17. juni 2010

Jyllandsposten refererer Ritzaus Bureau der refererer venstreradikale Modkraft.dk

Jyllandsposten refererer Ritzaus Bureau der refererer “den venstreorienterede hjemmeside Modkraft.dk” om vagtskiftet i Trykkefrihedsselskabet – Muslim til tops hos islam-kritikere. En interessant historie, der nemt kunne være skrevet på basis af den officielle pressemeddelse på Sappho.dk.

For en borgerlig avis, burde det selvfølgelig være irrelevant hvad Modkraft.dk skriver om Trykkefrihedsselskabet. Vi taler om en venstreradikal hjemmeside, der i lighed med den militante samarbejdspartner Projektantifa.dk, ser det som sin opgave at bekæmpe politiske fjender på gadeplan. Hertil inkluderes naturligvis Jyllandsposten.

Tirsdag aften talte JP-bloggeren Morten Uhrskov Jensen på Hovedbiblioteket i Århus, og som sædvanlig var autonome fra Antiracistisk Netværk (læs: AFA) på gaden for at intimidere publikum. Modkraft og Projektantifa bringer begge historien – bemærk det anvendte foto.

(Modkraft.dk & Projektantifa.dk, 16. juni 2010)

Oploadet Kl. 03:39 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15469/trackback

23 Comments »

 1. Der skete intet andet der blev sunget eller hvad.

  Har Jyllandsposten referet forkert?

  Kommentar by Michael Larsen — 17. juni 2010 @ 07:14

 2. Kim Møller.
  Jeg undrede mig også over referencen.

  Kommentar by boppo — 17. juni 2010 @ 07:45

 3. – Det var tydeligt, at Den Danske Forening lagde mærke til os og det lykkedes, at komme i dialog med mange forbipasserende, siger talsperson for Anti-racistisk Netværk, Sarah Victoria Bruun til Modkraft.

  (Hun findes hurtigt på google som medlem af Enhedslisten, hvilket igen viser forbindelsen).

  Kommentar by jonas — 17. juni 2010 @ 08:15

 4. Nå ja, det var hende her:
  http://junikredsen.wordpress.com/2009/03/22/htx-elev-l%C3%B8j-om-overfald/

  Kommentar by jonas — 17. juni 2010 @ 08:21

 5. Billeder kommer ikke med. For dem, se linket.

  http://www.modstand.nu/artikler/2010-06-16/antiracistisk-netv%C3%A6rk-ville-i-slagsm%C3%A5l

  Antiracistisk netværk ville i slagsmål
  I forbindelse med Den Danske Forenings debatmøde med Morten Uhrskov på Hovedbiblioteket i Mølleparken i Århus tirsdag aften, arrangerede det venstreekstremistiske Antiracistisk netværk (ARN) moddemonstration.

  Netværket havde lagt op til en såkaldt ”sangaften for mangfoldighed og tolerance”, men netværkets medlemmer havde det selv svært med tålmodigheden.

  Lasse Poelman (nr. tre fra højre) ankommer med hans slæng. Det er Philip Agerskov yderst til højre.

  Sortklædte ARN-medlemmer, der havde drukket sig mod til, forsøgte efter mødet at provokere til slagsmål med mødedeltagerne. Gruppen, hvoraf flere var maskerede og bevæbnet med flasker, var meget aggressiv og anført af den efterhånden berygtede Lasse Bergishagen Dons Poelman. En mindre gruppe politifolk så imens noget handlingslammede til. Det lykkedes imidlertid ikke bøllerne at komme i direkte håndgemæng, så det blev til spil for galleriet.

  Flere af ovenstående er fra Fynske antifascister (FAF)

  ARN fungerer som bekendt som dækorganisation for den samlede Venstreekstreme bevægelse med Enhedslisten som den væsentligste spiller. De knap og nok halvtreds ekstremister kom blandt andet fra Enhedslisten, Jyske antifascister/Aarhus Antifa, fan-gruppen Galehuset, Internationale Socialister, Socialistisk Ungdomsfront og kommunistisk parti.

  Byrådskandidat for Enhedslisten og talskvinde for ARN, Agnes Holst.

  Førnævnte Lasse Poelman ankom i selskab med blandt andre Philip Long Agerskov. De to var i sidste uge i retten for vold, Philip Agerskov blandt andet for vold mod en højgravid. Sagen fortsætter i september.

  Derudover sås kendte ekstremister som Jesper Munk Jepsson, Simon Bünger Paulsen (i dagens anledning som fotograf for Redox) og Caspar Sona Stegger Lodberg. Sidstnævnte har tidligere på nettet forsøgt at tegne et billede af sig selv som fredselskende og forfulgt uskyldighed. Det billede får han vanskeligt ved at opretholde fremover. Det samme gør ARN, der endegyldigt bekendte kulør. Netværket er identisk med det voldsautonome miljø, og mon ikke Enhedslisten ryster lidt i bukserne efter den forestilling.

  Simon Bünger Paulsen, blå jakke, fotograferede ivrigt til Redox

  Kommentar by Henrik — 17. juni 2010 @ 08:56

 6. Hvem er egentlig ansat i Ritzaus Bureau?

  Det bekymrer mig, at alle aviser ukritisk refererer de anonyme pressemedelelser i tide og utide, selv om deres vinklinger har mere slagside end DR. Jeg havde dog forventet mere format af JP.

  AO

  Kommentar by AO — 17. juni 2010 @ 09:51

 7. Hvorfor holdes det hemmeligt her på Uriasposten, at mødet, som var arrangeret af Den Danske Forening, blev overrendt af elementer fra DNSB, Vederfølner og formentlig også fra Danmarks Nationale Front og lign.?

  Da det var et offentligt møde, kunne Den Danske Forening naturligvis ikke forhindre nævnte elementer i at deltage… – men man kunne godt meget eksplicit have taget afstand fra det nazistiske slæng!

  Havde man gjort det, så havde ARN og EL ikke haft noget at have deres modstand i… – det har de nu!

  Kommentar by Leif Jensen — 17. juni 2010 @ 11:49

 8. -> Leif Jensen

  Jeg forstår ikke helt. Mener du Den Danske Forening, før et offentligt foredrag midt i Århus, specifikt skulle have pointeret, at nazister ikke er velkommen.?!?

  Som jeg ser det, er det en klassisk historie om venstreekstremistisk mødeterror. Jeg kender flere (DF-vælgere uden fløjtilknytning), som undlod at deltage, idet de ikke ville risikere liv og lemmer for at høre et simpelt foredrag. Jeg kunne ikke få det til at passe ind i kalenderen, men jeg kan forstå, at havde jeg deltaget og stået tæt på en DNSB’er eller en tidligere WP’er, så ville jeg være ond nazistisk racist der nu var afsløret. Come on.

  Kommentar by Kim Møller — 17. juni 2010 @ 12:01

 9. Kim, uanset hvor meget pik du sutter på den der stuerenhed så ved vi jo alle sammen godt at du er i lommen på nazisterne. Og nårh ja, Enhedslisten og AFA har en hemmelig samarbejdsaftale der har eksisteret siden 1996! Helt sikkert!

  Kommentar by Racefremmed idiot — 17. juni 2010 @ 12:12

 10. @ Racefremmed idiot

  Du er en trættende person med lavt selvværd. Men for pædagogikkens skyld:

  Hvordan er Kim Møller “i lommen på nazisterne”?

  “Og nårh ja, Enhedslisten og AFA har en hemmelig samarbejdsaftale der har eksisteret siden 1996! Helt sikkert!”

  Tja, Kim Møller påviser – gang på gang – at der er sammenfald mellem de to grupper.

  Kommentar by ølvom — 17. juni 2010 @ 12:56

 11. Hvor er de grov jydske smede, der ikke brugte hammer på ambolten, men deres bare hænder?
  Her kunne der godt deles lid hammer øretæver ud! lol

  Kommentar by Goofy — 17. juni 2010 @ 13:31

 12. Kim Møller skriver: “Jeg forstår ikke helt. Mener du Den Danske Forening, før et offentligt foredrag midt i Århus, specifikt skulle have pointeret, at nazister ikke er velkommen.?!?”

  Tja, måske…?!

  Men du har da ret: Det er ikke nemt!

  For fuldstændighedens skyld kan man jo så nævne, at det adskillige gange er sket, at EL (og ARN) har demonstreret sammen med bl.a. Hizbullah- og Hamas-sympatisører…

  Så hvad det angår, er forskellen ens…

  Kommentar by Leif Jensen — 17. juni 2010 @ 13:42

 13. Det er jo meget simpelt. Det er venstrefløjen, der bruger ulovlige og voldelige politiske midler og det gør de, fordi deres ‘religion’ giver dem ret. Marxismen har altid ret og den har indtil videre udryddet mere end 100 mio, der var imod den. Det var nødvendig kirurgi for at sikre, at de perfekte mennesker kan skabe det perfekte samfund i hele verden. Die Partei hat immer Recht. De vil udrydde os, hvis de kan.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. juni 2010 @ 13:50

 14. -> Leif Nørmark

  Fint du godt kan se bjælken i eget øje, men jeg mener alligevel du strammer den lidt. Det er eksempelvis legalt at være nazist, og de udgør ikke just en demokratisk trussel (DNSB-garderen overfaldet i Århus fornyligt, 1. maj blev hovedkvarteret i Greve angrebet med flasker). Omvendt med Vederfølner, der mig bekendt afviser politisk vold og bifalder demokratiet.

  Hamas og Hezbollah har etnisk udrensning som erklæret formål, og vold som erklæret middel. Dvs. en klassisk terrororganisation.

  Jeg synes venstreekstremisterne skulle holde sig for god til intimiderende mødeterror. Det kan aldrig føre noget godt med sig, og da slet ikke noget i demokratiets ånd. Er det fint med dig, at ganske almindelige mennesker stresses væk fra sådanne foredrag?

  Kommentar by Kim Møller — 17. juni 2010 @ 13:56

 15. Til mødet sagde ordstyreren inden foredraget at alle havde lov til at komme til orde i den efterfølgende debat, både folk der var enige og uenige – det eneste man dog ikke tolerede var racebiologiske- og konspirationsteorier.. Så jeg mener egentlig at der blev taget afstand til de meget få fremmødte Nazister.. Mødet forløb i fuldstændig ro og orden, med en stor blanding af forskellige folk både unge og gamle

  Kommentar by Pedersen — 17. juni 2010 @ 15:22

 16. Kim Møller

  Hvad er det for en bjælke som du har i dit øje? Enhedslisten kontore er ikke blevet angrebet. Folk fra venstrefløjen er ikke blevet overfaldet at højrefolk?

  Du ser jo ikke tingene fra begge sider, du er lige så ensidig som du beskylder Leif Nørmark for

  Kommentar by Michael Larsen — 17. juni 2010 @ 18:48

 17. #10
  Og hvad så?? Alle andre etablerede medier er tilsyneladende skideligeglade. Det er jo kun jer, kommunistforskrækkede islamofober på den yderste højrefløj der gider at gå op i eventuelle personoverlap. Vær dog glad for at der findes partier på venstrefløjen som Enhedslisten der ser på det gode i mennesket og ikke automatisk bortdømmer folk på grund af tidligere handlinger. Uden et sted som Ø ville disse politiske avantgardister jo blive tabt på gulvet.

  Kommentar by Racefremmed idiot — 18. juni 2010 @ 12:27

 18. >17.God vits og god weekend!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 18. juni 2010 @ 13:01

 19. >17

  Wow, det er ikke hver dag jeg møder en så himmelråbende tåbe og idiot som dig. Indoktrineringen og gruppehykleriet har så sandelig støbt sig godt fast. Tror du virkeligt selv på det vrøvl du skriver?

  kliceer, fjendebilleder, offerkultur, følelsesporno, indigneret barnlighed… alt på under 6 linier! – fænomenalt.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 18. juni 2010 @ 22:52

 20. >17

  Jeg kan simpelthen konstatere, at “det gode i mennesket” som du omtaler, må ud fra den virkelighed vi lever i i dag, være nazisme.

  Intet mindre, intet grimmere. Du er nazist. Det er fuldstændigt samme retorik som salig Adolf. Læs og forstå.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 18. juni 2010 @ 22:54

 21. Når man kalder truende venstreradikale for ‘politiske avantgardister’, så må målet vel være fascisme i sin reneste form.

  Kommentar by Kim Møller — 18. juni 2010 @ 23:10

 22. @ Racefremmed idiot

  Du er en trættende person med lavt selvværd. Men for pædagogikkens skyld:

  Hvordan er Kim Møller “i lommen på nazisterne”?

  “Og nårh ja, Enhedslisten og AFA har en hemmelig samarbejdsaftale der har eksisteret siden 1996! Helt sikkert!”

  Tja, Kim Møller påviser – gang på gang – at der er sammenfald mellem de to grupper.

  Kommentar af ølvom — torsdag 17. juni 2010 @

  Ølvom og hvad er du så, ligeså trættende

  Kim Møller og hvad vil du så kalde White pride, Julius A. Børgensen eller Michael Ellegaard

  Kommentar by Michael Larsen — 19. juni 2010 @ 11:35

 23. Julie P. Kantoft

  Og var det ikke dig der sagde at Dommere er korrupte?

  Kommentar by Michael Larsen — 19. juni 2010 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper