19. maj 2010

Ayaan Hirsi Ali: “Islam retfærdiggør undertrykkelsen af kvinder og alle former for vold…”

Et citat fra Nomaden af Ayaan Hirsi Ali.

“Nogle mennesker i Vesten – ikke blot multikulturalister, men også de socialister og kristne, som mener, at der er en al for stor grad af frihed i Vesten – beundrer det, de ser som uskyld hos disse indvandrere, der kommer langt væk fra. De beundrer deres renhed, deres tilsyneladende engagement i familieværdier og kulturtraditioner. Når multikulturalisterne bruger ordet mangfoldighed, antager de, at indvandrerne på en eller anden måde vil kunne bevare deres traditionelle kultur inden for en vestlig livsstil og et vestligt værdisystem – lidt ligesom når et primitivt billedskærerarbejde udstilles som et eksotisk indslag på et tjekket, nyt museum. Uheldigvis for Vesten afviser radikale islamister enhver form for mangfoldighed; Islam retfærdiggør undertrykkelsen af kvinder og alle former for vold, herunder børneægteskaber og voldtægt i ægteskaber. Vesten burde udrydde en sådan praksis fra sine egne samfund og fordømme den alle andre steder på kloden, hvor den finder sted. Men vi kan ikke gøre det, hvis vi ikke erkender, at der er noget galt med en religion, der retfærdiggør den form for undertrykkelse. (Ayaan Hirsi Ali, Nomaden, 2010. S. 239)

Oploadet Kl. 17:13 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14835/trackback

26 Comments »

 1. Man fornemmer tydeligt, at Hirsi Ali er liberal i den klassiske forstand.

  Jeg er dybt taknemlig overfor Hirsi Ali fordi hun, modsat mange andre såkaldte “liberale” i Danmark og Vesten generelt(Uffe El-imam etc.), ikke har forrådt den liberale ide.

  Jeg bøjer mig ydmygt i støvet for dig Ayaan – gid du dog blot var formand for partiet Venstre. Så kan det være jeg ville begynde at stemme på dem igen.

  Kommentar by Mackety — 19. maj 2010 @ 17:28

 2. Ayan Hirsi Ali er en usædvanlig velbegavet og velartikuleret person, som til fulde har forstået islams natur, og som evner at formidle denne indsigt. Hvorfor er der dog så mange tåber blandt den lovgivende forsamling, som er blinde for hendes overvældende argumenter? Gid vi kunne slippe for deres multikulturelle eurokratiske tyranni.

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2010 @ 17:39

 3. Hun er pænt skarp, og modig som få.

  Det kan ikke undgå at smitte af min opfattelse af hendes fysik; hun fremstår for mig som en utrolig flot, stærk kvinde.

  Kommentar by Johnny Dolly Doe — 19. maj 2010 @ 18:53

 4. Husk at Stop islamiseringen af Danmark afholder demonstration i Ålborg fredag den 21., mod de hadspredende moskeer:
  http://siad.wordpress.com/2010/05/18/demonstrationsrute-nu-fastlagt-i-aalborg/

  Kommentar by Islambert — 19. maj 2010 @ 19:31

 5. Hun kaldes ekstremist, hvorfor man så ikke behøver tage hende alvorligt. Så med det argument,taler hun desværre for døve ører hos dem, som virkelig ville have gode af at lytte til hende. Fantastisk kvinde i en urimelig kamp for frihed og demokrati.

  Kommentar by Pernille Bendixen — 19. maj 2010 @ 20:04

 6. Gode råd til en fortvivlet muslimah

  http://islamic.dk/forum/viewtopic.php?f=2&t=514963&start=0&st=0&sk=t&sd=a

  Kommentar by BE — 19. maj 2010 @ 20:30

 7. Eller for å sitere Daniel Greenfield (sultanknish.blogspot.com – min oversettelse):

  “Denne spredningen av islam over hele verden har blitt hjulpet av og gjort mulig ved Den første verdens kjærlighet til multikulturalisme og mangeartethet. Men historien viser at det ikke finnes noen sikrere måte å ødelegge kulturell og religiøs forskjellighet, enn å blande islam i det hele. Tanken om at islam kan være en del av et multikulturelt samfunn er like dum som tanken å sette ut pirayaer i et akvarium for å oppnå et mangfold av raser. Fordi islam simpelthen ikke deltar i økologien av multikulturelle samfunn. Den er et rovdyr som forbruker og ødelegger kulturer og trosretninger, og etterlater seg kun lik og skremte ofre i sitt kjølvann.”

  Kommentar by Willy Gjøsund — 19. maj 2010 @ 20:38

 8. Hun er et ualmindeligt menneske , og ditto begavet, samt en smuk kvinde. En sjældenhed, ud over alle grænser. Hun besidder tilmed, en retfærdig og sandfærdig, uselvisk kampånd. En Guds gave til menneskeheden, hvis der med Gud, absolut menes, en god og barmhjertig en af slagsen. Og ikke en Gud, der handler og regerer, som en Satan. Altså, en krigsgud, med Jihad, Sharia, Stening, afhugning af legemsdele, og adskillelse af hovedet fra kroppen. Med et Racehad, imod jøder, vantro, bøsser osv.
  Puttende kvinder og små piger, i heldækkende kropstelte. Skamfering af unge pigers kønsorganer. Samt heltedyrkelse af en gammel afdød kamel ridende, terroriserende ørkenbandit. Når jeg, en forholdsvis kristen gammeldansker, formaster mig til, at sige sandheden, lige ud, som denne heltinde, også gør det, så siger Eurabiens Eneherskende, såkaldte menneskerettighedsjurister, at hun og jeg, er RACISTER? FUCK DEM, herfra og til helvedet, fristes man til at SKRIGE.

  Kommentar by ReligionForbudt — 19. maj 2010 @ 20:43

 9. I dag er First Annual Everybody Draw Mohammad Day. Kim, du er hermed opfordret til at blogge om begivenheden. Læsere, I er hermed opfordret til at deltage i begivenheden.

  http://reason.com/blog/2010/04/23/first-annual-everybody-draw-mo

  Kommentar by WilliamJansen — 19. maj 2010 @ 23:03

 10. Nomaden kaldes bogen af Hirsi Ali. Det viser meget godt hendes tilværelse i et såkaldt multikulturelt ideologisk Vesten, der for en stor dels vedkommende har det påfaldende svært med at give plads – og bolig og hjem – til en religionskritisk sort afrikansk kvinde. Det er da ironisk at det er en afrikansk kvinde der nu forsøger at få os vesterlændinge til at vågne op. haha..

  Men en kæmpe stor tak til Hirsi Ali fra mig. Og hold da helt op hvor er hun bare en flot og stærk kvinde.

  Kommentar by Liva — 19. maj 2010 @ 23:34

 11. Ja, Hirsi er en smuk kvinde, stærk og hun er MODIG !

  Med hele mørkemænds-korets forbandelser og trusler smidt efter sig og med tanker på hvordan det er gået andre som har stillet sig kritisk an overfor den hadefulde ideologi islam, så skal man være udstyret med et betydeligt mod for at fortsætte modstanden!

  Og samtidig, rundt omkring i Europas lande befinder der sig toppolitikere der ikke tør andet end at bøje i knæene overfor islams repræsentanter og det uanset om det drejer sig om dens gadedrenge, der forpester dagligdagen for almindelige mennesker eller det handler om en Tariq Ramadan.

  Det ER patetisk !

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. maj 2010 @ 00:35

 12. Hirsi for president!

  Kommentar by Sverre Kandevang — 20. maj 2010 @ 00:57

 13. Fantastisk god bog Ayaan Hirsi Ali har skrevet, den burde være med i folkeskolens pensum.
  Underligt som vensterfløjen “bevidst” overser denne begavede kvinde, de burde da om nogen tage imod denne kvinde med kys hånd, hvis de ellers mener noget med deres floskler om ligestilling. Men nej, vensterfløjen er gået hen og blevet religiøse og forkæmper for kvindeundertrykkelse, det vel ikke forkert at sige vensterfløjen forlængst har overskredet holdbarheds datoen og burde kasseres, som forældet bakterie angrebet levn fra fortiden, som straks bør smides ud!
  Istedt for at tvangsforflytte eleverne i folkeskolen som vensterfløjen vil, så syntes jeg, det bedre at tvangsforflytte “Not in my backyard” vensterfløjs politikkerne ud i de muslimske ghettoer.

  Kommentar by li — 20. maj 2010 @ 07:35

 14. […] http://www.uriasposten.net/?p=14835#comments […]

  Pingback by Kunstavisen » Blog Archive » Ayaan Hirsi Ali: Islam retfærdiggør undertrykkelsen af kvinder og alle former for vold… — 20. maj 2010 @ 08:26

 15. Man kan så sammenligne Ayaan Hirsi Ali med f.eks. “realisten Morten”, som vel er et typisk produkt af det danske post-1968 uddannelses- og opdragelsessystem.

  Kommentar by Gunnar Biering — 20. maj 2010 @ 08:35

 16. “”Gode råd til en fortvivlet muslimah
  http://islamic.dk/forum/viewtopic.php?f=2&t=514963&start=0&st=0&sk=t&sd=a
  Kommentar af BE — onsdag 19. maj 2010 @ 20:30 “”

  spændende og underholdende tråd du har fundet der, takker

  tør vædde på det er en dansk konvertit.
  Hun skriver om manden: “..kalder min mor for luder osv..”
  Det ville en muslimsk mand næppe sige om en muslimsk moder.

  Kommentar by poul sørensen — 20. maj 2010 @ 10:43

 17. mit indtryk af hende fra omtale ændredes totalt da jeg læste hendes texter og hørte hendes interviews.

  Hun har viden og erfaring som få , nuaceret og velartikuleret som ingen anden.
  JEg har læst hende og Khader blive sammenlignet, kan godt li Khader for hans fighting spirit, men Ayaan Hirsi Ali er i en helt helt anden klasse.

  Kommentar by poul sørensen — 20. maj 2010 @ 10:46

 18. => 6

  Bortset fra, at det er en uhyggelig beretning, så er det faktisk opløftende at opleve, hvor velformulerede, velskrivende og reflekterende de nydanske piger/kvinder er på dette forum.

  De udgør en voldsom kontrast til de brødre og fætre, man oplever her og på lignende fora. Deres ubehjælpsomme sms-dansk rækker sjældent til meget mere end trusler og seksuelt orienterede ukvemsord.

  Kommentar by Frede — 20. maj 2010 @ 11:12

 19. 12

  Ja, det tænkte jeg også. Hirsi Ali som USA præsident. :)

  Se det for dig: To fotos ved siden af hinanden: Billedet af den nuværende USA præsident, der knæler for mullaher og sheiker – og så ved siden af – et foto som oven viste af Hirsi Ali. Næh, det var et forkert valg at den nuværende præsident (bukke og skrabe for religion) kom til magten i USA.

  Kommentar by Liva — 20. maj 2010 @ 13:49

 20. Goog gog gog gog, er jeg ikke interessant

  Kommentar by Anonym — 20. maj 2010 @ 15:45

 21. det hedder da Google, og det er interessant

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2010 @ 20:26

 22. 19. “Hirsi Ali som USA præsident”

  God ide. Og Obama har nu vist, at det ikke er nødvendigt at have bevis paa fødsel i landet.

  Kommentar by marius — 20. maj 2010 @ 22:22

 23. OT – eller måske lidt apropos da nu Obama er nævnt ovenfor:

  Aktuelt fra Daily News, en New York tabloid: http://www.nydailynews.com

  “Plan for mosque near World Trade Center site moves ahead”

  “Tea Party leader Mark Williams says Muslims worship a ‘monkey god’, blasts Ground Zero mosque”

  “Tea Party Express leader Mark Williams says ’sorry’ – to Hindus – for slamming Muslim’s ‘monkey god'”

  Morsom debat, den ser ud til at udvikle sig. Ikke uventet en hel del aggressiv apologi og nedskydning af budbringeren; selvom han har sagt undskyld – til hinduerne :-)

  Kommentar by monse — 21. maj 2010 @ 00:11

 24. I er så latterlige herinde; et studie i tåbelighed og dumhed

  Kommentar by BumBumbambo — 21. maj 2010 @ 01:22

 25. “I er så latterlige herinde; et studie i tåbelighed og dumhed”

  Av-Av-Av… Dén sved…..

  Jeg tror Uriasposten bliver nødt til at lukke og slukke nu.

  Kommentar by BE — 21. maj 2010 @ 04:41

 26. “I er så latterlige herinde; et studie i tåbelighed og dumhed”

  Modsat landsbytossen, der skriver one-liners uden argumenter på en blog for folk han tydeligvis hader ?

  OK, hils i rød stue, TABER

  Kommentar by DaLi — 21. maj 2010 @ 10:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper