19. oktober 2004

Poul Høi konkluderer på basis af venstreradikale tvangstanker: Bush var radiostyret

Det foreløbige lavpunkt i Berlingske Tidendes dækning af den amerikanske valgkamp kom i torsdags. Poul Høi supplerer sin tidligere aflirede indymedia-myte, med oplysninger fra en Salon-artikel – som redaktionen vælger at smide på forsiden. Ringere kan det ikke blive.

Var det ikke for Groft Sagt-spalterne og debatsiderne, så kunne man jo ligeså godt købe Inflamation. Militærekspert: Bushs bule var radiosender – et studie i venstreorienteret spin. Indymedia-typerne digter, Kerry-avisene skriver lidt om det – og en af de mere onde journalister på liberale Salon går hele vejen – Bush var i forbindelse med Karl Rove. Han har snakket med en skrædder, så det må passe – tænkte Cavlingpris-vinderen Poul Høi… Forfatteren til Høis kilde, er ingen ringere end Dave Lindorff – en mand der sidste år skrev en artikelserie om lighederne mellem Bush og Hitler, og det er det niveau vi befinder os på. Her et citat fra Bush and Hitler – a strategy of fear (Counterpunch 1/2-03): “It’s going a bit far to compare the Bush of 2003 to the Hitler of 1933. Bush simply is not the orator that Hitler was…”. Citatet er fundet via et online Bush-Hitler-arkiv, men har været på Fox der også her finder sin berettigelse.

At så skrædderen Georges de Paris, der lavede Bushs jakkesæt – ikke ser noget unaturligt ved ‘bulen’, det finder Høi ikke nødvendigt at fortælle. Høi tror tydeligvis på myten, baseret på: “en besynderlig firkantet udbuling mellem skulderbladene”. Samme gør en Mikkel Olsen baseret på “bulen … [der] sidder under skulderbladene, og … midt på ryggen” – jeg har tidligere læst en der beskrev bulen som værende trekantet.

Jeg kan i sagens natur ikke vide hvad der er sandt. Det er måske blot en fold i jakken, en sikkerhedsvest eller noget helt tredje. Personligt hælder jeg dog mest til følgende teori luftet på Free Republics debatforum: “I think the bulge in Bush’s pocket was a copy of ‘Halliburton’s Secret Plan to Draft Every Child Into A War For Oil So We Don’t Have To Fund After School Programs And Can Continue To Destroy The Environment By Turning Our Backs On Our Traditional Allies In The International Community While Ignoring The Scientific Benefits Of Embreyonic Stem Cell Research’ by Karl Rove, published by Fox News.”

Nå, spøg til side. Propagandaen virker efter hensigten:

Oploadet Kl. 09:06 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. Efter lovende og sjældent set (for dansk presse) udogmatiske takter er Poul Høi nu officielt i frit fald mod den journalistiske bund, hvor Klaus Justsen venter på at modtage ham med åbne arme. Måske konkurrerer de om, hvem der kan skrive mest af efter Kevin Drums Atlantic Monthly.

    Kan man mon inddrage Høis Cavling med tilbagevirkende kraft? Det virker, som om han med al sin energi har sig for at føre kampagne for Kerry. I Danmark af alle steder. Spar på kræfterne, Poul. Din indsats hælper ikke senatoren fra Massachusetts en hujende… ja, udfyld selv.

    “Radiobulen” burde for længst være død. Har Høi ikke set det to år gamle billede af den sagnomspundne trekant/firkant på ryggen af Bush, mens hans sidder i t-shirt i en bil i Texas?

    Selvfølgelig er det sjovt at fabulere og spekulere, og læserne æder det sikkert råt. Men mon ikke sandheden bare er, at Bush bruger et eller andet plastic- eller metalaggregat for at forebygge en begyndende tendens til pukkelryggethed eller et skulderproblem. Eller også ser hans ryg bare såden ud.

    Kommentar by Sargsian — 19. oktober 2004 @ 22:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper