7. november 2004

Mennesket og Medier om mediernes Kerry-sympati – Lasse Jensen-selvmål

I sidste uges Mennesket og medier var emnet Bush, Kerry og medierne – hvor den notoriske Bush-hader Carl Pedersen sammen med Information Dorte Saietz, debatterede det kommende amerikanske præsidentvalg med SDUs Niels Krause-Kjær. Så vil man vide hvad Carl Pedersen mener om Foxnews, eller høre Saietz forklare hvorfor New York Times og Washington Post ikke er biased, så der her rig lejlighed. Carl Pedersen spåede iøvrigt at Kerry ville vinde, på grund af en forventet høj valgdeltagelse… Ikke overraskende at han henviser til bogen What liberal media, af Eric Alterman – en af eksperterne fra Outfoxed.

I slutningen af programmet er der et langt mere informativt interview med Charles Ferro, en amerikansk korrespondent i Danmark, der blandt reporterer til Newsweek. Efter at han i nogle minutter har fortalt om de danske mediers klare Kerry-sympati stiller værten Lasse Jensen – et spørgsmål, som indikerer at han enten ikke har hørt efter – eller forsøger at fremmane en DR-spiselig konklusion: “Så du oplever altså ikke at de danske medier som sådan specielt Kerry-sympatiserende?” [Svar: Jov, det gør jeg…]

Denne uges Mennesket og medier (som endnu ikke er online), har iøvrigt et interview med Mads Brügger ang. den journalistiske debat om Danes for Bush.

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper