5. november 2004

Michael Pihl bl.a. om DRs mange DKP’ere

Velvalgte ord fra Michael Pihl om DR i dagens Jyllands-Posten. En smagsprøve fra Urørlig magtinstitution:

Da Nissens gamle partikammerat fra DKP, Bjørn Erichsen, i sin tid forlod en ledende stilling i DR, blev han afløst af Jørgen Ramskov, der var tidligere KAP’er og tilhænger af Pol Pots humane vej til socialismen. Så hvis vi skal begynde at tale om politiske fyringer og ansættelser i DR-systemet – sååeh. Martyrliggørelsen af Christian Nissen skal bruges til at skærme mediemagten yderligere fra enhver demokratisk kontrol.

Med en “professionel bestyrelse” skal ingen kritik kunne komme til orde. Tendens i DR’s dækning af USA og Israel, udnyttelse af licensbetalt underholdnings-tv til gratis reklame for vennerne i Det Radikale Venstre, jamen det er simpelthen – ikke noget problem. Problemet er, at nogen tillader sig at gøre opmærksom på det. Hug hovedet af budbringeren!

En weekend optrådte radikale politikere som pauseklovne i samtlige DR-underholdningsprogrammer (Klaus Bondam i “Hit med sangen”, Margrethe Vestager og Morten Helveg Petersen i “Aha”). Men det hjælper ikke at påpege det.

For i DR har man skam ansat en “ombudsmand”, der skal behandle klager fra seerne. Han hedder Jacob Mollerup, er gammel DKP’er og var på partiskole i kasernestaten DDR. Så det er jo betryggende. [via Polemiken]

Oploadet Kl. 23:01 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper