22. maj 2010

‘Initiativet for Mangfoldighed’ i Aalborg: “Anders på krykker, vi vil ha’ Anders på krykker”

Fredag eftermiddag demonstrerede Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) i Aalborg mod kønslemlæstelse, og vanen tro medførte det grove reaktioner fra partiets modstandere, hvilket vil sige stort set alle. “Det var efter alt at dømme kun politiets massive tilstedeværelse, der forhindrede et større slagsmål”, skriver Nordjyske, og fortæller så historien om hvorledes en gruppe på 15 islam-modstandere anført af Anders Gravers, blev truet på livet af muslimer og autonome sekunderet af en politiker fra Det Radikale Venstre.

Fra Nordjyske – Tre anholdt under moské-demonstration.

“I forbindelse med SIADs demonstration havde en anden gruppering under navnet Initiativet for Mangfoldighed i Aalborg arrangeret en moddemonstration, som af politiet var blevet tildelt en rute på forsvarlig afstand af SIAD-folkene.

Alligevel kom de to grupperinger altså helt tæt på hinanden, hvilket førte til byger af kampråb som “ingen moskeer i vores gader”, “ingen racister i vores gader” og “Anders på krykker, vi vil ha’ Anders på krykker”.”

Fra Nordjyske – Masser af had i Aalborgs gader.

“Allerede i Nørregade blev Anders Gravers og hans folk mødt af ophidsede tilråb fra unge muslimer og deres danske støtter, og gågaden var pludselig fyldt med meldinger som “fucking racist, mand” og “din luder, mand”…

– I gemmer jer bag politiet, røvhuller, blev der råbt, inden adskillige af moddemonstranterne via alternative ruter igen kom i kontakt med Anders Gravers oppe i gågaden…”

Et interview med mod-demonstrationens Esben Obeling fortjener gengivelse.

Nordjyske: Ifølge SIAD handler deres demonstration om, at imamen i Danmarksgade har talt for lemlæstelse af små piger – gør det indtryk på dig?

Esben Obeling: Det er ikke rart at høre, og jeg tager afstand fra lemlæstelser. Det kan godt være, at imamen mener det, men det må vi ligesom acceptere. Det er jo de præmisser, de har.

En væsentlig detalje ignoreres af Nordjyske, men fremgår af TV2Nord, og uddybes på SIAD’s hjemmeside. De tre anholdte var nationalsocialister fra DNSB, der ligesom enkeltstående antisemitter på højrefløjen, gennem længere tid har følt sig provokeret af SIAD’s pro-israelske og antiracistiske udgangspunkt.

“Antifa havde ligesom nazisterne forberedt sig på rå vold. Man havde gemt en ladning jernrør i en baggård, men SIADs sikkerhed kunne fortælle politiet hvor de kunne hente våbene…

Da demonstrationen bevægede sig væk fra Frederiks Torv og op ad Klokkestøbergade, sprang nazisterne ind foran demonstrationen og prøvede at få fat i Anders Gravers, men de blev igen skubbet til vægs og demonstrationen fortsatte op til sit slutpunkt…

Efter demonstrationen løb et par hundrede muslimer og Antifa rundt i Aalborg og ledte efter demonstrationsdeltagere, men så vidt vides fik de ikke fat i nogen.”

(Daniel Carlsen, DNSB; Facebook)

Mere.

 • 22/5-10 Eticha – Og præsten holdt en tale… (referat).
 • Oploadet Kl. 23:50 af Kim Møller — Direkte link71 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/14950/trackback

  71 Comments »

  1. SIAD er imod muslimer.
   Nazierne er imod SIAD.
   Nazierne er imod muslimer, jøder, negere og lignende.
   Muslimerne er imod alle.
   Venstrefløjstosserne er imod alle der er imod alt det de ikke selv er imod.

   Min påstand: Hårdt fysisk arbejde i en arbejdslejr ville gøre alle parter for trætte til at lave ballade og dermed kunne vi andre få noget ro.

   Kommentar by Tolder — 23. maj 2010 @ 00:56

  2. Hvorfor, være bange for sølle fem procent af ‘befolkningen’? Og de sølle, godt halvtreds procent, der mere eller mindre støtter, de første fem procent? Hvorledes kan det være, at der kun er femten danskere, der er modige nok, til at demonstrerer mod de førstnævnte? Hvis man er, bare lidt bange, for de fem procent, kaldes man straks, islamofob, og gang på gang, RACIST. Smid dem alle sammen i en arbejdslejr, så vi kan få os noget ro? Hvorfor, er SIAD kun femten mand høj? Er de forkert på den? Selvom, de jo helt soleklart, har ret. Inden længe, er de fem procent, kun vokset til tyve. Og deres danske sympatisører, der føler sig frelste, som den radikal politiker, samt andre overfeminiserede taskedamer med dem, er vokset til en uanet størrelse. Dem de støtter, vil i sidste ende, ikke vide af dem, om de så konverterede. Dhimmitude grimme, som de jo helt åbenlyst er? Med en sådan flok landsforrædere, ser vi nu, en ‘lys’ fremtid i møde. Stakkels børnebørn, stakkels børn, for det er for længst kørt af sporet. Vi snakker os selv ihjel, i en Envejs Dialog, som bare fanden, det skal fedt hjælpe. Der bliver, og er allerede, kamp i vore gader. Og vi sidder, bare på rumpetten, drikker kaffe, og skriver, eller snakker, i et langt væk. VÅGN DOG OP!

   Kommentar by ReligionForbudt — 23. maj 2010 @ 01:56

  3. Forstår godt at Gravers blev sur,da de ville vifte med
   det skide Naziflag.
   Hvorfor skulle de blande sig?
   De ved jo at SIAD er pro jødisk,så det kan kun give ballede

   @ReligionForbudt: Tror godt SIAD kunne samle flere,men mange
   er nok bange for repressalier af f.eks den yderste venstrefløj.
   De to parter hader jo hinanden
   Godt der er nogen der er modige !

   Kommentar by POP — 23. maj 2010 @ 02:12

  4. I dyreriget, er der Rovdyr, og så dem, Rovdyret er født til at jage. Selvom, de jagede dyr, er langt flere i antal, end Rovdyret, så Magter de ikke kampen. For deres øjne, sidder på siden af deres hoveder. Derfor, ser de sig ikke rigtigt tilbage, og ej heller, fremad, men kun skarpt til siderne. Til Venstre og Højre, og de kan kun stå der, og glo fåret, i deres midte. Eller stikke halen mellem benene.

   Kommentar by ReligionForbudt — 23. maj 2010 @ 02:46

  5. Mennesket, er egentligt et Rovdyr, men har under tiden, bildt sig noget andet ind. Eller ophøjet sig selv til at være blind. I forsøget på, den reneste utopi, at flytte sine humane øjne, om på siden af hovedet.

   Kommentar by ReligionForbudt — 23. maj 2010 @ 02:53

  6. Så vidt jeg ved og hvad jeg har fået forklaret, så prøvede de her DNSB folk at hijacke demonstrationen og overskygge SIAD’s budskab. Da de foldede deres banner ud med hagekors, blev Anders Gravers vred og styrtede hen mod dem for at fjerne deres banner. Det kom til skubberi og tre DNSB folk blev anholdt.

   Kommentar by Fenris — 23. maj 2010 @ 03:03

  7. […] Her er nogle subjekter der lugter langt væk af bestilt arbejde. Selv om mere autentiske Nationalsocialister dog også på egen hånd kan finde på at ødelægge andres demonstrationer ved at flyve deres faner og symboler. […]

   Pingback by Arizona - Pinal County: Politimand skudt med AK47 af illegale fremmede » Balder Blog — 23. maj 2010 @ 06:26

  8. […] Her er nogle subjekter der lugter langt væk af bestilt arbejde. Selv om mere autentiske Nationalsocialister dog også på egen hånd kan finde på at ødelægge andres demonstrationer ved at flyve deres faner og symboler. […]

   Pingback by Arizona - Pinal County: Politimand skudt med AK47 af illegale fremmede » Balder Blog — 23. maj 2010 @ 06:26

  9. Antifanterne, muslimerne og Jonnis håndfuld er jo heller ikke de hurtigste knallerter på kajen. Det kompenserer de så for med vold og voldelige tilråb og trusler.

   Kommentar by hp — 23. maj 2010 @ 07:29

  10. stakkels Anders Gravers, BÅDE nazister og kommunister vil have fat i ham

   Kommentar by poul sørensen — 23. maj 2010 @ 07:56

  11. Som før gjort på den her side, så lad os finde parallen til 30erne – men hvem er i dag vores antikrist, vores apokalybtiske omstyrtning og udslettelse?

   Kommunisterne kan det ikke være, de overstiger i antal ikke de 5000 abonnenter på Information.
   Jonny Skrårem kan det heller ikke være, hans proselytter overstiger i antal ikke 500.
   Rockere? De blander sig ikke i politik.

   Tilbage er der kun vores muslimske “venner”, i nuværende antal ca. 500.000. Støjende, voldelige, religiøs ensporet, utilpassede nasserøve og platugler, en direkte trussel mod alt, hvad vi forstår ved demokrati.

   Hvordan kan det være så svært, det der med at åbne øjnene? Er der for mange smarte sagfører og offentlige ansatte, der lever af dem?

   Kommentar by Bodil — 23. maj 2010 @ 07:57

  12. Det er fremstillet flere steder, at Anders Gravers blev overfaldet af DNSB aktivisterne. Det er dog ikke sandt.

   Ifølge DNSB’s leder Jonni Hansen, var der mødt 5-6 DNSB aktivister op med et banner, for at vise at ikke kun SIAD er imod moskéer.

   Da Gravers så banneret, blev det for meget for ham. Gravers ville hive banneret ud af hænderne på aktivisterne. Det fik DNSB’erne til at skubbe Gravers, der faldt om på jorden.

   Politiet tog en hurtig beslutning og anholdte så tre DNSB aktivister. De tre anholdte er kun sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og altså ikke sigtet for hverken overfald eller vold.

   Eftersom det var SIADs demonstration, kunne Gravers have valgt at snakke med politiets indsatsleder der stod i nærheden. Så kunne politiet evt. fjerne de aktivister som Gravers anser som modstander eller fjender, ligesom politiet holdte moddemonstranterne på afstand.

   Billedet som I selv bringer her, viser tydeligt hvordan Gravers og DNSB aktivisterne hiver i banneret fra hver sin side. Jeg ser det sådan, at det ikke var DNSB aktivisterne intensioner om at overfalde eller slå Anders Gravers ned.

   Jeg var tilstede under hele demonstrationen. Artiklen er baseret på original research:
   http://www.demotix.com/news/336019/stop-islamisation-denmark-demonstrate-against-mosques

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 10:05

  13. Det er der mere, end noget om, det med de smarte rurister/sagførerer. Men dette, at det kun er muslimerne, der løber skrigende og hærgende gennem vore gader, det synes jeg nu ikke, passer helt. Danmark, er langt mere rødt, end godt er. Se på Gucci-Helle & ham der Smart-Guy-Villy-Smøre-Smil, de Radigale, samt Enhedslisten, og ikke mindst dem, de såkaldt borgerlige, der i praksis fører de rødes politik? Og dem alle tilsammen, der ikke gør en hudende fis, ved den tiltagende islamisering. Nok nærmere, tvært imod. Og så er der os, der kalder os folket, vi har jo selv stemt, på hele borgermusikken. Vi er tilligemed, opdraget til, at opfører os ordentligt. Altså, vende den anden kind til. så at sige. Magthavernes ønskedrøm, at have folket, i sin hule hånd. Det bidder sig selv i halen. For vi er igennem årene, blevet godt og grundigt hjernevasket, af FN, EU, Menneskerettighederne, Godhedsmenneskeindustrien, og man kunne blive ved. Jeg er barnet, der siger: “Han har jo ingen tøj på!”

   Kommentar by ReligionForbudt — 23. maj 2010 @ 10:15

  14. SIAD=Stop Islamiserngen Af Danmark, har givetvis mange sympatisører. Formålet med de autonomes, Antifas, 2G-ernes, DNSBs og Det Radikale Venstres voldsprægede moddemonstration var givetvis at skræmme de mange SIAD-sympatisører fra at “komme ud af busken”. Så det lader vær med. Vold virker.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. maj 2010 @ 10:16

  15. Formålet med de autonomes, Antifas, 2G-ernes, DNSBs og Det Radikale Venstres voldsprægede moddemonstration var givetvis at skræmme de mange SIAD-sympatisører fra at “komme ud af busken”. Så det lader vi vær med. Vold virker, desværre. Hvis voldsspiralen skal stoppes skulle alle autonome, Antifa, 2G-erne, DNSB og Det Radikale Venstre, der deltog, have været arresteret og straffet hårdt f.eks med 2 måneders ubetinget fængsel med hårdt fysisk arbejde.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. maj 2010 @ 10:21

  16. Daniel Nyboe Andersen, byrådsmedlem for de Radikale i Aalborg, deltog ikke i noget voldeligt optog mod SIAD. Han var blot – ligesom så mange andre gange ved andre begivenheder – inviteret til at holde en tale ved en fredelig demonstration på Louise Plads.

   DNSB var ikke mødt op for at bekæmpe SIAD, men for at vise deres støtte til at lukke moskéer i Danmark.

   Ret skal være ret, uanset hvad man måtte mene om de forskellige mennesker eller grupperinger.

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 10:51

  17. #2 rigtigt mand. Imens kan i sidde og snakke videre, mens vores elskede land synker længere ned i mosen. Føj

   Kommentar by Henrik Hardrade — 23. maj 2010 @ 11:22

  18. Såvidt jeg ved var SIADs demonstration lovligt anmeldt, mens moddemonstrationerne var uanmeldte og dermed ulovlige? Hvad Daniel Nyboe Andersen, byrådsmedlem for de Radikale i Aalborg, og DNSB lavede er åbenbart uklart?

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. maj 2010 @ 11:28

  19. Det komiske ved Initiativet for Mangfoldighed er jo, at man ikke kan tolerere en lille delmængede i mangfoldigheden, der er modstander af at mangfoldigheden på sigt opløses i islam og bliver til monoenfoldighed. Det sørgelige er, at de ikke kan fatte, at de bruger deres frihed til ikke bare at kvæle friheden for andre, men på sigt også deres egen.

   Kommentar by Menig 442 — 23. maj 2010 @ 11:44

  20. #18
   Daniel Nyboe Andersens tale blev holdt ved en demonstration på Louise Plads i Aalborg, ved en lovlig anmeldt og fredelig demonstration. En præst var også inviteret til at holde en tale. Arrangørerne gik under navnet Initiativet for Mangfoldighed. Arrangørerne og talerne kan ikke stilles til ansvar for hvad der ellers skete i byen.

   Modsat hvad SIAD skriver på deres hjemmeside, var Daniel Nyboe ikke arrangør af denne demonstration.

   Ifølge mine kilder, herunder DNSB’s leder Jonni Hansen, ville DNSB aktivister deltage sammen med SIAD, for at vise at SIAD ikke er de eneste der er imod moskéer. På SIAD’s hjemmeside fremstår det sådan, at DNSB, venstrefløjsaktivister og nogle muslimer skulle arbejde sammen. Det er langt fra sandheden. Eftersom DNSB er racister, ud fra den originale gammeldags definition, ville de aldrig samarbejde med dem de anser som “racefremmede”.

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 11:52

  21. Der må da være en ledig lagerhal et eller andet sted i 9000, hvor sinkerne kan få lov til at prygle livet af hinanden, DNSB, Antifa og de åh-så-racistisk-forfulgte “unge” (you know who).

   Last men standing kan blive kørt til Aalborg og fløjet til Afghanistan, hvor de kan gøre nytte for de stakkels lokale – Som manuelle minerydder kun bevæbnet med knæbeskyttere, bajonet og solhat.

   Så skal vi nok se, hvor farlige de er.

   Kommentar by DaLi — 23. maj 2010 @ 12:06

  22. >Simon Wedege. OK, der er langt til Ålborg herfra. Det er jo lovligt at være modstander af moskeer i Danmark og demonstrere for det synspunkt. De voldelige aktioner og lovlige moddemonstrationer må have haft til formål at skræmme evt. sympatisører af SIAD til ikke at komme ud af busken og blive væk. Dem, der udførte de ulovlige voldelige aktioner mod SIAD og dem, der mødte op til de anmeldte og lovlige moddemonstrationer mod SIAD, kunne jo bare have holdt en multi-kulti demonstration en anden dag, hvis de havde haft demokratisk sindelag?

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. maj 2010 @ 12:28

  23. @ 18 Simon Wedege

   “Eftersom DNSB er racister, ud fra den originale gammeldags definition, ville de aldrig samarbejde med dem de anser som “racefremmede”.”

   Det er muligt at du har ret, når det kommer til samarbejde i Danmark, men det er da vist ikke nogen hemmelighed, at DNSB havde et fint forhold til Saddam Hussein og vistnok endda var i Irak for at fejre hans fødselsdag. Om ikke andet har DNSB jødehadet og Hitler-tilbedelsen til fælles med mange muslimer.
   Så, som i så mange andre henseender, går ideologien foran racen.

   Kommentar by Anonym — 23. maj 2010 @ 12:36

  24. @ 18 Simon Wedege

   “Eftersom DNSB er racister, ud fra den originale gammeldags definition, ville de aldrig samarbejde med dem de anser som “racefremmede”.”

   Det er muligt at du har ret, når det kommer til samarbejde i Danmark, men det er da vist ikke nogen hemmelighed, at DNSB havde et fint forhold til Saddam Hussein og vistnok endda var i Irak for at fejre hans fødselsdag. Om ikke andet har DNSB jødehadet og Hitler-tilbedelsen til fælles med mange muslimer.
   Så, som i så mange andre henseender, går ideologien foran racen.

   Kommentar by Maja — 23. maj 2010 @ 12:36

  25. #22
   “Det er jo lovligt at være modstander af moskeer i Danmark og demonstrere for det synspunkt.”

   Naturligvis er det lovligt at demonstrere for sine synspunkter. Ligefrem at ville forbyde moskéer er en mere kompliceret sag, da grundloven sikrer andres troenes ret til at samles. I sidste ende er det en politisk sag, som skal gennem jurister og evt. dommere, hvis SIAD vil opnå deres mål med, at forbyde alle moskéer i Danmark.

   “De voldelige aktioner og lovlige moddemonstrationer må have haft til formål at skræmme evt. sympatisører af SIAD til ikke at komme ud af busken og blive væk.”

   Det må du spørge dem om. Det vil jeg ikke spekulere nærmere over eller komme med forklaringer jeg ikke har belæg for.

   “Dem, der udførte de ulovlige voldelige aktioner mod SIAD og dem, der mødte op til de anmeldte og lovlige moddemonstrationer mod SIAD, kunne jo bare have holdt en multi-kulti demonstration en anden dag, hvis de havde haft demokratisk sindelag?”

   Jeg mener ikke det er fair, at sætte den uanmeldte demonstration i samme bås som den anmeldte.

   Den anmeldte og lovlige moddemonstration havde ingen intensioner om, at opnå en konfrontation med SIAD demonstranterne. Her gjorde man blot ligesom SIAD, nemlig at give udtryk for sine synspunkter, på demokratisk vis.

   Hvis det skulle være endnu mere demokratisk – for SIAD/SIOE vil jo i Folketinget – så havde man en dialog med hinanden.

   Formanden for SIAD, Anders Gravers, har dog udtalt til undertegnede, at han på ingen måde vil føre en dialog med danske muslimer.

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 12:42

  26. #23
   “… men det er da vist ikke nogen hemmelighed, at DNSB havde et fint forhold til Saddam Hussein og vistnok endda var i Irak for at fejre hans fødselsdag.”

   Saddam Hussein var ikke fundamentalistisk muslim. Han var en brutal dikator, der endda slog tusindvis af sine egne borgere – muslimer – ihjel, fordi de ville gøre oprør mod Saddam.

   “Om ikke andet har DNSB jødehadet og Hitler-tilbedelsen til fælles med mange muslimer.
   Så, som i så mange andre henseender, går ideologien foran racen.”

   Fordi de har én enkelt ting tilfælles, er ikke ensbetydende med, at de samarbejder. Jeg har heller ikke set dokumentation for, at det skulle være tilfældet i Danmark.

   Både DNSB og Danmarks Nationale Front mener, at generne – hvad de anser som race-renhed – er mere vigtige end religion.

   ——–

   Jeg har skrevet en artikel om hændelsen med SIAD og DNSB på P77:
   http://www.p77.dk/radikalisering/69-radikalisering-danmark/255-tre-anholdte-var-dnsb-aktivister

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 12:55

  27. Simon Wedege:

   “Eftersom DNSB er racister, ud fra den originale gammeldags definition, ville de aldrig samarbejde med dem de anser som “racefremmede””

   Bare fordi du gerne vil have det til at være tilfældet, så passer det altså ikke nødvendigvis. Thomas Nakaba, der var halvt japaner, var aktivist for DNSB i mange år. Jonni-dregen har som nævnt også været på studietur i Irak, hvor man kunne samles om anti-semitismen.

   I sverige var politimorderen Jackie Arklöv nazi-aktivist i mange år uden at det at han var mulat var et problem. I England har British National Party samarbejdet en årrække med sorte nationalister og Gaddafis Libyen.

   Kommentar by Henrik — 23. maj 2010 @ 13:23

  28. #26
   “Bare fordi du gerne vil have det til at være tilfældet, så passer det altså ikke nødvendigvis.”

   Det er ikke fordi jeg vil have det. Det er min opfattelse af DNSB og Danmarks Nationale Front jeg giver udtryk for.

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 13:28

  29. […] også Uriaspostens omtale af demonstrationen Kategori: "Dhimmitude", […]

   Pingback by Og præsten holdt en tale… « Eticha.dk — 23. maj 2010 @ 13:44

  30. Gravers er som Glistrup i sin tid var, offer for de venstreorienteredes pøbelvælde; og pressens ligegyldighed for dette faktum. Hvis Hassan eller Ali får en torn i foden, er de på forsiden af samtlige aviser, og på tv-skærmen i halve timer ad gangen. Når almindelige mennesker, som har den frækhed, at sige deres meninger, bliver ofre for grov vold fra misundelsespøblen; er samme medier ikke bare stille, men desiderede ignorante. Det er en flov sag, at være dansker nu om dage.

   Kommentar by Nielsen — 23. maj 2010 @ 14:46

  31. de er alle gale…

   Kommentar by ivan johansen — 23. maj 2010 @ 14:52

  32. OK. Formålet for dem, der mødte op til de anmeldte og lovlige moddemonstrationer mod SIAD, var nok en form for intimidering, som vist også lykkedes. Uden denne intimidering var der måske 10 gange så mange, der var mødt op til SIADs demonstration mod moskebyggeriet? Gør ligesom i Schweits. Tag en hemmelig folkeafstemning om det og se, hvor mange modstandere, der er.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. maj 2010 @ 15:02

  33. Hvorfor stiller de ikke op i lokal politik og får indflydelse i deres hjembyers byggetilladelser i lokal områderne.
   De forsøger da at indsamle underskrifter til at stile op landsdækkende.
   Kan godt forstå at Gravers ikke vil ses sammen med et naziflag. For straks vl blitzene blinke og billedet med siad og nazi støtte stå som overskrifter.

   Kommentar by En mand ser rødt — 23. maj 2010 @ 15:30

  34. #31
   “Formålet for dem, der mødte op til de anmeldte og lovlige moddemonstrationer mod SIAD, var nok en form for intimidering, som vist også lykkedes. Uden denne intimidering var der måske 10 gange så mange, der var mødt op til SIADs demonstration mod moskebyggeriet?”

   Intimidering? Sådan tror jeg ikke det blev opfattet af deltagerne. Det var bestemt heller ikke min opfattelse. Der var en god blanding af mennesker – herunder forældre med børn – som næppe ønsker at komme i direkte konfrontation med SIAD. Det var ligesom SIAD’s demonstration i marts 2008, hvor en ligende lovlig anmeldt moddemonstration blev afholdt på samme sted.

   Intimideringen kommer fra en gruppe venstrefløjsaktivister, som ofte kommer fra København og Århus, der følger SIAD uanset hvor de demonstrerer, i uanmeldte og ulovlige demonstrationer.

   Jeg ved med sikkerhed, at politikeren Daniel Nyboe Andersen ikke ville deltage i en demonstration, der på nogen måde skulle opfordre til vold eller forfølgelse af nogen art. Hans meningstilkendegivelser gennem talen blev afholdt på ligeså demokratisk vis som Anders Gravers.

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 16:40

  35. Oversprøjt området med grise pis.
   Akkurat som da der var varskoet fælles bøn på rådhuspladsen i københavn og den blev oversprøjtet inden.

   Kommentar by Goofy — 23. maj 2010 @ 17:02

  36. Ligefrem at ville forbyde moskéer er en mere kompliceret sag, da grundloven sikrer andres troenes ret til at samles.

   Ja, men ikke uden betingelser. Vi tager lige Grundloven:

   § 67
   Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

   Der er et par interessante forbehold her. Øksemanden, der overfaldt Kurt Westergaard, var fast gæst i en moské i Aalborg. Herfra er klart foretaget noget, der strider imod den offentlige orden. Om der også er undervist noget, der gør det, bør undersøges nøje, ligesom det bør undersøges, om det egentlig er godt, at denne organisation får kommunale tilskud. Der synes ikke at komme noget godt ud af de penge.

   Begrebet sædeligheden eller den offentlige orden trænger hårdt til en præcisering, så vi f.eks. får skåret ud i pap, om racisme – f.eks. anti-semitisme – er dækket af denne vending. Hvis det er tilfældet, må vi kunne stille krav til islamiske organisationer om at tage (ubetinget!) afstand fra racistiske passager i koranen, erklære dem historiske, forældede, irrelevante, ubrugelige og forkerte.

   En helt anden sag er, at islam opstiller et lovsystem, der konkurrerer med det demokratiske system, som Grundloven definerer. Alene af den grund skal alt ‘islamisk’ undersøges for, om det modarbejder demokratiet i Danmark.

   De relevante værktøjer findes, de skal bare bruges.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 23. maj 2010 @ 18:00

  37. Synd at Anders tit bliver kaldt for et “Fjols”
   Han er en af de få danskere der har set faren

   Men det skal Pladderhumanisterne nok få ødelagt for ham…

   Kommentar by POP — 23. maj 2010 @ 18:49

  38. -> 36 Henrik R Clausen
   Med sædelighed forstår man sådan set moral, med offentlige orden forstår man lov og orden.

   Moralen er lidt svær. Men en lære om at det er i orden at lyve, snyde og bedrage eller på anden måde skade andre, vil være umoralsk. Inden for islam er tvang og frihedsberøvelse udbredt. Det udøves gennem informel kontrol, der indbefatter alt fra chikaner til trusler og vold. Tvangs- og arrangerede ægteskaber er sædvanligvis et resultat af sådan en kontrol. Islams lære om at kvinder skal underordne sig mænd, er efter min mening en usædelig lære.
   Racisme er som bekendt ulovligt og vil derfor stride mod den offentlige orden.

   Kommentar by Niels P. — 23. maj 2010 @ 19:33

  39. #36
   “Ja, men ikke uden betingelser. Vi tager lige Grundloven…”

   Selvfølgelig er der betingelser, ligesom der er betingelser for ytringsfriheden, pressefriheden og så mange andre friheder. Det har vi bl.a. en straffelov til. Alle vores friheder er ikke ubetinget.

   Anders Gravers påstår højt og tydeligt, at der foregår ulovligheder i moskéen i Danmarksgade, Aalborg. Hvis han har konkrete beviser for dette, så synes jeg han skulle gå til politiet. Det ville jeg da gøre, hvis jeg havde beviser for det, ligesom jeg håber alle andre borgere ville gøre.

   Ved SIAD’s informationsmateriale fremgik det i lang tid også, at moskéen modtager milliontilskud fra Aalborg kommune. Det har de dog ændret til “tusindsvis af kroner”. Der er bare den betingelse fra Aalborg kommune, at aktivitetstilskuddet og lokaletilskuddet IKKE må bruges til religiøse formål, herunder forkyndelse af religion. Samme regl gælder for alle trossamfund, der ikke hører under Folkekirken.

   Hvis ledelsen i moskéen bruger pengene til noget andet, så er det en sag for kommunen der kan i tilfælde af overtrædelse af kommunens regler, kræve det hele eller delvis beløbet tilbage. Så vidt jeg er orienteret – af mine kilder i Aalborg byråd – så er man fra kommunens side allerede ved at kigge på sagen, da det kom frem, at manden der ville dræbe Kurt Westergaard tidligere har været medlem af bestyrelsen i den pågældende moské.

   Min opfordring til SIAD ville være, at de i første omgang burde tælle til 10 og falde lidt til ro, før de skriver deres artikler i vrede efter demonstrationen.

   For det første skriver de, at den radikale politiker Daniel Nyboe Andersen var arrangør af demonstrationen. Det er ikke korrekt. For det andet skriver de, at Daniel Nyboe går ind for kønslemlæstelse. Det er heller ikke korrekt.

   Citat fra SIAD.dk:
   “Han havde som nævnt arrangeret en moddemonstration mod dem der er imod kønslemlæstelse og den simple logik må jo så være at han går ind for kønslemlæstelse.”

   Den kan vi også bruge den modsatte vej: “Anders Gravers er imod Daniel Nyboe Andersen. Daniel går ind for [indsæt selv et godt formål]. Dermed er Anders Gravers imod [det førnævnte gode formål].”

   SIAD skriver også, at DNSB samarbejder med venstrefløjsaktivister og muslimer.

   DNSB’s leder, Jonni Hansen, skriver følgende i en e-mail til mig i forbindelse med research til en artikel:
   “Jeg kan på det bestemteste afvise, at vi har haft samarbejde med marxister eller muhamedanere i forbindelse med SIAD-demonstrationen i Ålborg. Den påstand er fri fantasi. Vi har heller ikke overfaldet demonstrationen på ruten, sådan som Anders Gravers påstår.”

   Kommentar by Simon Wedege — 23. maj 2010 @ 22:35

  40. Mens AFA’s organiserede antidemokratiske fascisme og 1ste kolonne-islamisering udbreder sig i Aalborg, er her lidt dagligdag i Kbh, fra Døgnrapporten:

   Uorden, Rigshospitalet, Blegdamsvej

   Torsdag den 20. maj 2010 kl. 1247

   En angiveligt 28-årig mand, af anden etnisk herkomst, blev på Rigshospitalet afsløret i at forsøge at stjæle en computer.
   Manden blev meget aggressiv og forsøgte at løbe fra stedet, ved at skubbe til personalet og patienterne.

   Han sparkede endvidere til en barnevogn, hvori der befandt sig et barn.

   Han blev overmandet af vagtpersonalet på stedet og overgivet til politiet.
   Manden er angiveligt asylansøger i Sverige.

   Eventuelle henvendelser i sagen kan rettes til station Bellahøj.

   Uorden og stenkast mod politiet, Blågårds Plads

   Torsdag den 20. maj 2010 kl. 2125

   Politiets patruljer blev mødt med stenkast, hvorved en politimand blev ramt. Derud over blev der lagt cykler i gaden for hindre politiet i at komme ind i området, hvilket skete i forbindelse med at en af politiets patruljer havde forsøgt at standse en motorcykel.
   Der blev sat ind med en intensiveret patruljering i området.
   Det lykkedes ikke umiddelbart at finde gerningsmændene til stenkast.
   Ca. 1 time senere indgik der anmeldelse om, at en container var antændt i Stengade ved Folkets hus.
   Brandvæsenet rykkede ud sammen med politiets patrulje, som ved ankomsten blev ramt af en sten. Der opstod en bule i kølerhjelmen. Ingen politibetjente blev ramt.

   – Der er ingen grænse for, hvor lavt en muslim kan synke i sin afstumpethed.

   -Når AFA’s tude og råbekor kommer, kan man så ikke bruge nogle højttalere, der kan give dem lidt høreskade?

   Eller hvad med bare at kaste vand på dem? Jeg har overværet AFA’s metoder og de er ganske smarte og socialist-gennemtænkte. De vil hele tiden sørge for at ingen får lov at høre talerne.

   Det er ytrings-undertrykkelse i den mest umiddelbare form. Når der står sådan en snotdum ung sortklædt autonom og skryder sit idiotiske kampråb ud 200 gange, så får man virkeligt lyst til at smadre munddelene på ham med et boldtræ.

   Det kunne være urkomisk at lave samme slags aktioner mod venstrefløjens selvfedheds-demo-talere.. bare stå og råbe hysterisk. Man behøver ikke være mere end 6-7 stykker.

   Det ville nok gøre latte-folket ganske forargede, ha ha.

   Kommentar by Sverre Kandevang — 24. maj 2010 @ 01:46

  41. Godt at denne historie tages op her. Det er helt nødvendigt. Bl.a. af den grund, at der ikke rigtig er nogen MSM eller så mange andre der vil røre ved det der desværre nu sker i flere multikultur EU lande, når der på helt demokratisk vis demonstreres mod moskeer i Vesten.

   Principielt har det stor betydning i et vestligt demokrati – og for den enkelte demokratisk sindede borger – at der gives tilladelse til at demonstrere – vise holdnings tilkendegivelser – hvor borgere ønsker det.

   I takt med at der kom bederum ind på alle universiteter i Danmark – og islamiske hijabs på kvinder i danske/vestlige offentlige institutioner, og flere halal krav – har MSM vist fundet det særdeles svært at beskæftige sig med at der er demokratiske vestlige borgere der ikke synes at stormoskeer, eller bederum eller hijabs, halal krav i offentlige institutioner, burka og niqab i Vesten er en god idé..

   Kommentar by Liva — 24. maj 2010 @ 11:15

  42. Simon Wedege burde om nogen bekæmpe islam idet islam ikke tillader nogen at forlade denne såkaldte religion. For hvis man skal tro Simon Wedege selv, er han eks-muslim. Han siger selv han er ateist men at han konverterede til islam p.gr.a en pige han ville gifte sig med. Så ifølge islam hviler der nu en dødsdom over Simon Wedege som frafalden muslim og endda nu erklæret ateist.
   Men Simon Wedege bekæmper ikke islam, han går i brechen for islam og siger at jeg påstår at der foregår ulovligheder i moskéen i Danmarksgade, Aalborg. Og det kan jeg sagtens sige for der bliver prædiket af koranen – og det af en imam der siger at det er godt for kvinder at være omskåret. Mange tekster i koranen er direkte i strid med dansk lovgivning og alligevel tillader vi det, fordi vi også siger at der står frygtelige ting i bibelen. Forskellen på koranen og bibelen er at koranen bliver taget for Guds ord og at ikke ET komma står forkert og at Guds slaver (muslimerne) er nødt til at følge den slavisk for at komme i himlen. Derfor skal de ulovlige ting der står i koranen tages aldeles alvorligt fordi Guds slaver lever efter dem (muslimerne). Men måske er Simon Wedege i virkeligheden slet ikke frafalden muslim men muslim, der benytter sig af taquia, en hellig løgn som muslimerne må benytte sig af hvis det gavner islam.
   Korrektion til hvad Wedege ellers siger: Vi har ikke lavet om på det vi har skrevet om at moskeen modtager hundredetusindvis af kroner, det står der stadig. Man kan iøvrigt læse Uwe Max Jensens udmærkede artikel på Sappho der forklarer om tilskuddet til moskeen og øvrige informationer om moskeen i Aalborg.
   Ang. Daniel Nyboe Andersen, den radikale politiker, så er det nok at han taler til en demonstration, der var lavet som modsætning til vores demonstration, der er imod kvindelig omskæring (kønslemlæstelse), til at sige at han går ind for kvindelig omskæring (kønslemlæstelse) hvis man skal følge venstrefløjens og de radikales normale logik.
   Ang. angrebet fra nazisterne lyder det til at Simon Wedege er på god fod med naziføreren Jonni Hansen, så meget at han endda bruger ham som et sandhedsvidne imod mig og SIAD. Normalt vil venstrefløjen og de radikale galninge aldrig lade nazister komme til orde, men det kan man altså godt når man skal sværte SIAD til.
   Kan også se at Simon Wedege nu skriver på p77 hvor også grænsetilfældene Zølck og Shansen skriver, så nu røg den sidste troværdighed for den agtværdige fotojournalist Simon Wedege.

   Kommentar by Anders Gravers — 24. maj 2010 @ 12:09

  43. Hold lige fast i substansen. Der blev demonstreret mod at en imam talt for at unge kvinder skal have deres klitoris skåret af, det kunne jeg også have demonstreret imod.

   Kommentar by Andreas — 24. maj 2010 @ 13:17

  44. 42

   Anders

   Spørgsmålet er om de mennesker du omtaler som grænsetilfælde, i EU’s multikultur ideologiske verden ER grænsetilfælde? Betragtes som sådan. Eller om de blot er EU og multikultur ideologi mønster borgere af en slags?

   I EB beskrives en islamisk gejstlig, der ikke har et særligt varmt forhold til amerikanske soldater nu som – islam-præst. Hvornår har en islamisk gejstlig nogen sinde været en præst – andet end hos EB?

   EB journalister ved så gu’ tilsyneladende ikke mere hvor de sprogligt skal gøre af islamiske gejstlige.. man forstår dem.

   h t t p://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1350797.ece

   Kommentar by Liva — 24. maj 2010 @ 13:20

  45. Anders Gravers, håber inderligt for SIAD/SIOE’s fremtid, at det ikke er dig der skal være gruppeformand for SIOE’s folketingsgruppe, hvis I engang kommer i Folketinget.

   Du starter med at gå direkte efter manden og ikke bolden. Du forsøger inderligt at diskreditere mig, ved nu at sætte mig i forbindelse med islam og nazisme. Tidligere har du kaldet mig kommunist.

   Hvad angår mit privatliv, synes jeg vi skulle holde udenfor. Det har intet med sagen at gøre.

   Anders Gravers:
   “… og siger at jeg påstår at der foregår ulovligheder i moskéen i Danmarksgade, Aalborg.”

   Anmeld dem til politiet, hvis der foregår strafbare ting derinde. Længere er den ikke. Det kunne måske i sidste ende være samfundsundergravende og jeg ville gøre det samme, hvis jeg havde nogle beviser for det.

   Anders Gravers:
   “Vi har ikke lavet om på det vi har skrevet om at moskeen modtager hundredetusindvis af kroner, det står der stadig.”

   Hr. Gravers, først skriver I, at moskéen modtager milliontilskud.
   Kilde:
   http://siad.wordpress.com/2010/05/18/demonstrationsrute-nu-fastlagt-i-aalborg/

   Det har I så ændret til ‘hundredetusindvis af kroner’, hvilket er mere korrekt. De modtager lidt over 200.000 kr. om året i aktivitetstilskud og lokaletilskud. Betingelsen fra Aalborg kommune er, at de IKKE må bruges til såkaldte religiøse formål, herunder forkyndelse af religionen. Som jeg har sagt tidligere, så vil de miste tilskuddet, hvis de overtræder kommunens regler.

   Anders Gravers:
   “Ang. Daniel Nyboe Andersen, den radikale politiker, så er det nok at han taler til en demonstration, der var lavet som modsætning til vores demonstration, der er imod kvindelig omskæring (kønslemlæstelse), til at sige at han går ind for kvindelig omskæring (kønslemlæstelse) hvis man skal følge venstrefløjens og de radikales normale logik.”

   Er det nu venstrefløjens og de radikales logik? Det fremgår ikke af SIAD.dk. Der skriver I bare “den simple logik”.

   Den såkaldte logik har en lille svaghed. Se eksemplet her: “Anders Gravers er imod Daniel Nyboe Andersen. Daniel går ind for [indsæt selv et godt formål]. Dermed er Anders Gravers imod [det førnævnte gode formål].”

   Anders Gravers:
   “Ang. angrebet fra nazisterne lyder det til at Simon Wedege er på god fod med naziføreren Jonni Hansen, så meget at han endda bruger ham som et sandhedsvidne imod mig og SIAD.”

   Han bliver ikke brugt som sandhedsvidne. DNSB’s leder Jonni Hansen kommer med en påstand, som jeg tydeligt fremlægger som en forklaring fra Jonni Hansen. Læserne af mine artikler må selv tage stilling til hvad de mener om sagen.

   Anders Gravers:
   “Normalt vil venstrefløjen og de radikale galninge aldrig lade nazister komme til orde, men det kan man altså godt når man skal sværte SIAD til.”

   Jeg sværter ikke SIAD til. Jeg har skrevet et par artikler om demonstrationen, uden at dømme SIAD på nogen måde. Jeg tror ikke vi har læst det på samme måde så.

   Anders Gravers:
   “Kan også se at Simon Wedege nu skriver på p77 hvor også grænsetilfældene Zølck og Shansen skriver, så nu røg den sidste troværdighed for den agtværdige fotojournalist Simon Wedege.”

   Jeg er blevet hyret til at skrive nogle artikler på P77. Jeg kan ikke stilles til ansvar for, hvad andre skribenter skriver om, ligesom jeg heller ikke kan stilles til ansvar for mine kollegaers holdninger hos de andre medier og bureauer jeg arbejder for.

   Kommentar by Simon Wedege — 24. maj 2010 @ 13:37

  46. @ Kim Møller

   Du har ikke fået hele citatet af Esben Obeling med. Esben Obeling er angiveligt også aktiv i Kirkeasyl.

   Kommentar by ølvom — 24. maj 2010 @ 14:33

  47. -> ‘Ølvom’

   Hermed rettet. Takker.

   Kommentar by Kim Møller — 24. maj 2010 @ 14:45

  48. @ Anders Gravers

   Jeg har også gode venner som stemmer på DF ved folketingsvalg og kommunalvalg, og som faktisk sympatiserer med SIAD.

   En af dem er kristen – som jeg har kendt i mange år og er tidligere kommet i samme frikirke – der bl.a. sympatiserer med SIAD, fordi I tager Israels sag til jer.

   Betyder det så nu, at jeg sympatiserer med SIAD og stemmer på DF?

   I forbindelse med mit arbejde snakker jeg med mange mennesker, deri blandt en masse som jeg er meget uenige med. Jeg har også haft en lang civiliseret snak med dig over telefonen. Jeg kender også flere som har gået på HF-kursus sammen med dig, der faktisk siger du er intelligent. Men når snakken kom på religion, så blev det for meget, siger de.

   Hvad du skulle have debatteret om der, skal jeg naturligvis ikke kunne sige noget om.

   Kommentar by Simon Wedege — 24. maj 2010 @ 15:03

  49. Tja, det ender vel med at vi også skal til og betale moske skat sammen med kirkeskatten.
   Det bliver bare med et kryds om vi tilhører den ene eller anden stamme. Så trækker de automatisk.

   Kommentar by Goofy — 24. maj 2010 @ 16:07

  50. 49.Goofy

   Tjae, man kan muligvis godt sige at vi betaler en form for skat,JIZYA, til islam/moskeer/muslimer her i landet hver eneste gang vi køber bl.a. frossen fjerkræ .

   Men det anfægter os åbenbart ikke, da vi fortsætter med at købe produkterne eller vi har opgivet tanken om at gøre noget ved det, da erfaringen er, at vi ikke kan stoppe den trafik – altså at få firmaerne til at stoppe med at betale denne jizya.

   Muslimerne vil nemlig ikke købe produkterne hvis ikke en imam, enten ved egen tilstedeværelse eller ved teknisk hjælp, har afsagt en eller anden bøn over fjerkræet så dette derigennem bliver halal.

   Kommentar by Vivi Andersen — 24. maj 2010 @ 17:55

  51. PS Goofy

   Så betaler vi jo også jizya ved at vi økonomisk sørger for et herboende x-antal muslimer.

   Samt at vi sammen med de øvrige EU-lande hvert eneste år betaler enorme summer i euro til de arabisk-islamiske Middelhavslande for at holde dem og deres befolkninger materielt oven vande.

   Uden disse årlige store summer, der overføres fra EU til disse landes konti, + det andet vi også hjælper dem med, direkte forærer dem, så det ikke godt ud for dem.

   Så, ja vi betaler jizya så det gør noget !

   Og de finder det vel berettiget !

   Et glimrende eksempel på det jeg omtaler er Vestbredden og Gaza.

   Man, eller folk som mig, kan godt blive en smule oprørt over dette specielt i betragtning af, at vi her i landet som i de øvrige EU-lande selv skal spare så det kan mærkes !

   Sygehuse, skoler og du kan selv fortsætte listen hvor der skæres, men der bliver IKKE skåret i de enorme overførelser fra EU til de arabisk-islamiske Middelhavslande !

   Kommentar by Vivi Andersen — 24. maj 2010 @ 18:06

  52. Fede kommentarer folk kommer med.

   Kommentar by Kaja — 24. maj 2010 @ 18:11

  53. #36
   Der rammer du sømmet på hovedet. Det hele drejer sig ganske rigtigt om paragraf 67 stk b.
   Sædeligheden er det samme som sædvane, dvs vores måde at leve på.
   Den grænse er overskredet op til flere gange, bla andet med synagoer, jødiske gravpladser og senest med tilladelse til moske-byggeri i kbh og Århus.
   Derfor politiandmelte jeg århus og kbhs borgerræpensation til politiet for landsskadelig virksomhed.
   Jeg har netop fået afslag fra juristerne begge steder, men det kommer ikke bag på mig.
   Hele landet er gennemsyret af forræderi og svigt mod danskerne.
   I snakker om SIAD, de er da ikke andet end en flok jødesvin, der sammen med muslimerne er skyld i alle vores problemer, godt hjulpet af Loki-folket.I snakker om DNSB, en ligegyldig spejderklub, der forræderisk promere et andet lands ideologi.
   Nu er det ved at blive sommer, og sigøjnere og andre laverestående forbrydere vælter ind over grænsen for at fylde deres lommer. Imens vender danskerne den anden kind til, som de har lært af deres pædofile præst, og håber på at det næste offer ikke er dem selv eller deres gamle mor på 87 der bor alene i “andeby” og har gjordt det i 20 år fordi deres far har knoklet sig ihjel for at vi, deres efterkommere, skulle få et godt liv.
   Nu sidder i så igen og forklare jer selv at alle vores problemer skyldes ditten og datten, men i tager fejl.Problemerne er der fordi vi ikke trækker en streg i sandet og siger nudetnok. Problemerne skyldes at i er nogle feje møgdyr der gemmer jer hvergang der er optræk til ballade. Og den væremåde mine damer og herre bliver vores undergang.
   Min andmeldelse til politiet blev også sendt til statsadvokaten, og alle partier i folketinget, selv Kim Møller har fået en kopi, men alle ignorere den lov der er indsat i grundloven for at BESKYTTE os.
   Dali og hvad fanden i hedder, i er nogle feje møgdyr, nogle skvat der er bange for at det gør lidt ondt at gøre modstand.
   Jeg har mange ar på min krop, både fysiske og psykiske som jeg har fået i kamp mod muslimer og Loki-folket, og jeg er stolt af dem.
   De viser at jeg GØR noget, ligesom min politiandmeldelse.
   Jeg er bare en lille mand, far til 5 børn der skuer mod en skummel fremtid med had og fremmed magt. Men jeg vandre med løftet pande, jeg ved at jeg gør hvad jeg kan. Imens snakker i andre videre om hvor ækle Loki og de sorte er, men i GØR ikke noget. Fy for satan hvor skulle i skamme jer. At IKKE gøre noget er også forræderi, og når dagen kommer, og det gør den, skal vi alle ligge som vi har redt.
   Imens sidder jeg og venter på Manden.

   Kommentar by Henrik Hardrade — 24. maj 2010 @ 19:38

  54. #34. En samtidig, anmeldt (og dermed – indrømmet – lovlig) moddemonstration er efter min opfattelse en uskik og udtryk for intimidering. Uden den var der måske mødt flere op til SIADs demonstration? Intimideringen bliver kun større med “venstrefløjsaktivister, som ofte kommer fra København og Århus, der følger SIAD uanset hvor de demonstrerer, i uanmeldte og ulovlige demonstrationer.”

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. maj 2010 @ 12:36

  55. #34. En samtidig, anmeldt (og dermed – indrømmet – lovlig) moddemonstration er efter min opfattelse en uskik og udtryk for intimidering. Uden den var der måske mødt flere op til SIADs demonstration? Intimideringen bliver kun større med “venstrefløjsaktivister, som ofte kommer fra København og Århus, der følger SIAD uanset hvor de demonstrerer, i uanmeldte og ulovlige demonstrationer.”

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. maj 2010 @ 12:36

  56. #34. En samtidig, anmeldt (og dermed – indrømmet – lovlig) moddemonstration er efter min opfattelse en uskik og udtryk for intimidering. Uden den var der måske mødt flere op til SIADs demonstration? Intimideringen bliver kun større med “venstrefløjsaktivister, som ofte kommer fra København og Århus, der følger SIAD uanset hvor de demonstrerer, i uanmeldte og ulovlige demonstrationer.”

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. maj 2010 @ 12:36

  57. #34. En samtidig, anmeldt (og dermed – indrømmet – lovlig) moddemonstration er efter min opfattelse en uskik og udtryk for intimidering. Uden den var der måske mødt flere op til SIADs demonstration? Intimideringen bliver kun større med “venstrefløjsaktivister, som ofte kommer fra København og Århus, der følger SIAD uanset hvor de demonstrerer, i uanmeldte og ulovlige demonstrationer.”

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. maj 2010 @ 12:36

  58. ‘Uorden’, ‘unge rødder’, ‘lidt ballade’, ‘tyveknægte’, jo, politiet har sørme lært en del af forh. Per Larsens infantile sprogbrug. Well, forh. Flemming Steen Munch Pedersen har heller ikke vrøvlet forgæves i årevis.

   Politiet har muligvis lært at ‘eftersætte tyveknægte’, men det kniber gevaldigt med at udtrykke sig uden politisk korrekthed.

   ‘Anders på krykker’, øh, i mine ører lyder det som opfordring til vold mod en anderledes tænkende.
   Troede, trusler om vold er ulovlige?
   Og at truslerne så fandt sted ved en ikke-anmeldt demonstration, bestående af The Usual Suspects, gør det vel næppe mere acceptabelt?

   Nå, måske prioriterede politiet i dag at stoppe nogle cyklister uden ringeklokke? Det skal jo også passes.

   Kommentar by hp — 25. maj 2010 @ 12:56

  59. Blandt de mere underholdende indslag her til morgen var en avis, der – med et freudiansk slip of the Tongue – skrev om ballade, begået af unge med anden etisk! herkomst end dansk.

   Kommentar by hp — 25. maj 2010 @ 13:08

  60. Vi har jo set en forbrødring mellem socialister og islamister på det seneste og en forbrødring mellem islamister og nationalsocialister er også forekommet historisk. Adolf Eichmanns assistent Alois Brunner boede ihvertfald indtil for nogle år siden – beskyttet af det syriske,islamiske styre – komfortabelt på Hotel Hilton i Damaskus og det blev anslået, at der var kommet mere end 6.000 flygtende nazister til Egypten i 1957. http://www.wymaninstitute.org/letters/2006-05-10-nazi.php

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. maj 2010 @ 14:54

  61. Kære Simon Wedege. Jeg går efter bolden fordi bolden er dig og her er det din evige ordflom og udenomsnak. Jeg havde svaret ganske præcist på hvad jeg mener om dig og det du har sagt.

   Ang. dit privatliv som du kalder det, så har du fortalt mig at du har konverteret til islam under en timelang snak med dig. Det mener jeg ikke er noget der skal holdes udenfor her, da det forklarer din baggrund for altid at stå op for islam. Har set at du har forsvaret halalslagtning på en anden tråd. Du siger nu godt nok at du er gået tilbage til ateismen, men så står du jo til dødsstraf i islam, og så forstår jeg ikke at du forsvarer islam? Og nu forsvarer du Daniel Nyboe Andersen, der taler til en moddemonstration mod SIAD, hvor vi siger han efter den simple logik må gå ind for kønslemlæstelse. Det eneste du har at tilføje denne gang til det er “Er det nu venstrefløjens og de radikales logik? Det fremgår ikke af SIAD.dk. Der skriver I bare “den simple logik”. Svar: Vi mener at de radikale og venstrefløjen altid bruger simpel logik så vel intet nyt under solen her. Og m.h.t. dine logiksammenligninger så kan jeg også bevise at du er en sten, mor Karen (Simon Wedege)

   Og ja du bruger naziføreren som sandhedsvidne mod mig fordi du holder os op imod hinanden. Så ja jeg mener at dit eneste formål er at svine SIAD til.

   Ang. netstedet p77 så må du regne med at du bliver sat i samme båd, når du arbejder med grænsetilfældene Zølck og Shansen, så det er ikke noget med at stille dig til ansvar, det er bare at fortælle dig hvordan det er. Du kan vel heller ikke begynde at skrive for Jonni Hansens nazi-info og så komme med klagesangen: “Jeg kan ikke stilles til ansvar for, hvad andre skribenter skriver om, ligesom jeg heller ikke kan stilles til ansvar for mine kollegaers holdninger hos de andre medier og bureauer jeg arbejder for.”
   Du siger at du er blevet hyret til at skrive artikler på p77. Hvem betaler dig for dette?

   Kommentar by Anders Gravers — 25. maj 2010 @ 20:43

  62. I øvrigt mener jeg ikke, at man på nogen måde længere kan beskylde SIAD for at have nazistiske sympatier. Det turde være klart for enhver nu, at SIAD tager meget skarpt afstand fra nazisterne, og det er da også vores pro israelske sympatier, som får nazisterne til at angribe vores demonstranter. Nu har de vist, hvad de står for, både muslimerne og nazisterne. Samarbejdet fra 2. verdenskrig lever videre i bedste velgående. Venstrefløjen med Margrethe Monika S. Hansen og Zølck og Simon Wedege i spidsen har meget travlt med at få det til at se ud, som om SIAD har noget med nazisterne at gøre. Jeg håber, at de fortsætter med det, for derved udstiller de blot deres egen utroværdighed på fornemste vis.

   Kommentar by Thor Poulsen — 25. maj 2010 @ 23:48

  63. Enig med Thor Poulsen og Anders Gravers ovenfor. Venstrefløjen spiller gerne nazi-kortet, men det giver visse logiske problemer, nu de har allieret sig med islam. Nazisterne og islam har altid haft positive følelser for hinanden og meget negative følelser – vel nærmest had – til jøder. Det viste sig under og især efter 2.verdenskrig, hvor nazi-forbryderne fik politisk asyl i muslimske lande og dermed undgik at blive stillet for en domstol for deres krigsforbrydelser og jødeudryddelser. De bidrog så til gengæld som tekniske eksperter i de arabiske landes mlitære opbygning mod jøderne. Der er nu lavet et trekant-samarbejde mellem marxisme, islam og nationalsocialisme ud fra denne tradition.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. maj 2010 @ 09:40

  64. Letters They Wouldn’t Publish

   May 10, 2006

   Letters to the Editor
   Chronicle of Higher Education

   Dear editor:

   George Michael (April 21) wrote that “After [World War II], several former German military and Nazi party officials … were granted sanctuary in Arab countries, most notably Egypt.”

   Other studies have found that the number of ex-Nazis sheltered by Arab regimes was much higher than “several.” Robert St. John, in his biography of Egyptian leader Gamal Abdel Nasser (The Boss, 1960, p. 153), reported that “hundreds” of ex-Nazis came “pouring in” to Egypt shortly after World War II. Prof. M. S. Arnoni (Arab Racialism, 1970, p.22) calculated that former Nazis came to Egypt “in hundreds, perhaps in thousands,” and listed several dozen of them by name, including fugitive war criminals who were given positions in the Egyptian or Syrian governments, such as Franz Rademacher, Oskar Dirlewanger, and Leopold Gleim. Investigative journalist Paul Meskil (Hitler’s Heirs: Where Are They Now?, 1961, p.165) calculated that “more than six thousand” former Nazis had reached Egypt by 1957. So many ex-Nazis fled to Arab countries that “the underground route to Arabia soon looked like rush hour on the Autobahn,” he wrote.

   It is noteworthy that Dr. Johann von Leers, a former Nazi propagandist employed by the Egyptian government, wrote in 1953 of what he called “the moving humanitarian reception which hundreds, perhaps thousands of German refugees found after the war among the Moslems of the Middle East.” (Wiener Library Bulletin, XI: 1-2, 1957)

   Cordially,

   Rafael Medoff
   Director
   The David S. Wyman Institute for Holocaust Studies
   Melrose Park, PA

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. maj 2010 @ 09:47

  65. PS.Leopold Gleim was a Colonel and SS Standartenführer in Warsaw during the Second World War. He was for a time head of the Gestapo Department for Jewish Affairs in Poland. After the war, he served with the Egyptian state services. In Egypt he is said to have converted to Islam and changed his name to Ali al-Nasher, and to have headed the state secret police.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. maj 2010 @ 10:08

  66. #61
   Anders Gravers:
   “Jeg går efter bolden fordi bolden er dig…”

   Nej, i debatten her er bolden den demonstration i afholdte.

   Anders Gravers:
   “Ang. dit privatliv som du kalder det, så har du fortalt mig at du har konverteret til islam under en timelang snak med dig.”

   En konvertering til islam tager tid og kræver bl.a., at man har læst hele koranen. Som jeg også har fortalt dig under vores samtale, så har jeg ikke – modsat dig – læst noget der bare nærmer sig hele koranen. I Danmark skal man også være døbt og medlem af Folkekirken, for at blive gift i en kirke. Jeg kender flere ateister som er medlem af Folkekirken, fordi de gerne vil have et kirkebryllup. Men det gør dem ikke til troende kristne.

   Anders Gravers:
   “Har set at du har forsvaret halalslagtning på en anden tråd.”

   Jeg forsvarer Dyrernes Beskyttelse og Dyreetisk Råds synspunkter mht. halalslagtning i Danmark, når det kommer til dyrevelfærd. Hvad virksomhederne ellers foretager sig, vil jeg slet ikke blande mig i. Vi lever i et liberalt samfund, hvor de må køre deres forretning som de vil, så længe de overholder den danske lovgivning.

   Anders Gravers:
   “Og nu forsvarer du Daniel Nyboe Andersen, der taler til en moddemonstration mod SIAD, hvor vi siger han efter den simple logik må gå ind for kønslemlæstelse.”

   Han demonstrerede ikke mod SIAD, fordi I går ind for kønslemlæstelse. Han holdte tale imod SIAD bl.a. fordi I ønsker alle moskéer lukket. Den såkaldte logik er slet ikke holdbar Gravers. Det er sjovt, at du ikke kan se det.

   Du er imod Daniel Nyboe Andersen. Så når han holder tale til fordel for herboende iranere, der vil af med det iranske diktatur, så må den simple logik være, at du er for det iranske diktatur.

   Du kan godt selv se, at det ikke helt hænger sammen?

   Anders Gravers:
   “Og ja du bruger naziføreren som sandhedsvidne mod mig fordi du holder os op imod hinanden. Så ja jeg mener at dit eneste formål er at svine SIAD til.”

   Han kommer med en forklaring jeg finder plausibel. DNSB aktivisterne mødte ikke op med et banner, hvor der står “Ud med zionist-svinene”. De kom med deres sædvanlige banner “Danmark for danskerne”, som en ren provokation mod dem de anser som “racefremmede”.

   DNSB lederen Jonni Hansen siger, at du også går til angreb på deres folk. Det bekræfter du faktisk selv på Facebook, i tråden til eventet “Ingen moskeer i vores gader!”.

   Anders Gravers:
   “Først blev vi angrebet af nazister som ville rejse deres naziflag. Det fik jeg forpurret da jeg gik til angreb på dem.”
   Kilde:
   http://www.facebook.com/event.php?eid=108841525815165&index=1

   Anders Gravers:
   “Ang. netstedet p77 så må du regne med at du bliver sat i samme båd, når du arbejder med grænsetilfældene Zølck og Shansen…”

   Jeg kender ikke ‘Zølck’ og vedkommende skriver heller ikke på P77, så vidt jeg ved. Shansen og jeg arbejder fuldstændig uafhængigt af hinanden. Du kan dømme hende, ud fra hvad hun skriver og dømme mig ud fra hvad jeg skriver. Så enkelt er det.

   Det svarer jo til, at jeg også skulle dømme dig som racist, når du demonstrerer sammen med den tidligere talsmand for det selverklærede nationalistiske og racistiske netværk Dansk Front, Julius Børgesen. Eller måske som religiøs fundamentalist, når du demonstrerer sammen med Moses Hansen – en mand der forsvarer sekter som Faderhuset.

   Anders Gravers, hvorfor bliver den pågældende moské ikke politianmeldt af SIAD, når I siger at bl.a. imamen kommer med udtalelser der tydeligvis er strafbare?

   Kommentar by Simon Wedege — 26. maj 2010 @ 13:57

  67. #62
   Thor Poulsen:
   “Venstrefløjen med Margrethe Monika S. Hansen og Zølck og Simon Wedege i spidsen har meget travlt med at få det til at se ud, som om SIAD har noget med nazisterne at gøre.”

   Jeg tilhører absolut ikke venstrefløjen. Det har jeg aldrig gjort. Bortset fra det, så har jeg i mine artikler aldrig – eller bare noget der ligner det – skrevet at SIAD arbejder sammen med nazisterne.

   Hos nationalsocialisterne – herunder DNSB og Danmarks Nationale Front – er der stor diskusion om, hvorvidt man burde støtte jeres demonstration. På den ene side deler de jeres holdning om, at der ikke skal være moskéer i Danmark. På den anden side vil man ikke samarbejde med SIAD p.g.a. jeres “pro-zionistiske” standpunkt, som de udtrykker det.

   Det var også derfor, at DNSB aktivisterne nægtede at gå med SIADs banner, men derimod havde medbragt deres eget nazibanner.

   Kommentar by Simon Wedege — 26. maj 2010 @ 14:08

  68. Rettelse kommentar #66:
   “Han demonstrerede ikke mod SIAD, fordi I går ind for kønslemlæstelse.” … der skulle naturligvis stå: “… fordi I er imod kønslemlæstelse.”

   Kommentar by Simon Wedege — 26. maj 2010 @ 14:14

  69. -> Simon

   “Det var også derfor, at DNSB aktivisterne nægtede at gå med SIADs banner, men derimod havde medbragt deres eget nazibanner.”

   Nu er det andet gang du skriver at DNSB’erne var en del af SIAD-demonstrationen. Aviserne giver en anden udlægning, at DNSB stødte til under demonstrationen med en nazi-banner. Der er forskel. Har aviserne ret, så forsøger du at associere SIAD med nazisme, selvom dine egne billeder viser formanden for samme fysisk forsøgte at fjerne DNSB’ernes flag. Overrask mig!

   Kommentar by Kim Møller — 26. maj 2010 @ 14:36

  70. #69
   Jeg prøver på ingen måde at påstå, at DNSB var en del af SIADs arrangeret demonstrationen. Som jeg har skrevet på P77, ville DNSB aktivisterne deltage for at vise, at SIAD ikke var de eneste der vil forbyde eller lukke moskéer i Danmark.

   Hvis jeg har forstået de forskellige forklaringer korrekt, så blev DNSB aktivisterne tilbudt at gå med SIADs banner. Det var tilsyneladende før det gik op for Gravers, at det var DNSB, herunder den kendte nazist Daniel Carlsen.

   DNSBs leder Jonni Hansen har oplyst, at Anders Gravers ikke blev kontaktet af DNSB forud for demonstrationen, så det var naturligvis ikke planlagt at de skulle demonstrere sammen.

   Kommentar by Simon Wedege — 26. maj 2010 @ 23:07

  71. […] også Uriaspostens omtale af demonstrationen "Dhimmitude", Islamkritik « Der kan aldrig mere indføres censur i Danmark…øh? […]

   Pingback by Og præsten holdt en tale… « Cheriffen.dk — 12. september 2010 @ 02:55

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper