5. maj 2010

“DF’ere hader at blive sammenlignet med nazister… Man kan ikke lade være med at tænke…”

Fra Kanten på P1, tidligere i dag.

Claus Flygare, skuespiller: DF’ere hader at blive sammenlignet med nazister… Man kan ikke lade være med at tænke på om det har en sammenhæng med at nogle af partiets centrale personer, for eksempel præstefætrene og bemeldte pressemedarbejder (Søren Espersen, Kim) alle har en fortid i Den Danske Forening, der havde så tætte bånd til Johnni Hansen og hans nynazister, at nynazisterne blev brugt som bodyguard når foreningen holdt møder og der var ballade i luften. Jeg mener ikke, at DF er et nazistparti…

Oploadet Kl. 16:59 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14421/trackback

25 Comments »

 1. Jeg mener helt klart at DFere er at sammenligne med nazister!

  DFere har en antidemokratisk dagsorden, de går ind for en totalitær stat, de hader jøder og folk der ikke har den samme tro som dem, de undertrykker kvinder, kønslemlæster børn, går ind for hellig krig og betragter sig selv som de “rene”, de “retledte” og de “retfærdige”!!!

  Under krigen samarbejdede de med Hitler og en af deres åndelige ledere var med i den inderkreds der planlagde Holocaust.

  DFerne begik massemordet den 11. september 2001 og de fortsætter deres uhyrligheder verden med daglige massakrer.

  DFerne anser svinekød og en kølig pilsner for haram, men drab på sagesløse vantro for halal!

  DFerne beder fem gange om dagen mod en stor legoklods nede i det ulykkelige Arabien og anser voldsmanifestet Koranen for Allahs ufejlbarlige ord og sædelighedsforbryderen Muhammed for det perfekte menneske, hvis handlinger og meninger skal efterleves til punkt og prikke.

  DFerne ideologiske vanvid er der ingen politikere fra de store partier eller journalister fra de store aviser der tør gå i rette med.

  DFerne anklager alle der tager afstand til deres savlende amoral for at være racister.

  DFerne er enormt kriminelle og en enorm byrde for samfundet.

  DFerne…

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 5. maj 2010 @ 17:16

 2. Anstændigheden har talt.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. maj 2010 @ 17:24

 3. Han skulle vel ikke være i familie med August Flygare? En af den kendte såkaldte “antifascister” fra København, tilknyttet bl.a. AFA´s “antifascist cultureclub”. Han var i øvrigt også skuespiller som helt ung.

  Kommentar by Jes — 5. maj 2010 @ 17:30

 4. Har DDF virkelig brugt Jonni og hans venner som bodyguards? Altså mens der stod en Langballe på talerstolen, så stod der samtidig en flok nazi’er og holdt vagt? Hvis det er rigtigt, så kan jeg egentlig godt forstå at nogle stadig er forargede. Men jeg kan slet ikke genkende nazi-ideologien i DF.

  Kommentar by Peter R — 5. maj 2010 @ 17:30

 5. @ Peter R

  Jeg tvivler på at de har brugt nazi folk, og ihvertfald ikke Jonni Hansen eller andre organiserede. Flere af medstifterne af Den Danske Forening var tidligere frihedskæmpere. Den tidligere formand, Ole Hasselbalch, har vist udtrykt det noget i retning af; “har du en gang fået tæsk af et hippo svin, så…”

  Men kendsgerningen er at DDF blev udsat for massiv hetz, herunder decideret voldelige overfald. For at kunne holde møder i fred har de givetvis været nødsaget til at have en form for vagtværn – og ergo kan de jo så efterfølgende blive anklaget for at være semi-militante, halv-nazistiske osv.
  Om enkelte af disse “vagtfolk” har haft en broget fortid kan jeg ikke udelukke. Det har mange af dørmændende landet rundt vist også.

  Kommentar by Superman — 5. maj 2010 @ 18:25

 6. “Ole Sohn offentligt skal sige undskyld for at have været medlem af Danmarks Kommunistiske parti for 20 år siden.” Hmm, overmedlem, så at sige.

  Kommentar by wied — 5. maj 2010 @ 19:05

 7. Dramatiker Claus Flygare´s “kant” var simpelthen pinlig.

  Kommentar by Holger Danielsen — 5. maj 2010 @ 19:12

 8. Kan vi ikke for en gangs skyld ignorere Enhedslistens korps af spammere og stille os selv det uendeligt mere vigtige spørgsmål:

  Hvad laver Katrine Winkel Holm og Ole Hyltoft egentlig i DRs bestyrelse?

  Kommentar by Kimpo — 5. maj 2010 @ 19:13

 9. Nazisterne og kommunisterne er mest lig hinanden.
  Nazisterne når bare ikke kommunisterne til knæene, når det gælder om at udrydde andre mennesker, men deres totalitære undertrykkelse og nedværdigelse af anderledes tænkende er fuldkommen ens.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 5. maj 2010 @ 19:14

 10. http://www.sappho.dk/magelos-udstilling.htm

  Kommentar by Hodja — 5. maj 2010 @ 19:31

 11. Peter R:

  Historien der hentydes til er DDFs grundlovsmøde i 1994, hvor AFA var taget ud med en busfuld folk for at tæve nogle oldinge. Istedet fik de selv prygl af den yngre del af de fremmødte, og 13 AFA´ere endte med at få en dom for mødeterror oven i hatten. Siden er AFA gået over til kun at overfalde grupper på ikke over 6 højreorienterede.

  Blandt dem der fordrev AFA´erne fra mødet var en flok fremmødte (ca 15) fra noget der hed Dansk National Front. De var en organisering omkring den danske skinhead-scene for folk der havde tøjstil, musiksmag og antikommunisme til fælles (glem vore dages stiliserede skinheads, og forestil dig korthårede fyre i arbejderklasse-tøj). DNF gad ikke blande sig i om medlemmer var nazister eller ej, så der er en åben mulighed for at nogle af dem ved grundlovsmødet har været det.

  Spørgsmålet er så bare, hvordan DDF dels skulle have vidst det, dels skulle have forhindret det. Nazister har jo ikke ligefrem for vane at tatovere “nazi” i panden, og det er svært at føre kontrol med fremmødet til et åbent møde.

  Det er så de “tætte bånd” der er tale om.

  Den ene gang, Jonni Hansen forsøgte at “beskytte” et DDF-møde (vistnok grundlovsmødet i 1998, men jeg kan huske forkert) forlangte DDF først at de skred, og da nazisterne nægtede at fjerne sig opløste DDF istedet mødet med øjeblikkelig virkning for ikke at give nazisterne en platform.

  Men selvfølgelig….hvis bare man siger “nazi” mange gange nok om DDF, så kan der jo være nogen der er dumme nok til at tro på det.

  Kommentar by Henrik — 5. maj 2010 @ 20:20

 12. da.wikipedia.org/wiki/Den_Danske_Forening

  Kommentar by Peter Buch — 5. maj 2010 @ 21:06

 13. @Peter R – post 5

  Det er nemlig rigtigt at der er (eller mere var) flere af medstifterene som var tidligere frihedskæmpere. Den mest prominente var foreningens anden formand Dr. Phil. Sune Dalgård som under besættelsen i øvrigt endte i Tysk fangenskab.

  I følge foreningen selv har der som sådan aldrig været hyret deciderede vagtværn. Foreningens møder var åbne, så hvem som helst kunne dukke op. Når man sammenholder det med den chikane foreningen blev udsat for, så blev det sådan set en selvopfyldene profeti at foreningen tiltrak ekstreme elementer. Det er fordi, at det var de færreste almindelige mennesker som var forhærdede nok til at turde at møde op til foreningens møder med udsigt til spytklatter, spark, grove tilråb og i enkelte tilfælde det der var værre.

  @Henrik – post 10

  Det var i 1995 at DNSB tog til Hillerød for at “værne” om DDF’s grundlovsmøde. Som Ole Hasselbalch senere har skrevet, så skete det som venstrefløjen aldrig havde haft held til i de foregående år, nemlig at få et af DDF’s grundlovsmøder aflyst!

  Kommentar by T.H. — 5. maj 2010 @ 21:56

 14. Offtopic

  Jeg læste idag på nettet en bemærkelsesværdig nyhed som fortjener at blive meddelt videre. Jeg har lige skimmet de seneste indlæg i Uriaposten igennem og har ikke lige set den, så hvis den er herinde så bær over med mig -:)

  Det drejer sig om en artikel på Berlingske Tidene fra den 3 Maj om at Enkefru Munks fond er gået konkurs.

  h t t p ://www.berlingske.dk/danmark/plum-fonden-gaar-konkurs

  Det der især kan skal bemærkes, er omtalen af advokaten Christian Harlang. Denne har tidligere formand for Den Danske Forening flere gange mødt i retten i “racisme”-sager.

  Man kan læse mere om Plum fonden her på Uriasposten i

  h t t p ://www.uriasposten.net/?p=7145#comments

  Kommentar by T.H. — 5. maj 2010 @ 22:21

 15. Søren Espersen er tidligere nazist, han var B-medlem af Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse, så man må da sige at der er ET bånd i det mindste.

  Kommentar by Erik Holsten — 6. maj 2010 @ 07:43

 16. Det er løgn i hans mund. Den Danske Forening har altid taget afstand til nazisme. Desværre ikke til religion. Dalgård må da have sparket jorden af sig i shock.

  Kommentar by Nielsen — 6. maj 2010 @ 09:21

 17. Gab, Claus Flygare. Er det, hvad du kan komme op med?

  Kommentar by ølvom — 6. maj 2010 @ 10:38

 18. @3 August er Claus søn.

  Kommentar by hansL — 6. maj 2010 @ 12:38

 19. Noget der slog mig engang var påklædningen på nogle af de fremmødte til et DF møde.
  Hvid skjorte, røde seler. Der manglede bare lige armbindet eller skjorten var brun og det var i shorts.
  Det kan være at de skal tænke lidt over påklædningen. Også når fanerne marcheres ind. Nu er Dannebrog deres logo, men så måske ikke lufte det i strakt arm og strækmarch.

  Kommentar by Goofy — 6. maj 2010 @ 15:50

 20. Holsten ‘Søren Espersen er tidligere nazist, han var B-medlem af Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse, så man må da sige at der er ET bånd i det mindste.’

  Nej han var ikke Nazist. Han abbonerede på bladet Fædrelandet for at følge med.

  ****

  Forfatter: Ole Hasselbalch

  SMÆK til TJECK

  Det LO-finansierede ungdomsblad TJECK dømt for injurier

  Østre Landsret har den 24. februar afsagt dom i en injuriesag, som Dansk Folkepartis pressechef Søren Espersen havde anlagt mod TJECK Magazine A/S. Ved den enstemmige dom fik Søren Espersen medhold i, at tre ud af fire udsagn, der var trykt i TJECK Magazine i november 2001, var ubeføjede. De tre udsagn lød således:

  “Søren Espersen “står … opført som medlem af det danske nazistparti, DNSB (det danske nazistparti, red.). En ære, han blev tildelt for sine fortjenester.”

  “Ved udgangen af 1988 tildeler Jørgen Nielsen et såkaldt B-medlemskab af DNSB til Søren Espersen for hans fortjenester.”

  “Ved selve ansøgningen erklærer ansøgeren … at han har kendskab til og accepterer D.N.S.B.’s politiske program og organisatoriske opbygning.”

  Et yderligere udsagn, der angik offentliggørelsen af en klage fra Høje Taastrup Kommune til blandt andre Retsudvalget, blev ikke i sig selv anset for ærekrænkende.

  Ved dommen blev Søren Espersen endvidere tilkendt en tortgodtgørelse på 25.000 kr. samt tilkendt omkostninger til offentliggørelse af, at udsagnene er kendt ubeføjede

  Mere hos DDF

  Kommentar by Balder — 6. maj 2010 @ 16:57

 21. Jeg er ked af at måtte sige det så direkte:

  Claus Flygare er en løgnhals, når han fortæller, at “Den Danske Forening, … havde så tætte bånd til Johnni Hansen og hans nynazister, at nynazisterne blev brugt som bodyguard når foreningen holdt møder og der var ballade i luften”.

  Påstanden er for længst afkræftet via injuriesager.

  Ole Hasselbalch
  Fhv. formand for Den Danske Forening

  Kommentar by Ole Hasselbalch — 6. maj 2010 @ 19:19

 22. #11 Henrik, #13 T.H., #21 Ole Hasselbalch

  Tak for de gode udførlige svar.

  Der er i det hele taget mange gode indlæg i denne tråd.

  Kommentar by Peter R — 6. maj 2010 @ 20:22

 23. Modstandsmanden Jens Tolstrup leder for samtlige jyske nedkastnings operationer, samt chef for region I/Nordjylland fra maj 1944 til februar 1945. http://www.milhist.dk/soldaten/tolstrup/tolstrup.htm
  Var også en del af den Danske forening, kan læses her på side 13 http://www.dendanskeforening.dk/files/files/svig.zip iøvrigt en rigtig øjenåbner af en bog, den beskriver i detaljer mediernes fordrejning af virkeligheden.

  Kommentar by Lars H — 6. maj 2010 @ 20:43

 24. Skuespil er en kunst.
  Nogle formår udøvelsen- som udi andre kunster- bedre end andre.

  Kommentar by Peter Buch — 6. maj 2010 @ 20:52

 25. Skuespil er en kunst. Nogle formår udøvelsen- som udi andre kunster- bedre end andre.

  Kommentar by Peter Buch — 6. maj 2010 @ 20:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper