7. november 2004

Omar Shahs ‘ikke kloge’ syn på drab på vantro & en stemningsrapport fra Holland

Fra fredagens Kristeligt Dagblad, ikke decideret overraskende – for det kan vel ikke undre at Informations yndlingsislamist Omar Shah har et afslappet forhold til drab på vantro. Han skrev blandt andet – til en lukket kreds af danske ‘cybermuslimer’:

“Synd for ham at han ikke længere kan nyde sit perverse kunstværk eller rettere Alhamdullilah [gudskelov] og må Allah swt give hans ‘morder’ ’sabr’ [tålmodighed i hårde tider].”

Imam Fatih Alevs kommentar er lige efter bogen: “Det var ikke en klog udtalelse at komme med…”. Ikke udtryk for et modbydeligt menneskesyn, men ikke klogt. [Opdate: Problemet var at det kom frem – ikke det han sagde]

En dyster stemningsrapport fra Holland i dagens Jyllands-Posten. Lidt fra Såret er sprunget op:

“Efter at Holland i årtier har smykket sig med en selvopfattelse af at være et ledende multikulturelt samfund, berømt for sin tolerance og åbenhed, vælter de onde kræfter frem. Den pæne og udadtil så fredelige overflade, hvor indvandringsdebatten i mange år var tabu, krakelerer nu helt, og mordet og attentatet mod demokratiet vil uden tvivl skabe dyb splittelse og risiko for etniske uroligheder i det hollandske samfund, der rummer næsten en million muslimer ud af en befolkning på 16 millioner.”

“Den hollandske journalist, Joep Auwerda, peger ud over blomsterne og siger: ‘I alt for lang tid er problemerne i Holland blevet fejet ind under gulvtæppet, og politikerne har ført sig frem med det multikulturelle samfund, hvor alle kunne leve sammen. Udefra så det så godt ud, men indeni rådnede det. Nu må de vågne. Den store verden er kommet til Holland,’ siger Joep Auwerda.”

Den hollandske journalist, Joep Auwerda, fortæller stille, at netop Theo van Gogh advarede om, at Hollands byer ville blive det nye Belfast i Europa.

“‘Ingen hollændere kan forestille sig et nyt Belfast, men vi kunne heller ikke forestille os mordet på Theo van Gogh. Det kan også ske andre steder i Europa,’ siger Joep Auwerda. På et skilt mellem blomsterne på gaden står der i en afskedshilsen til Theo van Gogh fra hans venner: ‘I dag var det dig. I morgen er det os. For vi bliver ved med at tale.’

Bemærk at JPs Jesper Kongstad betragter Pim Fortuyns morder som værende ekstrem dyreaktivist’

Opdate 16/11-04: Olav Hergel i Berlingske Tidende: “At Pim Fortuyns gerningsmand var en hvid, hollandsk dyreværnsaktivist…”.

Oploadet Kl. 22:19 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

 1. Go’aften Uriasposten.

  Jvf dette link:

  http://www.islamist.dk/forum/showthread.php?p=291#post291

  mvh

  Adrian

  Kommentar by Adrian — 7. november 2004 @ 22:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper