

  Kommentar by Petersen — 5. maj 2010 @ 14:55

 38. Asger. Det er ikke riktigt, som du blev belært af arkitektprofessordamen om i TV i aftes, at det var kristendommen der drev folk til at rejse til Amerika for 200 – 300 år siden.
  Det var: 1)fattigdom og 2)religiøs statsdomineret forfølgelse af andre kristne, der tog personlig tro til sig gennem vækkelsperioderne.
  Altså; det var personlig kristne, der blev jaget bort af statslige kirkeorgnanisasjoner -katolske OG lutherske!!!
  Du havde såleder ret og hun tog fejl.
  Du blev afbrudt flere gange af både Nynne og arkitektedamen. De andre to blev ikke afbrudt i sine talestrømme. Men dette ser man ofte i DR.

  Kommentar by Peter Olesen — 21. juni 2010 @ 22:19

 39. Hej alle I søde borgerlige/liberale brokkehoveder

  Hvis I mener at hverken den nuværende regering – eller en eventuel borgerlig styret regering – vil turde føre en – ifølge jer – fornuftig politik, der kan “redde Danmark” og vores fælles fremtid – hvad så med at starte et nyt parti selv? Hvis I mener i har “set lyset” og ligger inde med alle de rigtige svar – jamen så benyt jer dog af jeres demokratiske mulighed for at forsvare jeres sag, ved at stille op i et reelt politisk forum i stedet for denne smålatterlige hjemmeside, hvor I blot kan hyle i takt med hinanden. Men jeg kan allerede høre jeres modargument (a la Asger Aamund: “Jeg gider ikke stille op – politikere er jo bare nogen der ønsker magt for enhver pris. Og derfor lefler de for den store del af de de stemmeberettigede, der selv er afhængige af overførselsindkomster. Så jeg vil jo aldrig kunne blive valgt sådan som tingene er”. Sikke noget fis! Være en mand! Hvis jeres argumenter er gode nok, så skulle I da kunne være sikre på – i det mindste – et 3-4 mandater. Hvis I da ikke alle bare har det i munden! I hævder jo selv at repræsentere igangsætterne – så gå dog ud og sæt noget politisk igang – i stedet for alt det selvfrelste piveri! Og vis dog i det hele taget noget mere respekt for de demokratisk valgte politikere vi har. Hvis I ikke respekterer politikerne, så respekterer I jo grundlæggende heller ikke de mennesker der afgiver deres stemme til dem – nå ja. Det er jo fordi flertallet af danskerne er afhængige af overførselsindkomster. Vor herre bevares! Hvor smalsporet og snæversynet kan man være, og så samtidig påberåbe sig, at man er liberalistisk og – som manden bag Uriasposten Kim Møller siger: “Og som Bloom vil jeg gerne gøre mit til at give bolden op til en begavet uenighed.”. Hvor er det begavede i jeres indlæg? Vis mig lyset.

  Kommentar by Jens Rasmussen — 10. juni 2014 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper