17. juni 2010

Østjyske SF’ere, ikke østtyske SED’ere

TV2 Østjylland bragte onsdag aften et længere indslag med de tre yngste kommunalpolitikere i Østjylland, der selvfølgelig alle var SF’ere. Her et halvt år efter valget var de ikke mere ‘idealister’, men ‘realister’, der måtte tage ansvar og foretage afgørende økonomiske proriteringer. Mindst umoden lød Kasper Fuhr Christensen fra Randers, der dog havde en kærlighed til den videnskabelige socialismes grundlægger, Karl Marx. TV2 Østjylland – Nye politikere på dybt vand.

(Karl Marx og SF’s Kasper Fuhr Christensen)

Odder-SF’eren Theis Rubinke Sørensen synes der gik lidt for meget tal i byrådsarbejdet, og de lød generelt lidt for naive. Til gengæld fik man dem så uden filter. Herunder et citat fra indslagets 18-årige Silkeborg-SF’er.

Alexander Thorvaldsen: Det er primært den der borgerkontakt, der har været det hårdeste at møde. Man bliver sådan holdt op, af sådan nogle fagforeningsfolk, og sådan noget, fra FOA og BUPL, der næsten truer på ens liv, hvad fanden er det man laver, og såen.

Oploadet Kl. 04:39 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15477/trackback

17 Comments »

 1. http://www.jv.dk/artikel/894760:Billund–Ballade-i-SF-i-Billund–Byraadsmedlem-beder-vaelgene-droppe-SF

  “EXIT: SFs medlem af byrådet i Billund Kommune, Ole Marcussen, opfordrer nu sine vælgere til at stemme på et andet parti end sit eget.

  Det kontroversielle udmelding kommer fordi Ole Marcussen mener, at opstillingsformen i SF er udemokratisk…..”

  Kommentar by tavsen — 17. juni 2010 @ 07:21

 2. Tv Østjylland havde lige fundet tre unge SF’ere , og de skulle da lige have 10 min. reklametid. Fri taletid, og fremstillet i et positivt lys; alt hvad der blev kommenteret omkring dem var positivt; idealister, travle unge mennesker, men de klarer det fordi de er så flittige, de svageste som mærkesag……

  Og for alle normalt tænkende burde programmet være det bedste argument for at hæve minimumsalderen for hvornår man kan komme i byrådet/folketing til 25.
  Det var pinligt. Sådan lidt gymnasie-gruppe-opgave agtigt.

  Kommentar by Superman — 17. juni 2010 @ 07:59

 3. Den videnskabelige socialismes grundlægger.

  En gammel mand bankede på Himmeriges Port. Kommisær Petrus Petrovitj åbnede døren og spurgte:
  “Hvad var din far..?”.
  “Fabriksejer”.
  “Og din mor..?”.
  “Datter af en købmand..”
  “Hvilken familiebaggrund havde din kone?”
  “Hun kom fra en adelsfamilie..”
  “Og du, hvad har du så bedrevet i dit liv?”
  “Jeg har skrevet nogle bøger..”
  “Arggrr”, udbryder Kommisær Petrus Petrovitj: “Du er en forløjet burgøjser….Hvad hedder du i øvrigt..?”
  “Karl Marx”.

  Kommentar by Limewoody — 17. juni 2010 @ 08:31

 4. Enig, valgbarhedsalderen op. Forhåbentlig har de en voksen person til at holde øje med hvad de laver, men deres stemme tæller altså lige så meget i byrådet som alle de andres.

  Jeg har set de pakker dokumenter byrådsmedlemmerne får hver uge, og som de skal sætte sig ind i, og det er altså kompliceret stof. Danmarks yngste folketingsmedlem trak sig selv efter en periode, hun sagde hun ikke var moden nok, og ville stille op igen om 10 år. Mette Frederiksen blev jo også lige pludselig “moden”, da hun selv oplevede resultatet af idealerne i praksis.

  Kommentar by Hans Jensen — 17. juni 2010 @ 09:03

 5. Folkevalgte børn.

  Kommentar by Peter R — 17. juni 2010 @ 09:48

 6. den videnskabelige socialismes grundlægger, Karl Marx.

  LOL!!!

  Enig, valgbarhedsalderen op.

  Det var måske slet ikke nogen fjollet ide…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 17. juni 2010 @ 12:47

 7. Ikke mindst SF’ere går ind for at valgretsalderen nedsættes til 16. år. Det er jo også hos de unge de henter de rigtig mange stemmer. Jamen, hvilke konsekvenser! Disse unge SF’ere er jo ganske åbenbart meget umodne og uden forståelse for samfundets opbygning og ansvarligheden for en sund økonomisk politik.

  Det er lovbestemt at enhver borger skal have lov til at stemme, skønt alt for mange vælgere ikke har den ringeste ide om, hvilken politik eller parti de er bedst tjent med.

  Jeg erindrer som valgtilordnet flere hændelser med vælgere, oftest par, der småsnakkede udenfor boksen om, hvem de dog skulle stemme på, “hvad synes du lille mor?”, “hvad er det nu partiet hedder!” “skal vi ikke gøre som vi plejer, hvad er det vi plejer?” Det var en skræmmende oplevelse. At man ikke har afklaret det før man sætter sit kryds er oprørende. Så er det øjeblikkets ‘guld og grønne skove’ politiker der får krydset.

  En undersøgelse, ganske vist fra USA, men mon det er så meget anderledes i DK? har vist at langt flere ved, hvem de seneste vindere i X-faktor er, end de kender de tre grene i regeringssystemet. Der er tilsyneladende en stor blok af mennesker, der stemmer med følelserne og kun for deres egen øjeblikkelige fordel, i modsætning til, hvad der ville gavne landet bedst, og derved dem selv, set over et længere forløb. Disse vælgere er som landmænd der spiser såsæden og derfor ikke er i stand til at så om foråret.

  Hitler fik kun 2% af stemmerne i et valg før Depressionen, men med de økonomisk strenge tider som en katalysator vandt han senere overvældende. Kunne en noget lignende situation ske i dag?

  Langsigtet økonomisk ansvarlighed ville have langt bedre kår i et system, der benyttede kvalificerede vælgere – de med i det mindste blot en rudimentær forståelse af, hvordan vort regeringssystem fungerer.

  Dette er ikke nogen ny eller radikal opfattelse – vi kræver at førere af motorkøretøjer skal bestå en prøve før de får lov til at sætte sig bag rattet. Da vort lands velstand og levedygtighed er på spil, især vor nationale sikkerhed, bør vi så acceptere mindre krav på disse områder?

  Kommentar by synopsis-olsen — 17. juni 2010 @ 13:26

 8. Sådan går det desværre, når deres egne kammerater på 18 har stemmeret.
  De er jo totalt hjernevaskede og skal have en bestemt mening for at kunne klare sig på universitetet.
  Gad vide hvordan garder nazisten klarer sig igennem hverdagen sådan et sted?

  Kommentar by Goofy — 17. juni 2010 @ 13:26

 9. -> 4
  Ikke alene valgbarhedsalderen, men også valgretsalderen skal sættes op.
  Folkevalgte børn, valgt af børn som er gratister uden økonomiske forpligtelser – GYS!

  Kommentar by fuck'em — 17. juni 2010 @ 16:28

 10. Ak ja sådan er det når virkeligheden banker på døren. Et er teori et andet praksis.

  Kommentar by Andreas — 17. juni 2010 @ 16:37

 11. Hvem fanden har valgt de fjolser ind??

  Kommentar by POP — 17. juni 2010 @ 18:37

 12. Selvfølgelig er unge politikere SF´ere. De er nemme ofre. De er blevet hjernevasket i skoletiden. Indoktrineret på bedste DDR-facon.
  Når de til sin tid bliver voksne, går bedraget nok op for dem.
  SF har seriøst foreslået valgretsalderen nedsat til 16 år !!!!!!!!
  Hvorfor mon ??????
  Hvor sygt kan det blive?

  Kommentar by Anonym — 17. juni 2010 @ 18:55

 13. Offtopic:
  Apopos unge byrådsmedlemmer, så skred den 19-årige Tanja Lauenborg idag fra DF til Socialakrobaterne. Hvorfor opstiller man så unge kandidater, der ikke har forstået, hvilke konsekvenser det kan have at sige offentligt, at man støtter DF. Mon ikke det er grunden til det pludselige skift.

  http://amtsavisen.dk/article/20100617/RAM/706189965/1027

  Kommentar by Ciska — 17. juni 2010 @ 20:32

 14. Er det så meget værre end det Villy og Helle hælder ud af ørerne en gang imellem?

  Kommentar by EH — 17. juni 2010 @ 21:32

 15. De unges naivitet og manglende evne til at overskue konsekvenserne, kan forklares med deres unge alder. Det tager sin tid at ryste folkeskolens og MSMs propaganda af sig.
  Mht. Helle Søvndal og Villy Thorning Schmidt, så burde de være vågnet for længst.

  Kommentar by Peter R — 17. juni 2010 @ 22:19

 16. Ha ha, det er for komisk. Det lyder som den episode af Den sorte snog, hvor et medlem af overhuset er 14 år. Urkomisk, hvis det ikke var totalt samfundsnedbrydende.

  At sætte valgretsalderen op, er en god ide’ men hvorfor ikke tage tyren ved nældens rod og bare sætte valgretsalderen op til 30 år, for socialister og muslimer?

  Her er i øvrigt resultatet af socialisternes folkeskoler og socialisternes fremtidige personale, der skal passe de syge og de gamle. De syge og de gamle muslimer, ha ha – de får sig en overraskelse. De syge og de gamle psykisk syge. De syge og de gamle handicappede..

  http://www.berlingske.dk/skolen/halvdelen-kan-ikke-skrive-eller-laese

  Ikke at jeg håner folk med manglende kompetencer, men jeg synes ikke de skal bestige embeder, de ikke er kompetente til. Og det for fuld løn. Allerede nu har samfundet en enorm byrde af offentligt ansatte der er udbrændte og bare generelt ikke er i stand til at passe deres arbejde. Det lider alle de syge og gamle grueligt under og er faktisk ikke i stand til at klage over det. Det er ikke penge der mangler, det er hjerner og fornuft.

  Men det er socialisterne jo ligeglad med, de har altid været fuldstændigt ligeglad med de syge og gamle.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 18. juni 2010 @ 21:31

 17. Ifølge Enhedslisten er det i strid med børnekonventionen, hvis 16-årige kommer i voksenfængsel.

  http://www.herlev.enhedslisten.dk/node/7472

  Kommentar by BE — 18. juni 2010 @ 21:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper