15. juni 2010

“Vi kan af lovgivningsmæssige årsager ikke forbyde folk i at nyde alkohol, men…”

Der er meget mere i historien, end det der i dag er kommet frem. I et mødereferat i Lokalavisen Taastrup, fremgår det, at den nye bestyrelse udover at forbyde ølsalg og hunde i Taastrupgård, også ville afskedige to (danske) boligsociale medarbejdere, og på den måde skaffe en huslejenedsættelse på 2000 kr. Forbuddet mod ølsalg vil konkret ramme afdelingens (danske) revyforening.

Et af de nye bestyrelsesmedlemmer, der ligesom den nye formand Ali Güvercin fornyligt blev valgt ind i Høje-Taastrup Kommunes integrationsråd er Mehmet Taskin, der samtidig er talsmand for Tyrkisk Kulturforening.

Fra DR København – Slut med øl og hunde i boligforening.

“Slut med øl og hunde. Det er bare nogle af de forslag, som afdelingsbestyrelsen i den almene boligforening Tåstrupgård har stillet…

Den nye bestyrelse består nemlig af et flertal med tyrkisk baggrund, og det har fået flere danskere til at kalde bestyrelsen for tyrkermafiaen… Og en række af de etniske danskere mener, at forslagene bunder i religiøse spørgsmål.

– Hvorfor skal man forbyde noget, der ikke er et problem? Med mindre at det er af religiøse årsager, fordi de ikke selv drikker alkohol. Men de glemmer, at der ikke kun er muslimer i Tåstrupgård, vi er jo mange religioner og nationaliteter, siger beboer Betina Reese.

… Men bestyrelsens forslag har intet med dens medlemmers nationalitet at gøre, siger formand Ali Güvercin. Han vil bare gerne undgå, at Tåstrupgård ligner en bodega:

– Vi kan af lovgivningsmæssige årsager ikke forbyde folk i at nyde alkohol, men vi vil gerne fjerne de bodegalignende forhold, der eksisterer i Tåstrupgård…, siger Ali Güvercin.

(DR Update, 15. juni 2010: Slut med øl og hunde)

Mere.

 • Taastrupgaard.com – Afdelingens bestyrelse – april 2010.
 • Ali Güvercin, Mehmet Taskin, Ismael Basoda, Ismet Basoda, Erhan Kizilkaya, Mustafa Akyol…

 • 18/5-10 Lokalavisen Taastrup – Ægte integration i moskeen (rundvisning ved Mehmet Taskin).
 • 2/6-10 Sjællandske Nyheder – Igen ballade i Tåstrupgård.
 • 8/6-10 Lokalavisen Taastrup – Dramatisk møde i Taastrupgård.
 • “… flere af forslagsstillerne er religiøst aktive” (TV2 Lorry, 15. juni 2010: Ingen øl i Tåstrupgård; se også Ølforbud er tvivlsomt)

  Oploadet Kl. 13:21 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15427/trackback

  58 Comments »

  1. Ja det er endnu et eksempel på at profeten Glistrup fik ret. Snart er det et sharia område. Hvis den tyrkiske kultur er så god hvorfor pisser de så ikke bare hjem. Naturligvis vil man fyre 2 socialarbejdere fordi deres opgave er blandt andet at skaffe beboerne arbejde og det kan ikke betale sig for når mange af dem sælger stoffer og arbejder sort på pizzabaren så har de ikke tid til et normalt arbejde, som også er dårligt lønnet.

   Kommentar by Rinus — 15. juni 2010 @ 13:55

  2. Waffen-SF har allerede foregrebet problemets opståen:

   boligpolitik MF: Nanna Westerby
   Mange udlejere chikanerer deres lejere i en sådan grad, at der er brug for, at der gøres noget. Jeg mener helt bestemt, at der skal være mulighed for at bortdømme de dårlige udlejere.

   Onsdag morgen blev jeg interviewet til DR om sagen.

   Se hele klippet her:

   http://www.dr.dk/NETTV/Update/2009/05/13/095452.htm

   Kommentar by anonym — 15. juni 2010 @ 14:06

  3. Tyrkisk Kulturforening??? Hvad med: Menneskerettighedsforeningen i Mogadishu? Islamisk Demokratiforening? Eller Foreningen for homoseksuelle i Iran? Alle muligheder indlysende selvmodsigende.

   Hvis ikke det var så tragisk, var det f….. komisk.

   Åh, og dog et positivt aspekt: Så er der vel også forbud mod muslimernes dræberhunde i Taastrupgaard? Naa, der bliver nok dispenseret.

   Kommentar by hp — 15. juni 2010 @ 14:07

  4. Forbyd at være sort og brun i huden!
   Forbyd tørklæder!
   Forbyd hvidløg!

   Kommentar by En mand ser rødt — 15. juni 2010 @ 14:11

  5. Og forbyd rygere.

   Kommentar by Goofy — 15. juni 2010 @ 14:16

  6. “Ægte integration i moskeen”.

   Danskerne skal integreres i moskeen. Det er målet for Mehmet Taski, bestyrelsesmedlem i Taastrupgård, islamisk kulturråd, integrationsråd og tyrkisk kulturtalsmand. Og vi betaler selv for hans mange ben og vores underkastelse og fornedrelse.

   Det er til at græde over.

   Kommentar by Niels P. — 15. juni 2010 @ 15:04

  7. Glistrup er større end muuuhammed har var kønnere end muuuhammed og han var superintelligent i modsætning til muuuhammed som var på niveau med en hulemand(før der var huler).

   Kommentar by Fritz — 15. juni 2010 @ 15:08

  8. Ja, men danskerne er i mindretal – så må vi æde den…
   Er I demokrater eller hvad ?
   Tåstrupgård er faldet til muhamedanerne. Hvem bliver næste ?

   Kommentar by Petersen — 15. juni 2010 @ 15:53

  9. Fremtidens Danmark fremstår mere og mere tydeligt.

   Gå en tur på Nørrebrogade. Der er kun 1 boghandel tilbage :-D :-D

   Kommentar by tavsen — 15. juni 2010 @ 16:14

  10. jeg synes, det er fint, at I nævner afdelingsbestyrelsen i taastrupgård – men det er kun en trediedel af denne i omtaler – men det er typisk, det hele i en nøddeskal, man nævner kun “den tyrkiske mafia” og “glemmer” helt de danske bestyrelsesmedlemmer.

   jeg har sværdt ved at se problemet omkring alkohol og hunde. jeg ser aldrig nogen der drikker alkohol eller andet for den sag skyld i området. jeg har selv en lille hund – en papillionblanding – som jeg går tur med hver dag, og de eneste der er bange for den er de børn, hvis forældre er bange for hunde – de øvrige børn spørger om de må klappe den – jeg synes det er at skyde gråspurge med kanoner.

   Kommentar by bente vinbech — 15. juni 2010 @ 16:33

  11. Da jeg selv er medlem af bestyrelsen, må jeg stadig ryste på hovedet at de 6 andre medlemmer der vil have forbud mod alkohol og hunde.
   jeg kan ikke se noget problem, i det, og syntes heller ikke at det kan vedkomme mig eller resten af bestyrelsen, hvordan de andre lejer gør i deres laden og gøren. OG DET MENER JEG: Men det er nu ikke altid man kan have lov til at sige sin mening til møderne uden man skal besvines til eller lige før der bliver lagt hånd på en.Men de skal ikke få mig til at selv går fra bestyrelsen, for jeg vil blive og kæmpe for at vi alle skal have lov til at være her, uden paragraffer og love, som ikke høre den danske mentalitet til. Jeg Har nu aldrig set nogle stå og drikke og være dummme, men jeg har set hvordan mange dansker bliver svinet til, uden hensynstagen fra de unge mennesker.samt at der bliver kørt med knallert og biler på p-pladsen, som om det var Jyllandsringen.
   Ja det var lige det jeg ville fortælle.

   Kommentar by Kristine Hansen — 15. juni 2010 @ 16:45

  12. Hvis danskerne tilsvarende ville forbyde elementer af tyrkisk kultur, ville forargelsen ingen ende tage, og det ville blive kaldt racisme.
   Nu kaldes det beboerdemokrati.

   Kommentar by Niels P. — 15. juni 2010 @ 16:50

  13. Jeg foreslår, at der i al mad der sælges i Danmark SKAL være svin, hvor det kan lade sig gøre. Enten via dyrkning som gødning eller direkte i fødevarerne.

   Kommentar by Limewoody — 15. juni 2010 @ 16:56

  14. Interessant at læse debatten
   http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2010/06/14/164619.htm

   #49 15-06-2010 10:51 Kathrine Ejdum
   Kære alle debattører

   Ind til videre har det været en god og sober debat her på siden, men redaktionen har været nødt til at slette en række indlæg, fordi tonen er upassende og usaglig.

   Fortsat endelig den gode debat, men husk den gode tone. Ellers bliver indlæggene slettede.

   Sidste indlæg blev 16:05

   Der er lukket for flere kommentarer

   Kommentar by tavsen — 15. juni 2010 @ 17:00

  15. Er vi i Danmark?

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 15. juni 2010 @ 17:15

  16. Moderater muslimer med moderat sharia.
   Islam er islam og det gradbøjes efter forgodt befindene intil vi vantro er underlagt det.
   Moderate eller ej.
   Theres no moderate islam.
   Theres only islam

   Kommentar by J B — 15. juni 2010 @ 17:16

  17. Flertallet af danskerne vil jo de rødes selvmordsdagsorden.

   Ergo – så uddø dog, tabere.

   Kommentar by Tolder — 15. juni 2010 @ 17:43

  18. Læg venligst mærke til Kristina Hansens kommentar ovenfor: “Men det er nu ikke altid man kan have lov til at sige sin mening til møderne uden man skal besvines til eller lige før der bliver lagt hånd på en.” At hun rigtig nok er medlem af betyrelsen, kan ses af http://www.taastrupgaard.com under “beboerdemokratiet”.

   Kommentar by Anonym — 15. juni 2010 @ 17:47

  19. Jamen Tolder dog. Hvorfor skal jeg trækkes med ned i sølet?

   Kommentar by Peter R — 15. juni 2010 @ 17:48

  20. Jeg er godt træt af de efterhånden mange importerede og helt urimelige religiøse/kulturelle særkrav og særhensyn! De kaldes af politikere og venstrefløj for multikultur – men i praksis er det flere og flere FORBUD og ANGREB mod den vestlige – vores – kultur og tradition og kulturarv, der er tale om.

   Derfor nej til importeret anti-vestlige og anti-demokratiske tiltag i Danmark. Nej til importeret religiøst/kulturelt tyranni – også i boligforeninger. Nej, nej og atter nej!

   Nej til de mange forskelligartede importerede angreb på dansk/vestlig kultur, traditioner og institutioner – som nogle tilrejsende – og efterkommere – nu er begyndt at omtale som ’ludersystem’.

   Her er nogle eksempler på danske/vestlige institutioner og kultur, der desværre nu er under angreb:

   Aktionshus censurerer kunst. (Tegning af avistegner Westergaard)
   Chikane mod bowlinge haller.
   Homoseksuelle chikaneres.
   Jøder chikaneres. Synagoge og jødisk skole må indhegnes.
   Kvinder chikaneres. Kaldes ludere etc. Kvinder der ikke bærer hijab chikaneres på uddannelsessteder og i boligområder. Det er der skrevet både artikler og bøger om.
   Hærværk mod spejderhytter.
   Børnehaver og skoler (særligt i Sverige, men også danske) nedbrændes.
   Bogforlag chikaneres.
   Stenkast og chikane mod folkevalgte politikere.

   Sten- og æggekast mod kunstnere. Senest er det gået ud over en sangerinde.
   Chikane og trusler mod avistegnere, debattører og bloggere.
   Ditto mod politi, ambulance folk og brandmænd. Mange sten og flaskekast mod politi.
   Ditto mod børneinstitutioner og skoler.
   Chikane mod væresteder for narkomaner og hjemløse.
   Hjemløse overfaldes.
   Vold og chikane mod lærere i folkeskolen.
   Ditto mod butikker og ansatte.
   Ditto mod grønlændere. Grønlændere er f.eks. jaget ud af Gellerup.
   Chikane og trusler mod sportsdommere.
   Chikane og skud mod værtshuse.
   Chikane mod ansatte i svømmehaller.
   Hærværk mod Udlændingeservice.
   Trusler og chikane mod sagsbehandlere på områdekontorer.
   Uskyldige borgere visiteres på gaden.
   Chikane og vold mod ansatte på diskoteker.
   Vold og chikane mod handicappede, svage og ældre borgere.
   Ditto mod buschauffører og passagerer i busser.
   Hjemmehjælpere chikaneres. Ditto madudbringere.
   Hærværk mod datastuer og kolonihaver.
   Hjem-is-mand overfaldet af flok.
   Trusler mod kunstmuseer og kunstnere.
   Trusler mod journalister og aviser.
   Chikane og vold mod bibliotekarer på offentlige biblioteker.
   Chikane mod DSB personale.

   Aktionshus censurerer kunst (Tegning af avistegner og kunstner Westergaard)
   Avistegner overfaldet og truet.
   Flere vestlige teaterforestillinger af blevet censureret af hensyn til ikke-vestlig religion.
   Mange vestlige politikere må leve med politibeskyttelse døgnet rundt.

   Bogforlag chikaneres.
   Øget nedrakning af demokrati og vestlige frihedsværdier og ligeværd mellem mænd og kvinder.
   Religionskritiske politikere chikaneres.
   Demonstration foran moske forbydes.
   Chikane mod debattører, bl.a. bloggere. Flere må leve på hemmelige adresser.
   Trusler mod kunstmuseer og kunstnere. Senest er en dansk/iransk kvindelig kunstner og religionskritiker blevet truet.
   Trusler mod pressefolk og aviser.
   Forbud mod vestlige spiser i offentlige institutioner. F.eks. grisekød.
   Københavnske skoler har indført halal madpolitik ordning – uanset skoleelever og deres forældre er islam tilhængere eller ej.
   Fjernelse af grisekød i børnehaver og vuggestuer.
   Folkeskoler opdrager børn i ramadan, roser piger i hijab, indfører separate baderum, kønsapartheid etc.
   Stort set alle kyllinger slagtes halal. Endskønt mange ikke vil spise halal slagtet kød og er modstandere af halalslagtning.
   Vestlige, demokratiske kvinders ønske om lige muligheder og frihed kaldes for fremmedfjendsk og islamofobisk.
   Religions- og samfundskritikere kaldes nu for racister og fremmedfjendske. Og for islamofober – af meningsmodstandere. Og af flere politikere. Religions- og ytringsfrihed er truet. Også af politikere. Flere fra venstrefløjen.
   Islamisk tørklæde indføres som del af dresskode til kvinder i offentlige institutioner.
   Offentlige institutioner missionerer for islam med hijabs, halal krav og bederum etc.

   Vestlige universiteter pålægges at lave bederum og vise synligt, om maden i kantinen er halal eller ej. Og vestlige universiteter en bloc protesterer ikke mod islamiske bederum og halal krav.
   Islamkritisk forskning og billeder udelades i stigende grad i vestlige akademiske værker og konferencer.

   En del vestlige politikere og kunstnere og grupper af feminister kæmper energisk for burka og niqab og hijab til kvinder – i Vesten. Til trods for at mange vestlige, demokratiske kvinder ikke mener at burka og niqab og hijab er nogen god idé.
   Islamisk tørklæde er nu en del af tilladt pasfoto dresskode til kvinder. Pasfotos gøres ikke-vestlige.

   Fifa har nu også indført islamisk tørklæde til kvinder. Religion er nu del af dresskode også i sport. Sport og religion blandes nu sammen.

   Vestlige TV-stationer har indført islamisk tildækning af kvindelige ansatte/journalister, når de sender rapporter fra ikke-vestlige lande. Når danske nyheder sendes ud i danske/vestlige stuer, så er de kvindelige journalister pakket islamisk ind. Og det er nyhederne dermed også. Islamindpakkede nyheder til vestlige borgere.

   Kvindelige vestlige folkevalgte politikere er ligeledes begyndt at indordne sig islamisk krav om beklædning for kvinder. Senest var det den danske konservative udenrigsminister, der lavede en sådan anti-vestlig manifestation.
   DR har forsøgt at indføre hijab på kvindelig TV-vært.
   DR har haft koran panel.
   Ikke-vestligt lændeklæde er indført til mænd i offentlige danske/vestlige svømmehaller.
   Solosvømmetimer til kun indpakkede kvinder indført i offentlige svømmehaller. Mænd er der ikke adgang for.
   Kønsapartheid skolemøder indført i københavnske folkeskoler.
   Halal, bederum og kønsapartheid indført på danske højskoler.
   Politikere – særligt venstrefløjspolitikere – fejrer nu religiøse ramadanfester for skattekroner på rådhuse.
   Flere folkeskoler har nu lavet faste-politik for børn. Af hensyn til religion.
   Hunde er nu forbudt i flere boligområder. Bl.a. Gellerup.
   Nu er der så også krav om forbud mod hunde og alkohol i Tåstrupgård.

   Vestlige lande er begyndt at holde konferencer om indførelse af sharialov. Det sker bl.a. på vestlige universiteter.
   Det forbydes at vise bacon på kredit kort – i Danmark.
   Flerkoneri praktiseres nu i Vesten.
   Omskæring af piger forekommer nu i Vesten.
   Flok voldtægter mod vestlige kvinder forekommer oftere.
   Ditto flok tyverier mod helt unge borgere.

   Etc.

   Hvor er de danske demokratisk folkevalgte politikere der vil gøre noget seriøst og virkningsfuldt for at modarbejde de importerede og ALT for mange angreb på dansk/vestlig kultur og tradition og tillid?

   Giv os Danmark tilbage. Et vestligt, demokratisk og sekulært Danmark. Uden halal og sharia krav i offentlige institutioner. Ej heller i boligforeninger etc.

   Sig nej til importeret religiøst og kulturelt tyranni.

   Og nej til EU domstole der vil forbyde det karakteristiske og meget gamle, vestlige og danske og ikke mindst festlige flag, dannebrog. En del af vores vestlige kulturarv.

   Kommentar by Liva — 15. juni 2010 @ 17:49

  21. #11, Kristine Hansen: “Men det er nu ikke altid man kan have lov til at sige sin mening til møderne uden man skal besvines til eller lige før der bliver lagt hånd på en.”

   Kan du fortælle lidt mere om hvordan disse møder forløber?
   Klapper danskerne i af frygt for repressalier?

   Kommentar by Peter R — 15. juni 2010 @ 17:52

  22. Danskere rejs jer.
   Bekæmp dem, som ikke vil det danske.
   Før bliver der ikke fred i Danmark igen.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 15. juni 2010 @ 18:15

  23. http://www.youtube.com/watch?v=5BwUas9RL5I

   Kommentar by PBr — 15. juni 2010 @ 18:56

  24. Taastrupgård er kun en lille forsmag på det der venter forude. Om 5 eller 10 år.
   Kendskab til historien og antidemokratiske autoritære bevægelser, som nazisme, facisme, kommunisme og nu islamisme viser at skal demokratiet overleve, ja så skal der vises konsekvens med alle demokratiske midler.
   I modsat fald dør demokratiet og bødlerne sejrer.
   Gå i aktion, medlovlige midler, NU.

   Kommentar by sl — 15. juni 2010 @ 18:59

  25. Er kamphunde og sutter med en bajere på bænken lig med danskhed ?

   Kommentar by Fritænker — 15. juni 2010 @ 19:38

  26. 25.
   Nej det er = socialister.

   Kommentar by Fritz — 15. juni 2010 @ 20:16

  27. Paris forbyder grisefest i arabisk bydel

   Politiet i Paris har forbudt en gadefest med pølser og alkohol i en bydel, hvor der bor mange muslimer

   Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1363357.ece#ixzz0qx2WoiFh

   Kommentar by Ukendt Person — 15. juni 2010 @ 20:22

  28. #24 sl.
   Lovlige midler ikke nok.
   Vi er blevet mødt med midler, der er kaldt lovlige, men det er de ikke.
   Der er aldrig givet et folkeligt mandat til at gennemføre disse overgreb mod det danske folk.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 15. juni 2010 @ 20:24

  29. Vanskeligt at bekæmpe når man skal arbejde fra 8-18 også lave mad og ligge børnene i seng, hvornår skal man få tid til at bekæmpe det totalitære…???

   Eller du forestiller dig måske en slags deltids frihedskæmper..?? Danskerne kan ikke engang bruge sølle 1 time om ugen på at vise sig i kirken, om ikke andet så for at vise lidt respekt for den tradition det engang var her i landet. Tænk sig et netværk der ikke ville være danskerne imellem hvis alle gik i kirke.

   Kommentar by Christianity — 15. juni 2010 @ 20:33

  30. @Kristine Hansen

   Du må bare gøre som en muslim skriver på
   http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2010/06/14/164619.htm

   “i ka brok og i ka bli sur. flyt til usa vis i ikke ka li danmarks nye stil”

   Og danskerne stemmer fortsat på Helle og lystløgneren Søvndal, der ønsker flere indvandrere :-D

   Løb lemminger, løb.

   Toldfri sentens :-D

   Kommentar by tavsen — 15. juni 2010 @ 20:42

  31. Når repræsentanter for en af klodens majority folkegrupper indfinder sig her, kaldes de en minoritet og flertallet er forpligtet af minoritetsbeskyttelsen. Når disse majoritets repræsentanter kommer i flertal i et område her, så er det demokratiets regler om at man repræsenterer flertallet, der gælder.
   Ikke noget kønt syn for dem, der tror på lighed.

   Kommentar by Menig 442 — 15. juni 2010 @ 20:53

  32. @Peter R

   Du, jeg og mange andre gode mennesker tynges ned i sølet af den demokratiske dødvægt bestående af nasserøve på overførelsesindkomst og kalifatpsykopater.

   Hvad andet en velfærdssamfundet er skyld i denne dødvægt ? Mit bud er “velfærdssamfundet”, der er et (genialt) narkotikum. Det gør dels folk afhængigige af Systemet og dermed til Systemets viljeløse stemmekvæg. I jagten på den daglige dosis velfærd, sætter folk velvilligt X ved deres røde velfærdspusher.

   Det borgerlige alternativ ……. hvilket borgerligt alternativ ?

   Løb lemminger, løb !

   Kommentar by Tolder — 15. juni 2010 @ 21:08

  33. […] Kirstine Hansens kommentar på Uriasposten: […]

   Pingback by Trusselskulturen vinder terræn « Hodjas Blog — 15. juni 2010 @ 21:11

  34. En god tyrker er en … tyrker.

   Kommentar by Nielsen — 15. juni 2010 @ 21:12

  35. Det kan næsten ikke undgås, at begivenhederne i Tåstrupgård fører til en en alvorlig etnisk konflikt med ophør af al tillid mellem parterne.

   Man skulle så tro at det overordnede boligselskab, KAB, ville prøve at løse en så truende konflikt og forsøge mægling o.l.

   Men faren er ikke gået op for KAB. Direktøren for KAB, Jesper Nygård, bakker ubekymret op om Tåstrupgård-bestyrelsens initiativer:

   “Efter min opfattelse har det ingenting med etnicitet at gøre… Så længe forslaget er lovligt, så administrerer vi dét, som beboerne beslutter. Der er forskellige grupper af beboere med forskellige synspunkter, og det er det, der gør demokrati levende”, siger han her
   http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/370293:Danmark–Boligselskab-bakker-op-om-alkoholforbud

   Mærkeligt så blinde, folk kan være.

   Kommentar by Niels P. — 15. juni 2010 @ 23:00

  36. Der har været problemer i Tåstrupgård i de sidste 20-30 år. Kender personligt til to der utallige gange kom med blå øjne fordi pædofil-kulten ikke kunne lide de danskere som også boede i Tåstrupgård, LORTELAND.
   DF 90 mandater eller undergang.

   Kommentar by Fritz — 15. juni 2010 @ 23:19

  37. Endnu en Sharia-Ghetto er grundlagt. Suk!. Sallahmi-metoden virker jo godt i et demokratisk land.

   Men på den anden side.. når alle problemerne er samlet på et sted, så er det nemmere at rømme hele området.

   – når vi kommer så langt…

   Kommentar by Julie P. Kantoft — 16. juni 2010 @ 01:26

  38. Tolder, for Satan. Du rammer det der gør ondt. Vores samfund står foran drastiske forandringer. Udviklingen på meget vigitge områder, går i den forkerte retning:
   Andelen af ydere i forhold til nydere! Og politikerne, hvis fremmeste mål er at vinde næste popularitetskonkurrence, så fordelingspolitiken bliver derefter.
   Islamisk invasion – antallet/andelen af den totale befolkning er konstant stigende. De medfølgende problemer er så rigeligt beskrevet på Uriasposten, Hodjas, Snaphanen, Jalvings, Uhrskovs osv. Selv ikke MSM kan ignorere virkeligheden helt.
   EU bestemmer en konstant stigende del af dansk lovgivning. Tilbage er råderum for lovgivning omkring knive, længden af hundesnore, rygning, hjemmebagte boller mv. Imponerende!
   Der er så mange, som ikke kan eller vil se, at vi ikke bare kan blive ved med at vælte penge ud til “kulturcentre”, “integrationsprojekter”, “kunstnere” osv. At kassen ikke rummer uendelige mængder af guldmønter. “Asyl til alle”-idioterne er grelle eksempler på total virkelighedsfornægtelse; både økonomisk, kulturelt og humanitært.
   Og retssystemet. Uhauha. De fem kulturberigere, som i januar sparkede tænderne ud på et skinkesvin, som pænt havde bedt dem om at tage hensyn til deres omgivelser, ja hvad fik de 10 mdr. betinget – altså reelt ingen straf. Hvorfor? Jo, skinkesvinet var racist sagde de, og så har de jo egentlig ikke gjort noget galt. Hvad Fanden sker der????

   Hvor er Danmark på vej hen?
   Hvorhenne i vores samfund går det den rigtige vej?

   Kommentar by Peter R — 16. juni 2010 @ 01:41

  39. Folk fra udlandet, der bor lovligt i Danmark har naturligvis samme demokratiske rettigheder i en boligforening som alle andre.

   Hvis et flertal ikke kan lide firbenede venner og kolde pilsninger, har det retten til at sige NO.

   Jeg har sjovt nok kun selv boet tre steder, hvor det IKKE var tilladt at have hund og kat. Ingen af stederne var der problemer med Lillemis og Pretty Boy. Men det er jo også mest i det store udland.

   Det sjoveste var, da vi skulle finde et motel med Pretty Boy. Det ene sted havde de kun plads til hunde under 10kg. Det med at klæde en schæfer ud som en pekingeser opgav vi. Vi fandt et andet sted og blev accepteret. Hvorefter jeg kiggede op og noterede mig skiltet med “NO PETS”.

   Som mange andre steder, er det nogle få, der skaber problemer for alle andre.

   Tilrejsende fra andre lande har samme demokratiske rettigheder som alle andre bortset fra Folkefingsvalg. Det er der mulighvis nogen, der ikke har observeret i deres jubel over den berusende kulturberigelse.

   Folk kan jo bare benytte deres egne demokratiske rettigheder ikke ?

   Kommentar by Janette Lund — 16. juni 2010 @ 03:52

  40. @Niels P

   Jesper Nygård er gammel hardcore VS’er

   Kommentar by tavsen — 16. juni 2010 @ 06:54

  41. Har boet i en boligforening(1992) hvor det sørme osse var forbudt at have hund og at drikke alkohol på dens område.

   Hvorfor var der ingen der råbte op den gang?

   Kommentar by Michael Larsen — 16. juni 2010 @ 10:00

  42. Det er lige før jeg bliver fortvivlet over at læse om Tåstrupgaard´s muslimske “mafia”.

   Hvorfor i grunden bosætter muslimer sig i et land som de finder så stort ubehag ved at de vil forbyde hvad de oprindelige indbyggere sætter pris på ?

   Og så tyrkere, hvis eget land aspirere til en fuldgyldigt medlemskab af EU !

   Hvad man (også) kan udlede af dette er måske, at de tyrkere/muslimer der befinder sig her i landet foruden de begrundelser de evt. lægger for dagen også denne, at de er på Jihad for Allah .

   Hvorfor tager vores politikere og vi selv os ikke sammen og lytter til og tager alvorligt de folk der VED BESKED om hvad det er der foregår?

   Folk som SELV stammer fra det islamiske/muslimske miljø, som har deltaget i terrorangslag mod jøder i Mellemøsten, er udvandrede til et Vestligt land for at deltage i Jihad´en mod det land de har slået sig ned i ?

   Der eksisterer efterhånden rigtig, rigtig mange frafaldne muslimer som har sat og sætter deres egne liv på spild ved at indformere de vestlige befolkninger og politikere om hvad det er vi har fået med at gøre i forbindelse med tilvandringen til de vestlige lande af islam og dens rettroende.

   En jeg sætter stor pris på er Walid Shoebat.

   Han fortæller åbent og ærligt om sig selv som tidligere medlem af PLO og om hvad han har foretaget sig.

   Shoebat er nu bosiddende i USA, konverteret til kristendommen og gift med en amerikaner.

   Han er naturligvis jaget vildt i USA bl.a. fordi han i sine publikationer har fortalt om bl.a. The Muslim Brotherhood og hvordan denne modbydelige organisation har, og stadig, manipulere med de godtroende vesterlændinge, topdogs som alm. mennesker, både her i Europa og i USA.

   Når folk rundt omkring siger, skriver, at vi nu gentager 1930´ernes idioti så ser det vitterligt ud til at passe meget godt med den virkelighed der omgiver os.

   Og manger af aktørerne fra dengang ser vi genopstået i andre gestalter – f.eks. Brunskjorterne fra dengang i dag som islamiske grupper, der kræver området Tåstrupgaard retter ind efter islamiske regler ang. hunde og alkohol.

   Får de deres vilje angående disse 2 krav, venter der et hav af andre krav i kulissen.

   Dette her er noget møg for hvad der foregår i Tåstrupgaard, og andre steder med islamisk-muslimsk bosættelser, danner præcedens for resten af landet.

   Vi skal holde øje med de områder for de vil indikere hvor langt fremme islamiserings processen er.

   Kommentar by Vivi Andersen — 16. juni 2010 @ 10:56

  43. Vivi Andersen

   Hvad med alle de boligforeninger som har besluttet at der ikke må drikkes alkohol eller have hunde på boligforeningens område?
   Har de også dannet præcedens for den islamisk-muslimsk bosættelse?

   Ved vi hvad grunden er til af bestyrelsen har valgt denne drastiske situation.

   I AAB standart husorden er det ikke lovligt at have husdy! er det et knæfald for islamister-muslimer?

   Kommentar by Michael Larsen — 16. juni 2010 @ 11:42

  44. Vivi Andersen, vil du lade børn bo i et område hvor sutter sidder på bænken og drikker og hvor der løber kamphunde rundt? Jeg kender ikke mange boligforeninger hvor det er tilladt at holde hund og øldrikning er ligeledes forbudt mange steder.

   Kommentar by Fritænker — 16. juni 2010 @ 11:48

  45. […] […]

   Pingback by Paris: Politiet forbyder grisefest (16.06.10) | Altermedia Danmark — 16. juni 2010 @ 12:16

  46. Nu har jeg gået rundt i bebyggelsen her til formiddag, Og der er ingen sutter der sidder her og drikker. ved ikke hvor det egeligt kommer fra.Det er ikke de 3 dansker der sidder i bestyrelsen, der har været med til at bestemme, at der skal forbydes øl, og hunde her i bebyggelsen.Som skrevet før er jeg selv medlem af denne bestyrelse, og jeg tager skarp afstand for det. det er ved at de 6 øvrige der har bestemt det. Hvis jeg endelig skulle møde nogle sutter der sidder og drikker et par øller, ja så er det ikke dem man skal være bange for. Med hensyn til kamphunde syntes jeg man skulle lade dem have mundkurv på, når de færdes ude samt forlang de skal VÆRE i snor.

   Kommentar by Kristine Hansen — 16. juni 2010 @ 13:35

  47. @44 Fritænker

   Jeg ved ikke hvor du får det med sutterne og kamphundene fra, men hvis man f.eks. læser med på debatten her: http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2010/06/14/164619.htm

   – så er der en del svar og forsøg på at korrigere fordommene hos folk som dig – fra beboere i bebyggelsen:

   “#30 15-06-2010 09:54 langelænderen
   Blot for at korrigere et par misforståelser i indlæggene.
   Beboerne i Taastrupgård render IKKE rundt med en bajer i hånden.
   Det afdelingsbestyrelsen prøver på er at ødelægge klublivet for ca 25 klubber i Taastrupgårdm, ved at lægge restriktioner på klublivet, og at være overdommer for hvem som skal have tildelt et lokale. Mange af klubberne bruger øl, vin, vand, kaffe og tesalg til at finansiere de aktiviteter der foregår i klubberne. Der er ingen begrænsing for adgang til klubberne og alle kan deltage. Hvis man fjerner denne mulighed, fjerner man muligheden for det sociale liv i Taastrupgård, som er dannet i mere end 30 år. Afdelingsbestyrelsen i Taastrupgård gør INTET for at samle beboerne – tværtimod. De bruger beboerdemokratiet til at gennemtrumfe deres ideer- og ikke flertallets holdning til disse spørgsmål.”

   Om ikke andet, så har en af de danske bestyrelsesmedlemmer skrevet et par indlæg her i tråden. Ikke ligefrem det billede du prøver at fremmane…

   Kommentar by Maja — 16. juni 2010 @ 13:45

  48. […] http://www.uriasposten.net/?p=15427#comments […]

   Pingback by Kunstavisen » Blog Archive » Taastrupgård tørlagt 2 — 16. juni 2010 @ 15:20

  49. Prøv og leg videre med forslaget.

   Spisning og udskænkning vil blive forbudt udenfor restauranter.
   Pølsevognen er ovre.
   Køledisken vil se lidt “mager” ud.
   Ingen øl og spiritus salg offentlig i butikker. Nærmest et spritbolaget man skal ind i.
   Slagterens vindue vil blive reduceret.
   Ingen grise på åben mark, hvis de ikke skal tvangs slagtes.
   maden i kantinen (er jo allerede igang)
   DIN madpakke og børnenes (er allerede igang)

   der er mange ting at afsige

   Kommentar by Goofy — 16. juni 2010 @ 15:40

  50. Ok det er ikke folk der sidder og drikker i bebyggelserne. Men det er i klubberne. Det er da en holdning, men er det fordi at man er muslimske at man tager den beslutning eller er det fordi at man har en holdning til alkohol.

   Kommentar by Michael Larsen — 16. juni 2010 @ 16:00

  51. “men er det fordi at man er muslimske at man tager den beslutning eller er det fordi at man har en holdning til alkohol.”

   ??????????????????

   Kommentar by tavsen — 16. juni 2010 @ 16:04

  52. Tavsen

   Du forstår ikke det jeg skriver?

   Kan det være en holdning til alkohol generelt eller er det fordi man er muslimsk at denne beslutning er taget?
   Når man har fjernet øl drikkeri på virksomheder er det så fordi der er kommet muslimske arbejdere eller er det fordi det er mest sikkert?

   Jeg tror ikke at alt der sker i foreninger, skoler eller andre steder der skyldes muslimer

   Kommentar by Michael Larsen — 16. juni 2010 @ 17:28

  53. Som muslimer har de en negativ indstilling til alkohol, fordi de er muslimer.

   Kommentar by Christianity — 16. juni 2010 @ 20:21

  54. Lad de etniske danskere flytte ud, og der efter bliver det til slum for udskud der lyder islams lære, kort sagt døde sjæle.

   Kommentar by Hans -j — 16. juni 2010 @ 21:49

  55. Christianity

   Hvad så alle de boligforeninger som har besluttet at der ikke må drikkes alkohol på boligforeningens område. Samt dem der ikke ønsker hunde på deres område? Så er det for at tækkes muslimer

   Kommentar by Michael Larsen — 17. juni 2010 @ 18:57

  56. Taastrupgård har en masse klubber. Hvor der hygges. På den ene eller den anden måde. Enkelte klubber har et øl og vand salg, for at få arrangementerne til, at løbe rundt. Det er absolut IKKE bodegaer. da man lukker dørene for ikke-medlemmer.
   kan godt forstå man kalder bestyrelsen ” tyrkermafia” for resten af bestyrelsen aner ikke hvad der foregår. Formanden og næstformanden, render rundt og spionerer. Kigger ind af vinduer i klubberne.
   Man nævner ikke tyrkiske klubber med ulovlige spil.
   Bliver sq harm, når sådan en flok “drengerøve” prøver at ødelægge 30 års god dansk hygge. Med deres muslimske predikener.

   De skulle hellere bruge tiden på, at sørge for andre ikke bliver chikaneret af stenkastende børn og små børn på knallerter. Unge mennesker der laver indbrud, biler der kører som om det er roskilderingen.

   Kommentar by LM — 18. juni 2010 @ 20:01

  57. Vil i ikke nok vore sode og lade vore med at komme med nogen racistiske bemorkninger? altsoe i kan i lide muslimer fordi de er stenkastende laver ballade og det hele. Dansker er ikke ret bedre men det er kun det muslimer laver som kommer i aviseeen. Deniiis som for 3 oer siiden blev drabt i kbh,hvorfor blev han draabt?? kun fordi han var sorthorede, soe i skal nodiig snaaak. İ kalder det tyrker mafia? tag jer sgu sammen maan mafia? ved i hvad ordet mafia peger paa? Nogen af jer dansker er bare soe nedern at hore paa. ali güvercin er min onkel,min far og min onkel blev banket i esbjerg for 17 aar sideen heletideen. Kun fordi de ikke havde den samme hudfarve som jeer. Og nu kommer i og fortoller vi laver ballade hello! i elsker jeres kamphunde, men de kamphunde kan godt drobe et baarn. Altsaa i dansker lever jo hjemme med jeres hunde og spiser med jeres hunde KLAAAMT. Vi bliver kaaaldet perker, Vi har ikke de samme muligheder som i har.

   Kommentar by BG — 3. august 2010 @ 19:38

  58. #57 Det er sandt at Ali Guvercin er fra Esbjerg, men jeg tror ikke han fik tæsk fordi han var tyrker, nærmere fordi han havde totalt mangel på situationsfornemmelse.

   Manden er en usikker lille dreng der åbenbart har fundet noget at gå op i nu

   Kommentar by Baroh — 5. oktober 2010 @ 17:12

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper