9. juni 2010

Hykleren Mogens Lykketoft

Oppositionen vejrer morgenluft, og der angribes fra alle vinkler. Fra BT – Lykketoft elskede selv privatfly.

“For to døgn siden pudsede Mogens Lykketoft, der var udenrigsminister indtil 2001, Rigsrevisionen på sin efterfølger i embedet, den konservative Per Stig Møller, fordi han i stort omfang har brugt privatfly til sine mange udlandsrejser…

En opgørelse fra Udenrigsministeriet afslører, at Mogens Lykketoft i sine sidste otte måneder som udenrigsminister – fra marts til oktober 2001 – brugte de privat chartrede fly ikke færre end 14 gange. Til sammenligning brugte Per Stig Møller også privatfly 14 gange, men på 10 måneder.

Samtidig viser B.Ts gennemgang, at mens Per Stig Møller i flere tilfælde brugte privatfly på rejser med mange stop, eller på rejser til for eksempel Georgien og Tadjikistan, hvortil det er vanskeligt at komme med rutefly, fløj Mogens Lykketoft i alle 14 tilfælde til lande i Europa.

Oploadet Kl. 17:31 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15339/trackback

30 Comments »

 1. Så skal der vaskes hænder igen :D
  De røde fjolser har så travlt med andre,at de glemmer
  hvad de selv har lavet…

  Kommentar by POP — 9. juni 2010 @ 18:08

 2. Tjek mandens bortforklaring i dag. Det er temmeligt pinagtigt at overvære;

  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2010/06/09/134837.htm?rss=true

  Kommentar by Superman — 9. juni 2010 @ 18:23

 3. @Superman: Hvad skal han ellers sige??
  Men jeg fryder mig,da han er en irriterende halal hippie

  Kommentar by POP — 9. juni 2010 @ 18:30

 4. Lykketoft er fortid – det samme er efterlønnen. DF bliver tromlet over disse dage:

  http://politiken.dk/politik/article991138.ece

  Kommentar by Fritænker — 9. juni 2010 @ 19:09

 5. Tja, HTS kunne ikke lige huske, at der faktisk var en 9. klasse på hendes datters skole, og fandt derfor flux en privatskole til datteren.

  Villy Søvndal kunne ikke lige huske, om han havde besøgt 2 eller 20 plejehjem.

  Mogens Lykketoft havde lige glemt, at han selv – ganske ofte – benyttede privatfly.

  Hvad er der med den venstrefløj? Demens i så tidlig en alder? Suk….

  Kommentar by hp — 9. juni 2010 @ 19:12

 6. Fint når Uriasposten afdækker multikulti-tænkningens fallit. Men…..

  Hvor er det dog utroværdigt når samtlige venstrefløjspolitikere er utroværdige, hykleriske, dumme, løgnere…..(forsæt selv)

  Når man konsekvent frakender dem man er uenige med enhver fornuft ophører den demokratiske samtale og ender i selvsamme fanatisme som man selv foregiver at ville bekæmpe……..

  Kommentar by Stauningigenigen — 9. juni 2010 @ 20:55

 7. De skide socialister er til at brække sig over, var det ikke også dhimmi Buksti som råbte op om at vores regering var mordere fordi de ville sætte hastigheden op, og så blev dhimmi idioten selv knaldet med næsten 200 km/t føj for helvede.

  Kommentar by Fritz — 9. juni 2010 @ 21:07

 8. Snaphanen tør da anerkende Omar Mazouk som en “flinker fyr” på trods af uenighed. Hvornår tør Uriasposten det samme??

  Kommentar by Stauningigenigen — 9. juni 2010 @ 21:16

 9. Lykketoft, findes der en mand der i den grad personificerer venstrefløjen? Den sure, gamle, hadefulde, hykleriske, grimme mand.

  Jeg er lykkelig over at venstrefløjen bliver afsløret for hvad den er i denne tid. Om det er nok til at forhindre 4 års mørke vil vise sig.

  Ikke at 4 år mere med VKO er lykken, men det vil trods alt udskyde veldfærdsstatens uundgåelige sammenbrud en lille smule. Vent- er det godt eller skidt?!

  Kommentar by rightwingextremist — 9. juni 2010 @ 21:22

 10. Ville det da ikke være mere korrekt at omtale levebrødspolitikeren og særlingen som “løgner” istedet for “hykler”? Han løj om sine skatteborgerbetalte luksusflyveture. Påstod at han kun havde lejet privatfly EEN gang i sin tid som udenrigsminister, og den tur skulle være foregået ifm terorangrebet på WTC. Ikke nok med at særlingen lyver. Han prøver også at vinde sympati på baggrund af en forfærdelig tragedie. Ynkeligt!

  Kommentar by morlille — 9. juni 2010 @ 21:35

 11. Inde fra Bt.dk:

  Er det hyklerisk, at Mogens Lykketoft angriber Per Stigs rejsefrås?

  82% – Ja, Lykketofts dobbeltmoral kan ikke bortforklares
  18% – Nej, det er helt i orden, at man bliver klogere med årene
  10435 stemmer

  Kommentar by POP — 9. juni 2010 @ 22:02

 12. Fra BT.
  -Frihedsparti med Geert Wilders i spidsen kommer ind på en tredjeplads med 23 af de i alt 150 pladser i parlamentets andetkammer, viser målingerne.-

  Tillykke til Geert Wilders, men jeg tror desværre ikke at det er nok til at redde Holland fra middelalder kulten.

  Kommentar by Fritz — 9. juni 2010 @ 22:23

 13. 12. Fritz

  Så har hollænderne altså også selv bedt om dette !

  Hvordan er det gået til, at europæerne, i fuld bevidsthed, er ved at begå kollektivt selvmord ?

  Det er da umådelig dumt at handle stik imod det der kunne stoppe for islamiseringen af gamle Europa ?

  Dermed mener jeg, at vi tilsyneladende ikke vil have de politikere til roret som ville være i stand til at stoppe for al yderligere tilvandring hertil fra de arabisk-islamiske lande og som er bevidste om, at der skal sving i repatrieringerne.

  Måske folk tænker som den berømmelige præst der udtalte noget i denne her retning : at han da var ligeglad med hvordan samfundet vil blive at leve i for vores egne efterkommere – for til den tid eksisterede han jo ikke mere!

  Det kalder jeg en kold og kynisk holdning at lægge for dagen overfor vores egne børn, børnebørn osv. – når bare “de fremmede” får det som de vil.

  I dette tilfælde drejede det sig om de irakere der havde fået afslag på asyl og som havde forskanset sig i Brorsons Kirke.

  Dobbeltmoralen trives i bedste velgående og Lykketoft er blot en ud af flere, ikke.

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. juni 2010 @ 22:51

 14. Jeg tror de allerfleste af de 179 mennesker som sidder i folketinget, sidder der udelukkende for at mele deres egen kage. At de så samtidigt lader munden løbe, med overdrivelser i almindelighed, løgn mange gange og udenomssnak mestendels; er vel bare et udtryk for at de øver sig på at tale dansk, på skatteydernes bekostning.
  Er der overhovedet en person i den lovgivende forsamling, som nogen sinde har udført en dags ærligt arbejde?
  Tænk hvis de opkomlinge kunne indse EU’s skadelige virkning på det danske samfund. Eller indse deres medborgeres kvaler, qua muslimer og deres forbryderiske ideologi.
  De er egentlig nogle vældig usolidariske folkevalgte.

  Kommentar by Nielsen — 9. juni 2010 @ 23:08

 15. Vi socialdemokrater!

  Har altid forstået at holde os til sandheden, det forkert at påstå andet. Vi socialdemente husker godt nok ikke så godt, men vi kan da altid rette op på sagerne kort efter et valg, hvor vi af gode, helt efter partibogen, socialpamperiske politiske korrekte grund altid glemmer alt om det urene valgflæsk.
  Vi højt flyvende luftlags uopnåelige og øreproppefyldte lyttende socialdemoner, kan den altid dumme leverpostejmadpakke dansker stole på, for vi siger altid noget de underlige samlebånds-båtnakke danskere kan lide at høre, vi siger bare til dem, at de er racister hvis de ikke lader deres afkom gå i de mest berigende folkeskoler med et ligegyldigt højt antal muhammedanere, for husk på den Ritt’ske idioti, det ikke antallet det kommer an på, og så skynder de ulidelige lønmodtager sig, at sætte deres afkom i de folkeskoler vi ægte socialdemokrater tager vores børn ud af. Det ægte socialdemokrati adfærd, lyv og dæmonisere de dumme vælgere.
  Derfor har vi socialDDRdemokrater også løsningen på tiden finans krise, vi skal bare true de hårdtarbejdende danskere med 12 min mere arbejde ellers ingen efterløn eller pension, og ja, når vi kommer til magten igen, så skruer vi efter valget bare tiden tilbage, til dengang der var 48 timers arbejds uger, ligesom vi lavede den med efterløns garantibeviset, som ikke havde gyldighed efter valget, altså brugtvognsforhandler modellen, og de enfoldige dansker hopper på den igen, tro mig! for det en ægte socialdemokrat der taler.
  Når vi bevidst asocialedemokrater så har fået de minimums aflønnede danskere til at knokle mere, og forpester deres hverdag med at sætte åbningstiden ned på daginstitutionerne, for at tilse vores pædagog stemmers krav om en ugentlig arbejdstid på 29 timer, så vil vi selvfølgelig for at bevarer vores uindskrænkede magt, så også indfører folketingsstemmeret for samtlige undertrygte 1,5 milliarder muslimer i hele verden, fordi vi ved muhammedanerne stemmer for, at danskerne skal arbejde mere for at Vi socialdemokrater kan udbetale penge til alle muhammedaner der ikke gider arbejde, fordi de stuerene muhammedanere er ægte socialdemokrat stemmekvæg.
  Vi socialdemokrater vil med VS villy Fort Brag og enhellslisten gå ad helvede til…..lige ud over den legendariske anker-afgrund!

  Stem socialdemokratisk og få mere at lave og mere at betale.
  Motto: alle andre end den højt flyvende socialdemokrat top, dykker!

  Med venlig hilsen Egon

  Medlem af rådet for mere tvangsarbejde for etniske danskere.
  Bestyrelses medlem i den nystiftede forening, racisme paragraf 266b straffede personers genopdragelses ophold i skønne Gulag-danske-Øhavslejre!

  Kommentar by li — 9. juni 2010 @ 23:13

 16. >15
  Det ser ud til at vi har siddet ved udladningsklaveret samtidig. Jeg må nok pudse lidt på min sans for humor.

  Kommentar by Nielsen — 9. juni 2010 @ 23:18

 17. 13. Vivi,
  Ja, jeg fatter ved gud grød heller ikke hvordan folk kan være naive, men den røde hjernevask af børn og unge gennem årtier har åbenbart virket.

  Kommentar by Fritz — 9. juni 2010 @ 23:55

 18. Bare rolig, menneskerettighedsdomstolen har netop sikret os alle retten til ikke at blive fornærmet!

  “Argumentationen fra de juridiske eksperter er, at Den Europæiske Menneskerettighedsdom-stol har introduceret begrebet “retten til ikke at blive fornærmet” som en ny kategori i menneskerettighederne.”

  http://jp.dk/indland/article2093440.ece

  Personligt er jeg fornærmet over denne ret, så den fjerner de vel igen

  Kommentar by Niels Hansen — 10. juni 2010 @ 01:10

 19. -> Stauning

  Nu kommenterer jeg jo slet ikke arrangementet, og hvis du læste Uriasposten og Snaphanen regelmæssigt, så ville du vide at sidstnævnte gør meget mere i opinion end Uriasposten. Jeg foretrækker kolde historier fra originalkilden helst leveret uden for megen introduktion.

  Havde jeg kommenteret historien, ville jeg formentligt have skrevet et par pæne ord om Marzouk, men hans holdninger er jo for så vidt mere vigtigere. Som jeg hørte:

  1) Det er fint med jokes om holocaust og 11. september.
  2) Det er ikke fint at joke om Muhammed, fordi det krænker muslimer.
  3) Alting har en konsekvens – vil man joke om muslimer, har det en pris.

  Med andre ord. Marzouk kræver særregler for muslimer og anerkender/bifalder mafiøs trusselskultur af islamisk observans. Han er hermed en del af problemet, og det er selvfølgelig det Uriasposten skal fokusere på. Jeg er ikke en feelgood-blogger.

  PS: Tog en søgning på Marzouk i arkivet. Her citeret fra første post om ham, dateret 31. januar 2005.

  “Jeg ser formentligt ikke de næste to udsendelser i rækken. Livet er for kort til politisk propaganda forklædt som humor, og det siger jeg selvom jeg faktisk intet har imod Omar Marzouk – der i mine øjne er en sjov mand.”

  http://www.uriasposten.net/?p=1841

  Kommentar by Kim Møller — 10. juni 2010 @ 01:10

 20. -> Stauning

  Uriasposten er en højrefløjsblog, og har selvfølgeligt sit fokus på venstrefløjspolitikere. Men korrekt. Jeg har ikke noget positivt at sige om Lykketoft.

  Kommentar by Kim Møller — 10. juni 2010 @ 01:13

 21. Sjovt nok, Kim Møller så har jeg heller ikke noget som helst positivt at sige om havenisse-bon-kammeraterne jødeudryddelses uLykketoft og tie-krybelingen uffelingen!

  Jeg er endog gået i ler-terapi for ikke at smadre for meget omkring mig, når havenisseparret jødehader uLykketoft og tie krybelingen uffelingen uanmeldt invadere mit fjernsynsapparat.
  Jeg har en terapi klump ler jeg opbygger som havenisseparret uLykketoft og bon-kammeraten tie-krybelingen uffelingen, som jeg stilfærdigt opbygger, med det eneste formål at smadre disse hule lerjords hul i hoved havenisser, sønder og sammen, men de når sgu ikke at størkne, før jeg opnår smadre sekvensen, jeg banker dem synder og sammen i den bløde fase! det ikke nemt, at opbygge/smadre havenisser!
  Men jeg er glad for min klump havenisse ler, for førhen da racisten nyrup rasendegal udråbte demokratiske stemmere som stue urene, der mistede jeg mit fjernsyn!
  Af jord i hoved er lykketoft kommet og med jord i hoved lyver/flyver lykketoft sig til endnu en velbetalt plads i levebrøds paradiset folketinget, uden 12 min mere arbejde!

  Stem socialdemokratisk og nyd luftturen udover anker-afgrunden!

  Kommentar by li — 10. juni 2010 @ 03:03

 22. Lykketoft er i Afrika. 10 mand høj. Til en samlet pris på 690.000kr

  Sidste år var der stor ståhej for 17 mand til Caribien for 450.000. Men der deltog DF også :-D
  —-

  http://www.ft.dk/Folketinget/udvalg_delegationer_kommissioner/Udvalg/Udenrigsudvalget/Nyheder/2010/05/URU_Zambia_og_Zimbabwe.aspx

  Formålet med rejsen er at få indblik i, hvordan den danske udviklingsbistand udmønter sig i Zambia, og et indtryk af den politiske situation i Zimbabwe.

  Deltagere
  Jørgen Poulsen (RV)
  Anne Baastrup (SF)
  Hanne Agersnap (SF)
  Jeppe Kofod (S)
  Mette Gjerskov (S)
  Mogens Lykketoft (S)
  Ellen Trane Nørby (V)
  Karsten Lauritzen (V)
  Michael Aastrup Jensen (V)
  Marion Pedersen (V)

  Øvrige deltagere
  Sekretariatschef Lis Grønnegaard Rasmussen
  Udvalgssekretær Morten Villumsen
  Udvalgsassistent Amalie Andresen

  Budget
  690.000 kr.
  —-

  Danmarks eksport til Zambia var i 2005 på 28 mio. kr., mens importen derfra var på 8 mio. kr. Dansk udviklingsbistand til Zambia var samme år på 200 mio. kr …
  http://www.denstoredanske.dk/Rejser…/Zambia_(Økonomi)

  Den årlige ramme for dansk udviklingsbistand til Zambia beløber sig til 45 mio. USD.

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2010 @ 07:10

 23. Han har også været i Burma. Og det har han det svært med. For militærjuntaten er socialistisk, men det oplyses selvfølgelig aldrig. Den rigtige religion må ikke kritiseres

  http://www.lykketoft.dk/?q=udenrigspolitik/hvad-stiller-man-op-med-burma

  http://journalism.berkeley.edu/projects/burma/history.html

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2010 @ 07:12

 24. Og værst er at han er kommet mere frem i medierne nu sammen med uffe på tv2 news.

  Kommentar by Goofy — 10. juni 2010 @ 13:45

 25. >22
  Ja det er da det glade vanvid. Man må harmes over at sådan en mordertyran til Mugabe får del i MINE penge. Og sikkert ikke bare del i- men indkasserer hele puljen, grinende hele vejen ned til banken.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2010 @ 15:36

 26. Det er sjovt med journalister. Politikeres rejsefråds har kun interesse, når Pia deltager.

  Når vennerne deltager massivt, er der kun tavshed.
  —-

  Men ellers er det festlige ting, der sker i et multietnisk samfund, hvor mennesker lever i fred og harmoni
  http://www.fyens.dk/article/1619869:Odense–11-anholdte-efter-slagsmaal-i-Vollsmose
  “Bøgeparken i Vollsmose i Odense var natten til torsdag skueplads for et større slagsmål mellem en gruppe somaliere og en gruppe arabere……”

  http://www.fyens.dk/article/1620077:Indland-Fyn–Somaliere-loesladt-efter-endt-afhoering
  11 somaliere, der blev anholdt i forbindelse med et masseslagsmål i Vollsmose, er blevet løsladt igen.

  http://www.fyens.dk/article/1620023:Odense–Bandeleder-slap-for-udvisning
  “Fisfis’ højrehånd, den 41-årige Mahmoud Chanciry blev idømt fem års fængsel, mens Fisfis’ sommerferieafløser, den 39-årige Hisham Mahmoud Al-Khatib, 39 år blev kendt skyldig. Han fik dog ikke udmålt sin straf, fordi han skal mentalundersøges først……”
  —-

  De involverede danskere fik selvfølgelig højere straffe :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2010 @ 19:48

 27. Fisfis, det er da et velvalgt nickname ;)

  Kommentar by hp — 10. juni 2010 @ 19:58

 28. Ja, og jeg spekulerer stadig på, hvad hans 8 børn kaldes??

  Kone og 8 børn fik dommerne til kun at give betinget udvisning.

  Bliver spændende at se, om han kan holde sig fra kriminalitet

  Kommentar by tavsen — 11. juni 2010 @ 06:49

 29. Gad vide om Lykketoft kan forklare mig, hvor de penge som blev tvangsopkrævet til min konto i den sociale pensionsfond i 10 år, og som udgjorde først 1% senere 2% af min skatteopligtige indkomst er blevet af? Fonden har et indestående på omkring 170 milliarder. Jeg vil håbe historien vil være slem ved ham.

  Kommentar by Hans Jensen — 11. juni 2010 @ 17:07

 30. Hr. Mogens Lykketoft

  Er du ikke ved at være en ynkelig person.
  Man skal ikke kaste med sten når man selv bor i et glashus.
  vel Hr. Lykketoft

  Kommentar by knud jensen — 12. juni 2010 @ 11:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper